Keresés

Részletes keresés

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.16 0 0 2744

betíltatta, helyesebben

Előzmény: Ezelvoltam:-) (2743)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.16 0 0 2743

Ja és most hiába is keresed,mert épp betiltotta gyszerlobbi...............................................

Előzmény: colanut (2739)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.16 0 0 2742

Ez eleve azért kicsit el van ám tulozva........Tömeges mértékben hol lehet látni elvonástól félőrült embereket korházi körülmények között. Ugyan már,hisz a dokik szerint 2-3 hét alatt kiürül a szervezetből,attól kezdve amit sokan átélnek,az a pokol nem is létezik.........Erről nem is írnék többet, mert félek nagyon elragadtatom magam ...... :-)

Előzmény: fobenfabanorvossag (2736)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.16 0 0 2741

Azért írom h állítólag, mert saját tapasztalatom csak az orbáncfűvel van, az tényleg működik ( nálam)

Előzmény: Ezelvoltam:-) (2740)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.16 0 0 2740

Állítólag jó depire.......Csak ennyi

Előzmény: colanut (2739)
colanut Creative Commons License 2015.06.16 0 0 2739

Hát , ez most akkor hogy is van? 5-HTP szedek a frontin mellé és könnyebb letenni? vagy nem is tudom, mit kérdezzek hirtelen, annyi minden kavarog a fejemben.

Előzmény: Ezelvoltam:-) (2732)
Antisystem Creative Commons License 2015.06.15 0 0 2738

Nincs neked szerencséd ezekkel a "forrásokkal"...:))

http://www.egeszsegvalasz.hu/mediaajanlat

http://www.caramella.hu/mediaajanlat

Ez egy PR ügynökség - 24/7 Tanácsadó és Szolgáltató Kft,  - amelyik pénzért PR cikkeket írogat...

Az általad linkelt cikkben EZT reklámozzák: http://www.heroindetoxeurope.com/hun/programok-%C3%A9s-%C3%A1rak

 

A pánikbeteg-topicon már kb februárban kiröhögtük magunkat rajta...

 

ÜdV

 

ps: szerintem írj inkább saját kútfőből, akkor nem leszel ilyen peches, hogy scientokat meg magánklinikát reklámozol akaratlanul...

Előzmény: fobenfabanorvossag (2736)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.15 0 0 2737

Én Szendi Gábort nem kedvelem, nagyon sok mindennel nem értek egyet azzal amit és ahogy csinál, ahogy gondolkodik, stb. És valószínűleg, ha ebben a témában olvasnék, akkor sem az ő cikkét, írását olvasgatnám (iszonyatosan elfogult és elvakult sztem), több mindent elolvasnék máshonnan. Egy valamiért tisztelem őt, és becsülöm, ahogy felvállalja és kiáll ez mellett. És sztem erre Magyarországon, sőt nem csak itt, nagy szükség van. Szerintem. 

Előzmény: fobenfabanorvossag (2736)
fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.15 0 0 2736
cyanne Creative Commons License 2015.06.15 0 0 2735

pontosan

Előzmény: gombóc63 (2727)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.14 0 0 2734

Feladtam....:-)

Előzmény: Ezelvoltam:-) (2733)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.14 0 0 2733

www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/albert-kezebe-vette-gyogyulasat...

 

Ugyanaz elegánsabban,belinkelve...Így legalább látszik,h nem én írtam :-) Mindig elfelejtem h így kell

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.13 0 0 2732

 
Feliratkozás hírlevélreAlbert kezébe vette gyógyulását

Helló! Albert vagyok, és azért szeretném megosztani másokkal a történetemet, hogy ezzel is reményt tudjak adni a depresszió és pánikbetegség leküzdéséhez. Megpróbálom leírni az egész életemet röviden összefoglalva. Tudom nem lesz egyszerű, de próbálok nem unalmas lenni, és csak a lényeges dolgokat leírni...
Szerintem a pánikbetegséghez (betegség?) vezető út akkor kezdődött, amikor elköltöztünk egy olyan helyre, ahol már 10-12 évesen az embernek meg kellett tanulnia más emberektől tartani. Volt hogy "csak" az Edda kitűzőm vették le rólam, de olyan is volt amikor még meg is vertek. Ez mindennapos dolog volt, akkor azt hittem, hogy ez teljesen normális...
Később a középsuliban más stresszhelyzettel bővült az életem. A kommunista szellemben nevelkedett tanáraim nap, mint nap megaláztak minket. Volt, hogy megpofoztak, volt hogy a fejünkre csavarták a vizes szivacsot, vagy ha késtünk, másnapra egy busz élethű papírmakkettjét kellett elkészítenünk, focipályát körbe lemérni vonalzóval, cigizésért pedig 2 kg cigicsikket bemutatni másnap, vagy talpaseggyes, amit 2db 5-el lehetett javítani stb...
A vizsgára gyűlhettek föl bennem a dolgok, mert előtte pár héttel történt valami félelmetes. A haverokkal a szokásos hétvégi program most az volt hogy csak mászkáltunk az utcán és iszogattunk, de valahogy másként láttam a dolgokat. Olyan szürkén. Mikor hazamentem és lefeküdtem, melegség öntött el, aztán légszomj, halálfélelem...pánik! Még soha nem éreztem ilyet. Mi ez? Mi van velem? Gyorsan lezuhanyoztam...de nem segített. Aztán lementem sétálni (hajnali 2-kor). Séta közben úgy éreztem, mintha egy kihalt bolygón járnék egyedül és itt a világvége, maga volt a pokol. Reggel 10-körül aludtam el, muterom adott nyugtatót. Ők sem értették, mikor elmondtam, hogy mi van velem. Szerintem a mai napig azt hiszik, hogy kábszereztem, pedig soha! Mivel nem múltak a pánikrohamok, sőt gyakoribbak lettek, felkerestünk egy jó pár orvost, aztán felírtak nekem az egyik helyen Haloperidolt meg Kemadrint. Mikor elkezdtem szedni, úgy éreztem magam, mint aki be van lőve, a szemem minden nap dél körül szó szerint felakadt (amikor az ember elbambul a szeme középre áll be, az enyém ilyenkor felfelé mozdult), nagyon rossz volt. Azután pont karácsonykor olyan erős izomgörcsöt kaptam, hogy be kellett menni az ügyeletre, ahol Rivotrilt írtak föl. Még akkor ki is váltottuk és miután bevettem meg is szüntette a kínzó görcsöt mindamellett a hangulatom is jobb lett. Később felírtak egy másik gyógyszert a Rexetint (másnéven Seroxat vagy Paroxat) meg Rivotrilt. Az első 3 héten, amíg a szervezetem hozzá nem szokott, agyilag úgy el voltam szállva hogy többször kellett hozzám szólni, amíg válaszolni tudtam. Persze hogy a pánik mitől van, volt senki sem közölte velem! Voltak a gyógyszerek szedése előtt vizsgálatok (vérvétel, koponya CT, stb...), ott mindent rendben találtak. Végül is a Rexetin Rivotril mix úgy, ahogy bevált, hiszen elmaradtak a pánikrohamok. Ez nagyon nagy megkönnyebbülés volt! Mentek is a dolgok még kb. 4-5-évig, csak közben a Rivotril adag valahogy 0,5 mg-ról 2 mg-ra nőtt...(?) Estére valahogy mindig úgy letompultam, és teljesen érzéketlenné váltam. Ekkor eldöntöttem, hogy abbahagyom a gyógyszereket (mivel legalább öt évig szedtem, gondoltam már meggyógyultam...).
Nagyon lassan elhagytam a Rexetint, kisebb probléma nélkül, majd a Rivotrillal harcoltam kb. fél évig, mire abbahagytam. Persze a leszokás fázisában nagyon rosszul aludtam, néha olyan érzésem volt mintha egy villával csikargatnák az agyamat, mindemellett olyan belső izomfájdalmam volt, mint egy leszokóban lévő heroinistának. Néha mérhetetlen dühöt éreztem, máskor meg elsírtam magam a Mónika show-n!? Nagyon rossz volt!!!!! De ami még utána jött az maga volt a pokol... Úgy éreztem magam, mintha mindig egy szobába lennék bezárva, pizsamában. Legszívesebben beültem volna az autóba, és kihajtottam volna a világból...vagy még messzebbbbbbb... Visszajött a pánik, halálfélelem, mély depresszióba estem, sokkal rosszabbul voltam mint azelőtt hogy gyógyszert szedtem volna. Az orvos azt mondta amikor ezeket elmeséltem neki: "Albert! Hát ez így nem lesz jó! Magának egy életen keresztül kell szednie a gyógyszereket, úgy néz ki!! Volt már pszichoterapeutánál, hogy feltárják a probléma forrását?" Azt se tudtam hogy van ilyen...persze hogy elmentem! A terapeuta dokinő kedves volt, jó volt vele beszélgetni, egy fél éves kezelés alatt rájöttünk, hogy nálam valószínűleg ez örökletes, nincs mit tenni, hajlamos vagyok a depresszióra és társaira. Már gyerekkoromban furcsa volt, hogy rosszul aludtam, sokat fájt a fejem, volt hogy megszédültem, 17 éves koromban elsírtam magam minden ok nélkül. Ez ok! Megbeszéltük hogy gyógyszert kell szednem.
El is mentem egy jónevű doktornőhöz (6000ft fél óra, de a pénz nem számit csak a gyógyulás!!!!!!) Ő elmondta hogy azért nem érzem jól magam mert alacsony a szerotonin szintem, és ezen gyógyszerekkel remekül lehet javítani! Kezdtük Rexetinnel, majd csatlakozott a Xanax. Ez nem vált be, a Xanaxot felváltotta a Rivotril 0.5 mg, este fél szem.
Végül is ugyanazt szedtem, mint előtte!!!?!? Nem éreztem jól magam, legalábbis nem túl jól....
A Rexetint lecseréltük (kb3-4-hónap után) Zoloft-ra (vagy másnéven Asentra) + Rivotril reggel fél, este egy szem (0,5mg).Valamivel jobb volt, már majdnem úgy éreztem magamat, mint amikor eldöntöttem, hogy abbahagyom a gyógyszereket. Mondtam az orvosomnak (mostmár csak alkalmi 5000-ért...), hogy nekem valahogy nem jó ez a gyógyszer, mert estére letompulok, szürkén látok, néha megszédülök, esténként nincsenek álmaim, bizonytalan, döntésképtelen, érzéketlen és érdektelen vagyok tőlük (se sírni, se nevetni nem tudtam).Ő azt mondta, hogy akkor emeljük az adagot 2×1 Zoloft + a Rivotril. Én úgy is tettem a gyógyulás reményében, hisz most már egy komoly szakember kezel, és azt is tudom, hogy mivel harcolok! De ez sem jött be, szomorúan közöltem hónapokkal később, hogy nem sok minden változott. A Dr.-nő azt mondta: "Kedves Albert! Maga sokkal jobban van, magának ez a gyógyszer a megoldás!" Végül is a pánikroham és a depresszió is elmúlt elég jól, csak épp érzéseim nem voltak (igaz úgy félni sem lehet!)! Addig olvasgattam az Interneten, amíg megtaláltam az 5-HTP nevű aminosavat, ami végül is (tudtam meg) a szerotonin előanyaga! Persze Magyarországon nincs forgalomban, de külföldről megrendeltem, hisz olyan jókat olvastam róla, hogy nem tudtam elmenni mellette!!! (természetes anyag, ami a gyomorban segít előállítani a szerotonint, mellékhatások nélkül). Mikor megjött el is kezdtem szedni. Kb 2 nap múlva este nagyon sokat álmodtam, aminek nagyon örültem, és azután minden este! A közérzetem is kezdett jobb lenni De kb. 1 hét múlva elkezdtek fájni a csontjaim, majd beszakadt a hátam. Abbahagytam az 5-HTP-t.
Mikor legközelebb találkoztam a Dr-nővel, elvittem magammal a szerzeményemet, hogy konzultáljunk róla! Mikor meglátta, úgy nézett az 5-HTP dobozára, mintha haragudna rá! Én mondtam neki, hogy mik történtek, amikor szedtem, erre ő azt mondta: "Kedves Albert!!! Hallottam már erről, de ez nem egy bizonyított készítmény, és Magyarországon nincs is forgalomban! Inkább maradjunk az orvostudomány keretein belül! Magának a Zoloft JÓ! Ha valamit akar még szedni, akkor ajánlom inkább a Remotiv kapszulát (orbáncfű)."
Hiába győzködtem, nem értett meg, úgy éreztem dühös lett rám. Mikor hazamentem nagyon csalódott voltam (már sokadszorra). Sok-sok gondolkozás, mérlegelés után eldöntöttem, hogy mivel gyógyszerekkel együtt nem szedhető az 5-HTP, így abba kell hagynom a gyógyszereket, hogy kitudjam próbálni! Ez komoly döntés volt!!!!
Végül is kisebb-nagyobb elvonási tünetekkel elhagytam lassan a Zoloftot, majd elkezdtem szedni az új kapszulát. A hatás kezdett előjönni, megint álmodtam (az mindegy hogy jót vagy rosszat...de álmodtam!) Kezdtem látni a színeket, kezdett érdekelni a tv-műsor, kezdtek visszatérni az érzéseim!!! Ezután elhagytam a Rivotrilt, most már csak 5-HTP-t szedek napi 200mg-ot. Nem azt mondom, hogy 100%-osan érzem magam , de ha a gyógyszerekkel 40%-os voltam, akkor most kb. 75-80%-os lehetek, ha lehet ilyen csúnyán fogalmazni! A Dr-nőt persze erről nem világosítottam föl, biztos nem tudja, miért nem keresem már egy jó ideje...(1 évig jártam hozzá havi rendszerességgel.)
Úgy érzem, hogy valamit sikerült elindítani, persze hogy az évekig szedett gyógyszerektől mikor tisztulok ki teljesen, azt senki se tudja, de talán egyszer...
Azért írtam le a történetem hogy ezzel talán másoknak tudok adni egy kis reményt vagy esélyt a javulás felé. Vagy aki nemrég szembesült ezzel a problémával, ne egyből a gyógyszerekhez nyúljon, próbálja meg az orbáncfüvet, vagy mivel ez elég "gyenge", ajánlom az 5-HTP-t próbálja ki! Ezzel nem veszíthet.
Mindenesetre mielőtt valaki gyógyszereket kezdene szedni nagyon megfontoltan gondolja át, hogy ez mivel jár, az orvosok szerint semmi rosszal, szerintem meg sok rosszal, hisz én már teszteltem őket! Igaz megszabadítanak a pániktól és a depressziótól, ez nagy megkönnyebbülés De letompítják az ember érzéseit!!
Ennyit szerettem volna leírni, ha volt valakinek türelme ezt elolvasni, akkor köszönöm és remélem, hogy segíthettem!

Kommentár:

Kedves Albert! Köszönöm levelét, és így ismeretlenül is részvétem. Történetében különösen megdöbbentett a Haloperidol és a Kemadrin felírása, amelyek igen súlyos gyógyszerek, pszichotikusoknak szokás adni, nem szorongó középiskolásoknak ambulánsan. Robert Whitaker interjúja ugrik be rögtön, melyben a szerző elmondja, hogyan kísérletezgettek pszichiáterek betegeiken. Úgy látom, ez a mélyen élő "tudományos kíváncsiság" némely hazai pszichiátertől sem idegen. Ugyancsak pikáns fordulat az állítólagos pszichoterapeuta, aki hosszú mély beszélgetések után arra lyukadt ki, hogy Magánál ez örökletes dolog, és nincs más, mint gyógyszert szedni. Persze nevezhetném ezt az állítólagos szakembert ütődött dilettánsnak is, de kedves Albert, ez annyira elütne a Maga udvarias stílusától. Maradjunk annyiban, hogy pszichoterápiának álcázott fecsegéssel nem lehet genetikai vizsgálatokat elvégezni. Ez idő alatt egy valódi terapeuta nem a génjeit fürkészte volna, hanem megtanította volna szorongástkeltő gondolatait módosítani, és mondjuk relaxálni. De hát talán azért nem tette, mert felmérte, hogy ez bizony kőkemény genetika, itt nem segít más, csak a csodagyógyszerek. Hogy ezek közül melyik hatott, azt nem nagyon tudhatjuk. De kétségtelen, hogy a Rivotril elkábít, az antidepresszánsok pedig kémiai lobotómiát hajtanak végre, vagyis kissé lekapcsolják a frontális lebeny működését. Mint kedves Albert tapasztalta, ilyenkor megszűnnek az érzelmek, az ember többé nem álmodik, és jámbor robotemberként végzi a munkáját. Végülis ez a cél, nemde? Persze, Albert, Maga javíthatatlan, Maga érezni akar meg gondolkodni. Nem tudta, hogy ezt nem szabad? Szegény dokinőt meg nyaggatta az 5-HTP-vel? Óh, ő már hallott valamit erről. Milyen érdekes, hogy hallott már valamit arról, amiből szakvizsgáznia kellett. Na de hát emberek vagyunk, ki nem felejt. A vizsgára bevágott anyag ugye gyorsan elszáll. Emberek kezeléséhez nem kell az a sok rizsa. Ki melyik részt tanulta meg jobban, egyikük Haloperidolt szeret felírni, mások különféle antidepresszánsokat kedvelnek, megint mások szeretik mindenkiben felfedezni a mániás-depressziót...Ettől sokszínű és érdekes a világ, hogy ahány pszichiáter, annyi egyéniség, annyiféle diagnózis és gyógyszer. Mert amúgy, hogy mit is írnak fel, olyan mindegy, nem igaz? Végül is ki tudja, ezek a szerek mit is csinálnak, na és kinek mi is a baja? Hát írogatjuk, aztán majd csak kisül valami belőle. A mi Albertünk azonban hálátlanul megsértődött, és úgy döntött, majd ő meggyógyítja magát. Kiszállt a pszichiátrizálódunk nevű társasjátékból, amikor neki lett dobása. Hatost dobott, és tessék, az Internetet kezdi bújni nagy kevélyen, hogy ő majd okosabb lesz a doktoroknál. De lám! Egy nem is forgalmazott, nem is ajánlott cucc használni kezd Albertnak. Újra álmodik, újra érez. De Albert! Nem zavarja magát csöppet sem, hogy Maga illegális úton gyógyult meg? Én úgy gondolom, törvénytisztelő polgár inkább belehal a törvényes kezelésébe, semmint hogy törvénytelen eszközökkel meggyógyuljon. Nem érez legalább egy kis bűntudatot? Na és a közös sors? Albert! Más csak szenvedjen, tartsa el a pszichiátereket meg a gyógyszeripart, Maga meg csak úgy önkényesen kivonja magát ebből, és meggyógyul? Kedves Albert! Mit gondol, mi lenne itt, ha minden beteg csak úgy fogná magát, a saját kezébe venné a sorsát, és csak úgy meggyógyulna? Hm? Jól is néznénk ki!

Szendi Gábor

 

 NAGYON TANULSÁGOS ÉS IGAZ!

 

 

 

 

 

gombóc63 Creative Commons License 2015.06.13 0 0 2731

A helyzet az, hogy én már az életemet nagyon is rendbe tettem, ahogy olvashattad pszichoterápiára is jártam, és bár valamennyire hiszek a minden betegség lelki okokra vezethető vissza cÍmű műsorban, no de nem vakon! Őszintén szólva ha 29 évesen 10 éve szeded a gyógyszert a legkevesebb okod neked van azt mondani, hogy számomra nincs kiút, ezek szerint te nem teszel egyebet magadért mint hogy kapkodod a bogyót és most sopánkodsz. Messze nem szedtem ezt a gyógyszert ilyen hosszú ideig, mert máshogy próbáltam megoldani a gondjaimat. Úgyhogy nézzél erősen magadba mielőtt mások felett itélkezel!

Előzmény: fűbenfábanorvosság (2728)
GPeti1977 Creative Commons License 2015.06.13 0 0 2730

"Ugyanis minden betegség pszichoszomatikus eredetű azaz lelki. Minden onnan ered."

 

Bárcsak ilyen egyszerű világban élnénk!

Előzmény: fűbenfábanorvosság (2728)
Antisystem Creative Commons License 2015.06.13 0 0 2729

 Neked sose lesz kiútad meg a tövvieknek amíg nem teszed rendbe az életedet. Ugyanis minden betegség pszichoszomatikus eredetű azaz lelki. Minden onnan ered.

Legyen neked a te hited szerint:)

Engedelmeddel én meg arra vagyok allergiás, ha valaki erről kezd győzködni... tudod milyen érdekes tapasztalat, amikor az ember 10 évig szenved a lélekkufárok gyűrűjében miközben egyre rosszabbul van és szétesik körülötte minden, család, egzisztencia... majd végre eljut egy olyanhoz, aki kiírja a gyógyszerét, és pár hónap alatt jól lesz - és kezdheti a legelejétől az új munka-egzisztencia-párkapcsolat felépítését, 10 évnyi veszteséggel, hála annak, hogy addig a balsorsa csak elfuserált lélekturkálókkal hozta össze, ha pszichológus - ha pszichiáter.... és a szabad orvosválasztás (80-as évek) még a jövő méhében rejtőzött?

 

ÜdV

Előzmény: fűbenfábanorvosság (2728)
fűbenfábanorvosság Creative Commons License 2015.06.13 0 0 2728

Tudod a legtöbb ember cseppet sem sejti,hogy ezek ennyire veszélyes gyógyszerek. 
Mivel a legtöbb ember élete során max antibiotikumot szed amit a kura után gond nálkül letesz ezért a legtöbb ember el se tudja képzelni hogy milyen szerek ezek amíg nem szedik be. Teljesen szétzilálja a központi idegrendszert de had ne kelljen már ezt ragoznom tovább.... Neked sose lesz kiútad meg a tövvieknek amíg nem teszed rendbe az életedet. Ugyanis minden betegség pszichoszomatikus eredetű azaz lelki. Minden onnan ered.

Előzmény: gombóc63 (2727)
gombóc63 Creative Commons License 2015.06.13 0 0 2727

Tudod az a baj, hogy amikor 10 éve felírták neked először a gyógyszert nyilván volt valami problémád, nem tájékozódtál felőle, hanem mint legtöbb betegtársad te is bevetted, mondván egyszerű megoldás és majd segít. Szerintem itt követik el az emberek a hibát. Utána már évek múlva lehet fújtatni, hogy nem tudok leszokni, ilyen-olyan tüneteket produkálok. A betegtájékoztatóban akkor is benne volt már mit okoz és senki fejéhez nem tartottak pisztolyt, hogy vegye be. Ezzel senkit nem akarok bántani vagy megkövezni, de mindenkinek a saját döntése beveszi vagy nem, valamint, hogy meddig szedi. Tény, az orvosok sokszor nem mondják, hogy állj le, de ha jól vagyok, ha javult az állapotom nem fogom szedni.

Én kizárólag a torokszorításom miatt szedtem, szedem, a szorongásomat pszichoterápiával kezeltem, hál ég nem tökéletesen, de elég sikeresen. Mivel a problémámmal nem tudok mit kezdeni ezek után se fogok szenvedni, használni fogom. Biztos van még aki átélte ezt a megfulladok érzést, amikor a saját nyáladat alig tudod lenyelni úgy összeszorul a torkod:-( talán ezek az emberek megértenek. Szerencsére a Frontintól elmúlik, így x hét vagy hónap után elhagyhatom. És el is hagyom. Ha pechem van, mint most is kezdem elölről:-(

Meddő vita....mindig is lesznek gyógyszerpárti és gyógyszerellenző emberek. Bár nem az a célom, hogy gyógyszereken éljek de ha attól vagyok jobban nincs kérdés számomra.

Előzmény: fobenfabanorvossag (2717)
fűbenfábanorvosság Creative Commons License 2015.06.13 0 0 2726

Figyelj. Annyit már megtapasztaltam az utóbbi évtizedben( és sajnos elég fiatalon),hogy rájöjjek arra  a "pszichiátria" az emberiség modern temetője. A naiv embert odavezényli a háziorvosa csak mert látja rajta ,hogy "szorong" az ember meg "zavart" leginkább anyagi okok miatt aztán diagnosztizálnak egy kitalált betegséget ami nem is betegség amire feltudnak írni egy nyamvadt mérget ami tönkretesz.(mindezt nem csak az én tapasztalatomból írom) 
Senki se akarja nekem bemesélni ,hogy egy gyógynövényes terápia nem lenne hatékonyabb. 
Arról nem is beszélve ,hogy az NEM OKOZ FÜGGŐSÉGET, VALAMINT NEM LESZEL DROGOS ÁLLAPOTBA HA NE ADJ ISTEN ISZOL 1-2 SÖRT A HAVEROKKAL!Egyébként meg drogos állapot jön létre ha nem iszol alkoholt szedés közben.
Aztán pl ha már  Frontinról beszélünk. NEM SZABADNA az orvosoknak 1 hónapnál tovább felírni a receptet.
De a legtöbb ember élete végéig szedi mert ha akarja se tudja letenni. 
Vagy ha igen akkor visszaszokik, de ha mégis végleg le tudja tenni valami károsodása vagy valami egyéb zavara biztos hogy keletkezni fog, a szer megvonás mellékhatásaként.

Antisystem Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2725

Köszönjük szépen a sciento-reklámot.... na látod, most sikerrel megtaláltad azt, amelyik a gyógyszer-multiknál, meg az "alternatív"-lehúzóknál is sokkal rosszabb... mondhatni, a legalja...

Pedig csak idáig kellett volna elnézned: http://emberijogok.hu/mi_a_cchr.html

 

ÜdV

 

Előzmény: fűbenfábanorvosság (2724)
fűbenfábanorvosság Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2724
Antisystem Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2723

Nézd, mindenki a saját sorsának pogácsa... (by Holló szinház)

 

ÜdV

Előzmény: fűbenfábanorvosság (2720)
Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2722

Tehát csak egy út marad,az előrevivő .........És ez sztem így jó

Ezelvoltam:-) Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2721

A rossz hír az h állitólag aki visszaveszi már nem hat úgy,ill. sokkal több kell esetleg a kívánt(???) hatás eléréséhez

Előzmény: fobenfabanorvossag (2713)
fűbenfábanorvosság Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2720

Ha olvasod ezen fórumot értelmesen akkor feltűnhetett , hogy a többség szabadulni akar ettől a "legális drogtól". Téged meg csak sajnálni tudlak mert már a jó öreg gyógyszeripar szépen manipulál. Szándékosan drogost csinálnak a normális emberekből és ez több mint felháborító. 
Tudod 10 éve nem kértem tőlük hogy gyógyszerfüggővé tegyenek! Mégis örömmel azzá tettek.
De rendbe hozom magam és nem leszek a kuncsaftjuk. 

Antisystem Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2719

Nézd, kinek mi, nincs két egyforma emberi szervezet. Nekem pl. a legelső létező antidepresszáns, a Melipramin (Magyarországon 1962 óta), mindig hónapok alatt helyrehoz, és 1-2 évi szedés ad utána 6-8 gyógyszer nélkül tünetmentes évet... a Szendi-féléket meg csókótassam... (pont ugyanolyan gusztustalan vámszedői a legjövedelmezőbb legális üzletágnak az egészség- és szépségiparnak, mint a gyógyszer-multik, csak ők az onnan lepattanó csalódottakra vetődnek, és őket kopasztják) Én - legnagyobb búbánatukra - egyiket sem vagyok hajlandó pénzzel tömni, se az "új NYUGATI multixarra" se a "legújabb alternatív csodaszerre" nem vagyok hajlandó egy petákot se kiadni, jó nekem a TB-ellátás, meg a témában legősibb és legolcsóbb magyar gyártású gyógyszer....

 

ÜdV

Előzmény: fobenfabanorvossag (2718)
fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2718

Már megbocsáss de ha te ennyire okosnak érzed magad akkor mondd meg mi a megoldás? :) Mert arról egy szót sem papoltál..

Előzmény: Törölt nick (2710)
fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2717

A legbutább dolog elfogadni a függőséget , hiszen ez fokozatosan leépít. Tudod 29 évesen már a memóriám sincs a toppon. Ez mind ezeknek a nyomorult szereknek köszönhető.Félre ne érts én senkit se akarok meggyőzni az igazságról csak segíteni annak aki meg akarja magát menteni amíg nem késő..

gombóc63 Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2716

Lassan azt érzem, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb leszokója, minden különösebb tünet nélkül el tudom hagyni. Igaz sose szedtem évekig és a dózisom se túl magas. De sose leszek meggyőzhető, ezt a torokszorítást nem vagyok hajlandó tűrni akkor ha ennek a gyógyszernek a segítségével megszabadulok tőle. Legutóbb szűk 2 éve tört rám, azon a pokoli meleg augusztus elején. Igaz akkor volt okom a szorongásra is.

Előzmény: fobenfabanorvossag (2713)
fobenfabanorvossag Creative Commons License 2015.06.12 0 0 2715

Idegrendszer erősítése? Akarattal, azt mondják, az idegeinkkel rendbe lehet hozni akarattalDe vannak idegerősítő teák - a citromfű és az orbáncfűA citromfüvet korlátlan ideig lehet inni, az orbáncfüvet nem. És van egy csodálatos teánk, ami elmondok, ha megengedik. Van egy menta, az a neve, hogy bugás macskamenta, egy öreg barátom mondta nekem, mutatta meg ezt a füvet. Azt mondja ez volt a magyar táltosok itala, azt mondja a magyar néphagyomány. Elkezdtem utána érdeklődni, megnéztem a latin nevét Nepeta pannonica L., Linné törzskönyvezte. Elkezdtem érdeklődni erdélyiektől, szlovákiai magyaroktól, mindenhol ismerik, ők is azt mondják, hogy nagyon jó. Legutóbb egy doktornő kérdezte tőlem, hogy mit tud ez a táltosok itala? Mondom neki, hogy Erdélyben úgy tartják, nagyon jó emésztésjavító. Szlovákiában nagyon jó torokfertőtlenítő, az én nagyanyám azt mondta, nagyon jó idegnyugtató. Erre a doktornő, akkor mindent tud. Két éve vizsgálja a Semmelweis Egyetemmel Kéri Ágnes professzornő, most már kijelölte a helyeket, hogy honnan vigyük. Csodálatos eredmények vannak vele. Egyetlen könyvben szerepel, a Jávorka - Csapodi: Erdők-mezők virágai. Hihetetlenül jó az immunrendszerünkre is.

 

 

 

Írta: Szabó Gyuri bácsi, - a Bükkszentkereszti füves ember októberi előadása.    2010. December 21. -részlet-

 

 

 

 

Írta: Szabó Gyuri bácsi, - a Bükkszentkereszti füves ember októberi előadása.    2010. December 21. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!