Keresés

Részletes keresés

Jumi Creative Commons License 2007.06.03 0 0 25

Sziasztok !

 

 

A Mio honlapon a C520-nál (18 egyéb nyelv mellett) magyarnyelvű leírás csak a MioMap V3.3-hoz van sajnos !

 

A készülékhez 16 nyelven áll rendelkezésre letölthető használati utasítás, de magyarul sajnos NEM !

 

Akinek megfelel az angolnyelvű C520 Device Manual az letöltheti, egyéb nyelvi igény esetén látogassa meg a honlapot .

 

Ha valakinek van a készülékhez pdf-ben magyarnyelvű használati utasítása, megköszönném ha elküldené nekem .

 

 

 

Üdv.

 

Jumi

Előzmény: vlevi (22)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.03 0 0 24

Azt olvastam, a TMC vevőhöz is használja a bölcsőben lévő csatlakozósort.

 

Lehet, hogy én nem értem, de szerinted hogyan?

Előzmény: vlevi (22)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.03 0 0 23

CD-n adnak hozzá.

Külső GPS nem tud a bölcsőhöz csatlakozni.

üdv:

nikola

Előzmény: Jumi (21)
vlevi Creative Commons License 2007.06.03 0 0 22
Azt olvastam, a TMC vevőhöz is használja a bölcsőben lévő csatlakozósort. Magyar leírás meg letölthető a MIO honlapjáról. Illetve, hogy pontos legyek, nekem a CD-n volt magyar leírás, a MIOMAP-hoz csak angol, abból töltöttem le magyart.

http://www.mio-tech.be/en/support/C520-manuals.php
Előzmény: Jumi (21)
Jumi Creative Commons License 2007.06.03 0 0 21

Természetesen feltételeztem, hogy a bölcső be van bekábelezve .

 

De jobb mintha a tartóba helyezés előtt, vagy után kell még drótokat reáaggatni .

 

Beteszi a lény a bölcsőbe, és máris tötődhet ha akar  .

 

Vajon mi mehet még át azon a 18 pólusú csatlakozón, az energiaellátáson túl ?

 

Bár azt még mindíg nem tudom, hogy az esetleges külső GPS antenna is tud-e alulról a bölcsőn át csatlakozni ?

 

Mert annak hátul fenn van a csatlakozópontja a készüléken .

 

Mellesleg van a készülékhez magyarnyelvű leírásotok pdf-ben ?

 

 

 

Üdv.

 

Jumi

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.03 0 0 20
A bölcsőből kapja, de a bölcsőt is táplálni kell, nem? Külön nem kell a készülékhez csatlakoztatni.
Előzmény: Jumi (19)
Jumi Creative Commons License 2007.06.03 0 0 19

Szia !

 

 

A készlethez tartozó autós tartó olyan, amihez az eszköz 18 pólusú csatlakozójával csatlakozik ?

 

Tehát nem kell az autós töltőt csatlakoztatni a készülékhez, hanem a töltést a bölcsőből kapja ?

 

 

 

Jumi

Előzmény: qwepoi (18)
qwepoi Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18

Üdv!

Én C710 után váltottam erre, és az első pár napon nagyon hiányoztak a hangbeállító gombok - nemtudom melyik idióta vetette le a Mionál, de biztosan csuklik az anyukája :)

Vicces volt először a bekapcsolás utáni homokórás töltögetés, sajnos működés közben is képes eléggé belassulni.

A készülék kivitele és a kijelző is sokkal szebb az előző szériánál, az autós tartója is sokkal igényesebb és masszívabb, meg se moccan a szélvédőn.

Az üzemidő töltés nélkül kb. 3 óra volt nálam, ezen még talán lehetett volna javítani. Egy hét alatt 2x fagyott le és indult újra a Miomapból kilépésekor.

 

A boltban ahol vettem teljes EU-sként árulják:

-ELŐRETELEPÍTETT MioMap (V3 teljes Európa térkép) +Mp3 player+kontakt navigáció+autós kihangosító funkció+ motoros tartó+sztereo headset+bőrtok+TMC antenna!!

Az igazság, hogy nincs se motoros tartó, se TMC antenna, alapban kelet eu térkép van telepítve, külön kártyán adják a nyugat eu-t, így több ország van rajta, mint a fulleu-s c710-en...

 

A nagykerből nagynehezen ezt az egyet tudták beszerezni, és rögtön akciósan 105 helyett 102-ért, szerintem jó vétel volt :)

Maximusss Creative Commons License 2007.05.12 0 0 17
Sziasztok! Én is be lennék indulva egy ilyen kütyüre, nagyon tetszik, hogy 4,3 colos a képernyője. A kérdésem az lenne, hogy a térképek frissítése meddig lehetséges? Tehát ha van egy jogtiszta szoftverem, akkor lifetime frissíthető lesz, vagy csak egy évig. Azt olvastam (http://www.mobiltelefonok.hu/aa/17270.html), hogy a telepített sebességmérő kamerákat egy évig lehet frissíteni. És utána? Mennyibe kerül, vagy ez hogy műxik? Sajnálattal láttam viszont, hogy videólejátszó nincs benne.
vlevi Creative Commons License 2007.05.10 0 0 16
Ma volt szerencsém kipróbálni a kékfogú kihangosítót is. Miután összelőttem a telefonnal, a telefon megy a táskába, nem is láttam egész délután. Volt két hívásom, telefonálás közben lehet nézni a térképet, de a navigációhoz nincs hang. Végülis érthető, ciki lenne, ha "Moha bá" belepofázna a telefonálásba. A kihangosítás hangereje viszont több, mint elég. Városban felhúzott ablaknál 3-as hangerő teljesen elég. (Telefonálásnál lehet állítani a hangerőt, nem úgy, mint navigáció közben) A másik oldalról is hallják amit mondok, persze ehhez nem árt, ha csend van a kocsiban, nem bömböl a rádió.
vlevi Creative Commons License 2007.05.09 0 0 15
Ahogy vesszük. Nem sokkal olcsóbb, és itt volt egy nap alatt. A múlt héten, amikor kerestem, nemnagyon volt még. Meg azért is kerestem Debrecent, mert oda el tudok menni érte. De hamár ingyen kihozták, akkor minek menjek érte.
Előzmény: web27 (14)
web27 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 14
Úgy látom elég drágán vetted a készüléket. Pedig a webáruházak olcsóbban szokták kínálni. http://gpsbolt.hu/shop.php?product=869 Asszem ez jobb kínálat.
Előzmény: vlevi (12)
Puhi76 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 13
Még egy kérdés szembe jutott: látsz-e rajta külső antenna csatlakozó nyílást? Vagy a könyvében írnak-e róla valamit!? (vagy a tartókonzolon van-e) Nagy valószínűséggel nekem kell majd hozzá, mert francia autóm van (és a céges is az), és azokon fémgőzölt a szélvédő, és azt nem nagyon komázza! Ha még ezt megnéznéd nekem... Köszi előre is!!!
Előzmény: vlevi (12)
vlevi Creative Commons License 2007.05.08 0 0 12
Nem, ez hirdetve is így volt.

www.mobilx.hu/webaruhaz
Előzmény: Puhi76 (11)
Puhi76 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 11
De "hivatalosan" hogy volt hirdetve, hogy vetted??? Kelet EU-s térképpel??? (csak "extraként" van benne főbb úthálózat WEU?) Mert én Teljes EU-val szeretném, és úgy gondolom, hogy a készülék belső memóriájában van az össze térkép! De lehet, hogy ebből a C520-ból nincs még ilyen, vagy túl kicsi a belső memóriája!?
Előzmény: vlevi (10)
vlevi Creative Commons License 2007.05.08 0 0 10
Az enyém Kelet EU (teljes) + Nyugat EU főbb útvonalai. Ez azt jelenti, hogy pl. Villach-ba csak akkor tud elnavigálni (próbáltam), ha autópályán megyek. Mind a belső memóriában van, nem külön kártyán.
Előzmény: Puhi76 (9)
Puhi76 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 9
Egy fontos dolog: ha jól tudom a Te kütyüd teljes UE-s, igaz? De a belső memóriában van az összes térkép, vagy csak a kelet EU, és a WEU pedig kártyán??? Mert ma érkezett egy ajánlatom mailben, és 86 a készülék, és 24 hozzá kártyán a WEU! De eddig én azt hittem, hogy a teljes EU-s verzióban a belső memórián foglal helyet az összes térkép!!!
Előzmény: vlevi (7)
vlevi Creative Commons License 2007.05.08 0 0 8
Mondjuk a hangerőre odatehettek volna a képernyő szélére egy ikont, mint ahogy a bluetoothhoz oda tudtak rakni, akkor nem kellene elmenni a világ végére beállítani.
Előzmény: Puhi76 (4)
vlevi Creative Commons License 2007.05.08 0 0 7
Na ezaz! Vajon teljes eu-e az a teljes eu? Meg van-e raktáron ott, ahol hirdetik? Vagy mire megjön, addigra egy tizessel megdrágul?

Én, ha keresnék, így nézném meg :

http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/gps_keszulekek/mitac_mio_c520/boltok.html#webshops

Aztán, hogy ezek közül melyik milyen térkép, és hogyan tovább, azt már nem tudom.
Előzmény: Puhi76 (6)
Puhi76 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 6
Megnéznéd, hogy hol találod meg legolcsóbban teljes eu-val a neten? (persze csak ha van szabad kapacitásod) Sajnos én 100 alatt nem találtam sehol :( Az ExtremeDigital még tegnap azt írta, hogy teljes eu-s, ma pedig már csak kelet eu-sként fut (de persze a "szalagcímben" még mindig full-ként emlegetik!!!)
Előzmény: vlevi (5)
vlevi Creative Commons License 2007.05.07 0 0 5
Debrecenben vettem 97-ért. Szerdán,csütörtökön végigtúrtam a netet, és itt találtam a legolcsóbban. Azóta már máshol is van :( Persze nem tudom, raktáron van-e, vagy csak pár hét múlva rendelhető. Nekem már ittvan. Nem csak a térkép magyar, hanem a teljes menü is. A hang, úgy "Moha bá". Kívül tényleg nincs hangerőszabályzás, szerintem eléggé körülményes beállítani, mert a "főmenüből" kell állítani. De nekem ezzel nem volt problémám, fel sem merült a hangerőszabályzás. Lehet sebességfüggő hangerőt beállítani, azzal lehet játszani. A zene szerintem nem megy navigáció közben, mert az is külön alkalmazás. TMC antenna nincs hozzá, de lehet hozzá tenni. A C720t típushoz állítólag alapból jár a TMC.
Előzmény: Puhi76 (4)
Puhi76 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4
Hol vetted és mennyiért? (ha nem vagyok indiszkrét) A menü magyar nyelvű ebben is, vagy csak a térképben? Ha jól láttam a képeken, akkor nincs kívül hengerőállító gomb... Ettől függetlenül gyorsan tudod menetközben állítani a hangerőt, vagy nehézkes? Az MP3 lejátszás megy a háttérben is, vagy egyszerre nem tud futni a navi és a zene? TMC antenna van hozzá?
Előzmény: vlevi (3)
vlevi Creative Commons License 2007.05.07 0 0 3
Igen, már "beszereztem" egyet, múlt hét pénteken hozták meg. Nem volt még más GPS-em, ezért nem tudom összehasonlítani másokkal, de nekem eddig tetszik.
Nem tudom a nagyobb kijelző mennyivel fogyaszt több áramot, mennyivel hamarabb merül le? Bár ez majdnem mindegy, mert egyik se bírja ki egy egész napon keresztül, mindenképpen kell tölteni a kocsiban is.
Csak azt nem értem, hogy a térképek közül Szlovénia miért maradt ki? Nem mintha rendszeresen járnék arra, de azt furcsállottam, hogy a teljes európa térképben sincs a felsorolt országok között. Elvileg mindegyiken ugyanaz a térkép van (gondolom), csak itt széles a kijelző, ami azt jelenti, hogy a jobb szélen lévő infós rész mellett kb akkora a maradék terület, mint a többin a teljes képernyő. Ez azért szerintem nem mindegy. Bluetooth kihangosító viszont király. Bár azt nem tudom, engem mennyire hallanak, még nem sikerült kipróbálni.
Előzmény: Puhi76 (2)
Puhi76 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 2
vlevi: Neked már van ilyen cucc? Én erre vártam pár hete vagy inkább hónapja, mert nem tudtam dönteni a C710 és a Myguide 4300 között... Ez most nagyon tetszik kívül és "belül" is, ára is frankó lenne az ExtremeDigital-nal, csak még egy tesztre vagy ismerősre várok, aki használt már iylet, és meri ajánlani!
vlevi Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1
Senkinek nincs ilyenje?
Slam1 Creative Commons License 2007.05.01 0 0 0
0K!
Előzmény: vlevi (-)
vlevi Creative Commons License 2007.05.01 0 0 topiknyitó
Szóval csevegjünk róla.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!