Keresés

Részletes keresés

homsrác Creative Commons License 2017.09.16 -3 4 11681

A koleszban találkoztam először a fiú-fiú felállással. csodás volt. Rengeteg élmény, közös masztik, az első aktusok. pl. a kép.

Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.16 -1 0 11680

Ha bárki, bármire kíváncsi, az írjon akár privátba is. Csak ajánlatot ne tegyen nekem!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11679)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.16 -1 3 11679

X.

Az előzőeket követően kb. 1,5 hét telt el, amikor egy szép keddi napon úgy döntöttem, hogy a korábbi kedvességét viszonzom, így amikor elment zuhanyozni, akkor az általa éjszakára magának előkészített világos színű bokszerét bedugtam a párnája alá, majd elbújtam az átjáró ajtaja mellé (vagyis nyitott állapot esetén mögé). Amikor kijött a zuhanyozóból magára tekert törölközővel és megállt az ágya végében és a szemével kereste a bokszerét, akkor odaléptem mögé és átöleltem. Aztán lefejtettem először a kezét a törölközőről, majd azt pedig róla. Nagyon jó volt megint érezni a bőrének illatát és selymességét. Rögtön azt éreztem, hogy ő is ugyanúgy vágyik rá, ahogy én! Leterítettem az ágyra és elkezdtem a talpát csókolgatni, aztán a lábujjait szopogatni, majd a bokáit és az alsó lábszárait csókolgatni, utána a combját puszilgatni. Így értem el a péniszéig (kb. 17 cm nagy). Először még csak a heregolyóit nyalogattam és kaptam be. Már ez is nagyon jól esett. Aztán bekaptam a farkincáját is. Ez isteni finom volt, majd elkezdtem amilyen hevesen csak tudtam szopni a drágámat. Ő meg elkezdett vastagodni. Az elélvezés előtt már kb. 6-6,5 cm-is lehetett neki. Jött ám belőle bőven. Én meg nyeltem, ahogy tudtam, és szoptam tovább, amennyire csak az erőm engedte. Ő meg persze "adta az apatejet" bőven. A végén egy nagyon heves csók, majd egy összebújás. Másnap reggel arra ébredtem, hogy Benji a faszomon elégít éppen ki. Nagyon jó volt erre ébredni.

 

A következő részt vagy talán részeket várhatóan a mai nap folyamán beküldöm!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11677)


Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.16 -1 2 11677

Nálunk a kollégiumban volt rá lehetőség, hogy kéthetente menjünk csak haza, hisz szombaton és vasárnap is volt felügyelet.

 

IX.

A következő aktus sem váratott magára sokat. Három nap múlva, vagyis egész pontosan szombaton este következett a folytatás, hiszen a szerelmem megint nem tétovázott sokáig. Amikor zuhanyoztam, akkor ő elterült az ágyamon anyaszült meztelenül. Amikor kiléptem a fürdőből és megláttam Benjámin gyönyörű és szexis testét anyaszült meztelenül. Nem is tudtam sokáig visszafogni magam. Odamentem hozzá és megcsókoltam. Erre ő megfordított, majd lejjebb csúszott. Elkezdte a talpamat nyalogatni, csókolgatni. Aztán elkezdte a lábujjaimat szopogatni. Eközben a kezével a farkamat húzogatta. Ezt követve már a bokáimat, az alsó lábszáraimat, majd a combomat csókolgatta. A faszom pedig egyre merevedett. Ekkor tájt mereven 14/3 volt. Aztán "ugrott" egy nagyot és elkezdte a mellbimbóimat nyalogatni, a mellkakasomat csókolgatni. Így végre elérkezett a pillanat, hogy orálisan kielégítsen! Nagyon jó érzés volt, ahogy elkezdett a nyelvével először a golyóimmal játszadozni, majd pedig bekapta a péniszemet és elkezdte óvatosan, majd egyre vehemensebben szopni. Én pedig a merevedés mellett keményedtem is, aminek következtében rendesen elsültem. Szerencsétlen Benjikém pedig alig győzte nyelni a spermát. Aztán én is leszoptam. Ő is a számba élvezett. Végül óvatosan, de megint seggbe rakott! Isteni volt, ahogy az is, hogy megint belém élvezett. Az anál végén kinyalt, míg én pedig a gecijéből a testére jutó részt lenyaltam róla. Nagyon jó volt. Egy gyors hideg vizes zuhanyozás (nem volt 5 perc sem), majd összebújva, egymás testének illatát és melegét érezve, bebújtunk a takaró alá, és aludtunk. (Már amennyit tudtunk persze!)

 

Innen a következő részt vagy részeket várhatóan a mai nap folyamán beküldöm!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11676)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.15 -1 4 11676

VIII.

Az előbújás egy szerdai napon történt meg. Aznap este teljesen együtt mentünk be a zuhanyozóba. Nagyjából két perc telt el a zuhanyozástól, amikor Benji beállt elém, majd átölelt. Én természetesen nem löktem el magamtól. A következő pillanatban már a nyakát csókolgattam, amit az arcán folytattam volna, de a szájára kerültem, mert odafordult. Nagyon jó volt a csók! A csókból pillanatok alatt az lett, hogy letérdelt elém és elkezdett kielégíteni engem! Elég gyorsan adtam az élvezetnek szó szerint. Aztán valahogy kikerültünk a hálórészbe, ahol én is megoldottam a kielégítését. Eközben egyenesen a számba élvezett. Egyszerűen isteni volt a spermája. Egyszerre volt meleg, de nem forró. Egyszerre volt édeskés és enyhén sós. Nagyon ízlett. Aztán következhetett az életünk legnagyobb fordulópontja. A szex, ami a szüzességünket a múlttá teszi egyenlővé. Nem kis izgalom (és minimális félelem) volt bennem, amikor elhelyezkedtem kutyába. A félelem amiatt volt bennem, amilyen rémisztőnek írják le a meleg szexet a filmek. Ezzel szemben Benji nagyon óvatosan bekente a nyílásomat és a kezét síkosítóval, majd felhúzatta velem magára a kotont. Utána elkezdett egyfelől simogatni és nyugtatgatni. Másfelől pedig óvatosan, az ujjait használva tágítani! Éreztem, hogy ő is nagyon izgul. Talán jobban is izgult, mint én. Többször megállt, amikor én már majdnem elengedtem magam. Végül minden bátorságát összeszedve elérte nálam, hogy áttudjam adni magamat neki. Aztán következett a belső nemű tágítás. Ekkor is többször megtorpant, de ez nem érdekelt engem. Áttudtam magam adni a vágynak. Addigi életem legboldogabb éjszakáját töltöttem vele. Ő többször belém élvezett, majd kinyalt. Utána egy heves csók, majd összebújás következett. Nagyon jól éreztem magam vele.

 

Innen a következő részben folytatom!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11675)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.15 -1 3 11675

VII.

1. fejezet:

A levél és a benne álló meglepő vallomás után két nappal leültem négyszemközt beszélni Erikkel. Elmondtam neki, hogy ugyan nem mondanám, hogy rossz pasi, de nekem nem az esetem. Ezen felül persze megértem és elfogadom az érzéseit, mert ellene nem tudok tenni. Remélem mielőbb túl teszi magát azon, hogy lecsúszott rólam. És bízom benne, hogy a barátságunk sem fog megszűnni. Megnyugtatott abban, hogy mindenben mellettem, mellettünk áll. A barátságunk nem fog porrá lenni csak azért, mert nem lehetek az övé! 

Az előzőekben leírt beszélgetést követően bő 1 héttel olyat tett, amire nem gondoltam! Kiállt az osztály elé és coming out-olt. De legalább ezzel felmérhettük Benjivel, hogy ki és hogyan reagálna egy fokozottabb előbújásra amilyen a miénk lenne!

 

2. fejezet:

 

Mivel elég jól fogadta az osztály Erik előbújását, így elkezdtük egymást győzködni Benjivel arról, hogy mi is nyugodtan coming out-olhatunk. Végül ez először persze otthon történt meg. A szüleim először nagyon megijedtek, de mégis mindenben támogattak engem. Ehhez érdemes azt is tudni, hogy ekkor már több, mint 8 éve volt annak, hogy a bátyám egy súlyos betegséget követően 13 éves korában meghalt, így én voltam apámnak az egyedüli esélye a majdani unokázásra.) Náluk hasonló volt a fogadtatás a szülők részéről, de a bátyjai nem igazán akarták először elfogadni őt. A szülei támogatásának hála végül az osztály előtt is előbújtunk. Először én. Néhány nappal később ő is. Néhány héttel később azt is elmondtuk, hogy mi együtt vagyunk. Ennek még vegyesebb volt a fogadtatása. Volt olyan, aki azt mondta, hogy ez várható volt, hisz nagyon egymáshoz illünk, de voltak olyanok is, akik ezt már nem fogadták el, bár a melegségről szóló bejelentésünknél elfogadóak voltak. A részleges coming out "sikeresebb volt" elfogadás szempontjából, mint a teljes előbújás, de ettől a dolog csak fokozódott!

 

A következő részben már olyan dologra is kitérek, ami a legtöbb itteni történetben megjelenik.

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11674)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.15 -1 0 11674

Még ma fogok történeteket beküldeni, de aki valami privátra is kíváncsi, az írjon emailt nekem. Az adatlapomon megosztottam az email címemet!

 

Üdv: Máté

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11673)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.15 -1 3 11673

VI.

A levélben ez állt: "Szia Máté! Nagyon sajnálom a viselkedésemet. Mondhatnám-írhatnám, hogy teljes szívemből örülök a boldogságodnak! De ez nem lenne teljesen igaz! Örülök ugyan annak, hogy boldog vagy, de féltékeny is vagyok Benjire, mert nekem is nagyon bejössz! Szerettem volna veled járni, de nem voltam elég bátor a kezdeményezéshez, ezért lecsúsztam Rólad. Féltékeny vagyok ugyan, de mégiscsak örülök, hogy boldognak látlak benneteket! Üdvözlettel: Tamási Erik" Ez a levél nagyon meglepett engem, mert nem gondoltam volna, hogy Erik is vágyakozik utánam! Nem is tudtam, hogy miként kezeljem ezt. Én már majdnem 15 éves voltam ekkor, míg Erik pedig 17 éves volt. Nem mondom, hogy rossz pasi, de nem volt igazán az esetem. Bár az tény, hogy mai napig nagyon megértjük egymást vele is, ahogy persze Benjivel is.

 

Innen a következő részben folytatom!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11672)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.14 -1 2 11672

Úgy gondoltam, hogy még egy történet belefér még mára:

V.

Ekkor végre kimondtam neki azt, hogy szerelmes vagyok belé. Ő is elismerte nekem, hogy szeret! Megbeszéltük, hogy még várunk egy kicsit a coming out-tal. A következő hetekben viszont egyre többet kerestük egymás tekintetét a szünetekben ill. egyre többet flörtöltünk egymással. Néhányan nem tudták hova tenni a dolgot. Néhányan játéknak gondolták. Néhány pedig szerintem átláttak a dolgon és összerakták a képet. (Legalábbis négyszemközt többen tettek ilyen jellegű fél mondatokat: Jól néznétek ki Benjivel!Ha szeretitek egymást, akkor minek szívatjátok egymást?; stb stb stb.... - de szerencsére csak négy- vagy max. hatszemközt.) A következő 3-3,5 hónapban a titkos találkozók során kialakítottunk magunknak egy mindentől távoleső erdős területen egy fazáhat, amit találkahelyként tartottunk fent. Mikor már kicsit összébb melegedtünk (még olyan dolog nem történt közöttünk), akkor megállapodtunk, hogy fejenként két-két legjobb barátnak elmondjuk a teljes valóságot. Persze diszkréció mellett. Ez a megbeszélésünk után egy héttel megtörtént. Benji részéről két osztálytársunk (Csabi és Barna), míg az én részemről szintn két osztálytársunk (Zsófi és Erik) voltak. A 4 hozzánk közelálló személyből 3 azonnal mellénk állt. A negyedik (Erik) is ugyan támogató megjegyzést tett, de egy kis keserűség volt hallható a hangjából.

Bő 2 héttel a bejelentést követően egy levelet találtam az egyik szünet után a táskámban.

 

Innen a következő részben folytatom!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11671)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.14 -1 1 11671

Ígértem a folytatást:

IV.

Ekkor már nagyon zavarosak voltak érzéseim! Egyszer legszívesebben a pokolba kívántam Benjámint, máskor pedig leginkább a keblemre öleltem volna, ahonnal el sem engedtem volna. Egyszer világgá kürtöltem volna, hogy meleg vagyok és nagyon kedvelem Benjit, máskor pedig elfutottam volna ezekkel az érzésekkel még előle is. Nehezen jöttem rá, hogy ez bizony szerelem! Már csak neki kellett valahogy elmondanom! Na ez keményebb dió volt, mert attól féltem, hogy visszautasítja az ilyen típusú közeledésemet, azaz csak játszott velem. Néhány hónap őrlődés után elhívtam moziba, majd cukrászdázni. Nem utasított vissza. A moziba hol a térdét fogtam, hol pedig a kezét. Ezt sem utasította el. Sőt viszonozta is. Aztán, amikor az utcán megpróbáltam megfogni a kezét, akkor elutasított. Ez rosszul esett. Aztán a cukrászdába belépve kértünk egy-egy sütit és egy-egy Colát, majd kiültünk a kerthelység legtávolabbi helyére. Ott hosszasan beszélgettünk. Megint többször megpróbáltam megfogni a kezét, de elutasította. A beszélgetés végén elmondta, hogy tetszek ugyan neki, de más a suli, más a mozi és más az utca vagy éppen egy nyilvános cukrászda. Akkor esett le nekem, hogy talán még fél egy kicsit attól, hogy visszajuthat a szüleihez. De akkor a suliba miért is küld felém jeleket a többiek előtt?! - merült fel bennem a kérdés; De ki már nem tudtam mondani, mert megválaszolta már a feltétele előtt. Talán azért merek neked vagy feléd bármilyen jelzést adni a suliba, mert senki nem veszi ezt komolyan, míg ha utcán meglátnak 14-15 évesen kézen fogva egy másik fiúval, akkor már nemigazán tagadhatom le a dolgot! Ezzel rátapintott az igazságra! Rájöttem, hogy talán nekem sem kellene addig ezt erőltetnem az utcán, ameddig legalább a szüleimmel nem beszéltem róla!

 

Innen a következő részben folytatom!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11669)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.14 -1 0 11669

De még azzal sem ért véget a dolog! Később még folytatom!

 

Üdv: Máté

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11668)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.14 -1 1 11668

III.

Aztán eltelt közel egy év. Azt hittem, hogy már nem is lesz igazából semmi. Akkor jött ismét a srác. Már mások előtt is elkezdett velem flörtölni. De én még nem akartam lebuktatni magam, hogy meleg vagyok. (Pedig eddigre már nem csak tudtam ezt a tényt, hanem el is fogadtam magamban!) Néhány nappal azután, hogy elkezdett nyíltan flörtölni velem az iskola folyosóján ill. udvarán, következett a feketeleves. Egy csütörtöki nap este volt. Lezuhanyozott, majd én is elmentem zuhanyozni. Amikor kiléptem a fürdőből, azt láttam, hogy egy szál fecskébe fekszik az ágyamon. Teljesen ledermedtem! Percekig néztem a meztelen felsőtestét. Egyre jobban tetszett a látvány. Közben láttam, hogy egyre jobban dudorodik a bokszere is. Én egy szál törölközőbe álltam, amit már alig bírtam fogni. De nem akartam, hogy rájöjjön arra, hogy nekem is dolgozik a kukim. De mire magamhoz tértem, addigra már a fiú előttem állt és éppen a törölközőt vette le rólam. Ahogy észrevette, hogy az enyém is áll, egyből megint ténykedni kezdett vele. Azon az estén háromszor élveztem el. Én is életemben először számba vettem az övét, és könnyítettem rajta. Nagyon finom volt. Kétszer is volt benne részem, hogy megkóstolhassam az övét!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11667)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.14 -1 1 11667

II.

Alig néhány nappal az öltözői zuhanyozóban történő ölelése után ismét a kollégiumi zuhanyozóba történt meg az újabb gyengéd dolog. Először csak simogatott. Én sem tudtam megállni ezt és simogatni kezdtem. Ez még bátrabbá tette Benjit és először csak átölelt, de immáron szemből, majd elkezdte a nyakamat puszilgatni. (Az utóbbi szó az akkori felfogásom szerint íródott le!) Ahogy elkezdte volna az arcomat is puszikkal ellátni, akkor én odafordítottam a fejem, mire ő szájon puszilt, ahogy én is őt. (A puszilkodást persze mai fejemmel úgy fogalmaznám meg, hogy csókolóztunk!) Érdekes érzés volt.

 

Eltelt jó pár hónap! Már májust írtunk, amikor arra ébredtem, hogy valaki a kukimmal játszik, és azt a szájába véve bizonyos tevékenységet folytat, amit akkor még nem tudtam, hogy hogy is hívnak. De nekem annyira tetszett a dolog, hogy a kukimból számomra (akkor még) ismeretlen 'termékek jelentek meg a fiú szájában, majd a felsőtestén is. Ő nagyon élvezte a dolgot. Aztán megkért, hogy nyaljam le róla a dolgokat. Én kicsit a félelem, kicsit pedig a kínácsiságtól vértezve, engedelmeskedtem neki. A legnagyobb meglepetésemre nagyon ízlett a dolog! A mai fejemmel persze tudom, hogy az a spermám volt.

 

A második rész ennyi volt. Nagyon szívesen folytatom majd!

Előzmény: Szabó Máté 1988 (11666)
Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.14 -2 1 11666

Én 29 éves vagyok! Máté a nevem! 10 éves, vagyis általános iskola 5. osztályától fogva 10 évig voltam kollégista! Én szerettem a koleszt. 12 évesen kezdtem felfedezni magamon a jeleit annak, hogy meleg vagyok. Egy év kellett, hogy elfogadjam magam! Az otthoni valamint a sulis coming out csak jóval később történt meg.

 

De addigra voltak koleszos élményeim:

 

I.

 

13 éves voltam. Éppen csak elkezdődött a tanév, amikor a kétágyas szoba másik lakója, aki egyébként 14 éves volt és nagyon csinos. Bejött utánam a zuhanyozóba, majd elkezdett simogatni. Eközben végig nyalogatta a szája szélét. Nem igazán törődtem vele. Néhány héttel később úgy alakult, hogy a helyettesítések végett velük volt összevont Testnevelés óránk. Az óra végeztével (ami egyébként is az utolsó volt nekem), én utolsóként mentem el zuhanyozni. Aztán Benji egyszer csak ott állt a hátam mögött és átölelt. Olyan hihetetlen forróságot soha korábban nem éreztem, mint akkor. Erre meg is fordultam. De többre nem volt akkor módunk.

 

De a folytatás nem sokat váratott magára!

Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.14 0 2 11665

Négy dolgot viszont előre kérnék a majdani levelezőtársaktól:

1. Jelezzék, hogy innen tudják az elérhetőségemet

2. Intim képeket NE küldjenek

3. Felajánlásokat szintén NE tegyenek

4. És a legfontosabb: a nevüket osszák meg velem, mert névtelen levekre NEM válaszolok

 

A következőkben már történetet fogok küldeni!

Szabó Máté 1988 Creative Commons License 2017.09.14 -1 2 11664

Én nem fogom megosztani a topicon belül az email címemet. Aki a beküldött történet(ek) alapján majdan úgy érzi, hogy szeretne velem privátban beszélgetni, akkor az az adatlapomon elérhető az email címem

 

Üdv: Máté

bipeetee Creative Commons License 2017.09.04 0 4 11663

Egy dolog miatt örülök a sulinak:láthatok zuhanyzáskor csudaszép farkakat :) csak győzzem takarni hogy élvezem :D

kkrobag Creative Commons License 2017.09.04 -1 0 11662

Szia!

 

Írj nekem - imgaborre@gmail.com

 

Köszönöm!

Előzmény: Doni72 (11660)
Doni72 Creative Commons License 2017.09.03 0 0 11660

Aki kíváncsi a történetekre, amikre utaltam, az írjon rám!

Az adatlapomon az elérhetőségem publikus!

Előzmény: Doni72 (11658)
Vajda Géza 1970 Creative Commons License 2017.09.02 0 0 11659

Én hosszú évekig heteronak vallottam magam. Bevallom viszont, hogy több fiúval volt szexuális kapcsolatom fiúval. Többek között a koleszba is.

 

Aki kíváncsi a részletekre, az írjon rám!

Az adatlapomon nyílvános az elérhetőségem!

Doni72 Creative Commons License 2017.09.02 0 0 11658

Kedves fórumtársak! Aki privátban akar velem beszélni az jelezze itt és tegye nyilvánossá az e-mail címjét, és írok neki!

Doni72 Creative Commons License 2017.09.02 0 0 11657

Írtam neked!

Előzmény: Makrankos (11656)
Makrankos Creative Commons License 2017.09.01 0 0 11656

Szia. Szívesen beszélnék veled, ha publikussá teszed az e-mail címed. Vagy írj nekem az én címemre.

Előzmény: Doni72 (11655)
Doni72 Creative Commons License 2017.09.01 0 2 11655

Nekem egyetlen egy kalandom volt kollégiumban.

 

Én 45 éves múltam. A '80-as években voltam kollégista. Abba a kollégiumba csak fiúk voltak. Egy-egy szoba 4 vagy 6 fiú mindennapjait könnyítette meg.

 

Első éves gimnazista voltam (most 9. évfolyamnak hívjuk). Már decemberben jártunk, amikor az egyik nap arra ébredtem, hogy valaki éppen a szájával a péniszemnél tevékenykedik. Először lefagytam. Mire észbekaptam, elélveztem. De ennek ellenére jól szájon rúgtam a srácot, aki egyébként az egyik haverom (is) volt. Ennyi év után elmerem ismerni, hogy nagyon jól és élvezhetően csinálta.

 

A fiúval később többször is volt egyéjszakás kalandom!

 

Egyébként nős vagyok és van 6 gyerekem (mind a hat fiú) és 7 unokám (4 fiú és 1 lány).

 

A fiúval való kalandjaimról a nejem is tud. Ráaádsul, amikor az egyedüli koleszos 'élményem' volt, akkor már együtt voltam vele kb. fél éve.

Silbrace Creative Commons License 2017.08.29 -5 0 11654

Debreceni 19 év alatti passív sráccal csevegnék! 

silbrace@indamail.hu

Írj rám bátran! 😉

Omsifan1225 Creative Commons License 2017.08.22 -4 0 11652

Ó, dehogyisnem.. Hozzáadtalak ismerősnek! :)

Én is 16éves vagyok:D

Előzmény: AkaMori (11650)
Rudika007 Creative Commons License 2017.08.21 -5 0 11651

Lábimádó pasik írjatok.helyem van, gyere es imadd a labaim.Ingyen.Csak elvezet!Puha finom babalabikoim vannak, gyere es eld ki magad rajtuk.Emailem: envagyokaz89@gmail.com .Budapest.

AkaMori Creative Commons License 2017.08.17 -6 0 11650

Valaki snapchatem nem akar képcserézni? Én 16 bi passziv fiu vagyok és hasonlo koru aktiv srácot keresek 😊 yboy06 a nevem 😊

bboy95 Creative Commons License 2017.08.15 -6 0 11649

Valaki eljönne velem bármelyik magyar városba, ahol kollégiumi szobát nyáron bérelni lehet? 1 éjszaka, a kolis életérzés kedvéért, közös zuhany, hoki stb :)

bn085279@gmail.com

Zsibaaaa Creative Commons License 2017.08.14 -5 0 11648

Sziasztok!

 

22 éves mozgássérült meleg férfi vagyok. Szeretnék levelezni beszélgetni szintén meleg vagy biszexuális tanárokkal, gyógypedagógiai asszisztensekkel. Címem publikus.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!