Keresés

Részletes keresés

HumanAfterAll Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9239

Sziasztok,

van egy kérdésem a pénz visszavonásáról a rendes bankszámlámra.

Nem kötöttem össze bankszámlával vagy kártyával a PayPalomat, csak Top Up-pal utaltam rá pénzt.

Most szeretném ezt visszafelé megcsinálni withdraw-val, és úgy tünik, hogy bekerült az adataim közé a számla, amiről korábban átraktam pénzt, de hiányosnak tűnik, és bizonytalan vagyok, hogy használható-e.

Így néz ki:

K AND H BANK ZRT.(FORMERLY KERESKE1, VIGADO TER Checking Account x-[a bankszámlaszámom utolsó négy számjegye] Hungary

 

Ennyi elegendő, vagy szerkesszem, adjam hozzá pontosan?

 

Köszi előre is ha válaszol valaki, remélem sikerült érthetően leírni a problémát.

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddishAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddishEnglish (auto-detected) ť Hungarian
blueye Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9238

OK, ez rendben van de kellett a magyarázata hozzá. (nekem elsőre nem volt egyértelmű)

Előzmény: cliftony77 (9234)
useraudio Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9237

Ok, csak akkor nekem nem kell csinálnom ezzel semmit? Automatikusan tutira visszajön?

Meg nem mindegy, hogy a foglalást törlik, mert akkor csak arról van szó, hogy kiengedik foglalásból és újra elérhető lesz az egyenlegen, vagy terhelik és visszautalják. Mert utóbbi esetben mi van? Nem tudják hová utalni, mert erre a számlára nem lehet utalni, más számlaszámot nem adtam meg nekik. Egyáltalán semmit nem akarok megadni a paypalnak mert nem paypallal fizettem hanem bankkártyával. Értem hogy ők ellenőrzik a tranzakciót, de sehol nem kértek a vásárlásnál egyéb adatot a kártya adatokon kívül

Pavel Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9236

Sajnos ez bele fog telni pár napba.

Előzmény: useraudio (9235)
useraudio Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9235

ebay-en lehet választani, hogy kártyás fizetés vagy paypal. van papyal regisztrációm de nem azon keresztül fizettem. megadtam a kártyám adatait és levonták a pénzt. az emailt innen küldték: service@paypal.co.uk

 

beléptem a paypalba ott 0font van

 

a számlám CIB-es online számla ahhoz tartozó kártyával fizettem

arra a számlaszámra utalni nem lehet kívülről

egyelőre nincs terhelve, zárolva van az összeg illetve foglalásban

annyit megtudtam a bankomtól, hogy kérjek elektronikuc törlést és azonnal kiengedik (paypal) már írtam nekik de még semmi

akkor van gond ha terhelik is

 

hát nem tudom, nagyon szeretném már a pénzem a számlámon látni

nem értem a paypal miért szólt bele ebbe a tranzakcióba

cliftony77 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9234

Tévedés, van lehetőség a PayPal-en keresztül úgy fizetni a bankkártyáddal, hogy nem vagy regisztrálva a PayPal-re.

Előzmény: blueye (9233)
blueye Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9233

"de a fizetésnél a bankkártyám adatait adtam meg és a pénz nem paypalon volt, hanem a rendes bankszámlámon, de mégis valami paypalos tranzakció volt" - ezt nem tudom értelmezni: vagy ilyen vagy olyan volt. Kinek adtad meg a bankkártyád adatait? Van egyáltalán PayPal regisztrációd? Ki volt az email feladója amiből idéztél?

Előzmény: useraudio (9231)
Axióma Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9232

Ha mar megtortent a visszaforditas, akkor elvileg a paypal-on kell olyat lass, hogy 720GBP beerkezik, majd 720GBP levonodik, transfer vissza a kartyadra. Ha ez megvan, akkor hatradoles, 2-3 nap atfutasa egy ilyen kartyas visszavonos tranzakcionak. A kartya mogotti szamla remelhetoleg nem olyan nagyon specialis, ami nem tudja fogadni.

Ha a paypal-on az utolso tranzakcio, amikor neki fizettel, az ga'z, akkor kene azonnal informaciot kerni. Sajna csak angolul van a magyar paypal mogott is csak customer care, ha jol remlik.

Előzmény: useraudio (9231)
useraudio Creative Commons License 2013.04.16 0 0 9231

Sziasztok!

 

Kérlek benneteket segítsetek. Nagyon meg vagyok ijedve és nagyon ideges vagyok. Életemben először akartam ebay-en vásárolni. Egy 720font értékű macbook-ot. Ez valahogy paypal-on keresztül működik, de a fizetésnél a bankkártyám adatait adtam meg és a pénz nem paypalon volt, hanem a rendes bankszámlámon, de mégis valami paypalos tranzakció volt. 248.000 Ft rendben terhelésre került is a számlámról. Majd nemsokkal később ezt az emailt kaptam:

 

Dear,

To assist you, PayPal uses antifraud systems to detect and prevent fraud.

A review of the transaction below raised a suspicion that it may have not been authorised. As a result, we've reversed this transaction.

Transaction DetailsTransaction Date:15 Apr 2013 21:24:21 BSTTransaction Amount:720.00 GBPSeller's Email:ralph@premiersource.co.uk


If you have questions or believe that this transaction was cancelled in error, please log in to your PayPal account and click the Contact Us link.

Yours sincerely,
PayPal

 

Kérlek segítsetek! Most mi van? Hol van a pénzem? Azóta nincs a bankszámlámon! Ezt most visszautalják arra a számlára ahonnan indítottam? Mennyi az átfutási ideje ennek? Tényleg nagyon ideges vagyok ez nagyon sok pénz nekem. Megbántam az egészet. Nagyon aggódom hogy mikor és hogyan kapom vissza a pénzem és hogy egyáltalán ez most mi.

 

Köszönöm előre bízom benne valaki tud segíteni!

fony72 Creative Commons License 2013.04.15 0 0 9230

Még egy dolog, hogy mielőtt utaltam, a húgom tett a bankszámlámra pénzt, mert neki lett rendelve. De nem hinném, hogy ez a gond, hisz ez csak egy készpénzes betét egy privát számlára.

Előzmény: cliftony77 (9229)
cliftony77 Creative Commons License 2013.04.15 0 0 9229

"Az előzmény az volt, hogy egy másik gépről jelentkeztem be és utaltam."

 

Komolyan mondom, nem értem, hogy ez miként történhetett meg. Évek óta több gépről használom a PayPalt, most már azt is mondhatom, hogy több országból, és még mobil alkalmazáson keresztül is, szóval el nem tudom képzelni, hogy emiatt miért zárolták a számládat. 

Előzmény: fony72 (9226)
cliftony77 Creative Commons License 2013.04.15 0 0 9228

Annaka nevében regisztrálj a PayPal-ra, akinek a nevére az adott számla szól.

 

Bármilyen számlához kötheted a PayPal-t,d e ha esetleg fogadni akarsz pénzt, akkor csakis egy forint-alapú számlára tudod utalni. Ettől még az adott PayPal account lehet az Euró-alapú számlához kötve.

Előzmény: Buhul (9227)
Buhul Creative Commons License 2013.04.15 0 0 9227

Pay Pal-al szeretnék 130 eurot utalni külföldre.Az Uni Creditnél van ft.és devizaszámla is a feleségemnek. Kérdésem lenne,hogy a regisztráció akkor az Ő nevére történjen?Valamint hogy az euros számlához is köthető?

fony72 Creative Commons License 2013.04.14 0 0 9226

Emberek! Már komolyan hülyét kapok! Ma jött végre válasz a központból, hogy oldjam fel a limitálást. Azt írták miután írtam nekik, hogy 72 órán belül válaszolnak. Nagy nehezen, több mint egy hónap múlva jött válasz. Könyörgöm! Pont ezt szeretném végre megoldani! Légyszi segítsetek, hol tudok az utolsó tranzakciókhoz infókat hozzáadni, mert szerintem ezt szeretnék. Írja, hogy változtassak jelszót, stb... Ez már rég megtörtént, új biztonsági kérdések stb. Ha listázom az utolsó tranzakciókat, az egyiknél Resolve lehetőség van, de ha rányomok, megmutatja a konkrét ügyletet és egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Az előzmény az volt, hogy egy másik gépről jelentkeztem be és utaltam.

taczevi Creative Commons License 2013.04.14 0 0 9225

Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban hogy úgy hallottam hogy paypal számlára-ra be lehet fizetni az unicredit bankban. Ha  én nyitok egy paypal számlát akkor tudok anélkül is fizetni vele pl:ebay-on hogy megadnám a bankszámlaszámomat?

cliftony77 Creative Commons License 2013.04.14 0 0 9224

A legfontosabb, hogy csakis egy olyan számlára tudod utalni, ami forint aalpú, függetlenül attól, hogy milyen számlához társítottad a PayPal account-odat. 

 

Withdraw funds, ott meg kell adni a cél számla adatait, és már mehet is a dolog, 1-2 munkanap alatt itt van forintban az összeg.

Előzmény: fáber77 (9221)
bombaba Creative Commons License 2013.04.14 0 0 9223

1. A  Mastercard kártyát kezeli a PP, ha aktiválva van és van rajta fedezet az 1 $ és a 400 Ft levonásához.

2. A webkártyát szintén kezeli a PP, ha aktiválva van és van rajta fedezet az 1 $ és a 400 Ft levonásához.

3. " Ha olyan hibaüzenetet kaptam a korábbi regisztrációval való próbálkozás során, mint amit fentebb bemásoltam, az azt jelenthette, amit az ügyintéző mondott, hogy nem lehetett aktív a kártyám?" - igen.

 Arra nem emlékszem, mit írna ki a PP, ha ..., de a PP-számlád adatai között meg tudod nézni, milyen kártyaadatokat adtál meg, ill. mi van a számládon, vagy a netbankodban, hogy mi történt a számládon.  

4. "...szeretném mind a PayPal-omon lévő havi limitet megszüntetni, mind a webkártyámat hozzá kötni, hogy utalhassak rá PayPal-ról." - Ezt a kérdést nem értem. A webkártyádra nem biztos, hogy a PP-ről fogsz tudni utalni, azt a bankodtól kérdezd meg, elfogadják-e rá az utalást. A limit már kezdetben sem elég? A limit megemeléséhez még fog kérni dokumentumokat a PP.

 

Előzmény: L4ceee (9222)
L4ceee Creative Commons License 2013.04.14 0 0 9222

Üdvözletem mindenkinek!

 

Nemrégiben rátaláltam erre a fórumra, és azért regisztráltam, hogy itt felvezethessem a problémámat, és választ találjak a kérdésemre. Bízom benne, hogy valaki tud segíteni.

 

A hét elején 8.-án megpróbálkoztam a PayPal accountomhoz társítani az (otp) online MasterCard webkártyámat, és sajnos sok a sok próbálkozásom, és a PayPal részéről történő hibaüzenetek és elutasítások odáig vezettek, hogy az összeg amellyel feltöltöttem a webkártya számlámat teljesen megfogyatkozott. A problémám ott kezdődött, hogy a múlt héten igényelt MasterCard kártyámat először a szimpla kártyám adataival próbáltam meg regisztrálni, de azt a PayPal elutasította. Ezt követően bementem a bankba, és megérdeklődtem, hogy miért kerülhetett elutasításra a kártyám a PayPal által, és az ügyintéző hölgy állítása szerint érdemes lett volna a webkártyámmal kezdeni a rendes kátyám adatai helyett. Miután megpróbáltam a webkártyámmal is, szintén egy hibaüzenet fogadott, amely a következő:

"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."

 

Ezt követően még egyszer megpróbáltam az azelőtti hadműveletet, mert azt hittem, félre írtam valamit de ugyan ez fogadott.

Azóta jó párszor mentem be a legközelebbi bankfiókba, hogy megérdeklődjem a regisztrációm hogylétét, ugyan is a számlámra feltöltött összeg (1000 Ft) nagy része mindeközben eltűnt, és úgy gondoltam levonhatták a 400 Ft-ot, és csak én nem értesültem róla sehol sem, hogy a 4 jegyű kódot elküldték volna a részemre, de sajnos nem tudtak semmi érdemlegeset mondani, minden esetben a beszélgetés végén azt javasolták, hogy a webkártyás, online kifizetések ügyében hívjam fel az erre szakosodott melléküket.

tegnap (13.-án) így is tettem, és délután felhívtam, ahol is az ügyintéző kissé hosszas kutakodás, keresgélés után informált engem, hogy látja a rendszerben, hogy párszor próbálkoztam a regisztrációval (mivel persze nem sikeredett), és a 250 Ft-os próbavásárlás nem egyszer megtörtént a PayPal részéről, amelyek között állítása szerint volt sikeres is, legelőször pedig azért nem volt sikeres, mert nem volt aktiválva a kártyám.

A konklúzió végül az volt, hogy mivel többször nyomhattam rá, illetve próbálhattam meg regisztrálni, annyiszor levonhatták az adott próbavásárlás összegét a PayPal-nél, hogy végül a 400 Ft-os terhelésre nem jutott fedezet. Az ügyintéző szerint volt a próbálkozások között sikertelen, amely mellett látott 4 jegyű kódot, és sikeres is, amely mellett pedig nem, lévén hogy a 400 Ft-ra már nem volt keret a kártyámon.

 

Végül azt javasolta, hogy próbáljam meg még egyszer feltölteni a kártyámat akkora fedezettel, hogy az a próbavásárlásra (körülbelül 1$), valamint a leterhelésre (400 Ft) is elegendő legyen, és próbáljak újfent regisztrálni a kártyámat, majd hívjam fel őket kis idő eltele után, hogy hamar megkaphassam a 4 jegyű kódot.

 

A kérdésem a következő lenne így az eset hosszas kifejtése után: Ha olyan hibaüzenetet kaptam a korábbi regisztrációval való próbálkozás során, mint amit fentebb bemásoltam, az azt jelenthette, amit az ügyintéző mondott, hogy nem lehetett aktív a kártyám?

Ha újra próbálkoznák, és lenne elég fedezet rajta, mit kellene kiírnia ezúttal?

 

Nagyon megköszönném, ha valaki informálna ezzel kapcsolatban, sajnos eléggé sok fejfájást okozott már ez az egész és végre szeretném mind a PayPal-omon lévő havi limitet megszüntetni, mind a webkártyámat hozzá kötni, hogy utalhassak rá PayPal-ról.

 

Üdv!

fáber77 Creative Commons License 2013.04.13 0 0 9221

Sziasztok!

 

Lenne egy kérdésem.

Kicsit visszaolvastam hátha találok megoldást de inkább megkérdezem.

 

A napokban várok a paypalomra egy 1100Euros tételt.

Ezt hogy tudom kivenni?Ugy értem hol kell áttenni a számlámra?

Illetve olvastam hogy zárolhatják és hogy költsége is van!

 

Tudnátok ebben segíteni?

 

Előre is köszi!

 

Üdv

kisannar Creative Commons License 2013.04.12 0 0 9220

igen, köszben tapasztaltam már...

Előzmény: krisztike0000 (9219)
krisztike0000 Creative Commons License 2013.04.12 0 0 9219

A visszakapást úgy képzeld el, hogy a 400 Ft rákerül a paypal számládra.

Előzmény: kisannar (9218)
kisannar Creative Commons License 2013.04.11 0 0 9218

egy kis belemélyedés után sikerült valami hitelesítést csinálnom, le is emelt 400 forintot és még kód is jött, be is ütöttem és kiírta, hogy 24 órán belül visszakapom!

A visszakapást az úgy képzeljem el, hogy banknyitáskor jön az SMS 400 forint jóváírásról?

 

Azért jó, hogy ha kérdés merül fel bennem, itt egyszerre válaszol valaki és segít!

Előzmény: kisannar (9217)
kisannar Creative Commons License 2013.04.11 0 0 9217

aha, értem.

 

de akkor ezt a 400 Forintos terhelést hogy tudom megcsinálni?

 

bocs, ha hülyeséget kérdezek!

Előzmény: Axióma (9216)
Axióma Creative Commons License 2013.04.11 0 0 9216

A kod a 400 Ft-os tenyleges terhelesen (kartyadrol le, a pp egyenlegedre fel) tranzakcional van!

Előzmény: kisannar (9215)
kisannar Creative Commons License 2013.04.11 0 0 9215

sziasztok!

 

Segítséget szeretné kérni Tőletek:

Húsvét hétfőn beregisztráltam a paypal rendszerbe a kártyám, azonnal jött is egy 240Ft-os zárolás, mely 15 napig él, de a bankom felhívtam, hogy kellene az a bizonyos 4 számjegyű kód, amivel hitelesíteni tudom, de azt mondta a hölgy, hogy látja a zárolást, de a kódot nem!

 

Mit tudok ilyen esetben csinálni?

 

Köszönm előre is!

xpe Creative Commons License 2013.04.10 0 0 9214

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy egy ideje a PayPal-om nem küld emailre értesítést ha pénz érkezik rá ezt lehet valahogyan korigálni?

A másik kérdésem az volna,hogy van ez a 2500 Eurós határ erről mit kell tudni?Köszönöm előre is a segítőkenk!

bzolko76 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 9213
Köszönöm szépen! :-)
Előzmény: krisztike0000 (9211)
taczevi Creative Commons License 2013.04.10 0 0 9212

Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban hogy úgy hallottam hogy paypal számlára-ra be lehet fizetni az unicredit bankban. Ha  én nyitok egy paypal számlát akkor tudok anélkül is fizetni vele pl:ebay-on hogy megadnám a bankszámlaszámomat?

krisztike0000 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 9211

2 lehetőség van. A paypal számládhoz add hozzá ezt az email címet is, vagy írj az eladónak. Az első variáció egyszerűbb. Belépsz, és felül -profile- add or edit email- ott hozzáadod és elvileg akkor jóváírják a pénzt.

Előzmény: bzolko76 (9210)
bzolko76 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 9210

Tényleg.Ez a baj.Fizetéshez nem jó mailcímet adtam meg.Ilyenkor mi történik?Van lehetőség módosítani?

Előzmény: krisztike0000 (9209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!