Keresés

Részletes keresés

fire_of_rose Creative Commons License 2001.03.07 0 0 575
Hi!

Látom megint aktívak vagytok! Diaboli, most küldtem a mailt, csak kihagytam vmit: a Borellus nekem is megvan, de a Serpent Ride még nincs. Van róluk vmi infód? Ez a Borellus egész jó, de első hallgatásra nagyon furcsa.
Placebo-koncert? Mikor, hol? Ebből az együttesből a tarajos gitáros a legjobb... :))) És az Every You And Every Me, és a Special K.
Dobos? A z+ (a z-betű direkt kicsi) mindig jól informált...
Diaboli, közben megnéztem a képet, amit küldtél magadról: nagyon jó!!! Tényleg diaboli... :)))
Moon, hogy kerültetek a hangfalra?
Pusz
UI: láttátok az Apocalyptica feat. Sandra Path vol.2-t? NAGYON JÓ! Egy finn erdőben játszódik és egész misztikus

Diaboli Creative Commons License 2001.03.07 0 0 574
Helló!

Igen, (még) élek. A jelentkezés kicsit kikészített.

Darklight! Már írtam Neked pár hete, akkor nem kaptad meg ???!!! Elküldöm mégegyszer.

A Gatheringtől én eddig egy számot hallottam, a Liberty Bellt.

A magasság néha tényleg előny tud lenni a koncerten (én elégedett vagyok a 175 centimmel :)

Jut eszembe:a Z+ most kezdte sugározni a GWTS klip eredeti változatát (végülsi mi az az 5 hónapos késés :)), amiben nincsenek bent azok a meztelen csajszik. Tegnap pedig a műsorvezető megosztotta a hallgatósággal, hogy a HIMből a DOBOS, Juska kilépett... Ehhez inkább nem fűzök hozzá semmit...
Pussz
Diaboli

Bloodflower Creative Commons License 2001.03.06 0 0 573

Julia's Homepage


Diaboli honlapja


Bloodflower honlapja


remélem nem írtam el a linkeket...
ja, és új ablakban nyílnak meg, nyugodtam kattintsatok rá!

Előzmény: Anikó2 (572)
Anikó2 Creative Commons License 2001.03.06 0 0 572
sziasztok ismét!
LÉgyszi mondjátok meg nekem Julia Him page-ének címét+Diaboli és Bloodfloweréét is.
Üdv és köszi: Anikó
Darklight666 Creative Commons License 2001.03.06 0 0 571
Ps:Diaboli élsz még? Rég hallottam felőled,ha van kedved és időd,írj! Nem kaptad meg a Február 20-i levelemet? Üzenj,ha nem!
Darklight666 Creative Commons License 2001.03.06 0 0 570
Az első sorban nem szokott túl sokat számítani a magasság :p
Mindenesetre gondolj arra,hogy az alacsony pasik a magas nőket szeretik,a magas pasik meg az alacsonyakat. Meg hogy is van az Nálad azzal az alacsony pasifajjal? ;-)
Moonflower666 Creative Commons License 2001.03.06 0 0 569
Darklight, a magasságnak azért előnyei is vannak. Például többet látok a koncertből, mint ti.:) De az valóban nem igazságos, hogy minden jó pasi alacsonyabb, mint én. Sajnos nem csak Molko...:(
Darklight666 Creative Commons License 2001.03.06 0 0 568
Hmmm,Without Face a hangfalon... Szó szerint éreztük a zenét... ;-)

Állj,állj,állj! Szerintem Briannel mindenkinek hasonló tervei vannak ;-) - mindenesetre nekem talán annyi is elég lenne,mint ami Gathering után volt. A többire átengedem Nektek. :-)
Arra azért kíváncsi lennék,hogy mennyire pici. Lehet,hogy Moon csak magasról integetne neki? :-)

Moonflower666 Creative Commons License 2001.03.06 0 0 567
Újra itt vagyok.:) Még csak annyit a Gathering koncertről, hogy nekünk Darklighttal jó volt a Without Face a hangfalon ülve ;). Ugye?
Blood: Molkoval nekem is jó lenne valami hasonló :).
Bloodflower Creative Commons License 2001.03.05 0 0 566
először köszönöm a gratulációkat, a napokban frissítem az oldalam.. IGEN!! nem törlöm le, eredeti terveimmel ellentétben!! lehet, hogy ennek is van némi köze az újra-újra fellángoló HIM-imádatomnak?:-))

szóval Placebon valami hasonlót AKAROOOOOOK!!!!
igenis jöttök, én meg Brianhoz szeretnék odabújni:-) ezúttal nem a szintishez, de csak mert nincs szintis:-))

Frank ééédes, de azért nem egy Zoli!:-)))

Darklight666 Creative Commons License 2001.03.05 0 0 565
Ehhez már nem is tudok mit hozzátenni :-)))
Igen,a szintis srácot el kell ismerni... :-)
FOR: HOLLANDOK!!! A Gathering holland együttes!
Puszi!
PS:Hm,Placebo...
Moonflower666 Creative Commons License 2001.03.05 0 0 564
Sziasztok!

Én már nem igazán tudok újat írni arról a csodás koncertről. Azt hiszem, ti már mindent leírtatok. Nyugodtan mondhatom én is, hogy életem egyik legjobb koncertje volt, pedig nem mondható el rólam, hogy nagyon jártas lettem volna a Gathering zenéjében...eddig :). Anneke tényleg szinte végig kommunikált a közönséggel és ez különösen tetszett, az együttes közvetlensége és kedvessége kellemes csalódás volt a számomra, arra meg végképp nem számítottam, hogy autogramunk is lesz :). Flowey, asszem a szintis srácot illetően megint egyezik az izlésünk ;).
Remélem, nemsokára újra együtt koncertezünk (Placebo???)!
Puszi mindenkinek: Moon

fire_of_rose Creative Commons License 2001.03.05 0 0 563
Hi!

Szoval lenyűgöző volt? Már másoktól is hallottam... Persze én nem megint nem voltam ott, mondjuk csak egy számot hallottam tőlük. Norvég együttes vagy finn? A GWTSt én is a Media Marktban vettem anno (ott a legolcsóbb). Szóval, Blood, megtaláltad az új Zoltant?
Mindenkit üdvözlök, Blood, gratulálok

Sydan Creative Commons License 2001.03.05 0 0 562
Sziasztok!

Nagyon tetszettek a szubjektív élménybeszámolók,amik természetesen egyáltalán nem szubjektívak,hiszen ugyanarról,ugyanolyan élményről számoltatok be!Bár már hallottam
mindkettőtöktől,nagyon jó volt itt is elolvasni az élményeiteket!Tényleg szuper lehetett,
ideje lenne nekem is megismerni ezt az együttest?:)Tényleg ilyen egy tökéletes koncert,ahogy itt leírtátok,pláne,ha még össze se nyomtak,az első sor ellenére sem!

Bloody!Ezer gratula a honlapodhoz!Tényleg tekintélyt parancsoló a helyezésed!Ügyi vagy!

Bloodflower Creative Commons License 2001.03.04 0 0 561
jaj, ahogy végigolvastam, újra felidéztem...
mennyire jó volt!
örülök, hogy nektek is ennyire tetszett, meg szerintetek is varázslatos Anneke!:-))
DE
ha én is vonhatok egy párhuzamot a HIMmel, akkor... köhöm... jegyezzük meg, hogy a szintis volt a legédesebb!!!
Előzmény: Darklight666 (560)
Darklight666 Creative Commons License 2001.03.03 0 0 560
Hello!
Szóval mi voltunk még Moonnal,akik Floweyval mentek a koncertre(de nem mi voltunk azok,akiket még nem ismert személyesen - a félreértések elkerülése végett),s csak osztani tudjuk a lelkesedést!!! - s szerintem nagyon objektív volt a leírásod ;-))) Tenyleg csodálatos volt,s úgy nézzétek ezt az értékelést,hogy mi úgy mentünk Moonnal,hogy még életünkben nem hallottunk tőlük egyetlen számot sem!!! - teljesen levarázsolt!!! Ááááá,ABSZOLÚT NEM törekedtünk az első sorba :-)
A magyar közönség tényleg megint bizonyított - óriási volt az oda-vissza hatás az együttessel. Nagy volt a siker és a lelkesedés,s nem tudtál nem a zenével mozogni,a zenében élni - amúgy ez volt életem legkényelmesebb koncertje - első sor és még nem is nyomnak agyon - ezt a luxust!!! Voltak még nagyon hatásos dolgok is:pl.a gitáros bűvészkedett egy szerkentyűvel (talán elektromos térről van szó?),s ez nagyon vitte a közönséget! De jobban belegondolva ehhez szerkezetre se nagyon volt szükségük - egy ilyen előadóval,mint Anneke! S csak alátámasztani tudom,hogy milyen fantasztikus volt az a szám,melyben csak a szintis kísérte Anneke csodás énekét!!! S tényleg rengeteget fordult felénk! Amúgy Anneke az,aki tartja a kapcsolatot a közönséggel,a többi zenész inkább befelé fordul (pl á la Linde) ,de anneke elég is. Egyszóval fantasztikus volt,nagy hatást tett ránk - ki is voltunk éhezve már egy ilyen élményre :-)))
Aztán ami utána volt,az a legmerészebb vágyaimat is felülmúlta,amik a koncerttel kapcsolatban felmerültek! Mire megjöttünk a kabátokkal,Bloody azzal fogadott minket,hogy kint van az együttes,s alá lehet iratni dolgokat - engem ez teljesen meglepett. Tényleg a csodásan sikerült koncert hozta ki őket - Anneke,a gitáros és a szintis volt kint - nagyon aranyosak,nagyon kedvesek voltak és olyan természetesek. S látszott,hogy nem azért vannak kint,mert mondjuk kell vagy nem árt - sugárzott róluk,hogy mennyire örülnek,hogy milyen jól sikerült a koncert. Mindenkire felnéztek és mosolyogtak,aki odament hozzájuk! Azért meglepő volt,hogy Anneke milyen alacsony - de a poén,hogy a gitáros még alacsonyabb - s nagyon aranyos volt a kis szemüvegében :-) (ez másnak biztos nem érdekes,csak nekem,a balkezesnek,hogy meglepődve láttam,hogy a gitáros is balkezes,de jobbkezesen gitározik! Ilyet még nem láttam) Szóval ilyen bónuszra nem számítottam,csodálatos volt!
Huh,most hirtelen azt sem tudom,mit írhatnék még,annyi minden történt,akkora élmény volt - de azt hiszem ezekből már elég jó képet tudtok alkotni arról,mit éltünk át :-)
S a 3/4 DreamTeam újra együtt és újra hatásosan,eredményesen :-))) - még sok ilyet! :-)
Most ennyi,de lehet,hogy még fogunk áradozni,sőt - elég nehéz lesz megállni - bár akarjuk egyáltalán? NEM! :-) Bocs a monológért :-)
Puszi Mindenkinek
Darklight
PS:Flowy gratulálok!!!
Bloodflower Creative Commons License 2001.03.03 0 0 559
képzeljétek, az extra 100as listáján a ZENE kategóriában a 31. a honlapom:-)
Bloodflower Creative Commons License 2001.03.03 0 0 558
Az élménybeszámoló, ami MEGLEHETŐSEN szubjektív lesz... szerintem rendesen el fogok szállni a végére:-)
szóval...
7re odaértünk, jól előretolakodtunk, mert nehogymár sokat álljunk sorba abban a hidegben... kb. fél8ra be is értünk. Nem siettem előre az első sorba, tulképp nem akartam oda állni... Sval körbe mentünk, belenbéztünk a Dying Wishbe, ami szerintem botrányosan szar volt... Vissza sétáltubnk a nagyterembe, még mindig üres helyek tátongtak az első sorban.. na mondom akkor már odaállok, végülis TÖK mindegy, hogy ott állok-e, vagy 2 méterrel odébb..:-)
Előzenekar: Without Face. Hát, magyarnak nem orssz. De asszem ez most nem érdekes. Balo oldatl, első sorban állok, és a közönség már üvöltött... no meg én is...
Rollercoaster.... sejtettem, hogy ezzel kezdenek... Anneke tűzbe öltözve, kicsit meghyzva, de szőke állig érő haja van, hullámos, szép volt.
A koncerten a hangulat??? Hihetetlen!!!! Még mindig olyan, mintha álmodtam volna... hihetetlen... Libi! sok koncerten voltam már, de EZZEL semmi nem ért föl!!!! A közönség annyira jó de annyira jó volt!!!! Végig üvöltöttünk, de nem volt durva nyomulás, úgy ugráltam, hogy én sem gondoltam volna... minden kedvenc számom elhangzott, mindjárt leírom, amire emléxem... szóval az együttes is baromira benne volt... annyira élvezték, Anneke percenként mondta: köszönöm! a végére egész belejött!:-))) Teljesen meg voltak hatódva....
az első ráadás után bejött a gitáros öccse, és elmondta, hogy ilyen jó közönség előtt még nem játszottak, és hogy tudja, hogy mindenki ezt mondja, de ezt most komolyan is gondolják!! 2x jöttek vissza, és csak 1és3/4ed órát játszottak...
a setlist, nem sorrendben, és valszín kihagyok pár számot:
Rolleercoaster, Strange Machines, Nighttime Birds(!!!), Shrink(!!!), Rescue Me, Liberty Bell, Marooned(!!!), Probably built..., Shot to pieces, Amity(!!!), Bad Movie Scene, Herbal Movement, Saturnine(!!!), Colorado Incident, Beautiful War, Analog Park.
A felkiáltójeleseknek örültem a legjobban! főleg a Shrink!!! Annyira gyönyörű volt, zongora és Anneke hangja....
Nagyon sokat kommunikált a közönséggel, csomót énekelt velem is.. értsd: odafordult, és "együtt" énekeltünk... sokat fordult felénk, mert valszín én és a többi velem levő lány voltunk az egyedüli nőneműek az első öt sorban...:-)
Zeneileg profik voltak. Semmi hiba! Gyönyörű volt! Anneke pedig nem tartotta vissza a hangját!!!! Csodálatos volt!!!!
A hangosítás nem volt túl jó, de ott elől tudjátok ebből nem sokat hallani...
Tömören: a hangulat és a koncert szerintem a bandának is meg nekünk is feledhetetlen volt!!!
És nincs vége... a szerencsecsillagom megint velem volt....
Az együttes - hálából - kijött dedikálni a backstage bejárathoz, de akkor már alig voltunk ott néhányan!!! Gyorsan fogtam a földről egy jegyet (elég ciki volt, jól össze volt taposva), mert a többiek épp a ruhatárban álltak sorab, és odamentem aláíratni, hihetetlen kedvesek és barátságosak voltak, beszélgettek mindenkivel, mosolyogtak, köszönömköszönömköszönömöztek:-)
Én majdnem elégedetten meséltem egy ismerősömnek, hogy menjenek, irassák alá ők is a jegyüket. (róluk tudni kell, hogy cxsak emilből ismertük egymást, és csak a koncert után ismertünk 1másra, szóval MAJDNEM lecsúsztam róluk). Náluk volt fényképezőgép. Odakísértem őket, és ők csináltak egy képet ANnekéről. Erre odanézett, és elkezdett integetni, hogy várjunk, mindjárt kijön!!!! Cirka egy percig ott toporogtunk, és kijött, odaállt mellém, átölelt, hogy jöhet a fotó!!!!! A többi lány is belekapaszkodott, és KATT!!!!:-))))))))))))))) megy a gyűjteménybe!!!!!:-))))))))
Aztánaz édes szintis sráccal is beálltunk egy képre, őt sajnos nem én ölelgettem..:-))

na ezt írtam egy másik topikba!
DreamTeam, tessék kiegészíteni!!!
:-)))

Diaboli Creative Commons License 2001.03.02 0 0 557
Helló mindenkinek!
Nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat :)))))))), és a jó kritikákat a honlapomról. Igyekszem :)))
GWTS maxit azt hiszem a Media Martktban lehet kapni, mindenesetre egy próbát megér.
Pussz
Diaboli
Ui.: Írjatok kicsit bővebben a Gatheringről!!
Her Infernal Majesty Creative Commons License 2001.02.28 0 0 556
Hello Dear People!
Hogy ne maradjak ki, én is szeretnék boldog szülinapot kivánni Diaboli! :) Én majd 17-én leszek nagykorú...
Láttam a new WG-t, tetszik, csak túl sokat mutatnak abból a vén lotyóból, elmegy az étvágyam tőle. :) Nem tudjátok, hol lehet kapni Gone with... maxit? Már az összes létező helyen megpróbáltam és állandóan azt mondják, hogy majd rendeljem meg késöbb+ilyenek.
Ott lesz valaki a bécsi koncerten? Olyan messze van még október, remélem jönnek a szigetre.
Most mennem kell, órám lesz még...
Üdv.:HER
Bloodflower Creative Commons License 2001.02.27 0 0 555
A Gathering egy csoda volt!!!!
még szótlan vagyok....

A HIM iránti lelkesedésem kez visszatérni:-)
de egyelőre most nincs más, csak Anneke, a Gathering, Saturnine és a Shrink...

Diaboli! A füled érjen bokáig!

fire_of_rose Creative Commons License 2001.02.27 0 0 554
DIABOLI!!!! HATALMAS FÜLRÁNCIGÁLÁS! TE SZÜLINAPOS!!!! Milyen érzés felnőttnek lenni?
Ja, és van egy-két versem a honlapodra, de ezt majd személyesen. A honlapod egyre jobb és jobb. Tényleg! Most aztán élvezd az életed és üdvözlöm a barátnőd
Előzmény: fire_of_rose (553)
fire_of_rose Creative Commons License 2001.02.27 0 0 553
Hi!

Na, milyen volt a Gathering?
Ja, igen, én csak az új WGt láttam. Na, Blood, hogy állsz most a HIMmel kapcsolatban?
Üdv mindenkinek

Darklight666 Creative Commons License 2001.02.23 0 0 552
Hi!
Most etettem és tanítottam új gyermekünket,Darkflowert - most már én is gondoskodom róla,talán így nem pusztul el,mint az első :-)

A hétfő nagyon jó lesz,alig várom én is - már készülünk! :-)
Üdv mindenkinek

Bloodflower Creative Commons License 2001.02.22 0 0 551
hát nagyon gáz az az afterdark rész.... mmicsoda baromság, tök kiakadtam...

Julia honlapja az egyik kedvencem, nagyon sok egyedi dolog van rajta!

az új Wicked Game klip az a sztriptízbáros, ha a kérdésed erre irányult...

üdv,
Bloody

Előzmény: fire_of_rose (550)
fire_of_rose Creative Commons License 2001.02.22 0 0 550
HI!!!

Én is megnéztem azt az oldalt: mielőtt még válaszolhattál volna már megtaláltam a címet... ÉRDEKES... De az After Dark részt nem volt időm megnézni...
Diaboli! Én is többször jártam mostanában 'nálad'. És tényleg jó a lapod. Ha érdekel vkit, sikerül szereznem HIMgitárkottákat.
JA!!! HÉtfőn 69 eyes lesz a VIVA 2 2rockjában! Meg kell nézni!
Mi az a NeoWG klip?
Most nézem a Julia's HIMpage-t, és egész jónak tűnik így első látásra.
Ja, és érdekes gyermekjátékok is vannak: pl. Ville zoom, HIMképregény, stb. Vissza a bölcsibe :)
Legyetek jó (rosszak)
Pusz

Sydan Creative Commons License 2001.02.21 0 0 549
Sziasztok!
Diaboli!Gratulálok a honlapodhoz!Nagyon szorgalmasan szépítgeted!Biztos rengeteg munka van benne,elismerésem!Honnan hallottad a Bravo supershow dolgot?
Mindenki mást is üdvözlök!
Drímtím,alig várom a talit!:)))))
Darklight666 Creative Commons License 2001.02.20 0 0 548

Hi!
Szóval tegnap megnéztük azt a nevezetes angol "After Darkot" - hát...semmi extra... - NeoWG klipjéről van szó,meg le is lehet tölteni az uncut verziót.
Csak azt nem értem,mi köze van HIM-hez annak a sok fetisiszta linknek.... Well...
Pussz
Darklight
Moonflower666 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 547
A honlap: himonline.co.uk. Sajna nem sikerült belépni az After Dark-ba. remélem neked összejön és majd megírod, hogy mi van ott, mert nagyon kíváncsi vagyok. Igen, a másik teve kinyúlt, lehet, hogy többet kellett volna foglalkozni vele.
Az újszülöttet már elkereszteltük Darkflowernek és épp szeretni tanítjuk :).
Lassan mi is távozunk, de azért a válaszodat még megvárom. Holnap írok mailt.
fire_of_rose Creative Commons License 2001.02.19 0 0 546
HI!

Válaszoltam Darknak, és pont most akartam kérdezni tőledm hogy melyik angol honlapra ment? Gondolatolvasó! A múltkor is írt vmi helyről, ahol letöltötte a finn variációját a GWTS-nek vagy vmi HIMszámnak. Melyik lap az, mert nagyon sok angol lap van! Amadeus, Juska, Käärme (kígyó), Tuli, Melancholia, Gothcamel/Metalcamel... STB. Vagy Ville Hermani Camel Valo... Na jó, ez már túlzás.
Nem maradhatok ma sokáig, úgyhogy még egyszer válaszolok és mennem kell, ha meg akarom őrizni a fejem... :))))
Mi lett Daszterrel? Kinyúlt? :))) BOCS. Eltávozott az élők sorából? A virualtevékkel az a baj, hogy olyanok mint a tamagocsik, meg hasonló függést okozó dolgok... ÜDV DARKNAK IS, írj hamar, hogy hamar válaszoljak!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!