Keresés

Részletes keresés

67qwe32 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 89
Szia.Ezeket megint egy olyan ember találta ki akinek fogalma sincs semmiről....de ezekre ráérnek.A valós problémákra meg szarnak.Gratula a sok léhütőnek aki belölünk él....
szpenny Creative Commons License 2008.12.13 0 0 88

Sziasztok!

Mi a tesztboltok közé tartozunk ha valamit újítanak előszőr nálulnk aztán késöbb a többi boltba is. Kicserélték az összes gépünket/ iróda, kassza/ így teljesen új programunk van.Lédig zöldségekre új kód/pl: paprika 33 banán 2/ ja és ha karton banánt vissz a kedves vevő mindent ki kell szedni lemérni mert az nem működik hogy 18,00*kód.

-az utolagos szorzást is el lehet felejteni mindent előre 10*kód vagy egyesével

-betüm a rövidkódot utána nem enter hanem plu

-az összes számlás vevőnek új kódot kell adni/vonalkódos a vevőkártya/, bár az jó lesz bármejik pennybe, amit úgye ne hagyon otthon

-göngyölegre is új kód van

-végösszeg pl.490 és ha tikettel fizet nem tudsz többet beütni 500-at már nem fogadja el

-vagy ha vásárol 100Ft-ér és a göngyijegye 500Ft az is cumi többétr kell vásárolni

-na meg a napi első belépésed a kasszába jön veled a műszakvezető kulcs 2 állás

és pl. ha én 1007 voltam akkor most csak 7 és enter akkor ha mondjuk te vagy a 2 kasszás és mész pakolni nyomsz egy szünet gombot kiad a gép egy kis cetlit amin van egy 4jegyű kód mikor visszajösz akkor csak azt a 4jegyű kódot beütőd és kész, de ha véletlen kiléptél akkor pl.7és egyből a 4jegyű kód ami minden kilépésnél más

- jelenléti ujra kézzel

-ja ha piát vagy cigit vessznek sipol a gép és kiírja 18 év storno vagy tovább

-menet közben nem látjuk a részösszeget

elsőre ennyi jutot az eszembe a többi majd menet közben kiderül

                                                                            További jó hétvégét

b.j.a. Creative Commons License 2008.12.13 0 0 87
Pedig épp 1-2 hete jött az infó, hogy fegyveres rablás volt ez egyk üzletben, és hogy a pennynek a dolgozói biztonsága mindenél többet ér.... Mondjuk ezt ugye senki nem vette komolyan? :)
A prémium dolgot én sem értem, háromezer párszáz forint ütötte a markomat... :)
Felénk a kötelező göngyöleg levásárlással nem lesz gond, rengeteg a szeszkazán erre, ugyis mindig levásárolják... :) Viszont az új zöldségkódok.. szívás. Van valami előnye is az új kasszarendszernek?
67qwe32 Creative Commons License 2008.12.13 0 0 86
És még valami!Vajon ezt az iszonyú nagy prémiumot a leltárra vagy a hatékonyságra adták???Jó lenne tudni!!
67qwe32 Creative Commons License 2008.12.12 0 0 85
szia!mi ez az új zöldségkód izé?????erről nem hallottam még..
szpenny Creative Commons License 2008.12.12 0 0 84
Végre vége a hétnek. Tegnap du leltár éjjfélig. Ma meg tanulhattuk az új kasszarendszert mert persze ezt mind a karácsonyi hajtásban kell csinálni /új zöldségkódok , na meg a kassza most lessz majd igazán sor a hűtőig/Persze majd szídnak a vevők is a kötelező göngyöleg levásárlással, nem beszélve róla egy csomó terméket nem ismer fel az új rendszer .
dolgozó n Creative Commons License 2008.12.11 0 0 83
Hát, hogy mi alapján számolták a prémiumot azt nem tudom!!!! De jó leltár eredmény és órateljesítmény után nem ennyi járna!!!!!Főnökség!! Lehet hallani?!! A többi a karácsonyi juttatásra kell?! Persze nem a pór népre céloztam!!
vszzs Creative Commons License 2008.12.11 0 0 82

Sziasztok!

Fel vagyok háborodva,hogy ez a cég mit enged meg magának.

Én is Pennyben dolgozom és a tegnapi nap folyamán megvert egy cigány család egyik tagja mert a drága fiacskájukat lopáson kaptam.

Kértem a drága vezetőimet biztosítsanak biztonsági őrt egész napra mert ez a család mindennap fenyeget ordibál velünk és még bántalmaz is.

A cég válasza sajjnálatos eset de nem tudnak őrt biztosítani.

Ezek után fellázadtunk és nem nyitottunk ki amíg a vezető oda nem ért.

Nem hagyjuk ennyiben a dolgot bírósághoz fogunk fordulni mert az nonszensz,hogy valakinek komolyabban meg kell sérülnie,hogy történjen valami.

Mit gondoltok erről?

Wormie Creative Commons License 2008.12.11 0 0 81
Fektesd be! :-)
Előzmény: szpenny (80)
szpenny Creative Commons License 2008.12.11 0 0 80
Prémium 2904Ft olyan sok hogy azt se tudom mire költsem.
dragon khan Creative Commons License 2008.12.07 0 0 79
Prémium kifizetések jövhét szerdától, vagyis még kari elött, áll a körlevélben! Hát majd meglátjuk! Kiváncsian várom!
dragon khan Creative Commons License 2008.12.07 0 0 78
Pullóver?! Én azt hittem foci mez. Hát nem úgy néz ki mint egy elcseszett foci mez? A csicska szlogeneket nem felejtették el rá vasalni, de egy kicseszett zsebre már nem futotta az anyagból! Gusztustalan, szar rongy darab! Én biztos, hogy nem fogom hordani, inkább maradok a réginél. Az legalább vastag és zseb is van rajta. Ti is tegyétek azt, ne hagyjuk, hogy bohócot csináljanak belőlünk! A penny-s nadrágot sem hordta szinte senki, mert az is tök béna volt. És mi lett? Rájöttek a nagyfejűek, hogy kár gürizni vele a varrodában és pénzt költeni rá, úgy sem hordja senki, inkább mindenki vegyen magának farmert. Hát sokkal kényelmesebb, igényesebb mint az a fekete borzalom volt. Remélem ennek a "pullóvernek" is ez lesz a sorsa! Mindez csakis rajtunk múlik...
b.j.a. Creative Commons License 2008.12.05 0 0 77
Valami nálam sem stimmel... jóval kevesebb az átlagnál..
dolgozó n Creative Commons License 2008.12.05 0 0 76
Na megkaptam a fizetést! Undorítóan kevés!!! Valamit biztos nem számoltak el.3 vasárnapom is volt, állítólag a leltár is jó. 15.000ft-tal kevesebb mint a múlt hónapban. Pont karácsony elött!!!Szakadjanak meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dolgozó n Creative Commons License 2008.12.04 0 0 75

Hát nagyon gáz!!!

b.j.a. Creative Commons License 2008.12.04 0 0 74
Muszáj ezt a pullovert hordani? Maradnék a réginél :) Jó hogy nem azt írták rá hogy "mindig udvarias vagyok, és csengetek ha 3 embernél több áll a kasszánál" :S Vicc az egész
szpenny Creative Commons License 2008.12.04 0 0 73

Sziasztok!

Megkaptátok már a gyönyörű szép új pulóverünket????????????? "nyugtánkal dicsérd a napot"

házi11 Creative Commons License 2008.12.03 0 0 72
Sziasztok!
Könnyen adják az utasításokat fentről! Csinálnák csak egy napig azt, amit mi nap mint nap! Lehet akkor belátnák, hogy ilyen kis létszámmal nem lehet megfelelni az elvárásaiknak. Vicc az egész!!
A szombat délutánok a legkeményebbek, 1 m.vezető + 1 pénztáros. Ezt még műszaknak sem lehet nevezni, max. a sarki kisboltban ami raktárral együtt 25 négyzetméter. Persze mi nagyon hatékonyak vagyunk! De milyen áron?! Minek?! Úgysem veszik semmibe.
szpenny Creative Commons License 2008.12.03 0 0 71

Sziasztok!

Az elégedetségi nyilatkozat viccnek jó volt.

Sokmindenről lehetne írni, de csak ismételni tudnám amit előtem már leírtak(túlóra,létszámhiány...).Felmerült már benem az a kérdés is vajon meddig lesz ránk szükség ha így haladunk, lassan már csak a vezetőség mag a tanulók lesznek.

Legújabb hogy tanítsuk be a cassába a tanulókat mindet nem csak azt akinek megvan a vizsgája.

 

b.j.a. Creative Commons License 2008.12.01 0 0 70
Pedig ezen kellene elöször változtatni. Ha megnézünk egy spar-t minimum kétszer annyian vannak mint egy pennyben. Vagy náluk nem számít az órateljesítmény?
Szükség lenne még egész napos biztonsági őrre s, nem 4-5 órás őrzésre. És az sem ártana, ha a meghirdetett "bomba áras" termékeket nem csak meghirdetnék, hanem küldenék is. Nem kellene minden második vevő panaszkodását hallgatni, hogy miért nincs. Ja, és a kasszákban is kevesellem az 50000 váltópénzt, manapság hogy két turbórágót is huszezressel fizetnek...
dolgozó n Creative Commons License 2008.11.30 0 0 69
Igazad van a létszám növelése sok mindent megoldana, de ez lesz az utolsó amin változtatnak! Tudod a hatékonyságot hozni kell. Ha nem hozzuk akkor létszám leépítés, hogy rászorítsanak, ha meg kicsikarjuk magunkból akkor azért lesz leépítés, mert úgy látszik kevesebb órával is lehet hozni a forgalmat! Csak olyankor szalad a bolt. Utál a vevő bejönni, ahogy mi is. Haza meg csak 2-3 órás csúszással megyünk (ami nem túlóra, mert az nincs)! Kb. 2-3 ónap múlva kidőlnek az emberek vagy fizikai vagy idegi szempontból. Ja és a szabikkal mi lesz?!?! Erről mit tudtok? Kámforrá válik?
b.j.a. Creative Commons License 2008.11.30 0 0 68
Azt hiszem minden panaszt tökéletesen leírtak az elöttem szólók. Én azért leírtam az elégedettségi kérdőivre, min változtatnék:
1. Bérek emelése
2. Létszám növelése
3. Vasárnapi nyitvatartás (max 2-ig)
4. Munkaruha csere (2 év alatt 2 póló, 2 pullover....)
5. Üvegvisszaváltás

De ha jobban belegondolunk, minden probléma alapja a kis létszám. Ha többen lennénk, nem lenne probléma 2-3 kassza müködése, az áru időbe a polcra kerülne, nem állna a hajam égnek mikor egész nap szól a csengő az üvegnél, lenne ki átvegye az árut, aki rendeljen, aki rendbe tartsa a boltot, stb... A vevők és a dolgozók s elégedettebbek lennének. szerintem...
Gá83bor Creative Commons License 2008.11.29 0 0 67

Szia!

 

Nagyon igazad van ebben! sok olyat irsz ami igy van! Akkor szólj  Jozsifek Gábornak,hogy menjen és csinálja meg az akció váltást,mert ö álmondja meg ezeket a fasz dolgokat!!!!!!!

Nem tudom,hogy csinálja de szerintem baszás közben megy a dolog:):)!

Előzmény: dolgozó n (66)
dolgozó n Creative Commons License 2008.11.24 0 0 66
Sziasztok! Mit szóltok az elégedetségi nyilatkozathoz? Ostoba kérdések és ostoba válasz lehetőségek! Szerintem el sem olvassák! Jobban tennék ha felnéznének (áll. felnéznek)erre az oldalra! Nem hiszem, hogy érdekli őket a véleményünk, lehet hogy csak kötelező ezt a kérdőívet kitöltetni?!Ha elégedett vagy akkor kuss, ha elégedetlen akkor húzzál el! Istenem, most van 2 nap pihenőm aztán 10 nap szívás, hogy hatékonyak legyünk, meg egy halom akciós áru. A raktár felét már ezek maradéka tölti meg.Mozdulni nem lehet! Aztán szombatra egy totál akciós termék tükrözés változás! Lehetőleg 1 ember oldja meg a futkosás mellett! Persze azért rámegy a vasárnapod meg még a hétfő is! Akkor jön a ter.vez. és azt mondja, hogy azt oda kell azt meg amoda! Aki kitalálja ezeket a dolgokat, na én azokat állítanám oda hogy csinálják is meg! Szerintem azok életükben még fizikai munkát nem végeztek!! Szakadjanak meg!!
borzi73 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 65
Hát sok igazság van az oldalon amit Én is allátámasztok :-)Jó magam is Pennys vagyok .De mondjon valaki olyan helyet ahol nincs semmi probléma és tök nyugis hely!Szerintem azt a helyet még nem találták ki .A csapat az nálunk egy közepes ,mert 1 év alatt megfordultak egy páran nálunk .Én már nem is számolom:-)Az biztos ,hogy kell idegzet és gyomor ,de mihez nem kell ?A tulórát már fel sem veszem ,mert már nem érdekel.
Gá83bor Creative Commons License 2008.11.21 0 0 64

Sziasztok!

 

Én is Pennys voltam 8 hónapig nem panaszkodom,mert jól ereztem magam jó volt a társaság is!!!

A pénzem is jó volt csak a sok munka szabadnap nélkül 10 nap is egyben!!!!

Hát váltottam,de hiányzik a társaság,maga a Penny nem:)!

Jyski Creative Commons License 2008.11.17 0 0 63
Sziasztok!
Végre volt egy kis időm és csodák csodájára mit látok, egy oldal ahol mindenki leírja a bánatát a munkahelyéről ami történetesen a Penny.
Én is pennyben dolgozom és amit itt írnak az nálunk is ugyanígy van!
Néhány pl.:
1. Vasárnapi beosztás két ember 1 pénztáros és 1 vezető
Persze a sor a tejes hűtőnél áll a vevők meg kárognak!
2. Leltár előtt még meghalni sem lehet, és a szabadnapomon ha bemegyek még az sem elég!
3. Rendszeresen nincsenek beírva a túlórák
4. reggel 6-tól este 9-ig dolgozni kell és ha hiányunk van mi vagyunk a hülyék!
Per pillanat ennyi a problémám
nagypofájú01 Creative Commons License 2008.10.08 0 0 62

Sziasztok!

 

Én is a Pennynél dolgozom már közel egy éve csak én a logisztikán. Nálunk is nagyon brutális a helyzet. A céget mindenki csak úgy hívja láger. Cigiszünet 2-óránként 10 perc ha 1 percet késel azt nem teszed zsebre amit kapsz leordítják a fejedet a helyéről. Telefont bevinni csak rejtve saját felelőségre ha megtalálják az őrök nálad azonnal mehetsz a munkaügyre. 8-óra helyett 10-11 órát dolgoztatnak igaz busz hoz-visz de az is csak akkor jön hazafele menet ha berendelik ha nem 1-2 órát fagyoskodunk kint. A szakszervezet pedig létezik de ha felszólalsz és nem olyant mondassz ami nekik tetszik másnap bemész dolgozni és kb "jobb esetben" műszak közben mondják azt ,hogy ki vagy rúgva persze a puszta közepéről menj haza ahogy tudsz. A kapun ha bemész csak írásos engedéjjel jöhetsz ki. Igen jl olvassátok egyszerűen visszazavar az őrség és csak a többiekkel mehetsz ki műszak végén. A legszebb az egészben ,hogy nekem és egy pár munkatársamnak is nagyobb a végzettsége jóval mint a főnökünknek. Akkor meg miről beszélünk? Amíg itt tart az ország ,hogy egy 8-álltalánost végzett ember vezényel egy főiskolát végzettnek. A prémiumot nem teljesítményre ha nem pofára mérik aki nyal az 15-20 ezer aki nem az 5-8 ezer ft prémiumot kap. Szerintetek ez egy normális dolog? Ha beteg vagy senkit nem érdekel be kell menni melózni mert ha nem mész be és lejár a beksi felmondanak indok nélkül. Szombat vasárnap kötelező bemenni de a túlórákat nem fizetik csak 2 havonta akkor hozzácsapják az amúgy is alacsony fizuhoz és az emberek álltalába kevesebb bért visznek haza mint amikor nincs hozzáadva a túlóra. Könyörgöm akkor minek gürizünk ha nem fizetik meg normálisan? Hol van a fejesektől az igéret ,hogy iskolák után arányossan emelkedik a bér?

 

Sehol, ezért tart ott az ország ahol tart mert senki nem olyan szegény,hogy le ne tudná igérni a csillagokat az égről. 

babu.. Creative Commons License 2008.10.07 0 0 61
Üdv mindenkinek!Én is a Pennynél dolgozom és igaz,hogy vannak dolgok amik nem tetszenek de nem bántam meg,hogy ide jöttem dolgozni!Az előttem szoló nagyon pontosan leírta a problémákat,ami ezek szerint mindenhol jelen vannak.Két ember egy műszakban olyan elvárás ami nem teljesíthető!Annyi feladatot osztanak ki ránk ami 5 embernek is sok lenne.Kamiont lepakolni,árut átvenni,kasszázni,göngyölegezni,kipakolni az árut,rendelni,infot átvenni,továbbítani,végrehajtani,bediktálni,postázni,szemetezni,selejtezni,takarítani,időben kimenni az üzletből,táblázatokat kitőlteni,lecseszéseket fogadni és ehez jó pofát vágni NEM LEHET!Azt a kevés embert aki még bírja ezt a tempót meg kellene becsűlni és nem kizsigerelni!Segíteni kellene a munkánkat és nem hátráltatni!Akciózni mint ezen a héten.Gratula,végre változás ezen a téren!Csak maradjon ez így továbbra is és az a fránya tükrözés ne szombat este 7 után jöjjön!Az sem ártana ha az akciós újságok több helyre eljutnának,nem csak az emberek töredékéhez,hiszen honnan tudhatnák az emberek,hogy érdemes bejönni vásárolni!Minket kis embereket,akik benne vagyunk ebben a gépezetben emberként kezelni és nem úgy mint ha robotok lennénk!Szia mindenkinek!Most lepihenek,mert elfáradtam ma is és persze a 8 óra sem 8 volt.
dragon khan Creative Commons License 2008.10.02 0 0 60
Üdv. mindenkinek!
Nos! Én már évek óta a Penny-nél dolgozom. Szeretek itt dolgozni, de nem a cég miatt, hanem a csapat miatt, akikkel már régen együtt dolgozom. Nagyon jó kis csapat a mienk. Itt nincs olyan probléma, hogy nincs leváltva a kasszás, itt nincs pénz lenyúlás a kazettákból, segítjük egymás munkáját, ahol lehet.
Na de nem minden ilyen szép és jó ám!
Nálunk is súlyos problémákat okoz a műszakonkénti 2fős felállás! Ez egyszerűn már vicces! A legkissebb kis sarki zöldségesben is már min. ketten dolgoznak. De hát az a fránya hatékonyság! Minnél kisebb óraszámmal teljesíteni, mert külömben ejnye-bejnye! Tehát az egyik dolgozó a kasszában ÁLL, a másik dolgozó (vezető), megrendeli az árut, persze nem viszi túlzásba, mert következő nap úgy sem lesz aki kipakolja, mert göngyöleget vesz vissza nem keveset, kasszába áll be, mert már 3vevőnél többen állnak a kasszánál, vevőket kiszórta, megint egy nagy adag göngyöleg, aztán vízet kell kirakni, mert elfogyott, a selejtezést is meg kell még csinálni, mindezek közben rohangál 10percenként az irodába, mert a ter.vezetőnek kínja van, és még lehetne sorolni. Aztán elszív végre egy cigit, mert már nem lát az idegtől, és akkor végre elkezdheti kipakolni a frissárut. Végre vihet a vevő friss tejet! 11óra körűl végez vele, mert ugye nem szabad elhanyagolni a göngyöleget, kasszát, és a Ter.vezetőt sem.
Végre jut egy kis idő az irodai munkára is. És végre egy kicsit leülhet! Ha jól számolunk és a délelöttös szeretne időben haza menni, akkor itt már nincs idő száraz árut pakolni, mert a vezető elmegy és megrendeli a következő adag árut. Pénzt csomagol, leszámoltat, zöldséget rendel, baromfit stb. Ja! Közben egy kis konferencia!
És műszak végére "hulla" fáradt.
Szóval, tömören összefoglalva! 2fő műszakonként, 1fő kassza, 1fő pakol, göngyöleg, kassza, vevő problémája, rendel, irodai munka, ha délutános felsöpörni a boltot, felmosni, kartonozni, kamion, stb.,stb. És mind emelett ragyogjon az üzlet, mert nagyon koszosak a boltok! Mik vagyunk mi rabok??? És akkor még nem említettem a sok okos által kitalált ovodás dolgokat. számold mennyi raklapot vittél ki, cimkézd a kiforgatott raklapot stb. Pont ezekre van időnk! Mi ilyen dolgokkal nem foglalkozunk, majd csak egyszer megunják, vagy felvesznek egy irodistát, amit nehezen tudnék elképzelni.
Lázadni kéne, mert külömben kiszívják a vérünket! Pedig mi nélkülünk az egész cég mit sem érne, inkább becsülni kellene a dolgozókat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!