Keresés

Részletes keresés

doktorszex Creative Commons License 2002.07.10 0 0 480
No szoval a simogatásrol :-) Igen, ez valoban jo, söt nagyon is. És ezt saját tapasztalatbol tudom, hisz ez eleve nyugtatoan hat az emberre, másreszt ha ügyesen csinálják, technikai jelentösége is va, hisz ellazitja az embert, könyebben lehet elviselni az esetleges kellemetlen érzéseket, amit érez az ember, ha kapja a beöntést feszülés és hasonlok.
Ahogy irod, hogy te fogod fel nem átlagosan, szerintem tökigazad van, hogy ennyire külön tudod választani a dolgokat. Az, hogy közben merevedésed van, szerintem természetes dolog, hisz valahol ezt élvezzük, ami történik, és nem kényszerböl csináljuk ezt. És a "G" pontunk? Hát ha ügyes aki adja, akkor bizony az is megkapja ami jár neki :-) és talán ez is az egyik célja a dolognak. Na de azt hiszem, nem az a cél, hogy belemerüljünk ennyire a gyakorlati dolgokba :-)
Előzmény: b33gabor (477)
doktorszex Creative Commons License 2002.07.10 0 0 479
b33gabor
kuldj mar lecci egy mailt nekem,mert en probaltam neked irni, de visszajott :-((
Előzmény: b33gabor (478)
b33gabor Creative Commons License 2002.07.10 0 0 478
Még valami!
Semmi sem kötelező!
Maritának is várnám a hozzászólását a témához!
Hogy látod a probléma megoldási lehetőségeit? Vannak- e a baráti körödben erre kapható lányok? Ha kell a szívesen masszírozok oldódásképpen!
Várom válaszaitokat!
g


b33gabor Creative Commons License 2002.07.10 0 0 477
Teljesen egyetértek veled kedves Doktorszex!
Véleményem szerint is egyértelműen meg kell húzni a határt. Bevallom én sem hiszem magamról, hogy bennelennék bármilyen sexben. Maximum, de tényleg maximum egy köcsönös simogatásig (ff-nő párosban) igényelném a dolgot. Az még tán ilyenkor jól is eshet, de ennyi és nem több.
Én éppen tegnap voltam egy hölgynél aki beöntéses kúrámban segétkezik. Eszembe sem jutott a sex. Ez szerintem más. Lehet, hogy én a fogom fel nem átlagosan, de így van. Persze felmerül a prosztata kérdése, mert hát az a mi "G" pontunk. Hazudok, ha azt mondom, hogy nem volt merevedésem, de arra, hogy utána szexelünk, fel sem merült. Pedig elhiheted, hogy remek a lány.
A barátnődhöz gratulálok, vigyázz rá! A feleségem teljesen elzárkózik a dologtól.
Sajna ez van!
Üdv mindenkiek!
G
Előzmény: doktorszex (476)
doktorszex Creative Commons License 2002.07.10 0 0 476
Azakiazaki igazad van, valoban keves a szándék, és a pillanatnyi leklesedés. Viszont az is tény, hogy ilyen célra rettenetesen nehéz megfelelő helyet találni, de azért ez sem lehetetlen, ha elég kitartó az ember. A szervezés is kemény dió,mert addig elég könnyen eljut az ember, hogy megfelelő számu jelentkező összegyülik, de aztán hogyan tovább? Én a saját tapasztalatomból kiindulva ugy vettem észre, hogy nagyon sok érdeklődőt az tart vissza, hogy az van bennük, hogy itt is ugymodn kötelező a szex hagyományos formája is, és ezeléggé vissza tartja őket a dologtól. Nem egy esetben pl. azért zárkózik el a lány vagy a fiu, mert szereti élete párját, nem akarja mással üzni a szeretkezés élvezetes tevékenységét, de ez melett érdekli nagyon a beöntés, és minden, ami ezzel kapcsolatos. De mivel azt hiszi, hogy tööről van szó, igy vagy csak kiváncsiskodik, vagy eltitkolja ez irányu érdeklődését mások előtt. Szerintem senki nem zárkózik el egy kis kellemes játéktól, de az nem lenne rossz, ha még az elején meg lenne huzva az a határ, ameddig el lehet és el szabad menni ezen a téren. Hisz vannak, ill. lesznek lyanok, akik csak maga a beöntés, és az ezzel járó érzés miatt csatlakoznának ehhez a klubhoz, és nem a szex miatt. Nekem pl a kedvesem is benne lenne ezekben a dolgokban, bár ő inkább adni szereti a beöntést másnak, bár ha megfelelő lenne a társaság, benne lenne a másik táborban is :-) Dacára annak, hogy fiatal, és semmi jónak nem elrontója, kétlem, hogy annál a bizonyos pontnál tovább menne a szex terén. Már többször beszélgettünk, benne lenne e egy több főből álló társaság jaátékában is esetleg, és örömmel halotam, hogy nem lenne ellenére a dolog, természetesen csak a határokon belül.

Latex Bond azt hiszem, mindenki volt egyszer kezdő, nem csak te. Csak van akinek lehetősége van tovább lépni, és jobban megismerkedni a dologgal. A lány-fiu arány valóban fontos, bár ha összeállna egy massziv megbizható normálsi csapat, azért lenne jelentkező szerintem :-)

b33gabor az jo ötlet, hogy nem árt különböző irodalmat, és hasonlokat összegyüjteni, hisz igy tanulhat az ember. Nem beszélve a felszerelésről, amit sajna nálunk elég nehéz beszerezni, bár ha nekiáll az ember, bizony házilag sok mindent meg lehet csinálni, ami nem kerül ki tudja mennyibe, és tökéletesen használható is.
A másik, amit irtál az a bizonyos szemérem érzet. Igen, ezt valóban nehéz levetni, de nem lehetetlen, ha jó a társaság, és valóban mindenki benne van a dologban. Csak persze ezt nem szabad erőltetni. Ha egyszer eljut odáig az ember, hogy van partner, akivel lehet ezeket a dolgokat csinálni, akkor dacára a kezdeti belső remegésnek, nagyon hamar bele lehet lendülni a dolgokba, max. az elején nehéz :-)

No es vegul ha netán van valakinek irodalma, stb, amit szivesen közzé tenne, azt ide feltöltheti, és ha hozzájárul, rendezett formában kiteszem a web-re.

Ftp vel mehet a dolog.
a kiszolgáló: www.tar.hu
user/felhasználó: beontes
pass/jelszó: e9948829

Itt a web könyvtárba mehet minden iromány, esetleges kép a kép könyvtárba.

És még valami. Ha lehet ne töröljük ki azt, amit a másik esetleg keservesen feltölt ide. Én bizom benne, hogy lesz itt értelmes anyag, ami sokunknak esetleg hasznára válhat.
Bocs, ha kissé hosszura sikeredett az irományom :-)

Előzmény: Azakiazaki (475)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.07.10 0 0 475
Sziasztok!

A klub szervezés sokszor felmerül hasonló társaságokban, s tényleg jó ötlet, de sajnos sosem lesz belőle semmi. Mert a szándék kevés. Az még nem klub, ha a neten megismerkedett emberek összeülnek valahol egy kis beszélgetésre. Mert idáig nem nehéz eljutni.
De egy igazi klubhoz kell egy hely, s keveseknek van ilyen célra felajánlható ingatlanjuk. Aztán meg azt a klubot meg is kéne valakinek szervezni, s ilyen lelkes, nem fellelkesült, hanem tartósan lelkes jóember, aki elkötelezett az ügy iránt és tudja és meri és teszi, nem sok akad széles e világban. Vagyis sokan szeretnének hasonló klubokat, de aztán valahogy mégsem lesz belőlük semmi. Sajnos. Nem egyszerű az biztos, s minden elismerésem és tiszteletem azé, aki megcsinálja.

Latex Bond Creative Commons License 2002.07.10 0 0 474
Szia b33gabor !

A klubnak én is lelkes támogatója volnék, bár én még kezdő vagyok a témában! Bár ha ennyire eltolódik a fiú-lány arány, akkor valóban nem sok esélyt látok a klub létrejöttére. Amennyiben marita lány, akkor meglehetősen nehéz dolga lesz ! Igaz azonban, hogy a "verejtékes munka" jutalma nem maradna el és ezt több pasitól is megkapná viszonzásul... :o) Mit szólsz Te mindehhez marita ? OFF: Írtam a mail-edre megint, b33gabor !

Előzmény: b33gabor (473)
b33gabor Creative Commons License 2002.07.09 0 0 473
Örülök, hogy egyetértetek velem.
Következő dolgok kellenének.
Elsődlegesen összekéne jönni valahol. Megismerkednénk egymással, elbeszélgetnénk egymással. Ezt követően találni kéne egy jó kis búvóhelyet.
Ha ez megvan, akkor a legnehezebb fealdatok egyikén túlvagyunk.
Ezután lehet gyűjteni a recepteket, esetleges irodalmat, felszereléseket. Valahogy rá kéne bírni Ritát(az ausztrál lányt), hogy végre válaszoljon a emilekre, ésmeséljen a kinti klubjukról.
A következő dolog, de ez még nagyon előttünk van, le kell győznünk a szemérmünket, és gátlásunkat.
Azért az az igazi, ha lányok is lesznek, mert nem szívesen adnék, s kapnék hapsi közreműködésével beöntést.
Marita! ez a te kis feladatod lenne!
Ha szükséges én szívesen adok erotikusabb masszírozást a hölgyeknek.
Kicsit elszaladt a fantáziám, hiszen ez a távoli jövő.
Várom a leveleket!
Sziasztok!
Gábor
Előzmény: marita (471)
doktorszex Creative Commons License 2002.07.09 0 0 472
marita! Igazad van, itt nagyon fontos a tisztelet a másik iránt, hisz ez az alapja talán az egésznek. No meg a bizalom a masik irant. Öszintén remélem, sikerül összehozni a dolgot.
Előzmény: marita (471)
marita Creative Commons License 2002.07.09 0 0 471
Ez a klub valoban egy ragyogo otlet. Egy kis csoport, akik megismerik es tisztelik egymast es egymas vagyait. A topicot pedig meghagyni arra, hogy ott marakodjanak a hulyek. Akkor fordulna kocka. Mi gunyolodnank rajtuk.
Megegyszer. Az otlet nagyon jo, most mar csak a megvalositas van hatra.
En is tamogatom, az elkepzelest.
Udvozlet mindenkinek akit komolyan erdekel a tema.
Előzmény: b33gabor (468)
doktorszex Creative Commons License 2002.07.07 0 0 470
b33gabor

Igazad lehet hogy vannak, akik csak vannak.
Az ötleted, amit irtál, valoban jo, hogy egy szigoruan zárt körü klubot jo lenne létrehozni, és a beavatási szertartás szerintem külön jóötlet, igy ezzel is kissé emlékezetesebbé téve az eseményt. Csak komolyan neki kellene állni a dolgoknak. Én pl. jelenleg is azon fáradozom,hogy egy jo és valoban szinvonalas oldalt hozzak létre, ami csak kimondottan ezzel a témával foglalkozik, és csak saját anyag kerüljon fel rá, nem a netröl összeguberált képek, stb. Lehet hogy "önzö" vagyok, de a saját szerveremre szeretném feltenni az oldalt, igy eleve nem lenne esetleges "az oldal nem jelenithetö meg" idegesitö ablak, stb. valamint azt hiszem, igy tudom megoldani, hogy valoban csak az férhessen hozzá, aki érintett a témában. Természetesen azért nem az egészet akarom védeni a kivulálloktol :-)
Szoval aki ehhez tudna segitséget adni, saját képekkel, történetekkel, irásokkal, ötletekkel, stb., azt megköszönném. Talán igy ha összefogunk, sikerül valami értelmeset és kellemeset összehozni :-)

Előzmény: b33gabor (468)
doktorszex Creative Commons License 2002.07.07 0 0 469
ooOoo

Bocs de fáradt voltam, mikor irtam, ezért maradt ki az SZ betü :-) megesik néha mással is gondolom :-))

Előzmény: ooOoo (466)
b33gabor Creative Commons License 2002.07.06 0 0 468
Kis csacsi!
Nem kell mindjárt magadból kiindulni!
Látjátok ez itt a baj. Vannak itt olyanok akik csak vannak. Persz buliból. Valahol, valakinek felvágnak ezzel, hogy mekkora fiúk.
És vannak akik tényleg azért vannak itt, mert érdekli őket a téma, és kis prűdnek látszó hazánkban ilyen, vagy olyan okból más is érdekli őket.
Pl régen olvastam Rita írásait! Ő kérem profi ezen a területen! Kérdem én, mennyien lehetünk itt akik valóban szeretik a beöntést, és gyakorolják is valamilyen rendszerességgel?
Miért nem csinálunk (MI KOMOLYAK) egy szigorúan zártkörű klubot, ahol a belépésnek is lehetne egy szertartása.
És végül utoljára mi van a hölgyekkel? Ők nem szeretnek beöntést kapni?
Alig olvasok női hozzászólást! Miért van ez??
Előzmény: h_g (465)
ooOoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 467
Nyugalom, nem spammer, ismerem más (nem indexes) fórumokról, levelező listákról. Az ajánlat is valós.
Előzmény: h_g (465)
ooOoo Creative Commons License 2002.07.06 0 0 466
off

"csak angol bill. kiostasom van jelenleg"

És nincs rajta "sz"-betű? :-))

Előzmény: doktorszex (463)
h_g Creative Commons License 2002.07.05 0 0 465
És hány mailcímet akarsz összegyűjteni ezzel az ócska trükkel, kedves Potenciális Spammer barátunk?

Előzmény: doktorszex (458)
Latex Bond Creative Commons License 2002.07.05 0 0 464
Szia b33gabor !
Írtam, Neked a mail-edre ! Engem is érdekel !!!
Előzmény: b33gabor (460)
doktorszex Creative Commons License 2002.07.04 0 0 463
b33Gabor !
Hat nagyon megkoszonnem, ha elarulnad a cimuket valami formaban,vagy esetleg bovebbet tudnal errol irni, ha olyan a tema, persze johet mailban is :-) Termeszetesen a normal szex nelkul is erdekel a dolog. De gondolom, mast is erdekelne bovebb info. Ja elnezest, de csak angol bill. kiostasom van jelenleg :-(
Előzmény: b33gabor (460)
megyebiro Creative Commons License 2002.07.03 0 0 462
Ez igaz ?
Előzmény: b33gabor (460)
Hómedve Creative Commons License 2002.07.03 0 0 461
TB-kártyát is elfogadnak?
Azon töprengek közben, mi a különbség az erotikus és a sima között.
Ami ráadásul nem szex.
Milyen tudatlan is vagyok:(((
Előzmény: b33gabor (460)
b33gabor Creative Commons License 2002.07.03 0 0 460
Sziasztok!

Ha valakit érdekel ismerek két ápolónőt aki tud adni beöntést a "rászorulóknak"
A fiatalabb erotikusat is ad, de semmiféle sex nem jöhet szóba. Ő egy kórházban csinálja, a másik Ápolónő otthonában fogad, esetleg (azt hiszem legalább is, de rákérdezek) házhoz is megy. Ő tuti erotikamentes és csak azoknak ajánlom akik méregtelenítési céllal akarnak tisztulni.
CSók mindenkinek!
Gábor

marita Creative Commons License 2002.07.01 0 0 459
Koszi megnezem.
Előzmény: doktorszex (458)
doktorszex Creative Commons License 2002.06.30 0 0 458
Sziasztok !
Mivel tt uj vagyok, most irok elöször, bár elég sokat jártam ide olvasgani a hozzászólásokat. Igy ennek köszönhetően én is megkedveltem ezeket a dolgokat. Annyira, hogy csináltam egy oldalt, hátha sikerül partnert találni ezekhez a játékokhoz. Nem szex partnert keresek, senki ne értse ugy, hanem olyanokat, akár nő, akár férfi legyen, aki szintén szereti ezeket, hiszen biztos nem csakén vagyok igy ezzel a dologgal. Ha valakit jobban érdekel a téma, akkor a http://bizarr.dr.hu oldalon megtekintheti, amit eddig csináltam. Remélem, sikerül jo partnereket találnom :-)Minden segitséget előre is köszönök.
marita Creative Commons License 2002.06.28 0 0 457
a moderator
Előzmény: Altamara (456)
Altamara Creative Commons License 2002.06.27 0 0 456
Miért? Ki vette el töled?
Előzmény: marita (455)
marita Creative Commons License 2002.06.26 0 0 455
Visszakaptam a hozzaszolas jogat.
Udvozlet az ujaknak es regieknek
E-lover Creative Commons License 2002.04.28 0 0 454
Nem tudom, milyen "spéci felszerelésekre" gondolsz. A _használható_ cuccok forrása a Gerontex lehet leginkább: www.gerontex.hu .

"Spéci"-t Mo-n szerintem nem nagyon kapsz, a Neten lehet rendelni, számos shop létezik, pl:

www.bethtyler.com
www.fineimage.com

Annyit mindenesetre, hogy a komolyabb akciók előtt érdemes tájékozódnod az irodalomban, ha nem akarsz kárt tenni magadban. Ha tudsz angolul, elég sok irodalom elérhető a témában.

Előzmény: b33gabor (450)
b33gabor Creative Commons License 2002.04.10 0 0 452
Kedves Marita!

Megkaptad az emilemet??
puszi
Gábor

Előzmény: marita (451)
marita Creative Commons License 2002.04.08 0 0 451
A termeszetgyogyaszattal kapcsolatos beontes erdekel. kerlek kuld. e-mailt
Előzmény: b33gabor (450)
b33gabor Creative Commons License 2002.04.04 0 0 450
sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. Én rendszeresen beöntésezem magam. Nagyrészt természetgyógyászati szempontokból, kisebb részt élvezetből.Sajnos egyedül csinálom, mert a feleségem teljesen passzív a témával kapcsolatban.
Szívesen veszek tippeket, esetleges helyekről infókat, ahol spéci felszerelésekhez lehet hozzájutni.
Rita!
Várom leveled!
Küldtem már néhányat, de ezek szerint nem kaptad meg!
Üdv mindenkinek!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!