Elekkel nem az a baj, hogy zöldfülű, hanem az hogy pár elfogult Vidi szurkert kivéve senki sem tartja A válogatott szintűnek jelenleg. Főleg a középpályán
Leginkább abba lehet belekötni, hogy Komant ha már kivette az u21-ből kezdhetne. Nekem is ezzel a 2 poszttal van bajom. Talán ha Kádár felépül, meg Vass játszhat végre jobb lesz a helyzet...
Gera lekezelte az akkori csapatkapitányt, azt képzelte, hogy - mivel a mindenki által elismert PL-ben játszik -, neki már mindent szabad.
Rossz ötletnek tartom, hogy ő kapta újra a kapitányi karszalagot, mert ezzel az edző rossz példát mutatott a csapattagoknak, jelen esetben azt, hogy a (volt) rendbontót jutalmazza! (Ezzel alapot ad a csapatnak a fegyelmezetlenségre...)
A Harsányi-Horváth duót meg az NASL-ben láttam viszont a 70es évek végefelé... az egyik San Diegoban, a másik Rochester+Washingtonban nyomta... ha már szájtisztításról van szó.
Nálad a pont! Néhány meccsnek el kellett volna telnie. Netán a játékostársak kezdeményezése után visszaadni a karszalagot. Természetesen a helye megkérdőjelezhetetlen a csapatban.
Sziasztok Stockholmban lenne szállásom Szeptember 1-2-3 éjszakára. 425 svéd korona/éjszaka (reggelivel). Itt http://hoteloden.se , elég jó helyen. 2 ágyas szoba külön ágyakkal. 1 ágy még "kiadó". Akit érdekel az ide írhat: szellveny@hotmail.com köszi
Mindent lehet árnyalni persze,de a válogatott pont nem az a platform, ahol kényelmi, anyagi szempontokat kellene figyelembe venni.
Régóta él Barcelonában (amiről nekem mondjuk nem a spanyol nemzeti öntudat ugrik be elsőre), és persze hogy érezheti magát spanyolnak is, valamilyen szinten.
De hogy ne tudjon dönteni? Hogy ne bírjon hosszú szezonokon keresztül annyit mondani, hogy inkább minket "boldogít", mert csak magyar, na?
A válotatott számomra szent, hiába nem vagyok vevő a szélsőjobbos maszlagra.