Keresés

Részletes keresés

nyxon Creative Commons License 2004.10.23 0 0 229

Szia Lindsay!

 

Azt már eldöntöttem hogy elkezdem a kezelést, de hogy mikor lesz rá időm azt nem tudom. Szeretném 1 héten  belül. Csak nehéz lesz addig "borotválkoznom".

A Doki aki vizsgált azt mondta kb. 60-80%-a fog kihullani, de ami vissza is nő, az vékonyabb és világosabb lesz.( ami az én esetenben nem lenne rossz ). Elégedett leszek ha így lesz. Írtó erős a lábamon a szőr. Igen, a garanciát is mondta, mi veszíteni valónk van? Próba szerencse. Persze minden "utasítást" be kell tartani , csak akkor tudnak hatékonyan kezelni.

Ja meg még azt is mondták hogy 1 kezelés után ne várjak csodát, nem fog rögtön megritkulni, de lassabban fog nőni, amiben lehet igazság ha nálad is így volt.

Az itteni véleményeket olvasva elég bizalmatlan voltam velük szemben, de személy szerint kellemesen csalódtam.( na de várjuk meg a kezelés végét)

A teszt helyén egyébként azóta sem nő a szőr!!!! Sőt, pár szál ki is hullot magától!

Ez bíztató!

Szóval tuti megyek, amint voltam a kezelésen írok hogy milyen volt.

 

 

 

 

 

Előzmény: lindsay (228)
lindsay Creative Commons License 2004.10.22 0 0 228

Sziasztok!

 

Klassz Nyxon, hogy végül te is rászántad magad, és elmentél a Bársonyba. Igen, tényleg elég kedvesek,,, tesztekezelés előtt nekem leberotválták a területet, és azt követően lézerezték. Pont ugyanezt mondták, nem szabad napoztatni, szolizni, húzgálni a szőröket, csak vágni kisollóval, vagy borotválni:) Teszt után pár nappal már mentem is a rendes kezelésre.. az is Alexandrittal történt. A legjobb az volt, hogy kb. az elő hónapban nem nőtt vissza szinte semmi, csak alig-alig és nagyon lassan, és mintha pár ki is hullott volna még úgy röviden,,, (nekem kellett vennem egy magasfaktorú naptejet is, akkor még sütütt néha :)...  Anyukám orvos (és ez a hely tűnt a legalkalmasabbnak)  meg az összes ilyen heti/havilap ezt hirdeti!!! Csak ezért vitt el oda, + garanciát vállalnak!!! Tehát elvileg működnie kéne! Mikor lesz az első? És mit mondtak,  kb mire számíts? Ki fog hullani, mennyi nő vissza stb? :)

Előzmény: nyxon (226)
bőrDR Creative Commons License 2004.10.22 0 0 227

Sajnos nem egyedi eset amit leírtál. Nem egy helyről tudok (neveket nem említve), ahol a vizsgálatokat nem bőrgyógyász végzi. Szomorú. és veszélyes is egyben. De, sajnos ezt még lehet fokozni amikor egy "jólmenő" kozmetikába vesznek valamilyen olcsó lézert, és előzetes szakorvosi vizsgálat nélkül elkezdenek vele "kezelni". Komoly veszélyeket jelenthet a nem szakavatott kezekbe kerülő lézerekkel végzett kezelés.

Előzmény: nyxon (225)
nyxon Creative Commons License 2004.10.22 0 0 226

Szia lindsay!

 

Köszi hogy válaszoltál, azóta én is tapasztaltam milyen érzés is ez.

Kibírható. Bár a teszt nem mérhető fel egy kezeléssel, mert csak 1 kis kockában csinálták, kezelni meg az egész lábszáramat fogják. De KIBÍROM.

Pusztuljanak azok a rút szőrszálak. 

 

Előzmény: lindsay (217)
nyxon Creative Commons License 2004.10.22 0 0 225

Sziasztok!

 

 

Hát ahogy ígértem nektek, beszámolok mi is történt velem a vizsgálaton:

előszőr 2 helyre kértem időpontot, mert 2 helyet találtam így s.o.s.

Az egyik a Mona Lisa volt, de velük szemben egyből kétségeim támadtak.

MERT amikor felhívtam őket elég részletesen kifaggattam a hölgyet, hogy is van ez?

És képzeljétek kiderült hogy nem is Bőrgyógyász szakorvos dolgozik ott, hanem Fogorvos!!!!!!!!

Szerintetek egy fogorvos mennyit érthet a bőrgyógyászathoz? Gyorsan le is mondtam az időpontot, így maradt a másik klinika, a Bársony.

Na de itt is értek meglepetések.

1: alig tudtam parkolni, elég hülye helyen van a Klinika, nem sok helyen lehet ott megállni. Lehet  legközelebb gyalog megyek.

2: na ott ülök és olvasgatom a tájékoztatókat  amiket kaptam (úgy kb. 10 percet kellett várnom ) amikor David Merlini jelent meg. Hogy ő milyen kezelésre jött azt nem tudom, de azt láttam hogy abba e kezelőbe kísérték be ahová engem is.

Talán neki is "szőrös" problémái vannak?

Arra gondoltam ha ő is a Bársonyt választotta lehet nem is olyan rossz hely ez ahogy írtátok néhányan.

A vizsgálatot egy erősen kopaszodó és őszülő, elég " jó fej" doki végezte. Részletesen elmondott mindent ami a kezeléssel kapcsolatos.( nem lehet barna a bőr, csak borotválni lehet az adott területet, és 8 hetente vannak a kezelések).

A beszélgetés után egy asszisztens ( csak fiatal csinos lányokat láttam, és elég kedvesek is voltak, próbálták oldani a szorongásom.) 2 géppel is csinált egy "tesztet". Nem fájt, de azért elég kellemetlen volt. A vizsgálatért 5000 Ft-ot kellett fizetnem, amit levonnak majd az első kezelésből. Ez szerintem elég korrekt.

Ja és azt is megtudtam hogy ők már viszonylag régen, 6-7 éve végeznek ilyen kezeléseket, tehát valami tapasztalatuk csak lehet nem? 

Kezelésre még nem jelentkeztem be, a teszt helyét figyelem, van e valami változás?!

Hát ennyi a történet, majd a kezelésről is részletesen beszámolok majd ha megyek. 

 

 

 

Előzmény: tunbeka (223)
bőrDR Creative Commons License 2004.10.22 0 0 224

Sziasztok!

 

Sajnos, magam is érintett vagyok a témában. Oszlassunk el azonban néhány félreértést. Olyat, hogy végleges nem mondanék, mivel nem tudhatjuk mi lesz 20 év múlva. Szerintem beszéljünk inkább a "tartós" lézeres szőrtelenítésről. Ez is éveket jelent.

Nagyon fontos a kezléseket megelőző szakorvosi vizsgálat. Nem igaz, hogy mindenkit eredményesen lehet kezelni. Fenntartással kell fogadni azokat a reklámszövegeket ahol 2-3 kezelésből teljes szőrtelenséget igérnek. Nem ismételhetők a kezelése pl. 2 hetentek. Nem lehet szoláriumozni előtte. stb.

Nagyon fontos a készülék amivel a kezelést végzik. Sajnos vannak olyan helyek ahol "kombinált" készülékkel végzik a kezeléseket. Egy szemléltető példa: az a négykerekű jármű amivel az őszi szántást is el lehet végezni és a Párizs Dakar versenyen is el lehet indulni, az vélhetőleg egyik helyen sem lesz eredményes...

 

Kellemes hétvégét mindenkinek: Doki

Előzmény: cynthia23 (220)
tunbeka Creative Commons License 2004.10.22 0 0 223
Ma "szépítkezés" közben döntöttem. Felhívom a tudakozót, kinyitom a telefonkönyvet s felderítem a szőrtelenítő helyeket. Muszáj valamit tenni. Biztosan van egy csomó lézeres szőrtelenítő hely. Hamarosan beszámolok a tapasztalatokról. Addig is kitartást mindenkinek. (nekem is)
cynthia23 Creative Commons License 2004.10.21 0 0 222
Szia! Egyűttőrzek veled mivelhogy én is szenvedek a szőr miatt. Megkérlek, hogy ird meg nekem is azokat a klinikákat amiket ismersz... meg, hogy mennyibe kerűl... Főleg nyáron nagyon ciki... ilyenkor ritkábban szőrtelenitek:) De nagyon nagyon idegesit... utálom magam ha már érzem és látszik... miért kellett ilyesmikkel megáldjon a Fennvaló? nem elég a menstruáció? Más véleményének is őrülnék...:-))) Sziasztok
Előzmény: nyxon (201)
cynthia23 Creative Commons License 2004.10.21 0 0 221
Szia nyxon! Lécci ha találsz valami jo ( kevésbé fájdalmas ) helyet ird meg nekem is. Hálás lennék érte... Ez egy elég kinos dolog nekűnk... nőknek. Szia.
Előzmény: nyxon (203)
cynthia23 Creative Commons License 2004.10.21 0 0 220
Sziasztok! Véleményeket kérek, h hol lehet végleges szőrtelenitést csinálni. Nagyon zavar... epiláló gépet használok de az az igasság, h szeretnék végleg megszabadulni... az epilálást géppel nem használom kényesebb helyeken:( sziasztok:)
tunbeka Creative Commons License 2004.10.20 0 0 219
Sziasztok! Tehát nem vagyok egyedül. Hasonló gondjaim vannak mint sok hozzászólónak. Szőrös vagyok itt-ott, s a gyantázás fáj, sebes, vérzik, nem elég hatékony. Ezért gondolkodom komolyabb kezelési módon mint pl. a lézeres kezelés. Megdöbbenve olvastam nem csak egyfajta, több tipusu lézer van, s különböző hatékonysággal dolgoznak.S több klinika is működik változó eredményességgel.. Jajj nekem! Érdeklődéssel várom a tapasztalataitokat s tanácsokat, HOVA ÉRDEMES MENNI?
Renka18 Creative Commons License 2004.10.20 0 0 218

Helo!

 

Az Alexandrint hol csináltatod?és mennyit kérnek érte?

lindsay Creative Commons License 2004.10.20 0 0 217

Szia!

 

Az első kezelés Alexandrit lézerrel történt, kaptam szemüveget, utána pedig bekenték a területet egy hideg, átlátszó zselével ami védi a bőrt a hőtől, és erős fénytől. Apró pici tűszúrásokat lehetett érezni, vagy talán mint amikor kihúzol egy szál szőrt :) valójában nem fáj, de azért kellemetlen, lehet csak azért, mert arcon végezték.  Max 2 percig tartott, rövid ideig piros lett, de gyorsan elmúlt (adtak egy hűtőkendőt) Az asszisztens azt mondta, hogy az első kezelés még nem lesz látványos, de 2-3 után eredményes már. Hát nagyon remélem, hogy tényleg jó, de kicsit félek, sokan írták, hogy nem használt.. :( Te is a Bársonyban voltál? Milyen volt? Mit csináltak? Mit  tanácsoltak?

 

Barbi: köszi, hogy válaszoltál,,, sajnálom, hogy nem lett jobb. Visszamentél azóta? Az orvos mit szólt hozzá, hogy nem történt változás? (én azért erre a klinikára mentem, mert az orvosi lap is ezt írja) Csak Epilighttal kezeltek téged?

Előzmény: nyxon (212)
raycoon Creative Commons License 2004.10.20 0 0 216

Megváltozik a hormonháztartás, és ez ki hathat a bőr fényérzékenységére is, ami miatt a normál állapotra beállított gép már "megégetheti" a bőrt..

Legalábbis amennyire én tudom..

Ezért kell a különböző gyógyszeres kezelésekről is szólni..

 

rc

Előzmény: nyxon (211)
krisz_szmisz Creative Commons License 2004.10.20 0 0 215

Próba csak...

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.20 0 0 214
Menstruáció idején sokkal kevésébé fogod bírni, tehát jobban fogsz szenvedni, ez az elektromos epilálásnál is így van (és a fogászattal is, meg nem tudom még mivel).
Előzmény: nyxon (211)
Teaway Creative Commons License 2004.10.20 0 0 213

"Azt a felvilágosítást kaptam hogy lehetőleg ne a menstruáció ideje alatt menjek"

 

És mi a teendő, ha csak pont akkor érsz rá?

 

Előzmény: nyxon (212)
nyxon Creative Commons License 2004.10.18 0 0 212

Szia!

 

Neked milyen volt az első? ( kezelés :)  )Nem fájt? Mit éreztél?

 

 

Előzmény: lindsay (206)
nyxon Creative Commons License 2004.10.18 0 0 211

Sziasztok!

 

Ma délelőtt bejelentkeztem 2 Klinikára is. Először csak vizsgálati időpontot kaptam. Csütörtökön megyek mind a 2 helyre.

Mivel majdnem csak rossz véleményeket olvastam, úgy döntöttem több helyre is elmegyek.

Azt a felvilágosítást kaptam hogy lehetőleg ne a menstruáció ideje alatt menjek. Mi az összefüggés ki tudja? Érzékenyebb az ember ilyenkor? Vagy a kezelés nem lesz hatásos?

Renka18 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 210

Helo!

 

Akkor ugy látom nem nagyon érdemes a szökitéssel foglalkozni. Nem tudtok olyan helyet, ahol nem olyan drága a lézer?

barbi333 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 209
Szia! Sajnos nálam kicsit sem segített, sőt rosszabb lett. Engem EpiLight-al kezeltek és azt garantálták, hogy 8 kezelés után eltûnik a 60(!!!!!)%-a. Tehát még csak nem is kecsegtettek azzal, hogy 100%-os lesz. Én meg akárhogy szorzok, osztok, 4 kezelés után a -10%-ot, nem igazán értem.
Előzmény: lindsay (206)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.18 0 0 208
Úgy, mint egy hajszőkítés, és pont ezért nem végleges :)
Előzmény: Renka18 (207)
Renka18 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 207

Helo!

Én Olyat kérdeznék,hogy hogy müködik egy szökités?Vagy az miért nem végleges?

lindsay Creative Commons License 2004.10.16 0 0 206

Sziasztok!

 

Én is a Bársonyba járok, bár még csak egy kezelésen voltam. Jesszus, tényleg nem használ? Barbi, nálad milyen lézert alkalmaztak? És mit mondott az orvos? Valóban csak 8 hetente lehet menni,,, jajj, nem tudom mi lesz így, kicsit sem segített a szőrök eltűnésében?

Előzmény: barbi333 (204)
Renka18 Creative Commons License 2004.10.15 0 0 205
Szia Barbi, nem tudom, de nagyon sokan mondják az Attractiv-ot, lehet el kéne menni megnézni, engem is érdekelne.
barbi333 Creative Commons License 2004.10.15 0 0 204
Szia! Igen erre már én is gondoltam, hogy hormonális eredetű a dolog, viszont egy bőrgyógyász mondta, hogy akkor nem estem volna teherbe. A 4 alkalom meg valóban nem volt elegendő. Sőt :(((((( A Bársonynál viszont 8 hetet kell várni két kezelés között ami annyit jelent, hogy egy évben max 4 alkalommal lehet menni (a nap miatt). Ezután meg elindult a baba es kénytelen voltam abbahagyni. úgy terveztem, hogy majd folytatom ha túl vagyok terhességen, szoptatáson de az eredményt látván, no meg az itteni hozzászólások alapján, oda többet be nem teszem a lábam. Különben nekem is erős szőrzetem van de ez a problemám sajnos eltörpül a másik mellett. Kiugranék a bőrömből ha egyszer végre nekem is már "csak" láb, bikini, hónalj problémáim lennének. Még egy kérdés. Nem tudjátok véletlenül, az Attractiv kozmetikában milyen lézert használnak?
Előzmény: nyxon (203)
nyxon Creative Commons License 2004.10.14 0 0 203

Szia!

 

Nekem a kozmetikusom azt mondta, hogyha egy nőnek az állán is van szőr, akkor valószínűleg hormonális probléma van a háttérben. Nem lehet hogy ezen a területen több kezelés szükséges?

Egyébként nekem ajánlotta ( kozmetikus ) a lézeres szőrtelenítést, főleg mert ilyen erős szőrzetem van. Ő sem bírja nézni ahogy szenvedek gyantázás közben, ami nem csoda mert néhányszor előfordult hogy vérzett a lábam.

Én biztos kipróbálom legalább 1x, 2x, bár még nem voltam sehol, de majd körülnézek hol csinálnak ilyet. Hátha nekem bejön. Ha tudok valami jó helyet majd megírom. 

Előzmény: barbi333 (202)
barbi333 Creative Commons License 2004.10.13 0 0 202
Sziasztok! Én is a szőrösök táborához tartozom, méghozzá a rosszabbikhoz mert nekem az államon is van és lassan összetévesztem magam a férjemmel. Ettől pedig totál depressziós vagyok, minden nap szedni és állandóan azon görcsölni, hogy látszik-e vagy sem. Többször végigolvastam a topic-ot, ami biztatóan hangzott az a dióda lézer és a szálankénti epilálás. A Bársonynál már én is próbalkoztam, 4 alkalommal voltam (8-at ajánlottak) de csak rosszabb lett, olyan helyen is kinőtt ahol azelőtt nem volt, úgyhogy az édes anyukájuk. Most pedig újra belevágnék. Ha van valaki aki hasonló cipőben jár(t) segítsen nekem megtalálni az Igazit. HEEEEEELP Barbi333
nyxon Creative Commons License 2004.10.13 0 0 201

Sziasztok!

 

Régóta foglalkoztat engem is ez a lézeres szőrtelenítés. Nagyon erős és sötét szőrszálaim vannak :(

Szinte minden eljárást kipróbáltam már, de elegem van hogy havonta ismételni kell.

Ráadásul elég fájdalmas is ( gyanta ). A borotvát már a kezembe sem veszem mert 2 nap múlva nőnek vissza a szőrszálak. 

DE!! Ahogy itt a véleményeket olvasom nem sok jóra számíthatok.

Olvastam 2 klinikáról is, tud valaki biztatót is mondani valamelyikről?

Én már azzal is megelégednék ha nem lenne ilyen erős és sötét, illetve ritkább lenne.

Légyszi írjatok. 

Egy elkeseredett lány.

 

rapidshooter Creative Commons License 2004.10.13 0 0 200
Sajnos nem tudtam végigolvasni az egészet, mert nincs olyan sok időm netezni.. Természetesen teljesen szeretném eltűntetni, de már annak is örülnék, ha kevesebb lenne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!