Keresés

Részletes keresés

Carlos_Santana Creative Commons License 2007.09.23 0 0 210

Tiszteletem.

-------------------

 

Nagyjából elolvasgattam a fórumon található véleményeket és tisztelettel megkérdezném a TISZTELT HÖLGYEKET és URAKAT , hogy  tudja-e itt valaki , hogy milyen anyagokat tartalmaz az a víz,  ami egy méregtelenítés után a ott virít a vízben ,,,,, sárgán ,,, feketén ... zölden ?

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.19 0 0 209

Markleó....

Te egy nagyon beképzelt alak lehetsz.... visszamehetnél az iskolapadba. A butaságod mérhetetlen.... ráadásul a családodra is rákényszeríted a hülyeséget.

Tanuld meg... ha valamihez nem értesz... jobb ha nem szolsz hozzá!

Előzmény: markleo (202)
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.18 0 0 208

Majd úgy írom, hagy a gravitácis hatás a méreganyagokra nem fejti ki a hatását, ezáltal azok a földön maradnak, és így méregtelenedve, könnyedén tudunk lebegni! :)

 

Apropó méregtelenítés:

Az SPA gépet használók miért nem ajánlják fel a májukat a májátültetésre váróknak? Hiszen nekik már nincs szükségük rá! A gép elvégzi a méregtelenítést, ráadásul a tapasztalatok alapán tökéletes munkát végez, hiszen a víz a tizedik "kezelés" után már nem színeződik el! :)

Előzmény: Aurohra (207)
Aurohra Creative Commons License 2007.09.18 0 0 207
Írd bele hogy az antigravitációs állapot fogyaszt és megszünteti a szervezetben lévő mérgeket egy különleges bioenergiamezővel és akkor egyből vinni fogják mint a cukrot.
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.18 0 0 206

Olyan negatív vagy! Tudhatnád, hogy a hit megváltoztatja a fizikát és a kémiát is! Elég hinned benne, hogy nincs gravitáció, és máris lebeghetsz! :)

Hopp, micsoda jó ötlet! Elkezdek árulni egy antugravitációs karperecet. Neten, akciósan 80ezer Ft-ért megrendelhető lesz! Már csak valami nagyon jó, hihető marketing szöveget kell írnom hozzá. Majd beleírok kacifántos szavakat is. :))))

Előzmény: Aurohra (205)
Aurohra Creative Commons License 2007.09.18 0 0 205
Az is tanulságos lehet a "hívők" számára, ha elolvassák a leírást utána visszamennek középiskolába egy fizika, egy kémia és egy biológia órára. Ha ez nem megoldható akkor irány a könyvtár! Egyből rájöttök, hogy a sejtozmózis NEM így működik és soha a büdös életbe nem fogja kiszedni ez a "vizesedény" a szervezetetekből a mérget. Csak megjegyzem hogyha annyira ellene vagy a mérgeknek, akkor ne lélegezz! Ugyanis a szervezet a legtöbb mérget azáltal állítja elő hogy felhasználja a szervezetben lévő hidrogént és oxigént. Ezáltal H2O2 is keletkezik, ami nagyon erős méreg, és ez az anyag megtámadja a DNS-t és csökkenti a sejtek reprodukciós képességét. Tehát ha jót akarsz nehogy vegyél levegőt! :)
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.18 0 0 204

" Ti csak szövegeltek itt, ahelyett, hogy egyszer is kipróbáltátok volna.  Meg sem akartok gyözödni arról, hogy jó-e, pedig az pénzbe sem kerül."

 

Na akkor egy újabb "garantáltan működő", és ingyenes méregtelenítési eljárás:

Egy ukrán természetgyógyász ajánlja, hogy a saját vizeletedet idd meg, mert azt már egyszer átszűrte a szervezeted.

Tessék kipróbálni és használni! És amíg nem próbáltad, nem is mondhatod, hogy nem működik, hiszen a természetgyógyász állította, hogy többszáz betegén segített. Erről írásos dokumentumot is tud adi!

 

Uccu! :)

Előzmény: markleo (202)
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.18 0 0 203

A hisztitől sem leszel hitelesebb! :)

Én is írogathatnék mindenféle új nicken "hihető" marketigdumát, és acsarkodhatnék a "hitetlenekre", de minek? Nekem ez nem üzlet. :)

 

Nem tudom, ismered-e a windows csomagban találató paint nevű rémegyszerű  rajzoló progit. Azzal kiblőrözheted a személyes adataidat!

Előzmény: markleo (202)
markleo Creative Commons License 2007.09.18 0 0 202

   

 

 

 Mondj egy időpomtot és helyet, ahol bemutathatom neked a papirokat.   Nem gondolhattad komolyan, hogy felteszem közszemlére a személyi adataimat és orvosi papirjaimat, Te pedig inkognitóban irogatsz az  előtted ismeretlen dologról.

Az a süketelés, hogy még a szemeteknek sem hisztek. Ti csak szövegeltek itt, ahelyett, hogy egyszer is kipróbáltátok volna.  Meg sem akartok gyözödni arról, hogy jó-e, pedig az pénzbe sem kerül. Persze a papirok sem bizonyitanak nektek semmit, mert kitaláljátok az életmód változtatást indoknak. Na látod én meg ezt nem hiszem, hogy valaki megváltozzon, főleg középkortól felfelé.

Előzmény: Fido Dido (201)
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.17 0 0 201
Még mindig várjuk a bizonyító erejű laboreredményeidet, amikkel dicsekedtél! Addig csak süketelés!
Előzmény: markleo (199)
markleo Creative Commons License 2007.09.14 0 0 200

 

 

 Nezd meg az eddigi irásaimat. A családból hatan használjuk, gyerekek is.

Előzmény: tobsa (196)
markleo Creative Commons License 2007.09.14 0 0 199
   Mint már irtam nekem valódi gépem van. Semmi csuklópántos hokusz-pokusz
Előzmény: Fido Dido (173)
markleo Creative Commons License 2007.09.14 0 0 198

    

  Soha nem cigiztem, nem ittam és nem is sportoltam. Bármilyen hihetetlen minden javulás a géptől van.

Előzmény: Kiállhatatlan maca (172)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.09.13 0 0 197
Én pl. el szoktam hinni a műtrágyás dobozra írt figyelmeztetést, hogy káros az egészségre, pedig aligha élő embereken tesztelték :))))
Előzmény: Fido Dido (194)
tobsa Creative Commons License 2007.09.12 0 0 196
Aki használ ilyen gépet annak mi a tapasztalata?
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.12 0 0 195

"További jó ócsárkodást kívánok neked és gyógyulj csak egy csodálatos egészségügyi létesítményben,mi meg maradunk a megelőzésnél."

 

Köszi a jókivánságaidat, de nekem semmi bajom, a vesém is működik rendesen! Viszont halkan megjegyezném, hogy kicsit félreérted a prevenció fogalmát! :)))

Előzmény: ztani (192)
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.12 0 0 194

Kezdelek kicsit sajnálni! :)

Még mindig azt látom, hogy magadnak akarod bizonyítani, hogy megérte megvenni a gépet, és emiatt beszélsz össze-vissza :)

 

"Nem a fémallergiára mondtam,hogy hülyeség,hanem azt hogy ez egyeltalán ilyet okozna.Ez a gép biztosan nem."

Miért nem? Egy folyamatosan oldódó fém szerinted mit okoz? Náthát? Kérdezd meg erről is az orvos barátodat! 

 

Érdekes, hogy a te orvos ismerősöd tudta bizonyítani a dolgot, de több, orvosokból álló szervezet, komoly labor hátérrel nem tudta ugyanezt megtenni. Most akkor ki hazudik?

 

Amint olvashatad, nem mindenkinek vált be a készülék, és valószínűleg az e-bay sem véletlenül van tele használt készülékekkel!

 

"Ez a fórum azért van,hogy mindenki leírja tapasztalatait,csak akinek nincs az miért ír?"

Tévedsz! Azért is van, hogy egy esetleges újabb baleknak elmondhassuk, hogy ez nem biztos, hogy tényleg működik.

 

"Miért nem azután írsz véleményt ,ha már van is miről írnod.Kipróbálás nélkül nem értem miért kell egyeltalán írnod."

Nem kell mindent kipróbálni ahhoz, hogy lehessen róla véleményed, vagy hogy értsd a működését! Te pl. karamboloztál azért, hogy kipróbálhasd a biztonsági öv és a légzsák hatását, vagy elhitted bemondásra is? :)

Előzmény: ztani (192)
Aurohra Creative Commons License 2007.09.12 0 0 193
Szerintem a hivatalos leírásra alapoz ami egy akkora baromság mint a hagymás nápolyi. És ha a gép működne akkor minek kéne hülyeségekkel teletömni a leírását. Vagy esetleg szart sem értenek a készítők az ilyen dolgokhoz? Akkor remek gépet tudnak csinálni...
ztani Creative Commons License 2007.09.12 0 0 192

Nem a fémallergiára mondtam,hogy hülyeség,hanem azt hogy ez egyeltalán ilyet okozna.Ez a gép biztosan nem.

Az orvos pedig tényleg elvitte és tényleg úgy volt,de csak saját gárdájának akarta bizonyítani,hogy igenis jó ez a gép.És én hiszek neki saját tapasztalataim miatt is.Téged csak a papírok érdekelnek.Nekünk és még sok száz embernek aki kipróbálta jó.

Miért nem azután írsz véleményt ,ha már van is miről írnod.Kipróbálás nélkül nem értem miért kell egyeltalán írnod.

Ez a fórum azért van,hogy mindenki leírja tapasztalatait,csak akinek nincs az miért ír?

További jó ócsárkodást kívánok neked és gyógyulj csak egy csodálatos egészségügyi létesítményben,mi meg maradunk a megelőzésnél.

 

Előzmény: Fido Dido (190)
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.12 0 0 191

Ja és még annyit:

Egy masszírozó lábfürdő után legalább ennyivel pihentebben kezdenéd a napot, viszont lényegesen több pénzzel a zsebedben! :)

Előzmény: ztani (189)
Fido Dido Creative Commons License 2007.09.12 0 0 190

"Nem nekem vannak orvosi bizonyítékaim,de annak aki csinálta én papírok nélkül is elhiszem,mert a saját szememmel látom,és tapasztalom családommal együtt,hogy igen működik,jó ,könnyebben kelek,nem fájnak az ízületeim a csonjaim."

 

Én valahogy papírok nélkül nem hiszem el. Főleg ez után a hozzászólásod után vagyok igazán szkeptikus:

"Ja és van egy orvos aki elvitte a gépet életmód táborba és 14 embert végig kezelt.Mindenkinek vettek mintát a vízből megvizsgálták laborban ésláss csodát tényleg a szervezetből származó méreganyagokkal van teli."

 

A méreganyagok kiválasztására megvannak a szerveink: máj és vese. Hidd el, ha ezek működnek, akkor nincs szükség csodagépre!

 

Ha az egészségügyben dolgoznál, akkor nem mondanád a fémallergiáról, hogy hülyeség! És akkor tudnád azt is, hog ya természetgyógyászat mégkevésbbé megbízható, mint az orvostudomány!

Előzmény: ztani (189)
ztani Creative Commons License 2007.09.12 0 0 189

Sziasztok!

Én már leírtam régebben,hogy a Wellnet kft-n keresztül vettem a gépet 98 ezer ft-volt.Családi használatra,és eddig ugyanazzal az ionizátorral eddig 32 kezelést csináltunk a családban.Ez a gép a méreganyagokat távolítja el a szervezetből és nem gyógyít.De ha már rendbe jön a magasvérnyomásom,ami márpedig úgynéz ki,hogy igen és a hatodik kezelésen vagyok túl,akkor már megérte.Én már mondtam nektek,hogy egészségügyis vagyok,tehát ami ott folyik,inkább egy ilyen géppel próbálom magam megóvni a betegségektől,minthogy odakerüljek.

Nem nekem vannak orvosi bizonyítékaim,de annak aki csinálta én papírok nélkül is elhiszem,mert a saját szememmel látom,és tapasztalom családommal együtt,hogy igen működik,jó ,könnyebben kelek,nem fájnak az ízületeim a csonjaim.

A kollégám is vett egy gépet.ő másfajtát Kecskemétről,de az ő gépe is működik és ők is ezt modják,hogy igen nem fáj sehol amikor reggel fel kelnek és nálluk is a víz színe mindenkinek más.Az ő ionizátorja 40 kezelést bírt ki.

Biztosan van sok bóvli gép is ,mert sokan vannak akik másokból szeretnének megélni.

Sajnos a mai világban nem eszünk olyan élelmiszert amiben nincs méreganyag,tartósítószer.Ezek sajnos lerakodnak.Az én első vizem fekete volt ,tudtam,hogy a májamban sok lerakódás van gyógyszerek miatt és most a hatodik víz az már csak enyhe narancssárga és tisztább.Ha megcsinálom a méregtelenítést és másnap megyek dolgozni,könnyebben ,jobban érzem magam és nem vagyok olyan fáradt.

Szóval csak azt tudom mondani,hogy aki nem próbálta ki az csinálja végig és utánna mondjon véleményt.

Fido Dido Creative Commons License 2007.09.11 0 0 188

Szeretem az ilyen önzetlen embereket, akik bátran megosztják a jó tapasztalataikat! :)))))

Ugye bizonyítékaid is vannak, nem csak a süketelés? :)

A kérdésedre pedig megtalálod a válszt a topikban. Bár gondolom a gép olvasni nem tanít meg! :)

 

Előzmény: ztani (185)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.09.11 0 0 187
értem
orvosi papír másolata?
bizonyítékok a javulásra?
a víz laboratóriumi vizsgálatáról a papír?

hiszi a piszi, amíg nem látom :)
Előzmény: ztani (185)
kisidi Creative Commons License 2007.09.11 0 0 186
Melyik fajta géped van? Összesen hány kezelést csináltál ugyanavval az ionizátorral? Lehet, hogy nem is kellene cserélgetni? Köszi a választ:)
Előzmény: ztani (185)
ztani Creative Commons License 2007.09.11 0 0 185

Sziasztok!Rég nem voltam itt a fórumon,de látom azóta sem sokat változott a helyzet.

Én folyamatosan használom a készüléket az egész családdal rokonokkal.Csak jó tapasztalataink vannak.Még mindíg ugyanaz az ionozátor és ha hiszitek ha nem mindenkinek más a víz a kezelés befejeztével.Az én vizem már világos és hatodik kezelésen vagyok túl.Aki utánnam az elsőt kezdte annak ronda sötét vagy éppen narancssárga,de volt már zöld is,sőt fekete is a víz.

Na ezt már mivel magyarázzátok?És mindenki jobban van,mert nem fájnak az ízületei. stb.Ja és van egy orvos aki elvitte a gépet életmód táborba és 14 embert végig kezelt.Mindenkinek vettek mintát a vízből megvizsgálták laborban ésláss csodát tényleg a szervezetből származó méreganyagokkal van teli.

Azt tanácsolnám az ócsárkodóknak,hogy csináljanak végig egy kezelés kúrát és utánna írják le a tapasztalataikat.

Ez a fémmérgezés meg ilyen zagyvaságok tényleg nagy baromságok.Aki írja ezeket az elhiszi mindezt?

clop Creative Commons License 2007.09.11 0 0 184
Köszi
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.09.11 0 0 183
Azt mondhatod nekik, hogy ha nem garantálják a javulást, akkor feljelentést teszel a cég és a gép ellen, de ez is csak akkor működik, ha olyasmit írtak a használati útmutatóba, hogy ezt-azt gyógyít, fájdalmat csökkent, betegséget megelőz, stb.

Szerintem ezek után kétszer meggondolják, hogy elállnak-e a szerződéstől vagy sem, aligha szeretnének ők is egy hivatalos eljárást a nyakukba. Persze a GVH-s Manufakturás ügy után sem kellett visszavásárolnia a készülékeket a Manufakturának, szóval nem feltétlen nyered vissza rajta a pénzed.

A szerződést érdemes inkább megnézni, és ezzel felszerelkezve beszélni a fogyasztóvédőkkel, mert úgy tudom, hogy vásárlást követő 3 napon belül bármikor visszaválthatod a készüléket, ha nincs felbontva, és a forgalmazónak kötelessége visszavenni. De erre jó lenne ha egy fogyasztóvédő rábólintana, már nem tudom, hol olvastam.
Előzmény: clop (182)
clop Creative Commons License 2007.09.10 0 0 182

Arra gondoltam, hogy mindegyik gép ugyanazon az elven működik,

illetve a termék tájékoztatójában nincs benne, hogy fémalergiát, esetleg mérgezést okozhat.

A fogyasztóvédelem telefonon reménytelen, de azért köszi.

Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2007.09.10 0 0 181

attól függ, kitől veszed

a GVH egyetlen gyártót marasztalt el

Előzmény: clop (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!