Keresés

Részletes keresés

Kistel Creative Commons License 2001.05.04 0 0 163
John, zseni vagy :-)))))

Mellesleg, a DNS hack ellen is véd.

Kistel

Előzmény: John Zero (162)
John Zero Creative Commons License 2001.05.02 0 0 162
Azt hiszem, rájöttem, hogy miért van az egész OTP site https:// -en!

Gondoljatok bele, hogy mi lenne, ha valaki egy proxy-nál beállítaná, hogy az eredeti OTP site helyett egy "másolatot" adjon vissza a szerver, ami néhány dologban különbözik az eredetitől. Esetleg más JAVA applet indul el, de lehet, hogy csak átír egy-két információt, ami kint van, és fontos.

RodrigeZZ Creative Commons License 2001.05.02 0 0 161
szvsz. pozitííív, mertazért nem mindennap utal az ember gyereke milliós nagyságrendet(szokatlan összeg), tehát figyenek is egy kicsit a szokásokra. (talán...)
Előzmény: Törölt nick (159)
ejb Creative Commons License 2001.05.02 0 0 160
Nálatok sem megy a házibank? Nem tudok bejelentkezni itthonról se a www.otp.hu-ra, se a www.otpbank.hu-ra. Tudtok valamit?
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.28 0 0 159
Ez most pozitívum vagy negatívum?
Előzmény: RodrigeZZ (158)
RodrigeZZ Creative Commons License 2001.04.27 0 0 158
Tegnap átutaltam a számlámról egy nagyobb összeget (7 számjegy) Ma reggel felhívtak fónon, hogy tényleg??
Csak ennyi
R
John Zero Creative Commons License 2001.04.27 0 0 157
Az imént pozitívan csalódtam az OTP-ben (az ilyen ritka ;-)
Telefonon megrendeltem a mobil kártyakontroll szolgáltatást, és amikor az ügyintéző odaért a beszélgetés végén, hogy "segíthetek mégvalamiben", az SMS már a telefonomon volt, hogy mostantól aktív a szolgáltatás.
Ok, hogy gyors, de ennyire? Hiszen összesen nem volt 50 mp se a várakozás és a beszélgetés ;-))

Andrew_s Creative Commons License 2001.04.24 0 0 156
A Másik amiért részemrol inkabb kiszallok, mert vitazni sok mindenrol lehet. Az észrevételek pedig akkor és ott voltak értelmezhetoek. Feltételezem ugyanis, hogy az OTP is dolgozik a programgondjain.
Előzmény: Andrew_s (155)
Andrew_s Creative Commons License 2001.04.24 0 0 155
Legyözettem (ha meg nem is)! Egészségetekre, igyatok vérembol :-) És adjuk át a terepet másnak. Például az OTP java-programozoinak akik bizonyára kibonthatatlan .CAB-fáljlba csomagolt visszafejthetetlen class-okkal dolgoznak :-) Isten ments, el ne kezdjetek ezugyben is kioktatni, mert ugysem olvasom el. Éljenek a struccok :-)
Előzmény: koszik (154)
koszik Creative Commons License 2001.04.22 0 0 154
meg kell vedjem az OTP-t a tuzfalas szempontbol... mar mashol is mondtam, hogy tul sok portot tiltasz, ami vakriasztashoz vezethet. hat pl. ez az volt, 100%. ha minden csomagot logolnal, akkor latnad, hogy elotte ezekrol a portokrol indul egy keres az otp szerverenek 443-as portjara, es ennek a keresnek a valaszat latod. hogy biztosan nem trojaiak utan kutatnak, ami abbol is latszik, hogy nincs bekapcsolva a SYN flag, amit irna. mellesleg nem sok jo sulne ki az OTP szamara a dologbol, ha tenyleg trojaiakat keresgelne...
Előzmény: Andrew_s (142)
Banci Creative Commons License 2001.04.22 0 0 153
Amíg az OTP-ben dolgoztam, én értékesítettem a HáziB@NK-ot. Holnap elolvasom a hozzászólásaitokat.
whetting Creative Commons License 2001.04.22 0 0 152
Mivel azonnal megváltoztatom a jelszavam, amit már szintén csak én ismerhetek, s minden tranzakcióhoz kell csatolnom, ezért - amennyiben hiszek :) a tökéletes kódolásban - nekem nem kell további biztosíték. (E-mailben küldött jelszó esetén a másik oldalon nincs biztosítva a titkosság. Ugyanakkor a tranzakciófeldolgozás esetén annak automatizmusa miatt ez már nem kérdés.) Állj, állj! Én is tudok példákat feltörésre, lopásra, stb., de azt is tudom, hogy ez lehetséges, s vállalom a kockázatot. (Ugyan úgy, minthogy nincs elektronikus riasztórendszer a lakásomban, pedig ellophatnak egy-két cuccott innen is. Valamint ez már nem OTP specifikus kérdés.)

Én az elektronkiusan hozzáférhető doksit is doksinak tekintem - az pedig volt (és van is gondolom).

És melyik szakembert hívja Mancika? Az ablakost vagy a pingvinest. A jáva-szigeti fejlesztőt vagy aki megmondja, hogy a modemhez telefon vonal is kell (a legtöbb esetben). Te kivárod a telefon másik végén türelemmel, amíg eltatálja? Én találtam bug-ot, megírtam a megfelelő e-mail címre, ahonnan az első munkanapon megjött a válasz.

Most pedig megyek és leköpöm magam. Én még hazi multit ennyire nem védtem. Pfújjj :)))

Előzmény: Andrew_s (151)
Andrew_s Creative Commons License 2001.04.22 0 0 151
"szerinted mi biztosítja azt a tudatot benned, s a Bank felé a bizonyítékot, hogy az első jelszavadhoz senki más nem fért hozzá, hogy az e-mailjeidet más nem olvassa? (A lezárt boríték elvi gyártási technológiája ilyen.) Jogilag hogyan igazolható, hogy átvetted a jelszavad, amíg az elektronikus aláírás nem elfogadott?" És benned az összes további tranzakcionál, ezek esetében a megbizhatoság és titkosság ugyanilyen követelmény.
"Szerintem is lehet használni minden eszközt a használati útmutatók elolvasása nélkül" Neked adtak, mert nekem csak 5letet hogy nézzem meg a web-et. Az ötlet és az ügyfél kezibe nyomott használati utasitás nem uaz (ha már bement a fiokba)
"Ügyfélszolgálatosnak pedig a világon mindenütt a guruk mennek el jótékonyságból :)" De ha nem éppen a sokat majmolt nyugaton ismert a munkahelyi tréning, az ügyfélszolgálatos asztalon meg egy gomb a szakemberebbhez, aki nem vonul el kies magányába a hétvégén.
Előzmény: whetting (149)
Mogorva Creative Commons License 2001.04.22 0 0 150
Rendben van. Kérsz kenyeret a kalapodhoz vagy csak úgy magában eszed.
Előzmény: ready (105)
whetting Creative Commons License 2001.04.22 0 0 149
Andrew_s, szerinted mi biztosítja azt a tudatot benned, s a Bank felé a bizonyítékot, hogy az első jelszavadhoz senki más nem fért hozzá, hogy az e-mailjeidet más nem olvassa? (A lezárt boríték elvi gyártási technológiája ilyen.) Jogilag hogyan igazolható, hogy átvetted a jelszavad, amíg az elektronikus aláírás nem elfogadott?

Szerintem is lehet használni minden eszközt a használati útmutatók elolvasása nélkül - számítástechnika környékén ezt különösen szeretjük -, de ezt időnként kihívásnak nevezhetjük, aminek nem mindig sikerül megfelelni. Ilyenkor szerintem is a "gyártó" a hibás :)

A kiszolgáltatottság akkor igaz, ha nem választhatsz mást. De itt választhatsz.

Ügyfélszolgálatosnak pedig a világon mindenütt a guruk mennek el jótékonyságból :)

Előzmény: Andrew_s (148)
Andrew_s Creative Commons License 2001.04.21 0 0 148
Tudod engem ez kezd a vihar a bilibe effektushora emlékeztetni ezzel a nem inge cimu dologgal, ami azért ébren tartja a topikot. Praktice, azért ha megnézed nem irtad oda, hogy kinek szántad, mire válaszoltál.Nálam a bitvadász az önfejü programozót jelenti de ezen se vitatkozzunk. Ahogy azon sem, hogy mit lehet postán, és mit nem. Azért vannak olyan eljárások amivel megoldhatóak a szöveges üzenetek anonimitást kizáró titkosított elküldése. Márpedig itt arról van szó, ha pedig nem tudnak biztonságos csatornát nyitni, akkor teljesen mindegy, hogy a számlaszám alapján történ? azonosításról, vagy késöbb a tranzakciókról van szó. Ha pedig már szóba hoztad, egy cseppet sem számítom magam az kül., pl. ECDL-vizsgával rendelkez? számítógépes profik táborába. Nem is akaropm megreformálni a számítástechnikát. Az hülye kérdésre valóban hülyéket válaszol, azonban a szerzödéskori tájékoztatást továbbra sem potolja a web-lap végigolvasására buzdito kitétel(ed). De ezen szintén kár vitázni. Viszont hadd idézzek töled "Egy néhányan irták, hogy megjárták a jelszócserénél," és vajon miért "de belátták, hogy az ő hibájuk volt." vajon mi? Vagy csak beletörödtek, mint kiszolgáltatott tuszok a fogságba. Inkább elfogadva, hogy hibáztak, mint eelfogadva egy rossz döntést. De nem vagyok pszichiáter és a topikot sem szeretném ennél jobban off-olni.
Szia
Előzmény: zsömike (147)
zsömike Creative Commons License 2001.04.21 0 0 147
Andrew_s! Akinek nem inge tipikus esete.. Bár elolvastam a hozzászólásod, és mégiscsak inge... Eredetileg a topic inditójának szólt volna, de "Te sem vagy jobb". Bocs a kifejezésért, de jobb ne jutott eszembe.
Tudod, elgondolkoztat a dolog, hogy itt elég sokan irták, hogy müködik a rendszer, ilyen -olyan hibákkal, DE müködik, használható. Egy néhányan irták, hogy megjárták a jelszócserénél, de belátták, hogy az ő hibájuk volt. Olvasni kell, erre vannak a használati utmutatók, kezelési utasítások, stb.. Édesanyámék olyanok, hogy semminek nem olvassák el a használati utasítását, majd csodálkoznak, hogy tönkremegy az a valami.. De ők már nem igazán fiatalok. Azt látom, hogy valamit értesz a (sz)ámítástechnikához, tehát tudnod kell, hogy a számítógép NEM a kívánságaidat, hanem a parancsaidat fogja végrehajtani. (vagy nem, de ez egy másik történet lenne) :-))
Bitvadász az én olvasatomban azt jelenti, hogy rákattint mindenre ami kék, illetve ahol a "nyilból" "kezecske" lesz, aztán csodálkozik. (vagy dühöng, majd irni kezd)
Online: Hogy gondolod megoldani? E-mailban a jelszót, házibank azonosítót? Esetleg postán? A bankkártyádat is elküldhetnék postán.. Örülnél neki? Asszem az 1xi bemenetel megoldható. szerintem mindent el lehet intézni telebankon keresztül, egészen addig, amig a _személyes_ átvételre sor nem kerül.
A félreértések elkerülése miatt közlöm, hogy nem vagyok OTP-rajongó, nem dolgozom ott, de spec. ez a szolgáltatás (házibank) müködik, használható, tehát "a hiba az Ön készülékében keresendő". Szvsz.
Előzmény: Andrew_s (146)
Andrew_s Creative Commons License 2001.04.21 0 0 146
Kiválasztottam a középsot mielott részemrol lezartnak tekintenem az izelgetesemet.
1. A jelszovaltoztas tenyenek leirasa nem azonos a modjanak leirasaval.
2. Az alapveto intelligencia léte vagy nem léte nem helyettesiti a szerzodest, mert nem azonos a gondolatolvasassal.
3. A bitvadasz megkozelites éppen az, hogy végigolvassuk asite-ot, meg osszeboklasszuk a menuket.
4. Lehet, hogy rossz a java beállitasa, de gyanus, hogy minden más esetben müxik, csak itt nem. De lehet, hogy csak verziogond van.
5. Lehet, hogy szinten intelligenciahiba, de szerintem az on line szolgáltatáshoz tulajdonképpen be se kéne menni egy fiokba sem. Vagy ugy gondoljátok, hogy aki kulfoldre utazik az repuljon haza bárki internetes gondjai miatt?
6. Lehet, hogy zárva van egy porttartomány, de amig nem gyözödtem meg valaminek a müködéséröl nem is nyitom ki. De hagynám magam meggyözni, ha pl. az ügyefleseknek lenne halvány gözük a rendszerükröl. Erre nézve szintén nem a site végigolvasása a megoldás.
7. Ahogy pedig terjedni fog az net, csak remélem, hogy a diktátum-rendszereket padlora küldik. A számla megléte ugyanis szintén nem IQ kérdése.

Üdv újra az unIntelligen Service-tol az OTP baráti körének.

Előzmény: zsömike (144)
Kistel Creative Commons License 2001.04.21 0 0 145
Megerősítem, Necckép Win és Linux is megy (4.7x biztos) sőt Operával is ment.

Valami nem teljesen klappol az NS6 Java beállításaiddal.

A tűzfal logból pedig 1 azaz egy darab sora is elég lett volna, nem tudom miért kellett mind...

Kistel

Előzmény: John Zero (143)
zsömike Creative Commons License 2001.04.21 0 0 144
Nekem is van Házibank szerződésem, soha nem volt vele probléma.. Lehet, hogy az OTP (ezek szerint helytelenül :-(( ) feltételezi azokról, akik megrendelik, hogy rendelkeznek némi alapvető intelligenciával, és olvasni is tudnak, nem "bitvadász" módra kattintgatnak, majd anyáznak, hogy "ez egy sz@r bammeg" ...
John Zero Creative Commons License 2001.04.21 0 0 143
Andrew:
Szerintem annyira nem megalapozott a felháborodásod, amennyire előadod. Igaz, hogy lehetett volna az OTP jobb is, hétvégén működő is, de ettől eltekintve:

- Az első jelszóváltoztatásra engem külön figyelmeztettek a banknál, persze ennek ellenére én is belefutottam a problémába ;) de egyből megtaláltam a megfelelő menüpontot ("Jelszóváltoztatás" a neve, nehéz eltéveszteni.)
A kiadott kis "prospektusban" is szerepel !!!-ekkel, hogy az első belépéskor jelszót kell változtatni.
- Nekem megy Linux alól az egész, Netscape 4.75-el és IP masq mögül
- a "tűzfalon" a 4000-es portot engedélyezni kell, ha jól nézem, a logokban is az látszik, hogy mintha tiltanád ezt a portot.
Ez is le van írva valahol az OTP házibank oldalakon.

Előzmény: Andrew_s (142)
Andrew_s Creative Commons License 2001.04.20 0 0 142
Itt alant valahol olvastam a kódosszezavaro programokrol. Szerintem a házibank esetében a legjobb kódösszezavaró maga a rendszer ami müxik az OTP-nél. Történt ugyanis, hogy a hétvégén szerettem volna elintézni valamit, ezért pénteken kötöttem egy házibankos szerzödést. Megtörtént és röpke 3/4 órás papírmozgatásaal, mert ezt ugye nem lehet on line intézni, megtörtént a szép vékony papírlap cseréje és távoztam a fiókból, ahol elfelejtették közölni, hogy az elsö alkalommal jelszót kell váltani. A papíron ugyan ott van, de a mikéntje nincs.
Otthon tehát beültem a SuSE 7.1 Netscape 6.01 rendszer elé és vártam a csodát. Meg is jött, mert kiderült, hogy ilyen rendszeren ez nem megy. Nosza hát irány a Windows, mert ugye aki házibankolni akar, használjon MS-terméket. Éljen a versenysemlegesség, csak nem az OTP-nél. Itt végre lejött és elindult a java-applett. Jöttek is a menüpontok, melyeket elfelejtettem betüröl betüre elolvasni. Hittem abba, hogy ha már az OTP-fiókba kérték, használni is lehet a jelszót, és ha változtatni kell, majd feljön egy ablak és ott kéretik ezt megejteni. Nem jött fel csak a figyelmeztetés, hogy változtassam meg. Nosza, nézem a rendszert, majd a helpet, de ennek mikéntje nincs leírva. Gondoltam elirtam valamit és újra próbálkoztam. Egész addig, míg végre sikerült rájönni, hogy a szerzödés c. menupontba van eldugva semmi kulso dokumentácioval a jelszováltoztatás, addigra a kisérletezések nyomán kitiltottak.
Az ugyfelszolgálatos holgyet felhíva, figyelmembe ajánlotta, hogy miért nem olvastam el a faq-rovatott (fuck) amire a szerz?dés halvány betüi is utalnak. Ott valahol biztos megtaláltam volna, hogy hogyan mit kell tenni. Tehát aki az OTP-vel üzletelni akar az mindenek elott olvassa végig lehet?leg az egész site-ot, mert a szerzödés csak erre jogosítja fel. Korrekt informáciotartalom belefoglalására nem.
Kértem tehát a hölgyet, hogy ugyan kapcsoljon már valami rendszergazdaféleséghez, de erre azt mondta, hogy ha van telebank-center elofizetésem, akkor ott jelezhetem, hoyg ok nélkül zároltak és akkor a hétvége multával, ha arra járnak, feloldják a zárlatot. Az érvek, hogy attol online valami, hogy on line müködik nem hatódott meg. Ahoyg attól sem, hogy engem miért zavar az OTP-s kapcsolat alatt szépen hízó t?zfal-log. Ez a korábbi próbálkozások nyomán amikor még azt hittem, hogy nem kell bemennem az OTP-fiokba ahhoz, hogy ne kelljen bemennem az OTP-fiokba, valamint mostanság szép nagy lett. Közte olyan portok firtatásától hangosan, melyeket jószerivel trójai programok szoktak használni. Ez persze akár mütermék is lehet, mert a Windows ugye nem zavartatja magát ilyenektöl. Ha azonban nem mütermék, én nem különösebben szeretem ha valamiért mondjuk ms-sql-szervert keresnek a linuxomon. És hátha nem én vagyok az egyetlen hozzá nem értö az OTP ügyfelei közül.
Úgyhogy jó a házibank, windows-használóknak, és olyanoknak akik kellö elövigyázatossággal a szerzödést olvassák el utoljára és akkor sem hiszik el, hogy elég az ami abban le van irva.
Ja és a tüzfallog OTP-re vonatkozó része az érdeklödöknek:
Apr 13 20:21:32 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=59751 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:21:33 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=11880 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:21:33 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=40 S=0x00 I=12392 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:21:39 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=39016 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:21:39 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=40 S=0x00 I=39272 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:21:51 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=40 S=0x00 I=60265 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:21:51 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=60521 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:22:15 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=40 S=0x00 I=24429 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:22:40 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=18032 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:22:43 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=40 S=0x00 I=35696 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:22:43 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=35952 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:22:44 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=40048 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:22:49 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=7025 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:22:50 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=40 S=0x00 I=9329 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:22:50 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=17521 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:22:50 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=40 S=0x00 I=17777 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:22:53 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=33393 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:22:53 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=40 S=0x00 I=33649 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:23:01 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=40 S=0x00 I=51057 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:23:01 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=51313 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:23:03 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=62577 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:23:05 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=40 S=0x00 I=7794 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:23:05 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=8050 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:23:06 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=10098 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:23:12 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=12659 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:23:26 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=7029 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:23:27 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=40 S=0x00 I=11381 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:23:30 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=40 S=0x00 I=54133 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:23:38 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=1911 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:23:42 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=36215 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:23:42 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=40 S=0x00 I=36471 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:23:48 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=21880 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:23:48 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=40 S=0x00 I=22392 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:23:59 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=40 S=0x00 I=36473 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:23:59 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=36729 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:24:13 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=45690 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:24:16 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=15995 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:24:17 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=31611 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:24:20 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=2940 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:24:22 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=29564 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:24:23 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=40 S=0x00 I=50300 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:24:26 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=64636 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:24:34 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=20862 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:24:38 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=54910 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:24:39 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=60542 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:24:42 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=3711 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:24:48 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=60031 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:25:00 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=31873 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:25:11 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=55939 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:25:14 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=20356 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:25:20 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=23173 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:25:32 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=49798 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:25:49 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=30344 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:25:52 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=54664 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:25:53 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=63112 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:25:56 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=16009 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:25:59 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=35209 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:26:02 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=15242 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:26:10 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=7308 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:26:15 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=4493 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:26:39 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=55189 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:26:42 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=407 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:26:48 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=58007 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:26:48 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=6552 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:26:50 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=29336 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:26:56 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=24217 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:27:00 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=60825 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:27:08 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=15003 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:27:49 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=28582 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:27:52 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=31654 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:27:53 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=38310 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:27:57 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=56486 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:27:58 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=12967 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:28:02 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=26791 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:28:10 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=9128 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:28:14 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=44 S=0x00 I=18856 F=0x4000 T=56 (#59)
Apr 13 20:28:39 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=32174 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:28:44 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=19631 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:28:48 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=35504 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:28:49 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=50864 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:28:50 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=27569 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:28:57 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=50610 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:29:00 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=44979 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:29:08 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1269 L=44 S=0x00 I=38069 F=0x4000 T=56 (#60)
Apr 13 20:29:27 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=2232 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 13 20:29:31 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1433 L=40 S=0x00 I=48056 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 13 20:29:31 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=51384 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 13 20:29:36 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1433 L=40 S=0x00 I=26298 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 13 20:29:36 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=30906 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 13 20:29:48 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1433 L=40 S=0x00 I=14780 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 13 20:29:48 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=21948 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 13 20:29:49 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=28092 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:29:53 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=6845 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:29:55 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1245 L=40 S=0x00 I=17085 F=0x0000 T=56 (#59)
Apr 13 20:29:58 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=55229 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:30:10 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1243 L=44 S=0x00 I=61887 F=0x4000 T=56 (#58)
Apr 13 20:30:12 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1433 L=40 S=0x00 I=10688 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 13 20:30:40 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=35012 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 20:30:49 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1234 L=44 S=0x00 I=8646 F=0x4000 T=56 (#57)
Apr 13 21:17:00 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=61736 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:17:02 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=40489 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:17:02 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=40 S=0x00 I=41769 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:17:07 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=3883 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:17:07 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=40 S=0x00 I=4651 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:17:19 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=27949 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:17:19 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=40 S=0x00 I=28461 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:17:43 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=40 S=0x00 I=32052 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:18:31 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=58174 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:18:34 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=20543 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:18:40 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=13632 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:18:52 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=54081 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:20:07 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=59726 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:20:10 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=16719 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:20:16 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=62031 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:20:28 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=57169 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:22:08 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=23908 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:22:10 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=25700 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:22:16 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=61028 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:22:28 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=42085 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:24:07 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=57977 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:24:10 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=8315 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:24:16 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=13948 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:24:28 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=8062 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:26:07 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=18317 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:26:10 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=43661 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:26:16 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=398 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:26:28 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=2191 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:28:10 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=22685 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:28:11 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=64925 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:28:17 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=34719 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:28:29 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=13475 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:30:08 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=61878 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:30:17 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=32184 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 13 21:30:30 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1981 L=44 S=0x00 I=20410 F=0x4000 T=56 (#75)
Apr 20 20:22:17 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=55719 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:22:20 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=17576 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:22:20 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=40 S=0x00 I=17832 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:22:26 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=60328 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:22:26 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=40 S=0x00 I=61096 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:22:38 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=60585 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:22:38 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=40 S=0x00 I=61097 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:23:50 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=15040 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:23:53 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=38849 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:23:59 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=19908 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:24:11 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=20681 F=0x4000 T=55 (#68)
Apr 20 20:25:26 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=36582 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:25:29 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=57575 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:25:35 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=58858 F=0x4000 T=55 (#68)
Apr 20 20:25:47 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=21488 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:29:26 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=27194 F=0x4000 T=57 (#68)
Apr 20 20:29:29 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=65083 F=0x4000 T=57 (#68)
Apr 20 20:29:35 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=63038 F=0x4000 T=57 (#68)
Apr 20 20:29:47 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=29763 F=0x4000 T=57 (#68)
Apr 20 20:31:26 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=56682 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:31:29 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=56683 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:31:35 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=36205 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:31:47 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=18290 F=0x4000 T=56 (#68)
Apr 20 20:33:26 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=51351 F=0x4000 T=57 (#68)
Apr 20 20:33:29 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=20120 F=0x4000 T=57 (#68)
Apr 20 20:33:36 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=44953 F=0x4000 T=57 (#68)
Apr 20 20:33:47 anybody's kernel: Packet log: trj-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.226:443 0.0.0.0: 1394 L=44 S=0x00 I=58780 F=0x4000 T=57 (#68)
Apr 20 20:34:09 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=13121 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:34:12 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=31809 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:34:12 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=40 S=0x00 I=32065 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:34:18 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=56898 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:34:18 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=40 S=0x00 I=57154 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:34:31 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=63557 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:34:31 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=40 S=0x00 I=65349 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:34:54 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=56649 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:34:57 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=30026 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:35:03 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=50507 F=0x4000 T=55 (#2)
Apr 20 20:35:15 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=37709 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:35:42 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=58964 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:35:45 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=44373 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:35:51 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=65366 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:36:03 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=32601 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:37:18 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=51312 F=0x4000 T=55 (#2)
Apr 20 20:37:21 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=4466 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:37:27 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=6516 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:37:39 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=59766 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:39:18 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=12431 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:39:21 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=3984 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:39:27 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=40337 F=0x4000 T=57 (#2)
Apr 20 20:39:39 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=19092 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:41:18 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=1705 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:41:21 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=17321 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:41:27 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=17578 F=0x4000 T=56 (#2)
Apr 20 20:41:39 anybody's kernel: Packet log: ppp-in DENY ppp0 PROTO=6 195.228.126.227:443 0.0.0.0: 1433 L=44 S=0x00 I=57771 F=0x4000 T=56 (#2)

whetting Creative Commons License 2001.04.18 0 0 141
Érdemes a hirdetményt elolvasni a honlapon, abban benne vagyon minden költség leírása. Ha jól tudom, akkor a sima utalás külső számlaszámra 35 Ft+1 ezrelék, bankon belül most 40 Ft.

A hőskorban kezdtem el használni. Mikor az első azonosítómat és jelszavamat megkaptam, akkor az átadott borítékban nem volt semmi. Csak az ismételt kérés után jöttem rá, hogy az első alkalommal kívülre!!! nyomtaták rá a titkos jelszót, azért volt üres belül a boríték.

Egyébként sokat fejlődött és még komoly gondom nem volt vele. (Én használtam a BB terminált és a KH pilot cuccát, tehát ezekkel össze tudom hasonlítani. Az OTP a győztes - ami nem azt jelenti, hogy nem tudnék tökéletesebbet elképzelni.)

Rendszeresen utalok és lekötök rajta, több év alatt ebben még nem volt hiba vagy eltérés.

Előzmény: dszmissz (140)
dszmissz Creative Commons License 2001.04.12 0 0 140
Én azóta használom az átutalásokat, amióta Házib@nkos vagyok. Hiszen épp emiatt léptem be.

Először is, minden átutalásnak van költsége (erről lentebb kérdezett valaki). Ha befizeted a sárga csekket valahol, ott nincs költség, tehát itt a sorbanállást valóban pénzzel "váltjuk" meg. De ez nem túl nagy, valahány ezrelék (mondjuk 35 Ft 1000 Ft-on), ami nekem megéri.
Eleinte amiatt aggódtam, be tudnak-e azonosítani a cégek ha nem csekken fizetek, de evvel sem volt soha baj. A kommentár mezőbe mindig beírom a nevem és rámásolom a csekkről az azonosítót meg amit lehet. Eddig (lekopogom) még nem volt baj. Sőt, soha nem kérte senki tőlem a sárga csekket, tehát emiatt abszolút nem fáj a fejem.
Igazából nem is tudom, ki kérheti. Hiszen azok, akik havonta számlát adnak, jelzik hogy van-e tartozásom és akkor rögtön kiderülne a dolog. Egyébiránt egy idő után a rendszeres csekkeket úgyis átteszem inkasszóra.

Azt én is megkérdezném, kinek van tapasztalata az E-számlával kapcsolatban, mert most erre állnék át. Ugyan 1000 Ft a havi díja, de az átutalások ingyenesek (most havi 500 Ft nálam az átutalások díja), havi 4 ingyenes ATM felvét, plusz akár naponta kamatoztathatod az eddig látra pihenő pénzed. Szerintem nekem minimum bejönne az ezres, talán még pluszba is átmenne a dolog és a webes vételt is szívesen kipróbálnám egyszer.
De egyelőre (mint a Házib@nkkal) még várok.

Előzmény: John Zero (131)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.12 0 0 139
Csodálkoznék, ha nem használnák.
Előzmény: Kistel (138)
Kistel Creative Commons License 2001.04.12 0 0 138
Gondolod, hogy az itt használatban van?

visszafelytésre

Bocs, de ez elég csúnya volt... :-)

Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.12 0 0 137
Ha a programíró ügyes (még csak nem is extrémül), akkor nem sok esélyed van a visszafelytésre, vannak ugyanis kódösszezavaró programok, melyeket pont erre találtak ki.
Előzmény: Kistel (136)
Kistel Creative Commons License 2001.04.11 0 0 136
OFF
Házibankot nem, de volt már hogy elvesztettem saját forrásomat, és egy régi classból kellett újraindulnom.

Amúgy a kérdésed kérdés volt, vagy tudod, hogy itt ezt nem lehet?
ON

Előzmény: Törölt nick (135)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.11 0 0 135
"Tényleg, jut eszembe, Javas az egész, ha valakinek kell, akkor visszafejthető semmi perc alatt :-)) "

Próbáltad már?

Előzmény: Kistel (130)
Cryptoman Creative Commons License 2001.04.11 0 0 134
"A normálisabb ujjlenyomatolvasók érzékelik ha élettelen levágott ujjal próbálkoznak."

Valóban, a komolyabb eszközök ilyenek, de ujjlenyomat-azonosítókból is csak a legprimitívebbeket árulják nálunk - azok meg csak játékszerek (és még azok sem annyira olcsók)... Nem hiszem, hogy megoldást jelentenének erre a problémára.

Egyébként nagyon komoly, elismert azonosítóeszközöket ill. szoftverrendszereket fejlesztenek, árulnak Magyarországon is: http://www.guardwaresystems.com

Tibor

Előzmény: Berényi Zsolt (123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!