Keresés

Részletes keresés

.ETNA. Creative Commons License 2016.11.09 0 0 3204

... ja és a biol. mellett nincs fájdalom (ha szerencsés vagy és a szervezet jól reagál a blokkolóra), csak nem kell vagánykodni, oda kell figyelni a mozdulatokra, extrán nem kell megerőltetnem egyik ízületemet sem, de még tornázni is lehet, ha éppen akarok, de nyilván meg kell válogatni a gyakorlatokat.

.ETNA. Creative Commons License 2016.11.09 0 0 3203

Igen, szerencsére az első tüneteket követően kb. 1,5 hónap múlva már volt diagnózis és némi gyógyszer-próbálgatás után, kb. 1,5-2 évvel később már kaptam a biológiai terápiát. Ezzel a helyzet, hogy a betegség kialakulását követően, minél hamarabb kezded el, annál biztosabb a remisszió. Ez nem "betegség", hanem egy állapot, ami az immunrendszerem - valami miatt történt - működésében bekövetkezett galiba (átprogizta magát túl sok TNF alfa fehérje termelésre, ami a gyulladást, a legősibb védekező módszert kiváltó fehérje) miatt állt elő. Ez van :-)

Előzmény: Brekikkk (3202)
.ETNA. Creative Commons License 2016.11.07 0 2 3201

... ja és még jóidőben írom: semmilyen infó nem érdekel semmilyen szerről, amit akarok, kikutatom magamnak, vagy felveszem a kapcsolatot E.J. Corey amerikai Nobel-díjas kémikus egyik  rákkutató, biokémikus munkatársával, aki magyar és gyerekkorától kezdve ismerem.

Előzmény: .ETNA. (3200)
.ETNA. Creative Commons License 2016.11.07 0 1 3200

Igen, az Avemart, nem én, hanem egy közeli hozzátartozóm, akivel az egész kemoterápia alatt ott voltam és még az Avemar igénybevételében is egyetértettünk, szerencse volt, hogy a forgalmazó (a kórházzal szemben) felajánlotta a kipróbálási lehetőséget (ingyen adott 1 napi adagot és a müa keverőtermoszt, vagy mifenét). Egyébként, hála érte Istennek, a jósorsának és persze az osztályvezető professzornak (aki személyreszabottan összeállította a szükséges kemoterápiás szert), már 5 éve tünetmentes. Tény, hogy ennek a típusú ráknak 99 %-os a gyógyulási esélye, a maradék 1 %-on pedig csak azért nem tudnak már segíteni, mert későn (áttétek stb.) ment orvoshoz.

 

A másik kérdésedre válaszolva, igen nem csak "voltam", vagyok is RA-s ... miután nem gyógyítható, mert az immunrendszer "resetelése", mint egy összegabalyodott, vagy vírusos számítógép esetén, még nem kivitelezhető, sem alternatív, sem hagyományos orvoslással. A tüneteket tudják enyhíteni és a remisszió különböző formáit elérni.

Előzmény: Brekikkk (3198)
.ETNA. Creative Commons License 2016.11.07 0 2 3197

Segítek: az konkrétan azt jelenti, hogy köszönjük, hogy itt voltál, így most már bárki visszakeresheti amit ajánlottál, vagy ha végre publikussá teszed az e-mail címedet, akkor közvetlenül Téged is megkereshet*, de most már mehetsz isten hírével. Nagyjából ezt ... gondolom :-)

Előzmény: Brekikkk (3195)
.ETNA. Creative Commons License 2016.11.07 0 0 3196

Ja, bocsi, rosszul emlékeztem, tényleg nem Te nyitottad :-)

 

Nem részletezem, de maradjunk annyiban, hogy az Avemarral kapcsolatban szó sem volt semmiféle "méregtelenítésről", egyszerűen olyan rossz közérzetet és rosszullétet okozott, s ez a "hatása" kb. 2 napig tartott, amilyet ... bár a kemoterápia folyt tovább, természetesen Avemar nélkül ... a későbbiekben a kemotária NEM (!!) okozott. Ennyi.

 

Lényegében tökre nem érdekel, hogy Amerikában kinek mire adják, használ-e, de az a fajta fanatizmus és pökhendi nyomulás, ami - már megbocsáss, de ez az igazság - az étrendkiegészítőket, "csodaszereket" forgalmazókat jellemzi, legalább annyira káros, mint mindenféle alternatív kezelési mód, vagy szer, következetes elutasítása. Egészségügyi fórumokon nem lehet reklámozni, arra ott van a természetgyógyász topik, ezt már ezerszer elmondták, leírták.

 

Egyébként, éppen most jelent meg egy cikk arról, hogy több millióra büntettek meg gyártókat, forgalmazókat, mert az egyik pl. azt állította, hogy még orvosok és orvosi szervezetek is tesztelték a csodaszerüket ... a vevők meg ugye simán bevették ... aztán az ellenőrzés során, igen hamar kiderült, hogy szó sem volt semmiféle "tesztelésről", simán csak kamuztak. Ettől még lehet, hogy az a bigyó alkalmas erre+arra, de ha a hatása tényleg annyira jó, mint ahogy állítják, akkor csak a bevétel növelése és a gyorsabb terjesztés miatt, nem tisztességes olyasmit állítani, amiről pontosan tudniuk kell, hogy köze sincs a valósághoz.

Előzmény: Brekikkk (3185)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.07 0 0 3194

Annyi negatív véleményt kapott a kereskedő, hogy annak a töredéke is önkéntes távozást jelenthetne:

 

"ittenem, te mindent tudsz. haldoklónak gyógyulást, ápolónőnek milliomos állást!"

 

"hiszel te abban, hogy más buta és hiszékeny.. gratulálok, én egy perc alatt átláttam rajtad. a többieknek meg csak azt kívánom, a jóisten mentse meg őket ilyen emberektől, mint te vagy. hálistennek, nekem van józan eszem, nem dőlök be ilyen álszent, pénzéhes kuruzslóknak. csak kívánom, egyszer úgy tudj tükörbe nézni, hogy ne köpd szembe magad...

 

 

"Figyi!
Vannak olyan topikok, ahol pont ilyen tefeleket varjak.
Ez nem egy olyan topik.
Beken hagynal minket mar vegre?????????????????? Mit lehet ezen nem erteni? Megfogalmazzam mashogy is? Vagy szoljak a moderatoroknak? Mit kellene csinalnunk, hogy vegre lelepj a ...?"


Te még mindig itt vagy???? Döbbenet.


"Hiteltelen, ostoba, öntelt ... vagy.
Hogy képes bevenni a gyomrod azt, amit csinálsz?"

 

 

"...te kis ártatlan. Te kizárólag azért vagy itt az Index fórumon, hogy árusítsd a termékeidet, a topiknak éppen megfelelő mesékkel. Azonban páran rámutatunk arra, hogy Te bizony egy pénzéhes MLM-ügynök vagy, aki azt sem tudja igazából, hogy mit árul. "

 

"No mi az, már megint praktizálsz?
Nem furcsa, hogy ezen a "páciensen"-balekon- madj'minden eddig általad is jelzett betegség megjelent. Nem volt rokon életlenül? Netán apuka."

 

 

Tehát,  ahol nincs keresnivalód, ott nem kell lenned! megvan?

ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.07 0 0 3193

Bezzeg a 89-esben leírt TÉNYre nem reagálsz...

 

LOL

Előzmény: Brekikkk (3191)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.07 0 1 3192

Na, menetrendszerűen jön a taknyos angolna tekergőzése jellegű kimagyarázkodás...

 

Mi mást is lehet várni egy MLM-ügynöktől...! Pfff.... :-s

 

 

Előzmény: Brekikkk (3191)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.06 0 1 3190

Saját magadat köpöd szembe...?? Te magad írod....!!!!

 

 

Hidd el, amiről úgy gondolom, hogy jó -ez lehet bármilyen termék vagy eljárás- azt akkor is reklámozom, ha semmilyen személyes érdekem nem fűződik hozzá.

 

Előzmény: Brekikkk (3188)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.06 0 1 3189

nagyon kevesen ismerik, tehát azért beszélek róla!

 

 

= REKLÁMOZÁS!

Előzmény: Brekikkk (3188)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.06 0 1 3187

Képtelen vagy felfogni, hogy NEKED szóltak az olvtársak, hogy HAGYD ABBA a reklámozást!!!!!

 

 

Előzmény: Brekikkk (3185)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.06 0 1 3184

Képtelen felfogni.... Szerinte ezek a topikok azért vannak, hogy ő reklámozhassa a (semmiresejó) "csodaszereit". :-(((((

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=141625076&t=9233537

Előzmény: .ETNA. (3182)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.06 0 1 3183

Ezen a fórumon IS, mint minden betegséggel foglalkozó fórumon, az emberek valódi, önzetlen segítséget várnak beteg társaiktól, nem pedig  a jutalékért dolgozó MLM-ügynöktől, aki email címek után kutatva,  bepalizza őket, Istent, angyalt, orvost játszik, tiltása után számtalan névvel pofátlanul visszajön. 

 

Ez nem MLM fórum!

.ETNA. Creative Commons License 2016.11.06 0 2 3182

Ezen a fórumon nem elsősorban "segítséget" (természetesen, néha azt is), hanem "megértést", toleranciát, empátiát, HASONLÓ betegséggel/állapottal küzdők SZEMÉLYES TAPASZTALATAIT várják a betegtársak.

Ha bármilyen étrendkiegészítőt, "csodaszert", vagy alternatív kezelést is szeretne bárki igénybe venni, hidd el, senki sem olyan hülye, hogy ne tudná a megfelelő keresőszót beírni a google-ba.

 

A kíváncsiság hajtott, amikor elolvastam korábbi (más topikokban írtakat is) hozzászólásaid, tudod, ezt a kioktató, a Neked ellentmondani merészelőket lenéző stílust sehol sem értékelik, sem betegek, sem egészségesek, sem potenciális vevők! Ezt nem tanították Neked marketing órán?

 

A hozzászólásaid zöme személyeskedés, kérlek, ezt fejezd be és érezz némi tiszteletet a betegségükre gyógymódot, vagy fájdalmukra enyhülést keresőkkel szemben, mert momentán nem ez a fajta hozzáállás jön át az írásaidból!

 

Az Avemárhoz (ilyen topikot is indítottál, ahogy látom) pedig egy kicsike személyes megjegyzés (tapasztalat): elvileg a kemoterápia tüneteit (hányinger, hasmenés, székrekedés, diszkonfortérzet stb.) enyhíti, de spec. NEM MINDENKINÉL, a próbaképpen, kipróbálásra kapott egy napi adag után, korábban sosem tapasztalt rosszullét, hasmenés lett az eredmény ... egyszóval, ami valakinek segít, az egy másik, UGYANOLYAN kórsággal, vagy kezelés mellékhatásaival küzdőnél lehet, hogy éppen hátráltat, vagy ELLENTÉTES hatást vált ki! Ezért veszélyes az általánosítás, mind az általad preferált szerek, kezelések, mind az emberek vonatkozásában!

Előzmény: Brekikkk (3170)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.05 0 1 3180

minden beteget ne tulajdoníts nekem ezen a fórumon

 

 

????????????????????????????

 

Ezt konkrétan milyen hang mondja a fejedben??? :-DDD

 

 

Előzmény: Brekikkk (3179)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.05 0 1 3178

jajjistenem, bevonzás.... ez olyan igazi HP-s ezo-izés duma....  ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.............. :-DDD

 

 

Előzmény: Brekikkk (3177)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.05 0 1 3176

Ja , persze..... Egy másik nickeden betegnek álcázva magadat nyomod a reklámot... Marhára hihető...

 

LOL

 

 

Előzmény: Brekikkk (3174)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.05 0 0 3175

Pontosan annyi a hitelessége az én állításomnak, mint a tiédnek.

 

Ennyi meg egy bambi. :-D

 

 

Előzmény: Brekikkk (3173)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.05 0 1 3172

Itt is érdemes beidézni!

 

 

teerted 13 órája

0 3 504

 

 

Egy ilyen fórumon csak nagyon ostoba emberekben lehet bizalmat kelteni egy általuk ismeretlen csodaszer iránt.

Előzmény: Brekikkk (3170)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.05 0 1 3171

Per definitionem NEM SEGÍTSÉG az, ha ronda anyagi indokoktól vezérelve kufárkodsz a semmiresejó csodaszereiddel!!!

 

 

Előzmény: Brekikkk (3170)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.04 0 1 3169

Szóval még be is vallod, hogy kuruzsolsz.

 

Schön.... :)))

 

Te és a tanácsaid.... Kb. mint az úttörő aki a vak embert átkíséri a zebrán... Holott szegénynek esze ágában sem volt átmenni.

 

LOL

Előzmény: Brekikkk (3168)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.11.04 0 1 3167

Már itt is kuruzsolsz, és árulod a cuccosodat, sárkányfűárus!

 

 

Előzmény: Brekikkk (3166)
.ETNA. Creative Commons License 2016.11.04 0 0 3165

Szia!

 

Nekem is RA-m van, 2006-tól ... a szteroidon kívül minden befigyelt már, biológiai terápiát kapok 2008-tól.  A fájdalom okozta gondokat maximálisan megértem, az elején volt 72-es vérsüllyedésem is és még egy szalvétát sem tudtam megfogni, nem hogy a hűtő ajtaját kinyitni.

Van egy kimondottan reumatológiai topic is itt, ha van kedved, oda is írhatsz, ott nagyjából mindenki képben van az RA okozta tünetekkel, a rá ajánlott gyógyszerek hatásaival (mellékhatásaival), a betegség mibenlétével kapcsolatban

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9124177

Előzmény: Macskanaci (3149)
kinekafoglya Creative Commons License 2016.11.04 0 0 3164

Szia!

 

Hasonló cipőben járok én is, csak nekem PSA-m van, 1,5 éve, 46 évesen.

Egyelőre csak NSAID gyógyszerekkel próbálkoztak, egyik sem jött be, metotrexánt egy belgyógyászati probléma miatt nem tudtam elkezdeni. 

Egy éve HP-t találtak a gyomromban, várni kellett a kiírtásával, meg a kontrollal, vagy félévet.

Az eradikáció nem bizonyult jó ötletnek, mert a legújabb kutatások szerint (HVG 43. heti száma:

http://hvg.hu/instant_tudomany/201643__helicobacter_pylori__gyomros__lakotars__egy_janusarcu_bakterium) ez a baci az immunrendszer része, hiánya esetén fellángolnak az autoimmun folyamatok.

A gasztroenterológusok szerint, amíg a protokoll része az eradikáció, addig ne reklamáljak.

És a helyzet tényleg rosszabbodott, 2 hete napközben beáll a nyakam, reggelre megfájdulnak a rágóizmaim, nekem is megfájdultak a térdeim, majdhogy mozgásképtelen vagyok.

Éjszaka alig tudok aludni.

Teljesen lehangol ez az állapot, korábban rengeteget mozogtam (úszás, futás, kondi, kerékpározás), most meg alig vánszorgok.

A kilátások sem rózsásak, a gerinc érintettsége és a még mindig akut emésztőrendszeri problémáim (felszívódási zavar) miatt nem szedhetek immunszupresszáns szereket (még injekcióban sem, ugyanis az enzimeken keresztül bejut a gyomorba is). Marad a biológiai terápia, ami szintén immungyengítő.

Már a gondolattól is elborzadok, nem elég a bajom, majd még a gyenge immunrendszer miatt jönnek az őszi, téli fertőzések ....

Tényleg nem egyszerű....

G.

Előzmény: Macskanaci (3149)
Macskanaci Creative Commons License 2016.10.31 0 0 3162

Voltam egyszer ilyen "felmérésen" Budapesten. Úgy volt ingyenes, ott lesz egy orvos is akivel beszélhetek. Kérdezgettek, az egészségemről és arról hogyan táplálkozom. Orvos persze nem volt ott. Betették az ujjam egy gépbe, majd kimutatta hogy én nagyon beteg vagyok. Kaptam róla egy kártyát amin szín skála volt, a pirosban voltak a rákos betegek én előttük voltam kicsivel a gép szerint. Zöld meg természetesen az egészségesek voltak. Orvos nem volt ott, azt hiszem ez talán 3000 ft volt. Aztán ajánlgatott mindenféle terméket a c-vitamintól az omega 3-ig mindent. Kezdő csomag az 30 ezer ft körül volt. Mondom oké akkor kösz a semmit. Arra ment ki az egész hogy eladják ezeket a cuccokat. Én a vitaminjainkat 30% dolgozói kedvezménnyel veszem, elég magas hatóanyagúak. Ami meg már túl magas, ismeretlen gyártóktól az már gyanús nekem. Nem azért írtam ide, hogy mindenki megtaláljon és elmondja mit kellene szednem. Sport-táplálkozás tanácsadó is vagyok szóval tisztában vagyok pár dologgal.

JammieB. Creative Commons License 2016.10.28 -2 0 3161

Csak a te kis csacska fejedben van orvosi tanács! De, amint látod itt a fórumokban problémákra keresik az emberek a megoldást... te vagy az, akinek megoldása nincsen, csak problémái és állandóan félrebeszélsz! Nem unalmas?

Előzmény: ásítósmacska (3160)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 0 2 3160

Te tényleg azt hiszed, hogy ezek az eü fórumok arra vannak, hogy orvosi tanácsokat osztogass....??? Bármiféle képzettség nélkül. :(((((

Előzmény: JammieB. (3157)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 0 0 3159

Honnan tudod te, hogy nekem vannak-e bármilyen eü problémáim...????

 

Miért hazudozol???

 

 

Előzmény: JammieB. (3156)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 0 1 3158

Már megint kuruzsolsz?????

 

Milyen képzettséged van, hogy betegeknek "segíteni" akarsz??????

 

 

Egyetlen egy dologban segítesz nekik: a pénztárcájuk megkönnyítésében.

 

:-(((((((

Előzmény: JammieB. (3157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!