Keresés

Részletes keresés

romhilda Creative Commons License 2009.01.13 0 0 116
Kuksz te hol élsz?Vajon tényleg a pennyről beszélt,szerintem most jött le a holdról ilyen már nincs!!!Ez a baj látjátok hogy mindig kerül egy-két nyaló aki ugyan nem tudom miért de így érzi jól magát,ha jól be nyalhat.Ettől biztos nem lesz több a fizetése!!!Undorító népség!Üdv mindenkinek.
b.j.a. Creative Commons License 2009.01.13 0 0 115
Kuksz, el sem hiszem hgy te is penny-nél dolgozol. Az még csak okés, hogy normális a főnököd, meg hogy jól kijössz a munkatársaiddal, meg igyekeztek összetartani. De a többi... Mint ha valami álom világban élnél. Bevéded a terület vezetőt, meg az egész céget. Hú ez nekem nagyon gyanus. Beleadod szívedet-lelkedet a melóba. Ja nálatok biztos nincs minden héten a a rengeteg felesleges tedd ide-tedd oda. Ezt így átrakni, jövő héten vissza minden. Nálatok biztos nincs túlóra sem, amit ugyan nem "rendelnek el", de nem hagyhatod ott a többieket a sz*rban, ezért maradsz. Egy kis csapatmunkával, meg szívvel lélekkel megoldható, hogy egyszerre vegyél vissza üveget, menj kasszába hogy a sor se álljon, vedd át az árut, meg közbe szórd a frisset. 3 emberrel ez nehéz, kivéve ha nem egy hiper alacsony forgalmu boltról beszélünk....
Előzmény: Kuksz (114)
Kuksz Creative Commons License 2009.01.13 0 0 114
Sziasztok!
Én is a Penny Marketnél dolgozom!
Nagyon szeretek ott dolgozni az ismerőseim mindig meg kérdik hogy bírom?Nagyon jól!!
Szeretem a kolléganőimet és a főnökömet!!
Nálunk is vannak érdekes dolgok munkák de igyekszünk elvégezni hiszen a főnökömet is fentről cseszegetik nem tehet róla!
Megértő és minden gonddal lehet hozzá fordulni:))
Olvasgattam a hozzá szólásokat és sajnálom hogy ilyen rossz élményekben van részük az embereknek akik a cégnél dolgoznak dolgoztak:((
Mi össze tartó csapat vagyunk hála istennek össze tudunk dolgozni rendesen.
Mi sem vagyunk túl sokan dolgozok.
A területi igazgató is csak azt követeli meg amit tőle elvárnak.
A munkáját végzi.
Eleinte én sem éreztem magam jól de pár hónap után minden jobb és jobb lett.
Nagyon szeretnék sokáig ezzel a csapattal dolgozni még.
Minden bolt más minden boltnak a dolgozóitól főnökeitől mást és mást várnak el.Mi megpróbálunk neki segíteni ott ahol lehet szívünket lelkünket bele adjuk a munkába.
Kívánok nektek hasonló jó élményeket és hogy pozítivan lássátok a dolgokat mint én.
Tartsatok össze mert a csapat munka a legfontosabb!!
Üdvözlettel....
gega12345 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 113
Sziasztok.
Jó,hogy a penny ismét szerepelt a tv-ben.
Csak az a baj,hogy nem lesz semmi vonzata.GYENGE VOLT!!!!!!!!!!
A linket és a panaszokat nem kellene elküldeni a külföldi tulajdonosoknak?
Talán annak lenne valami hatása!!!!!!!!!
Ja,és rossz embert küldtek el,ismét.
Lehet hogy az Istvánnal voltak problémák,de most, hogy a Helga lett a guru,felköthetitek a gatyátokat.Benne semmi emberség nincs.Aki mást mond,az még nem ismeri igazán.
Mivelhogy ő maga is magányos,nincs miért otthon legyen,se gyerek,se család, nem foglalkozik az "alja népség"gondjaival.Csak még többet csinál.
Tényleg,most ki lesz a partnere?Vagy csak addig kellett,amíg elért valamit?
Ismerjük el,ő talán megsiratja az Istvánt!!!
orbea Creative Commons License 2009.01.11 0 0 112
szia.nekem volt szerencsém találkozni a Helgával,és mi tagadás,nem nyerte el a tetszésem, mert ismeretlenül ítélkezik.
Előzmény: dragon khan (106)
PM Izaura Creative Commons License 2009.01.11 0 0 111
Hellóka!Ismét itt!

Kedves evepenny,és azok,akik a tv műsort nem tartják semmire sem:

Az időpontokat kéne figyelni egy csöppet!
- január 5 - MTV
- január 8 - "Prumikpápá"

Tehát mégiscsak volt némi eredménye!
Netán a vezetőség őt tartja felelősnek ezekért a szabálytalanságokért???
Hmmm...
Ezt nem tudhatjuk,de véletlenek nincsenek!

Csak meg kellene mozdulni,és nem elbújni a problémák elől.
Ez se jó,az se jó...
Tettetek ellene?

Háááát... Kéne!

Ha egy sima névtelen adatlap kitöltése is ilyen "veszélyes",akkor kár morogni,bele kell törődni,hogy szar az egész,és marad a templom. :P

Majd aki megmozdul,az talán a többieknek(neked) is elér valamit!

Háááát... Ezt sem így kéne!

Létezik szakszervezet,léteznek ellenőrzési szervek.
Csak oda kell állni!



Hogy is mondta Juszt Laci-bácsi??? :D

Nem lehet mindenki problémáját megoldani,de a megoldásokra példát mutatnak ezek az esetek...

Ébresztő!!! :D
kamionos ss Creative Commons License 2009.01.10 0 0 110

A karcagi raktár egy nagy sz..r mert a góré (Béla) a vezető!! Nemtud bánni az emberekkel, arogáns, nem azzal foglalkozik amivel kellene egy vezetőnek. A beosztott árukiadók egyetemet végzett fiatalok, az említett főnöküknek meg talán ha van éretségi bizonyitványa. Ha egy odaillő vezető fogná össze a csapatot, akkor jól müködne az egész, mert a technikai feltételek megvannak mivel új raktárról van szó! Mi kiszállitók is sajnos ennek isszuk a levét folyamatosan, mert a kiszolgálás sem megy zökkenőmentesen. Lennénék jó ötletek a dolgozók felől is, vannak rátermett tanult fiatalok de rögtön levannak ugatva fentről sajnos!! Ez van nyelünk valameddig hátva változik valami!?

 

A bolban dolgozóknak igazuk van, kevesen vannak nemgyőzik elvégezni a munkát amit rájuk szabnak, mi kiszállitók látjuk sokszor belevannak fulladva az áruba.

 

robot???? Creative Commons License 2009.01.09 0 0 109
Ez az egész egyre szarabb lesz és természetesen a mibőrünkre megy már megint!!!!!Miért nem azzal foglalkoznak inkább hogy a Karcagi raktár?????(Ha raktárnak lehet hívni mivel árú nincsen benn) fel legyen készülve az üzletek rendelési mennyiségére????? Minden nap azzal szembesülünk hogy rengeteg a nullás termék!!!!Ez nem baj?????De a forgalmat hozni kell természetesen,és hogyan ha nincsen árú az üzletben?????
evepenny Creative Commons License 2009.01.09 0 0 108

 

Sziasztok! Én is Penny-s  vagyok több, mint két éve. Tavaly a Terűleti Vezető azt mondta, hogy írjuk le névtelenül a problémáinkat, ha már szóban nem megy.

A boltvezető szerint kézírás alapján beazonosíthatnak. Így nem  mert senki írni semmit! Megnéztem a TV adást most utólag. A "két bátor asszoy" még nem csinál nyarat! A Vezetőségváltást is csak most tudtam meg:)

télirege Creative Commons License 2009.01.09 0 0 107
Mindig rápillantok erre az oldalra, megnézni mi újság veletek!
Nem én vagyok Penny-s, hanem a gyermekem. Vérlázító ami ott folyik! Minden elismerésem azoké a fiataloké és kevésbé fiataloké akik ezeket a "munkakörülményeket" kibírják! Újakat nem tudok leírni, mert csak ismételnélek benneteket. Sokat beszélgetünk gyermekemmel, próbálok tanácsot adni, de mindig azt válaszolja: ugyan anya, te hogy gondolod ezt, itt nem lehet szólni, nem lehet szabadságra menni, táppénzre meg főleg nem, örülünk ha a szabadnapot megkapjuk, de egyben kettő, már luxus.
Nem jól van ez így! Gondoltatok már a saját szakszervezetre!? Nem azt mondom, hogy az megoldaná a problémákat, de mégis egy érdekképviselet lenne!
Fogjatok össze! Tudjátok, egységben az erő!
dragon khan Creative Commons License 2009.01.09 0 0 106
Prumik uraság helyére most jelenleg Horváth Helgát ültették be. Róla nem tudok mit nyilatkozni, nem volt még "szerencsém" találkozni vele.
De engem is érdekelne, hogy mi volt az oka, hogy kisöpörték a cégtől.
67qwe32 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 105

Dragon Khan!

 

Én üdvözlöm ezt a jó hírt!!:)Kérdés milyen újabb anyaszomorítót ültettek a helyére.....

 

Mindenesetre érdekelne mit tett,hogy "megváltak tőle" egy anyaszomorítóval kevesebb:)  remélem tovább hullik a férgese.

 

A másik tv-s ügyröl a véleményem,hogy szép,szép de nem változtat semmin sztem.

 

Most éppen ezen a non-food leárazásos-szaron tépem ki a hajam.

 

sziasztok

gaben39 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 104
Hy Mindenki!


Én hála a jó égnek kívülálló vagyok. Nem dolgozom a Pennyben. Az élettársam viszont igen, de azt hiszem, már ő is kiábrándult belőle. (és még finoman fogalmaztam :) ).

Azért, ha megengeditek, elmondom őszintén mit gondolok erről az egész mocsokról:
Kezdjük ott, hogy a párom elvégezte azt az OKJ-s szakmát, amit a Penny annyira büszkén hirdet. Sok helyen olvastam, hogy ez a tanfolyam nem szól másról, csak arról, hogy KIHASZNÁLJÁK az embereket. Van benne valami. A szerződésben 300.000 Ft-os tanfolyamról van szó, 6 hónapot kell ezért görnyedni a Pennyben. Ha bármikor megszakítod a 6 hónap alatt a tanfolyamot és nem nyomós érv, akkor pápá 300 rongynak, mert ezt kíméletlenül ki fogják belőled vasalni. Mellesleg egy ilyen tanfolyam max 80.000 Ft. Ja persze ez alatt az idő alatt egy büdös petákot nem vágnak az emberhez, mert a "munkájával törleszti a 6 hónap alatt a tanf. árát". Kész röhej. Rabló banda. A másik, ugyebár mindenki próbál hinni annak a mesének, hogy a tanf. után biztosítja a Penny az elhelyezését. (Ja, az a csoport amelyben ő volt, csak ő kapott állásajánlatot.)

Hurrá-gondoltuk magunkban- végre van állás, ebben a szar gazdasági helyzetben. Hát jól pofára estünk mind a ketten. A páromat a gyakorlati idő alatt szinte mindenki nagyon megkedvelte azon a helyen ahol dolgozott (inkább nem irom le, hogy hol). Azért, hogy felvegyék oda, a vezetőség rágta a területis fülét, hogy intézze már el, hogy oda kerüljön. (ez a vizsga előtt volt még, csak a tisztánlátás miatt)
A drága területis felhívta a páromat, hogy van hely........60 km-rel arrébb. Bevállalja? Igen?! vagy Nem?! Ő bevállalta. Jelzem, csak azért fogadta el az állást, mert azt ígérte a területis, hogy mihamarabb visszahelyezi a régi helyre.

Reggel 4-kor kelés, zötyögés a kib**ott hidegben azon a retkes buszon. Persze várni kell a buszra + a csatlakozásra. 3/4 7-re beesni a melóba. Lehúzni 6 +(1) órát a tetves kasszában (ahol még le sem ülhetsz!!! Minek azt), közben hallgatod az idióta, bunkó, köcsög, stb... vevőket, hogy : -ez mér' annyi?, -ez tényleg ilyen sok...?(De hisz tudjátok, minek ecseteljem). A főnök ba**gat, a műszakvezető szintén. Ezután próbálj meg időben lezárni, leszámolni a cash-t, utánna tűz a busz után. Hazafelé még 1,5 óra. Megérkezés 16.15-kor ........ a többire már nem jut erőm.
Gondoljátok el, a párom azért nem írta alá a szerződést, mert elírták a nevét , és ő kérte, hogy ha lehet, javítsák ki. Ennek közel 40 napja. Azóta persze b**tak kijavítani. Visszaküldték. Ő csak keresi a szerződést, nem találja. A főnőkénél próbálkozik, még ő is leb***a, merthogy miért nem szólt hamarabb, közel 3 hete feküdt az asztalon, közbe ide-oda dobálgatták. És közben senki nem tudott semmiről. Állításuk szerint. A párom most retteg, hogy megkapja-e a fizetését, mert a mai napig nincs aláírva. Persze már itt az ideje, hogy a köv. havi bérletet megvegyük (csekély 36.000 Ft), mert nem tud munkába járni. Napi jegy meg 2.000 Ft oda-vissza. (a legelsőt meg finanszírozd, ahogy tudod :) ).
Ha holnap nem lesz a számláján a pénz, mondtam neki, hogy mondjon fel.
Feljelentem ezt a büdös bagázst a munkaügyeseknél, és ha kell perelni is fogunk. Elegünk van ebből a ló*ba**ó Pennyből!
Ok, hogy miért:
1, a szerződés nem az ő hibája miatt nem íródott alá
2, sorozatos szabálytalanságok, és vétségek a foglalkoztatásnál.
3, mert csak..... :)
dragon khan Creative Commons License 2009.01.08 0 0 103
És ahhoz mit szóltok, hogy a "kedves" Prumik uraság már CSAK vevőként teheti be a lábát a Penny üzleteibe? Pápát intettek neki, már itt volt az ideje!
PM Izaura Creative Commons License 2009.01.08 0 0 102
Üdvözletem Mindenkinek!

http://www.mtv.hu/videotar/?id=35779
Itt mindenki megnézheti az emlegetett tv műsort.

Ez nem egyedüli probléma a Penny hálózatában.!!!SAJNOS!!!

De csak akkor történik valami,ha lép mindenki az őt ért sérelmek ellen hivatalos úton is.

Össze kell állni,és ezeket a sérelmeket bíróság elé kell vinni.
Ezt kevesen merik bevállalni,pedig vesztenivaló nincs.

A videón látható történet szerint bizonyíthatóak voltak a sérelmek,illetve el is ismerte azokat a vezetőség.

Bíróság elött nem csak "ejnye-bejnye" ítélet születne,mivel komoly törvénysértésekről van szó!!!

Ezeket nem részletezem,de aki egy kicsit is ismeri a MAGYAR jogrendszert,az tudja,hogy itt bizony a vezetőség hamisítások tömkelegét követi el minden bérkifizetés/elszámolás elött!!!

El kéll érni,hogy a kedves vezetőség rádöbbenjen,hogy ez számukra "veszélyes játék" lehet.

De az is előfordulhat,hogy lemaradtam valamiről...
Talán ismételten a rabszolgatartás jött divatba??? :)
Ha így van,akkor kéretik a szolibérleteket kiosztani a dolgozóknak SOS-ben!!! :D
szpenny Creative Commons License 2009.01.07 0 0 101

Most néztem meg a müsort hát igen, csak sajnos ettől nálunk nem hiszem hogy változik valami.

Brépítették az új rendszert akkor azt mondták nem lehet karton banánt csak úgy eladni ha lemérjük, aztán két hét múlva kiderült hogy mégiscsak lehet.Most meg egy hónap után kiderül /mikor az egyik kollega véletlen melléüt/ mégis lehet utolag szorozni a gépen csak nem a szorzással.

Jól kitalálták ezt a jövőheti engedményes akciót, az új rendszer miatt eddig csak 2 terméket tudtunk bepöttyözni a többi ismeretlen.

Wormie Creative Commons License 2009.01.05 0 0 100

A tévé ügyvédje c. műsorban az imént volt a pennymarkec két dolgozója. A szaxervezetes meg egy ügyvéd is kommentálta a látottakat.

Szerintem hamarosan fenn lesz az adás az mtv honlapján is.

tvmk Creative Commons License 2008.12.28 0 0 99
Sziasztok! Szó szerint kihasználja a Penny a dolgozóit mert tudják ott fent hogy mi folyik a boltban hogy senki nem tud időben haza menni de még ki sem fizetik a túlórát......? És ha az ember panaszkodik ezt a választ kapja... Ha le telt a müszak mindenki menjen haza a családjához.... Akkor miért nincs ez így???? Miért nem lehet ezt be vezetni??? Letudtuk a nyolc órát vagy a 6,4 -et és haza menni....     ????? hozzánk sem jár senki főzni takaritani vagy gyermeket nevelni.... Ez ami bosszant!!! Na meg a másik hogy olyan boltvezető aki nálunk van az meg csak a selejt gyártáshoz ért!! Szörnyű egy teremtmény... És még mindig itt van.. lassan csödbe viszi a boltot... Ha az én boltom lenne rá ernám a sok selejtet amit nap mint nap csinál...
Előzmény: 67qwe32 (96)
dolgozó n Creative Commons License 2008.12.26 0 0 98
Sziasztok! Nekem a főnökkel semmi bajom, sőt! Szerintem emberséges és tök rendes velünk! A Ter.vez. is csak a munkályát végzi. Kap ő is elég cseszegetést! Itt a probléma a felső vezetéssel van és az elképzeléseikkel, amikből kitűnik hogy az életben még fizikai munkát nem végeztek és fogalmuk sincs erről az egészről!! A területvezetők amikor betanulnak(legalábbis némelyik)megtapasztalják hogy milyen árut rendelni stb. Na innen kellene kezdeni a felsőbb vezetésnek és akkor lenne halvány fogalmuk arról hogy miről is van szó!! Nem részletezem, mindenki tudja miről  írok! Most megyek aludni, mert holnap 32 raklap áru jön, bár abszolut nincs szükség rá, de hát az okosok ott fent jobban tudják!!!Hiszik ők!
gega12345 Creative Commons License 2008.12.25 0 0 97
KEDVES MINDENKI.
MINDENKI TUDJA HOGY CSAK A FIZETÉS MIATT MARADNAK OTT A DOLGOZOK.
HIGGYÉTEK EL A PÉNZ NEM MINDEN.MEGÉRI VÁLTANI.LEHET HOGY PÁR EZER FORINTTAL KEVESEBBET KAPTOK,DE VISSZAKAPJÁTOK AZ ÉLETETEKET.
ÉN VÁLTOTTAM ÉS NEM BÁNTAM MEG.KEVESEBB A FIZUM DE NEM GÖRNYEDEK PAKOLOK NEM KELL A VÁSÁRLÓK SZITKOZÓDÁSÁT HALLGATNI TÖBB A SZABADÍDŐM,ÉS AMI A LEGFONTOSABB VISSZAKAPTAM A CSALÁDOMAT.MERT UGYE A TÚLÓRÁK MIATT MÁR ALIG LÁTTAM ŐKET.EZ NEKEM MINDENNÉL TÖBBET ÉR,DE SZÓLJATOK HA NEKTEK NEM EZ A VÉLEMÉNYETEK.
A BÁNTALMAZOTT DOLGOZÓNAK ÜZENEM,A MUNKAÜGYI BÍRÓSÁGHOZ FORDULVA,MÉG KÁRTÉRÍTÉST IS KIHARCOLNAK NEKED.NE FÉLJ ATTÓL HOGY ELKÜLDENEK,TÖRVÉNYILEG NEM AKÁR MILYEN INDOKOT KELLENE ADNIUK AHHOZ,HOGY EZT MEGTEGYÉK.AZ INDOKOT BÍZONYÍTANI KELL,ÉS HA AZT NEM TUDJÁK,PLUSSZ BÜNTETÉS JÁR A HAMIS TANUZÁSÉRT.A KEMÉNY BALÁZS NEM OLYAN KEMÉNY HOGY EZT MEG MEG TUDNÁ OLDANI.
SZIASZTOK.
67qwe32 Creative Commons License 2008.12.23 0 0 96

Romhilda!

 

Én nem érzem magam elnyomottnak.Amiért ide írni szoktam az:

 

 

1. Ha új dolgokat akarnak bevezetni a tesztboltokban

 

2. Ha valami eszement nagy szivatás vagy igazságtalanság van

 

3.Ha valaki beirására válaszolok

 

Egyáltalán nem értem,hogy miért tartod magad rabszolgának,és ,hogy miért buzditasz lázadó összefogásra....ez egy munkahely,nem pedig a gyapotföld..

 

 

Ha a boltvezetötökkel problámád van akkor ,szerintem azt nektek kell megbeszélni,mások nem tehetnek semmit.

 

 

romhilda Creative Commons License 2008.12.18 0 0 95
Sziasztok kedves el nyomot társaim!Amikor egy kis idöm van mindig meg nézem kinek mi a problémája,de ahogy el nézem senkinek nincs baja az üzlet vezetövel.Tehát nekem van csak ilyen bajom?...nem hiszem .... Kell V mit tenni annak érdekében hogy FIGYELEMBE vegyenek minket,ez nem állapot igy tovább!Ez a rabszolgaságnak is a ne továbja ,tegyünk v mit azért hogy észre vegyenek:probáld fell venni a kakcsolatot velem:össze fogással tudunk bár mit is el érni.Egy magam nem sokat tudok csinálni de ha meg keressel akkor már nem egy magam vagyok!Várom hozzá szolásaitokat:Üdv
Előzmény: romhilda (59)
szpenny Creative Commons License 2008.12.16 0 0 94
MINDIG AZ A VÁLASZ, HOGY MINDENKI PÓTOLHATÓ.EHEZ KÉPEST MÁR LEGALÁBB 2 HÓNAPJA FELMONDOTT KÉT KOLLEGÁNK AZÓTA IS VESZNEK FEL A HELYÜKRE VALAKIT JELENTKEZŐ PEDIG VAN
67qwe32 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 93

A KIHARCOLÁSRÓL ANNYIT,HOGY ÉN AZT A VÁLASZT KAPTAM,HA NEM TETSZIK ELLEHET MENNI.MINDENKI PÓTOLHATÓ.VAGY:NEM ADOM MEG AZT AZ ÖRÖMÖT,HOGY KIRÚGLAK.......ENNNYI.

robot???? Creative Commons License 2008.12.14 0 0 92
Ez tiszta baromság!!!! Ez vár ránk??? Szép 2009évnek nézünk elébe!!!! De gondolom ez csak a kezdet,lesz még jó pár okos gondolat megvalósítása az ötlet gazdáktól!!!!!
Előzmény: szpenny (88)
robot???? Creative Commons License 2008.12.14 0 0 91
Sziasztok! Én legszivesebben erre az utolsó 3 hétre ami még van az évből,kiraknám egy jó nagy forgalommal bíró üzletbe azokat akik fennt ülnek a bőrfotelekben.Meddig birnák????1-2 napig????Az új szépséges ruhánk meg egyszerűen borzalmas,ők is hordjanak ilyet ha már nekünk ezt kell viselnünk.
tvmk Creative Commons License 2008.12.14 0 0 90

Sziasztok! Ahogy olvasom mindenhol ilyen sz*r a helyzet! Kérdésem a következö lenne.. Miért nem lehetne össze fogni, és nem panaszkodni hanem ki kell harcolni hogy normális körülményeknek megfelelöen tudjunk dolgozni, és ne legyen ingyen túlóra, ha van is fizessék ki becsülettel!!!! Jaés tegnap beharangozta az űzletvezetö hogy szilveszterkor letárelözetes lesz!!!!! Én mondtam neki hogy az biztos hogy én nem leszek ott!!! Szo*unk egész évben de ezt már senki nem várhatja el tölünk!!! A cigányok által sérelmezett koleganőnek üzenem, Gyere vissza hozzánk!!!!(te H.P) :-)))

67qwe32 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 89
Szia.Ezeket megint egy olyan ember találta ki akinek fogalma sincs semmiről....de ezekre ráérnek.A valós problémákra meg szarnak.Gratula a sok léhütőnek aki belölünk él....
szpenny Creative Commons License 2008.12.13 0 0 88

Sziasztok!

Mi a tesztboltok közé tartozunk ha valamit újítanak előszőr nálulnk aztán késöbb a többi boltba is. Kicserélték az összes gépünket/ iróda, kassza/ így teljesen új programunk van.Lédig zöldségekre új kód/pl: paprika 33 banán 2/ ja és ha karton banánt vissz a kedves vevő mindent ki kell szedni lemérni mert az nem működik hogy 18,00*kód.

-az utolagos szorzást is el lehet felejteni mindent előre 10*kód vagy egyesével

-betüm a rövidkódot utána nem enter hanem plu

-az összes számlás vevőnek új kódot kell adni/vonalkódos a vevőkártya/, bár az jó lesz bármejik pennybe, amit úgye ne hagyon otthon

-göngyölegre is új kód van

-végösszeg pl.490 és ha tikettel fizet nem tudsz többet beütni 500-at már nem fogadja el

-vagy ha vásárol 100Ft-ér és a göngyijegye 500Ft az is cumi többétr kell vásárolni

-na meg a napi első belépésed a kasszába jön veled a műszakvezető kulcs 2 állás

és pl. ha én 1007 voltam akkor most csak 7 és enter akkor ha mondjuk te vagy a 2 kasszás és mész pakolni nyomsz egy szünet gombot kiad a gép egy kis cetlit amin van egy 4jegyű kód mikor visszajösz akkor csak azt a 4jegyű kódot beütőd és kész, de ha véletlen kiléptél akkor pl.7és egyből a 4jegyű kód ami minden kilépésnél más

- jelenléti ujra kézzel

-ja ha piát vagy cigit vessznek sipol a gép és kiírja 18 év storno vagy tovább

-menet közben nem látjuk a részösszeget

elsőre ennyi jutot az eszembe a többi majd menet közben kiderül

                                                                            További jó hétvégét

b.j.a. Creative Commons License 2008.12.13 0 0 87
Pedig épp 1-2 hete jött az infó, hogy fegyveres rablás volt ez egyk üzletben, és hogy a pennynek a dolgozói biztonsága mindenél többet ér.... Mondjuk ezt ugye senki nem vette komolyan? :)
A prémium dolgot én sem értem, háromezer párszáz forint ütötte a markomat... :)
Felénk a kötelező göngyöleg levásárlással nem lesz gond, rengeteg a szeszkazán erre, ugyis mindig levásárolják... :) Viszont az új zöldségkódok.. szívás. Van valami előnye is az új kasszarendszernek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!