Keresés

Részletes keresés

SZÁJMENÉS Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9500
Szia Snorkilla!

 

1, 10 napra ha lehet  vagy amennyiben a költségvetésből kijön /700.000.- / 2 fő MAX./ 2 hétre!

 

2, 2006.08.hó vége vagy 2006.09.hó eleje!

 

3, Nincs csak az esküvő után!!!

 

Az indulás helyszíne annyiból problémás, hogy elégé keveset beszélek németül és angolul tehát nehezen értetném meg magam ha bármi kérdés vagy probléma merülne fel, nem tudom hogy a ti esetekben előfordult –e már ilyen?

 

Ha bárki tud pontos árakat, az kérem, írjon!

 

Köszönöm előre is a segítséget!

 

Előzmény: Snorkilla (9498)
vicorex Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9499

SZÁJMENÉS: hogy valami konkrét mostani ár legyen leírom, nekünk hogy jött ki:

1 hét Meeru-n land villaban, félpanzióval, valamint két repülőjeggyel, (Budapest-Bécs, Bécs-Male), valamint speedboat-os transzferrel Meeru-ra és vissza, illetve

biztosítással pontosan 700e-re jött ki a Winairnél két főre.

aug 15-22 között.

Előzmény: SZÁJMENÉS (9496)
Snorkilla Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9498

Következőek lennének a kérdéseim:
1. Hány napra szeretnétek menni?
2. Melyik hónapban/évben?
3. Van már konkrét időpont?

 

Igyekszem Nketek nézelődni, és szólok ha van vmi, viszont kellene az időpont hozzá...
Mindenképpen Budapestről akartok menni, vagy szóba jöhet Bécs, netán München is?

Előzmény: SZÁJMENÉS (9497)
SZÁJMENÉS Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9497

Szia Snorkilla!

 

Érdekelne ez az olcsó útazás, de valami olyan utazásszervezőt mondjál aki meg is szervezi, mert most mennénk először és nem tudom hogyan kell bármit is elrendezni saját úton, de ha bármi informácíót tudnál azt megköszöném!!

 

Előre is köszi!!!!

Előzmény: Snorkilla (9493)
SZÁJMENÉS Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9496
Szia Bogyó 2 !!

 

Először is köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál!

 

A további pontosított kérdések!

 

1, Egy olyan szigetet ajánljatok, ahol a nászutasokat kiemelten kezelik és mindig a kedvükbe, akarnak járni, gondolom ezért más friss párral is, megismerkedhetünk ott!

Rengeteg leírást már megnéztem igazából mindegy, hogy mi a neve a szigetnek mindegyik gyönyörű, ezért kérek tőletek segítséget!

 

2, Az igényeink mint egy normál párnak, nem kell az a nagy luxus de ne is legyen a szállás putri!

Nem kell víz feletti napi 100.000.- os luxusbungaló jó nekünk a part közeli nyugis helyen lévő, de tiszta FRANCIAÁGYAS Bungi!!

Klíma legyen, mert gondolom nem 22 fok az átlaghőmérséklet ott!

Kétszintes ne legyen a távolság meg mindegy egy 1000*250 szigeten!

Az asszonykám azért szereti az  all inclusive utazásokat mert fél hogy sokat fog inni a meleg miatt, ő szerintem csak koktélokat fogyasztana én pedig talán 1-2 sört, tehát nem olyan fontos az alkohol!

Elég lenne nekünk a bőséges reggeli és vacsora csak az innivaló miatt gondolkodunk a teljes ellátáson illetve az all inclusive ellátás mellet!

 

3, Az árakkal kapcsolatban jó lenne, ha minél többen tudnának idei vagy akár tavalyi árakat részletezve hogy mi mennyi, hány napos volt a nyaralás, hol milyen ellátással, milyen szállással, és természetesen milyen utazási irodával mentek, hogy könnyebb legyen választani!!!

Én úgy terveztem, hogy 6-700.000.- között álljon, meg az egész nászút, sajnos csak ennyi áll rendelkezésünkre, remélem hogy talán ennyiből is meg lehet oldani!

 

Köszönöm az eddigi válaszokat, és szívesen venném ha más is segítő információkkal látna el!!

 

KÖSZÖNÖM !!!!

Előzmény: Bogyó 2 (9488)
Snorkilla Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9495

Szia Bandos :))))

 

Biyadoora visszatéve, gyönyörű dús növényzete van, megszámlálhatatlanul sok pálmával, és hibiszkusszal :)) Ami nekem annyira nem tetszett az az, hogy mivel nem olyan pici a sziget, gondolom nem annyira sprögetik a fák között a lehullott leveleket, stb.. és ezért vannak ott kiépített járdák. Embudun mindenhol söprögettek, összeszedték a lehullott leveleket mindenfelé, így nem volt járda sem, mezítláb voltunk végig a 7 napban.
Amíg haza nem értem és vissza nem olvastam a hozzászólásokat, nem is tudtam arról hogy készültek bezárni Villivarut és Biyadoo-t. Én ott semmi nyomát nem láttam ennek, nem is mondtak róla semmit :)) Hogy is mondjam, olyan sokkal "Robinsonosabb" érzetem volt Embudun ezáltal.

Gyíkok akadtak bőven, néha megtréfáltak, amikor a teraszon fel akartam kapcsolni a villanyt, ott tanyáztak a kapcsoló körül..... :)   Gekkók a homokban, szintén mindennapos volt :))
Mi pont a house reef egyik "bejáratával" szemben laktunk, a 79-es bungiban, és a reef valóban nagyon közel volt a szigethez. A korallok  közül sok volt a halott, sajnos :(( De a halacskákat ez annyira nem izgatta, már ahogy észrevettem. Viszont a house reef legszélén már a korallok is teljes pompájukban tündököltek :)) Bohóc halak, cápák, mindenfajta általam még nem ismert halacska, ráják, és teknősök :)) Volt szerencsém együtt úszni egy nagyobb példánnyal , gyönyörű volt, egy életre szóló élmény. A páncélja kb. 1 m volt. 

A MESZ végzetes............ Nem lehet belőle kigyógyulni, ugye??? ;-))

 

Mikor is lesz Malongó?

 

Előzmény: Bandos (9492)
Dübörgő Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9494
Sziasztok!

Sikerült beszélni Villivaru+Biyadoo-val! Villivalu felújítás alatt, Biyadoo nyitva, és Villivaru egykori személyzete is ott van most. Ettől féltek nagyon, hogy elküldik őket, de nem:-))

Üdv
Dübörgő
Előzmény: Dübörgő (9485)
Snorkilla Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9493

Szia Winnie.the.pooh!!! :)) (édi a nicked)

 

Embudu nem tartozik az általad gondolt csúcsszuper szigetek közé. Illetve, nekünk nagyon is csúcsszuper volt :)))), de ez egy 3*-os sziget "csak".
Mindenképpen érdemes szörfölni, és a "special discount"-okat figyelni, akkor ha magánban akartok foglalni Az eddigi legolcsóbb ajánlatot Meeru-ra kaptuk, 600 EUR lett volna 2 főre, land villában, Fél panzióval, transzferrel . (DerTour ut.iroda)

Embudut "magánban" foglaltam le, közvetlenül a szigettől. Volt egy olyan akció, hogy a szobaárból -20%-ot engedtek, így lett aszongya hogy: 132 USD/DBL room superior, és ebből jött le -20%.
Ami a több csillagos szigeteken tuti hogy más, hogy ott a napozó ágyak, kerti bútorok is fából vannak, szebben kidolgozottak a bungik (Pl. bambusz padló, stb..), legalábbis ahogy a képeket láttam.
Többször hozzánk ültettek egyedülálló emberkéket, és egy olasz pasival elbeszélgetve arra jutottunk, hogy a legolcsóbb sziget szerinte Villivaru. De én úgy gondolom hogy Biyadoo, Embudu, Villivaru, Fihalhohi, Thulhagiri, Meeru, Halaveli, Elliadhoo... tehát az azonos kategóriájú szigeteknél nagyjából azonosan jöhetsz ki a végén anyagilag.
Gondolom Neketek Indiából a net a egegyszerűbb, nem pedig az utazási irodák.
A www.maldiv.lap.hu  -n  megtalálod a szigetek honlapját, vagy nézd meg a http://www.mal-dives.com -on (Thulhagirire ott találtam a legjobb árat),  vagy a http://www.maldivian.com/  -ot.
Mennyit szánnátok a Maldív pihenésre kb. összesen?

Előzmény: winnie.the.pooh (9491)
Bandos Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9492

Szia Snorkilla,

 

Minden információt, hírt, élményleírást örömel fogadunk.

Mi volt a legnagyobb élmény nektek a maldívon?

Milyen volt az idő?

Hogy tetszett a szállás?

A szigeten mennyire gazdag az élővilág (gyíkok, gekkók, koel madarak, gémek, stb.)

Sznori szempontból tényleg klassz hely Embudu? Milyen a house reef?

Tavaly augusztusban 1 hetet Biyadoo-n töltöttünk, akkor ott azt tervezték, hogy az év végétől bezárják a szigetet (Villivaru-val együtt), és teljesen átépítik. Van valami infótok arról, hogy ez miért nem következett be?

Megfertőtött Titeket is a MESZ ? (Maldív Elvonási SZindróma)

 

Bandos

Előzmény: Snorkilla (9490)
winnie.the.pooh Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9491

kedves Snorkilla,

 

mi most epp indiaban dekkolunk, kb. 1.5-2 honapon belul tervezunk egy utat a maldiv szigetekre. indiaban is hatizsakoskent vagyunk, igy probaljuk a maldiv ut koltsegeit is minimalizalni, mar amennyire erdemes, hisz nem biztos hogy valaha eljutunk meg erre :)

tudnal nekem iranyelveket adni arak tekinteteben? hany csillagos szallodaban voltatok, mennyibe kerult, mennyi ott az elet? kaja, sportok? illetve ott tenyleg csak ilyen "csucsszuper" korulmenyek kozott lehet / hogy erdemes-e nem ketseg/ elni? semmi vendegszoba vmelyik helyi lakosnal? :)

 

Előzmény: Snorkilla (9490)
Snorkilla Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9490

Sziasztok Kedves Maldívosok!!! :))

 

Szombat hajnalban megérkeztünk Embuduról!!! :))
Csodálatos volt, meseszép, pont ahogy elképzeltem, és nem csalódtam egyáltalán!!!

Azért a sors próbálkozott hogy belerondítson, de nem sikerült neki ;-))
Írtam a fogamról, ami indulás előtti napon kezdett el fájni. Nos aznap éjszaka alig aludtam vmit, és nem csak az izgalom miatt........ Így kicsit előrébb raktuk az indulást (hajnali 4-re...) és meglátgattuk a fogorvosi ügyeletet a Szentkiályi utcában, aminek köszönhetően egy gyökérkezeléssel keltünk útra a Münchenbe...  :))
Időben megérkeztünk, a reptér valami hatalmas, egy külön város!!! Simán el lehet benne tévedni. A P41-es szektorban parkoltunk, ami végül 47 EUR volt (55 helyett). Onnan busszal mentünk át a terminálhoz, becsekkoltunk, és elkezdtünk araszolni a H48as kapuhoz. :))
20.30kor indult a gépünk, fullon volt a gép, egy szabad hely sem volt. OdaFELÉ  kb. 10 órát repültünk, éjszaka, úgyhogy "elvileg" jó lett volna aludni vmit... Mondanom sem kell nem ment :)) Kellemesen csalódtam a Condorban, ízletes ételeket kaptunk, egy vacsi és egy reggeli volt, egy ingyen koktél volt (alkohoos) a többi alkoholért már fizetni kellett, az üdítők viszont íngyenesek voltak végig.

Amikor reggel megérkeztünk, kb. 30 perc alatt  a hajn voltunk, és indultunk a szigetre. Kb. 0 perc volt az út.

A sziget pontos mérete 280X145 m, picike, de gyönyörű :)) Mindenhol a már jól ismert fehér homok, kivéve az éttermet. Teljes panzión voltunk, változatos reggeli-ebéd-vacsi kombináció, mondhatni egész nap csak ettünk. Egyszerűen nem volt idő megéhezni, mert egbyől jött a következő étkezés :))

Összességében egy egyszerű, 3*-os szigeten voltunk, gyönyörű környezetben, és valóban már most visszavágyunk !! :))
Egy 1.5 l-es víz 2 USD volt, koktélok 5-6-7 USD, üdítők 1.5 USD.

A takarító fiúval nagyon összabarátkoztunk, egy értékes, kedves embert ismertünk meg benne :)) 

És tulajdonképpen nem csináltunk semmit :)) Illetve mindent ami kellemes volt :))

Kirándulni Malén voltunk és egy helyi szigeten Maafushi-n, és egy turistaszigeten Biyadoo-n. Mindegyik fantasztikus volt!!!!

Azt sem tudom mit írjak, mert annyira friss még az élmény :))
puszi!!

Mr.Gócpoint Creative Commons License 2005.08.01 0 0 9489

Kedves Bogyó!

Nem akarom fájditani a szivedet,de töröm a fejem egy decemberi Fiha duplázáson!

Persze megint három hétre.Gondolom ezzel nyilvánvaló,hogy melyik szigeten éreztem magam a legjobban a négy sziget közűl, amit láttam eddig..

 

Tényleg mostanság merre kóricálsz? Csak nem megint a Tahiti fórumon?

Én is kilengtem már arrafele csak az az USA vizum ne lenne L.A. tankolásnál.

Előzmény: Bogyó 2 (9488)
Bogyó 2 Creative Commons License 2005.07.31 0 0 9488

Szerintem az első kérdést még részletezned kéne, mire vágysz pontosan. Addig is a maldiv. lap.hu segítségével tanulmányozgasd a szigeteket, legyen néhány jelölted már. Úgy nekünk is könnyebb.

Fun Island-ről szokták írni, hogy van mellette lakatlan sziget, de átmenni már nem lehet már a cunami előtt sem. De van ahol külön van ilyen program, hogy kitesznek néhány órára, szörfölni kell a neten!

 

Mik az igényeitek a bungalót, az ellátást illetően? Ez változó, ami nekem jó, neked lehet, hogy nem.

Kell légkondi?Fontos a kinézet?Felszereltség? Tengerparttól való távolság? Vagy vízibungi? Nem baj ha két szintes? Közel legyen az étteremhez? Vagy ne?

Ellátásban mennyire vagytok igényesek? Fontos-e ebédelni, vagy elvagytok valami gyorsan bekaphatóval, mert program program hátán? Sokat isztok-e? Mennyire fontos az alkohol? Mindezt tudni kell, hogy látható legyen kell-e all inclusive, vagy elég akár a félpanzió.

 

A programok szigetenként váltakozóak, és másmilyen lehet egy lakott sziget megtekintése. De én azért úgy gondolom Malét egy pár óra erejéig érdemes megnézni, hogy legyen képe az embernek róla. (Persze akkor, ha ez fontos)

Van néhány szép középülete, érdekes a gyümölcspiac és a halpiac is. Egy sznorit is érdemes kipróbálni annak akit érdekelnek a halak. Ezentúl lehet horgászni, meg vízisportolni, kit mi érdekel, meg szomszéd szigetekre menni, vásárolni vagy pihenni.

Szerintem ezek is jó mókák, csak nem kell elfelejteni, hogy nem valami egetverő látvány lesz, ez nem a Niagara vagy Párizs.  Hanem maga az utazgatás, a pihenés folyamatosan érdekes, a szép pálmák a fehér homok , a türkiz tenger, a harmónia.

 

Itt a topicon sokan preferálják a Winair irodát, mi nem velünk voltunk, de volt dolgunk velük, rendesek voltak. Többen mentek velük, rosszra még nem emlékszem.

 

A különbség elsősorban a sziget miatt van, a repülőjegyeknél nincs akkora nagy árrés. Már ha normál osztályon utazol, persze. Voltak akciós 100 ezres repülőjegyek, de a normál ár ennek majdnem a duplája illetékkel. A 380 e két főre nagyon akciós lehet, ha teljes költség, bár igaz az utóbbi évben nem követtem már az árakat, de talán ilyen nagy csökkenés még nem volt. Nem elképzelhetetlen persze. A 800 ezer viszont nem olcsó, de nem is olyan nagyon drága, vannak olyan szigetek ahol 100 ezer egy napra egy bungi, tehát 350 per hét per fő, és ez sem a legdrágább. És ez csak a szállás Szerintem egy 600-700 körül érdemes legalább kalkulálni, ha fontos hogy lehessen válogatni is, nem csak ráugrani a legolcsóbbra.

Hogy miből áll a teljes útiköltség az utazási irodák lapjain vagy személyesen tudható meg legpontosabban. De amire nyilván számítani kell: A repülőjegy az illetékkel, a szállás ára. Külön kell még fizetni a transzferköltséget a repülőtértől a szigetre, és a szokásos biztosítás, meg az iroda ha felszámol vmilyen adminisztrációs költséget.

Előzmény: SZÁJMENÉS (9486)
Bogyó 2 Creative Commons License 2005.07.31 0 0 9487
Ezt én is megerősitem, Malehoz képest 1 óra különbség volt, van Fihalhohin.
Előzmény: Mr.Gócpoint (9483)
SZÁJMENÉS Creative Commons License 2005.07.29 0 0 9486
Sziasztok!

 

Nászútra szeretném vinni a menyasszonyomat a Maldív szigetekre 2006 augusztusában!

 

Természetesen ez számára meglepetés csak a reptéren fogja majd megtudni, hogy mi az úti cél!

 

Tőletek, mint gyakorlott és tapasztalt Maldív szigetjáróktól lenne pár / nektek unalmas/ kérdésem az utazással, a szállással és az árak kapcsolatában, hogy ifjú arámat elkápráztassam a nászút folyamán.

 

Minden javaslatot, tippet és hozzászólást várok az utazással és a sziget kiválasztására, természetesen abban az összefüggésben, hogy nászútra megyünk.

 

Előre is köszönöm nektek a sok hasznos tanácsot és remélem, hogy találkozni fogunk a Maldív szigeteken!!!

 

Most jönnének a számotokra unalmas kérdés dömping!

 

1, Mint friss nászutasoknak melyik szigetet ajánljátok, ahol jól tudnánk szórakozni és elvonulni kicsit, hogy kettesben is tölthessünk egy kis időt?

Olvastam olyan szigetekről, amelyek mellett közvetlenül vannak lakatlan szigetek is!

 

2, Milyen ellátással és milyen típusú bungalókba mennyünk a már kiválasztott szigeten?

 

3, Milyen szabadon választott programokat ajánlotok, amit mindenképpen érdemes megtekinteni, ha már ott vagyunk?

 

4, Melyik utazási irodát ajánljátok, ahová bizalommal fordulhatok és nem csapnak be?

 

5, Mennyibe kerül a teljes útiköltség? / Amennyiben tehetitek, részletezzétek!/ Láttam már 380.000.-/2 fő és 800.000.-/2fő árlistát is!

 

Előre is köszönöm a válaszokat és a hasznos tanácsokat!!!!

Dübörgő Creative Commons License 2005.07.28 0 0 9485
Szia Bandos!

Igen, Ő az.
Mi is úgy tudtuk, hogy visszamegy Bangladesbe, bár még az is felmerült, hogy Magyarországra jön...
Ugye úgy volt, hogy január 1-el bezár a bazár, és szigetfelújítás következik (1-1,5 év).
Ezért nem is próbáltam itt keresni, inkább mobilon, de sehogysem sikerült.
Mondom csak megpróbálom egyszerűen a hajdani recepció számát megcsörgetni - és él a vonal, ott vannak, Ő is.
Elképzelhető, hogy mégsem zárt be a sziget? Talán a katasztrófa után nem látták értelmét hogy milliókat beleöljenek a sziget 5*-sá való tételébe?
Remélem hamarosan sikerül beszélnem Vele, s akkor kiderül.

Üdv
Dübörgő
Előzmény: Bandos (9477)
vicorex Creative Commons License 2005.07.28 0 0 9484

magius: ez nálam is így volt... szegények szerintem nálunk is kb. fél órát keresgéltek repcsit... mi nekünk már csak 17 nap :)

Előzmény: magius (9482)
Mr.Gócpoint Creative Commons License 2005.07.28 0 0 9483
Mi is csodálkoztunk rajta.Még a gépen előre állitottam a vekkereket négy órával,de amikor bementünk a Fiha recepcióra,akkor mondták hogy itt még egy óra plussz.De nem jöttem rá hogy miért.
Előzmény: Pitta2 (9481)
magius Creative Commons License 2005.07.28 0 0 9482

Pitta2!

Én sem gondoltam komolyan ezt a lustaság dolgot.Nagyon kedves volt velem a hölgy, és vagy fél óráig keresgélt, amig talált szabad helyet.

Szeptember 09-én indulunk Budapest-Frankfurt-Colombo-Male. Azt hiszem a Sri Lanka Airlines. Az árat pontosan nem tudom ( kb. 210.000 ft illetékkel együtt ).

Előzmény: Pitta2 (9480)
Pitta2 Creative Commons License 2005.07.28 0 0 9481

Mr. Gócpoint!

 

Ez hogy lehet? Egymás melletti szigeteken más-más időzóna?

Előzmény: Mr.Gócpoint (9478)
Pitta2 Creative Commons License 2005.07.28 0 0 9480

Magius!

 

Nem hinném, hogy lustaság miatt foglaltk volna neked így a Winairnél. Nem úgy ismerem őket.

Honnan - mivel - merre mentek? Az ár titkos?

Előzmény: magius (9479)
magius Creative Commons License 2005.07.28 0 0 9479

Szia Bandos!

Az a gond, hogy oda 6, vissza 7 óránk lesz. Az oda útnál még nem is lenne gond, hiszen valószínű, hogy hulla fáradtak leszünk és nem lesz kedvünk mászkálni.A vissza út lesz problémás.

 

Szia Pitta2!

A Winair hozta össze nekem, nem találtak szeptember elejére máshol helyet.( Vagy ez volt az első amire rákattintott és nem volt kedve tovább keresgélni.)

Előzmény: Bandos (9473)
Mr.Gócpoint Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9478
Fihalhohin még egy órával több van! Ott télen +5 óra!
Előzmény: Pitta2 (9475)
Bandos Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9477

Szia Dübörgő!

 

Ez ugyanaz a srác, akinek a fényképét odaadtad, és mi kivittük Villivaru-ra? (Pontosabban akkor nem is Villivaru-n, hanem a szomszédos Biyadoo-n volt.)

Nekünk azt mondta, hogy pár hónapon belül visszamegy haza (ha jól emlékszem Banglades-be), de ezek szerint mégis ott maradt Villivaru-n.

 

Bandos

Előzmény: Dübörgő (9474)
Dübörgő Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9476
Köszönöm!:-)
Majdnem eltaláltam.....
(valahogy nem az idő múlása maradt meg bennem Maldívról...:-)
Előzmény: Pitta2 (9475)
Pitta2 Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9475
Most 3 órával van több ott, mint itthon. A téli időszámítás alatt 4 óra a különbség.
Előzmény: Dübörgő (9474)
Dübörgő Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9474
Sziasztok!

1000 éve nem írtam, csak olvasgattam.
Viszont gyors és egyszerű kérdésem volna: mennyi az idő most Maldívon?:-)))
Már elfelejtettem tavaly óta, hogy mennyi az eltérés, ha jól tévedek ők 5 órával vannak előrébb. Vagy nem?

(Ugyanis felhívtam Villi-Varu-t, beszélni szerettem volna a bárpultos fiúval. Cunami óta nem is hallottunk felőle, de ott van! Csak most "szobán van", de 1:30-tól lesz a telefonnál...)

Üdv
Dübörgő
Bandos Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9473

Szia magius,

 

A Colombó-ban átszállás közben eltöltött 7 óra alatt szerintem nem célszerű elhagyni a repteret. A fő ok az, hogy indulás előtt 3,5-4 órával kint kell lenni a reptéren, és ha jól emlékszem 3 órával indulás előtt be is kell checkolni. Amíg elhagyod a repteret, az is legalább 1 óra, így "tisztán" maradna kb 2 órád, de legalább 1/2-1/2 óra az út oda is, és vissza is Colombó belvárosi részéhez. Egyébként is óriási a tumultus, a zűrzavar, a ricsaj és a tömeg a reptér külső részénél, egy "őskáosz" az egész, már maga a bejutás is egy "túlélőshow". Legalábbis nekünk ez volt a tapasztalatunk.

Oda vagy visszafelé lesz 7 órátok a colombó-i reptéren?

 

Bandos

 

 

Előzmény: magius (9461)
Pitta2 Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9472
Szerintem nincs annyi utas, hogy egy B767-t megtöltsenek egy Bécs-Colombo-Bécs és egy Bécs-Male-Bécs útvonalra. Ezért megy egy gép a két állomásra. Elég népszerű az 1 hét Sri Lanka 1 hét Maldív típusú nyaralás is. Colombo és Male között 1 óra 20 perc a menetidő, a várakozás is kb 1 óra, így nem túl nagy a kitérő
Előzmény: PHOTO CENTRE (9471)
PHOTO CENTRE Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9471
...vagy Bécsből Colombo-ba utaznak többen mint Colombo-ból Bécsbe?
Előzmény: PHOTO CENTRE (9470)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!