Keresés

Részletes keresés

Jokeva Creative Commons License 2009.04.27 0 0 1828
Próbáld, hogy ezt másolod be a böngészőbe:

http://www.freeweb.hu/nebulobababolt/index_elemei/Page4684.htm

Egyébként ABDOR PICCOLINO a neve!
Előzmény: coriella (1827)
coriella Creative Commons License 2009.04.27 0 0 1827
Szia! Nekem nem nyitja meg a böngészőm a linket, nem írnád ki a babakocsi nevét inkább? Köszönöm!
Előzmény: Jokeva (1826)
Jokeva Creative Commons License 2009.04.27 0 0 1826
Én EZT vettem rázós, rossz útra. Nem bolygósítható, de szerintem könnyű tolni. Babával ugyan még nem próbáltam, de amint lesz ilyen irányú tapasztalatom, megosztom!
Egyébként 39 pénz volt.
Előzmény: gorkmc (1824)
Shiro Creative Commons License 2009.04.27 0 0 1825
Úgy tudom, hogy rázós, köves, göröngyös úton nem jó a bolygó kerék, mert össze-vissza tekereg és könnyebben kitörik. Ezért nem csinálják az igazán ilyen terepre való kocsikat bolygósítható kerékkel.
S.
Előzmény: gorkmc (1824)
gorkmc Creative Commons License 2009.04.27 0 0 1824
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy mi a különbség a Bergon alap, XSPR és CROSS modell között? Vicces (?), de az oldalukon nincs erre útmutatás és a nagykerben sem tudták megmondani konkrétan, csak hímeztek-hámoztak.

Amiben tanácsotokat szeretném kérni, hogy rossz, rázós homokos-földútra kellene babakocsi. Tudom, ehhez nagy kerék kell. Ezekkel viszont nehéz fordulni. A könnyű forduláshoz bolygó kerék kéne. Van olyan babakocsi, amiben ötvözték a nagy kereket a bolygósítással? Ráadásul születéstől fogva használható, azaz vízszintesig dönthető is? (Olvastam, hogy a Bergon 2dx dimension instabil, úgyhogy az nem lesz jó)

Köszönöm előre is a tanácsokat!
Szép napot!
pacsuli Creative Commons License 2009.04.26 0 0 1823

és akkor saját tapasztalat:

nemrégiben volt nálunk kölcsönbe egy Pierre Cardin márkájú újszülött kocsi, miután a mi könnyűkocsink javításra szorult. Konkrét típust nem tudok, így csak azt tudom elmondani, hogy mire érdemes figyelni a vásárlásnál. a saját újszülött kocsink egy Graco quattro tour volt, könnyen irányítható, könnyen billenthető, praktikus, nagy kosárral, imádtam. Ehhez képest most feltűnőek voltak a Pierre Cardin kocsi hibái.

- a súlypontja annyira rossz helyen volt, hogy padkákra feltoláskor teljes erőből lefelé nyomva és rálépve is nehezen billent hátra (tehát első kerekek felfelé), ami mondjuk egy zebrán értékes másodperces időveszteséget jelent, mikor mögötted már indul a kocsisor. a Graconkat jóval könnyebb volt billenteni.

- egy kézzel kormányzás kizárva, bár mindkét kocsi egykaros (középen egy rúd, nem két külön fogantyú), de valahogy ezzel nem sikerült az egyenest fél kézzel megtalálni.

- a hátsó kerekekn a fék külön volt a két keréken, szerintem ez nem túl praktikus, ha valaki gyakran használja. Mi domboldalon szoktunk lefelé sétálgatni, kb minden második kőnél rálépek a fékre, mikor a gyermek megáll, majd felfelé rúgom, mikor tovább rohan lefelé. ilyenkor nagy időhúzás ezt duplán csinálni.

- az összecsukása kifejezetten rejtvényfejtőknek való feladat, elég az hozzá, hogy két kéz és egy láb kell hozzá legalább: a hátán felhúzni egy kart az egiyk kézzel, közben a másikkal előre nyomni az egész kocsit, de félúton megállítani, és oldalt két kallantyút kiakasztani, majd egészen összenyomni, de csak ha a bolygókereket előtte fixáltuk, és a lábtartót is a helyére kattintottuk... ehhez képest a Graconkkal tényleg egy mozdulat volt.

- az alsó kosár annyira alacsonyan volt, hogy minden padkánál, lépcsőfoknál a földet súrolta. ugyanakkor a felém néző részénél alig volt pereme (hogy bele lehessen tenni a cuccokat), ebből kifolyólag elég könnyen kiestek belőle dolgok.

 

más most nem jut eszembe. A kocsi életmentő volt, lévén, hogy nem volt más, és örök hálám érte a tulajnak, de nem tartom egy jó konstrukciónak.

pacsuli Creative Commons License 2009.04.26 0 0 1822

barátnőm tapasztalatait továbbítom, hátha valaki hasznát veszi:

 

alapvetően a Bergon babakocsikat nagyon ajánlom mindenkinek, okosan kitalált (kivéve a mostanink, erről mindjárt bővebben), kényelmes, bababarát babakocsik.
Amit ajánlok mindenkinek meleg szívvel, az a BERGON. Bolygó. II. Á. XSPR. típusú babakocsi (a XSPR a típusa gondolom, és nekünk bolygósítható kerékkel volt, link: http://www.bergon.hu/index.php?oldal=termek&p_id=16&level=4&kulcsszo=&minar=&maxar= )
előnyei:
- a babának nagyon kényelmes, még másfél éves korban is - később is, de mi most tartunk itt
- könnyen tolható, egy kézzel is, a tolókar kétirányba állítható és a tolókar magassága is állítható, így nagyon kényelmes tolni bármilyen magasságú embernek
- a négyből két kerék bolygósítható, de fixre is beállítható, kerék rugódzik, így nem dobálja a kocsi a babát egyenetlenebb terepen sem
- fék csak a nem bolygósítható kerekeknél van, lábbal rálépős,  ez mondjuk engem sosem zavart, mert tudja az ember, de elfogadom, hogy ez is szempont, hogy minden oldalról be lehessen gyorsan fékezni (az állítható tolókar miatt)
- a huzat levehető, mosható
- könnyen szétszedhető, összehajtható (nem egy kézzel és nem egy mozdulattal, de így a babát sem lehet véletlen összecsukni, ha rossz kart húzogat az ember..., lapra hajtható, kocsi hátuljába befér (nem kispolski...)
- a majdnem vízszintestől (nálunk a lányka hason is kényelmesen aludt benne sokáig) a derékszögig állítható háttámla, fémkarral lehet állítani, nem szakad el, elrontani nekem sem sikerült
- biztonsági öve öt ponton rögzített, de lehet három pontosra alakítani, és akkor láb között, baba derekánál rögzít, öt pontosnál a vállaknál is, kényelmes váll-lappal (kitüntetések nincsenek rajta...)
- kupolás, így napernyőre és egyéb földi hívságokra nincs szükség, ha nagyon szembesüt a nap max. megfordítottam a tolókart és a baba máris árnyékban volt
- lábzsákkal adják, így a kupolával együtt esőben, szélben, fagyban is védett a baba, akkor is, ha nincs esővédő nylon a kocsin (lehet külön venni hozzá, mint ahogy szunyoghálót is- utóbbi cippzárral rögzíthető, gumis, okos darab)
- adnak hozzá vízszintes rudat is (nem tudom, mi  a hivatalos neve), amibe a nagyobb gyerekek tudnak kapaszkodni, mikor már ülve használják  a kocsit (hátrány: erre nincs lehetőség poharat vagy bármit rakni, tálcája nincs, és nem is lehet rászerelni, csak egy henger, nylonnal bevonva, koszosodás ellen), és a lábrésze lehajtható, mikor már lógatni akarja a baba a lábát
- elég nagy az alsó kosara, amibe ugyan fekvő helyzetben nehéz (de nem megoldhatatlan) beszuszakolni a vásárfiát, de a babakocsi más részein is vannak kisebb, nagyobb zsebek
- a babához felülről is be lehet kémlelni egy nyitható/csukható (cippzárral) kukucskanyíláson, a baba (főleg amelyik hasonfekszik) jó időben a fekvőfelületnél levő szunyoghálón tarthatja szemmel a világot, a háton fekvő meg egyszerűen csak jól szellőzik, ez nagyon praktikus, mert láttam olyan  babakocsit (gyakorlati tapasztalatom), ami teljesen zárt, és nyáron a baba sírógörcsöt kapott a melegtől, hogy áll bent a levegő, a miénk meg kényelmesen elvolt.
- lehet venni hozzá csecsemőknek való autósülést is, amit fixen lehet a babakocsira rögzíteni, az autóba a biztonsági övvel, szobában hintaszéknek is kiválló a babának, szintén mosható huzattal
- lehet hozzá olyan mózeskosarat kapni, amit a babakocsiba is be lehet rakni, így az alvó babát észrevétlenül fel lehet csempészni a lakásba, fel sem ébred (legalábbis én így terveztem, de aztán erre egyszer sem használtuk, viszont a lakásban kezdetben ebben aludt, szintén mosható - a merevítő falap kivételével - az egész)
szóval ez a kocsi a mi nagy szerelmünk, de ellopták.
ja igen, a hátrányait is leírom azért:
- nagyon nehéz, ne is álmodjon róla senki, hogy buszlépcsőn fel, vagy aluljáróba leviszi, ezt maximum egy igen izmos férj tudja megvalósítani, de az is nyögve. ez inkább sétálós kocsi, autóban utazik szívesen)
- más hátránya egyszerűen nem jut eszembe, hiába a szerelem...

amit viszont nem ajánlok senkinek, az az, amit bánatunkban vettünk helyette, ennek a típusa: Bergon Dimension (link: http://www.bergon.hu/index.php?oldal=termek&p_id=65&level=4&kulcsszo=&minar=&maxar= )
a babát körülvevő része szó szerint ugyanaz, mint az XSPR. típusúnak, tehát jó
a tolókar ugyanolyan, tehát jó
alul nagy kosár
DE!
a váza, a kereke új típusú, továbbfejlesztett (véleményem szerint kár volt...), a bolygósítható kerék (új: itt is van fék) nagyon bolyog, életveszélyes járdáról letolásnál, ráadásul annyira rossz helyre került a súlypont, hogy néha csoda, hogy nem áll fejre az egész járgány. Emiatt azt mondom, hogy ez egy veszélyes kocsi, tolni is nehezebb (a túlbolygó kerék miatt, amit lehet mondani, hogy fixáljak be, de akkor értelmét veszti a bolygósíthatóság, és hogy az könnyíti a közlekedést, szóval nem fixálom), bár megtanulható, de mindenképpen kényelmetlenebb (a toló személyzetnek, nem a babának!!), mint a másik. A boltban reklamációkor azt mondták, tudnak róla, többen panaszkodtak már, megpróbálnak szerelni rajta valamit.

bajszi09 Creative Commons License 2009.04.24 0 0 1821
top rider babakocsi

Modern többfunkciós babakocsi
-könnyített váz
-a babakocsi mindkét része (a sportkocsi és a mózeskosár) használható külön is és egybe is a vázon.
-babahordozó biztonsági autósülés van hozzá !!!
0 - 13 kg. használható !
-a sportkocsi része újszülött kortól használható a kupolatető két irányból felszerelhető.
-a belső betét átfordítható, így a babakocsi szemből is és hátulról is tolható
-téliesített lábzsákos 5 pontos biztonsági öv
-mózes kosár funkciói:
-vízszintes
-több fokozatban ültethető
-hintáztatni lehet (kisbölcső)
-nyáriasítani is lehet
-a váz kicsi, könnyű, esernyő alakúra összecsukható
-alul nagy bevásárló háló
-rugós kerekek; az első forgó, de lehet rögzíteni is

kérésre képet küldök



Ár: 40000 Ft.


agika.molnar@gmail.com
music05 Creative Commons License 2009.04.18 0 0 1820
Én az előbbit mondanám. Nem véletlenül nem találsz ennyi pénzért ennyit tudó másik kocsit. Elsőre nem is tűnik fel a sok hiányzó apróság. Hogy nem csukódik olyan könnyen, kicsit nagy, kicsit nehéz, etc.
Előzmény: Marquitos (1817)
ÁgóBerci Creative Commons License 2009.04.13 0 0 1819
Sziasztok,

  

Eladósorba került a  keveset használt Chicco Ct 0.5 babakocsink, állapotához mérten rendkívül kedvező áron, a következő paraméterekkel:  

 

A termék besorolása:
Sport babakocsi

A termék leírása: Kompakt, sportos babakocsi, mely igen könnyen kezelhető. Fél éves kortól egészen 3 éves korig használható. Könnyű váza egyszerűen csukható, illetve nyitható. Háttámlája 45 fokban dönthető, ezzel biztosítva a gyermek kényelmét, ha esetleg útközben elszundikálna.

A termék jellemzői, kiegészítők:
- Esernyőre csukható
- 5 pontos biztonsági övvel felszerelt
- Fokozatmentesen dönthető háttámla
- Bolygósítható első kerekek
- Hátsó kerekek fékezhetőek
- Automata zárszerkezet, könnyű kezelhetőség
- Állítható lábtartó
- Oldalsó hordozófül, melynek segítségével összecsukott állapotban kényelmesen megfoghatjuk
- Leszerelhető, betekintőablakos napvédő kupola
- Alsó kosár
- Lábzsák
- Esővédő
- A váz ellipszis formájú
- Huzata levehető és mosható
- Súlya: 6,3 kg

 

Ára 15.000 ft

Átvehető Szigetszentmiklóson, vagy Csepelen. Postázom is ha valaki kéri.

natyka_ Creative Commons License 2009.04.12 0 0 1818

Sziasztok!

 

Augusztusra várjuk a babát, és most kezdtem el nézegetni babakocsikat!

 

Ezek tetszenek a legjobban:

Espiro Vector 4 light Poppy: http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?shop_id=9148&cikk=unas_407196

Baby Point V3: http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?shop_id=9148&cikk=unas_402461

Giordani 3per8 Tactil: http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?shop_id=9148&cikk=unas_956371

Haberkorn Variosport: http://www.arzuhanas.com/4kerek%FBek-Kat1056/haberkorn_variosport_babakocsi_maxi_cosi_b_e9biho-Art22652.html?pSession=e07a269bb3919953c64a73ff520faa35

 

Van valakinek valami tapasztalata ezekről a babakocsikról?

 

Olyat szeretnék, ami multifunkciós és max 100.000,- Ft-ig.

 

Ha valaki tud valamit ezekről a babakocsikról, légszi írjon!

 

Köszönöm: Natyka

Marquitos Creative Commons License 2009.04.11 0 0 1817
Sziasztok!
Kinéztem egy babakocsit: Pierre Cardin Ps692, ajándék kenguruval, 72.000,-Ft. Van vkinek tapasztalata erről a típusról? Ahogy itt és máshol visszaolvastam, van pro és kontra: van aki szerint olcsó, kínai sz...r, más vélemény szerint viszont jól bírja.
Ezen az áron ennyi mindent nem nagyon kapni (mózes, sport, hordozó), ez viszont tény.
Még vmi: ha nem is a babakocsiról, de a Pierre Cardin hordozókról esetleg vkinek tapasztalata, véleménye?
Előre is köszi.
gombfoci Creative Commons License 2009.04.10 0 0 1816
elkelt.
Előzmény: gombfoci (1815)
gombfoci Creative Commons License 2009.04.09 0 0 1815
Sziasztok,

 

Eladnám életem megkönnyítőjét, a testvér-babakocsinkat (a két gyerekem között 21 hónap van, a mindennapi levegőztetést ezzel oldottam meg). Sajnos kinőttük.
Leírás:

- tipus: Marco Buggy Sky L, színe: óceánkék
- a kocsi legfőbb előnye, hogy rövid, _nagyon_könnyen_ fordul, könnyű és esernyőre csukható!
- Hátsó ülés fekvőpozícióba dönthető (én az újszülöttnek „felpolcoltam” vízszintesig a hátsó ülőhelyet és kiesésgátlót is varrtam hozzá)
- levehető tetőkupola, betekintőnyílással, az alsó része külön is lecipzározható (nyáron az újszülöttem így felém nézve feküdt),
- forgatható tolókar (kényelem szerint, magassága állítható)
- hátsó 1 „lépéssel” fékezhető kerekek,
- 5 pontos biztonsági övek és vállpántok
- első kerekek fixálhatók
- „nyúzásálló” huzat, levehető, 30 fokon mosható
- esővédővel, alul tároló kosár
- esernyőre csukható (117 x 32 x 45 cm)
- kocsi súlya kb. 13 kg!!!, szélessége 56 cm, hossza 93 cm
- ülés mélysége 22 cm, szélessége 33 cm, háttámla magassága 42 cm

Hivatalos honlap: http://www.marco4bb.com/index.php?id=131&article=818

Ára: 30ezer Ft. Budapest és környéke (vidék opcoinálisan megoldható)  gombfoci@gmail.com

Képek:

 

 

Ammandina Creative Commons License 2009.03.15 0 0 1814
Ezek jók, főleg az első. Nálam a megfordítható ülőrész lényeges szempont volt, valahogy egyik gyerekem sem olvasta a szakirodalmat, miszerint 6 hós kortól már nem a mamát, hanem az utcát akarja nézni.
Előzmény: zsesszi (1813)
zsesszi Creative Commons License 2009.03.15 0 0 1813

köszi, ezt jó hogy mondod, mindjárt utánaolvasok.

nézegettem a babyoutlet oldalát, ez a két kocsi is tetszik és most egész jó áron van:

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=180001&groupid=4&mainid=8

 

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=201390&groupid=4&mainid=8

 

Előzmény: music05 (1808)
Jokeva Creative Commons License 2009.03.15 0 0 1812
Tény, hogy nem bolygósítható. Ekkora keréknél még nem láttam bolygósítható változatot, a terep miatt viszont muszáj nálunk ez a fajta kerék.
Én sem hiszem, hogy megáll csukva. Úgy néztem mikor a boltos hajtogatta, hogy akkor csak földön fexik, nem felállítható. Ez sem tűnt vészesnek...
Előzmény: hirvike (1809)
zsesszi Creative Commons License 2009.03.15 0 0 1811

köszi az infot.

mivel első gyerek mindenképpen szeretnénk új kocsit, de azért kösz az ajánlatot;)

Előzmény: Shiro (1802)
milford_ Creative Commons License 2009.03.15 0 0 1810
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy Brevi babakocsikat a Brendonon kívül hol árulnak? Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam.

Van egy Neonato Zeta 8 tris-ünk, amit imádok. Hosszasan kerestünk alkalmas babakocsit, és végül jól sikerült, ma sem vennék másikat. Azonban, bár nagy, és jó kényelmesen funkcionál sportkocsiként, nehéz, és szétszerelés nélkül nem lehet összecsukni.
Sajnos a kisfiúnkkal elég sokat kell kórházba járni, és az a tapasztalat, hogy a legtöbb klinikai épületben van egy csomó lépcső, és könyörögni kell a hátsó bejáratnál a portásnak, hogy engedjen be (nesze neked akadálymentesítés)! Eddig a hordozóval jártunk, azt rá lehet pattintani a vázra, így nagyon szuper, bár ettől nem lesz könnyebb, de viszonylag kis helyen elfér, és eddig azért sikerült bekönyörögni magunkat. viszont már elmúlt 10 hónapos, nemsoká átkerül gyerekülésbe, szóval más lesz a felállás.
Így arra gondoltuk, hogy kéne egy nagyon könnyű sportkocsi, amit ha autóval megyünk valahova, használhatnánk. Itthonra sétálni marad továbbra is a Neonato.
A Brevi B-light tetszett meg, mivel csak 4,8 kiló, és még vállra is vehető. Ráadásul ehhez képest egész jó babakocsi, tegnap megnéztük a Brendonban, tetszik. Csak jó lenne, ha nem 22ezerért jutnánk hozzá, hanem picit olcsóbban.

Esetleg ti tudtok lelőhelyet?

És ha van ilyen valakinek, mi a véleménye a Breviről?


Előre is köszönöm!
hirvike Creative Commons License 2009.03.14 0 0 1809

Nem akarok hülyeséget mondani, de az az érzésem, hogy az ilyen masszívabb kocsiknak alapból nem bolygósítható a kereke. Tény, hogy kicsit macerás vele kanyarogni, de legalább bírja a terepet.

 

Azzal egyetértek, hogy nem árt, ha felállítva is nyugton marad összecsukva, de szerintem a gyerek a babakocsi-hajtogatás közben nem karon, hanem a hordozóban / gyerekülésben csücsül az autóban...

Előzmény: music05 (1807)
music05 Creative Commons License 2009.03.14 0 0 1808
Nem személyes tapasztalat, de nagyon sok fórumon azt olvastam, hogy a Graco kocsik nem túl tartósak. Szóval ha hosszabb távra és/vagy több gyerkőcre tervezitek, akkor érdemes utánaolvasni, nehogy csúnya meglepetést okozzon!
Előzmény: zsesszi (1800)
music05 Creative Commons License 2009.03.14 0 0 1807
A képről nézve úgy tűnik, hogy nem bolygósítható a kereke - ha így van, akkor azért eléggé nehézkes vele a közlekedés. Ha nem, akkor nem szóltam.
A másik dolog, hogy az összecsukásnál az is lehet egy fontosa szempont, hogy összecsukott állapotban megáll-e állva, vagy csak fektetve marad meg. Elsőre hülyeségnek tűnik, de nagyon sokszor okozhat gondot, ha pl. kiveszed a kocsi csomagtartójából, nem tudod letenni, közben a másik karodon ott ül a gyerek, de pusztán tárolási szempontból is jobb, ha tud állni.
Egyébként jónak tűnik.
Előzmény: Jokeva (1791)
hirvike Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1806

A bizti kedvéért megnéztem: a Chicco Ct 0.6 Caddy-nek sem levehető a huzata. A háttámlában van merevítés - meg kultúrált szivacs is rajta a huzat alatt -, de azt nem bírtam megállapítani, hogy miből van.

 

Gondolom erre is igaz, hogy jobb a megelőzés, ha lehet, kerüljük a foltokat...

Előzmény: hirvike (1805)
hirvike Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1805

Már megvettem :-(((

De azért kösz az infót. Az az egyetlen dolog vigasztal, hogy ahogy látom, itt sem adnak hozzá táskát és hordozópántot. :-)

 

Egyelőre még csak otthon tologattuk benne a gyerkőcöt, (a zimára való tekintettel még a lábzsákos kocsit adtam alá, amikor messzebbre mentünk), de az már biztos, hogy szuper könnyű kocsi és jól mozog. Az külön tetszik, hogy viszonylag széles az ülőrésze, így még kabátban is kényelmes a benne üldögélés, és nem is túl alacsony, így nem a járdán kucorog a gyerek. A kerekei is nagyobbak az átlag "egyszerű esernyő" babakocsiknál, így remélem, hogy bírni fogja a kissé egyenetlenebb terepet is (mert nálunk sajnos az a jellemző.)

 

Szóval egyelőre elégedett vagyok vele.

Előzmény: mannamanna (1804)
mannamanna Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1804

Hirvike,

megvetted már ezt a Chicco kocsit? Láttam neked még olcsóbban egy webshopban.

Itt: www.bebibolt.hu

Ára 15,470Ft, személyes átvétellel 14,696Ft.

 

Ha megvetted, akkor hogy tetszik?

 

Előzmény: hirvike (1793)
mannamanna Creative Commons License 2009.03.13 0 0 1803

Tényleg félreértettelek, bocs.

Ha nagyon éhes és jó a kaja, akkor valamennyit megül az etetőszékben, csak aztán akar elrohanni. Étteremben, ha nincs szék, akkor leültetjük a rendes székre, ott kicsit elvan, ha megunja, akkor sajna ölbe kell venni.

Múltkor jót kajáltunk egy pizzériában, ahol tele volt akváriumokkal a fal, megbűvölten bámulta a halakat, mi meg ehettünk. :)

 

(Egyébként nem értem, hogy lehetnek olyan helyek, ahol nem telik egy 3 ezer forintos ikás etetőszékre. Ebben a pizzériában sem volt, pedig szinte az összes vendég kisebb-nagyobb gyerekkel jött.)

Előzmény: Ammandina (1801)
Shiro Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1802
Nekem idáig csak ABC design babakocsijaim voltak/vannak... én nagyon meg vagyok vele elégedve. Szerintem szuper kocsi és nagyon strapabíró. Volt olyan kocsim, amit most a negyedik tulajdonosa nyúz és még mindig jó állapotban van. Könnyű, jól használható és nem a legdrágább márka.

(mellesleg van egy eladó darabom is hordozóval együtt :o))))

S.
Előzmény: zsesszi (1800)
Ammandina Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1801
Ezek szerint félreérthető voltam. Nekünk nem ilyen kocsink van, csak elolvastam a leírást, és az alapján mondtam, hogy a nem levehető huzat szvsz nem jó.
Ölben eszik a gyerkőcöd? Az enyém elszaladna 2 falat után (vagy már előtte).
Előzmény: mannamanna (1797)
zsesszi Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1800

Sziasztok!

 

mi a véleményetek erről a kocsiról:

http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx?productid=200428

 

augusztusra várjuk a picit és most kezdtük nézegetni a kocsikat. ez nagyon praktikusnak tűnik. olyat szeretnénk ami 4 kerekű, boygósított első kerekű, 3 funkciós...ja és ha lehet azért ne legyen 150e ft:)

 

most még a "külsőre tetszik" fázisban vagyunk, nekem az ABC design viszi a prímet. arról van valakinek tapasztalata?

 

köszi előre is

Jokeva Creative Commons License 2009.03.12 0 0 1799
Hja. A mózesről szerintem tuti levehető, azt elképzelni sem tudom, hogy ne lehessen levenni. A bélelés természetes :)))
Viszont láttam már olyat, hogy a kocsi ülőke meg háttámla része (sportrész) funér volt, a huzatot meg nem lehetett levenni... ilyen kocsit kaptam volna kölcsönbe, és döbbenten néztem, hogyhát hogyan mossam ki?! Mert állásába ugye porosodik, koszolódik, a szaga is kellemetlen lesz...
Kiderült, hogy a tulaj slaggal le szokta veretni, aztán körömkefe. Mikor néztem furcsán, hogy a funér ezt vajon meddig bírja, teljes értetlenkedés volt a válasz.
Végül udvariasan nem fogadtam el a kocsit, merthát ugyan hogyan?! Vagy a kezemben mállik szét, vagy a babám alatt törik derékba. Szerencsére nem lett belőle sértődés :)
Előzmény: hirvike (1798)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!