Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.06 0 0 9512

„Tégy tanúságot gyermekem az Én nevemben, beszélj és mondd el ennek a nemzedéknek:

 

Ne hallgassatok tovább a hamis prófétákra, akik folyamatosan hízelegnek nektek, és azt mondják, hogy minden rendben van és javultatok, pedig ti, bár keresztényeknek hívjátok magatokat, nem viselkedtek keresztények módjára, mert szinte sohasem váltjátok tettekre az Evangéliumokban megőrzött Szavaimat. Bizony mondom nektek, ha keresztény létetekre erényeitek nem gyökereznek mélyebben, mint az istenteleneké, Atyám soha nem fogja megengedni, hogy belépjetek Országunkba, mivel nem fog Engem felismerni bennetek! Atyám haragja rátok fog szabadulni. Nem tanultátok meg, hogy szigorúságom épp oly hatalmas, mint Irgalmam? Ti, akik jó kereszténynek állítjátok be magatokat mások előtt – de éppen az ellenkezői vagytok, és így hamis színben tüntetitek fel a kereszténységet – le fogtok lepleződni bűneitekkel együtt. És ti, ti kiknek nyelve soha nem szűnt meg igazságtalanul ítélkezni, a ti bűneitek visszahullnak majd saját fejetekre. Haragom kiárad rátok és a hozzátok hasonlókra, és megítéllek titeket viselkedésetek szerint, ahogyan megérdemlitek.

 

Nektek, akik nem tudjátok mások bűneit elengedni és megbocsátani úgy, ahogyan Én megbocsátok és elengedek, nektek Atyám is meg fogja tartani bűneiteket! Jahve közel van, sietve jön, mondjátok meg tehát Nekem, hová fogtok majd elbújni? Bűnös életet élni annyit jelent, mint az ördöghöz tartozni. Ti már tudjátok, hogyan lesztek megítélve, ha nem vagytok hajlandóak kibékülni azzal, akire nehezteltek. Mondom nektek, mivel vonakodtok kibékülni azzal, akit felelősnek tartotok, keserűen meg fogtok érte fizetni az utolsó fillérig. Nem mondtam-e meg, hogy szeressétek felebarátaitokat, mint saját magatokat, sőt, hogy tanuljátok meg szeretni ellenségeiteket is? Mit látnak mégis az Én Szemeim? Egy kicsiny maradékot, akik őszintén követik az Én útjaimat, de a többség bűnben van, és a Sátán cselekedeteit viszi végbe. Ne csapjátok be magatokat, mert ezekben a napokban a pusztulás felé tartotok, amiért nem követitek az Én Igémet. Aki még mindig visszautasítja, hogy engedelmeskedjen az Én törvényeimnek, annak Atyám sem fogja megadni mennyei lakóhelyét. És ti, akik felvettétek Nevemet, de tetteitek erőszakosak, haragosak és büszkék, titeket saját bűneitek fognak elítélni, és ugyanazokat a korbácsütéseket fogjátok elszenvedni, amit éles nyelvetekkel ti mértetek testvéreitekre. És ti, akik még mindig alusztok fásultságotokban és közönyötökben, ne gondoljátok, hogy titeket nem figyeltelek. Ti a pogányok közé lesztek besorolva, és amit vetettetek, azt fogjátok learatni.

Ami a hitehagyottakat illeti, ők meg fogják ízlelni a pokol tüzét! Atyám haragja fellángolt e gonosz és hitehagyott nemzedék ellen. Hogyan tarthatnám vissza tovább az Ő Karját attól, hogy lesújtson rátok? Forduljatok vissza gonosz útjaitokról, ez volt a Mi állandó mondandónk, de sem a jók, sem a rosszak nem voltak hajlandók elhagyni útjaikat. A jók azzal, hogy nem vették komolyan ezekben az üzenetekben kimondott Szavaimat, és nem cselekedtek azok szerint; a rosszak pedig azzal, hogy nem akarták, hogy megmentsem őket. Visszautasították Irgalmamat, visszautasították Kezemet. Mondd meg Nekem, mit fogsz tenni, mikor azon a Napon fölismered, hogy puszta test vagy, és ez a test az Én Jelenlétem nélkül semmi más, csak por?

 

A katasztrófa már itt van a küszöbön, és a lomb el fog száradni. Javítsátok meg mindnyájan viselkedéseteket és tetteiteket! Ne engedjétek, hogy a romlás legyőzzön benneteket! Válasszátok a jó utat, és hagyjátok el utálatosságaitokat és a romlottságotokat! Helyezzétek szíveteket Belém, a ti Uratokba, mert ha nem, porrá lesztek, mint a leégett város.

 

Ha most elszomorítottalak titeket, akár csak egy pillanatra is, ez az irántatok érzett nagy szeretetemben tettem. Bűnbánatra akarlak vezetni benneteket, és meg akarlak menteni. Azt akarom, hogy tiszta ajkak hívják segítségül Szent Nevemet, különösen ezekben a napokban, amikor Szent Nevemet megszentségtelenítik, és Szent Nevem sokak számára semmit sem jelent, miközben születésemet ünneplik anélkül, hogy tisztelnének és dicsőítenének. Tartsatok bűnbánatot mindnyájan és figyeljetek Rám. És imádkozzatok, hogy ennek a nemzedéknek a bűnössége ne legyen a pusztulásotok okozója. Máskülönben az Atya haragjában fel fog kiáltani: elég! És az Ő lángoló haragja sok nemzetet fog beborítani, és a világ darabjaira hullik. Boldog az az ember, aki most hallgat Rám, és megtisztítja magát. Segíteni fogom őt.

 

Én vagyok Jézus Krisztus, és Én vagyok a Szerzője ezeknek az Üzeneteknek. És Engem úgy ismernek, hogy gyengéden vezetlek benneteket. Engem úgy ismernek, hogy felvirágoztatlak titeket, ha engeditek, és ha szükséges, Könnyeimmel öntözlek benneteket. Engem úgy ismernek, mint a Jó Pásztort, aki sohasem hagyja el bárányait. Zöldellő legelőkre vezetlek benneteket, de hallgathatok-e, amikor a megállapodásokat felrúgják, követeimet pedig semmibe veszik és elutasítják? Maradhatok-e tétlen, amikor tudom, hogy végzetes pusztulás felé tartotok? Az Atya haragjának Napján azok, akik megfeledkeztek Rólam, emlékezni fognak Rám, és ennek megfelelő bánásmódban lesz részük.

 

Sokan kérdezik, hogy milyen bűnökről van szó: azokról a bűnökről, amiket már említettem, továbbá Szentlelkem ellen elkövetett istenkáromlásotokról, lázadásotok és megosztottságotok bűnéről, fajtalanságotok bűneiről, amelyek utálatosak Szememben, az előítélet bűnéről, a lenézés, a romlottság, a fennhéjázás, a büszkeség bűneiről, a személy lezüllesztésének bűnéről, és a fásultság bűnéről. A világot beszennyezte a bűn. Értsétek meg most, hogy mennyire megbántjátok az Én Szentséges Szívemet, és ez mennyire fáj. Uralkodjatok gondolataitokon, és ne vétkezzetek többé. Soha ne feledkezz el Rólam ….. , és hozd népem tudomására figyelmeztetéseimet. Én itt vagyok. IC

 

 

 

Kövesd és írd le mindazt, amit Fiam adott neked. Soha se félj.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.05 0 0 9511

„Látjátok én, a názáreti Jézus jövök közétek, hogy e gyenge eszköz által beszéljek nektek. Mondom nektek: a világ még nem ismerte meg teljesen azt a békét, amelyet örökségül adtam nektek, mert a világ visszautasította igazságosságom útját. Lesznek nehézségeitek a világban, de SOHASEM lesztek egyedül. Életetek minden pillanatában veletek vagyok. Mindig így vagyok jelen, Lelkem szerettei.

Ma ezt az eszközömet küldöm hozzátok, egészen a küszöbötökig. Nem azért jött el hozzátok, mert el akart jönni. Én küldöm őt hozzátok, és amit felolvas, azt én mondom nektek. Kis gyermekeim, visszatérésem küszöbön áll. Vissza fogok jönni hozzátok. A Szeretet Szeretetként fog visszatérni. Azért mondtam el nektek ezt most, hogy higgyetek, ha majd látjátok szavaimat megvalósulni. Jöjjetek hozzám úgy, amilyenek vagytok! Ne várjatok addig, míg szentek lesztek, hogy csak azután boruljatok Szabadítótok karjaiba! Úgy jöjjetek hozzám, amilyenek vagytok, és megbocsátom bűneiteket, melyek megkötözik lelketeket.

Ó teremtés, az irgalom most egészen lehajol hozzád. Közeledjetek hozzám, ne féljetek tőlem! Embernek nem lehet nagyobb szeretete annál, mint hogy életét adja barátaiért. Ti vagytok az én barátaim. Ne gondolkodjatok így: "Mit mondjak? Hogyan szóljak? Hajnaltól estig, és estétől hajnalig hangosan kiáltozom, mégsem hallja meg senki sem könyörgésemet. Ki hall meg egyáltalán engem?" Pedig mondom nektek, én, az élő Isten meghallottalak titeket. Egészen a szobádig jövök kezemben Szívemmel, hogy megmondjam neked: Szeretlek gyermekem, áldásaimat hozom neked, hogy kivirágozzanak szívedben!
Fiam, vedd Szentséges Szívemet, egészen a tied. Vedd ezt a Szívet, amely szeret téged, ne utasítsd vissza! Én szeretlek téged a legjobban! Nézd gyermekem, amikor olyan lábnyomot látsz, amely nem az enyém, nehogy kövesd, mert az a halálba vezet téged! Az én lábnyomomon, gyermekem, látszik, hogy mezítláb járok. E nyomokat Vérem jelzi és mirha illatosítja. Gyermekem, ismét felszakadt Testem mind az öt Sebe, és köpenyem vérben ázik. Zsákvászonba és rongyokba öltöztem e nemzedék gonoszságai és bűnei miatt. Hiányzik a szeretet. Ez a nemzedék árulást árulásra halmoz, és szüntelenül visszavezet engem a kereszthez, hogy újból keresztre feszítsenek.

Te vagy az, akit Szívem keres. Te vagy az, aki meg tud vigasztalni. Te vagy az, aki balzsam lehetsz számomra és enyhítheted Sebeimet. Teérted kiált szívem, kedvesem, hogy elérjelek. Jöjj! Én, Jézus foglak a vállamon hordozni és házamba viszlek, amely a te házad is. Légy a barátom, légy a barátom, és én leszek Szent Társad életed minden napján. Én, az Úr, senkit sem fogok megfosztani irgalmamtól és kegyelmeimtől. Szentséges Szívem mélyéről megáldalak benneteket. Én, az Isten vagyok veletek.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.04 0 0 9510

„Ó, térj be Urad örömébe! Igen? Mondd el!

Jöjj, mondd el, amit mondani akarsz! ...

Olyan koszorút adtam neked, amely sohasem hervad el, és tűzzel kereszteltelek meg. Lelki táplálékot és lelki italt adtam neked. Hogyan lehetséges, hogy e pillanatban nem értesz meg engem? Kemény választ adhatnék most neked, de figyelembe veszem szavaidat, amelyek a szíved mélyéről fakadtak, ezért eltekintek megalázásodtól.
  Még most is körülvesz szerető szavaid illata. Édes mirha illatként fogadtam szavaidat, hajamon még ott vannak édes cseppjei. Fejem illatos lett szavaidtól, amelyekkel megkötöztél engem ... De mondom neked, hogy gyümölcseidet érlelem, amikor megfosztalak társaságomtól. Igen, én vagyok a te napfényed, de a fának szüksége van esőre is, hogy növekedjen, sokasodjon lombja és gyümölcse. Ha lelked olykor nem érzi sugaraimat, akkor is tudd, hogy újból felfrissítelek. És most mondd, hogy van lelked e pillanatban?

Ne gyötörd ezért tovább lelkedet és ne tégy szemrehányást nekem! Légy hálás mindazokért a kegyelmekért, melyeket lelkedbe öntöttem! Éppen felkészítelek arra, hogy fogadd Szentlelkem látogatását, aki majd üzenetet ad neked, és nemes üzenetével örökké tartó emléket hagy e nemzedék és az eljövendők számára. Gyengéd menyasszonyom! Légy Jézusé, ahogy Jézus a tiéd! Vágyakozom utánad, ahogy te vágyakozol utánam. Érted vagyok, és te énértem. Egymásért vagyunk oly teljes egységben és összefonódásban, hogy ezért sokan engem láttak benned és téged énbennem.
  Hadd leljem benned gyönyörűségemet és hadd szemléljem magamat tebenned! Határtalanul örülök azokban a pillanatokban, amikor magamat látom. Valóban magamba öltöztettelek, hogy birtokba vegyelek, és felkínáltam a kegyelmet neked, hogy birtokolj engem a kegyelemben. Ha akarod, nevezd ezt Isten felfoghatatlanságának, aki felfoghatatlan módon szereti teremtését. Érted? Ezért csillapodjon le szíved, és értsd meg a nélkülözés pillanatait!


Galambom, nem szabadítottalak-e meg fájdalmaidtól? Hallj engem, ….. ! Tudd, hogy amikor a nélkülözés állapotában voltál, én a te szívedben pihentem ... Légy áldott és találj vigaszra Szívemben !” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.03 0 0 9509

„Mondottam neked egykor, ….. , hogy népem, a nyáj erre-arra letért a helyes útról. Ezért adtam e kegyelmi időt. E kegyelmi időben ki akartam nyilvánítani Nevem szentségét, hogy visszatérhessenek azok, akik csak e világnak élnek. E kegyelmi időben azért jövök hozzátok, hogy buzdítsalak titeket: éljetek szentül és kövessétek tanításomat! Az én Nevem sok országba és távoli szigetre eljutott. Ahogy mondottam, bejártam az egész világot kiáltásommal, hogy minden fül meghalljon és felfedezzen engem. Az áthatolhatatlan szívnek különleges kegyelmeket adtam, hogy isteni világosságom sugaraival megnyissam, és mint fényözön felragyogtam azokban a szívekben is.

Mit is mondjak ma?
Vajon elmulasztottam táplálni nyájamat? Elfordítottam-e szememet valaha is betegeitekről és az elhagyottakról? Nem egyengettem-e ösvényeteket, hogy járás közben ne essetek el? Nem mutattam-e meg nektek irgalmam mélységét? Nem léptem-e közbe, amikor láttam, hogy közületek sokan tartanak lefelé a halál útján, és oly messze vannak az élet ösvényétől?

Ám jaj! Oly sokan lázadnak még ellenem!… ahogy korábban már mondottam a jóknak és a rosszaknak. Nem mondtam-e neked, leányom, hogy menj és mondd meg mindenkinek, a jóknak és a rosszaknak:
"Hallhatóvá teszem hangom a magasságokból. Hangosan kiáltok, hogy mindenki meghallja, a jók és a rosszak. Hangom valóban eljutott a világ minden sarkába.
A jóknak éppúgy meg kell térniük, mint a rosszaknak!
A jóknak azért, mert nem teszik meg pontosan akaratomat és nem imádkoznak helyesen. Közülük sokan csak szavakkal közelednek hozzám.
A rosszaknak pedig azért, mert szívük keménysége és velem szemben tanúsított közömbösségük miatt folytonosan halálos bűnöket követnek el."

Megmondom neked, hogy miről van szó. A Szentírás arra tanít benneteket, hogy ha megfogtátok az eke szarvát, ne nézzetek hátra, mert nem lesztek alkalmasak arra, hogy bemenjetek Isten országába. Amikor még a bűn rabszolgái voltatok, nem éreztétek, hogy becsületesnek kell lennetek. És mi lett a következménye? Semmi más azon kívül, ami miatt most pirulnotok kell, mert az ilyen viselkedés a halálba torkollik.

Most azonban újból megmutattam nektek az utat, és ti megszabadultatok bűneitek és vétkeitek mocsarából. Isten rabszolgái lettetek, és olyan jutalmat kaptok, ami megszentelődésetekhez vezet és végül mennyei otthonotokba visz benneteket.

A bűn fizetsége a halál. Az adomány, amit én adok nektek, az örök élet Jézus Krisztusban, az én Fiamban. ….. , a bűnben töltött élet börtöne után szabad emberré tettelek, hogy az erények útján haladj, amit mindannyiatok számára készítettem. A kegyelem által oly dolgokat mutattam neked, amelyekről semmit sem tudtál. A kegyelmeknek ebben az időszakában megmutattam nektek ragyogásomat, és bár közületek sokakra kiárasztottam e kegyelmeket, még mindig sokan vannak távol tőlem.

Amikor e nemzedékkel megismertettem üzenetemet, hangosan kürtölték: "Jöjjetek és hallgassátok Isten Szavát!" Tömegesen jöttek az emberek, küldöttem köré gyűltek, hogy Szavamat hallgassák.
Meghallgatták, de soha nem értették meg teljesen Szavaimat. És még mindig hallgatják és olvassák, de a Szó nem járja át Szívüket, és továbbra is olvassák, de szívük távol van tőlem.

Nem követik Szavaimat. Inkább jeleket keresnek az égen, mert szívük még nem értem dobog. Közömbösen hallgatják Szavamat, és ezért nem valósítják meg a gyakorlatban.
Közöttetek van Isten országa, de nem látjátok, mert nem bántátok meg bűneiteket és nem adtatok helyet számomra. Amennyiben ez a csoda - mert csoda az, amikor beszélek - semmit sem jelentett nektek és nem is látjátok, akkor ti, akik ily sokat kaptatok, miképpen remélitek, hogy üres kézzel bejuttok a mennyországba? Igen közel van hozzátok az Isten, hogy van az, hogy nem látjátok Őt? Nem hallottátok, hogy az angyalok meghívtak benneteket lakomámra? Nem láttátok kezem nagyságát? Amikor én kiáltok, megrendül a világ, és sok ország meginog.

Azt kérdezted tőlem, leányom, hogy mikor hirdetek égzengés közben ítéletet?
Őszintén megmondom: Amikor letelik az irgalomnak és kegyelemnek ez az ideje.
Azután azt kérted tőlem, hogy erős kezem mentsen meg benneteket az ellenségtől.
Veletek voltam egész idő alatt, és ti még nem láttátok erős kezem? Ünnepélyesen kijelentem, aki bűnbánat által mutat igyekezetet és vissza akar térni hozzám, azt részesíteni fogom a Szentlélek keresztségében, hogy tiszta legyen hozzám hasonlóan.

Azt mondod, hogy az ellenség kihív engem. Igen ő mindig is kihívott, de nem tanítottalak-e meg arra benneteket, hogy ellenálljatok neki? Nem álltam-e mindig ki amellett, hogy megmentsem a nyájat az ördög mocsarából? Az ördögnek nincs hatalma azok felett, akik belém vannak gyökerezve. Viszont azok, akiknek szíve még a mocsárban van, mint Bírójukat fognak meglátni engem azon a napon, amikor majd hozzám kiáltanak.

Az irgalomnak ebben az idejében azonban irgalmassággal jövök és költeményekben szólok hozzátok. Vallás és erény minden kimondott szavam. A boldogság olajával kenem fel azokat, akik közelednek hozzám, és megjelölöm őket homlokukon. Ezekben az időkben így közeledem hozzátok. Közeledésem megváltás, megmentő segítség, irgalom. Ha felfognátok, mit kínálok fel nektek, nem álldogálnátok itt tétlenül, hanem kinyitnátok szívetek ajtaját és szeretettel fogadnátok engem.

Elárasztalak benneteket csodákkal, hogy készenlétbe helyezzem lelketeket, és alkalmasok legyetek arra, hogy országomba lépjetek.

Te pedig, leányom, aki az én kertemben laksz, maradj békés, hogy figyelhess hangomra! Megáldalak téged és mindazokat, akiket neked adtam, hogy segítsenek az egység keresztjét hordozni, amit Fiam bízott rád.
Ne bánkódj azok miatt, akik figyelmen kívül hagyják mindazt a jót, amit művem ad, és azok miatt sem, akik nem hisznek benne. Egy napon majd megtörnek büszke hullámaik.
Látni fogod hatalmamat, amikor művem megsokszorozódik és megérinti ezt a bűnbe merült világot.
Jöjj, maradj elmélkedésben jelenlétemben! Veled vagyok.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.08.01 0 0 9508

„Isten templomai! Megvizsgáltam falaitokat és nem vagyok elégedett, mert hajlotok arra, hogy könnyelműen vegyétek Szavam… Elküldtem angyalomat, hogy vizsgálja meg templomaimat és járja körül őket. Elküldtem, hogy tartson szemlét palotáim felett, és megdöbbentő volt, amit látott…
Falaitok elvesztették ragyogásukat. Romhalmazzá lettek az elefántcsont paloták, a Királyotokhoz méltó lakóhelyek falai, mert nem hívjátok többé segítségül Szentlelkemet, akinek tiszta ragyogása felüdít benneteket és megszenteli lakóhelyemet.
Kincsekkel akartalak elhalmozni benneteket. Falaitok között csodákat akartam művelni és e falak között felépíteni saját teljességemet. Jóságos szándékomban állt, hogy teljesen eltöltselek magammal és átisteniesítselek titeket. Vajon felfogjátok-e szándékaimat?
Én, az Isten, aki nemcsak Egyházam, hanem egész teremtésem Istene vagyok, vágyódom arra, hogy nektek adjam magamat. Életre keltő áthaladásom nem marad észrevétlen. Életadó forrás fakad szánalmas falaitok között! És életre kelve, ujjongva így énekeltek majd:
"A kegyes és szeretetteljes Isten, akinek fenségességét egész teremtése magasztalja, eltöltött engem a feltámadás világosságával. Áldott legyen az Ő Szent Neve! Felragyogott bennem az én Háromságos Istenem. A teremtés Vőlegénye kegyesen belépett hozzám, hogy elborítson szájából származó misztikus tanításokkal és elárassza lelkemet a bölcsesség fényével és tanításával. Fenséges dicsőségben érkezett, hogy emlékeztesse népét, mily nagy hatalom, hogy bűneik megbocsátása által megmenti őket. Ezt teszi velünk Szívének
 végtelen irgalmában." Ó igen! Minden utam kegyelem és igazság… és ajkamról igazság hangzik. Szavaimban nincs fortély, nincs hamisság, mert Szavaim fenséggel, hatalommal és nemességgel vannak felruházva.
Ébredjetek templomok! Miért alusztok? Fenségben és ragyogásban áll előttetek Istenetek és benneteket hív! Én uralkodom mindenek felett, és előttetek állok, hogy felkínáljam mérhetetlen kincsemet. Ti lesztek a nyertesek. Figyeljetek! A hajnal akart eljönni hozzátok, ám ti nem értékeltétek ajánlatomat. Dicsőítést sem hallottam kegyes szándékomért.
Nem vagy még érett, nemzedék, és ha mégis úgy gondolod, hogy érett vagy, akkor nem az én udvaromban, hanem máshol nevelkedtél. Mérhetetlen sok kincs van a kezemben, amit korlátlanul osztogatok, mégis sokan vannak közöttetek, akik tönkretették, miután megkapták, mások meg hamis kincsekre cserélték és eltértek az igazságtól.
Nemes mondanivalóm kezdetén Atyám nehezteléssel tekintett erre a Földre - amely nagy zűrzavarban volt -, és így szólt: "Válogatós lettél, nemzedék…" Ma ezt mondom: "Nem értél meg bennem. Alighogy felnőttél, levágták ágaidat. Gyümölcsöd élvezhetetlen, éretlen és savanyú, nem jó semmire. Álnokság vezette félre ostobaságodat… " Veled volt a hajnal, de te könnyelműen bántál azzal, ami szent. A gonoszság bűvölete beárnyékolja azt, ami jó, és a vágyak forgószele megrontja az egyszerű szívet. Megfordult-e fejedben valaha, gonosz nemzedék, hogy kegyelem és irgalom vár az Úr választottjaira? Felfogtad-e, hogy én hívtalak téged? Úgy szálltak-e el feletted Szavaim, mint az elhalkuló szóbeszéd? Úgy tűnt- e el jelenlétem, mint az árnyék?
Úgy látszik, ínyedre van a lopott víz, és jobban ízlik neked a titokban elfogyasztott kenyér, ostoba nemzedék. Ezért adod át szájadat szívesen a gonosznak.
Most újból kitárom Szívemet.
Ó nemzedék! Bárcsak felismernéd a ti időtök kegyelmét, az irgalom kegyelmét! E kegyelem meghaladja az emberi értelmet. Bár ismerem gonosz szándékaidat és tudom, hogy tövist fognak belém szúrni közületek sokan, akiket határtalanul szeretek, én kitartok saját szándékaim mellett. Ítéletet mondotok felettem, mint a koldus felett, aki sohasem kap szeretetet, és úgy bántok velem, mint a bűnözőkkel. Álnokság bajnokai, ti a ti világi kincseitekben bíztok, nem az én isteni kincseimben, amelyek megmenthetnek benneteket.

Senki sem jó az Istenen kívül… Egyedül az Isten isteniesíthet át titeket és vihet az erények útjára, hogy csont legyetek az Ő csontjából és test az Ő testéből, és az emberek felismerjék bennetek az Ő ivadékait.
Lelkem bánkódik, mert senkit sem akarok elűzni örök jelenlétemből. Nagy gyöngédségemben kész lennék eltörölni hibáitokat, ha megalázkodnátok és bűnbánatot tartanátok, Isten templomai, ám az istenkáromlást nem bocsátom meg. Tartsatok bűnbánatot, mert Szentlelkem nem lakozik abban a lélekben, amely elkötelezte magát a bűnnek. Ne szomorítsátok Szentlelkemet, ne vádaskodjatok amiatt, ami Istentől érkezik, és ne nevezzétek jónak azt, ami rossz! Az végzetes lesz lelketek számára!
Lelkem megrendült amiatt, amit a magasságokból látok. Nem rejtőzhet el szemem elől a gonosztevő és az sem, aki folytonosan "bosszút" kiált testvérére az éjszakában…
Ó ….. , visszhangozzanak belőled Szavaim, mondd el mindenkinek, a jóknak és a rosszaknak:
"A mennyekből hallatom hangom. Hangosan kiáltok, hogy mindenki hallja, a jók és a rosszak is. Az én hangom valóban eljutott a világ végére. A jóknak és a rosszaknak egyaránt bűnbánatot kell tartaniuk! A jóknak azért, mert nem követték pontosan az én akaratomat, és mert nem helyes, ahogyan imádkoznak. Sokan csak szavakkal közelednek hozzám.
A rosszaknak azért kell bűnbánatot tartaniuk, mert szívük keménységében halálos bűnt követtek el, valamint azért, mert közömbösek velem és törvényemmel szemben."
Mivel templomaim elvesztették a kegyelmet, végtelen irgalmamban én továbbra is kiárasztom Lelkemet e gonosz nemzedékre, hogy életre keljen. Akkor majd ujjongani fog ez a szárazság és újból termékeny lesz. A szeretet együtt fog járni a becsületességgel és elmúlik a régi világ…
Bár előre láttam, hogy közületek sokan fogják rosszakarattal telve visszautasítani csodáimat, én fogok végül diadalt aratni e gonosz nemzedék felett.
Ha megkérdezik tőled, leányom: "Hiszen Krisztus már győzedelmeskedett, Ő maga mondta, hogy legyőzte a világot. Miképpen arat majd ennél nagyobb diadalt? Milyen győzelemről beszél?"
Így felelj akkor nekik: "Mivel én már mindent tudtam, mielőtt megteremtettelek titeket, azt is tudtam, hogy sokan felteszik majd e kérdést, ezért most elismételem nektek azokat a szavakat, amelyeket Atyámnak mondtam:

"Amint te, Atyám, bennem vagy, és én
tebenned, úgy legyenek ők is egy
mibennünk, és így elhiggye a világ,
hogy te küldtél engem."
                                                 (Jn 17,21.)

"Megismertettelek velük
és meg is foglak ismertetni,
hogy a szeretet, amellyel engem szeretsz,
bennük legyen és én őbennük."
                                                
(Jn 17,26.) "

Amikor majd minden embert magamhoz vonzok, a Szívembe, akkor fogok újból megdicsőülni. Én vagyok az új Ádám, a tanítás világossága és a Szent Bölcsesség. Amikor minden ember, vagyis a világ felismeri és elhiszi, hogy engem az Atya küldött, újból diadalt fogok aratni, mert egy hangon fogják mondani:
"Ő a Krisztus, a Szentháromság egyik Személye, a tiszta Világosság, aki isteni világosságába viszi a lelkeket és az egész teremtést. Ó Uram és Istenem, Te mindent saját kezeddel teremtettél fenségben és ragyogásban. Örömtől mosolyogva teremtettél és kegyelemmel töltöttél el mindeneket, de az ördög irigységében megfosztott minket e kegyelmektől, még az élettől is. Megfosztott a Te világosságodtól, amíg el nem jössz, Szabadítónk és Megváltónk, hogy megments minket. Urak Ura, lelkünk kenete, háromszor szent Világosság, földi életedben a feltámadás által Te átisteniesítetted, lelkivé és romolhatatlanná tetted isteni Testedet, Te legyőzted a föld minden anyagi vonatkozását. Győzedelmeskedtél a halál felett. Örök időkre szóló Kinyilatkoztatást adtál. Emberiség Szerelmese, Te, az élő Isten, nekünk adtad menyasszonyodat, hogy biztonságban megőrizze az igazságot. Ó háromszor Szent Világosság, Te láthatóvá váltál testben, hogy megmutasd az Atyát nekünk. Az Atyát, aki Benned van, és hogy Te őbenne vagy."

Ezért ne kérdezd, nemzedék, milyen lesz a diadal. Diadal akkor lesz, amikor végül az egész teremtés együttműködik velem a szeretet átalakító egységében és eggyé válva, egy hangon így kiált:

"Jézus a Krisztus!
  Jézus az Úr!"

Én vagyok a Király, ahogy mondod, leányom. Király vagyok, miként a Szentlélek megsúgta neked, hogy hirdesd… Ezért, amíg száműzetésben vagy, áldozz fel magadból még többet és légy egységben isteni Testvéreddel! Viseld el csendben a rád mért megpróbáltatásokat! Nem egyedül kell viselned, én veled vagyok, galambom. Viseld el őket az én kedvemért! Sok bűnöst mentesz meg megpróbáltatásaid által. Örülj, mert a kegyelmek bőségét adtam neked, hogy ily módon légy velem. Érted? Legyen ez elég neked cserébe minden szomorúságodért és szenvedésedért. Hadd örvendezzen most Királyod tebenned! Jöjj! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.31 0 0 9507

 „Én vagyok. Kedves, az én országom eljön. Engedd meg, hogy dicsőségemre igénybe vegyelek! Nem feledkezem meg rólad, bár lelked időnként olyan messze van tőlem, a te Istenedtől. Bízzál bennem, támaszkodj rám drága gyermekem, engedd meg, hogy lelkem teljesen átjárjon, és szabadon lélegezhessen benned! Kárpótolj azzal, hogy engedelmes vagy, és csak az én céljaimat keresed. Mindig előtted vagyok. Ne félj keresztülmenni ezen a völgyön, ahol nincs oltalomhely, nincs zöld mező, kopár és száraz: Tudom, hogy sötétsége félelmet kelt lelkedben, de engem arról ismernek, hogy akiket én vezettem át a sivatagon, azok sohasem szomjaztak meg. Előtted vagyok; hogy Szeretetemmel megvédjelek a széltől. Szavammal táplállak. Elsimítom az utat, amelyen haladsz. Félreállítok minden követ és sziklát; nehogy eless, elmozdítom, hogy utat nyissak neked. Szent jelenlétem messzire űzi innen ellenségeimet, akik a te ellenségeid is. Ha utadat tüskés bozótok és tövisek állják el, azokat téged körülvevő angyalaim gyorsan kivágják és elégetik. Én, a te Megváltód, nem engedem, hogy ezek a tövisek megszaggassanak téged, gyermekem.

Drága lény, hagyatkozz rám! Én vagyok a Mindenható, én vagyok a Magasságbeli. Csupán szeretetet
, szeretetet, szeretetet akarok tőled. Jöjj tehát, és osztozz velem, hadd legyek én a te örömöd. Ó ….. , szeress és vigasztalj meg engem gyermeki szíveddel, jöjj és pihentesd meg fejemet; légy az én fejtámaszom, lábaim zsámolya, légy az én mennyországom! Engedd meg nekem, hogy én vezesselek keresztül a halálnak ezen a völgyén. Hamarosan elviszlek ebből az elhagyatottságból az én otthonomba, amely a te otthonod is, gyermekem. Légy velem egy! Ó drága gyermek, megvigasztalnál engem, Szabadítódat?

Leleplezem minden ellenségemet, és leheletemmel elsöpröm azokat, akik utamat eltorlaszolják. Még egyszer kinyilvánítom Szent Arcomat. Tisztasággal, szentséggel és hűséggel fedem be ezt a pusztaságot.
 A Szeretet és a Béke lesz veletek, és közöttetek fog lakozni. Érted? Hiszen megmondtam, hogy közöttetek fogok lakni, és hogy egészen enyémek lesztek!  Gyermekem, emlékeztesd őket arra, hogy mennyire haragszik Lelkem a kevélyekre, és hogy a bölcsességet a kicsinyek és az egyszerűek  kapják. Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.30 0 0 9506

 „Kedveseim! Szeretettel virágozzatok! Érezzétek, hogy jelen vagyok közöttetek! Érezzétek irántatok való mély szeretetemet! Higgyetek ebben a szeretetben! Én vagyok a Szeretet Forrása. Az én Lelkem van rajtatok, jöjjetek! Azt kívánom, hogy váljatok tisztává, szentté, alázatossá és irgalmassá ! Engedjétek meg, hogy irántam való szereteteket határtalanná növeljem! Engedjétek meg nekem, a ti Uratoknak, hogy szívetekbe öntsem túláradó szeretetemet, és átitatva benneteket isteni és magasztos szeretettel, annyira eltöltselek, hogy szeretetem túlcsorduljon, és átitassa ezt a világot Egyházam megdicsőítésére.

Szánjátok rá magatokat és merítsetek ebből a végtelen szeretetből és töltsétek meg vele szíveteket
! Csupán szeretetet, hűséget és tisztaságot  kérek tőletek, kedves testvéreim.

Ne csüggedjetek el kicsinyeim, ha megpróbáltatások jönnek! Sohasem hagylak el benneteket. Én vagyok a ti Pásztorotok és köpenyem alá rejtelek titeket. Velem fogtok enni, és velem sohasem fogtok szomjazni.

Bánjatok egymással úgy, ahogy én bánok veletek. Szeressétek egymást úgy, ahogy én szeretlek benneteket. Feleljetek egymásnak úgy, ahogy én felelek imátokra. Belőlem táplálkozzatok, és ne fogadjátok el a Sátán gyümölcseit, amelyek hűtlenség, féltékenység, széthúzás és tisztátalanság. Egyek legyetek! Legyetek tökéletesek! Hadd ragyogjon házam a tisztaságtól! 


Engedjétek, hogy igazságosságom harmata leszálljon rátok, szétkergesse és eloszlassa ezeket a nehéz viharfelhőket! Engedjétek, hogy Világosságom átjárja a felhőket, hogy eltűnjék minden sötétség és gonoszság
! Legyetek olyanok, mint a virágok! Forduljatok a Nap felé, és engedjétek, hogy meleg sugaraim újjáélesszék szentségeteket, tisztaságotokat, őszinteségeteket és szereteteteket!

Kövessétek parancsomat, szeressétek egymást mindig úgy, ahogy én, az Úr szeretlek benneteket! 


Én, az Úr Jézus Krisztus, végtelenül szeretlek titeket. Hamarosan eljövök. Megáldalak benneteket.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.29 0 0 9505

„Dicsőség legyen Istennek! Akarsz-e Jézussal dolgozni?

 Megteszem. Igyekezz engedelmeskedni, gyermekem! Fogadd békémet! A Bölcsesség fog tanítani téged.  Tégy mindent az Ő kezébe, Ő nem hagy el. Itt van Jézus .


 

Ne feledd, ezek a kötelékek örökké tartanak. Mindig melletted vagyok. Jöjj, imádkozz a lelkek megmeneküléséért! Azt kívánom, hogy elmélkedj szenvedésemről! Ezen a héten feszítettek keresztre. Soha ne kételkedj  mirhám, ékesítsd Egyházamat! Ne engedd, hogy bárki elvegye tőled azt az adományt, amit tőlem kaptál. Lámpásodat sohasem hagyom olaj nélkül, mindig fel fogom tölteni. Az Ecclesiának szüksége van rád. Házam romokban hever.

….. ! Nektek kell régi alapításomat újjáépítenetek, meg kell újítanotok falait; újítsátok meg szentélyemet! Én vagyok az Úr, és az én erőmmel fogjátok a régi romokat újjáépíteni, és régi alapításomat felékesíteni. Újítsátok meg falait, és én életre keltek minden halottat. Felébresztem a tetemeket, életre keltem őket újra. Ez lesz a nagy visszatérés, az életbe
 való visszatérés, mert ragyogó harmatom szépít meg téged, teremtés! Kiterjesztem országomat, és örvendezni fog az egész mennyország! Elhanyagoltátok kertemet, de én, az Úr, aki őrzője vagyok, szenvedélyesen szeretlek benneteket, és nem tudom elviselni, hogy kevés megmaradt virágomat tövis és tüskés bokor fojtsa el. Elérkezett az idő, hogy megtisztítsam és kiirtsam a töviseket és a tüskés bokrokat, hogy bimbóim virágba szökkenhessenek, és széppé tegyék kertemet . Az igazságosság fog uralkodni. Én, az Úr, felszólítom őket, hogy kössenek velem békét; akik nyitottak, azok visszatérnek hozzám és bűnbánatot tartanak. Ti mindannyian, akik kerestek engem, és arra vágyakoztok, hogy megismerjétek szeretetem útjait, jöjjetek és meg fogjátok hallani kiáltásomat a kereszten. Szeretetre, szeretetre, szeretetre van szükségem! Teremtés, nyisd ki szívedet és én meggyógyítalak és megvigasztallak.

Péter, gyűjtsd össze a nemzeteket, helyezd őket Szívembe! Keresztemről szólítalak: "Tápláld minden bárányomat Péter!" Újra megkérdezlek Péter: jobban szeretsz-e, mint ezek? Ha igen, ne hagyd, hogy a káinok meggyőzzenek, maradj állhatatos! Olyan törvényeket kérnek majd tőled, amelyek igazságosnak látszanak, azért, hogy minden lélekkel tetszésük szerint bánhassanak. Ezek a törvények emberektől származnak. Ne engedd, hogy rábeszéljenek! Emlékezz arra, hogy milyen vagyok én, az Úr. Szelíd és alázatos vagyok. Légy a tükörképem!
 Ha közelségemre vágyakoznak, miért nem figyelnek hangomra? Ajtójuk előtt állok, és zörgetek. Miért nem akarnak meghallani? Közelségemre vágyakoznak, és mégsem hallanak engem. Ez hitehagyásuk miatt van, amely olyan áthatolhatatlanná vált, mint az iszap. Itt vagyok, várom, hogy megnyissák szívüket, de félretolnak, elnyomnak engem. Emeljétek fel tekinteteteket és meglátjátok Megváltótokat. Ismerjetek fel! Ne tapossatok rá Gondviselésem műveire! Ha nem kínáltok békét gyermekeimnek, senki sem követ benneteket. Az én békémet adjátok gyermekeimnek! Ne lepődjetek meg azon, hogy milyen gyenge eszközöket használok fel arra, hogy rajtuk keresztül nyilvánuljak meg. Én; az Isten azt választom, aki nekem tetszik.  Leányom, hagyatkozz rám, bízzál bennem! Mi ketten?”

Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.28 0 0 9504

„….. , megdicsőítesz engem, amikor keresel. Megmentőtök vagyok, és szeretetem hozott le a Földre, hogy mindnyájatokat megváltsam. Megbocsátás vagyok, és a nektek adott Üzenetem is a megbocsátásról szól. Ezért vetted a bátorságot, hogy miután megbocsátottam neked, bensőségesen, bizalommal és gyermeki hittel közeledj hozzám. Tudtad, hogy sohasem foglak bántani, vagy elítélni. Éppen ellenkezőleg: megéreztettem veled a legteljesebb szeretetemet és örömömet, és végül szívembe vontalak! Ezután eltöltöttelek erőmmel, hogy elmondhassam Üzeneteimet általad, ezt kegyelmi ajándékként adtam neked. Nem számított, hogy legkisebb voltál a szentjeim között, erőm felemelt és megtartott a kegyelem által.

 

Amikor elhívtalak megértettem veled, hogy egy a Testem, és egy a Lélek. Egy vagyok, és egy a hit, egy a keresztség, és egy az Isten, mindnyájunk Atyja, aki minden fölött áll, mindent átjár, mindenben benne van, és akit minden időben magasztalni kell. Kicsim, mélyen megérinti szívemet, hogy megértetted, hogy ez az egység az én fő ügyem, ez tenne teljesen boldoggá és ez dicsőítene meg engem. Mert az egység békés életet fog teremteni az egész világ számára, de ezen felül arra is rá fogom vezetni a világot, hogy elismerjen engem, mint        

           

Krisztust…

akit az Isten küldött. Igen?

 

….. , minden meg van írva a Szentírásban. Szavam kijelenti, hogy Misztikus Testem Egy! Senki sem mondhatja a másiknak, hogy „menj, nincs rád szükségem”, vagy „menj, te nem tartozol ehhez az egyházhoz”. Ez olyan, mintha azt mondaná valaki a másiknak, hogy „menj el innen, te nem tartozol a Misztikus Testhez.” A szem nem mondhatja a kéznek, hogy nincs rád szükségem, vagy hogy te nem tartozol ehhez a Testhez, ugyanahhoz az Egy Testhez. Ezért kérdésedre a következőt válaszolom:

 

Teljes egység akkor lesz, amikor felekezettől függetlenül az összes pásztor egy oltár köré gyűlik, és együtt ünnepel... 

Ameddig azonban nincs bennük szeretet, ameddig nem birtokolják ezt az adományt félelem, versengés, előítélet, büszkeség és hasonlók miatt, addig Testem megosztott marad, és a világ továbbra is szenvedni fog, mert visszautasítja a békét, visszautasítja az én Szeretet Törvényemet, miközben könnyedén magába szívja a gonosz összes sötét erőit. Ezért aki azt állítja magáról, hogy betöltötte a Szentlélek, és van hite, ugyanakkor nem ismeri el, hogy én, az Úr akarom ezt az egységet, és én vagyok az, aki beszélek, … addig nem lesz béke…

 

Igen, sokan vannak, akik egyáltalán nem ismernek engem. Ily módon vagyok veled együtt, mert nekem így tetszett, és nincs szükségem egyetlen teremtményem felhatalmazására, tanácsára vagy engedélyére sem, hogy így cselekedjem. Azért jöttem, hogy e gyengeség által építsem újjá egyházam romjait, mert e gyengeségben van legnagyobb erőm! A Szeretet közel van hozzád, ….. , ne csökkentsd vágyadat, hogy velem légy! Szolgálj engem jó szívvel, és én továbbra is megadom az erőt ahhoz, hogy feléleszd ezt az alvó nemzedéket… IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.27 0 0 9503

„Rózsám, látod miképpen vezetlek? Nem vetted észre, hogyan egyengettem utadat? Azért vittelek el Garabandalba, hogy kívánságom teljesüljön. Arra kértelek, hogy szentesítsd Garabandalt. Odavittelek és megtetted . Ne feledd, hogy az én útjaim nem a ti útjaitok! Arra tanítottalak, hogy bízd magadat teljesen énrám, és hagyj teret Lelkem számára, hogy benned lélegezhessen. Érted? Sohasem feledkezem meg rólad.  Az a szándékom, hogy mindvégig igénybe vegyelek, és betöltsd küldetésedet. Engedd meg, hogy ujjam rajtad nyugodjon, hogy Istened kívánságait beléd véssem ! Rózsám, szeretlek.  Az én tanításomat követed, ha így közeledsz hozzám, és felajánlod nekem akaratodat. Engem helyezz az első helyre! Soha ne nézd az időt, amit velem töltesz! Maradj mindig összekötve velem! Én vagyok a te életed. Az a legjobb neked, ha hozzám vagy kötve. Egyre mélyebbre viszlek Szentséges Szívembe, és lelkedet tökéletessé  teszem. Szerezz nekem örömet! Bízd magadat teljesen kezemre! Bízzál bennem! Jöjj, vidíts fel és dicsérj. Édesanyám, aki a te Édesanyád is, megvéd, vezet téged és segít neked. Leányom, áldjad Őt! Soha ne hagyd abba az imádságot!

Imádj mindig! 


Fogadd békémet! Hallgass meg, a Bölcsesség tanított téged, ne félj! Légy boldog, mert arra választottalak, hogy osztozz velem szenvedéseimben! Drága keresztem nyugszik rajtad. Szükségem van pihenésre! Semmi sem vesz kárba abból, amit nekem adsz... semmi sem vész kárba! Megdicsőülök, maradj az én áldozatom 
. Szeretett áldozatom, akinek Atyám megadta azt a kegyet, hogy megossza velem a béke és a szeretet keresztjét, nem lesz könnyű ebben a világban áldozatként elviselned megpróbáltatásaidat. Értsd meg, hogy már nem tartozol ehhez a világhoz; és azért vádol téged a világ, mert nem vagy hozzájuk hasonló. Elfelejtik, hogy az ő testük is hamuvá lesz egyszer. Ki fognak gúnyolni. Vigyázz magadra akkor! Nehogy panaszkodni kezdj! Mindössze annyit kérek, hogy osztozz, szeretetből osztozz a Szeretettel! A Szeretet kelyhe keserű, nagyon keserű, megosztanád velem? Ne ellenkezz velem! Ellenkeztem-e veled valaha, amikor meghallottam Földről jövő könyörgésedet? Biztosítalak, semmi sem lesz hiába.  Az idők kezdetétől tudom, hogy mennyire törékeny vagy. Úgy gondozlak, mint a rózsát, amely különleges figyelmet kíván. Megnyesem ágaidat, ha szükséges. Tekintetem mindig rajtad van, és féltékenyen őriz téged, nehogy egy idegen kitépjen. Nem engedem, hogy bárki hozzád érjen, nehogy ujja összegyűrje szirmaidat. Éjjel-nappal vigyázok rád. Én vagyok a te őrződ. Légy tehát bizalommal! Senkinek sem engedem meg, hogy bántson téged.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.26 0 0 9502

„Én vagyok. Keveset tudtál királyi tervemről, melyet neked szántam. Régóta rajtad tartottam szememet! Arra rendeltelek, hogy szeretettel és ragaszkodással szolgálj engem, én pedig, mint szíved és egész lényed Hódítója, megpihenjek benned…

 

Még mindig nem érted? Még mindig nem látod magadon a jeleket? A Szeretet melletted van, mindig melletted van! Mindig! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.25 0 0 9501

„Szeretlek, tudod? A szeretet szenved, a szeretet megköt, a szeretet túláradó hűséget kínál, a szeretet feltétel nélkül feláldozza magát.

 

….. , az órák elszállnak, a te időd közeledik. Áldozd fel magad, növekedj alázatban, táplálkozz kezemből, kedvesem. Eloldom láncodat, és lelked hamarosan hozzám repül.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.24 0 0 9500

„….. , béke veled! Ajánld fel Nekem a kezedet gyakrabban, hogy leírjad az Én Üzeneteimet! Amíg csak felajánlod Nekem a kezedet, Én megújítom az erődet, és ugyanakkor az Áldásomat kenetként ontom rád. Soha nem fogsz meggyengülni, amikor válaszolsz Hívásomra. Mindig megkenlek olajommal, Kedvesem, hogy megillatosítsalak téged, és rajtad keresztül azokat, akik hallgatnak rám. Az Én nevem olyan, mint egy jó illatú olaj, amivel azokat hintem meg, akiket kiválasztottam, hogy beszélgessek velük. Kendőzetlenül és édes találkozásaink áldásával, valamint Jelenlétem testi valóságban való megmutatkozásával most már saját Magaménak tudlak, Karjaimba zárlak. Ezt mondom az Írásban az Én szeretett tanítványomon, Jánoson keresztül:

 

„Akkor láttam, hogy a szent város, az új Jeruzsálem alászállt az égből, az Istentől. Olyan volt, mint a vőlegényének fölékesített menyasszony.”

 

Igen. Ez az Én Egyházam, mindenki, aki Bennem lakik, az Egyházamhoz tartozik. Bárki, aki kinyilvánítja a szeretetet, az Én menyasszonyom. Mindenkit, aki szentül él, és igaz életet él Bennem, jogosan neveznek Engem az ő Vőlegényüknek, és saját magukat az Én menyasszonyomnak, mert Én leszek az Ő Istenük, és ők lesznek az én gyermekeim. Rokonok leszünk… nincs nagyobb szeretet, mint az Én irántatok való Szeretetem. Nincs mélysége a Szerelmemnek az Én Szívemben, nemzedék.

 

….. , azért adtam neked ezt a különleges karizmát, hogy tanítsalak az Udvaraimban, és a saját Kezemmel formáljalak, hogy úgy használjalak, mint a táblámat, melyre felvésem isteni Üzeneteimet, hogy lángra gyújtsalak, hogy az Egység hírnöke legyél, és az Én visszhangom, és visszhangozz Engem minden Teremtményemnek, felrázva őket álmosságukból. Villámcsapásként csapj le azokra, akik süketek az Én Kegyelemteljes hívásomra. Félelem nélkül menj előre Egyházamban, és beszélj a Nevemben, vidd a békét oda, ahol nyugtalanság van, az életet oda, ahol halál, a reményt oda, ahol kilátástalanság, szeretetet oda, ahol gyűlölet és versengés, a vigaszt oda, ahol szenvedés és szomorúság, a gyógyulást oda, ahol gyötrelem van. Ó, ….. , vidd a Tüzet oda, ahol istentelenség van. Csillapítsd le az Atya haragját, Gyermekem, és hirdesd a világnak az Én Szent Nevemet, hogy Én vagyok a Csodatevő, a Mindenható Isten, a Béke Hercege, és Örök Atya. Vedd fel az Egység Keresztjét, melyet Örök Szeretetemből bizalommal felajánlottam Neked, és kövess Engem. Szeress Engem, ahogy Én szeretlek téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.23 0 0 9499

„Én vagyok, nézz a szemembe és ne nézz se jobbra, se balra! Rám nézz, a te Uradra! Én vagyok az Út, az Igazság és az örökké tartó Élet. Ne feledd, milyen nagy szeretettel tanítottalak Szavamra, és amit tudsz, azt tőlem  tanultad. Egész országom tele van csodákkal. Én vagyok az Alfa és az Omega. Szeress... Úgy viselkedj előttem, ahogy egy király előtt szokás, ajánld fel nekem minden szeretetedet! Arra teremtettelek, hogy szeress engem, add nekem minden szeretetedet! Tudom, mennyire gyenge és nyomorult vagy nélkülem, de azt is tudom, hogy csupán egyszerű gyermek, egy semmi van a kezemben, és Lelkem szabadon lélegezhet abban a térben, amelyet te nyitsz nekem. Engedd meg Lelkemnek, hogy alakítson és neveljen téged! Bármit tanulsz, az a Bölcsességtől származik, és én vagyok a Bölcsesség

Én vagyok. Gyermekem, figyelj! Akarsz-e továbbra is nekem, Uradnak dolgozni?
 Elfogadlak. A te kimondhatatlan gyengeséged vonz engem. Jöjj és meríts belőlem,  aki élsz és akit meggyógyítottam! Te szemtől szembe láttad az Igazságot. Én gyógyítottalak meg, én térítettelek meg, én emeltelek fel és fogadtalak Szent Szívembe. Én áldottalak meg, és amit elkezdtem veled, be is fogom fejezni. Az én csarnokomban maradsz, és csak én foglak táplálni. Én tettem fátylat szemed elé, hogy megőrizzelek a gonosztól. Nem szeretném, ha kevély lennél a kegyelmek miatt, amelyeket neked adok... Szent Szívemet ajánlottam neked otthonodul. Szállj le mélységeibe, rejtőzz mélységeibe, és soha többé ne hagyd el!  Én, az Úr mindvégig elrejtve foglak itt őrizni.

 Én vagyok. ….. , azoknak, akik elnyomnak téged, azt mondom: "Amíg ismét olyanokká nem váltok, mint a gyermekek, nem mentek be az Isten országába."   Gyermekem, eljön az idő, amikor minden látomást igaznak ismernek el. Megmondtam, hogy Egyházamban nem lesz tartalmatlan látomás vagy megtévesztő jövendölés. Amit mondtam, hamarosan beigazolódik. Amit kijelentek, még a te életedben  be is teljesítem.

Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.22 0 0 9498

„Kedvesem, arra akarlak emlékeztetni, hogy én vagyok a te pásztorod, aki keresett és végül megtalált téged. Holtan feküdtél a többi halott között. Én vagyok a Feltámadás, és csak rajtam keresztül találod meg az életet, az örök életet. Amikor azonban a pásztor visszatér, azt látja, hogy bárányai szétszóródtak, sokan közülük éheznek. A nyájat, amelyhez tartoztak szétverték, még pedig a pásztor saját barátai verték szét. Bárányaim a rossz bánásmód és az éhezés miatt holtan fekszenek. Azok a pásztorok, akikre nyájamat bíztam, nem engedelmeskedtek nekem. Hűtlenek voltak hozzám, ezért el kell őket mozdítanom, nehogy még nagyobb kárt okozzanak . Ez lesz Egyházam nagy megpróbáltatása. Jöjj, te most tanulsz. A Szeretet szeret téged.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.21 0 0 9497

„….. , megmondtam neked, hogy ujjammal fogok rámutatni Testem minden tövisére. "Azt az embert, aki ilyesmit tesz, el kellene távolítani a közösségből!””

11_11 Creative Commons License 2023.07.20 -1 0 9496

WASSULA nevü hölgy által közvetitve.

 

 Tudom !!

Ismerem és olvastam, a könyvet és  téged ,,,,,,,is ismerlek.

 

 Hölgyem szállj le a túl magas lovadról.

 

   Tudom nehéz elviselni, nincs lovam, nem lovon közlekedek ,

hát én nem  lapátolok

 

 

Ami a munkásságod a haszontalan zagyválás.

 

Ezt majd B. Jeftére  vagy a Teremtőre bízom, stb,,,,,,,

 

Más a könyv , és más a Biblia könyv, 70 éve olvasom.

Szenteknek a   Biblián keresztül  is közvetit a Teremtő.

Mindenkinek más adatott ! Én a Teremtő könyvét szeretem,

 

hasznos a tanításra és fedésre is, nem személy válogató  az Isten, hogy hazudjon .


       Ámen.

 

 

 

Előzmény: rhénai (9495)
rhénai Creative Commons License 2023.07.20 0 1 9495

Nagyságos asszonyom !

Itt ez a soha véget nem érö "profécia"-folyam a WASSULA nevü hölgy által közvetitve jelent meg sok nyelvre le lett orditva.Semmivel se pocsékabb mint amit  te ide lapátolsz a fórumra

TULSÁGOSAN

magabiztosan.

Isten törvényében van sokféle büntetés közöttük a zavaros teszetosze megfejthetetlen vagy gyakran kamu próféciák is.A jelenések könyvéről már SOK tanulmány készülz ,mindegyik máshol TÉVES.

Komoly ember nem hiszi hogy ővé a helyes közvetités mindenki más a sátántol jön :)))

Én 74 éves REBGETEG semmitérő meggyötró divináciot  stebvedtem el ma már csak NEVETEK ezeken persze tisztelettel mert isten akkor is javunkra dolgozik ha KINOZ !

AKIKET SZERETEK AZOKAT FEDDEM ÉS KINZOM......hol olvastuk ezt ?

 

Hölgyem szállj le a tul magas lovadrol.Ami a munkásságod a haszontalan zagyválás.

Előzmény: 11_11 (9494)
11_11 Creative Commons License 2023.07.20 0 1 9494

Ez nincs a Bibliában . Kedves  Szeretetláng !!!

Továbbra is, jóság-gyeplővel, szeretet- pórázon vezetlek   szorosan a Szívemen tartalak, ugyanazon a Szíven, melyhez legközelebb a Fiam, Jézus Krisztus áll.

 

Az  ember nem állat !!!  jóság-gyeplővel, szeretet- pórázon vezetlek

Hamis próféta beszéde, akik félre vezetik az embereket, még most is ?

Termtő Atya nem vezeti az ő gyermekeit – gyeplővel  és  pórázon. Csak a Sátánok!!!!!     A Teremtő  Atyát felcserélted a Sátánnal .

 

 

Kedvencek  törölve. ÁMEN.

Előzmény: Szeretetláng (9493)
Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.20 0 0 9493

„Boldog az a föld, mely befogadott engem!  Mivel befogadtad Szavamat, jegyesemmé tettelek. Édességemmel és gyengédségemmel isteni házasságban egyesítettem szívedet az enyémmel, így most „Vőlegényemnek..” szólíthatsz. Továbbra is jóság-gyeplővel, szeretet- pórázon vezetlek, szorosan a Szívemen tartalak, ugyanazon a Szíven, melyhez legközelebb a Fiam, Jézus Krisztus áll. Fiammal és a Szentlélekkel együtt átadtam generációtoknak az üdvözüléssel kapcsolatos ismereteket. Azért adtalak nekik téged, hogy javukra váljék mindaz, amit tanítottunk neked. Meg van írva, hogy az én Szavaim édesebbek a méznél, meg a csepegő lépes méznél. Ily módon formálom azokat, akiket kiválasztottam. Azt akarom, hogy rendíthetetlen, meg nem alkuvó módon tanítsd mindazt, amit adtam neked. Ezeket akartam elmondani neked.

 

Akik nem fogadják el a nyelvezetemet és megvádolnak téged, kedvesem, nem értették meg sem a méltóságomat, sem a barátságomat, és a Szavaimban rejlő tekintélyt sem ismerték fel. Semmibe veszik a próféciát és megsértik a kegyelem Lelkét. Pont a ti időtökben, amikor lázadás uralkodik, pont most ne lépnék közbe? Túlcsorduló könyörületem ellenére hallgassak?  Aki káromolja a kegyelem Lelkét és irgalmamat, súlyos ítélet alá fog esni… Közölt Szavaim a Szentírás tükörképei. Sokan azonban nem törekednek olyannak találni engem, amilyen vagyok édességemben és szépségemben. Ezek távol vannak az átisteniesüléstől és az átalakulástól. Aki még nem szemlélt engem, hogyan is ismerhetne?  Honnan tudhatna édességemről, ha még sohasem ízlelte meg azt? Külsőleg jámbornak és jól informáltnak mutatkoznak, de belül mocsarak és tele vannak rosszindulattal. Arcátlanul és elfogultan járnak-kelnek, rosszindulattal és gonoszsággal telve hatalmaskodnak azok felett, akik elfogadták a kegyelmet és a kegyelem által a Világosságot és az Életet, azaz az egyszerű szívűek, a Szentlelket birtokló szelíd és igaz nyáj felett. Ők fognak megdicsőíteni engem állhatatosságukkal, jó munkájukkal és velem együtt sokakat vonzanak majd az egyetemes Egyházba. Egész városok és falvak fognak megtérni választottaim áldozatai árán! Velük együtt gyökerestül ki fogjuk tépni a méltánytalan utálatot, hogy átadhassák nekem a szívüket. Tanítsd tovább a népeket és építs hidat ott, ahol nincs! Versenyfutásodnak nincs még vége, de veled vagyok. Segítelek, melletted vagyok. Bízd rám azokat, akik nem értékelik nagy Szeretetemet. Imádkozz papjaitokért, mert Fiam keserves könnyeket hullat miattuk, és kerüld megítélésüket! Esedezzél az ügyükért, azért, hogy egy nap ők is tömjénhez hasonló illatot árasszanak, az én illatom töltse el őket! Légy erős, gyermekem, és reménykedj bennem! Megáldalak, és Leheletem sóhaját hagyom homlokodon.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.19 0 0 9492

„Virágom, mint Isten szeretett leánya, képessé tettelek arra, hogy növekedj Bennem azáltal, hogy a szívedben élek és engedem, hogy növekedj Bennem. Meg akartam mutatni ennek és a következő nemzedéknek az Én jóságomat és irgalmamat, és azt, hogy milyen rendkívül gazdag vagyok a kegyelmekben.

 

Leányom, légy olyan, mint a tűz, mely szeretettől izzik népem iránt, és elég erőt adok neked ahhoz, hogy megdicsőíts Engem. Még nem fejeztem be Művemet benned, vannak még zenei dallamok, prófétai kijelentések és bizánci tanítások, melyeket át akarok adni ennek a nemzedéknek. 

 

Te vagy az örököse ezeknek az Üzeneteknek, ezért senkinek sincs joga elvetni téged. Mondom neked, azok, akik ellened prófétálnak, igazságosan megkapják majd a részüket Udvaraimban. Ha nem hallgatják, és nem figyelnek prófétáim szavaira, akiket fáradhatatlanul küldök hozzátok, akkor szigorúan fogok velük bánni, ahogyan megérdemlik. ….. , szavaimat komolyan kell venniük azoknak, akik hazugságokat gyártanak. Foguk akár a lándzsa és a nyíl, nyelvük pedig éles kard. ….. , látom, hogy egyesek milyen méltatlanul bánnak veled, elfelejtve azt, hogy Angyalaim jelenlétében, Én az Isten énekeltem neked, kentelek fel és formáltalak téged. Felékesítettem lelkedet bölcsességgel és tanácsokkal, hogy képviseld érdekeimet. Áldott, aki hallgat Engem!

 

Leányom, gyűjtsd össze a Hozzám hűségeseket, és ismertesd meg Szavaimat, melyeket Velem együtt írtál! Érted? Elérkezett az idő, hogy feltáruljanak Szavaim. Jöjj, szeretlek téged, leányom, szeress Engem és hirdesd tovább Szavaimat minden nemzetnek – Jahve a nevem. Én, az Isten, soha nem foglak elhagyni téged.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.18 0 0 9491

„Leányom, őrizz a szívedben mindenkor, hogy olyan legyek szívedben, mint a dicsérő ének! Látod, mennyire rajtad tartom tekintetemet? Királyi udvaromban folytatom a tanítást tudásomról, mindig megmutatom, melyik úton haladj. Mivel Tanácsadód és Tanítód is vagyok, mosolyogj, derüljön fel arcod, mert a kegyelem eláraszt téged. Palotámban és országom királyi udvarában felzeng dicsőségem, és itt mindenki "dicsőséget" kiált. Én, aki mindenható, király és uralkodó vagyok, abban a megtiszteltetésben részesítettelek, hogy zafírokon járhatsz vörösen izzó szén helyett.

Én vezettelek téged, és rajtad keresztül másokat az egység és a kiengesztelődés útján, de csupán ezen irgalmas cselekedtem miatt hamis tanúk keltek fel ellenem és kegyetlenül megtámadták Szavamat és benne mindazt, ami a lelkeket élteti.

Ne aggódj azonban, mert engem úgy ismernek, hogy megdöntöm a székeket, az érveket és a hatalmat. E napokban felfedem az egész világ előtt, hogy mit mondtam egyes pásztoraitok vakságáról.

E pásztorok áldozatomat magasztalva felém emelik kezüket a szentélyben, de nem tartják féken lelkükben a haragot és a büszkeséget, amikor félelmetes szikrák pattannak ki szemükből. Becsületesnek és igaznak mondják magukat, de valójában lábon járó holttestek. Fölényesen hangoztatják becsületességüket és hűségüket előttem, pedig nem félnek ellene mondani egész Evangéliumomnak mennybéli szentjeim és angyalaim előtt.

Parancsolataim a hűségről szólnak, és az ő ajkuknak a szent bölcsességet kellene hirdetniük, ám tőlük csak kérkedést hallok, ami egyre csak növeli képeimen omló könnyeim árját. Amikor egy pásztor ily mélyre süllyed, újból el kellene sajátítania, miként tanítsa módszereim, előírásaim és szeretetem törvényének alapelveit. Hiszen mondottam:

"Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből,
teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből,
felebarátodat pedig, mint önmagadat!"

 Nem tanulták, hogy az ítélet napján a Földön tanúsított szeretetük mértéke szerint lesznek megítélve? Miképpen hihetik, hogy énbennem élnek és belém vannak gyökerezve, amikor az ördög hatalmában vannak? A durva beszéd, a kegyetlen szív ellentétben áll az én Szívemmel. Ők nem fordulnak teljes figyelmükkel a szentség, a hit, a szeretet és a béke felé, ahogy a Szentírás tanítja nektek. Vajon miért nem olvasták: "Az Úr szolgájának nem szabad részt vennie a perlekedésekben, hanem jóságosnak kell lennie mindenkihez."

Egykor így szóltam: "Egyházam szétmorzsolódik, mint a korhadt fa, és csupán ezt hallom tőlük: "Talán szárazság van?" Rettenetes vádakkal illetik hűséges testvérüket és ezzel halálos bűnt követnek el. Így saját ajkukról, oszlásnak indult testükből jönnek elő a férgek, mert helyet adtak szívükben a kétkedésnek és az elbizakodottságnak. Mennyi sértést kell még eltűrnöm részükről?

Kiléptem képeimből, hogy figyelmeztessem őket, de jelemet saját javukra használták ki, és még nagyobb ellenségességgel fordultak felém. Szóltam hozzájuk, de nem hallgattak meg. Zokogtam előttük, mint a furulya hangja, de úgy tettek, mintha nem látták volna véres könnyeimet. Tiltakoztam haragjuk miatt, amit szívükben táplálnak testvérük ellen, de nem válaszoltak rá. Arra kényszerültem, hogy koldusként kérleljem őket, mert Szívemben elviselhetetlenné vált a fájdalom, de gondosan elkerültek engem. Kiáltottam utánuk, sírtam, hogy letérítsem őket a halál ösvényéről, de nem figyeltek rám.

Amikor majd Bíróként jövök hozzájuk, főúri méltóságban, és bűneik miatt fogom vádolni őket, mert valóban bűnök azok, akkor nagy hatalommal megmutatom nekik, miképpen csonkították meg Misztikus Testemet.
Akkor majd hova mennek? Hova mennek, hogy elmeneküljenek előlem? Hova futnak el jelenlétemből? A dombra? Az utakra? A keresztutakra? A szentélybe vagy annak kapujába?
Én ott leszek.
Ti határozottan tagadjátok a Szentírásban leírt kijelentéseimet, ám ha valóban olvastátok volna, akkor tudnátok, hogy

"ne vessétek meg az embert öreg korában"

hanem nyújtsátok feléje kezeteket! Ha ti, akik magatokat szentnek és igaznak mondjátok, haragot tápláltok valaki ellen, hogyan kérhettek könyörületet tőlem? Bocsássam meg bűneiteket, amikor haraggal gondoltok bátyátokra?

Mit tegyek nap mint nap elmondott "Kyrie eleison" könyörgésetekkel? Mit tegyek sok-sok áldozatotokkal és tömjénfüstötökkel? Ezek nem eszközlik ki bocsánatomat bűneitekért.

Figyelj rám! Sírtam bűneid miatt, testvér, de Szívem tele van szeretettel és irgalommal. Én vagyok az, aki új életet ad lelkednek és megtisztítja szemedet. Gyógyulást, életet és áldást adok. Ha hízelgő szavakat hallanál, azokat nem tőlem hallanád. Felsoroltam bűneidet, hogy bűnbánó szívvel térj vissza hozzám, és én meggyógyítalak. Szentjeim és angyalaim a mennyben most látják szégyenletes ruhátlanságodat.

Felfedted magad testvér, nemcsak a nemzetek, hanem az egész menny előtt. Elvisellek azonban félelmetes ruhátlanságod ellenére is és újból felruházlak magammal, ha megalázod magad, bűnbánatot tartasz és megszívleled, amit mondtam. Hajts térdet, Görögország, és kérj Nevemben bocsánatot! Kelj fel, támadj fel halálodból, és engedd meg Édesanyámnak, hogy vezesse léptedet, mint gyermeke lépteit a zafírok ösvényén a szentségbe. Fordulj hozzá, és engedd meg Szent Édesanyádnak, hogy kigyógyítson holt cselekedeteidből, és királyivá váljon előttem szolgálatod, amikor tiszta szívvel végzed. Engedd meg Boldogságos Anyádnak, hogy helyreállítsa szentségedet, és segítsen neked újból megmenekülni.

Fohászkodj a szentekhez, hogy mutassák meg neked az utat a világosság otthonába, akkor szavaid nem lesznek többé üresek, hanem a béke dallamává válnak, és vissza fogod vonni mindazt, amit ellenem beszéltél, és bűnbánatot tartasz porban és hamuban.

Mikor fogja Kelet háza szent csókkal üdvözölni Nyugat házát? IC


Leányom, nézz azokra a mély sebekre, amelyeket szájuk ejtett Testemen!
Áldott leányom, ne hajolj le azért, hogy engem keress! Feletted és melletted vagyok. Jöjj, lépj be Urad örömébe és békéjébe! Előre nézz, ne hátra és maradj belém oltva! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.17 0 0 9490

„Béke legyen veletek! Legyen ez a nap az öröm napja! Hamarosan megszabadítalak benneteket. Készüljetek fel fogadásomra! Rajtatok kívül, akiket már összegyűjtöttem Nevemben, vannak mások is, akiket össze fogok gyűjteni. Kérd meg gyermekeimet, hogy elmélkedjenek Izajás 54,5. versén!

 

"Mert maga Teremtőd lesz a hitvesed,
a Seregek Ura a neve." 

 

Mindenki nevezzen engem ma Vőlegénynek! Imádkozz a világ békéjéért! Imádkozz szándékainkért!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.16 0 0 9489

„Hallgass rám! Írva van, hogy „a bölcsesség jóra neveli fiait, s aki keresi, azt mind fölemeli,” és én bölcsességgel tanítottalak, ezért ne kételkedj! Engedd meg kicsim, hogy továbbra is bevonjalak a tervembe, és ne feledd, nagyon szeretlek téged!

 

Imádkozz, és maradj a közelemben! Mindig vágyakozz utánam, soha ne add fel a vágyat! Bárhol tartózkodsz, otthon vagy külföldön, Én mindig veled vagyok kegyelmemmel. Hirdesd Nevemet mindenhol, ahová csak mész! Azt akarom, hogy cáfold meg a folyamatos tévedéseket, akik viszont hallani akarnak, azok hallják meg, mit mond általad a Lelkem.

 

Téged választottalak arra, hogy tanúságot tegyél az Üzeneteimről és mindenről, amit leírtam és mondtam. Diadallal fogom koronázni mindazokat, akik buzgón követik Szavaimat. Mert közel van már az idő.

 

Újra mondom, kedvesem, ne félj, én vagyok a te lelki vezetőd és tanácsadód. Légy áldott! Menj és légy örömteli!

 

Én vagyok, aki veled van. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.14 0 0 9488

 „Én vagyok. Virágom, az egység a hozzám fűző kötelék. A hűség, a buzgóság hozzám emel téged. Imádj engem! Istened vagyok. Pihentess meg! Szent Társad vagyok. Vigasztalj meg! Jegyesed vagyok. Remélj bennem, és csak bennem remélj, mert én vagyok az, aki megment,

 

Jézus vagyok. 

 

Gyermekem, az én Lelkem van rajtad, az én kezem a te kezeden, az én Szavam a te ajkadon. Példabeszédeim lámpásként vezetik lépteidet. Maradj meg irántam való szeretetben, kövesd tanításomat, és tartsd meg parancsolataimat! A Szeretet és a Hűség sohasem hagy cserben téged.  Én leszek a te Reményed, és te az én örökösöm.  Minden gonoszságot legyőzök, ami körülvesz téged, gyermekem. Nem hagylak el, ha bajba jutsz, és te gyermekem, igazságomat és hatalmamat fogod hirdetni, amely még a porladó holttesteket is megmenti. Én vagyok a Feltámadás, és minden nemzet dicsőíteni és dicsérni fog engem.  Mindvégig  veletek leszek. Mi ketten?

 


Gyermekem, mi ketten?

Soha ne feledkezz meg arról, hogy én, a te Édesanyád, mindig a közeledben vagyok. Szüntelenül
 imádkozz!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.12 0 0 9487

„Szívem szeretettel sóhajt még a szökevényért is, nem vetted észre? Nem hallottad szeretetem sóhajait? Nem olvastad, hogy mit írtam szeretetemről egész teremtésem számára? Jöjj hozzám, hadd lássam, amint széttárod kezedet szentélyem előtt. Imádj és áldj engem éjjel és nappal, nappal és éjjel!  Áldott gyermekem, van egy kérdésem. Mondd: Szeretsz-e engem teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből?

Akkor most tüzet gyújtok bensődben!...

Ismerd be hibáidat mindig, és segítek, hogy legyőzd. Jöjj, az enyém vagy, az én tulajdonom! Azért vagy tulajdonom, mert szegény és esendő vagy. A nyomorúság vonz engem. Fel fogom éleszteni erődet, és bátorságot öntök beléd. Elárasztalak tömjénem illatával. Soha ne add fel gyermekem! Ne tagadd meg a helyet tőlem szívedben! A szegénység vonz engem. Szegénységet és nyomorúságot keresek. Magamhoz vettelek, hogy tüzem mindazok szeme láttára emésszen fel, akik látnak téged. Végtelen szeretetemet mutatom meg rajtad keresztül az egész világnak, hogy minden ember lássa és felismerje, hogy a szeretet Istene, emésztő tűz
 vagyok.

Megáldottam tulajdonomat... - őszinteségedben gyönyörűségemet lelem. Figyelj rám: Felemelem a szegényeket a porból, felemelem a nyomorúságosokat és Szentséges Szívembe teszem, majd bemutatom őket angyalaimnak. Tanítást adok nekik, Mesterük leszek, ők pedig az én tanítványaim. Megbocsátom bűneiket. Miként a hó és a jég a napsütésben, úgy olvadnak el bűneik. Majd megkérem a szenteket, hogy őrködjenek és imádkozzanak felettük, és kiárasztom rájuk az értelem Lelkét, hogy fel tudják ismerni az igazságot, és mélyebben megértsék tanításomat.

De igen, gyermekeim vagytok.

Megbánták bűneiket?

Gyermekem, még akkor sem látnak engem, ha megnyitom szemüket! Nem fognak látni, mert sötétségben vannak, ezért hogyan kívánhatod, hogy lássanak engem, még ha állandóan mellettük vagyok is? Sötétségük vakká teszi őket.
Ezért leányom, beszélj, és ne ijedj meg tőlük!
Ne ijedj meg attól, hogy kimondd az igazságot, és ne engedd, hogy elhallgattassanak!
Veled vagyok gyermekem, leányom!
Nem, ne hallgass, állj munkába Isteneddel együtt!
E küldetésre emeltelek fel, és erre neveltelek! Mint az ifjú, aki szűz leánnyal lép házasságra, én is felkínáltam neked Szívemet, és kértem a tiedet. Én vagyok az, Jézus, aki formált téged, és szent frigyre lépett veled. És miként a vőlegény örül menyasszonyának, úgy örvendek most én is szegénységednek és gyengeségednek
. Úgy követtelek, mint ifjú a leányt. Mindenfelé azt kerestem, milyen eszközökkel nyerhetnélek meg magamnak. És most, hogy enyém vagy, megőrizlek. 

A szegény és az egyszerű ember mindig dicsérte Nevemet, és dicsérni is fogja.
 Ezért köszönöm meg Atyámnak, hogy elrejtette a bölcsességet a tudósok és a tanultak elől, és csak az egyszerű gyermekeknek nyilatkoztatta ki.
Boldogok vagytok, mert szegények és nyomorúságosak vagytok, tiétek az Isten országa. Jaj azoknak, akik most bőségben vannak, mert éhezni fognak!
Boldogok vagytok, amikor az emberek szidalmaznak, üldöznek és mindenféle rágalmat szórnak rátok énmiattam. Örüljetek és örvendjetek, mert nagy lesz a ti jutalmatok a mennyben! A prófétákat is így üldözték előtted, leányom. Ne fáradj bele!
Folytasd a művet, amelyet neked adtam! Kövess engem, a te Uradat, és a legkisebb kétkedés nélkül járj nyomomban! Még jobban meg foglak alázni. Maradj szegény és gyenge, készséges és engedelmes! Szerezz nekem örömet, amikor rád tekintek!
 Szeress, és áldj engem!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.11 0 0 9486

„Én vagyok. Engedd, hogy a Szeretet vezessen téged, ne figyelj a tudósokra! Olyanok, mint amilyenek az írástudók voltak az én időmben. Szeretettel evangelizálj a Szeretetért! Éreztesd meg velük végtelen szeretetemet!

Kicsim, Szívem örvendez, mert érezlek, és hallom, amint azt mondod: Vágyódom utánad Uram! Ez a hűség gyümölcse. Légy az én tükörképem, az én másom! Vágyódj az Atya után! Amíg a Földön voltam, az Atya után vágyakoztam, szüntelenül imádkoztam, állandó kapcsolatban, a Szeretet
 egységében akartam lenni Atyámmal. Tanítvány, én vagyok a te Tanítód, aki bölcsességgel nevelt fel téged. Tölts el tehát örömmel, és légy állandó kapcsolatban velem! Engem helyezz az első helyre, és mindig engem akarj! Örülj, ha így találkozol velem! Maradj mellettem! Csak szeretetet  kérek tőled.

Megadtam nekik a szabadságot, hogy válasszanak a jó és a rossz között, de ők szeretetteljes könyörgéseim és felszólításaim ellenére a rosszat szerették.

Gyermek, te nem érted, hogy ők teljesen visszautasítottak engem! Én mindvégig szerettem őket. De ők inkább a Sátánt akarták követni. Még haláluk után is megnyilvánultam előttük, de a legkisebb habozás nélkül inkább a Sátánt követték. Ez teljesen az ő választásuk, mindörökre a poklot választották.

….. , soha ne engedd el a kezem
! Mi ketten mindörökre, a szeretet minden cseppjét felhasználom. Szeretetre van szükségem; hogy megmentsem a kárhozat útján járó lelkeket.  Jöjj!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.10 0 0 9485

„Ne félj! Lakóhelyet készítettünk magunknak benned! Csakugyan írótollammá formáltalak, hogy közléseimet írásba foglald. Közléseimet, melyekre emlékezni fog az összes eljövendő nemzedék. Kegyelmet öntöttem ajkadra, hogy tisztelettel tudd hirdetni nevemet. Felkentelek a boldogság olajával, ne engedd, hogy megtévedjen a szíved, inkább engedd, hogy az enyém legyen!  Ne feledd, hogy a végén én győzök.

 

Nem könnyű az út, amit neked választottam, de ne félj! Ne tántorogj meg, mert én vagyok az Úr, és királyi kormánypálcám igazságos pálca. Igazságosan emelem fel vagy engedem le. Mindazokat, akiket kiválasztottam és olajjal felkenve megáldottam, próbára teszem, mint az ezüstöt.  Tűzpróbának vetem alá őket, hogy méltóvá tegyem ajkaikat Szavam hirdetésére. Érezd, hogy szeretlek…. és örvendezz, mert én magam prédikáltam neked udvaraimban. Örvendezz, mert az, aki himnuszokat énekel neked, egy és ugyanaz, mint aki a mindenséget teremtette! Aki téged teremtett, és aki mindenek fölött áll, és aki mindent fenntart.

 

Én vagyok nyájam pásztora, misztikus testemnek, az egyháznak Feje.

 

Nem ontottam hiába Véremet, mert azáltal, hogy kiontottam a Kereszten, összebékítettem magamat mindennel. Békét adtam a földön élőknek, és azoknak is, akik a mennyben vannak.

 

….. , én nem meséket mondok neked, hanem az Igazságról beszélek. Ami igaz, arról prédikálni kell. Hirdesd Szavamat mindenhol egyházam érdekében! Hadd váljanak beszédeim és szentséges Szívem felbecsülhetetlen gazdagsága az egyház javára! Szavam megvilágosítja a szíveket, és Lelkem megerősíti azokat. Szívük felém fog fordulni. Soha ne veszítsd el a reményt, és sohase kételkedj hatalmas jelenlétemben!

 

Ó, mily kellemes helyre ültettem el Szavamat! Milyen jó, hogy erről a földről gyűjthetem be gyümölcsömet! További oltárokat emelek ezen a földön, és megsokszorozom templomaimat. ….. , mondd nekem ezeket a szavakat:

 

’Hatalmas az Úr,

nagylelkűen ad a szegénynek.

Igazságossága örökkön-örökké megmarad.

Megtartja az Úr a kicsinyeket.

Megalázott és megmentett engem.

Mit adhatnék én az Úrnak

mindazért, amit Ő nekem adott?'

 

 Ugyanakkora szeretetet adhatsz nekem, mint amekkorát én neked adok. Szeretetet a szeretetért. Tartsd meg és kövesd parancsaimat. Emlékezz, azért választottalak, hogy a házamért vállalt felajánlásaiddal tetszésemre légy. Én a te életed vagyok és megerősítem jelenlétemet benned, hogy tervem részesévé válj. – Kedvesem, a barátod vagyok, sohase kételkedj! Béke…. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.09 0 0 9484

„Megszámlálhatatlan jelet adtam teremtésemnek, figyelmeztettem őket. Szenteket támasztottam, hogy hirdessék kívánságaimat, de ki hallgatott rájuk? Megváltozott-e valami?

….. , ó ….. , sokan fognak félni - még olyanok is, akik hisznek  üzenetemben, és elismerik, hogy tőlem valók, de félni fognak attól, hogy kigúnyolják őket, és félni fognak feletteseiktől.  Sokan helyezik majd az irántam való tisztelet elé az emberek tiszteletét.  Engem tisztelj és terjeszd üzenetemet!

Felfüggeszteném igazságosságomat, ami nagy súllyal nehezedik rájuk.  De ők még mindig mérgezett nyilakat lőnek egymás felé, és megsebesítik Testemet. Mindig megosztottság lesz köztük, mert hiányzik a szeretet. ….. , ha követték volna azt a parancsomat, hogy úgy szeressék egymást, ahogyan én szeretem őket,  és megalázták volna magukat, Testem ma egyetértésben uralkodna. Megalázták magukat valaha is annyira, hogy megmosták egymás lábát? Nem azért adtam nektek ezt a példát; hogy ti is kövessétek azt, amit én tettem?

Hajoljatok meg, hajoljatok meg, hogy egyesülhessetek! Lélek, elérkezett az idő, amikor kedves szolgámnak, János Pálnak meg kellene hallania hangomat.
 Valóban meghallottam kiáltását. Kiáltása elérte a mennyet. Kiáltását az egész világmindenség visszhangozta. Kiáltása elérkezett hozzám! Hadd mondjam el neked, hogy rövidesen egy nyáj lesz és egy pásztor. Én magam fogom juhaimat vezetni, még azokat is, akik nem ebből az akolból valók. A Szeretet fog benneteket egyesíteni, de ezt rettenetes, rettenetes megpróbáltatások fogják megelőzni, amibe az egész menny beleremeg! Légy éber leányom, add tovább tanításomat, mind benne foglaltatik szent írásaimban. Meg fogod érteni,  amikor üzenetemet átadod.

 


….. , ne félj, tehetetlenséged elbűvöli Jézust - maradj kicsiny!

Kicsim, ez az isteni kinyilatkoztatás lesz az Ő utolsó figyelmeztetése. Ha nem akarják meghallani vagy megérteni, engedni fogom, hogy keze lesújtson rájuk és megfenyítse őket. ….. , neked mindössze csak szeretned kell Őt. Légy éber, mert a Sátán dühös és sokféle csapdát igyekszik állítani. Ne félj, megvédelek. 

 ….. , gyermekem, megáldalak.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.07.08 0 0 9483

„Én vagyok a Világosság. Én, Jézus, figyelmeztetni akarlak, nehogy valaha is a gonosz csapdájába ess! Sose higgy olyan üzenetnek, amely nyugtalanná tesz, ismerd fel, miért igyekszik annyira a gonosz, hogy leállítson téged! A gonosz ismét meg fogja kísérelni, hogy leállítson és elkedvetlenítsen téged. Én, aki Megváltód vagyok, biztosítalak téged, hogy mindazok az üzenetek amelyek az Atyától és tőlem származnak, amelyek szeretetre és békére hívnak, segítenek az elveszetteknek, hogy megtalálják a hozzám vezető utat. Ezért ne veszítsd el bátorságodat, bízzál bennem! Emlékeztetlek, ne higgy egyetlen olyan üzenetnek sem, amely nyugtalanná teszi szívedet! Én vagyok a Béke és érezd te is békésnek magad.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!