Keresés

Részletes keresés

szemi25 Creative Commons License 2010.09.04 0 0 25183
kormi: szuperek ezek a tunikák! A cicás tényleg nagyon helyes darab!

najancska: nagyon tetszik minden amit találtál!!! a táskák szuperek, és a sálak....csak epekedek itthon :-)

Amúgy a felhozatal milyen Pesten csajok? Úgy értem őszies már a választék?
Tunikák, mellények nekem is kellenének már őszre, vagy akár olyan ami alá mehet vékony felső...
najancska Creative Commons License 2010.09.04 0 0 25182

Sziasztok!

 

Olvasgatlak Titeket attól függetlenül,hogy nem nagyon írok (nem is nagyon voltam mostanában turizni,inkább a leárazásokon vásároltam jól be :) )

Annyira dicsértétek a csepeli kilós hádát,hogy ma én is megnéztem (ahogy olvaslak kittie jól tettük,hogy nem a nagylajosra mentünk..) döbbenet volt ami ott nyitáskor volt,a biztonsági őröknek rá kellett szólni a vásárlókra,mert egymást agyonnyomva akartak bemenni,mi kb 3/4 órát voltunk ott,én csak a táska-sál-felső részt néztem végig,vagyis a felsőknek kb  a felét,ehhez képest elégedett vagyok,bár nyitásra ide nem jövök többet :D

 

képek:

1.H&M-es táska,közepes pakolós

2.ennek örülök azt hiszem a legjobban,remélem ki tudom majd használni (atmosphere)

3.atmosphere puha vastag pulcsi

4. lila kardigán,egész sötét,béna kép lett

5. és találtam egy halom gyönyörű sálat,végül csak ezt a 4-et hoztam el,de nem volt könnyű választani közülül,élőben sokkal szebbek :)

 

kíváncsian várom a ti képeiteket is!

kittie Creative Commons License 2010.09.04 0 0 25181
Kormi, zseniális fogás:) Ezek alapján most az üllői felhozatala erősebb... a Nagylajos ugyanis siralmas... 9re odaértem, a sor az udvaron át a küldő utcarészen a sarokig állt.. a tömeg vége fél 10 fele juthatott be. Bent a tömeg nagyjából eloszlott... ÉS vagy már minden zsákokban volt mire én körülnéztem, vagy alapból nem jött semmi jó.. de rengeteg ódivatú cucc volt, különleges, trendibb darabok szinte nulla. igazából mások kezében sem láttam semmit :(
vadásztam magamnak össz- vissz 3 vagy 4 darabot, a páromnak is kb ennyit, ezzel valahogy eltelt egy bő óra, fél 11 kor álltam volna be a kasszához... ami -aki ismeri a boltot- a cipőkig állt! -tehát egy óra tuti volt... De közben bemondták hogy a kártyás fizetés bizonytalan ideig szünetel... Persze hogy nem volt nálam kp. Nem túl extra cuccokat találtam, de már ragaszkodtam annyira jozzájuk, hogy ne akarjam otthagyni őket. Kimentem a bizti őrökhöz, mondtam hogy csak kártya van nálam, de szeretném megvenni a cuccokat, ők nagyon kedvesek voltak, és ráírták a nevem a zsákra, és megbeszéltük, hogy délutánig visszamehetek érte . Tehát íggy megúsztam a hatalmas sort, elmenet ügyintézni, és fél egy körülre visszamentem, a zsákom ott várt, mentem még egy kört, a reggeli zsákososk leppatanóiért- tehát hogy hátha akasztottak visssza jó cuccokat, de nem találtam semmit... szóval fizettem, és eljöttem.

a tegnapi és a mai nap konkluziója, amit mindig levonok, de sosem tartok be: a nagylajosra cserekor a legrosszabb menni, sokkal jöbb egy sima hóközi napon a kínálat mert sok árut kapnak és gyakran kerül ki cucc, viszont a tömeg mondjuk jövőhét végén már biztos sokkal kisebb lesz.

Képekkel délután jövök azért.
uganda85 Creative Commons License 2010.09.04 0 0 25180
Nahát Kormi nagy gratula. A blúz és a ruha is tengerészkék, amik most a szezon színei, ráadásul nagyon szabásúak. Nekem a cicás is tetszik, olyan helyesek :) Jó fogás volt. Mekkora melóval sikerült ezeket kifogni? amúgy szerintem nem fizettél sokat.
Előzmény: kormi11 (25179)
kormi11 Creative Commons License 2010.09.03 0 0 25179
Én voltam ma az Üllőin, méghozzá nem egyedül, így nagyon-nagyon jó buli volt. Ráadásul nagyon tuti dolgokat találtunk mindhárman, én most elégedett voltam a kínálattal.
Gyerekruha jó volt, persze a mi méretünkben kevésbé, 5 felsőt hoztam el a fiúknak. Felnőtt cuccokra sem lehetett ma panasz. Tömeg volt. Képek is vannak:

A tegnapi szépen szabott blúz a Bon Marché-ből, már amennyire látszik és a fiú ruhák:


Egy cimkés M&Co felső, ami meglepő módon elsőre is nagyon tetszett a páromnak és egy flaneling, ami sokkal nőiesebb, mint ezen a képen


Enyhén átlapolós vékony kötött kardigán, vicces, 10-es a mérete és egy nagyon vékony hosszabb, olyan, mint amilyeneket legutóbb a C&A-ban vettem


3 tuti ruha/tunika, én biztosan nadrággal hordom majd, az első is már téliesebb vastag anyag szép V nyakkivágással, a cicásról hiányzik egy gomb, itthon vettem észre, az is kötött szerűen téliesebb anyag, amúgy totálisan belezúgtam:


És egy másik nagyon extra darab, olyasmi anyaga van, mint a kabátoknak, tengerészkék, csodás gombokkal, a harmadik képen látszik az anyaga és persze a gomb. Nagyon szép a szabása is, hátulról mintha egy kabát lenne, csak valahogy nem megy a fotózás:



Ma olyan 6800 Ft-ot fizettem, ezek ugye már nehezebb darabok többnyire.
ny63 Creative Commons License 2010.09.03 0 0 25178
Szia! A Margit körúton egymással szemben van két jó turi: a Hiorvát utca sarkán egy angol használtruha áruház (nem tudom háda-e vagy sem), és átellenben egy fodrászüzlet, aminek egy részében egy szintén nagyon jó kilós angol turkáló van. Rzek pont ott a Bem utcánál vannak!
Sok sikert!
Előzmény: bema29 (25177)
bema29 Creative Commons License 2010.09.03 0 0 25177
Nem a Délihez mennénk, hanem a II. ker Bem J. utcába, azért írtam a Délit, mert amellett mennénk el :)
De köszi választ, akkor a Váci úti kilőve :)
A Nagy Lajoson gondolkodtam azért, mert azt annyian dicséritek, csak nem tudom, hogy rá tudom-e venni a férjemet, hogy vigyen el :)
Előzmény: kittie (25176)
kittie Creative Commons License 2010.09.03 0 0 25176
Napp, melyik a király utcához közeli kilós háda?

Szerintem a Váci úti kilós az egyik leggyengébb, és elég messze is van a délitől. Szerdán érdemes lehet az Üllői útiba menni, ott aznap van frissítés. Illetve nálam a Nagylajos a favorit, én ezt a kettőt ajánlanám neked, habár a nagylajos a város másik vége...
bema29 Creative Commons License 2010.09.03 0 0 25175
Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni, szerdán megyünk be Pestre, a II. kerületben lesz dolgunk, vagyis a férjemnek, így arra gondoltam vele mennék és útközben kiszállva turiznék egy jót :)
De, nem tudom hová menjek, kérlek segítsetek!
Velencéről mennénk, tehát az M7-en be, a Déli felé tovább.
Elsőre a XIII. ker. Váci u. 19. alatti Hádát néztem ki, azt ismeri esetleg valamelyikőtök?
De bármelyik másik is jó lenne, ami útba esik, vagy legalábbis közel van :)
Őszi cuccokat szeretnék, magamnak, neki, + a másfél éves kislányomnak is.
Valamelyikünknek csak találok valami jót :)
Ti hová mennétek a helyemben?

Előre is köszi!!!!
nappp Creative Commons License 2010.09.03 0 0 25174
Én ma elindultam a Király utcához közel eső Humanaba,minden féláron volt, de annyian voltak, és olyan gagyi cuccok voltak, hogy ki is jöttem gyorsan, aztán észrevettemm, hogy a másik oldalon van egy kilós háda, bementem, nem voltak túl jó cuccok, de találtam egy zara kockás szövetdzsekit, és egy farmert, meg a páromnak pólót és pulcsit.
kittie Creative Commons License 2010.09.03 0 0 25173
Senki semmit nem zsákmányolt még a cserén? Akkor én egy rövid beszámolóval:

Ma munka és tanítás között, mert úgyis arra kellett mennem, fél 4 körül kimentem az újpesti kilósba, ahol szerdán volt csere. A ruhák hervasztóak voltak, pasicuccot sok jót találtam nagyobb méretben. Végül egy szép sálat és egy kistáskát hoztam el.
Már nagyon vágytam valami őszi ruhafrissítésre - nem mintha nem lenne tavalyról, csak most hogy beköszöntött a hideg nagyon rámtört hogy kell mééég pulcsi... Tehát hazafelé- fél 6 kor bementem a nagylajosra. Sokan voltak, főleg a fülkékhez állt brutál sor, a boltban teljes káosz, hatalmas halmok földön, gyerekruha, nadrág, szoknya, pulcsi totál összevissza. A pasicuccokhoz hozzá sem lehetett férni... Én találtam 2 helyen 10- 10 felsőt amit egy hozzám hasonló izlésü csaj tehetett vissza próba után, így velem jött 2 cippzáras "edző" kardigán, tehát "melegítőfelső", egy kötött fekete garbós pulcsiruha, egy Little Miss Bad póló ( már a harmadik a Little Miss gyűjteményben), egy retro feelingű hosszú farmering ( tele van vele a zara;), egy pillekönnyű elegánsabb vajszínü kardigán, egy ezüstös kötött boleró, egy vékony pamut hosszított kardigán, egy denevérujjú szürke pulcsi-ruha, illetve egy arany csatos fekete gumiöv.... 5000- ret fizettem, nem kevés, de ezeknek a cuccoknak már van súlya... Amilyen őrült vagyok holnap reggel visszamegyek nyitásra a nagylajosra, majd akkor is beszámolok és hozok képeket a teljes termésről...
wonder22 Creative Commons License 2010.09.03 0 0 25172

Jövő héten kezdődik az egyetem, csak csütörtökön van 2 órám és közte 2 óra szünet akkor majd bekukkantok :-)

Jókat vettetek mindannyian!Én nem nagyon tudok sajnos turizni mostanában mert nagyon sokat dolgozom :-D

Demajd jövő 7től!:-P

Előzmény: uganda85 (25170)
nappp Creative Commons License 2010.09.02 0 0 25171
Sziasztok!

Régóta olvaslak titeket, én is imádok vásárolni, boltkóros vagyok (szinte nem telik el nap úgy, hogy nem veszek valamit...)
Ma voltam a Ruhagalériában, a Kálvin térnél, egymással szemben van a két üzlet. Nem igazán találtam semmit, őszi kabátot szerettem volna, de csak nagyobb méretekben volt.
A Maggie's tényleg jó? Ha arra járok, megnézem majd.
uganda85 Creative Commons License 2010.09.02 0 0 25170
Ok. Azért külön feltétlen ne menj arra, mert kisebb turi. A kilós rész meg tényleg nem jobb mint egy háda. A darabáras viszont nem drága és szerintem mindegyik szép és divatos darab. Én eddig csak drágább darabárasban voltam. Hasonló minőségű a ruhagaléria de dupla annyiba kerül. Aztán persze lehet, hogy ez is szerencse kérdése. Én háromszor voltam eddig, és mindig találtam valamit ami olcsó és szép volt. Legutóbb 300ért vettem két blúzt.
Előzmény: wonder22 (25169)
wonder22 Creative Commons License 2010.09.02 0 0 25169
Akkor valamelyik nap útba ejtem :-)
Előzmény: uganda85 (25159)
excominfo Creative Commons License 2010.09.02 0 0 25168
Én is voltam ma ott délután!Én a fiuknak vásároltam, meg voltam elégedve. Mivel én az egyetem felől mentem, nem bolyongtam annyit,de a felszin sokkal elborzasztóbb mint gondoltam...
Előzmény: kormi11 (25167)
kormi11 Creative Commons License 2010.09.02 0 0 25167
Huhh, a Kálvin térről a Fővám tér felé a bal oldalon nem egyszerű elvergődni, totál kiakasztó, nem tudom, hány évig fog még építési területként virítani a hely. Így egy kicsit morogtam, amikor a Csarnokhoz félúton megláttam a Bon Marché-t, a túloldalon. Zebra legközelebb a Csarnoknál, nem baj, legalább szétnéztem benn és vettem egy kiló szőlöt.
Épp ma volt árucsere a turiban, pakolgatták ki a cuccokat folyamatosan. Kötött áru még nemigen volt, blúz sok, még nem annyira őszi kínálat. Én nem láttam annyira sokkal jobbnak az árukészletet, mint egy kilós hádában, jó nem találtam hibás darabot, de olyan nagyon megakadrajtaaszem darabot sem. Néhány kiskabát, zakó volt az átlagnál mutatósabb, 2490 Ft/db áron. Árak vegyesek, gyerekruha darabja most 790 Ft volt, ott, ha nagyobb gyerekem lenne, lett volna tuti vadiúj melegítőnadrág. Kilós nagyon kevés van.
Végül elhoztam egy enyhén lilás árnyalatú sötétkék, szépen szabott blúzt, bár kicsit rövid a dereka, de jól állt, ez 840 Ft volt, talán a legolcsóbb darab, ami ott a kezembe akadt.
Darabárasban én még mindig a Moszva téri Maggie's híve vagyok, néha elcsábulok oda, mivel minden nap arra jövök haza.
Előzmény: uganda85 (25159)
excominfo Creative Commons License 2010.09.01 0 0 25166
Holnap pont járok arra,meg fogom nézni!Ilyen névvel

(
Bon marché=olcsó, ronda forditással,és ha jól emlékszem...)csak jó lehet...
Előzmény: uganda85 (25159)
excominfo Creative Commons License 2010.09.01 0 0 25165
Hát igen...Ez annyira görény dolog,irja oda,hogy ha akarsz kattints,de igy...
Előzmény: szemi25 (25164)
szemi25 Creative Commons License 2010.09.01 0 0 25164
excominfo: jól szoltál :-))
Még, hogy egy új bolt...ehh vannak azért komoly emberek....
Előzmény: excominfo (25162)
estimo Creative Commons License 2010.09.01 0 0 25163

Mindegyik turi győrben található.

 

Mai szerzemény, nem sok....de jobb is, mert vissza kell fognom magam :-(

 

 

 

1.kép: H&M felső 300Ft---egy kicsi kis turiból

2.kép: fekete szoknya. Angol 1790Ft----címkés, ÚJ!

3.kép: nagyon finom anyagú top...felsők alá, keresztpántos. 200FT szintén abból a kicsi kis turiból.

 

 

 

 

 

Előzmény: jocsajkata (25158)
excominfo Creative Commons License 2010.09.01 0 0 25162
És a nőnemü felmenőd egészsége hogy szolgál....?
Előzmény: sztivad (25160)
Tengertánc Creative Commons License 2010.09.01 0 0 25161
Szia!

Köszi a tippet! Ha szombaton is nyitva vannak, megnézem.
Előzmény: ánimáni (25146)
sztivad Creative Commons License 2010.09.01 0 0 25160
Találtam egy uj boltot ITT
uganda85 Creative Commons License 2010.09.01 0 0 25159
NAGYON OFF!

Segítségeteket szeretném kérni. Hátha valakinek több tapasztalata van ebben. Két hét múlva kiköltözöm Párizsba, és a cuccaim egy részét futárszolgálattal küldeném el. A DPD-t ajánlják sok helyen. Ha valakinek van róla tapasztalata tudna írni privátban? Meg hogy hogy működik? Ha jól értettem 6000 Ftért kivisznek 30 kilót, ami túl jó árnak tűnik nekem.
Köszi előre is!! és nagyon bocs!

Hogy ON is legyek. Régebben ajánlottam egy turit, nem volt nagy visszhangja. Azóta jártam ott többször is, és úgy néz ki, hogy a színvonal töretlen, ha nem nőtt, nyitás óta. A Kálvin térnél van a Fővám tér felé kell menni és bal oldalt lesz. A neve Bon marché. Kisebb turi, de azért nem nagyon pici. Van kisebb kilós és darabáras része is. A kilós 2500 Ft, szín szerint válogatva. A darabárasnak az árát meg folyamatosan viszik le. A legdrágább cucc kerül csak 2000 Ft-ba, de vettem nagyon divatos blúzokat 400 Ftért is. Múltkor a kezembe akadt pár pierre cardin cucc is, egy tök jó blúz, meg egy tatyó. Csak nagyon divatos cuccok vannak. Szellősen van kipakolva minden. Szép nagy próbafülkékkel. Soswm volt még tömeg mikor mentem.
Cipők és táskák is vannak, meg gyerekruha és férfi is. Mindenből egy kicsi, de azok elég jók.
jocsajkata Creative Commons License 2010.08.31 0 0 25158
Na ez jó az előbb nem írt ki semmi.
Mondom akkor írok újra, de most meg kétszer is
kitette. Bocsi érte
Előzmény: jocsajkata (25157)
jocsajkata Creative Commons License 2010.08.31 0 0 25157
Szia sziasztok!

Jó régen jártam már erre.
És ahogy az időjárás van most itt az ősz és
kellene már pár ruci. Megérdemlem, mert már csak az
utolsó félévem van a fősulin :)))

Hol található, ez az editex turi?
Előre is köszönöm.
Előzmény: estimo (25155)
jocsajkata Creative Commons License 2010.08.31 0 0 25156
Szia!

Nagyon szép rucikat vetettek mostanában.
Nekem is kellene már mennem mert az idő szerint megjött az
ősz és kezdődik az utolsó félév a fősulin is.

Ez a editex turi hol található?
Köszike
Előzmény: estimo (25155)
estimo Creative Commons License 2010.08.31 0 0 25155

Tegnapi és mai szerzemények....pont tegnap vettem én is egy pink kabit, ráadásul térdig érő. Elég feltűnő darab, remélem fel fogom venni :-)

 

 

1.kép: 1490Ft Zara fodros könnyű felső

2.kép: Esprit csizma a boltból...sötétbarna.

3.kép: alvós Snoopy-s felső

4.kép: horgolt mellényke már megint....most ez az új mániám.

5.kép: mellény

6.kép: 195 FT-os felső egy angol turiból.

7.kép: csíkos ing

 

3-4-6-7.kép egyben 600Ft editex turiból.

 

8.kép: rózsaszín kabi. Barátnőm bizományis boltjából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kittie Creative Commons License 2010.08.31 0 0 25154
Az szinte biztos hogy csepelre megyek, a barátom úgyis dolgozik szombat reggeltől, tehát koránkelés van... és most jó sok a munka is, lehet hogy el sem tudok amúgy sem kéredzkedni holnap vagy pénteken...
Előzmény: ánimáni (25153)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!