Keresés

Részletes keresés

kgy2316 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 53
nincs túl sok értelme gúvadt szemmel nézegetni a képet, a torony tulajdonosa akkor forgatja át az antennákat, vagy rak fel másik hármat, amikor csak akar, ha ez a frekvenciagazdálkodás adott keretein belül marad. Ha félsz tőle és hiszel abban, hogy árt, akkor ne vedd meg a telket. Engem mondjuk a legkevésbé sem zavarna.
Előzmény: drsoul (49)
kgy2316 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 52
viktor,
egyetértünk.
Előzmény: viktor a takarító (42)
drsoul Creative Commons License 2007.04.03 0 0 51

Nagyon tetszik a cikked, gratula!

 

elhívatott véleményére is kiváncsi lennék.

 

 

Előzmény: Polisix72 (41)


drsoul Creative Commons License 2007.04.03 0 0 50

Viktor,

köszönöm  tanácsaidat, de talán kicsit félreismertél.

Én nem az a tipus vagyok, aki reggeltöl estig burokban próbál lenni, nehogy érje valami káros, és semmit sem csinálok, mert veszélyes stb.

Kb mindennel tisztában vagyok, amit írtál. Azt is tudom, hogy ezer féle sugárzás van még.

Ám az is meggyőződésem, hogy nem túl jók, ha lehet, csökkentem, apró észrevételekkel.

Pl:

 

1. ha lesz új konyhám, a mikró "eldugott" helyen lesz, hogy ne nagyon "üljük körbe", és ne legyen fejmagasságba; (amennyire megoldható)

 

2. kerülni fogom a vezeték nélküli dolgokat, jó lesz nekem a vezetékes változat is, és olcsóbb is;

 

3. Ahol nagyobb lehet a sugárzás (pl. tv, mikró, akármi), megkérem a villanyszerelőt, hogy ott tegyünk (akár a vakolatba) vmi fémlapocskát, amit leföldelünk. Egyik rokonom villanyszerelő, és egyáltalán nem tartja hülyeségnek.

 

4. Amennyire lehet, nem vagyok mobil függő, kerülöm az autóban mobilozást (nem csak a közlekedés miatt), stb hasonló apró, normál észrevételek.

 

Ennyi. Viszont van 3 gyerekem. Azt 100% tudom, hogy a nagyfeszültségű vezetékek erős elektromágneses teret hoznak létre, és az káros. Úgy tudom törvény nem is engedi, hogy a környékén iskolák, óvodák épüljenek. Talán van olyan európai ország, ahol tilos is ott épitkezni. De én magamtol se tenném. Van viszont, aki igen, mert olcsó ott a telek, stb.

 

A telek, melyet kinéztem, olcsóbb mint a többi ott a környéken, bár a környék jó helynek számit. Elég régóta nem kel el a telek (talán 1-2 év). Ennek persze más oka is lehet (ez most hosszú). Viszont nekem az az antenna egyből kiszúrta a szememet, és mivel nem vagyok szakember, próbálok informálódni, mert ezen ne múljon, én hosszú távban gondolkodom. Ennyi. Semmi köze ennek a kuruzslókhoz, varázsfüvekhez meg ingákhoz.

Előzmény: viktor a takarító (42)
drsoul Creative Commons License 2007.04.03 0 0 49
felraktam egy másik képet... hátha így jobban látod.
Előzmény: time-slot (37)
drsoul Creative Commons License 2007.04.03 0 0 48
Előzmény: drsoul (47)
drsoul Creative Commons License 2007.04.03 0 0 47

Köszi. Felteszek újból egy képet (zoomolva van), így hátha mindenki jobban tud segíteni.

Az OSSKI-nak írtam mail, de nem nagyon hajlandók válaszolni.

Eddig mindenki segített nekem, ismerősök, fizikusok, itt a fórumon is, csak az illetékesek nem...

Előzmény: viktor a takarító (43)
time-slot Creative Commons License 2007.04.03 0 0 46

Gratulálok a kitartáodhoz!!!! Én a helyedben azt sem hinném el, hogy egyálatlán létezik bármiféle sugárzás:)))

Mellesleg elég szomorú, hogy jónéhány haszonleső lejáratja az igazi szakértőket. De ezek után ki is az igazi szakértő????

Előzmény: Polisix72 (41)
time-slot Creative Commons License 2007.04.03 0 0 45

Ja igen, anno kb 15 évvel ezelőtt HIF-es koromban én is voltam egy "kedves ügyfélnél" aki hallotta a bázisállomás sugárzását....................

De megőriztem a komolyságom:))

Előzmény: viktor a takarító (42)
time-slot Creative Commons License 2007.04.03 0 0 44

Néhány kiegészítés.

A TV és rádióadók néhány kilowatt teljesítménnyel sugároznak. A bázisállomások cc. 30W teljesítménnyel "nyomják" persze frekinként. Nincs is értelme nagyobb teljesítménnyel, hisz a mobil teljesítménye max 2-3 W. A "korong alakú antennák"  a bázisállomásokon is vannak, hisz "ők" biztosítják a mikohullámú összeköttetést. Tehát rajtunk keresztül rendszer a rendszer. 13 15 23 és 38 GHz körüli frekvanciákon működnek attól függően, hogy milyen messze van a szomszédos állomás. Városban-mivel közel vannak egymáshoz az állomások- értelemszerűen magasabb frekvenciát használnak.

Amúgy mivel pont az a lényeg, hogy a két "korong:)" eltalálja egymást valóban meglehetősen irányított a sugárzás, de jómagam épp eleget vacakoltam az oldalnyalábok miatt, szóval azért itt is van "szórás"

Előzmény: viktor a takarító (43)
viktor a takarító Creative Commons License 2007.04.03 0 0 43

Szia!

 

Ha korong alakú antenna van rajta, akkor átjátszóállomás, irányított, vízszintes sugárzással, aminek a célja, hogy egy másik hasonló antenna vegye, és csak az, a jel a legkevésbé szóródjon.

Ha függőleges, lapos antennákat látsz, azok bázisállomások, és lefelé sugároznak, szórják a jelet a telefonokhoz, hogy a környező területet ellássák.

Kérdezd meg az OSSK-t, a 4-6. hozzászólás környékén ott van a címük, elérhetőségük. Ők függetlenek minden cégérdektől, legyen az védő-tapétát áruló kereskedő, vagy mobiltelefon szolgáltató....

 

üdv,

 

vat

Előzmény: drsoul (27)
viktor a takarító Creative Commons License 2007.04.03 0 0 42

Szia!

 

A mobil rádiótelefon torony és a tv adótorony ugyanolyan jellegű sugárzást bocsát ki (adott freki tartományon belül), bár egy különbség van: a tv adótorony sugárzása megawattban mérhető, a mobil rádiótelefoné wattban, méghozzá néhány wattban. Ez a teljesítmény a távolság négyzetével arányosan csökken. Ha gondot okozna ez a fajta sugárzás, Kabhegy környékén élő ember nem maradt volna 5 km-es körzetben, pedig nem 14 éve kezdték, mint az első 450-es mobil rendszer, hanem 50 éve, a rádió adásokat még régebben.

 

A felelős mérnökök azért nem mondják, hogy biztonságos, mert a vizsgálatok időtartama ehhez nem elegendő hossz, hiszen az élettani hatásokat 10 években lehet kimutatni. Ezért mondják csak azt, hogy káros hatás nem mutatható ki. Aztán jönnek a felelős amatőrök (rossz esetben felelőtlen haszonlesők), akik félnek, hiszen nem ismerik, nem értik, újdonság, tehát biztos, hogy van benne rossz is, ahogy volt a kohósalakban is. Ez egy természetes reakció, adott technológiának a társadalmi beágyazódásához több tíz évre van szükség. Ezért fodulhat elő, hogy az egyébként értelmes értelmiségi zúgásra lett figyelmes, mióta a lakásától 50 méterre felfedezett egy bázisállomást, pedig az nem is felé néz, tehát hátrafelé csak valami egészen töredék teljesítmény jut, aminek még annyi hatása sincs, hogy a szobában megnövelje a térerőt. Mégis hallja, de azt nem tudja, hogy a zúgás mindig is ott volt, része a természetes környezetének egy nagyvárosi bérházban, ahol ezer dolog zúghat, beleértve a túlterhelt, 50 éves elektromos hálózatot a lakásban.

A hasznlesők meg a szomszédos torony miatt sokszor a dőltség érzetét érzik, és erős szélben fütyül a torony, amiről a helzíni szemlén derül ki, hogy egy gyárkémény, és 40 éve ott van, a bázisállomást meg ennek az oldalára tették fel. persze kártérítési pert indított többedmagával, amit egy magát felelős gondolkodásúként beállító ügyvéd kezdeményezett, és házalt a szolgáltatásával, összeszedve 30 "károsultat".

A másik oldalon pedig ott van a mobil cégek gyakran gátlástalan nyomulása, amit a verseny és a profit hajtott éveken keresztül. Ennek eredménye volt, hogy ott is 30 méteres torony épült, ahol elegendő lett volna 12 méteres, vagy találhattak volna magas középületet, aminek az oldalára tehettek volna bázisállomást. Persze a cellák nem úgy működnek, hogy száz méterekkel arrébb is lehet tenni egy-egy állomást, különösen városban, ahol egy-egy cella néhány utcát lát el max. mégis, sok olyan megoldás lett volna, ami mérsékli az emberek megütközését, és nem táplál feleslegesen felesleges félelmeket. Ilyenek a környezetbe simuló megoldások, mint a fenyőfa jellegű adótorony, amiről csak 3. nekifutásra vettem észre, hogy túl szabályos, vagy azok a megoldások, amik városokban teszik elviselhetővé a bázisállomások kinézetét.

 

Ami gondot jelenthet, az a mobil-telefon készülék, aminek az antennája a fej mellett van, és a sugárzás 40-60%-a a fejben nyelődik el. Ennek az elmúlt évek alatt egyedül thermikus hatását tudták kimutatni. A teljesítménye valahol 0,1-1,5 watt között mozog attól füffően, hogy mekkora a térerő. Ha a tiltakozások miatt nem épül a közelben bázisállomás, kicsi a térerő és a telefon nagy teljesítményen tud csak jelet továbbítani. erz sokkal károsabb, mint egy bázisállomás egy utcával arrébb.

ha vasbeton a fal és árnyékol, és emiatt gyenge a jel, akkor megintcsak hasonló a helyzet. mégis, egy mikrohullámú sütű teljesítménye 750-1200 watt, ennyivel melegíti, főzi, süti az ételt, amihez képest az 1 watt jelentéktelen. Mégis félnek, félünk tőle, ahogy a munkások féltek az első gőzhajtású munkagépektől, és keresték a lovat, ami húzza, és amikor nem értették, szétverték. és ez még nem a munkahely elvesztéséről, csak az ismeretlentől való félelemről szólt.

Ha nekem valaki gyógyfüves, íkgyómérges gyógyítást emleget, hitetlenkedve nézem, és ha működik, félelemmel nézem, miközben lehet, hogy a másik ebbe született bele, és számára ez természetes.

 

még annyit a végére, hogy talán a gázlámpa nem volt veszélyes? többen haltak meg miatta, mint a falban vezetett elektromos vezetékek miatt (most nem a nagyfeszültségű vezetékekről beszélek...)

A ló is ledobta az embert, ha nem jól bánt vele....

Előzmény: drsoul (17)
Polisix72 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 41
http://www.zotyo.hu/para/radiesz.htm

Eseteim radiesztétákkal
Az utóbbi 2-3 évben több alkalommal is felmérettem a lakásom radiesztétákkal. Az, hogy ki mit mér, elég vegyes. Hartman sugárzást, és vízereket szinte mindenki, Ley és Szent György sugárzást már kevesebben. Néhányan az elektroszmog-ot is (egyesek műszerrel - mások ingával).

Az alább ismertetett mérések eredményeit természetesen megőriztem. Mivel nem minden esetben mérettem meg az egész lakást (anyagi okokból), ezért van, ahol csak az egyik szobába vannak berajzolva a sugázások.

A rajzok persze különböző méretűek és szinűek, ezért mindet átrajzoltam, hogy a méret és a szinek jelentése ugyanaz legyen. Külön rajzoltam a vizereket és a Hartman sugárzást, hogy könnyebb legyen az összehasonltás.
1. eset
1996-ban mérték fel először a lakásomat. Egy ismerős ajánlott egy szimpatikus fiatalembert, aki el is jött hozzám. Egy tanfolyamon tanulta a mérés mikéntjét, és azóta sok lakás mérését végezte már el. Nálam mindkét szobát és még az előszobát is megvizsgálta. A méréshez lengyel pálcát használt.

Ez kivételesen egy olyan eset eset volt, amikor NEM az derült ki, hogy valamilyen sugárzásban alszom. A mérésért nem fogadott el pénzt, és nem is akart semmiféle kiárnyékoló szerkezetet eladni.

Erről a mérésről később egy másik radiesztéta azt mondta, biztos nem jó, hiszen a Hartman sávokat nem É-D és K-Ny irányba jelölte.

Érdekes volt viszont, hogy az előszobában a vizereket elég pontosan oda rajzolta, ahol a pincében a vizvezeték megy (pedig ezt nem láthatta előre).
2. eset
1996-ban a Petőfi Csarnokban egy Natura-nap-on (semmi köze a Biotár-Natura-hoz, a névegyezés véáletlen) lehetőség volt rá, hogy egy radiesztéta ott helyben berajzolja a lakásban található vizereket. Egy papírra felvázoltam a lakás alaprajzát, ő pedig fogott egy ceruzát és egy ingát. Az ingát a jobb kezében lógatta, a ceruzát pedig a lakás alaprajz szélén lassan végighúzta. Amikor az inga megmozdult, rakott egy jelet. A végén pedig a jeleket összekötötte, és így kirajzolódott, hol is mennek a vizek.

Ehhez az emberhez kétszer is odamentem (egy-másfél óra elteltével). Először az egyik, aztán a másik szobát rajzoltam le neki. E miatt van az, hogy a rajzon a két szoba találkozásánál a vizér 'megtörik'. Tulajdonképpen az az érdekes, hogy egész jól összetalálkoznak, pedig nem mondtam meg neki, hogy a két szoba szomszédos.

A sugárzás szerinte pont az ágyam közepén haladt át. Természetesen vehettem volna egy kis árnyékoló lapkát, amit a szobában megfelelően elhelyezve kiárnyékolhattam volna az ágyamat.
3. eset
Egy évvel később szintén a Petőfi Csarnokban, szintén egy Natura nap-on ugyanaz a radieszteta (mint a második esetben) ismét berajzolta az általam felvázolt lakás alaprajzra a vizereket. A módszere ugyanaz volt, mint egy évvel azelőtt.

Megkérdeztem tőle, hogy változhat-e a sugárzás egy év alatt. Azt mondta, csak földrengés esetén. Ez teszi igazán érdekessé azt a tényt, hogy a két évben két különböző helyre rajzolta a sávokat.
4. eset
1998 október vége: magukat profinak vallók jöttek el a lakásomba, hogy felmérjék, hogy is állok a sugárzásokkal. Igen szimpatikus volt, hogy hoztak magukkal papucsot, nem rontottak be cipőstül a szobába.

Azzal kezdték, hogy elektroszmogot mértek valami műszerrel, ami néha finoman csipogott, az elektromos berendezések közelében pedig hangosan sípolt.

Aztán iránytűvel megnézték merre van Észak (a Hartman sugárzás É-D és K-Ny irányú), majd egy teleszkópos, csapágyazott, összecsukható lengyel pálcával végigmentek a szobán, és bejelölték a Hartman sugárzást. A földre raktak le piros szinű szalagokat, amik a sugárzást jelölték. Nagyon szemléletes volt a dolog.

Ezután a vízér következett, szintén lengyel pálcával mérték. Ezt zöld színű szalagokkal jelölték. Ugy tűnik szerencsém van, vízér csak a szoba sarkában lelhető fel.

A Hartman sugárzás nem csak hogy az ágyam közepén megy keresztül, de itt keresztezik is egymást, ami a lehető legrosszabb. Az ágyat nem is lehet úgy elmozgatni, hogy kikerüljön a sugárzásból. Vehettem volna persze egy kis szerkenytűt, amit az ágy alá rakva ki lehetne küszöbölni a káros sugárzásokat.
5. eset
1998 november eleje: Egy újabb olyan ember, aki intenzíven foglalkozik a kérdéssel (tanfolyamokat is tart). Ő először a Gamma sugárzást mérte meg (kétcsöves Geiger-Müller számlálóval), mivel ha az magas, kár is mást mérni. Szerencsére csak 20 volt, ami még épp elfogadható).

Elsőként a Szent György és Ley sugárzást mérte. Ezek elég kevés helyen fordulnak elő, a szobában egyik sincs.

Ezután a Hartman sávok mérése következett lengyel pálcával. Először ő is az É-D irányt határozta meg (iránytű), majd elkezdte keresni a sávokat. Az eredményt én rajzoltam be a szoba alaprajzára.

Vízér ügyben egész meglepő volt, hogy szerinte négy vízér folyik keresztül-kasul a szoba alatt.

Mivel az ágyamon keresztül többféle sugárzás is megy, tőle is vehettem volna egy lapot, amit megfelelően elhelyezve az ágytól távolabb, az magához vonzza a sugárzások 85%-át.
6. eset
Ugyanaz az ember, aki a második és harmadik esetben is szerepelt, egy újabb Natura napon ismét berajzolta a szobám alatt haladó vizereket. Az eredmény mindkét korábbi rajzától különbözött.

Most azt mondta, hogy ez normális, mert a dolog változhat, ezért is kell többször megnézetni. Arra nem adott választ, hogy ha ilyen gyorsan változnak a dolgok, hogy tud az ember évekig a sugárzásban feküdni.

Megvehettem volna ugyanazt a kiárnyékoló lapocskát, amit már az előző két alkalommal is árult.

Saját magával is ellentmondásba került, mivel a rajz szerint teljesen benne fekszem egy vizérben, amikor pedig rajtam mérte, az jött ki, hogy csak a derekam környéke. Erre azt mondta, hogy érdekes, de különösebben nem akadt fenn rajta.
7. eset
Az Első esetből már ismert embert sikerült megint elhivnom (nem titkolva, hogy szeretném összehasonlitani a mostani eredményt a 3 évvel ezelőttivel).

Most is a vizereket és a Hartman sugárzást vizsgálta. Pénzt most sem fogadott el, és továbbra sem árul semmiféle kiárnyékoló szerkezetet. Az eredmény viszont a saját korábbi mérésétől és a többiek méréseitől is elég jelentősen különbözik.

A Hartman sávok keresésénél nem nézte meg előre, merre is van Észak, nem is ebben az irányban találta meg őket. Az előszobában most is talált három vizeret, bár most már nem annyira pontosan ott, mint ahol a pincében mennek a csövek.

Első TV felvétel
Miután ez a cikk (az első hat esettel) megjelent az Élet és Tudományban, felhívott az Rtl Klub FÓKUSZ c. műsorának egyik szerkesztője, hogy érdekli őket ez a téma. Kijönnének hozzám forgatni, hívnak oda radiesztétákat, akik ott helyben mérnek, interjút adnak, stb. Ebből az lett, hogy február 16-án félig-meddig TV stúdióvá alakult a lakásom. Reggel 10-től negyed ötig voltam megszállva.

Három radiesztétát hívtak, ezek közül az egyik már járt nálam korábban is. Az itt következő három felmérés tehát ugyanazon a napon (két órás eltérésekkel készült). Az idő rövidsége miatt mindenkivel csak vízereket mérettek. Én szerettem volna Hartman-t is, de még így is majdnem kifutottunk az időből.

Készült kb. másfél órányi felvétel, amiből csináltak egy 5 perces "műsort", amit az 1999 február 18-i (csütörtöki) FÓKUSZ-ban adtak le. Az már látszott a forgatáskor is, hogy a legfőbb (ha nem az egyetlen) szempont, hogy jól nézzen ki a dolog a TV-ben. Azt azért nem hittem volna, hogy egészen meglepő dolgokat tudok meg a műsor felvezetőjéből. Sem a felvétel előtt, sem közben szó sem esett arról, hogy életveszélyes lenne a lakásom, és egyetlen választásom, hogy elköltözöm. Az ágyamat sem tologattam ide-oda a szobában, évek óta ugyanott áll.

Megtudtam, hogy a február 20-i (szombati) FÓKUSZ PLUSZ-ban is leadták a felvételt. Én ugyan nem láttam, de ismerőseim elmondták, hogy lényegesen valósághűbb volt a felvezető szöveg, mint a csütörtöki adásban.
8. eset
A 11 órára érkező radisztéta a Natura Biotérenergetikai Hálózat főnöke. Elmondása szerint 129 kiképzett szakemberük van, ha ezek bármelyikét elhívnánk, mindenki ugyanott ugyanazt mérné. Érdekes módon az Ötödik esetben megismert radiesztéta ugyanolyan szórólapot adott a földsugárzások káros hatásairól, és ugyanazzal a módszerrel mért, mint ő. Csak az eredmény volt teljesen más. Nagyon úgy tűnt, hogy ő is egyike lehett az emlegetett 129 szakembernek (és mégis mást mért).

Az első lépés az volt, hogy háttér sugárzást mért Geiger-Müller számlálóval, most 21-es érték jött ki. Ezt ő is normálisnak nevezte.

Ezután a vízereket kereste, a jól bevált lengyel pálca segítségével. Szerinte nem érdemes az egész szobát mérni, csak a fekhelyet, és azt a részt, ahol legalább 5-6 órát tölt az ember. Ezért van az, hogy az ábrán csak az ágy fölött vannak berajzolva a vízerek. Megmutatta, hogy ha a vízér fölé rakja a pálcát, akkor elfordul. Fehér karton csíkokból ki is rakta a vízerek kontúrjait az ágyon.

Miután megtalálta a három (egymással párhuzamos) 'egyszeres' vízeret az ágy fölött, bemutatta, hogy ha egy árnyékoló lapot megfelelően elhelyez az ágy mellett, akkor az ágy fölött nincs már vízér sugárzás (odarakta a pálcát, és az nem mozdult). Az ágy fölött 2 m-el azonban észlelhető. Azt mondta, ez direkt lett így tervezve, hogy a sugárzást ne toljuk föl a fölöttünk lakóhoz.

Az érdekes igazából az volt, hogy pár perc múlva lelkesen magyarázott a vízerekről, és be is mutatta, miként mozdul el a pálca, amikor vízér közelébe ér vele. Az nem tűnt fel neki, hogy az árnyékoló lap még ott van a földön, ahova tette, pár perccel előtte ugyanott nem is érezte a vízeret. Ennyire eddig még senki nem mondott ellent saját magának.

A riporter megkérdezte tőle, hogy a vízerek mennyire tudnak változni. A válasz az volt, hogy nem változtatják a helyüket, de a szélességük persze csökkenhet, vagy nőhet az idők folyamán.

A mérés közben egy csomó érdekes dolgot tudtunk meg, például azt, hogy az orvostudomány hamarosan összeomlik, mivel nekik van minden betegségre energiafeltöltő lapkájuk. Az ágy alá rakva 3-4 hét alatt kigyógyulhatunk az ízületi panaszokból, reumából, arc- homloküreg gyulladásból, fül- fog- fej-fájásból és minden egyéb betegségből is. Erről az eszközről kaptam szórólapot, nálam megtekinthető.

A legtöbb mondatát nemigen értettem, ezért néha átslisszoltam a szomszéd szobába és gyorsan feljegyeztem néhány érdekesebb kifejezést, mint pl: spirális alakú térfrekvecia átalakító; térörvényt hoz létre; leszívja az energiát térvákummal; térenergia áramlás hajtja meg, stb.

Megtudtam azt is, hogy Amerikában már van számítógépes vízér mérő készülék, de Magyarországra még nem jutott el, mert nagyon drága (szerinte 5000 dollárba kerül).

Rákérdeztem az Egely kerékre, mert azzal korábban a Parajfalók klubjában már foglalkoztunk. Megtudtam, hogy nem bioenergiát mér a készülék, hanem tudati energiát. Ez pedig olyannyira hatásos, hogy távolról akár meg is ölhetünk valakit úgy, hogy pl. elzárjuk a nyaki ütőerét (mármint a tudati energiával).

Rengeteg mindennel foglalkoznak még a fent említett dolgokon kívül, ebből még egyet tudtam felírni: aura fényképeket tudnak készíteni, sőt, nemsokára videora is fel tudják venni az aurát. Elmondta, hogy a DunaTV készített velük műsort, ami III.2-án kerül adásba.
9. eset
13 órára jöttek a negyedik eset-ből már ismert radiesztéták (ha nevezhetem őket így). Azt kérték ugyanis, hogy a TV műsorban 'Feng Shui szakember'-ként jelenjenek meg. Ők voltak az egyedüliek, akik kérték, hogy megnézhessék a műsort, mielőtt adásba kerülne.

Most is hoztak magukkal papucsot, ez a TV-seknek is nagyon tetszett (fel is vették - ők a papucsot, a TV-sek pedig ezt a műveletet).

Az elektroszmog mérését a TV-sek kérésére kihagyták, mindjárt a vízereket kezdték keresni. Most is ugyanaz a profi (összecsukható, teleszkópos, csapágyazott) lengyel pálcájuk volt, mint legutóbb.

Most is egyetlen vízeret találak, viszont a múltkoritól a lehető legmesszebb. A riportter kérdésére, hogy a vízerek változhatnak-e, ők azt mondták, hogy igen. Elapadhatnak, létrejöhetnek. A Hartman sugárzás pedig képes változtatni a helyét. (Ha mindez igaz, nem igen értem, hogy tudok évekig feküdni a sugárzásban).

A vízér erősségét is megmérték (ingával). A 10-es skálán a 2-es érték jött ki (azaz gyenge). A mérést négyszer is meg kellett ismételni, hogy a TV-sek minden irányból felvehessék az eseményt. Mind a négyszer ugyanaz az erősség jött ki.

Mutattak még egy TV és monitor sugárzását semlegesítő (német gyártmányú) szerkentyőt. Egyikük a standby-ban levő TV elé állt, és a lengyel pálca lassan kimozdult, jelezvén, hogy van sugárzás. Aztán a másikuk odarakta a TV aljára a ketyerét, és a lengyel pálca visszament a helyére. Elvette, és ismét kitért. Sajnáltam, hogy szorít az idő, szivesen bekötöttem volna az érzékelő szemét, hogy akkor is mőködik-e a dolog.

A riporternő megkérdezte, hogy megnézheti-e a lengyel pálcát közelebbről, de azt mondták, hogy ők nem szeretik más kezébe adni.
10. eset
A 15 órára érkező radiesztéta már ismerte a TV-seket, korábban is csináltak már vele műsort. Neki nem volt kifogása az ellen, hogy más is kezébe vegye a lengyel pálcáját (igaz, neki egyszerű rézdrótból készült volt).

Ez a radiesztéta volt az eddigi legprecízebb. Meg akarta mérni a szobát centiméterrel, hogy pontosan be tudja majd rajzolni a sugárzásokat. Hogy időt spóroljunk, adtam neki egy előre elkészített szoba alaprajzot. Arra már csak az ágy helyét kellett berajzolnia.

Neki is csak az volt a feladata, hogy a vízereket keresse. Ő is csak az ágyat, és környékét vizsgálta. Szerinte egy vízér van keresztbe a fél ágyon. Az iránya nagyjából az, ami a nyolcas esetben is kijött, csak itt egy széles (1.7m) ott pedig három keskeny vízérről volt szó.

A riporter tőle is megkérdezte, hogy a vízerek változhatnak-e. A válasz az volt, hogy igen. Arra a kérdésre, hogy két órán belül is tudnak-e változni, azt mondta, hogy semmiképp.

Úgy tűnik minden radiesztéta feladatának tartja a tudomány és a tudósok ostorozását. Most éppen azt tudtam meg, hogy a fény közvetítő anyag nélkül nem tud terjedni, így a tudósok máig sem értik, hogyan jut el a fény a Naptól a Földre. Gyanús volt nekem a dolog, ezért megkérdeztem egy fizikust, hogy mekkora marhaság ez. Azt mondta, nagy.

A TV adás után
A szombati FÓKUSZ PLUSZ adás után megkeresett egy elég ismert radiesztéta (én is láttam több hirdetését, és a nálam járt riporternő is ismerte korábbról - forgattak már vele). Elmondta, hogy szerinte nem megfelelő szakembereket hívtam. Egyikük sem vizsgázott le ugyanis náluk (Magyar Bioenergetikai és Bioinformatikai Egyesület). Ebben az egyesületben tömörültek a szakmában legnagyobb nevű emberek. Többükről már én is hallottam, könyveket írtak, rendszeresen szerepelnek a TV-kben. Ők állítólag összehangolták elméleteiket, és egységes rendszerbe foglálták a tudnivalókat.

Fél órán keresztül lelkesen magyarázott, hogy mi mindennel foglalkoznak, de olyan tömény volt, hogy alig pár dologra emlékszem vissza. Megtudtam, hogy az igazán profiknak már lengyel pálcára sincs szükségük ahhoz, hogy megállapítsák a vízerek helyét, ők egyszerűen "látják" őket. Szerinte több vízér is keresztül megy a szobámon, ő "látta" a TV-ben. Erre direkt rákérdeztem, vagy jól értettem-e, de megerősítette, hogy elég a TV-ben látnia a szobát, hogy megmondja, hol mennek a vízerek. Sőt, ha valaki küld neki egy rajzot a szobájáról, arról is meg tudja állapítani. Lényeges azonban, hogy az illetőnek része legyen a rajz elkészítésében. Egy fénymásolat nem jó, mert az nem hordozza a szükséges információkat, de ha a tulajdonos kézzel berajzolja rá az ágyát, akkor már igen.

Szerinte a vízerek több rétegben mennek a föld alatt. Lehet, hogy az történt, hogy a nálam járt emberek csak bizonyos rétegekre voltak érzékenyek. Felajánlotta, hogy eljön hozzám (ingyen és bérmentve), és felméri a szobámat. Utána pedig megnézhetjük, hogy nem az ő rajzának része-e esetleg néhány korábbi eredmény. Természetesen nem mondtam nemet. Ha valóban az jön ki, hogy az ő eredménye néhány másiknak az "összege", az persze semmit nem bizonyít, mivel ismerheti a korábbi eredményeket a TV-ből és az Élet és Tudomány cikkből is - de azért érdekes lehet a dolog.

Elmeséltem neki, hogy korábban voltak olyan kisérletek, amikor a radiesztétának fényképekről kellett volna megmondaniuk, hogy milyen nemű ember látható rajtuk. Ha látták a képet, akkor mindig jól jelzett az inga. De amikor arra került a sor, hogy lezárt borítékban levű fényképről kellett megmondaniuk, nem produkáltak jobb eredményt, mint aki véletlenszerűen találgat (25-ből 10-et találtak el). Kérdeztem, hogy mi erről a véleménye. A válasz elég zavaros és szerteágazó volt, én azt tudtam kihámozni belőle, hogy nem is azt érzik, hogy milyen nemű ember van a képen, hanem azt, hogy mire gondol a kisérlet vezetője, mivel itt "minden információ". Tudomására hoztam persze, hogy a kisérletvezetők sem tudták, melyik borítékban mi van. Erre nem igen tudott mit mondani. Az addigiakhoz hasonlóan ide-oda csapongott a legkülönbözőbb témák között.

Mondtam neki, hogy a mi a Parajfaló klubban szivesen kisérletezünk velük, és akár egy cikk is kisülhet a dologból. Úgy tűnt azonban, hogy egész mást tekintene ő kisérletnek, mint mi. Szerinte az egyik radisztéta betegeiről készített feljegyzések egyértelmű bizonyítékok, szerintem pedig nem. Szerintünk egészen egyszerű, jól ellenőrizhető dolgokat kellene tudniuk megmondani, nekik viszont ez túl egyszerűnek tűnik, ők inkább valós helyzetekkel foglalkoznának szivesen. Azt viszont mi nem tudjuk ellenőrizni, hogy ők pl. megváltoztattak-e valamit az illető asztrál-testében. A kérdés mindenesetre még nincs eldöntve, keressük még egymást telefonon.
11. eset
A FÓKUSZ adás miatt keresett meg egy idős bácsi (1999 március), aki szintén foglalkozik a káros sugárzásokkal, és azok kivédésével. Felajánlotta, hogy eljön hozzám, és ingyen felmérni a lakásom. Ez meg is történt (természetesen minden eddigitől eltérő eredménnyel). Arra is vállalkozott, hogy kiárnyékolja az ágyamat egy általa kikisérletezett eszközzel. Ez egy kb 12x12 cm-es lapka volt, jól láthatólag két kartonlap egymásra ragasztva, közte valami (a lényeg). Ezt a lapot megfelelően elhelyezte az ágyam alá, és mutatta a lengyel pálcájával, hogy semmiféle sugárzást nem lehet mérni az ágy 2-3 m-es körzetében.

Voltam olyan bátor, és szétszedtem ezt az árnyékoló szerkezetet. Kiderült, hogy 5 darab 1 Forintos pénzérmét tartalmaz, minden sarkában egyet, egyet pedig középen. Ez persze nem bizonyítja, hogy nem tud mindenféle sugárzást leárnyékolni, de azért két dolog elég gyanús:

1. Ilyen egyszerűen le lehet árnyékolni a sugárzásokat.
2. Mindenféle sugárzásra (amik ugye teljesen különbözők) ugyanaz az árnyékoló való.
time-slot Creative Commons License 2007.04.02 0 0 40

Több helyen találkoztam hivatkozással az "építésbiológiai határértékekkel" Tudja valaki, hogy milyen értékekről van szó? Mit mérnek és milyen értékek az elfogadottak?

Amúgy műszaki ember lévén egyetértek elhívatottal abban-is- hogy csak a konkrét, hitelesített műszerrel mért eredmények jelentenek tárgyalási, cselekvési alapot.

Elhívatott honalapját átnyálaztam, a BPT 3010-es egy univerzális és professzionális mérőműszer komoly és ügyes műszernek tűnik. Az elektroszmog mérő eszközt is ismerem. Szerintem érdemes lenne egy szélesebb frekvencia-spektrumban mérő eszközzel is dolgozni......

time-slot Creative Commons License 2007.04.01 0 0 39

Igen, közben rájöttem, hogy 29.-én regisztráltad a domain ügyileg a honlapot és gondoltam, hogy még nem működik.

Az uwsre rápillantottam, igyekszem hamar átrágni:)

Ami engem illet szívesen megszakérteném a készüléketeket, mint említettem komolyan érdekel a téma. Talán tudnánk együttműködni. Én Sopron környékén mozgok....

 

Előzmény: elhívatott (38)
elhívatott Creative Commons License 2007.04.01 0 0 38

 

 

               Kedves drsoul,time-slot,Turzó Attila....!!

 

   Elnézést,de egy hétig nem voltam itthon ezért csak most tudok jelentkezni.

   Először is közölném a web-lapom cimét:

 

          www.geobiomagnetic.uw.hu  még egy héten keresztül ,majd

          

     utánna www.geobiomagnetic.hu  lesz a végleges címem,de az információk

      azután is folyamatosan kerülnek fel az oldalakra!!

 

   Érdekes dolgokról beszéltetek itt az oldalakon,-nagyon remélem ha így együtt

   maradunk sőt,remélem bővülünk  akkor helyére tudjuk majd rakni az

   elektroszmog és a földsugárzásról kialakult információkat és tévhiteket.

   Sajnos nagyon sok embernek elvették a kedvét attól ,hogy komolyan vegye ezeket

   a létező sugárzásokat.

  

   Arra kérek most Mindenkit,hogy web-lapomon tájékozódjon ,majd utánna

   tegye fel a kérdéseit.Azért kérem ,mert így mindenki arról tájékozódik ami a számára a legfontosabb!!

    Előzetesen csak annyit:Mindegyik anomáliát Csak! műszerrel mért értékek

     alapján fogadjátok el.Tehát fizikai mértékegységekkel meghatározott értékek az

     elfogadottak.

 

    - Teljes felmérés ára: 14000-ft (BRUTTÓ)

      Keressük a munkatársakat akik szintén szeretnének  németországi egyetemen

      vizsgázott készülékekkel mérni az általatok is említett anomáliákat mérni.

 

                             Várom a kérdéseiteket:               Elhívatott

time-slot Creative Commons License 2007.04.01 0 0 37

Sajnos a képen nem látom tisztán, de úgy tűnik a sugárzó anetnnák -hosszú függőleges- nem feléd néznek. Persze az oldalnyalábokból kaphatsz..de véleményem szerint, ha a telek egyéb paraméterei megfelelnek megveheted..én megvenném. Amúgy a bázisállomások 900 vagy 1800MHz körüli ferkvenciákon működnek.

Én is szeretném ha feléledne a topic. Egyre inkább érdekel a téma és úgy tűnik a környezetemben egyre nagyobb az igény a mérésekre illetve a védekezésre. Úgy tűnik lehet megfelelő mérőműszereket beszerezni, a néhány ezer forintos 3 ledes saccográftól a profi csillagos égi árú műszerekig.

A magam részéről várom elhívatott válaszát a műszereikkel kapcsolatban.

 

A bázisállomás trafója nem tudom milyen távolságig "szennyez" azt tudom, hogy pld a vasúti vezetékek több száz méterig okoznak anomáliákat...De az persze más kategória,mert a vasúti vezetéktől elsősorban tüskeszerű impulzusok érkeznek -szikraeffektus- míg a trafó környékén folyamatos elektromágneses tér jelentkezik és a kisülésből adódó szikrák nem számottevőek.

Előzmény: drsoul (36)
drsoul Creative Commons License 2007.04.01 0 0 36

Szia!

Persze tudom, mi az elektroszmog, és hogy nem tudom magam kivonni alóla.

Itt speciel pont a bázisállomásra lettem volna kiváncsi, mert az van közvetlen közelben.

Ez egy dombon van, földes út, kertesházak, tehát  nincs magasfeszültségű vezeték (hála Istennek), vonat sincs... Vagy a bázisállomás trafója lehet gond? Milyen körzetben?

 

Amúgy én nem vagyok szakember, de már évek óta gondoltam arra (magamtól, nem olvastam sehol), hogy házon belül nagyon egyszerű lenne védekezni ez ellen, én pl. vakolatba, vagy a glettelés alatt gondoltam betenni vékony fémlapocskákat, mint valami "villámhárító", és ezeket leföldelni. Erre látom, ma már mindenki ezzel foglalkozik! :-)

 

IGen, örülnék, ha feléledne a topic, és lennének konkrét beszélgetések, tapasztalat- megosztások, esetleg hol lehet ilyen méréseket csináltatni stb...

Előzmény: time-slot (35)
time-slot Creative Commons License 2007.04.01 0 0 35

Az igaz, hogy minél közelebb vagy egy bázisállomáshoz, annál kevésbé ér a hatása. Bár az nem igaz, hogy vízszintesen sugároz, de valóban elég alacsony szögben döntik az antennákat  kb. 3-5 fok.

Nem tudod kivonni magad a sugárzások alól, hisz ne csak bázisállomásokban gondolkodj, de a nagyfeszültségű távvezetékek, trafóállomások, vasúti kábelek de még a ház előtt húzódó villanyvezetékek is termelik az elektroszomogot. Nem is beszélve a különféle földsugárzásokról, vízerek okozta anomáliákról vagy a különféle SB és egyéb rádiókról. Nem is beszélve a műholdakról...stb

Vagy akár a saját házadon belüli elektromos hálózat hálózat által termelt "szennyezésről"

 

DE van számos megoldás amivel lehet és kell is csökkenteni a káros hatásokat. Vannak a belső eletromos hálózatot leválasztó eszközök, árnyékolt vezetékek és megfelelő falfestékek és tapéták.

 

Sajnos most nincs sok idő írni, de majd még beszélhetünk a dologról

Minden esetre szerintem érdemes a területet megvizsgáltatni nem csupán elektromos szennyezettség hanem földsugárzás és vízérsugárzás szempontjából. Hasznos lehet a tervezésnél...

drsoul Creative Commons License 2007.03.31 0 0 34

Szia!

Ha már szakmabeli vagy, kérném őszinte tanácsodat.

A 27. hsz-ban ott egy kép. Nézegettem azt a telket megvételre (ill. egy részét, mert az 3db egyben).

Látható, ott van egy bázisállomás (Westel). Kb 100m körzetben lehet. Nekem fizikusok azt mondták, hogy a sugár inkább vízszintesen terjed, tehát a torony alatt lévő házakat nem kéne, hogy befolyásolja.

3 gyerekem van, hosszútávban gondolkodom, így szeretném tudni, hogy igaz-e, és nem veszélyes. Ha jól értem, minél közelebb vagyok az antennához, annál jobb, mert nem ér a sugárzás.

 

Szeretnék azért csináltatni szakemberrel mérést a telken, pl. gauss méterrel, vagy hasonló, biztosra szeretnék menni.

 

Tudom, leírtad, hogy milyen környezetben élsz. Lehet, hogy jól alszol, de gondolom ennek a hatása inkább úgy 10 év mulva derül ki, és nem 1-2 év alatt.

 

Köszi előre is a tippeket.

Előzmény: time-slot (32)
time-slot Creative Commons License 2007.03.31 0 0 33

azaz megoldásokat találni:) bocs

 

time-slot Creative Commons License 2007.03.31 0 0 32

Mint minden valódi probléma, véleményem szerint ez is kissé túl van lihegve.

Természetesen a jelenség létezik és ahogy mondani szoktam, nem nevel helyes testet.

Jómagam villamosmérnök vagyok és konkrétan mobilkommunikációval foglalkozom. Laikusként is belátható, hogy egy a természtestől eltérő elektromágneses sugárzás hatással van az emberi szervezetre. Általában  a sejtek felmelegedésének problémáját szokták emlegetni. Az emberi szervezet sajnos úgy van összerakva, hogy pld a csontok egészen kitűnő antennaként szolgálhatnak már éppen a méretük miatt, hisz nagyon jól "összemérhetőek" a leggyakrabban előforduló mesterséges sugárzásokkal.

De véleményem szerint sokkal veszélyesebbek azok a sugárzások, amelyek az agy saját elektromos terét befolyásolják. Természetesen ez magánvéleményem.

 

Minden esetre a védekezésre számos lehetőség van. És ha valaki rátud szánni súlyos százezreket...milliókat az tegye meg.

Persze néhány 10 ezres beruházás is hozhat számottevő eredményt.

 

DE a káros hatások meglehetősen egyénfüggők!!!!!! Én pld -a munkámból adódóan:(- mobiltelefonnal alszom, a lakásunkban dect-es telefon van, mert üzlet van a házban - éjszakára szétszedve áramtalanítva- 3 mobiltelefon bázisállomás van 1km-es körzetben és naponta több órát töltök intenzív elektromágneses térben.

Ennek ellenére hála Istennek jól alszom, és jó egészségben vagyok.

 

Szóval nem elhanyagolandó a probléma és lehet ill.kell is megoldásokat, "kármentéseket" végezni.

Magam is gondolkodom ilyen vállalkozás beindításán.

 

Előzmény: Makkoscipo (31)
Makkoscipo Creative Commons License 2007.03.31 0 0 31
Jó reggelt!

Ezt a hozzászólásomat ide is leírom (a Szkeptikus konferencia topicba is leírtam), mert szerinetm itt is vannak akiket érdekel, esetleg segíteni tud....

Nagy dilemmában vagyok, már megint a média megijesztett:

Láthatatlan fantom: életveszély az elektroszmogban
Hogyan védekezhetünk a külső és belső sugárzás ellen?
2007. március 23., péntek 20:41

Sugárzó kábelek cikáznak körülöttünk, vibrál a monitor és a TV, magasfeszültség és mobilháló zizeg a fejünk felett odakint.

Az általuk kibocsátott sugárzás pedig hosszútávon egészségkárosító lehet. A mobiltelefon is, amelynél a mérés szerint híváskezdeményezéskor drasztikusan nő a sugárzás mértéke. A Napközben vendége Zettisch Ferenc, a Quadrát Kft. főmérnöke azt tanácsolja, hogy a készüléket ilyenkor tartsuk kicsit távolabb a fülünktől.

A lakásban lévő elektroszmog elvezetésére is van megoldás. A szabadalmaztatott módszer lényege egy preventív elv. Bármilyen hatás is van a lakásban, azt csökkenti lehet egy elvezető rendszerrel. A fenntartása, üzemeltetése semmibe sem kerül, ezért hosszútávon több szempontból is előnyös.

Ezek az elvek a házak tervezésénél és kivitelezésénél még nem jelentek meg, de már elkészült az első olyan ház, ami minta értékű. A fővárosban álló tömbépületet speciális festékkel, tapétával, padlóba épített hálókkal és fóliákkal tették biztonságossá. A hatékonyságot jelzi, hogy odabent szinte alig lehet hívást kezdeményezni mobilról. A régi épületeket is át lehet alakítani, az egész beavatkozás leginkább egy átfogó felújításhoz hasonlítható.

De léteznek apró praktikák is, amelyekkel csökkenteni lehet az elektroszmogot a lakásban. Például beépíthetünk olyan automatikát, amely áramtalanítja azokat a vezetékeket, amelyeken olyan fogyasztók vannak, amiket huzamosan nem használunk. Tehát az ún. készenléti állapot alatt is sugároznak a berendezések, erre is érdemes figyelni. Vöss Katalin tanácsadó szerint a mobilokat és a hasonló készüléket érdemes éjszakára teljesen kikapcsolni, ugyanis ha ezeket a fejünk környékén tartjuk, valósággal „meggrillezzük” az agysejteket.

Gazdagh Bernadett – Kránitz Balázs – Kossuth Rádió - Napközben
===========================================


Mobillal tesztelhetjük a szigeteletlen mikrosütőt
Nem képernyő, ne nézegessük a konyhai eszközt működés közben!
2007. március 30., péntek 11:24
Vélt vagy valós veszélyforrást jelentenek otthonunk elektromos berendezései, például a mikrosütő?

Tudományos kísérletek tucatjai szólnak arról, hogy káros élettani hatásai vannak. De vajon higgyünk-e a vizsgálati eredményeknek, amelyeket olykor piaci igények formálnak. Kételkedni azonban lehet, és amint azt Várhegyi László szakújságíró mondta, kísérletezni kell.

Megtudhatjuk, hogy mikrohullámú sütőnk elég biztonságos-e. Tegyünk be a mobiltelefont a nem működő mikróba, csukjuk be, majd hívjuk fel a készüléket. Ha kicsöng, az azt jelenti, hogy nem jól szigetel az ajtó. A mikro 20 méteres körzetben szennyezi a környezetet, és 10 méteres körzetben még peacemakeresek összeeshetnek.

Komoly kísérleteket végeztek a mikrohullámú sütővel. Például a hagyományos főzési technikával kívülről befelé melegítünk, itt meg másként megy a melegítési eljárás. Az eredmények szerint emésztőszervi fekélybetegségeket okoz a mikróban készült étel. Azt is kutatták, hogy ezek az ételek milyen elváltozásokat okoznak a szervezetben, a vérrendszerben. A koleszterin arányt rontja, a hemoglobin szintet csökkenti. Az a probléma még, hogy a fehérjeszintézist is megváltoztatja. A szakember azt mondja, nem javasolja a mikró túlzott használatát.

Gazdagh Bernadett – Kossuth Rádió - Napközben
================================

Második hete megy a Kossuth Rádió Napközben műsorában ez az elektroszmog elleni riogatás. Ha komolyan kellene venni amit mondanak akkor holnaptól érdemes lenne egy mikróhullámú sütő és mobil telefon megsemmisítő vállalkozásba belefogni. De mondták azt is, hogy a falban lévő vezetéket, ha áramtalanítjuk, akkor jobban lehet aludni.

Mondjatok már valami okosat! Mert a főnököm fikázta a műsort. Mondta, hogy egy ujjabb fogás kiszedni pénzt a tudatlanok zsebéből. Na most kinek van igaza?
time-slot Creative Commons License 2007.03.30 0 0 30

Kár, hogy csak most láttam ezt a fórumot. Épp Pesten voltam, szívesen elmentem volna!!!

Sajnos a honlapotok nem elérhető!

Tudnál mailben vagy levélben prospektust, technikai leírást küldeni az említett műszercsaládról? Természetesen árak is érdekelnek!!!

kobora@externet.hu

Előzmény: elhívatott (26)
drsoul Creative Commons License 2007.03.28 0 0 29

Tényleg, jut eszembe: méréseitekről adtok hivatalos véleményezést?

milyen tanusítványotok van?

Előzmény: elhívatott (26)
Turzó Attila Creative Commons License 2007.03.27 0 0 28
Kedves Elhivatott,

tudsz-e tanácsot adni, hogy a rádioktív szennyeződések mértékének mérésére,
kit lehet megkérni és mennyiért jönne ki. Illetve olyan szakember aki hitelesített mérőeszközzel rendelkezik ami elfogadott .

üdv. T.A.
Előzmény: elhívatott (26)
drsoul Creative Commons License 2007.03.27 0 0 27

Szia elhívatott!

 

Érdekelne, mennyiért végeztek ilyen méréseket, teljeskörűt, ill. csak EMF.

A honlapotok ugyanis nem jelenik meg.

Próbálok csatolni képet az adott területről, talán úgy jobban érthető.

Előzmény: elhívatott (26)
elhívatott Creative Commons License 2007.03.26 0 0 26

 

 

        drsoul-nak!

 

   Tegnap (márc.25-én )volt a várban egy nemzetközi konferencia

   ahol a rendszerünket mutattuk be főleg orvos meghívottak részére.

   Ez a több darabból álló műszer-család most már lehetővé teszi a

   teljes építészet-biológia követelményeinek teljes felmérését,valamint az egészségre káros hatások mérése,Védése!

   -földsugárzás -mérő  (Geo-scanner)-jelenleg az országban egyedülálló!

    Most kezdjük az értékesítését.

  - radioaktivitás -radon mérő készülék

  - elektrosztatikusság mérő készülék

  - scintillátor-amelyellyel a talajösszetétel vizsgálható ill.mérhető

  - és nem utolsó sorban az elektroszmog -mérő készülék.

   Tehát mint a fenti felsorolás is igazolja teljes vertikumban tudjuk az

   objektiv,ujraismételhető méréseket nyujtani a természetes és technikai

   sugárzások anomáliájáról.

 

                                                                                 Elhívatott

   

Előzmény: drsoul (25)
drsoul Creative Commons License 2007.03.25 0 0 25

Szia!

Pontosan mit mértek?

Én telket szeretnék venni, de a közelben (kb100-150m) van egy Westel antenna (mobilbázis állomás a hiv. neve?).

Foglalkoztok ilyen jellegű mérésekkel, rendelkezte gaussméterrel, mely ilyen spektrumban mér?

Előzmény: elhívatott (24)
elhívatott Creative Commons License 2007.03.25 0 0 24

 

 

 

         Kiflinek!

 

     Engedd meg ,hogy ajánlam a Cégünket amely az elektroszmog,-

     és a geopatikus sugárzások mérésével foglalkozik,és ezt a

     tevékenységet Mérőműszerrel(ami az országban egyedűlálló)

     végezzük.

                                               Üdv.:ELHÍVATOTT

Előzmény: kifli (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!