Keresés

Részletes keresés

varazsmogyoro Creative Commons License 2008.03.20 0 0 205
szerintem kicsi a siker reménye
Előzmény: hegyilány (204)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.20 0 0 204

Kész a megoldás!!!!

 

A "Segítség! Szűz vagyok!" topikból az ottani pácienst összehozzuk Gesztenyével egy kis eszmecserére :-))) .

varazsmogyoro Creative Commons License 2008.03.20 0 0 203

biztos buta kérdésnek tűnik

 

de nem jutott még eszedbe, hogy jobban élveznéd az egészet ha valaki látná ahogy maszturbálsz?

Előzmény: Törölt nick (190)


hegyilány Creative Commons License 2008.03.20 0 0 202

Igen. Most ha sarkítanánk, abból amit mondasz, azt a következtetést is levonhatnánk, hogy Gesztenye annyira mazochista, hogy megvonja magától a társas szex nyújtotta örömöket :-))).

 

A fenekelés nálam simán belefér akár a szeretkezés kategóriába is, mondjon ki mit akar. A töltete a fontos :-) Ezért lenne nekem elég nehéz ugyebár magányos szexuális életet élni. Próbáljam a fenekelést magamnak elvégezni. Először is kényelmetlen lenne. :-D Nem beszélve a többi nehézségről :-)

Előzmény: Kanis (188)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.20 0 0 201
Ez legalább annyira jó, mint a vicc :-))))
Előzmény: varazsmogyoro (195)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.20 0 0 200
Én már vagy 4x elmondtam, hogy különc :-))) de ezen is csak megsértődik :-)
Előzmény: Törölt nick (196)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.20 0 0 199
De megvalósult valamilyen szinten, hogy nem egészen, az a külső, tőled nem függő tényezők hibája, nem? Te tettél a megvalósulásukért, ami rajtad múlott.
Előzmény: Pinologus (189)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.20 0 0 198

Nem "feleslegesen" tömnéd magad tablettákkal, hanem a nem kívánt terhesség elkerülése érdekében. Illetve az esetleges menstruációs zavarok gyógyításaként. Mondjuk, az számomra is meglepő, hogy az óvszer kockázatos. Akkor húzzon kettőt :-))))))))))))))))))))))))

 

Különben nem "nekünk" változnál meg, hanem magadnak. Mondtam már és nem olvasol elég figyelmesen (ejnye!): nekem ugyanolyan jól telnek a napjaim, akár jól vagy te, akár nem. És ezzel szerintem mindenki így van, aki ide írogat.

 

"Ha valaki jóban akar lenni velem az kénytelen lesz elfogadni." látod-látod :-))). Te vagy a kész tökély, és aki a kegyeidbe akar férkőzni, az nyalogassa a fenekedet (átvitt értelemben, ne félj), fogadjon el, mert TE, az egyetlen jó, ilyen vagy. Gesztenye, eljön az idő, amikor nem így lesz. Lehet, a barátaid többsége is illemből van veled. Illetve mert az életednek ezen oldala egyszerűen nem érdekli őket.

 

Ne kövesd a többséget. Hagyd, nem fontos. Ettől maradsz egyedül. És n-edszerre ismétlem: nem most érzed a társadalom kivetését, hanem majd fogod. Amikor azok, akik most ugye "kénytelenek" elfogadni, akkor mással (család, gyerekek, szex) lesznek elfoglalva. Csak ezt még nem tudhatod.

 

Amúgy látod, más is igenis szeretné a fantáziáit megvalósítani. Vagy bejön, vagy nem, de szeretnék kipróbálni. Belátod, hogy "hiányosabb", amit te csinálsz. Nem értem akkor a hozzáállásodat. Mindenki a minél teljesebb életre törekszik. Hogy van az, hogy tudod, hogy van ennél jobb, több és nem érdekel?! Ez sem egészséges lelki alkat...

Előzmény: Törölt nick (190)
Don Quijote Da LA Mancha Creative Commons License 2008.03.20 0 0 197

Hát ide figyu gesztenye.

 

Ide kell irjam újra amit irtam, mert nem voltál elég figyelmes hogy jól elolvasd vagy értelmezd. Itt csak inkább hangosan gondolkodtam és csak egy kérdést tettem fel hegyilánynak, hogy jól érteémezem-e. Más is igy érzi vagy csak én.

 

De miért van az, ahogy olvasom a hozzászólásait, meg amiket ir, mintha egy 15-16 éves csitri irná. A védekezésmódja is olyan szinten van, a válaszai is, meg a reakciói is.  

 

Lehet hogy rosszul érzem? 

 

Úgy látszik nem mert a válasz erre:

 

Nem vagyok semmiféle csitri, meg 15-16 éves se, hanem 24 éves. Ez is lenézés, undorító. Mindenki másképp ír, reagál, ezt is jó lenne elfogadni, nehogy már ebbe köss bele hegyilánnyal!

 

Nem állt szándékomban belédkötni és szerintem ebben semmi undoritó nincs, meg lenézés sem hogy az érzéseimet kifelyezem.

 

Ezen az alapon azt is mondhatnám, hogy fúj undotitó amit csinálsz egyedül magaddal. Amikor a természet meg a biblia meg egyebek mind arra késztetnek hogy családban meg együtt meg ilyenek. Hogy lehetsz ilyen különc?

 

De nem mondom, mert nem találom undoritónak azt amit időnként mindenki csinál magával, meg azt sem ha valaki hozzászól, meg azt sem hogy különc. Még akkor sem ha az esetleg nem tettszik nekem. 

 

Tehát ezért merült fel bennem az hogy egy kis csitrivel állunk szemben mert ilyenek a reakcióid és a válaszaid. Szerintem egy 24 éves lány azért már sokkal kiforróttabb és sokkal toleránsabb egy ilyen véleménnyel szemben.

De azt hiszem ez igazából nem is fontos.

 

A másik ami újra és újra feljön az hogy mi lenézünk. Én ezt egy két egyszeri beszoló hozzászóláson kivül nem éreztem. Akik rendszeresen hozzádszólnak nem lenéznek hanem információkat adnak. Még azt sem mondom hogy segiteni akarnak mert inkább azt mondom hogy feldobtál egy témát és a hozzászólók csak reagálnak rá, elmondják a saját nézeteiket. Na most a legtöbb ember aki többé kevésbé boldog családi életet él az úgy gondolja hogy ezt érdemes követni mert jól érzik magukat a saját bőrükben. Lehet ezt tanácsként is felfogni, de mint már mondtam csak azon lehet segiteni aki akrja hogy segitsenek neki. Te nem akarod, tehát ne vedd tanácsként, segitségnek.

 

Azt hogy valaki magába néz és van aki ismeri önmagát az két különböző dolog. Mondjuk úgy hogy én már tapasztaltabb korban vagyok, sokszor magamba néztem és sokszor arra a megállapitásra jutottam, hogy nem tudom ki is az a pofa aki a tükörből visszanéz. Miért csinál úgy ahogy csinál? Miért gondol olyanokat amiket gondol? Miért érez úgy ahogy érez? Meg hasonlók. És  nem tudom a választ!!!!!!! Csak keresem tovább.

 

Te már tuddod????????

 

Ismered magadat annyira hogy tudd hogy miért van az hogy te különc vagy? Vagy inkább úgy mondanám hogy nem úgy cselekszel ahogy a többiek? És a többi számodra látszólagosan természetes dolgok???

 

Szóval ki vagy TE igazából?????

 

 

Más. Jelen időnkben nincs még 100%-os védekezés a nemkivánt terhesség ellen és a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Sem a tabletta, sem az óvszer, sem a spirál vagy más mód nem addja a tutit. Csak 99%-ot. Az a fránya 1 % mindig ott van. De ahogy már irtam ne menj utcára sem, mert jön az autó és elüthet. Élni mindig életveszélyes volt és lesz is. Ezért kell a lehető legtöbbet kihozni belőle ez alatt a rövid idő alatt.

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (190)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.19 0 0 196

Hali, Gesztenye Nő!

 

 Hidd el, én nem akarlak  megváltoztatni, -csak megérteni!

 

Szerintem vagyunk így itt egy páran...

 

Sokkal egyszerűbb dolgom volna, ha primitíven, - egy rossz helyesírással megáldott Nőként írnál ide!

 Akkor egyszerűen őrültnek titulálnálak pl. a "félelmeid" , és az "életmódod" miatt, -és sürgősen elküldenélek valami hozzáértőhöz! 

 

 De így, az intelligens, és választékos stílusban megírt hozzászólásaid alapján, a fórumtársak közül talán elsőként, -egyszerűen elkönyvellek pl."különcnek", vagy "furcsának", esetleg "érdekesnek"!

 

Egyre inkább úgy látom, hogy Nálad ez a "önellátó vágykezelés", és testnedvektől, betegségtől, stb. való félelem valami sajátos "polgárpukkasztás", vagy "figyelemfelhívás" lehet!

Vagy esetleg a hormonszinted diktálja ezt Neked.

 

 Azt még mindíg furcsának találom, hogy a szűkebb családod nőtagjai tudnak az egyszemélyes szexuális életedről, -ugyanis  engem is cseszegettek sokat tizenéves koromban, hogy "miért nem járok csajozni", -meg szórakozni, stb. És eszébe sem jutott a családból senkinek sem megkérdezni, hogy a vágyaimat "kezelem-e" (szószerint... :D) valahogy,   - én meg nem mondtam...     :)

 

 Pedig átlagos kamaszfiúként políroztam ám rendesen a bohócomat! :D

A vágyaim viszont teljesen "hagyományos" szexuális aktusok köré irányultak.

A puncinyalást például alig vártam, hogy élőben kipróbálhassam, -pedig a haverokkal "kitárgyaltuk",  hogy a punci elég "osztrigaszerű" lehet, -mármint ami az állagát-, és a kinézetét illeti! :)

De tudtam, (vagy inkább ösztönösen éreztem), hogy ha már kívánom a leendő lánypartneremet, -akkor úgysem azon fog járni az eszem, hogy milyen "nyálkás", "sikamlós" stb.) a punci!

 

És így is lett...      ;)

 

 

Ezért ezúton megpróbálom megkérni az olvtársaimat, hogy próbáljátok magatokból "kiölni" Gesztenye Nő megnevelésére-, és "jó útra térítésére" tett próbálkozásaitokat, -hiszen vannak pl. antialkoholisták és vegák is, -Akik nem értik, hogy miért akarnak beléjük pl. rántotthúst, és sört tömni!  :)

 Pedig Ők a "normálisak", -mert nem teszik tönkre a májukat, és nem esznek "döglött állatokat", -az egész világ viszont őrült, -mert néha jól bebaszunk, -és egészségtelen, zsíros húsokat eszünk a puszta élvezet-, és életbenmaradás miatt !  :) 

 

 Szegény Gesztenye Nőbe viszont mindenki a "Méteres-Kékerest" próbálja beleerőltetni!

 

                                                DE NEKI NEM KELL!!!      :D

 

Mostmár álmos vagyok, -inkább megyek.

Hátha más témáról is fog szólni a topic...

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (190)
varazsmogyoro Creative Commons License 2008.03.19 0 0 195

hogyne lenne kockázatos

 

ha kéznél van még dugás is lehet a dologból

 

:-)

Előzmény: Törölt nick (192)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.19 0 0 194
Na, végre! Ebben a topicban végre nem kínomban röhögtem egy jót :)) Köszi Kanis :DDDDD
Előzmény: Kanis (193)
Kanis Creative Commons License 2008.03.19 0 0 193

A "Disznóviccek ... " topikból:

Két barátnő beszélget. Azt  mondja az egyik:
- Képzeld, rájöttem, hogy megcsal a férjem.

- A rohadt   anyját!
- És képzeld, itthonról hordja el az óvszereket.
- A rohadt  anyját!
- De én az összeset kiszúrtam.
- A rohadt anyádat!

Előzmény: Törölt nick (192)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.19 0 0 192
huhh... megint nagyot szóltál.... azt is megtudtam, hogy az óvszer kockázatos is lehet..... úgy látszik ennyi idősen is tanulok még újat.... kössszzzzzz
Angyalbaby Creative Commons License 2008.03.19 0 0 191
Ámen.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.19 0 0 190
Dortimcsi!
Nem fogom ezért tablettákkal tömni magam feleslegesen az óvszer pedig igenis kockázatos lehet minden szempontból, plusz ott a többi dolog is, melyeket rengetegszer elmondtam,... Dehogynem, sajnos a többség megakar változtatni, mert sajna ami fölényben van (szex, gyerek, család, felelősség) azt tartják a legjobbnak, mindenki azt kövesse (még jó, hogy nincs előírva) és a többi aki más az ugye nem normális, meg ilyenek. Igazán szép,... Mindenki olyan amilyen, mindenkinek megvannak a saját nomái, értékei, tessék ezt elfogadni!

Intim érintés!
Nem vagyok őrült, nem erőszakolt meg soha senki (szerencsére) és nem itattak semmiféle testnedvvel (fúj). Nem menekülök, hanem nincs szükségem erre a formára, hogy szex által elégüljek ki, bőven elég a magamhoz nyúlás, továbbra is csak ismételni tudok,...

Hegyilány!
Egyáltalán nem az egyetlen és legnagyobb örömforrás, hanem az egyik. Válaszolni illemből szoktam, vagy mert kérdeznek, érdekel egy kicsit, hogy ki, mit ír(t) és arra reagálok. Köszi, de jól vagyok fizikailag és lelkileg, csak tudod néha kikészít ez az egész, hogy nem lehet engem megérteni, meg le kell nézni, ezért látszik épp nem túl happy kedv, úgyhogy ne csodálkozz. Nem fogok röpködni az örömtől, hogy jaj de jó, meg akarnak változtatni, olyan legyek mint legtöbben stb,... Jó lenne ha már leszállnál rólam és nem néznél hülyének. Akik ismernek és elfogadnak nem szubjektíven, hanem minden szemszögből ismernek engem. Ha valaki jóban akar lenni velem az kénytelen lesz elfogadni. Hisz korábban mondtátok, hogy aki szeret az elfogad és örül, ha örömöt okozhat nekem (bárhogy, nem szexre gondolok). Nos akkor elmondom neki milyen vagyok és hogy a barátságával, megértésevel okozhat örömöt. Ha meg nem jó így az illetőnek, akkor ő se szeret, nem fogad el. Nem természetellenes amit csinálok, csak hiányosabb, kevesebb velejárója van, a többség nem fogadja el sajnos. Nincs semmiféle olyan problémám amire te gondolsz, meg talán mások. Csak egy nagy problémám van régóta: nagyon sokan nem képesek elfogadni a másikat, nem értik meg, vagy nem akarják, hanem lenézik és nem normálisnak tekintik azt, ha valaki más bármiben is! Ez a problémám. Én ezért nem tudok, nem fogok változni, mert az emberek 80%-a ilyen, én legalább elfogadom önmagamat, nem úgy mint egyesek engem! Már 100-szor magamba néztem, tudom milyen vagyok, semmi ilyen gondom nincs, nem letagadom, hanem ez az igazság, már feljebb elmondtam a gondomat az emberiség nagy részéről (így senki ne csodálkozzon ha nem szeretek mindig társaságban lenni, hisz szinte mindenki ilyen, egyforma ezen a téren és ha más valaki az maga a pokol és az ártás,...). Ha neked, illetve nektek tök mindegy, akkor minek foglalkoztok velem még mindig? Egyáltalán nem kötelező és már írtam, hogy nem kértem semmiféle segítséget, majd ha kérek, akkor lehet adni, addig nem! Köszönöm, az esetek 99%-ban jól alszom és ritkán vannak rémálmaim. Nem mondtam soha, hogy menjetek a fenébe, de jó lenne már, ha elfogadnátok és megértenétek, de legalább elfogadnátok! Én nem változok meg ilyen szempontból, nektek, meg az emberiség nagy részének kéne változtatni az elfogadás terén! Én tegyek meg mindent, te ti egy kicsit se mozdítjátok az ujjaitokat, mi? Igazán pompás,... Miért mi lesz, kidob a társadalom, ha megtudja milyen életmódom van? Megnézném én azt. Ettől még lehetnek ismerőseim, barátaim, hiába mondod azt, hogy nem.

Don Quijote!
Már 100-szor magamba néztem, tudom milyen vagyok, semmi ilyen gondom nincs, nem letagadom, hanem ez az igazság, már feljebb elmondtam a gondomat az emberiség nagy részéről (így senki ne csodálkozzon ha nem szeretek mindig társaságban lenni, hisz szinte mindenki ilyen, egyforma ezen a téren és ha más valaki az maga a pokol és az ártás,...). Nem vagyok semmiféle csitri, meg 15-16 éves se, hanem 24 éves. Ez is lenézés, undorító. Mindenki másképp ír, reagál, ezt is jó lenne elfogadni, nehogy már ebbe köss bele hegyilánnyal!
Pinologus Creative Commons License 2008.03.19 0 0 189
Én pisisezxről ábrándoztam mindig, de csak addig jutottam, hogy párszor fizettem BN-nek, hogy meg is tegye nekem.
Előzmény: hegyilány (185)
Kanis Creative Commons License 2008.03.19 0 0 188

Persze, hogy mindenki (kivéve egyeseket) arról fantáziál, amit megélni, átélni szeretne. Legföljebb a totál mazochistáról tudom elképzelni, hogy olyat képzel, amit gondolatban sem mer átélni (nem Rád gondoltam az elfenekeléssel). "Kivéve egyeseket": aki egy vehemens vitában is váltiog tagadja, hogy szeretne valamit tényleg átélni, ehelyett azt hajtogatja, hogy már régóta elhatározása szerint él.

Előzmény: hegyilány (185)
Szexofon Creative Commons License 2008.03.19 0 0 187

ugyanmár !!

elnézünk egy kis offot (vagy pedig keresd meg a vonatk. topicot de ízibe :-) )

Előzmény: hegyilány (172)
mimi_bacsi Creative Commons License 2008.03.19 0 0 186
Én is sok dologról fantáziálok....!!!! ;-))))))

Tabu dolgok...;-)))))
Előzmény: hegyilány (185)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.19 0 0 185

Viszont volna nekem egy kérdésem. Én vagyok csak ilyen hülye, vagy más is inkább olyan dologról fantáziál, amit élőben is szeretne kipróbálni?

 

Mert teszem azt, én arról sosem fantáziáltam, hogy forró viaszt csepegtessenek rám, mert nem vonz. Viszont annak idején, amikor még magamban oldottam meg a problémát (már serdülőkorban is) elég gyakran gondoltam arra, hogy valaki lekötöz és elfenekel. Mára ez bejött. És olyan partnert kerestem, aki ugyanígy, ugyanitt áll meg, és nem hinném, hogy miután tudom, milyen megélni a vágyaimat, elég legyen a fantázia...

Előzmény: mimi_bacsi (184)
mimi_bacsi Creative Commons License 2008.03.19 0 0 184
Vagyunk még sokan, úgy látom, akik megélték a fantáziájukat....Meg merték élni....;-)))

És ez nekem tetszik!!!

Hegyilány, ez tetszik...! ;-)))
Előzmény: hegyilány (183)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.19 0 0 183

Sejtettem :-))) . Maradjunk annyiban, hogy nem arról szóltak, hogy egyedül lettem volna, és kizárólag magammal szexeltem volna. Itt meg csupán ennyire céloztam. :-)))

Előzmény: mimi_bacsi (182)
mimi_bacsi Creative Commons License 2008.03.19 0 0 182
Erre gondoltam Hegyilány! ;-))

"Különben elmondom, hogy a gyerek-(serdülő)kori szexuális fantáziáimat mára megvalósítottam, pedig sok ember számára valószínűleg perverznek nevezhetőek, és merészek voltak. És tudod, jobb, mint amilyennek elképzeltem :-))) ..."
Előzmény: Szexofon (166)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.19 0 0 181

Ha a cím alatti magyarázatra, akkor pedig erről szól. :-))) elűztek máshonnan, mert ez folyt ott is, és ez a topik ezért jött létre. :-)))

 

Nincs beszámoló, én amúgy totál off-topik vagyok itt, mint már megjegyezték mások is, ugyanis a társas szex híve és űzője vagyok. Maszturbálni csak végső elkeseredés esetén, amire hosszú ideje nem volt példa... szerencsére. :-)))

Előzmény: mimi_bacsi (180)
mimi_bacsi Creative Commons License 2008.03.19 0 0 180
Bár nem vagyok moderátor és nem is akarok az lenni, de ha a fórum címére koncentrálnánk, sokkal több mosolygós, jókedvű ember lenne itt....

Engem érdekel a téma, maradjunk továbbra is tárgyszerűek....;-)))))))

Hegyilány várom (várjuk) a beszámolódat....;))))
hegyilány Creative Commons License 2008.03.19 0 0 179
Gesztenye, ébresztő... ezek után sem gondolod, hogy mégis neked kéne változ(tat)ni, nem nekünk? Mi megértjük, hogy te más vagy, de azt meg TUDJUK, hogy így nem lehet egy társadalomba beilleszkedni...
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.19 0 0 178
huhh... szívemből szóltál :)
Előzmény: Törölt nick (176)
Angyalbaby Creative Commons License 2008.03.19 0 0 177

""Anyalbaby!
Ha téged zavar, akkor te lépj le, nem nagyon érdekelsz, sajnálom. Ne aggódj, hamarosan én is elmegyek és akkor ez a fórum akár be is záródhat""

 

Boldog vagyok, hogy Te majd életben tartod::))

Előzmény: Törölt nick (167)
hegyilány Creative Commons License 2008.03.19 0 0 175

Talán Rovira találta leginkább fején a szöget, amikor írta, hogy olyan, mint a vicc, az autópályával... :-)))

 

Nem érzed rosszul, én is úgy látom. És ha azt hiszi, hogy továbbra is bántani akarjuk, ám érezze. Én próbálom az ő bőrébe képzelni magam és valamiért nem sikerül... hiába mondja, hogy természetes, hogy ne kívánjon társat, mert nem az. Mint ahogy az sem az, hogy undorodik a testnedvektől. Nem természetes, hiába képzeli ő azt, hogy igen.

 

És mondjon amit akar, szidhat, lebunkózhat, fejreállhat, kikérheti magának, látom, többedmagammal kitartok amellett, hogy szakemberhez kéne menjen. Ha nem, akkor magára vessen 10-15 év múlva.

Előzmény: Don Quijote da La Mancha (174)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!