Akkor nem szóltam. Attól viszont még tartok, hogy miután elolvasták újító szándékú írásod, önérzetes magyar tanárok tucatjai menekülnek kollektív öngyilkosságba.
"ahol semmi infrastruktúra nincs, ami kéne egy EB-rendezéshez" írta az olvtárs. Erre reagáltam és most is tartom az állításomat. Nyugodtan gúnyolódhatsz.
Meglepő dolog hogy Vadocz sem a Válogatott béli védekező középpályás posztján brilirozik? Talán ha Koeman találja meg ennek a két játékosnak a helyét mondjuk a Svédek ellen akkor .... de ezt inkább hagyjuk, én inkább várom hogy egy névtelen Magyar labdarúgóból Koeman focistát csináljon .
Nem titkolta hogy élvezi a tétett , többek között ennek kőszönhette hogy három évben egymás után ő volt a legjobb Magyar labdarúgó. Mellesleg a leggólképesebb válogatott játékosról van szó és eszt te is leirtad valamikor, persze az tény hogy a Svédek ellen az utólsó percben volt egy rosz beadása és az is tény hogy sajnos ennél nagyobb hibákat is csináltak játékosok meg az is hogy ritka esetben fordúl elő hogy egy csapat emiat kapjon gólt.
Bizony. Síkságon alagút, patak felett másfél kilométeres völgyhíd, dupla bért fizető BKV, Diamante szintetizátor, arcplasztika, Kánaán!!! Ide nekünk az EB-t!
Hihetetlen mélységekbe tudsz lesüllyedni Gerával kapcsolatban (is). Beégtél a kijelentéseddel, hogy "állandóan kispadozik" a Fulhamben, most meg hazugsággal vádolod. Pedig neked, a statisztikák szerelmesének észre kéne venni, hogy a Vidi 1985-ös, azaz 25(!) évvel ezelőtti menetelése óta nem volt magyar labdarúgó, aki kulcsszerepet játszott volna egy európai kupadöntőbe történő bekerülésben. Értem én, hogy a Bundesliga 2-ből kirúgott Sanyit imádod, rajta kívül mindenki falábú, de legalább a látszat kedvéért megpróbálhatnál ezen túllépni. Szerintem egyébként Gera a válogatottban tényleg nem volt igazán jó az utóbbi időben, de egyrészt a jó játékhoz társak is kellenek, másrészt egy sportoló életében előfordulnak gyengébb periódusok is. Aki sportolt valaha, ezzel tisztában van, ez nem úgy megy, hogy "féléve formán kívül vagyok, de hopp, ez válogatott meccs, szórok gyorsan hármat", ez nem csak akarat kérdése. Akkoriban Gerának a klubcsapatában sem jöttek össze a dolgok, úgy rémlik. Remélem Vadócz-cal most már elégedett vagy és már nem kritizálod, amiért túl sokáig gyászolta az apja halálát. Szerintem te soha életedben nem sportoltál, max. a tesi órákon dobáltad a medicinlabdákat...
Kár, pedig tök jó lett volna. A többi resztli rendezővel együtt összeraktunk volna egy "ukrán" válogatottat, mondjuk három játékost tudtunk is volna delegálni bele. Valahol el kell kezdeni.
erről nem tudtam. Viszont, ahogy nézem, azt 12 évvel korábban, 1974-ben már odaadták Kolumbiának, majd 4 évvel a vb előtt kapta meg Mexikó. Na most nekünk lenne nem egészen 2 évünk.
Mondjuk az szép is lett volna, hogy pont minket választ ki Miska, ahol semmi infrastruktúra nincs, ami kéne egy EB-rendezéshez. De mondom mégegyszer, nem (ettől) omlott volna össze az ország. De ha jól tudom, ilyen sem volt még, hogy elvesznek egy rendezést egy országtól.
Én úgy tudom, hogy csak 1 vagy 2 stadionról lenne szó. Az egyik, a Puskás-stadion adott lenne, a másik... nemtudom, de ettől még talán nem menne csődbe az ország, hogy lenne 4 EB-meccs Magyarországon.
Adva volt egy felelőtlen és demagóg UEFA-elnök, aki (nagyon helyesen) előbb porig alázta a csupán látványtervekben erős magyar-horvát pályázatot, majd súlyos hibát elkövetve odaadta a rendezés jogát a Szurkisz-féle köztörvényes bűnözők ígéreteire építő ukrán-lengyel pályázónak. Nos, azóta bedőlni látszik az egész projekt, természetesen az ukránok jóvoltából. Eközben azonban már a selejtezőcsoportokat is kisorsolták, és szinte minden sínre lett téve. Nincs más választás, mint keresni egy balekot, aki nyakába veszi ezt a csődtömeget, megmentve az UEFÁ-t a világröhejtől. Kicsit olyan ez az egész Eb, mint a Sertéstenyésztő Móricz Rokonok című regényében. Ebben a felállásban mi alakítanánk Kopjáss István szerepét. Persze csak akkor, ha hagyjuk magunkat bepalizni. Platini! Edd meg a szart, amit főztél magadnak!
Fájdalom, hogy ki kell ábrándítsalak de a BL döntő rendezéshez milliónyi UEFA előírást kell teljesíteni, ebből az egyik a férőhelyek minimális számára vonatkozik (50.000 ülőhely). Jelenleg egyetlen magyar stadion sem alkalmas és belátható időn belül nem is lesz. De a felvetés maga jó :)
Én őszintén szólva annyira nem voltam lelombozva, pont mert várhatóan mega-lebőgés lett volna, későbbi hsz-ekben már kifejtve... Viszont annál ritkán szórakoztam jobban magyar "labdarúgó" eseményen mint amikor a skála szatyros szikla céklavörös fejjel büdösúristenezett a reptéren. :)
de az ne egy szar eb-csoportmeccs legyen már. épüljön végre fel egy épkézláb stadion, és akkor lehetne bl-döntőre pályázni. azt minden további nélkül le lehetne bonyolítani
A fenébe már ezzel az egész hülye Eb-rendezéssel. Meg az olimpiával is. Be kellene látni, hogy egy ilyen nyomorult kicsi ország nem képes megrendezni az efféle megarendezvényeket. Rendezvényt? Még egy szimpla csoportmeccset sem. A görögök az olimpiába, a portugálok pedig az Eb-rendezésbe rokkantak bele. Szóval menjen Platini a p*csába! Nekem ne biztatgassa a debil, félidióta magyar politikusokat, mert még képesek lesznek belemászni ebbe a hülyeségbe. Mennyire jobban csinálják a szlovének. Ők nem Eb-rendezésről álmodoznak, meg nem légvárakat kergetnek, hanem inkább dolgoznak. Ott is lesznek a világbajnokságon.
Én láttam azokat a híres "nagy" focistákat a tévében, és hát nem nagyobbak tíz, uszkve tizenöt centinél, simán beférnek a világszínvonalú makettjeinkbe.
Az UEFA a győztest Cardiffban, 2007. április 18-án, magyar idő szerint 11 óra 30 perckor hirdette ki:
* Lengyel Lengyelország és Ukrán Ukrajna (8 szavazat, rendezési jog elnyerése) * Olasz Olaszország (4 szavazat) * Horvát Horvátország és Magyar Magyarország (0 szavazat)
0 azaz NULLA szavazatot kaptunk annó.Egyék meg amit kifőztek!!!!