Keresés

Részletes keresés

semmit Creative Commons License 2017.04.07 0 1 11590

Ha pornófilm rendező lennék, lenne laktanyás film-ötletem: egy reggel a teákba nem brómot, hanem viagrát kevernének... :)

Előzmény: kisalbi (11588)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.04 -4 0 11589

 Hetero ,

 

vagy biszex fiút keresek akit szintén érdekel hogy milyen lehet egy másik sráccal és van kedve találkozni  (Győr-Moson-Sopron megye) .  Skype: a.steven5

kisalbi Creative Commons License 2017.04.02 -3 1 11588

Sziasztok!

Igaz az én történetem nem koleszben történt.

Még 13 éves koromban történt általános suliba hogy mindig meg figyeltem a torna órákon meg az öltözőkbe hogy ki mekkorával rendelkezik nekem 14 cm állva,nekem úgy kezdődött hogy volt egy jó haverom akivel mindig csak ki vertük de semmi más nem volt,aztán ahogy elmúltam 20 éves akkor ismerkedtem meg a tv teletex oldalán egy velem jóval kb 35 éves sráccal aki olyan jól leszopott de én nem. Aztán be vonultam katonának na ott aztán volt látni való rendesen bár ott nem történt semmi azon kívűl hogy fel állt a farkam ezért mindig utolsónak zuhanyoztam de még így is volt hogy meg látott egy roma srác alig tudtam le tagadni hogy csak ki találta mert katonáék az volt a monda hogy a teába belekevernek valami port és attól nem áll fel a farkunk na de ez nem volt igaz,ott is voltak homik de ők is tagadták.

Most kb egy éve meg ismerkedtem egy bizonyos oldalon egy sráccal igaz vagy 10 év van köztünk ő uni-pasziv,én aktív vagyok,eleinte csak gumival dugtam őt,aztán mondtam neki én is kipróbálnám milyen mikor meg dugnak ő ebbe bele is ment olyan szerencsém van bár neki 17 cm és vastag de elég fájdalmas mikor belém hatol de mindig meg lehet vele beszélni és figyelmes ha fáj akkor több sikositót tesz rá a farkára és a fenekemre és nagyon ügyesen belém rakja most már gumi nélkül csináljuk de a leg nagyobb diszkréció mellett ,de persze a hellyel mindig gond van már lassan jön a jó idő és mehetünk ki az erdőbe.melegfilmfelirat Creative Commons License 2017.03.24 -3 0 11586

Felhívás a meleg-film-felirat.blogspot.hu oldalon induló játékra "Az én történetem" (homo) erotikus sztorival lehet jelentkezni*, mely lehet megtörtént, vagy kitaláció is. A játék nyereménye egy 10.000 Ft értékű Media Markt ajándék utalvány, melyet bármely Media Marktban be lehet beváltani.  

 

http://meleg-film-felirat.blogspot.hu

Nick2003 Creative Commons License 2017.03.23 0 0 11585

Nagyon jó és izgi történet :) Várom a folytatást :)

 

Előzmény: kristof900 (11583)
house27 Creative Commons License 2017.03.22 0 0 11584

Nagyon izgalmas történet kristof!Várom a folytatást :)

kristof900 Creative Commons License 2017.03.20 0 12 11583

Hali!

Böngésztem a neten és belebotlottam ebbe a fórumba, elolvastam néhány történetet, és bennem is felelevenedtek a kamaszkori, középiskolás, ifjúkori élményeim. Ezt szeretném most megírni nektek!

Talán kezdjük is elején :)

 

Általános iskolában hárman voltunk elválaszthatatlan barátok, tanároknak meg is volt bajuk velünk nagyon eleven diákok voltunk. Nyolcadik fél éve után kb senkit sem érdekelte hogy mit magyaráznak már, hiszen már mi már nagyfiúk vagyunk. Mindhárman jártunk az iskolai foci edzésre, rengeteget ökörködtünk az öltözőben. Egymás előtt boxerben vagy tusolás közben nem voltunk szégyenlősek, de nem is nagyon mutogattuk egymásnak hogy mi is van a gatyában. Persze mindent megbeszéltünk kinek melyik csaj jön be stb, sokat csatangolunk együtt suli után főleg nyolcadikban.

Mivel jóban voltunk már rég óta a szüleink is jóban voltak ezért bevált szokás volt hogy havonta kb Ádáméknál aludtunk mindhárman. Márk és én panelban laktunk Ádámék viszont kertes házban így mindig náluk landoltunk ha úgy adódott. Nyaranként együtt mentünk strandra, Balatonra mikor kinek a szüleivel szóval jól megvoltunk. Amikor Ádámnál aludtunk este filmeztünk a családdal együtt az anyukája nagyon jó melegszendvicseket csinált mindig :) Ádám szobájában aludtunk kihúzható kétszemélyes ágyban de kényelmesen elfértünk. 

Az egyik ilyen Ádámnál töltött este érdekes fordulatot vett nyolcadik második felében. Este már az ágyban voltunk, és még néztük a tv-t kapcsolgattunk össze vissza, nem nagyon voltunk álmosak. Aztán az egyik csatornán éppen egy nő maszturbált, na itt hagytuk abba kapcsolgatást mind a hárman lestük. Aztán Ádám sátrat állított a takaró alatt majd én aztán Márk is, és elkezdtük verni a farkunkat. Közben röhögtünk meg mondogattuk egymásnak hogy kinek milyen kemény a farka, meg hogyan dugnánk stb. Aztán Márk lerúgta magáról a takarót és verte szabadon a farkát, aztán gyorsan mi is lerúgtuk a takarót Ádámmal. Ott feküdtünk egymás mellet néztük a soft pornót és vertük a farkunkat hol gyorsan hol lassabban, hol csak simogattuk. Aztán Márk kérdezte hogy szoktunk-e nyálat tenni a farkunkra hoki közben mert úgy sokkal jobb. Sem Ádám sem én nem próbáltuk még ki ezt, így mindhárman köptünk a tenyerünkre és tovább vertük, valóban jobb volt jobban csúszott. Aztán kérdezgettük egymástól kinek mennyi van még hátra hogy eldurranjon, ha közel jártunk akkor abbahagytuk egy-két perce és folytattuk tovább. Ádám mondta hogy ő már teljesen készen van jó lenne már élvezni. Körülbelül egy órája verhettük közbe már rendes pornó ment a tv-ben. Ekkor Ádám javaslatára felálltunk oda mentünk az íróasztalához, félre tolta a füzeteket és a könyveket, és most már élvezésig verte mindenki a farkát. Szinte tele élveztük az asztal lapját. Utána azon röhögtünk hogy ki törli le az asztalt és mennyi zsepi kell hogy azt feltakarítsuk. Utána már mindenki kielégülve feküdt be az ágyba. Megbeszéltük hogy ilyen sokáig még egyikünk sem verte a farkát és hogy ez a Márk javaslata hogy nyálazzuk be nagyon jó volt. 

 

Ádámmal és Márkkal ez volt az első ilyen élményem, persze nem ez volt az egyetlen. Ha érdekel titeket akkor leírom hogy még miket csináltunk.

 

Köszönöm hogy elolvastátok!

TSLucyUK Creative Commons License 2017.03.20 -1 3 11582

Hali srácok, Lucy vagyok, 23 éves travi. 18 éves korom óta külföldön élek teljes női életet. A szex és a pasik az életem, picit durván fogalmazva egy szexmániás, telhetetlen, túlpörgött csaj vagyok pénisszel. 

Az elmúlt pár év alatt volt szerencsém jó pár sráccal ágyba bújni, de közel fél éve rámkacsintott a szerencse és megtaláltam az igazit. 26éves, izmos és jóképű, gyönyörű szép és brutális 21.5 cm-es szerszáma van, szexmániás.

A Szombati napomat szeretném elmesélni. Munka után értem jött, elmentünk hozzá, 3 napja nem taliztunk, iszonyatosan kívántuk egymást, amint beértünk a nappalijába azonnal egymásnak estünk, 4 órán át szeretkeztünk, gyengéden romantikusan. Majd készültünk az esti partyra. Az új fehér miniruhámba és fehér platform magassarkúba mentem, a partyn picit iszogattam, így már nagyon rajtam volt, és az úton hazafelé a kocsiba megszólalt:

-A farkam egész este kőkemény volt miattad, gyönyörü és szexi vagy, bármikor rádnézek megkívánlak.

Mire én átnyúltam ellenőrizni, valóban kőkemény volt a farka, én csak annyit mondtam:

-Bármikor megkívánsz, megis kaphatsz, a tiéd vagyok...És már az övét kicsatolva a számban is volt a farka. Megőrülök a farkától, az a hatalmas méret és szép forma, órákig tudom szopni, ezt is tettem, 10-15 perc alatt a számat tele is lövellte, aminek örültem mert imádom az ízét. Lekanyarodott egy kis mellékutra megállt és így szólt:

-Azt hiszed ennyivel megelégszem? Na kiszállás!!

Kiszálltam, elkapott, bedöntött én ráhasaltam a motorháztetőre, ruhám felhúzta, bugyit félre, éreztem hogy sikosítót tett a popsimra, és már éreztem hogy szép lassan feszít és csúszik befelé, és egyre ütemesebben dug hátulról. Az ital, a helyzet, olyan extázisba hozott, hogy csak ennyit tudtam kinyögni:

-Dugj meg mint egy kurvát!

Az erdő közepén a kocsija motorháztetőjén hasalva hátulról markolta a csípőmet és keményen dugott. Imádom mikor a hatalmas farka kitölti a fenekem és feszít. Alig kaptam levegőt, a lábaim remegtek és visítottam annyira élveztem, és akkorát élveztem anélkül hogy a farkamhoz hozzáértem volna, hogy térdre estem és 10 perc kellett hogy magamhoz térjek. Visszaültünk a kocsiba, hazamentünk, zuhanyoztunk és irány az ágy mint két hulla. Reggel felébredtem a karjaiban, és gondoltam felébresztem. Elkezdtem szopni, nyalni a farkát, majd oldalra fordultam, ő átölelt és lassan szenvedélyesen dugott mig tele élvezte a fenekem. Megmostam magam, lementem a konyhába reggelit készíteni. Lejött, hátulról átölelt, végigcsókolta a nyakam, én ráhasaltam a konyhapultra, tangám és hálóinget ledobtam, rámarkoltam a farkára és szépen magamba vezettem, és mondtam neki: 

-Úgy, mint tegnap az erdőben.

Úgy is volt, jól megdugott, ettünk, és hazahozott. Amint kiszálltam a kocsiból már azt vártam mikor érezhetem újra magamban.

A nap 24 órájában tudnám élvezni vele a szexet, hihetetlen érzés ekkora pénisz a fenekemben, és ahogy összhangban vagyunk.

Nem tudunk ellenállni egymásnak. Ő imádja hogy én mindig bevagyok indulva, én imádom a méretét és energiáját és hogy minden szexuális vágyam kielégíti. 

vamossz96 Creative Commons License 2017.02.28 0 1 11578

Nagyon tetszett a történeted! Irigyellek is érte ;) 

Írj még nekünk lécci én szivesen olvasnám! 

totalkáró Creative Commons License 2017.02.27 0 0 11577

Szerencsés ember vagy Geri :) Nehéz állandó korrekt partnert találni. Személyesen meg pláne :)

Előzmény: vidékigergő (11576)
vidékigergő Creative Commons License 2017.02.27 -1 4 11576

Sziasztok!

 

Nekem is van pár ilyen sztorim, megosztom veletek, bár irodalmi alkotást ne várjatok soha nem tudtam valami jól fogalmazni :)

 

1.

Vidéki falun nőttem fel, 14 éves voltam nyáron, szeptemberben kezdtem a középsulit a közeli városban. Mint mindenki én is kint rúgtam a bőrt amikor csak tehettem és nem volt munka az otthoni gazdaságban. Sok jó haverom volt, de azon a nyáron egy idősebb sráccal Dénessel eléggé összehaverkodtam akkor ő 17 éves volt. Jöttünk mentünk mint a villamos. Na egyszer nála voltunk, majd megkérdezte hogy kell-e pornó mert van neki egy két letöltve (2004 írunk). Mondtam hogy persze jöhet. Előkeresett két CD-t betette az egyiket és már ment is a pornó. Természetesen azonnal felállt rá a farkam. Ökörködtünk ott egy sort, majd Dénes elővette a farkát és elkezdte verni ott előttem, mondta hogy rohadt kanos, én is elővettem és verte mellette az ágyán. Nemsokára mind a ketten a kezünkbe élveztünk.

Még vagy 2-3 ilyen egymás mellett hoki történt a nyáron. Nem tagadom izgatott a dolog egy egy haverral együtt masztizok pornóra. Persze megbeszéltük hogy ez titok, senkinek egy szót se stb. Aztán jött Dénes ötlete egy alkalommal hogy verjük ki egymásnak mert az úgy biztos jó érzés lesz. Gép bekapcsol, gatya le, szembeálltunk egymással, majd elkezdtük egymásnak verni, én hamarabb eldurrantam mint Dénes, de én is kivertem neki. Jó volt más keze alatt elélvezni, és hát nekem is izgató volt mikor éreztem hogy a másik kőkemény és spiccel belőle a sperma.

Azon a nyáron volt még vagy 4 ilyen egymásnak kiverjük dolog, de aztán kezdődött a suli és hétvégente voltunk csak otthon így abba maradt a dolog suli idő alatt.

 

2.

Gimibe koliban ment az ökörködés zuhanyzóba egymás seggére csaptunk vizes kézzel hogy jól csípjen. Voltak szégyenlős fiúk is de voltak nagypofájúak is akik lazán mutogatták farkukat még a szobában is ha kanosak voltak. 

Második évben volt az, egyik kolitársam vett Playboy magazint és arra kivertük közösen asztalon volt az újság mi meg négyen körbe álltunk és vertük a farkunkat. 6-an voltunk egy hálóban, a másik két fiú nem csatlakozott csak nézte. Két hét múlva megint jött az ötlet, akkor már mindenki kiverte rá, arra emlékszem hogy az asztal tele volt spermával, volt aki hamarabb élvezett volt aki később. Ilyen közös nagy farok verés még egyszer volt aztán nem hozta szóba senki sem így abba maradt.

Negyedikes gimis voltam amikor Zolival jóba lettem (az a srác aki annó a Playboy-t vette) együtt jártunk angol faktra. Sokat dumáltunk csajok kanosság stb. Suliban voltunk délután elmentünk wc-re egymás mellé álltunk és ki ki végezte a dolgát, majd Zoli elkezdte verni a farkát, én is, mert izgatott a dolog rohadt hamar elsültünk bele a piszoárba. Pár még ilyen egymás mellett hoki történt a wc-ben hol én kezdtem el verni hol Zoli, de mindenki a magáét.

 

3. 

Érettségi után nyáron ismét Dénessel sokat lógtam én vártam hogy felvesznek-e az egyetemre Ő meg éppen munkát keresett mert végzett az alapképzéssel a fősulin. Aztán szóba került hogy annak idején kivertük egymásnak egy párszor, nem ismételjük meg? Belementem és kivertük egymásnak. Na aztán egyik nap Dénes felvetette hogy nem szopjuk le egymást? Én heteronak vallottam addig magam, meg hogy ezek csak ilyen kamaszos játékok de igen csak elmúltam 18 éves Dénes pedig 22 volt. Mivel még nem voltam lánnyal és nagyon akartam már hogy valaki leszopjon így belementem. Elmentem hozzá amikor egyedül volt otthon kis duma után meztelenre vetkőztünk és elkezdett szopni, hamar elsültem az tény. Aztán én is őt, hát már zsibbadt a szám mire bele élvezett a számba és kiköptem a spermát. Megbeszéltük hogy csak kipróbáltuk. Na ekkor mozdult meg bennem valami hogy nekem ez tulajdonképpen bejön. Dénes is bevallotta hogy neki is tetszik és fősulin volt pár kalandja. Na innentől kezdve azon a nyáron heti 2-3 szor szoptuk le egymást és egyre jobban kívántam a cumit. Belejöttem a dologba megtanultam hogy ne süljek el két perc alatt. Nekem 17 cm vastagabb farkam van Dénesnek hosszúságra kb akkora volt de vékonyabb. Ezek a talik vagy nálam voltak vagy nála mikor hol volt üres a ház, de garázsban is szoptuk egymást. Szeptembertől Budapesten dolgozott így utána nagyon ritkán szoptuk le egymást.

 

4. 

Felvettek a vidéki egyetemre, gólya táborban veszítettem el a szüzességemet lánnyal, utána még volt egy pár csajjal ilyen futó alkalmi szex, hiszen akkor ismerkedett mindenki mindenkivel könnyen ment a dolog. De egy dolog hiányzott, hogy fiúkkal is történjen valami. Kolis voltam szobatársamnak felhoztam a közös hoki dolgot, de befulladt a dolog. Aztán hallottam hogy a koliban van egy meleg srác állítólag, elkezdtem vele haverkodni, de nem nagyon hozta fel a témát, már nagyon ki voltam éhezve a fiú szexre november környékén, ezért felhoztam neki én, és talált belement. Gábornak hívták vékony srác volt. Helyet volt nehéz találni először hogy hol, így az első eset Gábor szobájában történt mikor nem volt ott a szobatársa, leszoptuk egymást kétszer egymás után, neki igen szép mérete volt kb 18 cm és vastag mint az enyém. Először csak orál volt hol nálam hol nála, de volt hogy kimentünk szabadba este de nagyon hideg volt, így az csak végső megoldás volt bár télen kint szopatni nagy élmény mikor a meleg szájba teszed a farkadat. Majd a tavasszal beindultak a dolgok, felajánlotta hogy dugjam meg ha akarom, és igen belementem, nagyon élveztem. Heti egy két alkalom az tuti volt de volt hogy egy nap kétszer is megdugtam. Persze csajok voltak közben de csak ilyen futó kalandok. 

Gábor abban az évben végzett szóval szeptemberben ismét fiú után kellett keresnem.

 

Nyáron dolgoztam és lett barátnőm, de a fiúk utáni vágyam nem csillapodott. Elkezdődött a második év az egyetemen. Már nagyon ki voltam éhezve a fiúkra, ezért bevallom bulik alkalmával vadászgattam hátha akad olyan srác mint én. Regisztráltam egy két netes oldalra, de elég gáz volt, mindenkinek csak kép kellett, meg idősebbek voltak csak inkább, belementem talikba is, de volt hogy nem jött el az illető, vagy teljesen más jött mint amit a képen küldött, így egy hónap után letöröltem magam. Szóval nekem a netes dolog nem jött be!

Egy kocsmázás alatt ismerkedtem meg Dáviddal nagyon helyes pasi volt, aztán összehaverkodtunk, közös sörözés alkalmával bátorodtam neki felhozni a bisex dolgot, na ekkor elsztorizgattunk hogy közé iskolába kivel mi történt, elmondta hogy neki is volt egy haverja akivel kiverték közösen, innen jött a szál hogy feldobtam neki hogy mi lenne, ha... először nézett nagyokat, majd mondta hogy felőle egyszer mehet. Na két hét múlva írtam neki facebook-on hogy most egyedül vagyok a koli szobában, jött is hozott sört, ittunk dumálgattunk majd megfogtam a farmeron keresztül a farkát, nem ellenkezett, lehúztam a sliccét, és elővettem a farkát, szép farka volt olyan kb mint az enyém vertem neki egy kicsit majd elkezdtem szopni, addig szoptam míg el nem élvezett, majd Dávid szopott engem Isteni volt, soha nem szoptak még le úgy. Ettől kezdve vele járogattam össze cumira amikor tudtunk, de heti egy összejött mindig. Aztán felvetette hogy szex is jó lenne... örültem neki bár én az oda vissza orálnak is örültem. Eleinte én őt dugtam majd Dávid is akart engem, és mivel ki akartam próbálni belementem. Hát eleinte nem volt kellemes, de élveztem, főleg mikor dugott, és csak úgy kifojt a spermán az nagyon jó érzés volt. 

 

Eljött a harmadik év az egyetemen, Dáviddal megmaradt a kapcsolat, ő is én is csajozgattunk volt hogy neki is volt állandó lány partnere volt hogy nekem is, de azért a heti egy dolgot összehoztuk. Na ekkor volt hogy egyik szaktársammal Petivel jobban összeismerkedtünk közös tanulás, lassan szakdoga leadás stb, és neki is felhoztam a dolgot, eleinte kiröhögött, de látta rajtam hogy komolyan gondolom. Nem ment bele a közös hokiba, kicsit gáz volt így utána egy órán ülni vele... Aztán megint ment a hír hogy van egy meleg a koliban, elsős kis srác. Hát szokásos módon rávezettem a témára, és bele ment egy közös cumiba. Elmondtam Dávidnak, aki felvetette a hármas kérdését. Közvetítő voltam, a kis srác Ádám sokat csiki-csukozott rajta míg egyszer belement. Na ekkor volt első hármason Ádám, Dávid és én, egy este mikor Dávidnál volt hely, elmentünk hozzá piáltunk, majd jött a közös orál, mindenki mindenki leszopott, meg ketten Dáviddal megszopattuk Ádámot. Utána Ádám még egyszer csatlakozott, majd ilyen flegma lett. Dáviddal továbbra is mentek a dolgok oda-vissza amikor csak tudtuk.

 

Aztán végeztem és Dávid még csúszott egy évet, elkezdtem dolgozni, de Dáviddal kb havonta összejárunk azóta is. 

vamossz96 Creative Commons License 2017.02.26 -1 2 11575

A reménytelen lehetséges! (Gay)

 

Sajnos manapság nagyon nehéz egy biszex/meleg pasinak férfit találni!

Az az utcán mégse szólíthatsz le senkit, ahogy egy buliban sem mivel nem tudod ki vevő rá ki nem és amúgy se dicsekszik ezzel az emberek zöme.

Nos nekem ebből az állapotból a nettes pár kapcsolat keresés jelentette volna a kiutat.

De ez itt csak újabb és talán nagyobb problémákhoz vezet.

Ott kezdődik hogy ésszerű távolságra ellenkező beállitottságú hasonló korú pasit találni alapból nehéz, de hogy az még normális is legyen!

Na ez a lehetetlen!

A nettes randi oldalak 90% már nem azért működik amiért kitalálták, mivel az emberek zöme nem kapcsolatot keres hanem dugni akar fűvel fával vagy hazudozik össze vissza.

Nagyon sokat keresgéltem és nagyon sok emberrel beszélgettem az évek alatt.

Volt hogy két nap beszélgetés után a találkozón a 23 éves srác 60 körül volt…

Egyedül azt nem értettem soha hogy mi értelme hazudni? Úgyis kiderül a találkozón!

A másik fele meg az hogy mindenki olyan türelmetlen. Oké hogy szeretne mindenki egy kis szexet de nem kurva vagyok akit első napon hanyatt lehet dönteni!

Szerintem természetes az hogy az ember megakarja ismerni a partnerét jobban.

Na de persze én se vagyok semmi jónak elrontoja! ;)

Egyszer a kedvenc fórumomon lógtam éppen bújtam a topikokat hátha találok valami érdekeset amikor megemlítették azt a régi topikot ahol először keresgéltem.

Elgondolkoztam hisz tudtam hogy nagyrészt csak olyanok járnak oda akik most rögtön azonnal pasit akarnak a faszuk hegyére vagy a seggükbe és már görgettem volna tovább amikor belém nyilallt.

 • Mi bajom lehet ha belenézek?

Na el is kezdtem görgetni lefelé de csak a szokásos itt délután szopás ott holnap szex..

Hát én nem ezt keresem de azért csak görgettem tovább lefelé reménykedve amikor megláttam egy hosszabb hozzászólást!

Így szólt:

“ Nagyon régóta keresgélek de hiába viszont nem akarom feladni.

Pest és Heves megyében Hatvan vonzás körzetében keresek tartós szex barátot max. 30 éves korig.

Én 24 vagyok 186 magas 68 kg.

Külső nem lényeg mindenki olyan amilyen!

Ne ma akarj találkozni velem és ne is ma akarj megdugni!

Lehetőleg ne 2 szavas e-mailt írj!”

 

Na gondolhatjátok a sok üres semmitmondó szöveg mellett végre egy ember aki nem csak egy szexet akar most azonnal rá is írtam egy jó hosszú e-mail formájában.

Rögtön jött a válasz és elkezdtünk ismerkedni.

Nagyon meglepett hogy más is van akinek hasonló nézetei vannak mint nekem.

Tehát fontos neki hogy kivel kalandozgat kinek a szájába adja a rúdját.

Hihetetlennek tűnik de 3 hétig csak netten beszélgettünk mire lebeszéltünk 1 találkozót.

És mint kiderült nagyon megérte!

Már-már szinte mindent tudtunk egymásról amit egy barátról tudni érdemes mikor nekivágtam hogy Hatvanban találkozzunk!

Pont olyan volt amilyennek leírta magát!

Velem szemben állt Józsi egy 25 éves magas vékony srác aki 3 hete csak arra várt hogy megismerjük egymást! Kéz fogás után rögtön kocsiba pattantunk és kimentünk a Zagyva partra sétálni és beszélgetni!

Teljesen más volt mint bármelyik addigi találkozóm.

Éreztem hogy tényleg nem csak szexet akar hanem tényleg megakar ismerni aminek nagyon nagyon örültem!

Kezdett picit besötétedni amikor elkezdtem a szex felé terelni a beszélgetést hátha lesz mégis valami!

 • Neked eddig pasikkal milyen kapcsolataid voltak?

 • Hát nem sok, volt egy osztály társam akivel egyszer részegen kivertük meg leszoptuk egymást. Meg volt egy srác akivel sűrűn szoptuk egymást de aztán lett neki csaja és abbamaradt.

 • És neked?

 • Hát nem sok minden volt az esetem Krisszel amit leírtam neked egy történetben meg volt két srác akikkel netten ismerkedtem meg de egyikük se kereset a találkozón után többet.

 • Fasza! Az emberek olyan hülyék.

 • Szívemből szóltál haver de mi se vagyunk normálisak nemde?

 • De igazad van elvégre mi vagyunk “mások”!

 • Azt megkérdezhetem hogy azzal a sráccal akivel többet voltál hogy kezdődött?

 • Persze. Egyik haverom öcséről van szó. A számítógépén játszottunk haverral amikor “véletlenül” az előzmények között meleg Pornóra leltem. Innen már könnyű volt tudtam hogy közeledhetek felé.

 • Komolyan a haverod Öcse volt?

 • Aha de persze haver nem tudta!

 • Sejtetem.

Ekkora már nagyon állt a faszom ahogy az övé is jó néhányszor kellet igazgatni a szűk farmerben!

 • Szeretnél ma este is valamit?

A kérdése nagyon meglepett nem vártam kezdeményezést felőle de hülye lettem volna nemet mondani!

 • Persze hogy szeretnék! Miben lennél benne?

 • Örülnék egy jó alapos élvezésnek de szexet semmiféleképp nem akarok, az még túl korai!

 • Igen ezt én is így gondolom.

 • Neked mi férne bele? (Úgy kérdezte mintha neki mindegy lenne!)

 • Kezdetnek egy kis verés?

 • Persze jöhet gyere menjünk lejjebb van egy híd ahova a kutya se jár!

 • Oké gyerünk

Odafele végig azon járt az eszem hogy ahogy eddig megismertem (Iszonyatosan bejött ápolt volt és őszinte) engem már nem érdekel jöhet minden egyszer élünk!

Eldöntöttem kihozok ebből az estéből mindent amit csak lehet!

 • Itt jó lesz?

Körülnéztem és nem láttam semmit csak 1 régi rozzant fa hidat meg fákat és bokrokat!

 • Persze!

 • Hogy szeretnéd?

 • Hát vegyük elő aztán verjük ki egymásnak!

Kigombolta a nadrágját kicsatolta az övét és lejjebb tolta a nadrágját az alsójával együtt a combja tetejéig hogy éppen hogy előbukkant a gyönyörű borotvált 17 centis fasza!

 • Hmm csodás!

 • Gyere fogd csak meg a fogása is jó!

Jobb kézzel nyúltam rá jó kemény volt és forró el is kezdtem rögtön játszani vele közben a másik kezemmel pedig hasonlóan kikapcsoltam az övem és letoltam a gatyám hogy ő is birtokba vehesse a faszom!

 • Nagyon hasonló faszunk van.

 • Igen de a te makkod nagyobb.

 • Azért a tied is nagyon tetszik!

Már két perce verhettük amikor lejjebb nyúltam hogy megmarkolhassam a heréit persze rögtön követett ő is ami nagyon jól esett nekem még fel is nyögtem!

 • Érzékeny? (olyan kaján vigyorral kérdezte hogy azt leírni nem lehet!)

 • Na csak azt ne mond te nem élvezed!

 • Már hogyne élvezném!

 • Te nem szeretnél többet?

 • Mire gondolsz?

 • Egy kis szopás? Vagy túl korai?

 • Dehogy. Jöhet a szopás!

Rögtön elé térdeltem és adtam egy cuppanós puszit a makkjára de nem kaptam be azt akartam hogy még szopás előtt nyögjön fel így elkezdtem jó nyálasan a heréit végignyalni.

Ahogy végeztem rátértem a fasza aljára végig a makkig aztán fent az ágyékáig nyaltam és csak utána kaptam be! Ahogy bevettem a számba és szívtam egyet a makkján rögtön megjött a várva várt nyögés!

 • Na mi van érzékeny?

 • Baszd meg honnan tudsz ennyire jól szopni?

 • Még belesek fogtam!

 • De én már most mindjárt elélvezek!

 • Nana! Ne  merészeld kiakarom élvezni ameddig lehet!

 • Oké akkor cseréljünk!

Ezúttal ő térdelt le elém és kezdte el végignyalni a herémet ami nagyon jól esett azután egyből bekapta a faszom!

Érezhetően akarta szívta ahogy bírta és elég mélyre is bevette a szájába!

A hatodik szívás után beindult a nyelvével is a makkom peremén végig ami annyira jól esett hogy rögtön felnyögtem!

Majd kivette a szájából húzott rajta párat és újra elkezdte a heréimet nyalogatni majd újra elkezdett dolgozni rajta!

Két perc után szóltam!

 • Csere?

 • Aha

Újra enyém lett a drágaság egyből rábuktam mint éhes farkas a kajára! Először a makkját kezdtem nyelvel izgatni amibe teljesen beleremegett utána én is szoptam picit csak simán aztán elkezdtem úgy szopni hogy a fejem és a nyelvem más ütemben kényeztette!

Pár percig szoptam még aztán kivetem a számból és kérdezni akartam de megelőzött!

 • Iszonyat jó vagy még 2 perc és tele is lövöm a szádat!

 • Örülök hogy tetszik de az még korai lenne! Nem kérhetnék inkább valamit?

 • Kérj aki így tud szopni annak én bármit megteszek!

 • Megnézhetem a popsid?

 • Persze. Meg is foghatod!

 • Király!

És már repült is le a gatya a bokájára és fordult is meg! Rögtön bele is markoltam a kemény kis seggébe!

 • Pucsics be lécci!

 • Szívesen!

Nagyon jó kis segge volt rögtön végig is húztam a kezem a vágatán majd elkezdtem az ánuszán körözni a mutató ujjammal amit egy halk nyögéssel nyugtázott!

 • Ügye én is láthatom a tiedet?

 • Persze!

Rögtön hátat fordítottam neki és még kérnie se kelet rögtön pucsitottam keményen!

 • Ohh micsoda kiszolgálás!

 • Naná neked bármikor!

 • És micsoda szép popo!

 • Ja szép nagy!

 • Az a jó azzal lehet rendesen játszani!

És rögtön bele is markolt két kézzel a két félgömbbe ami irtó izgató volt számomra is de amikor végighúzta a vágatban a kezét én se tudtam visszatartani a nyögést!

 • Dörzsölheted a faszoddal is!

 • Áhh köszi! Honnan tudtad hogy azt akartam?

 • Én is végig azt akartam!

 • Miért nem szóltál butus?

 • Ami késik nem múlik!

Amikor hozzáért a makkja az ánuszomhoz életemben először éreztem úgy mintha tényleg az áram csapott volna belém! Vagy 2 percig dörzsölgette az ánuszomat!

 • Na gyere te is ne csak én élvezkedjek!

 • Oké

Rögtön bepucsitott nekem én pedig rögtön elkezdtem a faszomat hozzáütögetni a seggéhez! Aztán elkezdtem a makkommal masszírozni az ánuszát!

 • Baszod ez ilyen jó? Áhhh

 • Aha!

 • Ne hagyd abba!

 • Eszem ágában sincs!

Majdnem 5 percig el voltam a gyönyörű szép seggével mikor megszólaltam!

 • Ahova pacsi oda puszi?

 • Hát azt azért szerintem egyenlőre hagyjuk! Remélem nem bánod de ez még túl korai!

 • Dehogy bánom!

 • Szuper na fordulj hagy szopjalak le!

 • Oké

Elkezdett egyből cumizni közben a seggemet markolászta így egész mélyre benyelte a faszom néha! De 5 perc után se sikerült még elélveznem!

 • Csere? Már fáj a nyakam!

 • Persze jöhet!

Elkezdtem szopni ahogy csak tudtam szívtam nyaltam a heréit aztán végignyálaztam az egész rudat és amikor bekaptam már percenként nyögött fől!

Elkezdtem erősebben szívni miközben a nyelvem hegyével a makkja alját kezdtem izgatni amikor megszólalt!

 • Mindjárt elélvezek! Mehet a szádba?

Nem szóltam semmit csak bólintottam egyet a faszán és szívtam tovább ahogy bírtam!

Pont a makkja tetejét izgattam mikor elélvezett bele a számba! Természetesen lenyeltem és szoptam rajta még párat egészen addig még lenem nyugodott!

 • Hu baszd meg ez kurva jó volt!

 • Lécci adj egy percet még mindig nem tudom hol vagyok!

 • Oké persze!

 • Köszönöm szépen!

Hu basszus úgy leszoptam valakit hogy azt se tudja hol van ez igen. Pedig csak élveztem ahogy csinálom!

 • Na most én jövök! Lécci majd szólj ha élvezel mert én nem szeretném hogy a számba élvezz!

 • Oké

Elkezdett szopni hát nem sok kellet max 3 perc és én is élveztem! Egész addig a pillanatig szopott még meg nem rándult az első adag spermával a faszom akkor kiengedte a szájából és szívogatta a faszom tövét még élveztem!

Utána adott 1 puszit a hegyére és felállt!

 

 • Köszi a nagyszerű napot!

 • Én köszönöm neked nagyon jó volt! Úgy szopsz hogy minden nő megirigyelhetné! Mi s titkod?

 • Élvezem! Ennyi azt csinálom amit én élvezek! Tudom önzőnek hangzik de ez van!

 • Baszod éreztem milyen mikor “önző” vagy! Velem bármikor lehetsz az!

 • Kedves vagy ha rajtam múlik tuti lesz folytatása ennek!

 • Hu már ennyi az idő? Már a vonatodat is lekésted?

 • Nem gond majd jön másik! Megérte!

 

Nos ez történet valós alapokra épült de nagyon sok helyen alakítottam rajta! Tudom fura ez 1 társ keresés kiírására de tessék srácok lehet jelentkezni!

Én egy 21 éves Pest Megyei Gödöllőhöz közel élő macis srác vagyok aki hasonló szex barátokat keres! 176 cm magas vagyok és 118 kg jelenleg. Helyem és kocsim nincs!

Elvárásaim: 28 alattiak jelentkezését várom lehetőleg normális távolságon belül! Teljesen mindegy hogy hogy nézel ki a külső az csak külső!

Ja és lehetőleg ne 2-3 szavas e-mailt írjatok!

A nézeteimet fentebb tisztáztam a történetben legyetek szívesek figyelembe venni! 

vamossz96 Creative Commons License 2017.02.19 0 1 11574

Őszintén szólva én így emlékszem majdnem minden szóra. Az utolsó 3 mondat az a 2 sor az ami nem igaz! Tudni kell hogy mind a ketten idegesek voltunk végig elvégre a legjobb barátom elvesztését kockáztattam. És ezzel ő is így volt mint utóbb kiderült. 
A folytatása ennek a történetnek nem túl vidám sajnos de ki tudja ez még megváltozhat a barátságunk még mindig erősen egymáshoz köt minket. De jelenleg én is keresgélek új kalandokat! De sajnos manapság főleg a netten nehéz olyat találni aki szereti az érzéki dolgokat és nem túlságosan, hogy is mondjam... Más! 

Csak Kálmán Creative Commons License 2017.02.19 0 0 11573

Hát gondolom a párbeszédek nem pont így hangozhattak, mert így eléggé erőltetettnek és kamunak tűnik :D De már az olvasása közben felállt nekem

20 vagyok, 4 éve próbálom hasonlóra magam rávenni, sajna már nem sűrűn lesz lehetőségem a haverommal ezt megcsinálni, bánom is, hogy korábban nem próbáltam :( Nem volt elég bátorságom

Előzmény: vamossz96 (11572)
vamossz96 Creative Commons License 2017.02.18 -1 3 11572

Sziasztok már 5 éve követem az oldalt és bőszen olvasóm a jobbnál jobb írásokat!
Most úgy döntöttem megosztom veletek az első alkalmam történetét ami már lassan 4 éve történt velem!
A történetem 100%ban igaz kivéve a nevek, bár ezt úgyse fogják elhinni nekem de az már más kérdés!
Véleményeket várok az írásomról! Fikciókról is fogok késöbbiekben írni nektek ha lesz rá igény!

 

Perverz barátság! (Gay)

Az én nevem Roland a történet idején 17 éves voltam 174 cm magas és 110 kiló.
A legjobb barátom Krisztián 16 éves volt 172 cm magas és 75 kg.
A test súlyom miatt nem sok szerencsém volt a párkapcsolatokban és ebből adódóan eléggé visszahúzódó voltam.
Ekkor már tudtam magamról hogy biszex vagyok de pasik felé még kevésbé mertem közeledni mint a csajok felé, de ez egy napon megváltozott!
A szüleim elutaztak a hétvégére a Tassi nyaralónkhoz de én nem akartam menni.
Krisztián mint minden hétvégén most is nálunk logót az én legnagyobb örömömre, viszont most úgy alakult hogy nálunk is aludt.
Egész nap sokat ökörködtünk, xbox-on hülyültünk, túráztunk egyet az erdőben, de még birkóztunk is.
Este fürdéshez készülődve figyeltem őt a szemem sarkából amikor levetkőzött de ő ezt észre se vette.
Ám amikor én mentem fürdeni és én vetkőztem le furcsán úgy éreztem mintha végig bámult volna és amikor odanéztem furcsán a plafont nézte. (Ez iszonyatosan begerjesztett)
Elmentem lefürdeni utána egy szál alsóban leültünk beszélgetni mi másról mint a szexről!
Főleg az osztályunkba járó csajok seggét és mellét taglalva kit dicsérve kit káromolva hülyéskedtünk.
Jól felizgulva megszóltam:

 • Nem nézünk egy kis pornót? 
 • De persze keres egyet. 
 • Oké milyen érdekel? 
 • Két pasi egy nő felállás? 
 • Jöhet! 

Rákerestem a netten és 1 csomót adott ki 1 volt amin 1 fiatal szexy szőke volt meg 2 átlagos vékony pasi volt ezt választottuk.
Elkezdett pörögni a jelenet rengeteg csók és simogatás amikor hirtelen a 2 pasi lesmárolta egymást.
Krisz szólalt meg előbb.

 • Baszod ezek buzik! 
 • Keresek másik videót? (Közben rögtön megállítottam a felvételt) 
 • Nem kell jó ez! 
 • Okééé (Meglepett a dolog és ez érződött is a hangomon) 
 • Figyi ha te nem szeretnéd nem kell ezt nézni!
 • Nem semmi gond nekem bejön!

Pörgött a film tehát tovább a szőke hajú srác éppen nyalta a nőt a vörös pedig szopta a szőke srácot amikor Krisz megszólalt. 

 • Úgy áll a faszom már alig fér a gatyámba. (Rögtön meg is igazította a faszát a pizsamájába) 
 • Még jó hogy rajtam csak 1 alsó van.
 • Krisz nem verjük ki? Mindkettőnkre ráférne úgy látom! 
 • De, miért is ne!
 • Oké akkor hajrá.

Ezzel mind a ketten egyszerre vettük le a gatyánkat és kezdtük el verni a saját faszunkat szinte egy ritmusban.
Nagyon szép farka volt nagyon tetszett, úgy 17 cm lehetett jó vastag és szép makkal.
Nagyjából olyan mint az ennyim!
Lesem tudtam róla venni a szemem de ő se az ennyimről. Majdnem két perc után felnéztem pont bele a szemébe de ő csak a faszomat nézte.
Nem bírtam tovább megszólaltam.

 • Te Krisz 
 • Bocsi mi van? (Úgy elpirult mint a főt rák de cukin állt neki) 
 • Izé…. Kérhetek valamit? 
 • Mi-mi-mit? (Szinte dadogott) 
 • Megfoghatom? 
 • Mi? Te meleg vagy? 
 • Dehogy vagyok meleg csak kíváncsi vagyok milyen lehet megfogni! 
 • Na jó.

Ahogy megfogtam olyat lüktetett a fasza hogy az hihetetlen. Nagyon jó érzés volt végre egy másik pasi “kincsét” a kezembe tartani!
Elkezdtem ütemesen verni nagyon jól esett nekem is meg ahogy a szuszogásából ítéltem neki is!
Egy percig vertem neki aztán megszólalt.

 • Na milyen? 
 • Nagyon jó! Próbáld ki.
 • Nem köszi! 
 • Na tessék fogd meg nyugodtan! 

Elkezdett nyúlni felé de fél úton megtorpant! Látszott hogy akarja de nem meri megtenni.

 • Segítsek? 
 • Áhh nem kösz inkább kihagyom

Ekkor megfogtam a jobb kezét a dákom felé húztam.
Nem ellenkezett sőt szétnyitotta a kezét.
A keze hideg volt amitől a dákóm még keményebb lett.
Elkezdte kínzóan lassan húzogatni a bőrt a tövénél fogva jó erősen markolva.

 • Na milyen? 
 • Fura de jó.
 • Verjük akkor így ki egymásnak? 
 • Aha

Egyre gyorsabban és erősebben vertük egymás faszát mind a ketten lihegtünk és nagyon jó érzés volt, egyre jobban torzult az arcunk is az élvezettől, nyögtünk még párat aztán el is élveztünk mind a ketten.
Nem hagytuk abba egymás kényeztetését, vertük tovább a másik spermás farkát amíg lenem lankadtak.
Utána zsepivel letisztítottuk magunkat felöltöztünk kikapcsoltuk a gépet!
Egyikünk se szólt egy szót se nem tudtuk mit is mondjuk.
Lefeküdtünk aludni egy szobába két külön ágyra.
Vak sötét volt a szobában nem láttam semmit.
Eltelhetett talán 1 óra amikor megszólaltam.

 • Krisz te alszol? 
 • Nem.
 • Akarsz beszélni rólam? 
 • Aha
 • Oké mi a baj? 
 • Élveztem! Pedig tudom hogy nem szabadott volna én hetero vagyok! 
 • Én is élveztem. És nem dugtuk meg egymást vagy ilyesmi! 
 • De egy pasi kezétől élveztem akkorát mint az ország ház! 
 • És ez baj? 
 • Végül is nem baj de akkor se tudom elfogadni! 
 • Ráadásul amióta ez történt azóta úgy áll a faszom hogy az már fáj! 
 • Mi van? 
 • Nem tudom de nem birok magammal kanos vagyok. 
 • Akarod megismételni? 
 • Bassza meg. Igen! 
 • Akkor gyere feküdj át hozzám! 

Felkapcsoltam a villanyt hogy odataláljon az ágyamhoz.
Átjött az ágyamhoz és egyből full meztelenre vetkőzött ahogy én is levettem az alsómat!

 • Lécci kapcsold le a villanyt úgy izgibb! 
 • Oké.

Rögtön rámarkolt a faszomra és elkezdte verni nekem, ahogy én is neki már vagy 5 perce verte.
Nekem mikor nem bírtam magammal és azt mondtam.

 • Lehet még egy kérésem? 
 • Mit szeretnél? 
 • Hu de ciki ez! 
 • Már nem mindegy úgyis elkezdtük! 
 • De igazad van! Megfoghatom a popsid? 
 • Hát, de ne dugj meg!
 • Ne aggódj csak belemarkolni akarok! 
 • Oké.

Nagyon tetszett amikor megmarkoltam az egyik félgömböt Krisz rögtön nyögött egy nagyot amitől felbátorodtam!
Elkezdtem a vágatában végighúzni a mutatóujjamat majd körkörösen az ánuszát masszírozni.

 • Hé erről nem volt szó! 
 • Bocsi elszaladt velem a ló! 
 • Semmi gond de most én jövök, én is kérni akarok valamit! 
 • Ne kérd csináld! 
 • Oké

És megtörtént az amire nem is számítottam Krisz adott 1 puszit a makkomra majd bekapta azt!

 • Bassza meg ez kurva jó! 
 • Igen? 
 • Aha nagyon 
 • Akkor folytatom 

Istenien csinálta nagyon jó volt szívta, szopta, nyalogatta és puszilgatta éreztem rajta hogy ő is élvezi!
Őt perc után elélveztem bele a szájába!

 • Baszd meg miért nem szóltál? 
 • Bocsi hirtelen jött meny köpd ki! 
 • Már lenyeltem… nem is rossz! 
 • Oké akkor én jövök! 

Hasonlóan én is elkezdtem először csókolgattam a faszát, majd 2 oldalról végignyaltam, utána a zacsija aljától a makkjáig és csak utána kaptam be! Körülbelül 6 perc után szólt.

 • Mindjárt elélvezek! 

Válaszra se méltattam csak szoptam tovább jó nyálasan és végül a számba élvezett amit természetesen lenyeltem!

 • Király volt Roland köszönöm! 
 • Én köszönöm neked! 
 • Tudod mit? 
 • Hm? 
 • Biszex vagyok! És te is! És ezzel a világon semmi baj nincs! 
 • Igazad van haver! 
 • Na akkor megyek aludni.
 • Lécci aludj ma velem! Érezni akarlak álmomba így meztelenül! 
 • Rendben de csak a kedvedért!
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.16 -3 0 11571

Szia vegyél fel skype ra ott elérsz :) a.steven5

bidaniel Creative Commons License 2017.02.06 -4 1 11570

comerx írj rám !!!

uuuuuuuu Creative Commons License 2017.02.06 -4 0 11569

Fiatal (20 alatti) eredeti intim szőrzetű fiúét kiverném Bp Őrsnél, ha erre jársz haza, ne cipeld a zacsid tartalmát haza, ugorj fel!  qqkk@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2017.02.06 -3 0 11568

szia! én is innen vagyok, szívesen találkoznék

Előzmény: Törölt nick (11567)
Törölt nick Creative Commons License 2017.02.03 -5 1 11567

 Hetero vagy biszex fiút keresek akit szintén érdekel hogy milyen lehet egy másik sráccal és van kedve találkozni  (Győr-Moson-Sopron megye) .  Skype: a.steven5

 

 

notrun Creative Commons License 2017.02.01 0 6 11565

Üdv! Ezt a sztorit már több embernek leírtam, de sosem ilyen részletességgel, így valakinek ismerős lehet.

Nézzétek el nekem a nyelvtani és egyéb "irodalmi" hibákat. Nem koleszos a sztori de talán beleillik a környezetbe és senki nem haragszik meg emiatt.

 

 

Tizenhárom éves voltam és épp nyáriszünet volt a suliban. Akkori barátommal (Robival) szinte egész nap együtt voltunk, reggeltől estig szórakoztattuk egymást. Legtöbbször bicikliztünk, horgásztunk, vagy csak úgy elvoltunk. Sosem történt olyan, hogy unatkoztunk volna.A szülei napközben nem sűrűn voltak otthon, így kiváló terep volt, hogy semmivel ne zavarjanak minket.

Védett udvaruk volt, abból a szempontból, hogy egyik szomszéd sem látott át a portájukra. Kitaláltuk, hogy kimegyünk focizni az udvarra - mert valószínűleg megunhattuk a benti tespedést. A foci abból állt, hogy szabályos keretek között megpróbáltuk egymástól elvenni a labdát és magunknál tartani ameddig csak bírjuk. Robi testi fölénnyel rendelkezett, így nagyon kellett munkálkodnom, hogy néha pár másodpercre megkaparinthassam a labdát.Lassan kezdtem elfáradni így egyéb cselhez kellett folyamodnom. Robi folyton háttal állt nekem, fenekével eltolva engem a labdától.

Váratlanul megfogtam két oldalról a rövidnadrágját és lerántottam amennyire csak tudtam. Őt ezt annyira meglepte, hogy ijedten kapott shortja után, hogy felhúzza fent maradt alsónadrágjára. Megszereztem a "focit", amit persze a folyamatos röhögéstől és könnyektől már alig láttam, de próbáltam minél messzebb juttatni barátomtól. Amikor Robi mögém ért már számítottam a "bosszúra" ezért még izgalmasabbnak éltem meg a helyzetet mint azelőtt. Rúgkapálásba és hangos nevetésbe kezdtünk, és megtörtént amire ekkor talán már titkon számítottam. Barátom is bevetette az én cselemet és lerántotta gatyámat. Olyan lendülettel tette mindezt, hogy alsónadrágom is a térdemen végezte. Elestem és fetrengve próbáltam magamra húzni mindkét ruhadarabot. Robi egyik lábát a labdán tartva néhány méterre figyelt engem és küzdelmemet. Én fekvésből fél-térde keltem fel és próbáltam minél előtt összeszedni minden elvesztett erőm. Robi látta, hogy nem sok energiám van már folytatni a labdajátékot így közelebb merészkedett.

- Minden ok? - kérdezte - majd közel jött lehajolt és megfogta a vállam, nem számítva arra, hogy én nem hagyom annyiban a dolgot.

- Persze! - válaszoltam még mindig kicsit nevetve.

Tévedtem! Robi ekkor már számított rá... hirtelen teljes energiámmal megfogtam nadrágja gumis derekát mert benne volt a pakliban, hogy azonnal védekezni fog és kitépi magát a karmaim közül. De nem így történt. Csak állt és beletörődve várta sorsát. Nem kegyelmeztem! Bokáig húztam mindkét nadrágját. Felnéztem, mert kíváncsi voltam arcára és reakciójára. Korábban láttam már a farkát a strand öltözőjében, így nem számítottam nagy meglepetésre. Most azonban más volt a helyzet. Rövid pólója semmit nem takart az intim részéből így nagyon közelről, telibe láthattam kőkemény péniszét, mely rugó módjára ugrott elő a nadrágjából. Ismert forróság futott végig a gerincemen egészen a farkcsontomig. Korábbi 'hokizásaim' alkalmával éreztem ilyet, mely az élvezet határán támadta meg testemet. Teljesen lefagytam, fogalmam sem volt hány másodperc vagy perc telt el amióta ott térdekel előtte.

 

- Te jössz! Mutasd meg te is! - törte meg a csendet Robi, aki még mindig bokáig tolt nacival állt előttem.

Nem tudtam álcázni izgatottságom, hebegve-habogva próbáltam elkergetni zavarodottságom.

- Majd bent! - válaszoltam, kitérve a parancsszavak elől.

Magam sem értem miért próbáltam húzni az időt és védekezni sorsom ellen?! (most már tudom, akkor kellett volna átadnom magam minden élvezetnek) 

- Akkor menjünk be! - reagált Robi nem kis meglepetésemre.
A nadrágját furcsa mód nem felhúzta, hanem kilépett belőle, felnyalábolta a kezével és elindult befelé. A nyári melegben jól eshetett neki, hogy nem melegíti semmi plusz ruhadarab. Úgy tünt mintha már várta volna ezt a pillanatot amikor egymás előtt meztelenkedhetünk, mert minden szégyenérzete elszállt. Kullogtam utána még mindig a fura bizsergéssel a testemben és csak remélni tudtam, hogy mire beérünk le fog nyugodni robbanásra váró kőkemény farkam.

 

folyt.köv.

 

Norúrfi Creative Commons License 2017.01.28 0 2 11563

Nekem vannak kollégiumi történeteim. Aki kiváncsi a résztelekre az nyugodtan írjon rám a jmnorbert3@gmail.com mail címre. Csak két dolgot kérek. Az egyik: jellezzétek, hogy a fórumról tudjátok a mail címemet; a másik pedig az, hogy: senki ne tegyen intim (szexuális jellegű) felajánlásokat és ajánlatokat., mert arra nem fogok visszaírni!

Törölt nick Creative Commons License 2017.01.20 -4 0 11562

 Hetero vagy biszex fiút keresek akit szintén érdekel hogy milyen lehet egy másik sráccal és van kedve találkozni  (Győr-Moson-Sopron megye) .  Skype: a.steven5

So.Iván Creative Commons License 2017.01.19 0 3 11561

A következő fejezetbe sok intimitás ugyan nincs, de egy fontos dolog igen!

 

4 napja elmondtam Antinak, hogy vonzódok hozzá, amire úgy reagált, hogy ő ezt az irányomba már kb. 2 éve érzi. Egyszóval összejöttünk. Azon az estén másodjára is egymáséi lettünk.

 

Másnap este (vacsora után) megszélgettünk néhány osztály-, évfolyam- és kollégiumtársunkkal (haverunkkal) és elmondtuk nekik, hogy együtt vagyunk. Ekkor végig fogtuk egymás kezét, majd átöleltük és megcsókoltuk egymást. Egyébként erre ilyen formában csak azért kerülhetett sor, mert többségük elfogadta és a mellettünk való kiállásukról biztosítottak minket.

 

Harmad nap (hétfő), pedig a suliba (osztályban) válltuk fel a dolgot. Egy személy pozitív reakciója lepett meg a legjobban. Ez nem volt más, mint az ex csajomé, aki a következőt mondta a kétkedőknek: Tudjátok, hogy Iván és én néhány évig együtt voltunk. Annak ellenére, hogy ezt nem említettem neki, de nekem feltűnt, hogy valamivel jobban megnézi a fiúkat, mint a fiúk szokták. Engem ez már akkor sem zavart. Most meg látom, hogy Anti mellett (akiről egyébként is mindenki jól tudja, hogy homoszexuális) tényleg boldog. Akkár hát legyen. Ebben nincs semmi elítélni való. Az a helyzet, hogy hétfőn és kedden nem történt köztünk semmi, még egy csók sem. Pedig láttam rajta, hogy ugyanúgy vágyik rá, mint ahogy én is. Aztán tegnap este ő vacsora után valamivel (kb. negyed 9 körül) elment zuhanyozni és borotválkozni. Én még a leckeírás utolsó oldalát befejeztem. Amikor kijött (kb. háromnegyed 9 körül), akkor én is elmendtem zuhanyozni. Mire kijöttem ő már lefeküdt. Én megálltam a fürdő-szoba ajtajában és 2-3 percig csak néztem. Biztosan tudtam, hogy maximum csak félálomba lehet, ezért és azért mert úgy éreztem, hogy mindketten vágyun egymás érintésére, ezért bebújtam mellé az ágyba és átöleltem. Ekkor végre megint érezhettem, azt a pihe-puha testét/bőrét és annak illatátA bőre kissé hasonlít a kisgyereké. Majd mindegy 1-1,5 óra után horkantott néhányat, amiből tudtam, hogy elaludt. Az a helyzet, hogy csak, akkor szokott egy kicsit horkolni, amikor elalszik. Ekkor én felkeltem mellőle, mire ő felnézett és így szólt: Édesem! Hova mész? Búj vissza mellém és aludjunk végre. Ekkor áthúzódott arra az oldalra, ahol én feküdtem, majd én visszabújtam mellé. Aztán kölcsönösen átöleltük egymást és úgy is aludtunk el! Aztán ma hajnalban 5 óra körül felébredtem, mindegy negyedórát nézhettem, ahogy édesdeden alszik, majd megpróbáltam óvatosan megfordulni, amire ő is felébredt. Ekkor felült a hátam mögé és kezdte csókolgatni a hátamat és a nyakamat, mire megfordultam és szájon csókoltam, amiből heves csókolózás lett. Eközben elkezdtem érezni, hogy a boxerbe egyre merevedik a testemmel érintkezésbe levő nemi szerve. Egyébként az enyém is egyre merevebb volt. Ekkor lehúztam az alsóját és óvatosan a nyelvemmel elkezdtem izgatni a faszát, majd "nagy- és gyorstempóval" leszoptam őt. Jó érzés volt.

 

Több nem történt, és mivel ma hazament és várhatóan csak hétfőn reggel jön vissza, így 4 napig nem találkozunk.

Előzmény: So.Iván (11560)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.16 0 3 11560

Jöhet a folytatás!

 

A tegnap délelőtt küldtem be a harmadik koleszos történetemet. Amikor azt írtam, újra átéltem azt az estét (ilyet a másik két történetnél nem éreztem). Azután többekkel (így olyanokkal is, akiket régebbről ismerek, de miután elköltöztek a környékünről korlázotottá vált a személyes találkozások és a kommunikációnk) beszélgettem a dolgokról. Érdeklődő, de mégis vegyes reakciók és javaslatok érkeztek. Ezért végül a legnagyobb döntést nekem kellett meghoznom. Úgy döntöttem, hogy kiterítem a lapjaimat és beszélek Antival. Nagyjából össze is állt bennem, hogy miként fogom kezdeni a beszélgetést. Aztán miután én már 15:15 körül visszaértem, ő is olyan 18:15 körül visszaért a kollégiumba.

 

Mihelyst meghallottam a kulcs zörrenését (merthogy kívülről vagy kopogás utáni beengedés útján, vagy kulccsal lehet bejutni) az ajtó zárjában egyszerűen minden kiment a fejemből. Ő belépett és azon a vékonyka hangján köszönt. Én ránéztem és visszaköszöntem. Aztán ő elkezdett kipakolni, majd valami kényelmesebb ruhát átvenni. Amikor átfelé öltözött, akkor háttal volt nekem, így csak azt a gyönyörűen kerekded seggét láttam. Első gondolatom akkor az volt, hogy odamegyek és megfogom a seggét, de úgy éreztem, hogy ezt csak így nem tehetem meg. Megszólalni meg egyszerűen nem tudtam. Amikor mindennel végzett akkor rám nézett, majd így szólt:

Mi baj van?

Semmi! Ugyan mi bajom lenne?! - válaszoltam, hallkan szinte már csak mormogva

Látom, hogy valami bajod van! Nem akarod elmondani, hogy mi az? - kérdezte

Ekkor ránéztem, de megszólalni nem tudtam, mert egyszerűen nem jöttek a szavak a számra! Ehelyett csak:

- hmmmm.. -ztem

Aztán 3-4 percig ott ültünk szótlanul egymás mellett, mire ő csak jelezvén, hogy ott van (mintha én azt nem tudnám jól), a térdét hozzáérintette az enyémhez. Erre én megint rénéztem, de még mindig nem tudtam, hogy hogyan kezdjek hozzá a dologhoz. Majd újabb 4-5 perc némaság, aztán megint a térdérintkezés, aztán ránéztem, mire ő így szólt:

Talán amiatt vagy ennyire rosszkedvű, mert úgy érzed, hogy a holnapi dolgozatok nem biztos, hogy úgy fognak menni, ahogy szoktak? - kérdezte

- Á! Dehogy! - válaszoltam

Akkor miért vagy ilyen búval bélelt? - kérdezte

- Kérdezhetek valamit? - kérdeztem vissza

Persze! - válaszolta

- Bármit? - kérdeztem!

Hogyne! Bármit! - válaszolta

- Tudom, hogy meleg vagy! Neked milyen fiúk jönnek be? - kérdeztem kissé visszafogodtan

Mivel évek óra jól ismerjük egymást, így természetesen válaszolok rá. Ne legyen túl magas, sem pedig túl magas (+/- 10-20 cm belefér), ne legyen csont és bőr, de ne legyen túl dagadt se. Ami még fontos, hogy 35-nél idősebb szóba sem jöhet. - válaszolta

- Rólam mi a véleményed, mint fiúról? - kérdeztem kissé visszahúzódóan

Te pont beleférsz abba a kritérium rendszerbe, amit az imént mondtam. Ha tudnám, hogy valós esély van arra, hogy összejöjjünk, akkor veled bármikor összejönnék... - válaszolta mosolyogva

Kérlek, hogy ne vedd poénosra, mert komolyan kérdeztem! - reagáltam rá

- Tessék?? - szólt láthatóan megdöbbenve

Figyelj rám egy kicsit! Október 18-án, ami kettőnk között történt szexuális értelembe, olyan érzéseket ébresztett fel bennem, amiről még sejtésem sem volt, hogy ilyen bármikor is érezhetek egy másik fiú iránt... - kezdtem bele

Most csak ugratni akarsz? Ez rossz vicc! - reagált rá

Úgy nézek ki, mint aki viccel? - kérdeztem vissza

Ha jobban meggondolom, akkor nem! - válaszolta

Azért mert teljesen komolyan beszélek! Egyre inkább olyan érzéseket táplálok irántad, amik túl mutatnak a barátságon! - mondtam neki

- Ez most teljesen komolyan mondod? - kérdezett vissza

Igen! Ilyennel soha sem viccelnék! - mondtam

- Tudod, én már lassan két éve beléd vagyok zúgva teljesen. Ezért is a tavalyi tanévem végig kínszenvedés volt. Mindenki előtt nem akartam kimutatni, hogy mit érzek irántad, ezért is léptem meg azt a bizonyos októberi "dolgot". Álmomban sem gondoltam volna, hogy annak ez lehet vagy lesz a vége! - mondta

Ebben a pillanatban átöleltük egymást, majd megcsókoltam. Aztán, mivel vacsora idő volt, így lementünk vacsorázni. Utána, amikor visszaértünk a szobába, akkor elment lezuhanyozni, ahova én is követtem. Először megmostam a hátát, majd elkezdtem mosni a combjait, amire felállított és megcsókolt. Ebből (szerintem kb.) 2-3 perces heves csókolózás lett. Az októberihez képest sokkal nagyobb felszabadultságot éreztem az ő csókjában is, de az enyém is nyugodtabb, felszabadultabb volt. Ekkor úgy éreztem, hogy egy mázsás kő gördül le a szívemről, hisz újra a karjaimba tudhatom Antit. 

A fiúban a csókunk hevességének ellenére is voltak még kételyek. Ezt onnan vélem, hogy miután végre kijöttünk a zuhanyzóból, akkor megint lefeküdtem az ágyára, erre ő megint leült az ágy végébe. Ekkor ránéztem és szerintem ebből jött véglegesen rá, hogy tényleg komolyan mondtam, azt amit mondtam és megint elkezdett csókolgatni, de még mielőtt elért volna odáig, hogy orálisan érintkezzünk, helyet cseréltünk és ő került át a "másik oldalra". Ekkor elkezdtem csókolgatni a nyakát, a mellkakasát, majd szívogatni a mellbimbóit, aztán kiszívtam a nyakát is. Eközben a kezemmel az egyre jobban merevedő faszát segítettem tovább égiesíteni. Mire felső részből elértem a nyelvemmel is a golyóit, a töke már teljesen merev volt. Aztán kissé felhúztam a bőrt a faszán és elkezdtem nyalogatni azt a nyílását, ahol a melléktermék (pisi, geci) távozik a nemi szerven/szervből. Aztán bekaptam majd elkezdtem óvatosan, aztán egyre hevesebben szopni, amit ő érzéki nyögésekkel pártolt és támogatott. A szopásba teljesen beleélvezett. Ezután seggbe kurt. Ez alatt végig azt éreztette velem a különböző simogatások, csókok és hallk vallomásaival, hogy biztonságban érezhetem magam a karjaiban. Valószínűleg ezért is tudtam magam hamar átadni az érzelmeknek és az élvezettnek. Annyira jó volt, hogy Anti a végén a seggembe élvezett, amit aztán jól ki is nyalt. A szex minden egyes pillanatát élveztem és kész! Aztán még arra is volt időnk, hogy egy másik menetet lezavarjunk, amikor én voltam felül. A fiúval megállapodtunk abba, hogy a holnapi osztályfőnöki órán elmondjuk, hogy tegnaptól egypár vagyunk, de a részleteket ott nem fogjuk precizen kiadni.

 

Anti tud arról, hogy itt megosztottam a korábbi eseményt, ami köztünk történt, ahogy azt is tudja, hogy ezt is megosztom. Őt nem zavarja ez a dolog! A többi jelenlegi osztálytársam illetve haverom meg a regisztrációról sem tud. A történet elején említést tettem olyan személyekről, akikkel rég nem beszéltem és az itt megadott elérhetőség alapján találtak meg, tőlük sem tartok, hogyha elolvassák ezt, vagy a tegnapi privát beszélgetésünket tovább adnák anélkül, hogy engem megkérdeznének róla!

Előzmény: So.Iván (11557)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.15 0 0 11559

Javítás: Aztán tavaly november 15-én este, amikor úgy háromnegyed 9 körül elmentem zuhanyozni, akkor ahogy beálltam a zuhanyzótálcába és éppen beakartam állítani magamnak a vizet, amikor Anti hátulról átölelt. Először teljesen kővé dermedtem a döbbenettől, majd ahogy megéreztem a borostás arcának az érintését a nyakamon, ahogy csókolni kezd, illetve a pihe-puha kezének az érintését a mellkakasomon, ahogy simogat, a nemi szervem elkezdett megint önálló életet élni.

 

Valójában így hangzik: Aztán tavaly október 18-án este, amikor úgy háromnegyed 9 körül elmentem zuhanyozni, akkor ahogy beálltam a zuhanyzótálcába és éppen beakartam állítani magamnak a vizet, amikor Anti hátulról átölelt. Először teljesen kővé dermedtem a döbbenettől, majd ahogy megéreztem a borostás arcának az érintését a nyakamon, ahogy csókolni kezd, illetve a pihe-puha kezének az érintését a mellkakasomon, ahogy simogat, a nemi szervem elkezdett megint önálló életet élni. 

Elnézést, hogy tévedtem, de én is emberből vagyok!

Előzmény: So.Iván (11557)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.15 0 1 11557

Ígértem a harmadik történetemet!

 

Ez a legfrissebb, hisz alig 3 hónapja volt. Az előzményekhez legyen elég annyi, hogy 2015-ben érettségiztünk mindketten ugyan azon a településen, de nem ugyan abban a suliban. Hisz a srác egy 6 évfolyamos gimibe járt, míg én 4 évfolyamosba jártam. Ő (Anti) és én még általánosból ismerjük egymást, ahol 6. évfolyamig évfolyamtársak voltunk, és ahonnan lényegében azért ment át hatodik után a 6 évfolyamos gimibe, mert miután hatodik elején felvállalta, hogy meleg egyszerűen kiközösítették. Az unokatesvére (Beni) ugyan kiállt mellete, aki egyébként meg osztálytársam és haverom is volt. Így azért sokaknál sokkal jobban ismertem Antit. Beni és én egészen érettségiig osztálytársak voltunk. Érettségi után Beni egy másik szakmunkásba ment továbbtanulni. Anti és én nem csakhogy ugyanabba a suliba, hanem ugyanarra a szakra is.  Az teljesen mindegy, hogy milyen szak. Így a srác én osztálytársak lettünk. Ezt már a sikeres beiratkozástól lehetett tudni, hogy így lesz. A tanévnyitó napján az is kiderült, hogy szobatársak leszünk. Azt is elmondták, hogy nem válik szükségessé akkor nem igazán szokták megváltoztatni a két- vagy hároméves képzési időszak alatt a kollégiumi szobabeosztásokat, vagyis már akkor világossá vált, hogy a következő két tanévben Anti lesz vélhetően az egyetlen szobatársam. Már tavaly januárban feltűnt, hogy nagyon figyeli minden lépésemet, amikor mindketten a szobába vagyunk. Az is feltűnt, hogy mintha sóvárogna utánam, pedig (legalábbis szerintem) semmilyen jelet nem adtam felé. Az igaz, hogy sokat beszélgettünk. Főleg a tanulás, a játékok és a filmek voltak a fő témáink. Csajokról érthető módin nagyon keveset beszéltünk. Aztán elérketett a nyári szünidő kezdete, vagyis 2016. júniusa. Aztán elkezdődött az új tanév. Ahogy az tudható volt, Anti és én maradtunk szobatársak! Aztán tavaly november 15-én este, amikor úgy háromnegyed 9 körül elmentem zuhanyozni, akkor ahogy beálltam a zuhanyzótálcába és éppen beakartam állítani magamnak a vizet, amikor Anti hátulról átölelt. Először teljesen kővé dermedtem a döbbenettől, majd ahogy megéreztem a borostás arcának az érintését a nyakamon, ahogy csókolni kezd, illetve a pihe-puha kezének az érintését a mellkakasomon, ahogy simogat, a nemi szervem elkezdett megint önálló életet élni. A szívem is egyre hevesebben vert. Amikor már az első döbbenet és az első (akkor még csak" általam) észrevett jeleket követően, kihasználva, hogy 1,5 fejjel alacsonyabb nálam, hátra hajoltam és a bal vállára tettem a fejem. Ekkor ő lesmárolt, mire én előszö kicsit ellöktem magamtól, majd megfordultam és megcsókoltam. Mindeközben a víz folyamatosan folyt ránk. Aztán néhány perc után abba hagytuk a smárolást és kijöttünk a zuhany alól. Én gyorsan kirohantam, majd lefeküdtem az ágyára. Erre ő odaült az ágy végébe és elkezdte simogatni a lábamat. Ekkor én ránéztem és így szóltam: Csak ennyit tudsz? Erre ő elmosolyodott és elkezdett csókolgatni. Először csak a két talpamat (felváltva persze), Először a bokáimat, majd a térdeim környékét, aztán a combjaimat csókolgatta. Így érkezett el egészen a nemi szervemig, ami eddigre már égre néző és teljesen merev volt. Ekkor ő először csak a szájával és a nyelvével izgatott tovább. Aztán Anti óvatosan, érezhetően kissé tapasztalanul és félelmekkel küzdve bekapta a faszomat. Először csak a száját (vagyis azt a részt, ahol a melléktermékek távozni szoktak) és szopni kezdett, majd egyre mélyebben kapta be és egyre hevesebben szopott. Én meg egyre jobban élveztem azt, amit csinál. Amikor már teljesen felizgultam, és a gecimmel valamint ondómmal telibe eresztettem a száját. Ekkor megfordultunk és én kerültem felülre. Ebben a pillanatba eldöntöttem, hogy már nincs megállás és seggbe dugom Antit. Mivel egyszer már voltam lánnyal, akit seggbe kurtam, így nagyjából tudtam, hogy mire készülhetek. Azt is tudtam, hogy nem tehetem meg azt a fajta durvaságot Antival, amit megtett velem Gabi, amikor megkurt. Úgy kezdtem, hogy nyugtató csókokat adtam a hátára valamint előjátékot csináltam. Aztán elkezdtem a tágítását. Egyáltalán nem erőltettem a dolgot, de érezhetően nagyon gyorsan elengedte magát, így a külső behatolás "gyors volt", majd következett a belső tágítás. Ez valamivel lassabb volt, de a vártnál még így is gyorsabb volt. Aztán egy közös és gyors zuhanyozás után lefeküdtünk. Ráadásul egy ágyban méghozzá az enyémbe, ami egyébként az ablakhoz  volt közelebb. Ugyan az átlagos 80-as ágyak helyett 95-ösek az ágyak fekvőfelülete, de ez nem azt jelenti, hogy kényelmesen elfér két kamasz az ágyban. De mi megoldottuk, hisz amennyire csak lehetett, összebújtunk és úgy aludtunk. Ő aludt kívül, vagyis az ajtó, pontosabban az éjjeli szerkények felőli oldalon. Ő ébredt előbb, ezért a telefonos ébresztőket kikapcsolta, de így sem hagyott engem elaludni, hisz úgy ébresztett, hogy megcsókolt. Az egész együtt alvásba az volt számomra meghökkentő, hogy ahogy átöltük egymást és magam bőrén éreztem Anti friss és bársonyosan lágy bőrét, az olyan érzéseket ébresztett fel bennem, amire eddig álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy fiú ilyen érzéseket ébreszthet bennem. Azóta is furcsábbnál furcsább érzéseim vannak már akkor is, amikor meglátom. Szomorú vagyok, amikor nem láthatom. Nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy mi is zajlik bennem, de arra gyanakszom, hogy az eddigi hitem abban, hogy én csakis lánnyal képzelhetem el az életem, vagyis heterszexuális vagyok, az megbukni látszik. Ez nem azt jelenti, hogy egyik napról a másikra át álltam úgy mondva a másik oldalva, vagyis csak a fiúkkal tudnám elképzelni a dolgot, hanem sokkal inkább azt, hogy mindkét nemmel, vagyis biszexuális vagyok. Ennek az ügynek a végére megpróbálok a következő 3 napba pontot tenni.

So.Iván Creative Commons License 2017.01.14 0 0 11556

Olvastál más hozzászólásaimat is, vagy csak azokat, amiket ide írtam?

Előzmény: csendes49 (11554)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.14 0 0 11555

Bárki, aki szívesen beszélgetne privátabban velem, az email címem: soosivan.19970615@gmail.com

 

Írj rám! Csak jelezd, hogy ki vagy és honnan tudod az elérhetőségemet!

csendes49 Creative Commons License 2017.01.14 0 0 11554

Szia! Érdekes amit írsz. Kaphatok egy privát elérhetőséget? E-mail címem publikus.

Előzmény: So.Iván (11553)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!