Keresés

Részletes keresés

emmaem Creative Commons License 2004.01.03 0 0 65
Rostatundi,

a medlomb.freeweb.hu-n megtalálod a vizsgálatok árát: első konzultáció 8000 Ft (ezt mindenképpen ki kell fizetni), pl. hormonvizsgálat hormononként 2000 Ft, de ezt meg lehet úgy is oldani, hogy ők megmondják, mit kell nézni, és elballagsz egy állami kórházba, ahol TB-re megcsinálják, a Kaáliba pedig csak az eredményt viszed.

e.

Előzmény: rostatundi (64)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.02 0 0 64
Szia Matiba!
Most azt olvastam a másik oldalon, hogy egy vizsgálat 30ezerbe kerül a Kaáliban, igaz ez?
Ez magánkórház? Kérlek írj le róla mindent amit tudsz, ha gondolod írd magánban a címemre: rostatundi@freemail.hu
Köszi
Előzmény: Matiba (62)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.02 0 0 63
Köszi!
Most már ezt is tudom!
Szia
Előzmény: Törölt nick (61)
Matiba Creative Commons License 2004.01.02 0 0 62
Szia! Szeretnék neked továbbra is segiteni. Én sem a BMC-t, sem a Dévai Intézetet személyesen nem ismerem, igy konkrét infot nem tudok neked adni, csak a Kaáliról, mert oda jártam.
A fővárosi Kaáliban sincs hálapénz, sőt ha jól tudom tilos is adni.
Sajnos az én orvosom már nincs ott, igy konkrét személyt nem tudok ajánlani. De gondolom mindenki más azért ajánlja neked, ahol volt, mert az ismeri közelebbről. Én is igy vagyok a Kaálival.
Ha van még kérdésed nyugodtan irj magánban is, szivesen segitek, de ne az itt lévő cimemre, - mert az nem mindig jó mostanság - , hanem a matiba@freemail.hu-ra irj kérlek.
Előzmény: rostatundi (56)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.02 0 0 61
BMC, vagyis Budai Meddőségi Centrum. Helyileg a János Kórházban van, és itt is nagyon jók az orvosok:)

Azt gondolom, hogy alapvetően az ilyen típusú intézetek között nincs igazán különbség, az ember lánya és fia leginkább aszerint dönt, hogy melyik orvos nyeri meg a tetszését. Mi ezért vagyunk Konc doktor úrnál:)

Előzmény: rostatundi (60)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.02 0 0 60
Szia kingajudit!
Köszönöm, hogy írtál nekem és Te is ajánlod a Kaáli intézetet! Most már tényleg nem tudom, hogy a Kaáliba menjek vagy a Dévaiba!? Mind a kettő szimpatikus! Még egyikben sem jártam, de azt hiszem jövőhéten megnézem mindkettőt aztán amelyik szimpatikusabb oda fogok járni!
Egyébként mi az a BMC? Mit jelent hogy Te BMC-s vagy? Ugy hallottam a János kórház is nagyon jó! Nem azt mutatták be múltkor a TV-ben? A Duna TV-n láttam egy műsort ahol párokat mutattak akiknek beültettek gyereket. Nem a Jánosban volt?
Na mégegyszer köszi szia
Előzmény: Törölt nick (57)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.02 0 0 59
Szia Hszm!
Nagyon kedves Tőled, hogy már többször is írtál nekem! A kedvedért felmentem a Dévai intézet lapjára és elolvastam, tényleg nem rossz! Tetszett amit írtak és az a hozzáértés ahogyan írtak a meddőségről. Most feladtátok a leckét! Dévai vagy Káli intézet? Mind a kettő tetszik!
Szóval lesz hova mennem jövőhéten!
Köszi
(Akartam Neked küldeni egy aranyos képet, de nem sikerült sajnos!) Majd talán E-mailben elküldöm.
Na szia

Hszm Creative Commons License 2004.01.02 0 0 58
Szia Tündi!
Én változatlanul a Dévai intézetet (és ott a Dévai főorvost) propagálom (a Kaálit nem ismerem).
Mint írtam már korábban, abszolút szívügye, amit csinál, nagyon rendes, soha nem éreztem úgy, hogy azon túl, amit tényleg fizetni kell, az egyébként TB fizette beavatkozásokért pénzt várna el. Viszont februárban felvittük hozzá a kisfiamat és bár nagyon elfoglalt volt (délelőtt mentünk, amikor a beavatkozások zajlanak) olyan örömmel üdvözölt benneünket és olyan szeretettel szemlélte "munkája gyümölcsét", hogy az minden pénzt megért. (volna)
Tulajdonképpen ez egy kis intézet, a Kaálival összehasonlítva mindenképpen, de azt itt, így imeretlenül garantálom neked, hogy bennük soha nem fgosz csalódni!
Hszm
Előzmény: rostatundi (56)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.02 0 0 57
tundi, én ugyan BMC-s vagyok, és nagyon szeretem, de az ország bármelyik Kaáli intézetében tilos a hálapénz:) És nagyon jók az orvosok:)

(Én többek között azért vagyok BMC-s, mert a János kórházban van, és ha bármilyen beavatkozást meg kell csinálni, akkor minden helyben van. Én ezt eddig háromszor vettem igénybe)

Előzmény: rostatundi (56)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.02 0 0 56
Sziasztok!
Köszönöm Matiba és Hszm, hogy írtatok!
Azért akartam Győrbe menni, mert azt ajánlották, hogy ott nagyon jók az orvosok és nem kell fizetni sőt tilos hálapénzt adni. Ez nagyon megtetszett nekem, mert már sok orvosra sokat költöttem eredmény nélkül. De ha azt mondjátok, hogy jó a budapesti Káli is, akkor lehet hogy tényleg oda kéne mennem. Van konkrét orvos akit tudnátok ott ajánlani? Kérlek írjatok még róla, mert most sok buzditásra van szükségem, mert már sokat csalódtam!
Mindent nagyon köszönök!
Sziasztok!
Matiba Creative Commons License 2004.01.01 0 0 55
Szia!

Budapesten is van Kaáli intézet, nem kell Győrbe menned. Ott is nagyon jók az orvosok. Nekik köszönhetem a ma 1,5 éves kisfiamat.
Bővebb infot róluk a www.kaali.hu oldalon találsz. Sok sikert!

Előzmény: rostatundi (51)
Hszm Creative Commons License 2004.01.01 0 0 54
Csak 1 kérdés:
Ha te budapesti vagy akkor miért szeretnél Győrbe menni? (úgy tudom itt Pesten is van Kaáli(1125 Budapest , Istenhegyi út 54/a.)
Ez az eljárás nagyon igénybe veszi ám az ember lányát, többször is kell menni (rövid idő alatt)
(lehet, hogy naponta) megbeszélésre, UH-ra, hogy ellenőrizzék a stimulációt, peteérés menetét és például a beültetés után nem biztos, hogy a legjobb dolog órákat autózni/vonatozni hazafelé!
Hanem minél gyorsabban otthon lenni és pihenni!
Nekem például nem értek egyenletesen a tüszőim és ezért sokszor kellett menni UH-ra nehogy némelyik idő előtt eldurranjon és így nekem mind 3 alkalommal már a 12. napon volt a punkcióm (petesejtleszívás) és a 14. napon a beültetés!
Üdvözlettel: Hszm
Előzmény: rostatundi (52)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.01 0 0 53
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki írt nekem!
Most nagyon izgatott vagyok mert nem gondoltam, hogy ilyen hamar ilyen sokan írtok nekem!
Mindenkinek nagyon boldog örömökben gazdag, gyermekekben gazdag újévet kívánok!
rostatundi Creative Commons License 2004.01.01 0 0 52
Szia Hszm!
Neked is nagyon köszönöm, hogy írtál és ajánlottad a Dévai klinikát! Nem hallottam még róla! Ez valami magánkórház? Most azt hiszem a káli jobban felkeltette az érdeklődésemet, de azért ezt is elteszem talonba és nagyon köszönöm, hogy írtál!
Előzmény: Hszm (50)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.01 0 0 51
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy írtál és ajánlottad a káli intézetet! Érdekel a dolog, lehet hogy jövőhéten már el is megyek körülnézni és beszélek az orvosokkal. A kérdésem az volna, hogy budapestiek mehetnek-e a győri káli intézetbe és hogy kb. mennyit kell várni? Tényleg neked mennyi idő múlva ültettek be? Már nem vagyok olyan fiatal, jó lenne hamar túl lenni rajta. Sajnos mindenhol elvégeznek előbb egy csomó vizsgálatot, mindig kezdik előről, ami nem baj, csak hamar túl kéne esni rajta! Szóval sokan járnak oda? Sokat kell várni?
Bocs hogy ilyen sokat kérdezek, még mindig lenne egy csomó kérdésem amit még nem tettem fel!
De majd legközelebb és talán majd E-mailben.
Mindent köszi
Előzmény: szilvasgomboc (49)
Hszm Creative Commons License 2003.12.31 0 0 50
Szia!
Amennyiben a fővárosban élsz, vagy közelében nyugodt szívvel ajánlom a Dévai klinikát
Telefonszámuk: 309-77-55 melyen időpontot kell egyeztetni!
Én a Dévai főorvos úrnak köszönhetem a 15 hónapos Zsombor kisfiamat, aki a 3. lombik-próbálkozás gyümölcse, ha lehet ezt így mondanom.
Tiszta kultúrált környezetben, intelligens, segítőkész személyzettel állnak a gyermekre vágyó párok rendelkezésére. Csak a vizsgálatokért kell fizetni, amennyiben még nem volt diagnózis a meddőségre. Utána a gyógyszerek kerülnek pénzbe és nincs hálapénz és nem is várják el!
Ha van még kérdesed, mailben szívesen válaszolok!
Hszm
Előzmény: rostatundi (47)
szilvasgomboc Creative Commons License 2003.12.31 0 0 49
szia!

Hát, neked is csak azt tudom írni, amit az előbb. Jaa, és a Kaáliban _tilos_ pénzt adni a dokinak, nővérnek, bárkinek, "csak" a gyógyszereket kell fizetned.
Nekem most lesz februárban 3 éves a kisfiam és márciusra várjuk az ikreinket, mind a győri Kaáli segítségével és a 2. és a 3. próbálkozás lett sikeres.
(egy másik Tünde:)

Előzmény: rostatundi (47)
szilvasgomboc Creative Commons License 2003.12.31 0 0 48
sziaa!

Huuu, de rég jártam erre, NE haragudj!! :((

Én szívből ajánlom bárkinek a győri Kaáli Intézetet, és Kőrösi doki beteg volt, de ugyanúgy vállal, dolgozik ezerrel!
Ne húzzátok az időt (magatok miatt), mielőbb jelentkezzetek csak be!

Ha érdekel, hogy milyen eredményekkel dolgozik a győri Kaáli Intézet, akkor a www.kaali.org oldalon van egy táblázat, ahol a tavalyi eredmények benn vannak.

Legjobbakat kívánom Neked és mindenkinek, aki gyermeket szeretne!

Előzmény: Eda78 (44)
rostatundi Creative Commons License 2003.12.31 0 0 47
Sziasztok! Én 10 éve próbálkozom és még soha nem voltam terhes, legalább 10 orvosnál jártam már és rengeteg korházban, magánrendelőben voltam, sok beavatkozáson és műtéten átestem eredmény nélkül. Eddig egyetlen orvossal sem voltam megelégedve, mind csak a pénzt leste és nem tettek semmit. Kérlek segítsetek hogy végre normális orvost és normális kórházat találjak. Azt tudom, hogy csak beültetéssel lehet gyerekem, eddig még egyik orvosnál sem jutottunk el. Ha végre sikerülne valamelyik orvosnak hogy gyereket szüljek, annak szívesen adnék bármennyi pénzt, de csak akkor ha már meg van az eredmény!
Ezzel biztosan Ti is igy vagytok.
Előre is köszönöm a választ!
abagi Creative Commons License 2003.09.26 0 0 46
Azoknak, akiknek "nem jön össze", akiknek "elmegy", és akiknek hosszú évek,
komoly erőfeszítések után "jött össze",...
... a családnak, amely támogat, az orvosoknak és a biológusoknak, akik a kezelést végzik,
és az egészségügyi dolgozóknak, akik segítenek, és törődnek

Szeretnélek meghívni Benneteket egy érdekes és izgalmas kalandra. Olyanra, amely nem rejt magában veszélyeket, és a valóságshowk-kal szemben mindenki nyertes.
14. éve dolgozom meddő páciensek között. Rengeteg örömöt láttam, de még több szenvedést: szomorúságot, kétségbeesett kapkodást és reményvesztettséget. Láttam embereket vergődni, "utolsó szalmaszálakba" kapaszkodni. Voltak, akik a látszólag legreménytelenebb pillanatban azt mondták, hogy most nem adom fel. De nagyon kevesen mondták azt, hogy akkor is boldogok akarnak lenni, ha "nem jön össze".
Mit gondoltok? Csak kínlódva, sok szenvedéssel lehet megélni azt, hogy nehézségeink vannak azzal, hogy gyermekünk legyen? Csak akkor lehetünk boldogok, ha feláldozva mindent egy cél érdekében azt el is érjük? Biztos vagyok benne, hogy Ti is sejtitek, hogy nem. Ezért
arra hívlak meg Benneteket, hogy lázadjatok fel mindaz ellen, ami szenvedést okoz.
Szeretnénk létrehozni egy klubot, ahova nem panaszkodni jöhettek, hanem egymásnak segíteni, tanulni, tapasztalatokat szerezni, és azt megosztani. Ahol olyan, Benneteket érintő kérdésekről is beszélgethettek, amelyek túlmutatnak a meddőség orvosi-egészségügyi területén. Ahol a reményt nem a "Majd csak sikerül Nektek is!" szlogen jelenti. Egy új szellemiséget szeretnénk felmutatni, amely segít abban, hogy megerősödjünk, hogy elkezdjünk az eddigitől eltérő kapcsolatokat kialakítani önmagunkkal és másokkal, hogy elhigyjük azt, hogy képesek vagyunk a változtatásra, és hogy a mindennapok szürkesége mögött rejtőzik egy másfajta valóság, ami sokkal színesebb és értelmesebb.
További információ:
Abádi Ágnes (Közösség az Emberi Fejlődésért)
abagi@freemail.hu, 06-70-282-9969

Matiba Creative Commons License 2003.09.07 0 0 45
Kedves Reila!

Gondolom, nem lesz könnyű dolgod a választásban, de én a bp-i Kaáli intézetet javaslom neked. Azért hozzá szeretném fűzni, hogy nyilván mindenki azt ajánlja, ahol járt, vagy jár és jó tapasztalatai vannak.

A férjemmel mi a Kaáli Int.-be jártunk, és tavaly nyáron meg is született a babánk. Én azért ajánlom, mert nagyon emberségesek, és lehet, hogy furcsa, de nem éreztem magam kiszolgáltatottnak.

A mi orvosunk már nincs ott, de tudok neked ajánlani valakit. Közvetlen tapasztalatom nincs róla, de csak jót hallottam róla, és amikor oda jártunk, nagyon szimpatikus volt. Többektől hallottam, hogy nagyon jó szakmailag és emberséges is! Dr. Krizsa Ferencnek hivják.
Az intézet tel. számát megtalálod a www.kaali.hu. oldalon, de a tudakozó is megmondja.

Remélem tudtam segíteni. Sok sikert nektek!

Most néztem meg a dátumot, - márc. - ha megtaláltad, akkor elnézést a hozzászólásért.

Előzmény: relia (41)
Eda78 Creative Commons License 2003.09.06 0 0 44
Szia Szilvásgombóc!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a leveledre.
Sajnos én most estem át egy életmentő műtéten az edometriosis miatt és 25 évesen váratlanul ért bennünket, hogy csak lombikkal lehet babánk.
Nekünk is a győri Kaálit ajánlották, de valaki azt mondta, hogy a Kőrösi Dr. nagyon beteg. Nyugtass meg, hogy ez nem így van. Mi még előtte állunk a dolgoknak (még kapom az injekciókat), de nagyon szeretnénk ha tudna vállalni bennünket.
Mennyivel előtte érdemes bejelentkezni hozzá?

Előzmény: szilvasgomboc (40)
Eda78 Creative Commons License 2003.09.06 0 0 43
Szia Szilvásgombóc!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a leveledre.
Sajnos én most estem át egy életmentő műtéten az edometriosis miatt és 25 évesen váratlanul ért bennünket, hogy csak lombikkal lehet babánk.
Nekünk is a győri Kaálit ajánlották, de valaki azt mondta, hogy a Kőrösi Dr. nagyon beteg. Nyugtass meg, hogy ez nem így van. Mi még előtte állunk a dolgoknak (még kapom az injekciókat), de nagyon szeretnénk ha tudna vállalni bennünket.
Mennyivel előtte érdemes bejelentkezni hozzá?

Előzmény: szilvasgomboc (40)
myn Creative Commons License 2003.05.08 0 0 42
Kedves relia,
remelem, olvasod meg a hozzaszolasokat, mert azt a kozpontot, ahova en jarok, mindenkepp szeretnem figyelmedbe ajanlani. Ugyan en meg csak a stimulacios szakaszban jarok (igaz, mar a vege fele), de az eddig tapasztaltak alapjan azt gondolom, ez az egyik olyan hely, ahova erdemes elmenni korulnezni. A Nyiro Gyula Korhaz Meddosegi Centrumaba jarok, immar csaknem egy eve, s bar itt is varakozni kell (szinte mindig, attol fuggetlenul, mikorra hivtak be), de ketsegtelenul jo hangulatu helyen, nagyon kedves noverekkel, asszaisztensekkel es az en esetemben orvossal kerulsz kapcsolatba, szoval en csak ajanlani tudom. Nekem is endometriozisom van, plusz PCOs vagyok, meg hat ami ezzel jar, itt is mutottek, de a MC-mal kapcsolatban csak pozitivan tudok nyilatkozni. Ha meg nem talaltal helyet es masnak nem voltak a Nyirovel kapcsolatban rossz tapasztalatai, menj el hozzajuk!

Drukkolok Nektek!

Előzmény: relia (41)
relia Creative Commons License 2003.03.22 0 0 41
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Budapestre költözünk a férjemmel vidékről. Négy éve próbálkozunk, hogy kisbabánk lehessen. Két sikertelen lombikon vagyunk túl. Endometriózisom van , már négyszer volt laporoszkópiás műtétem,GNRH kezeléseket kapok folyamatosan a lombikbaba próbálkozások között, de állandóan kiújul a betegségem. Szeretnék találni egy olyan orvost és meddőségi központot, ahol folytatni tudnánk a lombikbaba programot. Aki tud ajánlani nekünk helyet és orvost, akihez mehetnénk, az írjon nekünk. Ha valaki ugyanebben a betegségben szenved, vagy már sikeresen kigyógyult belőle, vagy pedig már kisbabája született e betegség mellett, azokkal is szívesen felvenném a kapcsolatot.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat és minden segítséget!

szilvasgomboc Creative Commons License 2003.02.06 0 0 40
sziasztok!

Nemrég találtam rá erre a topicra.
Mi a győri Kaáliba jártunk, a 2. beültetés sikeres volt. Az első konzultációért kellett fizetni, utána a gyógyszerekért már csak - aminek az ára gondolom függ a kezeléstől is. Nagyon kedvesek voltak velünk végig mindenki, de hogy azért negatívot is írjak: sokat kellett várni annakidején, hiába hívtak órára, akkor is min. 1 órát ültünk a váróban, gondolom máshol se nagyon más a helyzet. Dr. Kőrösi Tamáshoz jártam, nagyon sokan jöttek hozzá az ország más részéről is. Velünk kedves volt, minden kérdésünkre válaszolt (amit nem árt előtte előre összeírni, mert a felét benn úgyis elfelejti az ember). Amikor sikerült, vissza kellett menni UH-ra, azért kellett már fizetni.

Szerintem az intézet választásnál nagyon fontos, hogy milyen hogyisírjam, sikerességgel dolgozik. A győri Kaáli 45-48% körül van, ami elég szép eredmény. Ha jobban is érdekel valakit, akkor a honlapjuk címe: www.kaali.org
Szívesen írok, ha van még kérdés.

gysz Creative Commons License 2003.01.23 0 0 39
Valószinűleg elfogadják gondolom ha elég friss eredmény.De ezt biztosan megmondják neked telefonon.Az időpontban ne számits túl hamarra mert rengetegen vannak.
Előzmény: szandi897 (38)
szandi897 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 38
Sziasztok,én még új vagyok ezen a topicon, de segítségeteket kérném, valaki meg tudná-e nekem mondani, hogy a Nyírőben elfogadják-e más intézet vizsgálatait, és bejelentkezés után mikor adnak időpontot?
RKata Creative Commons License 2002.11.26 0 0 37
Sajnos úgy értettem. De elképzelhető, hogy a vérvételt ki tudod kerülni, ha viszel friss eredményt, csak nem tudom, mire kíváncsiak pontosan.
Előzmény: Törölt nick (33)
Twinny Creative Commons License 2002.11.25 0 0 35
A 'jelzik' zajlik akart lenni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!