Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.07 0 0 6617

Ez így van. Itt is, a Szomszánál meg még inkább :-D

 

Egyébként arra jöttem rá, hogy egy csomó "érdekes" fordulat sokkal élethűbb lenne, ha a Mesti csak egy kicsit is figyelne arra, hogyan mutatja be.

Mert igen, egy részről nonszensz, hogy Laci prof az elég rossz referenciákkal rendelkező (iszik, utált volt férj nemisanyja) veszi fel Szilvia helyére, aki még emellett még szarul is dolgozik. Magyarán nehéz elhinni annak alapján, amit az üzenetrögzítő és a mobil kapcsán előadatott vele, hogy egy ilyen kolléganő Lacit bármiben segítené. Sőt, azt mondanám, hogy még az is jobb lenne neki, ha SENKI nincs ott, aki felveszi a telefont, amikor Laci nincs az irodában, mint hogy egy olyan képességű ember tegye ezt, akinek Violát itt bemutatja.

A másik viszont, hogy Viola állítólag tényleg képzett titkárnő (sőt, korrektor, olvasószerkesztő?), mert hisz János ÖNKÉNT dolgozik (dolgozott) vele.

Magyarán, ha annyi kiderült volna, hogy Viola jó a szakmájában, de azért kezdett iszogatni meg pletyizni, mert egyedül volt, de most, hogy van rendes állása, nagyon összeszedi magát, de ekkor meg azért csinál pár hülye bakit, mert megtetszik neki Laci pofaszőr....akkor nem mondom, hogy csont nélkül beveszem a dolgot, de mondjuk egy kis rágódás után megemésztem.

Vagy ugyanez a nővérekkel járó pasik esete: ha mér beleír egy ilyen, mára közel sem hétköznapi szálat, akkor legyen már egy kis körítés. Legalább Gáborál és Ildikónál bemutathatta volna, hogy hezitálnak, mert megtetszenek egymásnak, de furának találják, hogy tovább lépjenek. Nem, ehelyett a Mesti úgy mutatja be ezt az egészet, mint még a természetesnél is természetesebb dolgot, épp csak kottonért nem rohan át Ildikó Magdihoz, hátha maradt nála még abból az időből, mikor vele aludt Gábor, vagy épp hogy csak nem tárgyalják ki, kinek hogy jön be a szex vele, mit csinál Gábor a legjobban, netán Magdi tippeket ad, hogy elégítse ki Gábort a legjobban :-D. (ok, ezt két barátnő vagy akár két nővér is megbeszélheti, de az már fura, ha úgy teszik, hogy az egyikük mostani pasija a másiké volt)

Aztán itt van a Mátó szál. 

Jó, a kedves néző valahogy lenyelte a békát, hogy a szép amcsi család helyett Karcsi tragédiát élt át, a lányát külföldre rabolta tőle a férje és azóta nem tud róla semmit. De megjelenik az unoka, Karcsi először bevállalja, aztán pálfordulás, és leszarja az egészet, mert fejébe veszi, hogy át akarják baszni. Kérdem én: miért?????? Vagyona nincs, a gyerek beszél magyarul, ami azért nem lehet túl gyakori Dél-Afrikában. A gyerek akkora, hogy vannak emlékei, amit el is tud mondani, csak beszélgetni kell vele sokat. Ha nem az unoka, hiába tanították be, ha Karcsi beszélget vele, előbb-utóbb valamiben elszólja magát. De nem, Karcsi csak egyszerűen visszaküldi, majd kijelenti, hogy Mátóról szó ne essék többet és kész...

 

Előzmény: Mazsola0070 (6616)
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.10.07 0 0 6616

Köszi, ennek apropóján visszaolvastam az előző ismétlésnél írt kommenteket, hát tényleg kiveséztük rendesen....:))

Előzmény: Törölt nick (6613)
funfun111 Creative Commons License 2017.10.07 0 0 6615

Bezzeg Lenke néni kente-vágta az ÁVÜ működését. Igaz, az nem technikai eszköz volt, és az is igaz, ÁVÜ Éva sokat segített neki a megértésben, még akkor is, amikor éppen Madaras(i) Bandi ABC-jében vásárolt.

Előzmény: Törölt nick (6614)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.07 0 0 6614

Egyébként Viola nem hiába Janka második kiadása, az üzenetrögzítős-mobilozós jelenetei vetekszenek azzal, mikor Janka a lefagyott számítógépbe akarta tetetni a húsát Ferivel. Mert az aaannnyira vicces tud lenni, amikor egy idősebb ember, akinek semmi dolga nincs az adott technikával, legyen is az bármennyire elterjedt, nem érti, hogy az a valami hogy működik.

Persze, még azt is el tudom képzelni, hogy ezt a Mester nem kiröhögésnek szánja, hanem kedves csipkelődésnek, csak nála olyan a kedves csipkelődés, hogy az ember zsebében kinyílik a bicska. Mint mikor Sümit a legjobb barátja basztatja a szaros nadrággal.

Előzmény: Törölt nick (6613)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.07 0 0 6613

Nos, kérlek a legjobbtól találtam meg a pontos esetleírást: Tőled :-D

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=138058234&t=9119680

És hogy szinte szóról szóra azt mondod, amit én, az nem azért van, mert már a hsz-em előtt visszaolvastam volna, hanem mert emlékezetből írtam, de minden értelmes ember csak erre tud gondolni :-D

 

De arra is rájöttem, hogy bennem két dolog olvadt össze mára, ez az üzenetrögzítős kaland, meg a másik, ez: 

"Viola még mindig beszélget az üzenetrögzítővel... a Mester humor befőttet használ.
Viola meg a fűtés miatt nem szerelőt hív, hanem először a főnökét, aztán Tibort.
Jé, és még a mobilt sem tudja használni, nem tudja, vezetékes számot hívhat-e a mobiljáról. Ugyan, mintha már egy éve kapta volna, de úgy látszik azóta sem kellett soha egyetlen vezetékes számot vagy más szolgáltatónál lévő mobilost hívnia... és persze senki nem magyarázta el neki, mikor átadták Éváék ezt a szuper ajándékot.."

és

"Egyébként tényleg hogy lehet, hogy egy olyan nő, aki ennyire hülyének van ábrázolva, mint Viola, aki nem érti, hogy mi az üzenetrögzítő, nem ért a technikához (mobil, szám-gép), aki pletykás, egy nemzetközi hírű prof megbecsült és megdícsért titkárnője lehet? Na, mindegy, szegény Viola akkor is a legjobb arc!"

Ja, és ehhez jön persze Viola kalandja a mákosgubával, amikor a számítógépet használó Viola nem hallott még arról, hogy létezik olyan, hogy internet, ahol, ha nem ő, legalább valamelyik unokája meg tud neki nézni egy mákosguba receptet (ha már azt hazudja, hogy tud olyat csinálni és vendéget is hív rá, és a két rész közti két hétben nem tudta senkitől elkérni a receptet)

 

Előzmény: Mazsola0070 (6610)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.07 0 0 6612

Mikor a szőke megkérdezi a mobilján őt hívótól, hogy honnan tudta, hogy pont ott van, ahol épp hívja. (nem egy az egyben lett adaptálva, hanem szellemében, és azt hiszem, nem csak mobil, de vm üzirögi is volt benne....*)

 

*ami ugye azért fergeteges poén, mert Viola elvileg titkárnő volt, üzenetrögzítők meg már léteztek a mobil előtt is, és kötve hiszem, hogy nem találkozott volna vele, ha a munkája során nem, akkor mondjuk egy filmben, de ha nem, akkor sem egy négy általános végzettséggel rendelkező képzetlen akárki, tehát kb. két mondat után leesik neki, hogy mi az a készülék, amivel beszél, és megfelelően használja, nem tipródik, hogy úristen, mi ez. 

Előzmény: Mazsola0070 (6610)
nanga38 Creative Commons License 2017.10.07 0 0 6611

Azon agyalok, hogy kb úgy működhetett az írás, hogy hallott valamit, felírta egy cetlire, hogy hm, ezt beleírom legközelebb... Aztán beleírta, cetlit kidobta. Csak néha csörgött közben a telefon (oder Karola szexre hívta), aztán véletlenül ott maradt a cetli. Írt tovább, beleírta újra. Csak így fordulhat elő, hogy néha egy részen belül jönnek szó szerint egyforma mondatok, tegnap a "bocsánat, nem néztem rá a kijelzőre".

Előzmény: Racilaci (6606)
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6610

"még a szőkenős -monios viccet is képernyőre írja"

 

Ez melyik vicc volt?

Előzmény: Törölt nick (6607)
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6609

És ha a Nagy Mű Kettőben feltűnt volna Vágáschi Margit, mondjuk Nagylaki anyjaként, az általad leírtak meg is valósulhattak volna, mivel a neve itt nyilvánvalóan csak Haller Józsa* (becenevén Józsi) lehetett volna, természetesen valamilyen "fő" beosztásban, pl. főszakácsnő.

 

*Ha Szacsvay László által játszott karakter neve csak Szalvay László lehet, ez nyilvánvaló. 

 

És mennyi elképesztő humorforrást hagyott ki a Mester, hogy ezt nem játszotta meg, pl. a félreértések özöne, ami abból fakadt volna, hogy Karcsi és Józsi nők.

 

De tényleg, én úgy emlékszem, azon sosem volt poénkodás, hogy a Mesternét mindenki Karcsizza, gondolom ennek az lehetett az oka, hogy a Mesterné IRL beceneve a Karcsi, és Mesternével nem poénkodunk. 

Előzmény: Racilaci (6605)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6608

Ez csak azért lehet, mert a feleségét még meg tudta jegyezni, hogy kicsoda a sorozatban, netán, mert a felsége az egyetlen, aki ki merte javítani, ha elszúrta, kicsoda ő :-D (mondjuk persze Csűrös művésznő ezután nem mehetett vele nyaralni meg folyton kifolyatta előle a melegvizet, mire zuhanyozni ment volna, de nem tudott róla leszokni.... még szerencse, hogy csak ritkán szólt be a férjének, praktikusan csakis akkor, ha őt érintette a tévedés, és ő is emlékezett erre*)

 

*arról, hogy a szerepe szerint először Amerikában van a lánya a  családdal és tartja velük a kapcsolatot, pl. sajnos ő is elfelejtkezett

Előzmény: Racilaci (6606)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6607

Laci megválaszolta a legtöbbet, én csak annyit szeretnék mondani, hogy ismerek egy olyan cégvezető embert, aki ugyanez: a titkárnője társáz nei és bekapcsolja, és a számítógépet se nagyon kezeli. Mobilja van, de csak  telefonálásra használja :-D

 

Ja, nem, még ilyen embert tudok, igaz őt csak hallomásból: állítólag O.V. sem kezel semmi mai modern eszközt :-D

 

Ami viszont megfigyelhető az opuszban, hogy mióta a Szomszédok által eltelt időben a Mesti (valamelyest) megismerkedett a modern technikai vívmányokkal (immár a mobiltelefon használatát sem ítéli el, mint a Szomszédokban, hanem fél részeket olyan jeleneteknek szentel, ahol a szereplők mobiloznak), kis lenézéssel viszonyul mindenkihez, aki viszont még annyiira sem ismeri őket, mint ő. (később, mikor már majd Viola lesz Laci főprofbajusz titkárnője, még a szőkenős -monios viccet is képernyőre írja, mert hát olyan jó nevetni az ilyen elmaradott embereken. (na jó, Lacin nem nevet, de ez csak azért van, mert ő pozitív szereplő, szemben Violával)

És ugye ez az egész azért vicces baromira (tehát, hogy hülyét csinál Violából, mert nem tudja, hogy működik a mobil meg az üzenetrögzítő), mert ő maga max. a vakok közt király a fél szemével, amivel épp meglátott néhány homályos foltot abból, ami már 2004-ben is körbe vett minket, így azért simán leír még szerelőhöz vitt számgépeket, meg kinyomtatott formában emberek közt mozgó munkaanyagot :-D

Előzmény: funfun111 (6603)
Racilaci Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6606

Örüljünk annak, aminek lehet. Pl. hogy az ominózus beszélgetés alatt hirtelen nem lett Karcsi Judit asszisztense, utána meg fordítva.

Előzmény: nanga38 (6604)
Racilaci Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6605

Aztán tegyük hozzá, hogy ha én nekem mondjuk van egy Józsi nevű hölgyismerősöm, akit nem mellesleg Pédinek hívnak, mert Pécsről származik -:))), s mindamellett még van nekem egy titkárnőm is, akivel felhívatom, mert ugye a takonybajszomon kívül semmim sincs kéznél, akkor:

 

a., nem mondom, hogy Józsi, mert a titkárnőmről nem feltételezem, hogy tudja, kiről is van szó

 

b., mondom, hogy Józsi, mert a titkárnőmről feltételezem, hogy tudja, kiről is van szó - ebben az esetben viszont nem homályosítom fel a titkárnőmet a Józsi valódi nevéről, hiszen azt feltételezem, hogy már a Józsiról is tudja, hogy kiről van szó

 

c., ha mondom, hogy Józsi, mert a takonybajszomon kívül eszem sincs, de a nem létező eszembe rögtön belevágódik, hogy az a marha nem tudja, hogy ez egy másik sorozat, s ez nem a piacos Józsi, hanem a KULCSFIGURA, akkor hirtelen kijavítom magam, s a másik esetleges őszinte csodálkozására (hisz feltételezhetően még nem az 56. kibaszott fejezetben járunk, ahol már minden szereplő hatszor megismerte ezt a pompás és remekbe szabott tréfát, hogy Etus az Karcsi doktornő háhá) legalább két értelmező-magyarázó szóval tisztázom, hogy nem én vagyok hülye, hanem ezt a NŐT, ezt az egyetlen igaz nőt csakugyan úgy hívják - de csak a szerettei -, hogy Józsi.

 

Ergo olyat nem csinálok, hogy bemondom, hogy Józsi, de aztán rögvest, reccsre-roppra már pontosítok is, ám mindennek dacára arrogáns leszek a másik egyébként tök jogos értetlenkedésére.

 

Nem tudom, világos voltam-e.

Előzmény: funfun111 (6603)
nanga38 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6604

Judit egy beszélgetésen belül tegezi és magázza karcsit.

Előzmény: funfun111 (6603)
funfun111 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6603

Mai reklámszünetben elcsípett jelenet (nekem elég is az az 1-2 perc, amíg odakapcsolok, olyan mély nyomokat hagy bennem, hogy napokig bírok gondolkodni rajta. Nobel prize for Mester. Szóval kb. így hangzott.

 

Laci professzor ül az irodájában, előtte egy irodai telefon, más elektromos berendezés* nincs. Túl sok akta sincs. Kinyit egy borítékot, kiveszi a benne lévő papírt, és telefonon kiszól Szilviának.

*számítógép

 

- Szilvia, hívja fel nekem Karcsi doktornőt.

- Ne a K betűnél keresse, hanem a Cs-nél, Csűri doktornő.

- Hogy miért nevezem akkor Karcsinak? Az most ne érdekelje, tárcsázza.

 

A lét nagy kérdései, melyek felmerültek bennem.

 

1. illetve 0. Miért nincs számítógépe a zseniális főjogászfőprofesszornak?

 

1. Ha a főprofesszornak zsenáns személyesen tárcsázni, kiszól emiatt a titkárnőnek, akkor miért ő bontja a borítékot, veszi ki a levelet?

 

2. Mintha arról lett volna szó, hogy Laci professzor és Szilvia khmmm, szóval a professzor férfiúi mivoltában tett diszkrét látogatásokat Szilvia lakásában. De akkor miért magázza**, főleg, hogy senki nincs ott rajtuk kívül? Olyan Dolák-Salis társkeresés lehet, amiben művelt, kulturált egyetemi professzor kereste a filigrán, művészeteket kedveső, olvasott hölgyet, aki leszopná. Laci prof és Szilvia dugás közben is magázódtak vajon? Mehet a szájába, Szilvia?  Elment, professzor úr?

** Tudom ám a választ, a társadalmi ranglétra nagyon stabil a Mesternél, áthághatatlan szinte. Viola is műűűűvész urazza a vőjelöltjét. szerkesztő urazza Nagylakit.

 

3. Tudom, volt már szó róla, de hol van az ügyvédbojtárok serege, akik tanítványai voltak az egyetemen és most ingyen és boldogan dolgoznak az irodájában, ahol a legjobbtól leshetik el az ügyvédi pálya mesterfogásait.

bendeguz90 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6602

A kérdésedre nem tudok válaszolni, de ez nem emlékeztet  Alma meg János fél szobában való szűkölködésükre? Mert ez a szóba elég kicsinek tűnik és most annyival különbözik a Szomszédoktól, hogy itt nemcsak az egyik fél elégedett a kis szobával, hanem mind a kettő (bár Éva ugye rákérdez Jánosra, hogy tud-e rendesen aludni, de ez a kérdés a levegőben lógott), ami már megint a Mester furcsa gondolkodásmódjának tudható be. 

Előzmény: Törölt nick (6597)
bendeguz90 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6601

:D

Előzmény: Generic Jingle (6598)
bendeguz90 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6600

Legalább mi kérjük számon, ha más nem tette meg :))

Előzmény: Törölt nick (6596)
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6599

"Persze, hogy Évát zavarja, hogy ugyanabban a hálóban hentereg az új szerelmével, mint a volt férjével, akkor oké....."

 

Nekem az volt egy kicsit furcsa, hogy amikor adták át a szobát, és benne a kétszemélyes franciaágyat a szülőknek, félreérthetetlen utalás volt a gyerekek részéről, hogy no, ebben az ágyban aztán bármit lehet csinálni....

 

Nem tudom, de nekem még egyetemista koromban sem jutott eszembe, hogy a szüleimnek arra utalgassak, hogy de szép nagy ágyuk van, ebben aztán lehet kefélni kifulladásig, de úgy tűnik a Szomsza prűdsége után az Életképekben már akkora szexuális nyitottság van, hogy ihaj....:)

 

Egyébként úgy láttam, Magdi már dobta Nagylaki Jr-t, de Ildikó még valami loboncos csávóval jár, ezek szerint Nagylaki Jr. nem gyors melegváltással (az egyik meleg ágyból ki, a másik meleg ágyba be) feküdt át a Kosári nővérről a Kosári húgra. (Viszont örömmel tapasztaltam, hogy a lovagozás folytatódott itt is rendületlenül.)

 

Arra azért kíváncsi leszek, hogy amikor Nagylaki Jr. rákéredzkedik hugira, ez vajon hogyan lesz kommunikálva a szülők és nővérke (mint a csávó korábbi szeretője) felé?

 

 

Előzmény: Törölt nick (6597)
Generic Jingle Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6598

Szerintem jobb, hogy a McMester nem nézett semmilyen sorozatot az ügyvédi munka ábrázolásának megalapozáshoz, mert akkor kaptunk volna esküdtszéket, eskü bibliára tett kézzel, ügyész és ügyvéd szópárbaja, egyenruhás teremszolga, lehetőleg fekete bőrű, jellemtanú...

Előzmény: bendeguz90 (6594)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6597

Akkor már csak azt szeretném tudni (emlékszem, hogy egyszer meséltek róla valamit), hogy miért kellett szobát is váltani? Ez full kiesett. Szóval, miért határozták el ezek a nagyeszűek, hogy ez egy jó ajándék? (tényleg kérdezem, nem vitázom!!!)

 

Mert hiányos emlékeim mögül nem értem.....

Arról volt szó egyszer, hogy Tiborral már nem aludtak egy szobában, de felteszem, amikor még igen, akkor nem emeletes ágyban tették, hanem rendes szülői hálójuk volt, azaz, némi frissítés után, de most is elférnének ott.

A régi, még Tiboros felosztásban volt tehát a szülői háló, a nagy lányháló meg egy kisebb dolgozó, ahová Tibor átköltözött. Tehát két nagyobb, "kétszemélyes" szoba, meg egy kicsi, a volt dolgozó (Legalább is ezekről a szobákról esik szó, illetve, én ezekre emlékszem, hogy szóba kerültek, mert a ház elég nagynak tűnik, hogy esetleg még legyen benne még egy szoba....már csak azért is, mert ugye ez volt Éva régi háza is, ahol a szülei mellett ő és a bátyja laktak, külön nemű testvérekként gondolom, külön szobában, és ha a szülőknek volt még egy dolgozójuk, akkor akár a négy szoba sem lehetetlen feltevés!)

De ha ennyi szoba van, akkor sem egyértelmű, hogy minek variálni velük?

Arra a régi tanári beköpésre emlékeztet, mikor a tanár rászól a gyerekre, hogy üljön át az egyik hármas padból a másikba, mivel "nem látja, hogy ott csak ketten vannak, itt meg hárman szoronganak?"

 

Persze, hogy Évát zavarja, hogy ugyanabban a hálóban hentereg az új szerelmével, mint a volt férjével, akkor oké..... de ez rajta mintha annyira nem látszana (illetve ez ok egy festésre, esetleg a berendezés átvariálására, de minek teljes szobát cserélni?) Pláne egyeztetés nélkül, mert mi van, ha Éva ennek ellenére PONT azt a szobát szereti? Mondjuk, mert az volt eleve az ő szobája már lánykorában, szereti a fekvését, ahová néz, meg ahogy oda besüt a nap?

És hozzáteszem, hogy ez megint nem méret függő, mert még ha kisebb is, mint a lányoké, nem biztos, hogy jobban akar egy nagyobbat, csak mert nagyobb (anno mi a bátyámmal a 9nm-es volt cselédszobáért versengtünk, és nem örültem, amikor ő nyert, én meg mehettem a 20nm-es nagyobba és ahogy elköltözött otthonról, már át is cuccoltam a kicsibe)

Természetesen, ennek feltétele, hogy a szobában elférjen rendesen egy franciaágy, de gondolom, ez nem hiányzik, hiszen Tiborral is ott laktak.

 

Szóval, pls valaki fejtse meg nekem, nagy kérdés ez... ;-) 

Előzmény: évisokk (6595)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6596

Olyan dolgokat kértek számon rajta..... miért, egy szerkesztőség, nyomda, iskola, virágos, közért úgy működik, ahogy a sorozataiban bemutatta?

Előzmény: bendeguz90 (6594)
évisokk Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6595

A gyerekek nem Éva szobáját festették ki, hanem a saját lányszobájukat alakították át a szerelmes párnak. 

bendeguz90 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 6594

Mondjuk e tekintetben Dr. Lóf@sz tevékenysége az Szomszédokban egy kicsit élethűbb volt, mint itt. De, ha a Mester nem akarta megerőltetni magát , akkor legalább nézte volna meg "A védelemé a szó" című sorozatot, ott talán kaphatott volna egy kis ihletett az ügyvédi munkáról(amit te is mondtál ügyvédbojtár, aktahegyek stb.)

Előzmény: Mazsola0070 (6593)
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.10.05 0 0 6593

Nekem meg az ütötte meg a fülemet, hogy Laci főjogászprofesszőr a héten az egyik részben előkapott egy aktát (azaz vélhetően aktuális ügyet, ha elől tartja az asztalán), és azt emlegette, hogy abban törvényességi óvásról van szó.

 

Na most ez a rész úgy 2007 táján készülhetett, törvényességi óvás meg (ami alapvetően a szocialista ügyészség "fegyvere" volt arra, hogy felülbíráltathasson minden ítéletet, ami az elvtársaknak nem tetszett) 1993 óta nem létezik.....

 

De mondjuk a takonybajszú jogászzseni ügyvédi ténykedésének bemutatása is egy vicc, egy jól menő ügyvédi iroda (mert persze takonybajszúé az) úgy egészen egyszerűen nem tudna működni, ahogy a Mester bemutatja (pl. ha takonybajszúnak egy időben van tárgyalása a bíróságon és előadása az egyetemen, azt hogyan oldja meg, ha még egy ügyvédjelöltet sem tart?)

Előzmény: bendeguz90 (6590)
funfun111 Creative Commons License 2017.10.05 0 0 6592

Pont ezt az 1-2 percet láttam ma, reklámszünet alatt néztem be az Opusz II-be. Eszembe is jutott egyből, milyen bicskanyitogató volt az Opusz I-ben Etuskó és Juli Lencsibabázása a sztudijó szép reményű modellje kapcsán. És a Mester komolyan viccesnek gondolta, a Mester humorban sem ismer tréfát. A szőkék, modell-lencsibabák is bekerülnek Mester sztereotípia panoptikumába az ingbe tűrt selyem nyaksálas pedofil és a kopott, ám tiszta öltözetű és lelkületű kisnyugdíjas mellé.

Előzmény: bendeguz90 (6591)
bendeguz90 Creative Commons License 2017.10.05 0 0 6591

A Mester Gábor barátnőjénél szépen elővette a szőke nő sztereotípiát.

bendeguz90 Creative Commons License 2017.10.05 0 0 6590

Ez a "BTK egyenlő büntető törvénykönyvvel" nagyon kínos szöveg a Mestertől. 

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.05 0 0 6589

Pedig nem, mert a Mester a szokott igényességével rendezte a dolgokat: ha nem tudjuk, hogy jól aludt-e, akkor jól aludt, hiszen nem válaszolt Éva kérdésére. 

Csak annyit nem tudunk, hogy ha vajon János nem alszik (jól), akkor mi lett volna? Szex élig kibukkanó mellszőrökkel és bimbókkal? Ha nem vagyunk szerencsések, akkor János bimbóit, és Éva mellszőrét láttuk volna, ha meg igen, akkor fordítva.. szóval megannyi izgalmas kérdés.... de speciel, hogy hogy aludt János, azt megtudtuk :-D

Előzmény: nanga38 (6587)
bendeguz90 Creative Commons License 2017.10.05 0 0 6588

Na, az meg a másik.

Előzmény: nanga38 (6587)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!