Keresés

Részletes keresés

anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 7 5715

A férjem és én otthon szexeltünk, nem is akárhogyan! Csak a ruhám bánta én nem. Fantasztikus kaland...vagy perverzió?


Sziasztok! 23 éves vagyok,és most leirnék egy történetet,ami lehet,hogy egyeseknek megdöbbentő lesz. Tavaly esküdtünk meg a férjemmel:Lászlóval. Egyébként ő 28 éves és informatikus. A szex mindig is jól működött köztünk,ezzel soha nem volt gond. Egyébként ő elég visszahúzódó pasi,de ezt szeretem benne.

Kb. fél éve történt a dolog,hogy esküvőre voltunk hivatalosak egy kisvárosba. Én természetesen előtte már egy héttel elkezdtem készülődni a napra. Itt jegyezném meg,hogy nem vagyok nagy történet író,tehát elnézést érte. Tehát először is ruhát kellett vennem,mivel elég konzervativ vagyok ilyen téren:egy nagyon szép világoskék kosztümöt és egy hozzávaló fehér blúzt választottam ki az alkalomra. Lászlónak volt öltönye tehát ez adott volt. Elérkezett a nagy nap,kocsiba pattantunk és elindultunk. Az úton észrevettem,hogy a férjem egyfolytában végigmér tetőtöl talpig. Persze nekem jólesett,hogy tetszem neki. Lenéztem a nadrágjára és akkor megláttam,hogy merev a farka. Teljesen elállt a lélegzetem tőle. Mivel már csak 10 percre voltunk a helyszintől,megkértem,hogy fogja vissza magát. Ő vonakodott,de a fülembe súgta,hogy alig várja,hogy hazaérjünk,mert olyanban lesz részem amibe eddig még nem. Ezt elég elhűlve fogadtam,mert nem volt egy kezdeményező tipus. De felcsigázott!!Megérkezdtünk a helyszinre,majd bementünk a többi vendég közé,egy kicsit beszélgetni. Jól elvoltunk,elkezdtünk táncolni,és a férjem többször is a fülembe súgta,hogy mennyire jól nézek ki,és mennyire kiván.

Tetszett,hogy ilyeneket mondd nekem,már titkon én is vártam,hogy hazaérjünk. De álmomban sem gondoltam volna,hogy ilyenben lesz részem. Az esküvő rendben lezajlott,még egy tortát is kaptunk ajándékba. Tehát indultunk haza,közben esni kezdett az eső. Ahogy megálltunk a kapunál,a kocsiban László már elkezdett a szoknyámnál matatni,finoman felhúzta és már a bugyimnál járt,ekkor vadul csókolozni kezdtünk,éreztem a meredező farkát. Erre mondta nekem,hogy talán kényelmesebb lenne benn a házban. Kiszálltunk a kocsiból,és mivel ömlött az eső,próbáltam sietősre venni a lépteimet,de László megfogta a kezem és magához húzott ,ott az esőben elkezdett csókolni. Én próbáltam ellenállni,mert féltettem a ruhámat,de ő nem engedett. Szinte felfallt,ott esőben,de nem birtam neki ellenállni. Éreztem,hogy a puncim már tiszta nedves.

Felizgatott elég rendesen. A lényeg itt kezdődik,ugyanis elengedett,és mondta,hogy menjek be, ő meg visszaszalad a tortáért. Bennt megvártam a konyhában,ő behozta a tortát és még 2 tejszinhabsprayt letette mellém az asztalra. Ekkor magához húzott és elkezdett csókolni ahol ért. Én mondtam neki,hogy talán lekéne vetkőznünk,de nem engedte. Azt mondta,hogy igy neki izgatóbb,ezt furcsálltam,de ekkor még nem gondoltam semmi rosszra. Na ami ezután következett:lehúzta a cipzárját elővette a meredező faszát,fogta a tejszinhabot,és fújt rá egy elég nagy adagot. Ekkor megfogta a vállam lenyomott a földre és azt mondta:-Most ezt mind lefogod szopni rólam. Meglepődtem a viselkedésén,mert ő nem volt ilyen előtte. De valahol kiváncsi voltam,hogy ez mire megy ki igy felöltözve. Engedelmeskedtem neki,izgatott a dolog. Ahogy szoptam ott a konyhában,hallottam,hogy felrázza a sprayt és elkezdi a fejemre nyomni a habot. Ettől megijedtem,de nem engedett el. Elkezdte a hajamra kenni,megrémültem és hallottam ahogy kéjes élvezettel nyög. Ekkor megfogott,felültetett az asztalra,és feltolta a szoknyámat,letérdelt és elkezdett nyalni. Nagyon izgató volt ahogyan csinálta.

Egyszerre vad és őrjitő. A nyelve ki-be járt a puncimban. Megfogtam a fejét és közelebb húztam magamhoz,hogy még jobban érezzem őt. Azután felállt,és a kőkemény faszát beledugta a tortába,majd azt mondta,hogy most én jövök és belémhatolt. Élveztem ezt a játékot vele,mert ilyenben még nem volt részem. Bár furcsálltam a dolgot. De ekkor már az élvezet rabja voltam,mert hevesen mozgott bennem. Ekkor levette a magassarkúmat,telenyomta tejszinnel és a számhoz tartotta,hogy nyaljam ki. Élveztem a szitut. Nagyon bepörögtem ettől. Ezután belemarkolt a tortába,majd elkezdte szétkenni az arcomon,meg a ruhámon. Normális ember nem engedte volna ezt meg,hogy a drága ruháján landoljon a torta. Közben kéjes vigyorral nézett engem majd ahogy kente szét a ruhámon láttam rajta,hogy nagyon élvezi. De én sem tiltakoztam már ellene,meg nem is akartam mert tetszett ez a fajta piszkos dolog. Leszedtem magamról a torta egy részét és azzal a mozdulattal kentem rá a férjemre:mindenhová jutott belőle,az ingére és a nyakkendőre is. Teljesen összekentük egymást,és már nem érdekelt semmi,a ruhám sem,csak élveztem a szitut. MIkor elfogyott a torta elkezdte a habot rámfújni,kivette a farkát belőlem majd telefújta a pinámat,és elkezdte kinyalni. Ekkor végignéztem magamon és rettentően izgatott a dolog,ahogyan a kosztümöm meg a blúzom tiszta torta meg tejszinhab.

Ekkor jött az orgazmusom,nagyon hirtelen ezt érezte a férjem is,mert fölém állt és elkezdte verni a farkát,nem sokáig tartott neki sem,közelebb tartottam a számat hozzá mert láttam rajta,hogy mindjárt elélvez. Én kértem,hogy élvezzen rám. Hatalmas adag sperma ömlött ki belőle,és teljesen beteritett vele,jutott belőle mindenhová,bár a ruhámnak már tökmindegy volt. Ekkor lenyaltam a faszáról a maradék spermát,és lihegtem az izgalomtól,hogy most mit éltem át. Mert ekkora orgazmusom még előtte soha nem volt. Ez az egész dolog nagy hatással volt rám,persze gondolom lesz aki betegnek tart majd ez miatt. Ezután végignéztünk egymáson és hát elkezdtünk nevetni,hogy milyen őrültek vagyunk,és hogy nézünk ki. Ezzel a történet még nem ért véget. Ha valakit érdekel akkor leirom..."Ezt egy erotikus oldalon találtam..." Rám,nagy hatással volt! 

Törölt nick Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5714

Jobban. :)

Remélem a szádon erős vörös rúzs van.. ;)

Előzmény: anita1000 (5713)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5713

Azon,jobban mutat a sár,ugye? :) 

Előzmény: Törölt nick (5712)


Törölt nick Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5712

Én teljesen fehér kosztümben láttalak magam előtt, amikor olvastam..

Ki kellene venni a melleidet a kosztümből.. ;)

Előzmény: anita1000 (5711)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 1 5711

Egyèbkènt ezt a sáros dolgot mèg menyasszonyi ruhában tudnám elkèpzelni...:) De a kosztüm a favorit!:)😃

anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5710

Jóó folytatás...:) Izgi...:) Egyèbkènt nem is hittem,hogy a kosztüm bejön valakinek...Csodálkozok!😱

Előzmény: Törölt nick (5709)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5709

Nézném ahogy leveszed a sáros, pisis, gecis ruhádat..Rád parancsolnék, hogy az arcodról nem törölheted le, amíg rendben nem teszed a kosztümöt. Aztán vissza kell venned a vizes kosztümöt. Előre dőlsz a kád szélére, felhajtom a kosztümöt, a melleidbe markolok és hátulról keményen megdulak..

Előzmény: anita1000 (5708)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5708

Köszi...Csak úgy hírtelen jött...:)

Előzmény: Törölt nick (5707)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5707

Nagyon tetszik!!!

Előzmény: anita1000 (5706)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 3 5706

Ez nagyon jó volt piskóta...:) Kerti tèmára nekem is van ötletem! Kicsit mocskos lesz:) "Lejárt a munkaidőm,hazafelé megyek! Tiszta sár minden,mert tegnap szakadt,az esö! A fèrjem,a kapunál vár rám,ès kèzenfogva hátrahúz a kertbe! Ellenkezek,mert rajtam az új kosztümöt van,de ő az erősebb! Hátul a kertben letèrdepeltet a sárba,ès előveszi a farkát! Nem szól semmit, csak vigyorogva nèz! Aztán elkezd pisilni...ügyelve,hogy mindenhová jusson belőle! Èlvezettel nèzi,ahogy teljesen átázik a kosztümöm! Miután vègzett vele,a számba teszi,ès elkezdem szopni! Tudja,hogy imádom csinálni,ezèrt tövig a számba nyomja! Ő közben belemarkol lenn a sárba,ès szètkeni rajtam! Már nem bánom,hogy nèzek ki...:) Hosszú percekig szopom,ès  nèzem az arcát közben! Látom,hogy lassan itt a " vèg"..Kiveszi a számból,ès rámveri a teljes anyagot! Hatalmas mennyisèg lövell ki belőle! Teljesen beborít... Elteszi a lankadt szerszámot,ès vigyorogva vègigmèr! Èn ott tèrdelek a sárba,tiszta pisisen,meg gecisen! Lassan felkelek,ès megyek utána a házba! Kèzenfog..ès behúz a tus alá ruhástól!:))" A többit rátok bízom! Hát ez is egy fantázia...volt

Törölt nick Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5705

Engem izgat a kosztümös szex, mikor  a titkárnénit felhúzza a főnök a farkára 

Vagy csak egyszerűen betolja a szájába megszopatja és leélvezi és közben csurog a szájából a ruhára a sok geci. A kamera meg lassan végigmegy az arcán a haján, és mutatja ahogy ráspriccel egy fehér gecicsóva és lecsurog a blúzán a fekete kabátján és rácsöppen a szoknyára ami felcsúszott a kockás harisnyás combján.

NA ekkor szoktam elsülni én is :))

piskóta-új Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5704

Másik kosztümös jelenet :), kerti témával, majd megosztom hamarosan...

Előzmény: piskóta-új (5701)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5703

A forgatókönyv már meg van(itt az agyamban), na de az élet a legjobb forgatókönyv, hehe...

Előzmény: Malomk (5702)
Malomk Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5702

Ez nagyon jó, ilyen kis videót eltudnék képzelni. Kellene hozzá egy csaj, és leforgatni.

Előzmény: piskóta-új (5701)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5701

Anita!

 

Imádom a meztelen női test látványát, de egy ilyen kosztümös játékot is is szívesen kipróbálnék, pláne a pisilős dologgal együtt.

Van néhány ötletem erre a témára, tehát a kiöltözésre és a pisilésre, természetesen kombinált formában.

Egyik ilyen szituáció: Ha már az öltözős formáról van szó ;):

Reggel van, fel kelsz, teljesen meztelenül aludtál(a mostani időszakot figyelembe véve) finom és vékony lenge  selyeminget veszel fel melltartó nélkül, a selyem bugyi is előkerül, felveszed, mivel reggel van rád tőr a szükség, kimész  a vécére pisilni leülsz bugyistól az ülőkére, a pisi a bugyin át bugyog át. Miután végeztél leveszed a bugyit, és átmész a fürdőszobába a tusolótálcába állsz ingestől mindenestől , engeded magadra  a vizet, a nedvesség hatására a felső tested formája áttetszik az ingen, melleid csúcsai szépen átlátszanak a rá tapadó ing alól. Miután végzel leveszed magadról a nedves felső ruházatot, visszamész a szobába  átöltözni.  A folytatást rád bízom...

Előzmény: anita1000 (5700)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.07 0 0 5700

Szia piskóta-uj!:) Igazad van,nem kikötözès! Tehát kiöltözès,ès pisilès!! Nagyon règóta vonnz,de nem règóta gyakorlom... Nem mertem eddig! Szerencsès vagyok,mert a cèg állja a tisztítót! :)) Fantázia az van,igen...:)

piskóta-új Creative Commons License 2018.08.07 0 0 5699

Az írás a fantáziánál kezdődik, ha van fantáziád, akkor azt már könnyű betűkbe önteni, tehát hajrá...

Előzmény: anita1000 (5684)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.07 0 0 5698

ruhadarabok helyükre kerülnek pisi nélkül utána jön az a rész, most jól felkorbácsoltad  a erotikus fantáziámat.... :)

Előzmény: piskóta-új (5697)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.07 0 0 5697

Anita!

Ez izgalmas amit itt leírtál, ezt kombinálva gondoltad mármint a kiöltözős és pisiszexes részt, kiöltözöl és összepisiled  a magadon lévő ruhát, vagy a partnered végzi rá a dolgát? esetleg a végére a ruhadarok is a heléyükre kerülnek pisi nélkül?!

Előzmény: anita1000 (5684)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.07 0 0 5696

Szó nem volt kikötözésről, hanem kiöltözésről :)

Előzmény: Meztelen ember (5682)
BPI-383 Creative Commons License 2018.08.06 0 0 5695

A szóhasználattal amúgy meg nincs semmi gond, ez egy 18+-os topik :)

Előzmény: anita1000 (5693)
BPI-383 Creative Commons License 2018.08.06 0 0 5694

Én nem látok pasi létemre semmi kivetni valót abban, hogy ne teljesen meztelenül történjen meg az aktus és a befejezése, illetve, hogy számodra ez így jobban kívánatosabb.

A kikötözésre vágyódás része már inkább fetisizálásnak mondható, de a 'kosztümösdibe', félig-meddig ruhában való együttlétben nem látok ilyesmit, fel lehet úgy búgatódni azt gondolom, hogy az ne legyen érdemi, illetve zavaró befolyásoló tényező. :)

Sőt még azt sem tartom kizártnak, hogy van aki számára izgalmasabb és összességében jobb élmény is így foganatba venni a manifesztálását a kapcsolatnak, sőt azt gondolom, hogy élményjavító, katalizáló hatása is lehet a szexuális kapcsolatokra, persze mértékkel és gondosan megválogatva és nem túlzottan ráerőltetve az ember párjára.;)

Egyébként pedig - remélem ezzel nem sértelek meg ezzel - képet (különösen privátban) nyugodt szívvel lehet a mai világban már az anonimitás megőrzése mellett küldeni magáról vagy bármi/bárki más, az ismeretlenség homályában tartani kívánt személyről vagy egyéb dologról, illetve élőlényről küldeni, nemcsak a nem küldés az egyetlen mód ennek a  szavatolására ;)

Előzmény: anita1000 (5693)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.06 -1 1 5693

Köszönöm mindenkinek, aki írt ma nekem! Főleg enrico törtèneteket volt izgalmas számomra! Elnèzèst, hogy nem válaszoltam mindenkinek,de úgy gondolom,hogy itt is lehet csevegni!:) Lènyegèben, èn arról fantáziálok,hogy kosztümben dugnak meg (elnèzèst a szóèrt:))),ès rám èlveznek! Milyen izgalmas lehet...Bár,a másiknak inkább a meztelen nők látványa jön be...Persze èrthető is! Sziasztok...

anita1000 Creative Commons License 2018.08.06 -1 0 5692

Szia peet! Igyekszem anonim maradni,ha megèrtesz!:) De örülök,ha bejön neked!:) Nem sok fèrfinek tetszik...

peet7304 Creative Commons License 2018.08.06 -1 0 5691

Kedves Anita,

 

Nekem bejön a kosztüm. Küldhetnél képet magadról (peet7304@gmail.com) e-mail-en.

 

Csók,

 

Peet

Előzmény: anita1000 (5681)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.06 0 1 5690

Köszi,majd megnèzem! Izgat..

Törölt nick Creative Commons License 2018.08.06 0 0 5689

Én írtam Neked. :)

Előzmény: anita1000 (5688)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.06 0 0 5688

De itt is leírhattad volna,mert hátha mást is èrdekel!:)

anita1000 Creative Commons License 2018.08.06 0 0 5687

Szia enrico! A cím: joeappau@citromail.hú! Veled esett meg?:)) 

enrico beneti Creative Commons License 2018.08.06 0 0 5686

Szia! Egy e-mail címet kérhetek? Kosztümmel kapcsolatos sztorit írnék :) 

Előzmény: anita1000 (5681)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!