Keresés

Részletes keresés

Ibolyam Creative Commons License 2014.03.20 0 0 2679

Szia HellCat67!

 

Köszi, a jókívánságot. Nem csináltatom még meg a másik lábamat, egy kicsit jegelem. Nyugdíjba megyek a nyáron, majd utána. Úgy volt, hogy ezt is akkor fogom megműttetni, de sajnos már nem bírtam vele menni.

Nekem azt mondta a dokim, hogy 4 hét után elmehetek dolgozni, mivel ülőmunkát végzek, s felpolcolt lábbal, tudok tevékenykedni. Hát bízom benne, hogy úgy is lesz.

Nekem egy hét után már csak tapaszom volt, hát még dagadt a lábam, de még csak 2 hét telt el. De eltünt a nagy bütyök, s a második ujjam is visszakerült a helyére. Nem tudom, hogy, hogy tudom majd mozgatni, de biztos tornásztatással fog majd menni.

Sok sikert a varratszedéshez, biztos szép lesz a lábad! Ne izgulj, minden rendben lesz!

Kitartást!

 

Előzmény: HellCat67 (2678)
HellCat67 Creative Commons License 2014.03.20 0 0 2678

Szia Ibolyam!

Gratulálok a varratszedéshez! Én holnap megyek és már nagyon izgatott vagyok. Gyakorlatilag 2 hete van a kötés a lábamon és már várom, hogy a varratszedéskor lássam, hogy vajon hogy néznek ki a lábaim kötés nélkül, bár azért kicsi félelem is van bennem ennek kapcsán. Nagyon bátornak tartalak, hogy gyors "egymásutánban" csináltatod meg a lábaidat, lehet, hogy ha nekem nem csinálta volna meg a Mády tanár úr egyszerre, akkor nagyobb szünetet hagytam volna a két műtét között. A kezelőcipő nekem nagyon bevált, gyakorlatilag ennek köszönhetem, hogy - ha az első napokban leginkább pingvin módjára totyogva, de - annak ellenére, hogy a két lábamat egyszerre műtötték, a műtét utáni naptól kezdve tudok "járni". Az újabb műtéthez sok sikert és mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!

Előzmény: Ibolyam (2676)
Ibolyam Creative Commons License 2014.03.20 0 0 2677

Szia Pannika03 !

Nekem ma volt varrat szedésem. Nekem is elvagdosta, de igazán nem szedte ki. 3 nap után vehetem le a tapaszt. A varrat majd kipotyog, legalábbis én így tudom.

 

Hát biztos, hogy a két láb együttes műtétje, gyorsabb, de nem tudom elképzelni, hogy lehet úgy közlekedni, főleg az első napokban. Nekem is meg kell a másik lábamat is majd műteni, de azt egyenlőre jegelem.

 

Üdv.: Ibolyam

Előzmény: Pannika03 (2669)
Ibolyam Creative Commons License 2014.03.20 0 0 2676

Szia HellCat67!

 

Nincs kezelőcipőm. A műtét előtt megkérdeztem az orvosomat, azt mondta nem kell. A sarkamon, s külső talpszélen járva, egész jól közlekedek már. A műtét után már egyből fel is keltem, a kórházban saját magam intéztem a fürdést is.

Terepjáró szandálomat vettem fel ma is. Ez tépőzáras, igaz az első pántot nem tudom bekapcsolni, mert még dagadt a lábam.  Ma voltam varratszedésen, még 4 hét és kihúzzák a drótot is. Na ez amitől félek, mert állítólag hosszú is. Ma meglátogattam a munkatársaimat, s azt mondták, hogy így is látszik már, hogy mennyivel szebb lett a lábam formája.

Nekem Bösch módszerrel végezték a beavatkozást.  Nappal egyáltalán nincs fájdalmam, inkább éjjel, akkor hasogat az ujjam, amiben a drót van. Ez még egy darabíg így lesz, legalábbis míg nem kerül kiszedésre.

Hát mindenkinek kitartást. jó egészséget kívánok!

 

 

Előzmény: HellCat67 (2673)
HellCat67 Creative Commons License 2014.03.20 0 0 2675

Nekem hatalmas szerencsém volt abban, hogy Mády tanár úrhoz kerültem. Abszolút járatlanként a neten kezdtem orvost keresgélni és így bukkantam erre a fórumra. Itt kaptam meg Mády tanár úr nevét, amiért örök hálám, mivel valóban egy nagyszerű szakembert és egyben egy fantasztikus, lelkiismeretes szakembert ismerhettem meg, ráadásul - ahogyan korábban már írtam - maximálisan találkoztak az elképzeléseink annak kapcsán, hogy egyszerre essünk túl a műtéten mindkét lábammal. Az első vizsgálat alkalmával Mády tanár úr jelezte, hogy csak a röntgen-felvétel alapján tudja eldönteni, hogy melyik módszerrel kell a lábaimat műteni, majd kiderült, hogy ez a röntgen birtokában sem teljesen egyértelmű, úgyhogy a műtét során dőlt el, hogy sajnos nem elég a lágyrészeket "helyre rakni", hanem a csontokat is "át kell rendezni".

Éppen ma vagyok 2 hetes, azaz pont 2 héttel ezelőtt volt a műtét. A kezelőcipőnek köszönhetően szerencsére a lakáson belül tudok jönni-menni, illetve a kisebb házimunkákat megcsinálom. Kicsit türelmetlen vagyok és már nagyon várom, hogy mielőbb talpra tudjak állni, bár tartok tőle, hogy ennek kapcsán még némi önfegyelmet kell gyakorolnom, mert még csak holnap megyek varratszedésre. Őszinte leszek, fogalmam sincs arról, hogy van-e a lábaimban idegen anyag, mert a műtét előtt erről valahogy nem esett szó, a műtét után pedig teljesen gyakorlatias kérdésekkel zaklattam a tanár urat, úgyhogy holnap tudom vele megbeszélni a "hogyan tovább?" és "mi minden vár még rám?" kérdéseket. Örülök, hogy Te már rendesen tudsz járni. A varratszedés után még be volt kötve a lábad vagy akkor azért már lesz egy kis "könnyítés"? Mikor kezdted el tornáztatni?

További gyógyulást!

 

Előzmény: Ágica6105 (2674)
Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.20 0 0 2674

Én is főleg azért mentem a Mády doktor Úrhoz, mert tudtam, hogy Ő bevállalja egyszerre a két lábat, nekem ez fontos volt!Na meg persze a tudása és az emberséges hozzáállása, fantasztikus!

Hell Cat67, Neked kerültek a lábadba idegen anyagok? Ugy értem, drót, vagy csavar?

Mert először nekem is ugy volt, hogy austin mütét lesz, de a mütétkor derült ki, hogy nem kell csontot vágni, igy egy egyszerübb eljárással mütött, ami rövidebb gyógyulást eredményezett, igy három hétig kellett a kezelőcipőbe járni én mondjuk 4 hétig használtam, de azóta saját edzőcipőbe járok.

két nap mulva 6 hete lesz, hogy mütöttek, még persze érzem, és lassabban is közlekedem, még nem hajlik rendesen a lábam, sokat kellene tornáztatni, de néha lusta vagyok rá:(

Gondolom, ha megyek rajta rendesen, az is elegendő mozgás, de lehet hogy tévedek:)

Szóval elrepül az idő,és nyáron már szép lesz a lábunk:)

Mindenkinek gyors gyógyulást!

 

 

Előzmény: HellCat67 (2673)
HellCat67 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2673

Szia Ibolyam!

Nekem holnap, azaz csütörtökön lesz 2 hete, hogy megműtötték mindkét lábamat. Nincs kezelőcipőd? Az Ortopédiai Klinikán Mády tanár már a műtét előtt beszereztette velünk a kezelő cipőt, aminek köszönhetően már a műtét másnapján lábra tudtunk állni. Persze nem túrázásról van szó, de azért lakáson belül egészen jól lehet közlekedni a kezelőcipőnek köszönhetően. Én pénteken megyek varratszedésre, de a "hogyan tovább" még nem ismert számomra. 

Nekem egyébként csak a feltárást követően, azaz a műtét során derült ki egyértelműen, hogy mit kell csinálni, azaz elég csak a lágyrészeket átszabni vagy a csontokat is át kell "rendezni". Végül Austin-műtétre (remélem, jól írom) került sor, azaz a csontokat is érintette a beavatkozás, de szerencsére ennek ellenére a körülményekhez képest elég mobil vagyok.

További gyógyulást és mielőbbi talpra állást kívánok Neked!

Üdv:

HellCat67

Előzmény: Ibolyam (2662)
HellCat67 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2672

Szia Pannika03!

Én naponta foglalom "imába" Mády tanár úr nevét azért, mert egyszerre megműtötte a két lábamat. A kezelőcipőnek köszönhetően a körülményekhez képest "mobil" vagyok olyannyira, hogy a műtét másnapján bejött a szobánkba (négyen voltunk/vagyunk sorstársak) a gyógytornász és közölte, hogy némi ágyban végzett torna után vegyük fel a kezelőcipőt és sétáljunk a szobában, azaz gyakorlatilag a 24 óra elteltével (aminek kitöltését a spinális érzéstelenítés indokolta) talpra állítottak bennünket. A műtét csütörtökön volt (szerencsére én voltam az első), ehhez képest pénteken a saját lábamon sétáltam ki a Klinikáról. Na jó, nem túrázni indultam, csak a Klinika kijáratáig, mindenesetre a kezelőcipőnek köszönhetően a lakásban tudok közlekedni, sőt hétfőn (azaz alig több, mint egy héttel a műtét után) még a munkahelyemen is bent voltam (vezetőként dolgozom, tehát íróasztal mellett). Úgyhogy ha ma kellene döntenem, ma sem döntenék másként, azaz egyszerre műttetném a két lábamat. Így gyakorlatilag egyszerre gyógyul a 2 lábam (reményeim szerint ezzel rövidül a gyógyulási idő) és a kezelőcipőnek és a lábaimon alkalmazott kötésnek köszönhetően végülis tudok járni. A kezelőcipő kialakítása miatt teljesen tehermentesítésre kerültek a lábfejeim, a súlypont gyakorlatilag a sarkaimon és a külső talpéleken van, legalábbis ez az érzésem. Persze az más kérdés, hogy leginkább úgy érzem magam, mint egy pingvin, egy fóka és egy hátára fordított teknősbéka keveréke, de azzal biztatom magam, hogy a lábaim gyógyulásával ez az érzés halványulni fog, sőt reményeim szerint előbb-utóbb megszűnik. Én a lábadozást kicsit nehezen viselem, mert eléggé aktív és önálló ember vagyok, most pedig - a kezelőcipő által biztosított mozgáslehetőség ellenére - nagyon kiszolgáltatottnak érzem magam.

Üdv:

HellCat67

Előzmény: Pannika03 (2671)
Pannika03 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2671

Szia HellCat!!

Igen kértem,hogy én szeretném mert így kevesebb a kiesésem de azt mondta,hogy az teljes mozgáskorlátozottságot csinál!:-( Aztán gondoltam igen végülis ő a prof. ő jobban tudja!Akkor itt akiket olvastam ők nekik is külön-külön csinálták,erre most lettetek itt ti és nektek egyszerre na kicsit "irigy"vagyok:-(

Dokim Berkes tanár Úr és Bp.Fábián klinikán magánrendel de Tatán műtött.

Te,hogy viseled?Cipőt megszoktad vagy nem is használod még mert nem állhatsz rá?Nehéz így egyszerre a kettő?

Előzmény: HellCat67 (2670)
HellCat67 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2670

Szia Pannika03!

Hol műtötték a lábadat? Jelezted, hogy szeretnéd egyszerre megműttetni a kettőt vagy - ahogy én is - úgy voltál vele, hogy az orvos jobban ért hozzá és rá bíztad Magad? Ennek kapcsán nekem szerencsém volt, mert Mády tanár úr azt mondta, hogy ő annak a híve, hogy egyszerre megműti a kettőt, így az elképzeléseink maximálisan találkoztak. Engem március 6-án műtött a tanár úr, március 7-én jöttem ki a kórházból, úgyhogy 2 hét után pénteken megyek varratszedésre.

További jó gyógyulást és kitartást!

Üdv:

HellCat67

Előzmény: Pannika03 (2669)
Pannika03 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2669

Szia Ágica 6105!

Ne haragudj,hogy most írok és nagyon köszönöm a gyors válaszod és közben látom lettek most egy páran itt azóta mert ennek nagyon örülök!:-)

Voltam tegnap varratszedésen de nem vett ki belőle semmit csak vízálló tapasszal leragasztotta?!Miért nem vett ki varratot nem tudjátok?

Illetve megbeszéltük a pénteki másik lábműtétemet!

Leírom,hogy tudjátok rólam 21.-én lesz 2 hete,hogy megműtötték a jobb lábomon a "bütyköt",és most 21.-én megműtik a bal lábamat is!Sajnos az én dokim nem vállalta egyszerre mind a kettőt így ezt a megoldst találta.Irigykedve olvasom,hogy vagytok itt akiknek egyszerre ment mind a kettő!

 

HellCat67 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2668

Szia Nono50!

Holnap lesz 2 hete, hogy mindkét lábamat műtötték és jelenleg még "élvezem" a kezelőcipő előnyeit, azaz gyakorlatilag ez teszi lehetővé, hogy egyáltalán lakáson belül közlekedni tudok. A cipőket az Ortopédiai Klinikán vettem a műtét előtti napon, ahol kiderült, hogy a kezelőcipő méretezése némiképp eltér a cipők méretezésétől, azaz S-M-L rendszerben van a méret meghatározva. Pénteken megyek varratszedésre és megkérdezem, hogy az általam 39-es lábra vásárolt S méretű kezelőcipő a Te méretedre jó-e vagy más méret (XS?) szükséges. Amennyiben a Te méretedre is jók az általam vásárolt cipők, akkor - bízva abban, hogy addigra nekem már nem lesz rá szükségem - fel tudom őket Neked ajánlani. Mivel budapesti vagyok, ezért elméletileg az átadást is meg tudjuk egyszerűen oldani.

Neked hol fogják a műtétet csinálni? Milyen érzéstelenítést ajánlottak?

Üdv:

HellCat67

Előzmény: nono50 (2667)
nono50 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2667

Sziasztok!

Bütyökműtét előtt állok, nyár elején fogják műteni mindkét lábam. Keresek kezelőcipőt, amire valakinek nincs már szüksége és eladná. Az én lábam 37-es.

Jó lenne, ha budapesti lenne az eladó.  Köszi: egy sorstárs.

HellCat67 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2666

Kedves Ágica!

Nagyon köszönöm a válaszodat és vissza fogom olvasni a hozzászólásaidat. Úgy tűnik, szerencsém volt a műtéti időponttal kapcsolatban. Én eredetileg március végére gondoltam akkor, amikor Mády tanár úrnál jártam a rendelésen, de pillanatok alatt elfogadtam a tanár úr által megjelölt időpontot. A kezelőcipő egy csoda! Persze még nagyon féltem a lábaimat, ugyanakkor alig várom, hogy végre ismételten teljes körűen használhassam a lábaimat. Kicsit türelmetlen vagyok... :-) 

További gyógyulást Neked!

 

Előzmény: Ágica6105 (2664)
Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2665

Igen,ez a mütét fajtájától függ, ehhez nem tudok szólni, nekem nincs benne semmi.

De gondolom, hogy még azért egy két hétig csak óvatosan a kezelőcipőben közlekedhetsz,.

Előzmény: Ibolyam (2662)
Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.19 0 0 2664

Szia!

 

Januárban  még csak gondolkodtál a mütéten, március elején meg már mütött Mády doktorúr?

Ezt hogy csináltad?  honapokat kell várni  a vizsgálatra és utána a mütétre.Akkor Neked  szerencséd volt:)

Engem is Ő mütött február 6.án. Ugyhogy  ha visszaolvasod az utóbbi egy hónapi hozzászólásaimat, szerintem sok mindenre választ kapsz. Legalább is az én tapasztalataimat.

Az én lábaimba nem tett semmi drótot vagy csavart, igy már  négy hét után rendes cipőt huztam és azóta rendesen használom, már le sem ülök egész nap.

 

Előzmény: HellCat67 (2663)
HellCat67 Creative Commons License 2014.03.18 0 0 2663

Sziasztok Sorstársak!

Még januárban regisztráltam a fórumra és itt kaptam a tanácsot is annak kapcsán (amiért ezúton is szeretném hálámat kifejezni), hogy az egyre fájdalmasabb bütykeim kapcsán kihez fordulhatok. A tanács nagyon hasznos volt, olyannyira, hogy március 6-án, azaz immáron 12 napja túl is estem a műtéten, melynek során a két lábamat egyszerre műtötte Mády tanár úr.

Érdeklődve olvasom a hozzászólásokat és látom, hogy nagyon eltérő tapasztalatokról számolnak be a fórumozók. Én a magam részéről ugyan igyekszem a lábaimat pihentetni, de azért a kezelőcipő által nyújtott lehetőségekkel élve a lakáson belül naponta mászkálok is. Pénteken megyek vissza varratszedésre. Azoktól, akik már túlestek a műtéten és a lábadozásban előrébb járnak, szeretném megkérdezni, hogy a varratszedés után ismételten be lesz kötve a lábam? Mikor kezdhetem el terhelni, illetve mikor érdemes elkezdeni a lábujjaimat tornáztatni? A műtétet a tanár úr Austin-módszerrel végezte, ezek szerint a későbbiekben még számíthatok arra, hogy nemcsak be-, hanem ki is szerelnek belőlem valamit? Elnézést a laikus kérdésekért, de csak a műtétkor dőlt el, hogy nem csak a lágyrészeket kell műteni (ennek kapcsán egyébként abszolút teljes körű tájékoztatást kaptam) és a műtétet követően sokkal inkább a rövidtávú praktikus kérdésekre, mintsem a hosszútávú "menetrendre" koncentráltam. :-)

A válaszokat előre is köszönöm és mindenkinek mielőbbi gyógyulást és elsősorban fájdalommentes, másodsorban pedig szép lába(ka)t kívánok!

HellCat67

Ibolyam Creative Commons License 2014.03.18 0 0 2662

Sziaszok!

 

Nekem pénteken lesz két, hete, hogy műtöttek. Harántsüllyedésem, bütyköm volt. Az ujjam végétől egy dróttal rögzítették a bütyök alatti elvágott csontot. Nem tudok még menni, sarkon meg külső talpszélen. Fekvés felpolcolt lábbal a napi program. Ki tudja megmondani, hogy ezzel hogy lehet menni? 6 hét után veszik ki a drótot, azt mondták, hogy érzéstelenítő nélkül, fáj az? Az ujjam dagadt, lila, meg miden színben játszik, az ami fáj. Nagyon szeretnék már kimenni. Itt olvastam, hogy van akinek gyorsan gyógyul, van akinek hosszadalmas. Gondolom a műtét fajtájától függ.

Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.16 0 0 2661

Szia!

 

Örülök, hogy van még egy ember , akinek bütyökmütétje volt :) nagyon kihalt a fórum, de én szorgalmasan irtam a történéseket, tettem fel képeket, talán majd valamikor hasznos lesz valakinek.

Tudom, milyen jó az, ha a sok felmerülő kérdésedre itt választ kapsz.

Ha visszaolvasod a sok hozzászólást, nagyon sok információval gazdagodsz.

Nekem már 5 hete volt a mütétem, és egy hete már rendesen használom a lábaim, vezetek.

Nekem nagyon gyorsan  gyógyult, én is elcsodálkoztam, hogy 4 hét után ennyire mobilis vagyok, és ennyire tudok mindent csinálni, mint elötte. Még egy picit merevebbek a nagyujjaim, de a sok tornának köszönhetően egyre jobb.

A heg is szépen gyógyul, a cross-tape-től nagyon szépen halványodik.

A lábujj terpeszt és a kengyelt nekem 4. hét után javasolta a doktorur.

Érdekes, hogy két hét különbséggel mütik a lábaid?

Hol csináltattad?

Ha kérdésed van, szivesen válaszolok, ha tudok, egyedül tartom még itt a frontot:)

 

Előzmény: Pannika03 (2660)
Pannika03 Creative Commons License 2014.03.15 0 0 2660

Sziasztok!

Én még új vagyok itt a fórumon de kíváncsian olvasgattam írásaitokat,nekem ma 1 hete műtötték meg az egyik lábamat és most várom a második műtétet ami jövőhét pénteken lesz!

Kérdésem,mondanivalóm rengeteg van,de ami a legfontosabb most segítsetek nekem légyszives!!!!Nekem mikor kell beszereznem a lábujj elválasztót?Illetve a a kiegyenesítőt?Kérek szépen tanácsot!!!Köszönöm előre is!:-)

Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.13 0 0 2659

Huu, de mázlista vagy, én is már négy hónapja munka nélkül vagyok, és már nagyon dolgoznék.

Ma 5 hete mütöttek, és már szinte le sem ülök egész nap.

Ma is kertészkedtem egész nap , futkározok, pörgök, vezetek egy hete, mióta a doki azt mondta, hogy lehet rendes cipőben terhelni a lábam.

Nagyon meg vagyok elégedve a gyógyulással, tornáztatom, elég merev, de akkor még ez javulni fog idővel .

 

 

Előzmény: jparchyka (2658)
jparchyka Creative Commons License 2014.03.13 0 0 2658

Most már jól hajlik,de sokáig fájt gyakorlás közben. Nem mertem rendesen lépni sem.

 

Az biztos,hogy sokkal szebb, mint a "régi" lábunk :-) A legjobb, hogy nem fáj. Műtét előtt már nagyon sokszor fájt, még cipő nélkül is. Most nagyon élvezem a szép új lábaimat :-)

 

És hogy teljes legyen az öröm, mire meggyógyult a lábam visszahívtak a volt munkahelyemre :-) 5 hónap pihi pont elég volt, hogy a lábaimat rendbe tegyék.

Előzmény: Ágica6105 (2657)
Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.09 0 0 2657

Nekem most egy hónapos, és csak két hónap mulva kell mennem ismét kontrollra.

Használom a lábujj terpeszt, és tornásztatom.

Neked már jól hajlik a nagyujjad?

nekem annyira merev, el sem tudom képzelni, hogy majd  rendesen fog mozogni.

Pedig már próbálok lábujj hegyre is állni.

 

Előzmény: jparchyka (2654)
Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.09 0 0 2656

Szerintem nagyon szép a lábad formája, ez nagyon enyhe elhajlás!

Gyönyörü a régi bütykös lábunkhoz képest!

 

 

Előzmény: jparchyka (2655)
jparchyka Creative Commons License 2014.03.09 0 0 2655

Az előbb lemaradt a kép.

Előzmény: jparchyka (2654)
jparchyka Creative Commons License 2014.03.09 0 0 2654

Szia Ágica!

Az én ujjaim is kicsit befelé hajlanak, nekem se nagyon tetszik.4 hónapja műtöttek. A dokinál 1 hete voltam a csavar kivét utáni varratszedésen, de szerinte rendben van. Kíváncsi vagyok neked mit mond rá az orvosod.

Előzmény: Ágica6105 (2643)
Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.09 0 0 2653

Ki vagyok váncsi! Nagyon szép egyenes lett a lábad!!

Sokat tornásztattad?

Nekem most a lányom elkezdte a hegeket beragasztani  Cross Tape-el, és mivel reflexológus, speciális masszirozást is kapok, remélem hamarosan szaladgálok!

Egyébként annyit olvastam itt a kórtörténeteket, hogy hat hétig nem lehet ráállni és két hónap betegállomány, stb. ehhez képest, tegnap felvettem az edzőcipőm, egy hatalmasat sétáltam, elmentem kocsival vásárolni, ugy hogy nagyon boldog vagyok, mert kijelenthetem, hogy nekem éppen egy hónap volt az itthon lét, amiből az első két hét volt inkább fekvős, a második két hét, már itthon mászkálós, és tegnaptól szabad vagyok!

Nem is dagad, ugyhogy nagyon boldog vagyok!

Persze gondolom ez a mütét tipusától is függ, ez a módszer olyan, hogy három hétig javasolta a doktor ur a spec.cipőt és onnantól már terhelni lehetett és rendes cipőbe mászkálás.

Nagyon örülök, mert én felkészültem a három hónapos kinlódásra!!:)

 

Előzmény: ki vagyok váncsi (2649)
Ágica6105 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 2652

Ma voltam dokinál. 4 hete volt a mütét.

Az orvos szerint nagyon szép a lábam, csak a tornára nagyon felhivta a figyelmem, hogy nagyon erősen drasztikusan tornáztassam, mert eléggé merevek a nagyujjaim-

Már nem kell a kezelőcipőt használni, azt mondta erőltessük a járást rendes cipőbe.

Ugyanugy használjam, mint előtte a lábam, igy már egy rendes cipőbe ha belefér, akár a vezetést is megpróbálom.

Alábujj közé tehető szilikonos párnát megvettem , a legnagyobbat, igy most ezt fogom használni éjjel nappal.

A kengyelt amit éjszakára javasol a doki még nem vettem, mert olcsót nem érdemes, ez a legjobb fajta meg 7500/ db. Majd ahogy lesz pénzem , megveszem, egyenlőre ez a párna is használ valamit.

Esetleg ha lenne valakinek használtan ilyen éjszaki lábujj huzó kengyele és szivesen megvenném!

Rditta Creative Commons License 2014.03.07 0 0 2651

Szia, igen érdekel. Írtam neked priviben. Üdv. Judit

Előzmény: ki vagyok váncsi (2650)
ki vagyok váncsi Creative Commons License 2014.03.06 0 0 2650

írj privit, ha érdekel

mobolya@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!