Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

derekbell Creative Commons License 2006.11.22 0 0 141

Mivel én valamilyen agyi vagy technikai okból nem tudok képeket felrakni, ezért kedves Bő Ing álnevű, (repülést is kedvelő) kollégánk tette fel a képeket. Keresd a 21027, 21054 és 21104-es hsz-ait 07.26. táján.

 

Most látom viszont, hogy a MAVAMSZ honlapjáról gyáva módon levették a rovar szégyenét. Tiltakozom! Azonnal beírok és követelem, hogy a saját geciségüket tegyék vissza, ne futamodjanak meg!!!!!

 

De ha akarod mélben el tudom azokat is küldeni, szerintem megvannak valahol. És persze az egész CD is, amivel járta a várost a tisztelt főttikár úr....

Előzmény: cadillac (136)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.22 0 0 140

memóriafrissítés az idősebb korosztály számára:

 

derekbell válasz | megnéz | könyvjelző 2006.11.21 21:04:32 (110)

Ne fáradj kedves Cadillac, ez egy véglegesen, egyszer s mindenkorra lezárt ügy.

Előzmény: cadillac (108)

 

ez tegnap volt.

Előzmény: derekbell (138)
Yogi Creative Commons License 2006.11.22 0 0 139
Szerintem teljesen logikus, hogy ott nézik a rohadást, ahol lehet. Hogy mennyire szabályos, az más kérdés, azt nem tudom, de rozsdát én is ott keresnék, ahol lehet. Nem kell ahhoz súgni.
Előzmény: derekbell (138)
derekbell Creative Commons License 2006.11.22 0 0 138

Ha észre vetted volna és emlékeztél volna a korábbi beírásokból: a fellebbezésen megjelenve azonnal kizavartak a helységből és a kényszerű "távollétemben" vizsgálták át" az autót....

 

Ez már önmagában mindent elmond és megmagyaráz...

 

A gumitömítést nagyon nem kellett feltépni, mert nem is volt rögzítve - a rendbehozatalt "felügyelő" jóbarátunk magas szakmai dicsőülésére.

 

De az autót előtte és utána pontosan 9 minősítő és igazságügyi szakértő szemlézte és senkinek eszébe SEM jutott a bal hátsó ajtónál akárc csak felhajtani vagy feltépni a gumitömitést és alá nézni ,hogy vajh mit találunk ott....

 

Azominózus képeket  egyébként megtalálod a MAVAMSZ honlapján a rendkivül fonots hírek között, ami az én bűntettemmel foglalkozik és csatolva van hozzá tucatnyi épületes fotó - amikkelegyébként B.K. körbeházalta fél Budapestet és újságszerkesztőségeket.

 

Ha B.K. súgást kapott, hogy ott kell keresgéni, akkor egyértelmű a dolog. Ha magánszorgalomból emelgette a gumitömítést, akkor ezért kéne szeméylyiségi jogk miatt feljelnteni és átvitt értelemben börtönbe csukatni....

 

Külföldi (osztrák és német ) veterános szakemberk szerint ez már megbontás és ilyen egy minősítésen NEM történhet. Ilyen alapon le kéne szedni az ajtókárpitokat, kiszedni a szőnyegeket és minden mögé benézni. Ez nonszensz.

 

Ha másért nem hát MÁR CSAK EZÉRT is mehetnék a FIVA-hoz panaszkodni. És igazi nemzetközi botrányt kavarhatnék.

 

CSakhogy. Amilyen aljas és geci módon van a magyar minősítés felépítve, a MAVAMSZ rögtön üvöltözne hangosan, hogy NEM MI minősítünk ,hanem ugyebár a sehol sem létező Muzeális Minősítő Bizottság - amihz nekünk az ég egyvilágon semmi közünk...........

 

Ha ezt szánt szándékkal találták ki ilyen aljasul, akkor ördögi gengszterek, akik ezt kifundálták és ezért kéne  Szibériába zavarni őket. Vagy még tovább.

Ha simán hülyeségből, akkor olyan idióták, hogy mutogatni kéne őket az Állatkertben...

 

Az Alkotmánybíróságra pedig EZÉRT kell menni!!!

Előzmény: cadillac (136)
tatrafan Creative Commons License 2006.11.22 0 0 137

Biztos az asszony veri az agyadat, hogy hagyd már ott a szaros komputert, van más kötelességed is... 

Előzmény: derekbell (132)
cadillac Creative Commons License 2006.11.22 0 0 136

Veterán vizsgán az feltétel, hogy feltépik a gumikédereket?

Nekem speciel felragasztott kédereim vannak, még jó, hogy nem tépte fel senki mert én biztos megvertem volna ott helyben az illetőt, ugyanis nekem nem egyszerű dolog másikat vennem.

Nem 2 forintos kárt lehet ezzel okozni.

Előzmény: derekbell (132)
cadillac Creative Commons License 2006.11.22 0 0 135

Nem itteni fórumokra gondoltam hanem a v8cars-on voltak régebben elég kemény viták, de ott nem volt szeméyleskedés és ez nahgyon jó volt.

Érvek ütköztetése az jó mert kisülhet belőle valami.

Előzmény: Yogi (129)
cadillac Creative Commons License 2006.11.22 0 0 134

Ti biztos jobban ismeritek egymást én még új vagyok itt.

Nem kimondottan derekbell védelmében írtam hanme általánosságban, hogy ne anyázzunk, igazából ez a kérés mindenkihez szól.

Én szeretek vitatkozni az viszi elöbbre a dolgokat de a veszekedést nem nagyon preferálom mert abból csak harag van.

Én megpróbálok mindenkivel tisztességes emberi viszonyba lenni.

Előzmény: tatrafan (127)
keepitretro Creative Commons License 2006.11.22 0 0 133
derekbell: "Az viszont tény ,hogy a gumitömítés alatti "állapotokról" csakis két ember tudhatott - én NEM - és érdekes módon valamiért csak kizavart B.K. a fellebbezés helyszinéről, hogy aztán azokat az ominózus gumitömítéseket feltépve elkészíthesse szakszerű leleplező fotóit...

Ezek után talán mégis joggal vélhetem, hogy valaki súghatott B.K.-nak, hogy tutira hol keresgéljen..... Ha nem ő, akkor a másik illető.... De az is csak tőle tudhatta, hogy milyen állapotban van az ajtó.)"



1. azért mert neked egy autó csak egy összemosódó színfolt azért másnak - aki ért hozzá- nem az! Aki hozzáértő szemmel átnéz egy autót azonnal kiszúrja az ilyen hibákat nem kell hozzá besúgó.
Keresztbe tettek neked (nem az 504laci, gyébé de még csak nem is a Szegvári vagy a Borsche) csúnyán az biztos.
2. amit mi az autódon megcsináltunk azért vállaljuk a felelőséget. Nem nekünk fizettél, akkor is. Ha valamit elrontottunk kijavítjuk függetlenül az ellenséges légkörtől és attól hogy már nincs közünk a műhelyhez ahol készült. Ez alapelvünk akik hozzánk jönnek ezért jönnek. Lehet hogy hibázunk nem az anyatejjel szoptuk a szaktudást, de nem hagyunk senkit sem a szarban!!!!!!!
3. a fentiekkel szerintem te is tisztában vagy de miért rajtunk bosszulod meg a sérelmeidet? Miért nem gondolkozol el azon hogy ki is tett neked keresztbe és ott vered az asztalt?? Értsd már meg hogy nem lehet esténként végig olvasni a topikot az 1millió barom hosszú hozzászólás miatt! Ez nem az a műfaj ahova kisregényeket kell írni.
Nyiss egy blogot pl. Ígérem oda is néha beírok valami durvát. Minősítem majd a családtagjaid viselkedését (nem a családtagjaidat!!) amitől jó kis flamek lesznek.
Persze nem azért mert ettől bármi is jobb lesz, hanem csak azért hogy pörögjön.
.
Előzmény: derekbell (132)
derekbell Creative Commons License 2006.11.22 0 0 132

NEM neked szól, csak azért ez ne marradjon ki:

 

1. fűzni fűztem mondókámba mások feleségeit, pl. legelőszőr a kedves Tiédet, dicsértem, hogy milyen csinos - merthogy ugyebár személyesen köszönthettem anno a malom vendéglőnél a Chronoswiss uzsonna szünetében...

De erre te máris fölfortyantál éás úgy értetted félre, hogy ijedtemben Alsónémeiig futotam...

 

     /Amúgy az nem tünt fel, hogy korábban mi eléggé jó és bartáságosbeszélő viszonyban voltunk? És a Rover bukását követően akkor fordult mega levegő, amikor a kedves jóbaártod műhelyében  is hirtlen 180 fokot változott a szélirány??? Miután B.K. "elmagyarázta" többeknek, hogy mennyire ártlamas dolog, ha túl sokat merünk pofázni a minősítés visszásságairól, mert akkor visszajön areg.adó és leállítanak majd mindenféle minősítést????

 

Egyik napról a másikra ezt kezdte hangoztatni a jóbarátod főnöke és nyomban a utána a jóbarátod és ezek után TE magad is kiskutya módjára ezt viszhangzod és azóta okádsz rám teljes gázzal??

 

Ha elfeljtetted volna, akkor jusson eszedbe....

 

2. Én nem hangoztatnám ennyire teli szájjal, hogy a jóbarátod "felügyelte" a Rover felkészítését, mert ha annyira "felügyelte" volna, akkor talán át is ment volna a kocsi... /Ahhoz képest, hogy hány járművet készített már fel minősítésre,  vélhteőn vlamivel több tapasztalat volt bene,mint nekem... Bár ugye, nem minden próbálkozása járt sikerrel másokkal sem..../

 

    (Egyébként én szándékosan nem is "vádoltam" őt, mert konkrét megállapodás nem volt, se vele, se a főnökével, csak klubtársi mivoltomban tévedtem oda.... De az tény, hogy ha aRover maradt volna ott, ahol végül "felkészült", akkor más lett volna a végeredmény -  a számla végösszege pedig nem változott volna....) 

 

     Az viszont tény ,hogy a gumitömítés alatti "állapotokról" csakis két ember tudhatott - én NEM - és érdekes módon valamiért csak kizavart B.K. a fellebbezés helyszinéről, hogy aztán azokat az ominózus gumitömítéseket feltépve elkészíthesse szakszerű leleplező fotóit...

     Ezek után  talán mégis joggal vélhetem, hogy valaki súghatott B.K.-nak, hogy tutira hol keresgéljen..... Ha nem ő, akkor a másik illető.... De az is csak tőle tudhatta, hogy milyen állapotban van az ajtó.)

 

3.    .................

Előzmény: tatrafan (127)
keepitretro Creative Commons License 2006.11.22 0 0 131
yogi: majdnem bármikor de lehetőleg amikor még fényesség van :-)
Előzmény: Yogi (130)
Yogi Creative Commons License 2006.11.22 0 0 130
Összehozhatjuk egyszer, nem túl nagy logisztikai feladat. Oszt ha véletlenül Sanyi-ka is megnézné egyszer, annak még külön is örülnék, mert volna rajta munka...
Előzmény: keepitretro (121)
Yogi Creative Commons License 2006.11.22 0 0 129
volt más fórumon is késhegyik menő vita de ilyen azért nem.
Igaz, ennél jóval durvábbak szoktak lenni. Mondjuk nem is látogatom az olyan helyeket. Kukkants be egyszer a Polibilibe...
Előzmény: cadillac (122)
pizo Creative Commons License 2006.11.22 0 0 128

Nem veszed észre, hogy csak húzlak? Amúgy valószínűleg az itt jelenlévőknél (Mazdagazdát kivéve) tényleg jobban ismerem a bíróságokat, foglalkozásomból adódóan.

 

Zoli

Előzmény: derekbell (126)
tatrafan Creative Commons License 2006.11.22 0 0 127

Igen, ez nekem is.

 

Bár megfigyelésem szerint először derekbell szőtte bele a végeláthatatlan hozzászólásaiba a fórumtársak feleségét/barátnőjét, mégha ennél sokkal bonyolultabb formában is, ahogy tőle megszoktuk. Csak ehhez el kell olvasni tőle az elmúlt fél év összes hozzászólását.

 

Nyugodj meg, nem kell komolyan venni keepit fenyegetéseit, ő ismeri közülünk (személyesen) a legjobban derekbellt, ezért ilyen "közvetlen" vele. Legalábbis a legtöbbször ő beszélt vele, javította az autóját, stb. Pl: derekbell szerint ő nyomta fel a minősítőknél, hogy mik a rejtett hibái a kocsijának, hogy meg lehessen buktatni. Ismétlem: keepitretro felügyelete mellett készítették fel a veteránvizsgára, szigorú költségvetéssel, (azaz: max 150.000 Ft), nem ment át, és azóta gennyes pletykákat terjeszt róla. A buktató minősítő, derekbell saját bevallása szerint, egy régi jó barátja - volt.

 

Máskülönben eddig kb. 30 hozzászólásomat nem küldtem el derekbellnek, amiket hirtelen felindulásból írtam, de inkább töröltem. Voltam már "a főtitkár úr csahosa" (ez a jelenlegi MAVAMSZ-elnök, én egyszer láttam 100 méterről, ő derekbell másik volt jóbarátja, hiszen derekbell maga is MAVAMSZ-elnökségi tag volt anno) "ugattam" össze-vissza, voltam hülye, értetlen, analfabéta, IQ-bajnok, mittudomén, nem is emlékszem már mindenre. Visszataszítóan, és tudatosan rosszindulatú alak.

 

keepitretro meg sajnos egy ilyen hirtelen természet.

 

Én pedig qrvára unom, hogy akkor is név szerint szerepelek derekbell hozzászólásaiban kellemetlen kontextusban, ha napokig nem foglalkozok vele. Én ezt hívom provokálásnak. Ha nem foglalkozom vele, akkor emleget. Ahogy keepitretrót is, csak ő nem olvassa folyamatosan a fórumot, mint én, tehát őt kevésbé zavarja, de ha néha észreveszi, akkor ő sem sem bírja megállni szó nélkül - hozzáteszem: sajnos. Nem kell megszólítgatni, nem kell utalgatni rá, és akkor majd nem akad ki!

 

Majdnem azt mondtam, hogy megértem, de nem, a rokonok emlegetését és egymás fenyegetését elutasítom!

 

Akkor is, ha esetleg a jövőben én csinálnám...  

 

Egyébként nagyon szomorú, hogy ez van a Veterános Fórumon! Pontos dátumot tudok arra vonatkozóan mondani neked, hogy mikor kezdődött. Tök egyszerű.

 

Azelőtt ez a topikrombolás, kötözködés, kioktatás, fenyegetés, sértegetés, gyűlölködés: nem volt. Ez az egyetlen tény ebben a terméketlen vitában. Baromi jó topik volt a Veterán!

 

Ja, és látom pizo is lassan felkerül a Feketelistára. Ő asszem igazságügyi szakvéleményt írt neki, hogy jó állapotú a Rover. Te is így fogsz járni, minél inkább próbálsz szót érteni vele, annál többször fog megsérteni.

 

Mi már mind túl vagyunk ezen a szakaszon. De az újak rendre végigjárják, nevezhetjük ezt egyfajta beavatási szertartásnak is   :-))))))

 

Előzmény: cadillac (122)
derekbell Creative Commons License 2006.11.22 0 0 126

Még megárt a szépségednek ez a rettentő tudálékosság és jól infromáltság...

 

A (csinos) lányok első nekifutásra sem a polgári, sem a közigazgatási titkárságon nem voltak hajlandók bevenni az iratokat. Mivel aznap járt le a 30 napos határidő, az a büdös kurva nejem bepofátlankodott a közigazgatási irodavezetőhöz, aki viszont - láss csodát szép Pizo, férfi volt és jócskán öreg - első nekifutásra szintén nem akarózott átvenni a paksamétát, de aztán kivételesen megenyhült és tudván, hogy ebből úgysem lesz semmi, hát ráütöte a dátumbélyegzőt...

 

(Azt mi is sejtettük-tudtuk, hogy kár a gőzért, de legalább most már irásunk van a nem létező Muzeális Minősítő Katyvasztól)

 

Szóval kedves Pizo, bölcsebb maradtál, volna, ha akkor szólsz és ahhoz, amikor és amiért érdemes......

Előzmény: pizo (113)
keepitretro Creative Commons License 2006.11.21 0 0 125
cadillac: majd 2 hónap múlva 100 karakterben megmagyarázom, ha addig nem talál magának valami más célközönséget :-))))
Előzmény: cadillac (122)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.21 0 0 124

jelzőrakétával csínján, mert valami nagy bazi üzemanyagos cég mellett is elmentünk, ha jól emlékszem, aztán dobtunk egy szigorú jobbost.

:))))

Előzmény: tatrafan (123)
tatrafan Creative Commons License 2006.11.21 0 0 123

Aztata MASERATI-t én is megnézném szívesen rendesebben, sztem hirdessünk valamikor (világosban) egy tájékozódási versenyt a műhelybe!!!

 

(kötelező mindenkinek 8 liter ívóvíz és 2 db jelzőrakéta!!!)

 

Előzmény: keepitretro (121)
cadillac Creative Commons License 2006.11.21 0 0 122

Biztos igazad van de ez nekem akkor is furcsa volt más fórumon is késhegyik menő vita de ilyen azért nem.

Az anyázás még csak hagyján de a feleségét lekurvázni nekem nagyon erős.

Előzmény: keepitretro (109)
keepitretro Creative Commons License 2006.11.21 0 0 121
yogi: mint ma kiderült, a műhelyben mindenki Maseratti fan :-)) Majd egyszer ha lesz rá alkalom szivesen megnéznénk egyet világosban is! Mondjuk túl nagy tipusismeretünk nincs!
Előzmény: Yogi (118)
Yogi Creative Commons License 2006.11.21 0 0 120
Befelé meg elmész a Dunáig oszt addig járkálsz föl-alá, amíg meg nem találod.
Előzmény: Törölt nick (117)
pizo Creative Commons License 2006.11.21 0 0 119

Mosolyogni: változó. Van aki igen, meg olyan is van, aki röhög, ha meglát: Na ez a hülye már megint hiába jött ide pénzért! (PKKB Gazdasági Hivatal).  

 

Zoli

Előzmény: keepitretro (115)
Yogi Creative Commons License 2006.11.21 0 0 118
Egyébként soha nem szoktam eltévedni, az orrom után megyek, az elég nagy, jól vezet. Ezért nincs nekem GPS-re szükségem, mert mindenhonnan kitalálok. De azért ez az eső+sötét+pára+úthiba összeállítás kivette az erőmet.
De megérte.
Előzmény: keepitretro (116)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.21 0 0 117

kifelé még csak hagyján, mert valahol kiérsz a szélére aztán csá.

de befelé nem mindegy, hol kolbászolsz, nem?

:)))))

Előzmény: Yogi (114)
keepitretro Creative Commons License 2006.11.21 0 0 116
yogi: eleinte én sokszor eltévedtem!!! :-)
Előzmény: Yogi (114)
keepitretro Creative Commons License 2006.11.21 0 0 115
pizo: ha mosolyogni is tudnak hozzá akkor minden rendben :-)))
Előzmény: pizo (113)
Yogi Creative Commons License 2006.11.21 0 0 114
Én odafelé még talán elvergődnék. Na de kifelé... Pláne sötétben, esőben, párás ablakkal...
Előzmény: Törölt nick (111)
pizo Creative Commons License 2006.11.21 0 0 113

A PKKB kezelőirodákon kizárólag hölgyek ülnek... Tudom, kb. hetente járok oda ügyiratot leadni... (mint iü. szakértő). Csinos hölgyek is vannak...

 

Zoli

Előzmény: keepitretro (103)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.21 0 0 112
jipííííííííííííííííí
Előzmény: derekbell (110)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!