Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

krumplicukor 1999.09.20 Creative Commons License 52
Egeszseges hozzaallas! :-) Ugyan miert ne csokolnad meg?!

Egyebkent a ketkedok kedveert erdemes megjegyezni, hogy a sperma alapvetoen feherjedus es semmi, de semmi olyat nem tartalmaz, ami mergezo vagy kedvezotlen elettani hatasu lenne.

S hat ha mar a kedves engem kenyeztet oralisan, majd utana minden gond nelkul visszacsokolom ot erezve a sajat izemet; ugyanigy elvarom a paromtol, hogy egy oralis szex utan ott vagyok a sperma maradekaval a szamban, ne undorodjon az en csokolgatasomtol. Mert ha en undorito vagyok eppen miatta, akkor bizony ugyanilyen logikaval en is undorodhatnek az o nedveitol. Szerencsere kolcsonosen nem huzogatjuk az orrunkat! :-)

Dr.W.Gy. 1999.09.20 Creative Commons License 51
A puncinak az ize változó. Van mikor jó, van mikor nem. Nem is az izével vana gond, hanem a szaga nem mindig megfelelő (mint ahogy az enyémnek sem, ezért kell megmosni). Ez minden nőnél más. Nekem volt olyan nőm, akinek a frissen mosott puncijának is kellemetlen volt a szaga, másnak meg reggelre sem éreztem semmit.
Az sajnálatos, hogy a feleséged nemengdi, gumiban eleve nem lehet szopni, hátmég élvezni. Én azért nem szoktam megcsókolni a nőt akkor, emrt érzem a spermaszagát a száján, és ez nem gusztusos nekem.
Dr.W.Gy. 1999.09.20 Creative Commons License 50
Imádlak. Miért nem találkoztunk előbb?? :-)
Olyan jó, hogy vannak még ilyen nők. Én sem undorodom a punci nedveitől, ah már egyszer nyalom az adottat. Én férfi létemre nem akarom megkóstoln ia sajátomat se...
ujbeka 1999.09.20 Creative Commons License 49
Szerintem hülyeség a sperma ízét egy ételhez hasonlítani. Ha elém tennének egy pohárral biztos, hogy nem innám meg, de szeretkezés közben teljesen más. Amikor először volt orális szex az életemben, én automatikusan lenyeltem. Teljesen ösztönösen jött. Nem egészen értem, hogy ha valaki szereti kényeztetni a partnere nemi szervét, hogy undorodhat a spermájától. Szerintem nincs benne semmi undorító.
SirArchi 1999.09.20 Creative Commons License 48
Egyszer egy eperízű gumival a szájába élvezhettem. Úgy se volt rossz!
SirArchi 1999.09.20 Creative Commons License 47
A tisztaság alapvető követelmény. Szerintem a puncinak igen finom íze van. A spermát még nem kóstoltam. A feleségem még nem engedte, hogy a szájába élvezzek. De utána miért ne csókolóznék vele?
Dr.W.Gy. 1999.09.08 Creative Commons License 46
Akkor ebben is dülőre jutunk, jo hogy két topicban is értekezünk párhuzamosan :-)
Örőlök, hogy nem vagyok maradi. Igaz, mereven elzárkozom a dolgotól, mert a gusztusom, neveltetésem, szexuális élményeim (saját magammal) ugy hozta, hogy nem tartom gusztusosnak semmilyen külső megjelenési formáját. Eszem ágába se jutott megkostolni, és meglep, hogy a fiuk ezt megteszik. Nem hiszem, hogy elvi kérdés lenne nálam, hanem a sperma egy olyan dolog, aminek a szaga, állaga nekem nem gusztusos. Sok étel is van igy, ami kivülről nem guszta - nem is kostolom meg (nekem nagyon fontos, hogy ami a számba kerül, az ne hányingert, hanem élvezetet okozzon, legyen az kaja, vagy női nemiszerv. Pl. egyszerü és hatásos modszer, parfummel illatositani a test alsobb részeit is, mert attol beindulok :-)
De semmi lenéző szándék nincs ebben, csak meglepetés. Számomra vannak olyan testnedvek és végtermékek, amiket szintén undoritonak tartok megevésre és kostolásra akár a sajátom, akár másé. Ezek természetes dolgok, csak nem a számba bele. Én a spermát is ide sorolom.

A tisztálkodással kapcsolatban ott lepodtem meg, hogy valaki még nem talákozott ezzel, és szerinte nekem kéne jobban megválogatni a nőket. Ez nem igaz, teljesen természtes (kösz Frank), hogy kellemetlen szaga lesz az embereknek ott éppugy, mint pl. a honaljban. Személyes tapasztalatom volt, hogy a friss, tiszta nemi szervek között is van különbség: van akinek egyátalan nincs szaga, van akinek erosebb. Az ize se egyforma.

Calista 1999.09.08 Creative Commons License 45
egesz jo kis osszehasonlito elemzes ;-))
Calista 1999.09.08 Creative Commons License 44
Nem mondtam sem en, sem masok, hogy maradi lennel. Az szoba kerult, hogy mintha mereven elzarkoznal valamitol, amit talan sosem probaltal. De hat van ilyen. Csak hat azzal, hogy Te kijelented, hogy vannak dolgok amik undoritoak, kicsit leszolnal masokat... En mindossze azt az erzesemet vetettem fel, hogy mintha kicsit szogletes lenne a velemenyed bizonyos kerdesekben -- szereny velemenyem szerint. De hat ez nem jelent semmit, minden viszonylagos. Te maskepp gondolod, s ez igy van jol. Nem vagyunk egyformak - szerencsere.

Ja, mellesleg, a tisztalkodassal kapcsolatban senki nem vitatkozott veled. A tisztasag es apoltsag barmilyen emberi erintkezesben - nemcsak a szexben - elsodleges es alapveto fontossagu.

Dr.W.Gy. 1999.09.08 Creative Commons License 43
Köszönöm. Már azt hittem csak én vagyok itt egyedül, aki a friss és tiszta nemi szervet hajlando elfogadni. Tökéletesen igazad van, ami a nyálat is illeti, valoban rossz "nyálszaga" van annak, ami percek ota nyalas, es a nemi szervekekl is igy van. Reggel sosem nyalok ki senkit, mert nem gusztusos, es en is megmosom szappannal magam az elso reggli vece után.
Az is igaz, hogy ha a csok OK, akkor a többi nedv is. Helyes (persze ha friss). Nem is ezen háborogtam, csak nem értettem miért kellett volna feltétlenül nekem is megkostolni a sajta vagy más spermáját, mikor azt undoritonak tartom. Ez izlés kérdése és nem maradiság, mint ahogy itt a fejemhez vágták. Maradi lennék attol is, hogy utálom a tökfözeléket?
kivancsi_fancsi 1999.09.07 Creative Commons License 42
Néhány éve vettem meg a Nemi öröm című "gyakorlati útmutató"-t. Abban azt ajánlják, hogy mindenki ízlelje meg a saját nemi szerveinek váladékát, akkor tudja, hogy milyen, (no persze tényleg frissen, tisztán ez természetes!) és esetleg megváltozik a véleménye az orális örömökkel kapcsolatban - értsd: megszűnnek a gátlásai, mert rájön, hogy semmi borzasztó nincs benne, sőt! És tényleg :-)
K.F.
Frank Einstein 1999.09.07 Creative Commons License 41
Szevasztok Gyerekek!
Itt még nem jártam, mióta szét lettek dobva a témák.
A topic címben jó a kérdés, hátha lehetek egy picit autentikus benne a biszi múltammal és a leszbi jelenemmel, ha valaki nem ismerne.
1. A punci íze sokkal jobb és folyamatosabb, tovább tartóbb. (De nem ezért lettem az aki vagyok)
2. Tud a sperma is nagyon finom lenni,üditően savanykás és mandulaillatú, de nem mindenkié az.
3. Akinek a nyálát egy csóknál nem tartod undorítónak, annak egyéb testnedveit sem tarthatod annak.
4. A spermafolt a földön engem sem tölt el jó érzéssel, de így vagyok a köpéssel is.
5. A punci-íz és a sperma-íz is csak akkor finom és csodálatosan kellemes, ha teljesen friss, vagyis ott vagy Te épp a nedvek születésénél, külvilágra kerülésénél egy tiszta nemiszervből. Egy öt-tízperces lucskos punci, vagy egy félig beszáradt spermás fütyi már egészen más illatú, mondhatnám tényleg büdös. De így van a nyállal is egy szende csókolózás esetében is. Nyald meg, vagy kérd meg, hogy partnered nyalja meg a kezed fejét majd várd meg mig megszárad rajta nyál, érezni fogod, hogy nem ok a szaga. De amig friss, semmi ciki. Nem?
Szóval tiszta fütyiből a friss sperma jóizű, de van néhány férfi akinek vagy túl savanykás vagy keserű, de a többségé jó izű. (Most kérdezhetnétek honnan tudom, hány példából stb. A magam és ismerőseim véleményét átlagoltam stat. átlagnak, de azt hiszen nem tévedek)
Nem tartom cikinek, ha egy lány megnyalja az ujját, de azt se, ha egy fiú a markába masztizik és utána kiváncsiságból egy nagy nyalintással megkóstolja. Ha egyébként tiszta minden, úgy ez se undorka higgyétek el.
Puszi: Frank
Dr.W.Gy. 1999.09.07 Creative Commons License 40
Calista, Zsuzsa és a többiek!
Valóban nem kell engem győzködni. Hangsúlyozom: ÖRÜLÖK annak, ha a lányoknak nincs benne gusztustalan (általában nem szokott lenni, szeretik szétkenni rajtam vagy magukon -én ezt nem szeretem- de csak kb. a lányok fele nyeli le. Olyan is volt, aki csak a kedvemért tete meg és gyorsan elneylete, hogy hamar túllegyen rajta).
Szóval, én nem sezretem se az állagát, sem a szagát. Utálom feltakarítani zsebkendővel, ha úgy adódik. Ez VALÓBAN ellentmondásabn áll azzal, hogy imádom, ha a nők lenyelik. DE NEM KÖVETELEM MEG ÉS NEM VÁROM EL! Szeretem, és jó úgy nekem, de SOHA nem kértem. Mindig megkérdezem a nőtöl, hogy ő mit gondol, hova szabad élvezni? Szereti-e ha a szájába vagy sem? Ha nem, hát nem.
Azt viszont nem értem, mi köze ennek az elengedéshez és a kimaradáshoz a jóból? Nem maradok ki semmi jóból, mert amibál kiamradok az nekem nem jó. Én tökéletesen elvagyok a heteroszexuális kapcsolataimban, nem igénylem se a saját se másik férfi spermáját kóstolnom, kenegetnem, szagolgatnom.
A pohár víz meg nagyon jó módszer, próbáld ki :-)
Ami a női nemi szerv szagát illeti, igenis van. Van akinek erősebb, van akinek gyengébb. Csak is a friss, tiszta, ápolt nőt viselem el, és részemről is természtes, hogy a szex előtt fürdök, és ha szétkente rajtam, akkor utána is :-) De ha nem, a farkamat akkor is lemosm utána szapapnos vízzel, hogy ne legyek büdös utána egész nap vagy reggelre. Nem tudom mi a rossz ebben.
Dr.W.Gy. 1999.09.07 Creative Commons License 39
:-)))
Nem ciki, izgi. Én is megnyalhatom? A te ujjadat?
The real Sanyo 1999.09.06 Creative Commons License 38
eszti898 !

Lattam, ez volt az ELSO hozzaszolasod az index foruman. Es mindjart ide !
Na latod, jo kis temak vannak errefele !:-))

A dokinak meg nincs igaza! Epp azt nem ertem, hogy undorodhat a sajatjatol, mikozben megkoveteli a masiktol, hogy nyelje ... Es maskulonben igen szedett-vedett noi tarsasaggal talalkozhatott, ha eddig mindnek rossz szaga volt ott lenn ... szerintem errol csak O tehet! Mas korokbol kellene ismerkedni, szerintem :-)

Az en velemenyem meg nem hallottatok:
tapasztalatom szerint, az enyemnek nincs rossz ize. Szaga csak neha remiszto, de mindket tulajdonsag izgato egy olyan szexualis elmenyben, melyben kellemesen erzem magam a partneremmel (novel, termeszetesen, gyengebbek kedveert).
Az allaga pedig hol higabb, hol surubb. A surubb szerintem gusztusosabb.

De a lanyok nemigazan szolnak ehhez a temahoz, pedig ok az igazi szakertok :-(

eszti898 1999.09.06 Creative Commons License 37
nahát....
Hogy milyen témáitok vannak!!!
ccc
Ejnye.
Calista 1999.09.06 Creative Commons License 36
Eszem agaban sincs jobban belemenni. Te kezdted ;-))
EasyFriend 1999.09.06 Creative Commons License 35
Ízlelések és pofonok. :-)
zsuzsa: hát akkor mibe menjünk bele? :-)
Autan 1999.09.05 Creative Commons License 34
Szia mindenkinek!
#1:"Merev"? Jó kis szóhasználat.
#2: Ízlések és pofonok.
#3: Szerintem is fertőtlenítőszaga van. De az íze nem kellemetlen.
zsuzsa: szerintem egyáltalán nem ciki..
zsuzsa 1999.09.05 Creative Commons License 33
na jó.. a mit nyaltammármegbe ne menjünk ennél jobban bele....
de abban igazad van, hogy a doktor kicsit merev biz kérdésekben.
Calista 1999.09.05 Creative Commons License 32
Vegulis nincs ertelme Teged arrol gyozkodni, hogy szerintem semmi gusztustalan nincs benne. Sot a lepcsohaz hyposzagahoz sem hasonlitanam. Ezt ugyanis utalom. Mellesleg megsugom, hogy sok jobol kimaradhatsz, mert -- ugy tunik nekem, hogy -- nem tudod magad igazan elengedni... Ez a pohar viz egy kis mosolyt csalt az arcomra - bevallom. :)
Calista 1999.09.05 Creative Commons License 31
Nem ciki. Velem is elofordult mar... ;-))
zsuzsa 1999.09.05 Creative Commons License 30
megnyaltam az ujjam..... ciki?
spontan jott.
Dr.W.Gy. 1999.09.05 Creative Commons License 29
Kérdésedre a választ ld egyel lejebb. te honnan tudod, hogy milyen izű a lányoknak ott lenn? :-) Valóban sós, de kiét kóstoltad? A spermának egyébként fertőtelnitő szaga van, sokszor lehet érezni a lépcsőházakban hypós felmosás után. De annak örülök, hogy te szereted.
(egyébkény a lányoknál nem az ízével van a baj, mert semmilyen izé sincs alapjában, hanem a szagával. Még a frissen mosakodott lánynak is lehet olyan szaga odalenn -ez embertipústól függ- amit nem szeretek, sé akkor nem nyalom ki. Ezért nagyon vigyázok, hogy nekem mindig szappanszagom legeyn arrafelé)
Dr.W.Gy. 1999.09.05 Creative Commons License 28
Pfúj. Undorító a sperma, még a sajátom is. Számomra az a meglepő, aki nem undorodik tőle. Mindig örülök az olyan nőnek, aki lenyeli a végén, mert a szopás úgy jó igazán, de én már a szagától is undorodok meg az állagától.
Azt se szeretem, ha érzem a nő száján a szagát, pfúj. Ez némileg ellentmond a fentieknek, de csak inni kell egy kis vizet utána. Én is szoktam nyalás után.
zsuzsa 1999.09.05 Creative Commons License 27
erdekes, ez uj nekem...
szoval a ferfiak undorodnak a sajat valadekaiktol?
igaz, en pl nem voltam kepes megkostolni az anyatejet.
de alul, ha felizgulok, ott sos vagyok es szerintem nagysagrendekkel kellemesebb izu mint a ferfiak. az valahogy olyan halszagu es izu.
Viszont az egesz embert kivanva magatol ertetodo, hogy azt is szeretem.
csakegypasi 1999.09.05 Creative Commons License 26
Nahát, akkor rájöttél, melyik érzékre gondoltam? Az ízlelésre, természetesen...
jocoka 1999.09.05 Creative Commons License 25
Sanyo kedves,
A férfiak is előnyben részesítik az orális szexet. A cél itt is ugyan az, a másik fél orgazmusának elérése. Az íz pedig mellékes.
lutyo 1999.09.05 Creative Commons License 24
Erdekes ez a topic. De inkabb az en tapasztalatomrol. Nemreg szakitottunk a baratnommel (kozosen, de csak rank tartozik). A lenyeg az, hogy irigylesre melto szexualis kapcsolatunk volt. Mindent megcsinaltunk, ami a masiknak oromet okozott. Oralis szex utan soha nem gondoltam arra, hogy peldaul milyen is a sperma ize, mert valamennyire izgato volt vele akkor csokolozni, es csak az szamitott. De azert az elejen meg egy kicsit furcsanak tunt meg magam szamara is, hogy nem gondolok az izere. Azert jo volt vele ket-harom oran keresztul szeretkezni (ez nem vicc vagy felvagas).
Szoval, mindenkinek ajanlom, probalja ki.
larcher 1999.09.05 Creative Commons License 23
úgy van!itt az ideje,hogy leszámoljunk az utolsó tabukkal is!hol maradnak a szexből az asztronómiai élvezetek?
=:-)