Szerintem nem egyértelmű , hogy Koeman el fog menni. Gera úgyanazt mondta amit eddig is , hogy ez korrekt , vagy nem az izlés dolga. Hogy Gerára szükség van a vállogatotban az visszont tény kérdés. Gerára nem azért van szükség mert korrekt vagy nagyszerű ember hanem azért , mert egy jó fotbalista és nemigen duslálunk hasomló játékosokban. És szükség lenne egy olyan edzőre is aki ki tudja hozni a Magyar válogatottból a maximumot, ez az edző éppen Koeman is lehet. Mindenestre a következő barátságos mérkőzéseken bizonyithat, remélem meg is teszi.
Ez tényleg korrekt nyilatkozat. No, szép lassan azért megteszik a szükséges apró lépéseket, így őszre már jöhet a "egy félreértést fújt fel a sajtó, mi fátylat borítottunk a múltra, egyébként is szeretek előre tekinteni. A csapat egyébként is igen jó hangulatban készül a..." típusú nyilatkozat.
OFF A mí me sorprende számomra tűnik kissé nyakatekertnek, élőszóban nem nagyon hallottam. Az en la polícia szerintem jól van úgy, ahogy te használod, oda az agentét tenném (ahogy az argentín cimbim mondja: "ájente")
Remélem megállapodik Pamplonában, nem szeretnék visszamenni a holland tanáromhoz.
Amúgy kérlek ne kezdjük el, elég nekem, hogy a gyökér ath nicknév örökké szemmel tartja hozzászólásaim esetleg hispanizmusát.
Eddig 2+1 esetben fordult elő, hogy egyszerre két sorozatban is szerepelt magyar játékos a döntőben:
1960-ban Puskás a BEK-ben, Czibor és Kubala az EVK-ban volt döntős, míg 1962-ben Puskás BEK-, Kocsis pedig EVK-döntős volt. Az érintett klubok: Barcelona, Real Madrid.
A harmadik eset 1986-ra esett, amikor Bölöni László és Rácz László volt egyazon évben finalista, ám ez utóbbihoz a magyar futballnak semmi köze sem volt.
Azt hiszem, az teljesen az ő dolga, hogy valójában miért mondta le. Amit fontos volt tisztáznia, azt tisztázta, nem próbált mást bemártani, nagyon jól nyilatkozott.
Mivel nyáron Koemant valószínűleg úgyis kibasszák )ha tetszik, ha nem), őszre már amúgy is tárgytalan lesz a kérdés.
egy kis érdekesség, ami most eszembe jutott: ha Juhászt a nyáron leigazolta volna a Bayern, akkor egy szezonban mindkét nemzetközi kupasorozatban lehetett volna döntősünk. KK utánanézhetne, hogy volt-e ilyen egyáltalán és hogy mikor, gyanítom, hogy nem volt. (persze tudom, sok a 'ha', csak érdekesség volt)
Gera Zoltán sajtótájékoztatón számolt be arról, hogyan áll a jelenlegi helyzet a nemzeti csapattal kapcsolatban.
- Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, de semmiképpen sem szeretném, ha Erwin Koemant amiatt bántanák, hogy én nem játszom a magyar válogatottban. Én mondtam le a szereplést, nekem kell jelentkeznem, ezzel tisztában vagyok. Azzal is, hogy ha nem ilyen sikeres szezonon vagyok túl, akkor nem lenne megint ilyen éles a helyzet, akkor nem lennék téma újra. El kell, hogy mondjam: nem bántam meg az akkori döntésemet, azóta sem változtattam a véleményemen, de még elképzelhető, hogy megtörténik. A bajnokság és az Európa Liga-menetelés alatt nem akartam ezzel foglalkozni, de a nyáron sok mindent átgondolok majd, és elképzelhető, hogy változik az álláspontom. Ugyanakkor nem gondolom azt, hogy ha a visszatérés mellett döntök, akkor automatikusan válogatott leszek, nem is hoztam határidőt, és nem hiszem azt sem, hogy pótolhatatlan lennék a nemzeti csapatban. Úgy vélem, egy játékos pályafutásának sikerességét nem az határozza meg, hogy sikeres-e a válogatottal is. Mindig tiszta szívvel játszottam a válogatottért, tudom, hogy a szurkolók szeretnék, ha visszatérnék, értem és érzem a nyomást, a nyár jó lesz arra, hogy átgondoljam az egész helyzetet – nyilatkozta Gera.
Ma este megint feltettem magamnak a kérdést:minek magyar országra NB1.........Szörnyű milyen meccsek voltak szokás szerint!Lehetne a legfelsőbb liga a megye II.osztály.
OFF A 'me sorprende' után nem kell vessző, algüién = alguien (viszont a subjuntivót jól használod :-)) az otro idioma elé ne tegyed oda az 'en'-t en la policía - ez így elég nyakatekert
Balón del Oro = Balón de Oro
Én így írnám: A mí me sorprende que un policía hable otro idioma. Además, Vadócz tendría que ganar el Balón de Oro.
De azért szép tőled h Krisztián kedvéért ilyen jól megtanultál spanyolul :-)
Ha az így van, akkor a Debrecen-Fiorentina tényleg gyanús. A franciák elleni mérkőzések abszolút papírformameccsek voltak, az angol pedig nem az a kimondott bundázó népség.
Lehet fogadni részeredményekre, gólszerzőre, sárga lapokra, kiállításra, gól időpontjára, szögletek számára, gólok paritására, meg még csillió dologra, válaszd ki, melyik tetszik.
Melyik volt az a Loki-meccs, ahol valószínűtlennek tűnő eseményre került sor? Csakis a Fiorentina elleni mérkőzések jöhetnek szóba, lévén ott sikerült eltalálni a kaput.