Keresés

Részletes keresés

_ Liar _ Creative Commons License 2001.04.09 0 0 173
szerintem szar az ize.....
Előzmény: The real Sanyo (-)
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.07 0 0 171
az "alap" most jó,vagy rossz? :I
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.06 0 0 169
hmm..hmm... problémás esetek...Nos,szerintem ottis csak a türelem és önzetlenség segíthet.
De ha ahogy irtad,a problémás partnereid nem viszonozták a te önfeláldozásod,és nem indokolták meg konkrét okkal,hogy ők miért is nem akarják a dolgot../esetleg valami rossz élmény,vagy tévhit,amit,ha tényleg szeretnek ,hagynak rá lehetőséget,hogy eloszlasd../akkor ott már nem benned van a hiba,hanem a partnered nem szeret téged úgy ahogy kellene..szerintem az már nem a problémás eset kategóriába tartozik,hanem a kihasználáséba...vagyis az ilyen lányokkal először a kapcsolatotokról kellene beszélni..
Amúgy,hallottam olyat is,hogy egy-egy lány,nemélt át semmiféle rossz élményt,tévhite sincs,csupán attól fél hogy valamit rosszul fog csinálni...hogy nemlesz elég jo a partnerének,főleg ha tudja,a partnere sokkal tapasztaltabb mint ő,és ezért az egész orális kielégitését elutasitja/persze csak azt amit neki kellene tenni/valami kitalált indokkal vagy akár megmagyarázatlanul...Úgyhogy ezen a téren is lehet puhatolózni,ha a lány nemakarja a dolgot...biztósítani arról,hogy mivel szereted,amit ő csinál csakis jóleshet a számodra....stb stb


tojo Creative Commons License 2001.04.06 0 0 168
Csihipuhi,
jol beszeltel.
tojo
Előzmény: .csihipuhi. (165)
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.05 0 0 165
Kedves Slint,
én csak azt tudom válaszolni a kérdésedre a magam nézőpontjából,hogy velem úgy sikerült megszerettetni ezt a szájbaélvezés dolgot,hogy a partnerem elérte hogy beleszeressek,és bizzak benne,tudjam nem az élvezeti cikket látja bennem és nem a kihasználás céljából akar a számba élvezni...úgy,hogy tudtam ö is tiszta szívből szeret.Ésha egy lány szerelmes,és megbizik a fiuban akkor szerintem szereti a barátja minden nedvét bűzét :) Vagy ha még igy is vonakodna...akkor az is sokat dob a dolgon,ha te is teljesited a kivánságait és ha kell órákon át csak kényeszteted a nyelveddel...nem nyafogsz,nem unod hogy a lányoknak néha nehezebben megy...aztánmeg ottvan a hatvakilences,szerintem ha a lány már az orgazmus közelében jár,akkor egyáltalán nem zavarja SŐT! örül ha a szájába élvezel....én úgytudom,ilyen esetekben a lány maga fog majd örülten a fütykösöd után kapálozni hogy minél előbb a szájába vehesse :))Türelem,és önzetlen szerelem... ez a normális eset úgyhiszem.Legalábbis nálam maximálisan bevált.Igazán Problémás esetekben még nemvagyok jártas...
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.02 0 0 163
vicc.
Előzmény: allegra- (162)
allegra- Creative Commons License 2001.04.02 0 0 162
??
Előzmény: .csihipuhi. (161)
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.04.02 0 0 161
allegra:))) Akkor a barátod nagyon fickós emberke lehet,hogyha igy szerteszét a szobában mindehova ,de főképp rád lövöldöz,akárcsak az elszabadult nagynyomásu locsolócső :))) De ha a szádban van végig...akkor biztos nemmegy másfelé.
Előzmény: allegra- (158)
R-Action Creative Commons License 2001.03.31 0 0 160
Miért süllyed ez a topic?

Tagnap éjjel kifejezetten édesnek tűnt az íze! És ezt a Kedvesem is megerősítette.

R-Action Creative Commons License 2001.03.17 0 0 159
Nekem mindig ízlik. Ha kesernyés, akkor is. Gondolom ez amolyan belső hozzáállás kérdése lehet, bár ehhez (sem) értek. Egyszerűen hihetetlen élmény volt, ahogy először elsültek a számban, és a nyelvemen, a torkomban érezhettem a partnerem gyönyörét. És igyekeztem lenyelni mindet, bár eleinte nem mindig sikerült, de most már jól megy. Feltéve ha le akarom nyelni, s nem valami más célom van vele.
Szóval a sperma íze szerintem jó!
allegra- Creative Commons License 2001.03.17 0 0 158
Azt, hogy "lenyelni", hogy értitek? Mert a mennyiség és a sebesség miatt azt "lenyelni" számomra lehetetlen. "Nyelek belöle", izmintát veszek, de a nagyja úgyis a hajamra, arcomra kerül. És tényleg birizgálja a torkomat nekem is, valami furi módon, olyan kaparászó érzés, a Kedvesem mindig azt szokta mondani, hogy biztos azt érzem, ahogy a kis ebihalacskák ficánkolnak.
Előzmény: .csihipuhi. (157)
.csihipuhi. Creative Commons License 2001.03.16 0 0 157
sziasztok

Szerintem a sperma jo dolog!:) Ugygondolom sokkal jobb nekünk lányoknak,hogy látjuk a szeretett fiut,amint a belevaloságunk bizonyitékát ráfröcskölik különbözö testrészünkre,vagy csak úgy szanaszét a világba!:)Igy kielégitöbb érzés a mi kis lelkünknek is szerintem.
Mig nekik bekell érni egy kis remegéssel,kis lihegéssel a barátnöjüktöl...
És szerintem egy normális lány,nem undorodik a barátja spermájától,és ha azzal örömet okoz a fiunak,akkor akár a szájába is veszi az élvező pennát:)...a magam részéröl eddig okés is,és lelkem rajta eddig mindig mosolyogtam amikor lelőtek!:) De tény hogy.....eddig még képtelen voltam lenyelni...mert szerintem az elég húzós..ugyanis az ize azért annyira nemfincsi,hogy ne iritálja a torkom ha lefele halad...:) A szájba kerülés az megy,de utánna amig a fiu az élvezés mámorában uszik,bekellvalljam gyorsan kiüritem az orcám!:)restellem srácok tényleg;)Most könnyebb a lelkem mert meggyónhattam nektek.elismerésem minden lánynak,akinek sikerül lenyelni!:)
hát ennyi.

littlestar Creative Commons License 2001.03.14 0 0 156
Kedves Tojo!

Eddig már sok minden be van tervezve a hosszú hétvégére, de azt hiszem, ez sem fog kimaradni... majd meglátjuk, a Kedves hogyan viseli eme 'gyötrelem-áradatot' :)
Köszi az ötletet... megfontolandó.

Üdv
LS

ciso Creative Commons License 2001.03.14 0 0 155
hát hogy én is hozzászóljak...:))
mindig is szerettem visszacsókolni a partnerem szájába a spermáját, valahogy izgatónak találtam.
ugyanígy szeretem, ha az én ízem csókolják vissza.
szerintem ez természetes dolog
nehezen értem meg, azokat akik undorodnak tőle, de azért valahol mégis elfogadható.
mindenki maga tudja, hogy mit szeret
tojo Creative Commons License 2001.03.13 0 0 154
Kedves Little Star,
Légy üdvözölve a HUSZban. Szeretettel fogadunk, és lehet, hogy okos tanácsokat is adhatunk. Nagyon tetszel eddigi hozzászólásaid alapján.
Konkrétan: amikor már útban van a cucc, és tevékenyen dolgozik a nyelvecske, akkor tényleg ne állj már le, hanem a nyelvecske szerepét vegye át a kezecske, az sem ügyetlenebb, mint a nyelvecske, azonos, sőt gyorsuló tempo, nyállal jól sikosított kupak, és a sugár a melleidre csapódik: hidd el, nem lesz csalódás! Az érzés a farkon ugyanolyan jó, az érzelmi elfogadás jelzése melleid odatartásával szintén, a látványról nem is beszélve..:-) Próbáljátok csak ki!
tojo
Előzmény: littlestar (151)
littlestar Creative Commons License 2001.03.13 0 0 153
Kedves Webvandor!

Az utolsó résszel kezdve már egyszer kipróbáltuk, de az volt egyben az utolsó is... mitha étolajat nyalogattam volna:) azóta is hanyagoljuk.
Az első felét illetve elgondolkodtató. Talán megpróbáljuk így.

Köszi!l

LS

webvandor Creative Commons License 2001.03.13 0 0 152
littlestar
Igaza van a srácodnak, a leghülyébb érzés, hogyha orált kap tőled, a végén fel is gyorsítod (eddig tök jó) utána meg abbahagyod. Ez nagyon szar érzés.
Persze legjobb befejezni. De ha ellenszenves a nőmnek az ízem, én nem ellenzem, hogy kiköpje a spermámat. Van, aki ebből megalázó szándékot érez ki, ÉN NEM.
Azonkívül végsősoron abba lehet hagyni előbb is, de akkor előtte játtsszátok el, hogy hogyan fejezzed be neki, hogy kézzel is elégg intenzív legyen az érzés. És ugye ha a levegőbe megy, akkor nincsenek ízproblémák.
szvsz meg ne próbáljatok olyan hülyeségeket hogy gumival orálozni. Ócska íze van a guminak.
webvándor
Előzmény: littlestar (151)
littlestar Creative Commons License 2001.03.13 0 0 151
Kedves Oranje és Szexualitárs!
Erőltetésről szó sincs, főleg a párom részéről. Már beszéltünk erről, hogy múltkor valahogy nagyon nem 'esett jól' és azt mondta, ha nem jó, ne nyeljem le. Ez oké is, de, azt viszont tudom, hogy nagyon szereti, amikor szájjal, nyelvvel elégítem ki és ilyenkor elkerülhetetlen, hogy 'szájba lőjön'. Mostanság elég -talán éppen ezért- nem fordult sokszor elő, hogy íly módon tettem volna jót Neki, éppen ezért gondoltam, hogy valahogy le kellene győznöm az érzést. Talán megpróbálom Oranje tanácsát... végül is hosszú hétvége lesz... :)
Csak ezzel is az a baj, hogy Neki az a legjobb, hogy miközben már útban van a cucc, akkor is tevékenyen dolgozik a nyelvecske, akkor meg már a számban köt ki... erre esetleg valami tanács?

Hálás köszike!

LS

szexualitárs Creative Commons License 2001.03.12 0 0 150
Rossz megoldás!
Nem szabad magadra erőltetned semmilyen szexuális szokást a kedves kedvéért. Mondd meg neki mizujs és ha megértő, elfogadja.
Bár én azt hiszem lehet ezen edzeni, párszor én is kóstoltam a sajátomat, egyszer sikerült jól "szájbalőni" magamat, nem volt rossz annyira. Nekem az állaga nem teccik amúgy.
Mellesleg a kókusz és a hypo mellé jöhet a rézíz...
Előzmény: littlestar (148)
Oranje Creative Commons License 2001.03.12 0 0 149
Kedves LS!

Tapasztalatom szerint a ferfiak ertekelik, ha lenyeled a spermajukat (gondolom, ilyen elfogadas cucc lehet benne), ugyhogy lehet, hogy nem kellene itt feladnod. Nekem soha nem volt gondom az izzel (massal neha igen :), esetleg tanacskent: probald meg, hogy nem kozvetlenul a szadba elvez a Kedves, hanem valahonnan (a kezedrol, az o kezerol, stb.) utolag nyalod le a szoban forgo nedvet.

Udvozlettel.

Oranje

Előzmény: littlestar (148)
littlestar Creative Commons License 2001.03.12 0 0 148
Nekem ezzel kapcsolatban elég rossz élményem van...
Nagyon szeretem a Kedvesemet, de legutóbb, amikor a számba lőtte amit kell, baromi hányingerem lett. Azóta nem igazán ismétlődött meg az eset (már a szájba "lövés"), azért igyekszem legyőzni ezt az emléket, de elég nehéz.
Ezzel szerinem minden ember máshogy van, de legelőször például olyan váratlanul ért az esemény (ezelőtt még egyikünknek sem volt senkije), hogy a meleg cucc a számban landolt, hogy az sem volt épp kellemes.
De mondom, próbálom leküzdeni, mert tudom, hogy ez nagyon tetszik neki...

Üdv

LS

boszicsicsi Creative Commons License 2001.02.28 0 0 147
Hát, tudjátok, én már többször is megkóstoltam a partnereim spermáját. Sőt, le is nyeltem. Érdekes érzés, amikor a számba ömlik. Az ízéről annyit, hogy nincs két egyforma íz, gondolom azért mert nincs két egyforma ember sem. Az egyik emberés édeskés, a másiké savanykás, de van keserű is. Sóssal még nem találkoztam. Az alapíz olyan, mint a tojásfehérje, nyersen, aztán ez cukrozva, ecettel, vagy keserűen.
A szaga is -szerintem- ehhez hasonló.
Mi abban a jó, ha lenyeljük, vagy szájba vesszük? Az, hogy a kedves élvez, és ezt én is élvezem, utána néhány perc múlva én is a mennyekbe jutok, mert kézzel elégít ki. Azt hiszem, ha két ember szerti egymást, akkor közben a nő is élvez (különösen az ismert 69-es pozícióban.) Azt hiszem, a nők váladéka is különböző ízű lehet, ezt nem tudom, erről inkább a szívesen nyalakodó fiúk tudnának mesélni.
A nyelvnél nincs jobb sem a nő, sem a férfi számára ilyen helyzetekben.
TOMcat Creative Commons License 2001.02.28 0 0 146
Ez érdekes téma!

Hozzuk föl!

jack Creative Commons License 2000.11.27 0 0 145
Én is megkóstoltam már a sajátomat, érdekes módon az elsô néhány pillanatban
kifejezetten ízlett, majd kb. fél perc múlva kezdett olyan érzésem lenni mintha
szappant nyalogattam volna...ezzel együtt nem undorodtam tôle, a barátnôm pedig egyszerűen
imádja az ízét.
Egyébként korábban szó volt az ejakuláció nélküli orgazmusról, namármost ennek az ellentétét azaz az erekció nélküli ejakulációt sikerült már valakinek elôidézni? Nekem talán kétszer sikerült, de úgy hogy a fütyi teljesen alapállapotban volt...nem igazán tudom visszaidézni hogyan jött össze, elég régen volt már...
Optimista Realista Creative Commons License 2000.11.27 0 0 144
Én 12 évesen egyik első termékemet rögtön megkóstoltam.

Annyira szar volt, hogy azt hittem, összehányom magam. Keserű volt leginkább, de úgy általában is iszonyú rossz ízű.
Egy óra múlva bírtam csak kimosni a számból.

Pár hónapja újabb mintát vettem, most már nem volt annyira szar, de továbbra se értem a nőket, hogy mit szeretnek benne.

Én nem kívánom a csajoktól se, hogy lenyeljék. Szar.

OptiRel

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.26 0 0 143
A sperma fehérje- és cukorszerű anyagokból illetve sejtes elemekből áll. Cukorszerű anyagok bontása a szájban kezdődik, a vékonybélben folytatódik és fejeződik be. A fehérjék a gyomorban dipeptidekké bomlanak, és a vékonybélben aminosavakká. A sejtes elemek a vékonybélben bomlanak szét, és a keletkezett anyagok ott le is bomlanak. Miután minden alkotórészeire esett, felszívódik, és a kedves testének épülését szolgálja.
Xeron Creative Commons License 2000.03.24 0 0 142
Az hiszem örülhetnél, ha csak egyszer is olyat éreznél szeretkezéskor, mint két fiú szokott :)
(x)eron
Előzmény: The real Sanyo (1)
Szuki Creative Commons License 1999.11.13 0 0 141
És milyen íze volt Zsuzsa ?
Előzmény: zsuzsa (30)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.11.13 0 0 140
Superman figyelmebe ajanlva :)

Lasd meg ezenkivul:

Te lenyeled?
Spermium lenyalasa

KL

Gyik Creative Commons License 1999.11.01 0 0 139
Jaj, bocs Doki, a lépcsőház kimaradt.
Akkor legyen olyan, mint egy lerozzant rusnya Peep-show-ba vezető lépcsőház! :-)
Na jó, hypozás után.

Én nem bánom, hajlok arra is, hogy emlékeztessen magára. Szegénynek legalább nem lesz identitás-zavara.

Előzmény: Dr.W.Gy. (138)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!