Keresés

Részletes keresés

beteg ez a világ Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1736

Ilyen hírek olvasásakor azért megértem,hogy miért akarnak sokan távozni Mo-ról, ill. az EU-ból egy "szabadabb" világba:

 

" Még 2003. december 20-án közölte a „Heti Világgazdaság” az uniós cenzorok előírásait arról, hogy egyáltalán milyen szöveg tekinthető regénynek, elbeszélésnek és miről szóljanak.

Eszerint „regénynek a 116 és 367 oldal közötti terjedelmű szöveg nevezendő: ami
ennél kevesebb, az novella, és az EU nem támogatja, ami ennél több, az nincs” is
,
szereplőinek „maximum 33, 5 százaléka lehet negatív alak, a többi 66,5 százaléknak
pozitívnak kell lennie: a százalékszámítás alapja az egyes szereplők oldalszám és
említés szerinti előfordulása”. A negatív szereplők „lehetnek iszlám fundamentalisták,
öngyilkos merénylők, földön kívüli lények, nácik, fasiszták, bolsevikok, rablógyilkosok, tömeggyilkosok, hullagyalázók, pedofilok és EU-ellenes tüntetők”, míg „a pozitív szereplők közül „különösen ajánlottak az EU előtti időkben sok borzalmat emelt fővel és tiszta erkölccsel átélt nagymamák, akik unokáikat egyedül nevelik úgy, hogy az üzleti életben helytálló, törvénytisztelő EU-polgárok váljanak belőlük”, vagy „a náci és bolsevik börtönöket megjárt, zsidó származású, a kereszténység és a szabadpiac eszméjétől megigazult tudósok, akik legalább két afrikai vagy ázsiai árvát fogadnak örökbe, és őket az üzleti életben sikeres, törvénytisztelő EU-polgárrá nevelik”, de a legjobban mégis „a roma nemzetiség fiatal, feltörekvő, optimista tagjainak ábrázolása ajánlott: a roma repperek és népdalénekesnők az ilyen típusú regényben fussanak be szédítő karriert, és értük a többségi társadalom fiataljai rajongjanak elsősorban”, ugyanakkor vigyázniuk kell a jövő Dosztojevszkijeinek, hogy alkotásaik „nem kelthetnek Amerika- vagy oroszellenes érzelmeket”, ellenben tanácsos eleiket átírniuk, így a „Háború és béké”-nek „tartalmaznia kell Napóleon oroszok iránti szimpátiáját”, azt, hogy „ Moszkvát ne gyújtsa fel és ne is égjen le”.

Mindezeket olvasva az embernek önkéntelenül Madách remeke jut eszébe, abból is a falanszteri jelenet: a szép új világban nem Homérosz, Platón, Tacitus vagy Michelangelo, hanem múltnélküli konzumlények a hősök. "

Előzmény: beteg ez a világ (1722)
usamunka Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1735

Nem, csak mivel beszélek 4 nyelven, szoktam azért nézegetni. Kedves Béla nem tette ki a levelünket. Megtenném. Ezt írtam Bélánknak, amire nem bír válaszolni.

 

Kedves Béla.
 
Semmi fenyegetőt nem szántam. Ha annak gondoltad, tévedtél. Egyszerűen egy kérdés volt. Ha te olyan egyenes ember vagy és LEGÁLIS, így nagybetűkkel, akkor mitől is kellene félned?
Az meg hogy mi törvénytelen, és mi nem, legyen az én dolgom. Úgy mint neked, mikor még nem voltak azok a nagybetűk. (LEGÁLIS) Gondolom abban az időben ez nem így ment. :)
Ezt a levelet elküldöm prtkitty-nek is. Ha te nem tennéd ki oly büszkén a fórumra, megkérném, hogy ő tegye meg.
Visszaolvastam a kiírásaidat. Te azt gondolod, "hogy belepiszkítottál a nagy üzletbe"?  Te neked erről az üzletről halvány fogalmad sincs. Ebbe nem lehet belepiszkítani. Ha én eltűnök, jön egy másik, még az nap. Ha a kinti cég eltűnik, jön egy másik még az nap. Ha az egyik hotel eltűnik, jön egy másik az nap. Jelentkezők számáról még fogalmad sincs, ha azt gondolod, hogy te ezzel bárkinek is tudnál ártani.
Az meg, hogy te leakarod beszélni a magyarokat, az a te szegénységi bizonyítványod. Milyen alternatívát kínálsz te ezzel? Tudsz nekik jobbat? Ha az olyanok nincsenek mint mi, te még a mai napig ott szerencsétlenkedsz Magyar országon. Ha bár mint az ábra mutatja, itt is. Az meg hogy itt fikázod az órabért, nem értem. Még egyszer: Úgy ismerkedtünk meg, hogy te kuncsorogtál nálam munkáért, ezért az órabérért. A nagy LEGÁLIS!?  :) A  névtelenségről: Nem keverem a munkát a magánélettel. Nem hiányzik az a sok beteg ember az életemből. Ez a vállalkozásom, és te ezt szólítottad meg.
Sértődni meg nem kell. Ha már rólad van szó, akkor ezeket írod? : "Ez volt az utolsó email amire reagáltam, nekem ilyen piti alakokra nincs idom úgyhogy automatikusan torolva vagy, ne erokodj a valasszal!
 
Remelhetoen tobbet nem hallok rolatok!
(szanalmas tarsasag)"
 
Miért nem tudsz te egyenes ember egyenes kérdésekre válaszolni? Bélám?!

 

Na de most akkor a nagy egyenes embernek feltenném a kérdéseim!

 

-Mi fáj abban, hogy én ezt csinálom?

-Mikor te illegális voltál, miért nem voltak azok a nagy szavak? (LEGÁLIS, ILLEGÁLIS, TÖRVÉNY)

-Ha annyira rossz amit csinálok,és kevés az órabér, miért kuncsorogtál munkáért?

-Szerinted ha engem ma meggyőzől, és én nem csinálom tovább, megáll az illegális sereg?

-Te ismersz olyan embert aki még nem szegett törvényt?

-Tudod mi az az átverés?

-Ha nem, akkor szerinted az átverés, ha valaki számára előnytelent ajánsz fel, de azt ő önként elfogadja?

-Te nem csinálnád ennyi haszonért?

-Te is így jutottál ki. Ha nem így kezded, ma nem itt vagy. Visszacsinálnád?

-Sajnálod mástol ezt a lehetőséget?

-Tudsz jobb utat erre a dologra?

 

USAMUNKA

Előzmény: pontyvadasz (1733)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1734

Need a website?
Give us a call. With many years of experience and hundreds of satisfied clients we can help you expand your business on the web.
Call now: 727-776-5961 begin_of_the_skype_highlighting              727-776-5961      end_of_the_skype_highlighting

Szuksege van egy web oldalra?
Segiteni tudunk abban hogy uj ceget, vallalkozasat vagy termeket az interneten is elerhetove tegyunk tobb eves tapasztalatunkkal es tobb szaz elegedett ugyfellel a hatunk mogott!
Keressen meg minket ma: 727-776-5961 begin_of_the_skype_highlighting              727-776-5961      end_of_the_skype_highlighting

 

Csiga csapat, kis segitseg az ujra kezdeshez!

Előzmény: kicsimoncsy (1629)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1733

Na most meg Lengyel szakertot jatszol?

 

 Csak ott is ki lettel penderitve, ugye?  





Előzmény: usamunka (1731)
usamunka Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1731

Üdvözlöm a kedves fórumozókat, és Bélát is.

Tudtátok, hogy Lengyel oldalakon nincs ilyen fórum. Vajon miért?

És kedves pontyos ember?!  Mikor te sikáltad a wc-ket, miért nem írtad ilyen nagybetűvel ezeket a szavakat: TÖRVÉNY, LEGÁLIS, IllEGÁLIS.

 

USAMUNMKA

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1727

100 % egyet ertek veled, es kicsit embersegesebb is mint a "lehetosegek hazaja" itt max. illegalis masodrendu rabszolga lehetsz papir nelkul, es jopofizhatsz ezeknek a hienaknak, mint USA munka, nevu haracs banda! Es mehetsz PA-a a Seraton hotel valamelyikjebe takaritani, 7 $-ert! Es retteghetsz hogy mikor kap el a bevandorlasi hivatal, ez aztan a karrier!!!   

Előzmény: nicksincs (1703)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1726

Csak neked akarok kellemetlen perceket , te magyarok szegyene es a hasonszoru cimboraidnak!!! 

Előzmény: Törölt nick (1719)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1725

Mar itt tartunk? Hogy jon ide hogy en hogy kerultem ki, burkoltan fenyegetozol? Ez igy megy nalatok? Ha mas a velemenye valakinek azt befenyititek? Vagy mit akarsz ezzel hogy majd " mi megirjuk" most aztan telement a gatyom rendesen! Azt gondolom hogy szerintem te egy PITI KIS SEMMI EMBERKE LEHETSZ,, azokbol is a legalja!
Mint irtam, nekem van nevem stb, es te ki is vagy? Meg mindig nev nelkul irogatsz, felsz valamitol netan? Miert nem vallalod fel a bomba uzletet? Miert nem adod hozza a neved? Vagy ez valami csaladi szokas, irogatni nev nelkul? Aztan lapulni a sotetben? Ez megy neked baratom, csak szanalmat erzek irantad!  
Amugy meg honnan veszed a batorsagot hogy ezt uzletnek nevezed? Fogd mar fel ez illegalis munka ratukmalasa szerencsetlen emberekre, TORVENYTELEN!  
Inkabb probalj valami legalis munkaval foglalkozni, ahelyett hogy , burkoltan probalsz fenyegetozni, megnyugodhatsz En tudom vallalni minden dontesemet es ehhez adom a nevemet is, es Te? Csiga elvtars legkissebbik leanya te eltudod mondani ezeket magadrol, vagy csak a nevtelenseg homalyaban vagy ekkora szajhos?

Ui: Ez volt az utolso email amire reagaltam, nekem ilyen piti alakokra nincs idom ugyhogy automatikusan torolva vagy, ne erokodj a valasszal!
 
Remelhetoen tobbet nem hallok rolatok!
(szanalmas tarsasag)

 

Ezuton is megkerek mindenkit hogy kozremukodjon a szemet eltakaritasaban! USA munka= lehuzas, atveres, torvenytelen munka ratukmalasa szerencsetlen emberekre!!! 

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1724

STILUS VALTAS, A CSIGA" MAR FENYEGETOZIK,  !TekerhetS

Tisztelt Béla.
 Olvastam a fórom oldaladat. Csak hogy ne érezze valaki magát becsapva, módosítottuk a " szösszenetek" lapot. Ha gondolod, bemásolhatod az INDEX be.
 Az idézett szöveg:
 
<b>1, "Ezek kihasználják az embereket" téma.</b>
 Mert kevés az óra bér, sok a közvetítési díj, sok a lakbér, stb. Igen! Ez így van. Kivéve a lakbért, mert nagyon jó szállásaink vannak, és nem drágák.
A többit ha valaki kihasználásnak érzi, ne jelentkezzen nálunk munkára, és ne írogasson. Számunkra ez egy üzlet, és ez olyan mint bármely más üzlet. Minél kevesebb befektetés, minél több haszon. Ezen nincs mit tagadni. Gondolom a másik oldal is így szeretné. Minél kevesebb munka, minél több pénzért. Vagy tévedek?
Oldalunkon leírtakat tudjuk vállalni. Se többet, se kevesebbet. Akinek így megfelel, csak az jelentkezzen. Köszönjük.
 
 
Illetve kiírhatnád, hogy te hogyan kerültél ki az USA ba. Vagy majd mi írjuk ki?
(Mi ez ha nem egy burkolt fenyegetozes? )

Ezen kívül a kérdésem a következő volna: Írtál már a Magyar országi munka adóknak, a havi 400$ fizetés miatt? Vagy azt senki sem érzi megalázónak, és kihasználásnak? Ha írtál, akkor eddig hánynak?
(Probalkozhatsz, akkor is  ILLEGALIS AMIT CSINALSZ!!!! 
USA munka stábja 
Ezen levelünk közlését az INDEX fórumon teljes terjedelmében engedélyezzük.(JOGOKRA HIVATKOZIK AKI SEMMIBE NEZI A TORVENYEKET?

 

 

Túlélőblog Creative Commons License 2011.07.14 0 0 1723

Magyarország nem EU? :D

 

Viszont igazad van, sose értettem, hogy miért Amerikát célozzák meg azok, akik több pénzt keresnének Ausztriában, Németországban vagy Angliában.

Előzmény: beteg ez a világ (1722)
beteg ez a világ Creative Commons License 2011.07.13 0 0 1722

Aki dolgozni,pénzt keresni akar, irány az EU.

Alább a cikk.

 

 

Nem rohanunk a német munkáért MTI

2011. július 13., szerda 16:47 | |

A májusban megnyílt uniós munkaerő-piacokon elmaradt a kelet-európai munkaerő ostroma, legalábbis eddig - állapítják meg a német és osztrák nyitás után két és fél hónappal német szakértők.

Májusban nyolc kelet- és közép-európai országból csak mintegy tízezer munkavállaló pályázott németországi álláshelyekre, és ez csupán 4.500-zal több, mint egy éve, amikor Németország még zárva tartotta kapuit - közölte a nürnbergi munkaerő-piaci és foglalkozáskutató intézet IAB, a német bevándorlási hivatal adatai alapján.

Ez igen alacsony szám, és jelenleg nem úgy néz ki, hogy az érkező kelet-európaiak megoldanák a német szakemberhiányt - állapítja meg sajnálkozva az IAB bevándorlási szakértője, aki szerint ha ez az ütem marad, és a következő hónapokban sem nő a Németországban dolgozni akarók száma, akkor az idén csupán 80-100 ezer új munkaerővel lehet számolni Németországban.

Németország - Ausztriával együtt - május elsejei hatállyal, a régi tagállamok közül utolsóként szüntette meg a hét éven keresztül érvényes korlátozásokat, és nyitotta meg munkaerő-piacát a 2004-ben csatlakozott uniós országok munkavállalói előtt.

A krónikus szakemberhiány megszüntetésére Németországnak a következő években kétmillió képzett bevándorlóra lenne szüksége - jelentette ki a német munkaügyi hivatal vezetője a Die Welt német konzervatív napilapban még májusban. Frank-Jürgen Weise szerint 2025-ig 6-7 millió fős pótlólagos szakemberigény alakul ki, amelyet a hazai munkaerő "talán fele részben" lesz képes betölteni.

Emellett a német cégek oda telepítik majd tevékenységeiket, ahol szakembereket találnak, de racionalizálásra is kényszerülnek, hogy kevesebb képzett dolgozóra legyen szükségük. Ezzel együtt is több mint kétmillió képzett munkaerőre lenne még igény, akiknek külföldről kellene érkezniük ahhoz, hogy a német gazdaság megfelelő növekedése fenntartható legyen - véli Weise. 

Előzmény: nicksincs (1703)
romesz Creative Commons License 2011.07.12 0 0 1720

Magyarkent a magyar illegalis probalkozok erdekeben irt.

Pusztan csak azert mert ezek az illegalis munka ajanlatok semmi jora nem vezetnek.

Csak kihasznaljak azokat akiknek mar igy is nehez a sorsuk es kapaszkodnak egy velt szalmaszalba.

Előzmény: Törölt nick (1719)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.11 0 0 1718

Ugy tunik beleronditottam a "nagy uzletbe" remelem is ez volt a szandekom! udv. Kedves Csiga rajongo! 



Előzmény: Törölt nick (1711)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.11 0 0 1717

Ha csak egy embert tudok igy kimenteni a karmotokbol, mar akkor megerte! Tovabbra is resen kell lenni USAmunka=lehuzas, csalas, masokbol valo eloskodes!( ja es sotetben bujkalo nyalas CSIGAK!)

Előzmény: Törölt nick (1712)
Kocsis István Creative Commons License 2011.07.11 0 0 1714

prt valami elérhetőséget kérhetnék tőled???

Túlélőblog Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1713

Milyen fószer? Amúgy milyen meglepő, hogy megint egy olyan szól be itt másoknak, aki most regisztrált. Csak nem az "USA munka csapat"-hoz van szerencsénk? Haha. Miért másért védenél egy ilyen átverést? Azt meg nem hiszem hogy bárkit is érdekelne, hogy ki az illegális bevándorló. Illegális, akár magyar, akár mexikói. Az illegálisokat többnyire pedig az illegálisok védik.

Előzmény: Törölt nick (1712)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1710

Csak igy tovabb, szep munka volt!! 

Előzmény: Túlélőblog (1708)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1709

Folytatodik a szappanopera: A kis egyszeru emberke meg mindig nem jott ra hogy, mirol van szo, es frocsog, ezzel is bizonyitva hogy mit is gondol valojaban rolunk, A munkaert kuncsorgokrol!!

 

Na jó! De te kerestél meg engem. Végül is mit akarsz? Unatkozól? Te kuncsorogtál nálam munkáért, nem én nálad. Ha levelezgetni szeretnél? Nincs közös témánk, és más a szociális hátterünk, és neveltetésünk, mint ahogyan te is elmésen kifejtetted.
 
A csiga.

 

-----------------------------------------------------------------------

Kedes Csigam!
 
latom meg mindig nem tiszta elotted hogy miert is irogatunk itt egymasnak, elfelejtettem mondani hogy horgaszni is szeretek es most itt te voltal a "kis hal"! igy mar erted?

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Bizonyosan lessz folytatasa, addig is kerek mindenkit hogy ovakodjanak ezektol, es  terjesszuk a "johiruket" minel szelesebb korben!

Előzmény: kicsimoncsy (1629)
Túlélőblog Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1708

Ezeket én is kiveséztem. http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=110675822&t=9069804

 

Kész átverés show.

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1707

Mivel nincs neved, ezert csak ugy szolitalak hogy:
 
Kedves Csiga!
 
 
Latom sikerult felkelteni az "onerzetes magyart" azert beszelsz igy mert meg eletedben egyszer sem jutott eszedbe hogy a torvenyes keretek kozott probalj boldogulni.
Sajnos aki igy szocializalodik es ezt tanulja a csaladjaban, annak ez lesz a termeszetes, keves munkaval, gatlastalanul,  gyorsan sok penzt csinalni.
Latom erre buszke is vagy, csak azert tegyel felre a nehez napokra is belole, mert az ilyenek szoktak nagyot koppanni elobb vagy utobb, mint mondottam a csiga peldat!!
Azert ne aggodj miattam, csak hogy, tudd van egy lakasfellujjitassal foglalkozo LEGALIS vallalkozasom, es eleg jol elvagyok belole. Utana nezhetsz ez ugyais LEGALIS !
License/Registration/Certificate # 13VH04374200 ,
Szoval ez van, latod nekem van nevem, telefonszamom, vallalkozasom, te meg ki is vagy? Es most elgondolkodhatsz a megelegedesrol(!) 
 
   Udvozol egy legalis az USA-bol!!!

 

Szoval errol lenne szo, mindenki dontse el hogy kik ezek, es ketszer gondolja meg hogy szoba all iyen alakokkal.

 

Ha valkinek tudok segiteni kerdezzetek nyugodtan.

belakato70@gmail.com

 

Udv: Kato Bela 

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1706

Hat elszomorito, a "megkulonboztetes " ezen formalya, vagy nem is errol van szo? Vagy attol feltek hogy aki kint el azt mar nem lehet megvezetni, kezben tartani?
Csak felhivnam a figyelmeteket hogy, ha igy folytatjatok a tevekenysegeteket akkor elobb vagy utobb bajba fogtok kerulni. Es nem csak ti hanem azok is akiken allitolag "segiteni" akartok, hiszen nagyon jol tudjatok hogy, illegalis munka kozvetitessel foglalkoztok. Hiaba csak egy e-mail cimen vagytok fenn a neten, szamtalan nyomot hagytok magatok utan, ugy is mondhatnam hogy olyanok vagytok mint a csiga, huzzatok magatok utan a nyomot! Bele olvastam a " honlapon" talalhato iromanyotokba, hat enyhen szolva nevetseges, ahogy magyarazzatok a dolgokat. Szamomra azvilagos hogy, olyan emberkeket probaltok toborozni, akik a szorult helyzetukbol kifolyolag belemennek mindenbe. Az meg egyenesen gyomorforgato hogy ennek a az egesz "segitsunk szegeny honfitarsainkon" akcio alatt szep penzeket kaszaltok, ami utan gondolom rendesen meg is fizetitek az adot?
Kicsit gondolkodjatok el ezen es probaljatok legalis dolgokat csinalni!
 
U.I.:
(Gondolom ez sem fog felkerulni a szosszenetek oldalara?)

----------------------------------------------------------------------------------

valasz:

Jól látod a dolgokat Béla. Cak hát a legális dolgokkal nem lehet pénzt keresni sajnos. Lásd a te példád. Van minden papírod, és sokra mész vele? Én keresek havi 6000 ret. Szóval érted?! Ha gyomor forgató, hanem, én meg vagyok elégedve.
Más: Igen pont azért nem kell legális ember, mert az okos. Amit most ide leírtál, nyomnád nekünk a fejünkbe 2 héten belül. Nem hiányzik.

 

 

folyt.kov.

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.09 0 0 1705

Kis "reklammal" szeretnek hozzajarulni az USA KFT USAelet@gmail.com  aldasos munkajahoz, amibol remelem kitunoen latszik mindenki szamara hogy ezek az emberkek azokbol probalnak profitalni akik kulonbozo okokbol, de alltalaban  onhibajukon kivul kerulnek nehez dontesi helyzetbe.

 

Szoval, a minap irtam egy e-mailt a megadott cimre:

Udvozlom, erdeklodom hogy, csak es kizarolag "frissen" erkezokkel foglalkoznak, vagy a mar itt tartozkodok is jelentkezhetnek?
 
En jelenleg  eszak New Jersey-ben elek,kozel a G.W. hidhoz, es a karbantartoi allas erdekelne. Gyakorlatom van, gipszkarton fal epiteseben, festesben, kissebb elekrtomos munkak, es  plamer munkak evegzeseben. 41 eves vagyok Zoldkartyaval , kocsival, NJ jogositvannyal rendelkezem.
 
Szeretnem tudni hogy milyen messze van a munkahely, es mit lehet megkeresni a munkaval?
 Udvozlettel: Kato Bela

----------------------------------------------------------------------

Valasz: Tisztelt Béla
 
Csak frissen érkezőkkel, innen magyarországról.
 
Tisztelettel: USA munka stábja

 

----------------------------------------------------------------------

folyt.kov.

nicksincs Creative Commons License 2011.06.29 0 0 1703

"Aki nem talál Mo-on munkát, menjen keressen az EU-ba. Van jó pár ország(németek,hollandok,franciák,belgák,osztrákok), ahol igenis keresnek szakképzett munkaerőt, legális munkahelyed lesz, 1500-2000 Euro/hó pénzért. Ez most jobb mint Amerika."

 

Nem győzöm mondani a fiataloknak ugyanezt,de nem akarják elhinni. A filmek teljesen megbolondították őket.Európára csak fintorognak,pedig ott jobban lehet munkát találni.

Előzmény: beteg ez a világ (1691)
romesz Creative Commons License 2011.06.27 0 0 1694

" Normál eladói állás meghirdetve. (a mai napig nem értem,minek kellett meghirdetni)"

 

azert kellett meghirdetni mert corporation es igy elmondhatjak, hogy nem csak benfenteseknek adnak lehetoseget.

Papiron is jol nez ki es ugymond mindenki boldog.

 

Kulonben nem csak ott van ez, hanem orszagos jelenseg. Minden hirdetesre tobb 100%os tul jelentkezes van. 

30 evvel ezelott mikor rossz volt a helyzet akkor lattam hasonlot. Akkor 6 evre volt szukseg, hogy viszonylag normalizalodjon a dolog.

Most valoszinu 10-15 kell majd :(

Nem szivesen tartoznek a munkakeresok taboraba.

Előzmény: beteg ez a világ (1691)
beteg ez a világ Creative Commons License 2011.06.27 0 0 1691

California,-bármennyire hihetetlen a kívülállók számára- az egyik legnagyobb szenvedője a válságnak.

Óriási a munkanélküliség.

Papírok, vagy nagyon szoros rokon-barát nélkül gyakorlatilag LEHETETLEN elhelyezkedni.

Gondold végig: rengeteg citizen van, aki bármennyiért hajlandó munkát vállalni. Melyik az a munkáltató, aki felesleges rizikót vállalna, mikor semmilyen téren nincs motiválva. Példa: 3 hónappal ezelőtt Camarilllo-Outlet Center-Nike Store. Normál eladói állás meghirdetve. (a mai napig nem értem,minek kellett meghirdetni) 142 (!!) pályázó, 78 diplomás, órabér 8,60. Sajnos ez tükrözi a mostani valóságot. Ugyanitt. Hétvégente állandóan tele van a parkoló mosó emberekkel (főleg mekák), akiket alig bírsz elzavarni. Előtte sosem láttam még itt ilyet.

Szóval, mostanában nem gondolnám, hogy az USA munka illegálként, annyira nagy durranás lenne. A szállás keresése meg egy újabb misét érne meg.

 

Aki nem talál Mo-on munkát, menjen keressen az EU-ba. Van jó pár ország(németek,hollandok,franciák,belgák,osztrákok), ahol igenis keresnek szakképzett munkaerőt, legális munkahelyed lesz, 1500-2000 Euro/hó pénzért. Ez most jobb mint Amerika.

Előzmény: Törölt nick (1687)
beteg ez a világ Creative Commons License 2011.06.27 0 0 1689

Californiában az őszi iskolakezdéskor minden gyerek családi állapotát ellenőrizni kell. Ha bárki illegal, a hatóságokat értesíteni kell és ők hivatalból vizsgálni kezdik az ügyet, ami eléggé kellemetlen szituációkat szülhet....

Előzmény: Törölt nick (1688)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.26 0 0 1686

Ha elkapnak?

Előzmény: Kocsis István (1685)
Kocsis István Creative Commons License 2011.06.24 0 0 1685

Köszönöm szépen :) Tehát az esélyem akkor megvan :) Hát remélem majd írhatok, ha sikerült, hogy ha más is belevágna legyen valami segítsége:)

Kocsis István Creative Commons License 2011.06.24 0 0 1682

És az olcsó az dollárban mit jelent? kb egy segédmunkás fizetése órabérben mennyi? 6/8$ körül???

Kocsis István Creative Commons License 2011.06.24 0 0 1681

Értem :) Köszönöm szépen:) És milyen lehetőségek vannak arrafelé? Esetleg végzettség nélkül van esély elhelyezkedni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!