Keresés

Részletes keresés

muphrid Creative Commons License 2004.10.08 0 0 112

Meg lehet szerencsed, hiszen ha hetek viszonylataban nezzuk az idojarast, ezen a heten hatarozottan melegebb van, mint a mult heten volt. Meg amugy is meg csak oktober van, nem kell meg a telet ennyire emlegetni (meg a rossz idot...). Oktober meg harmatos, paras, kodos zuzmaras. Meg az is szep, a zuzmara, ami ra van dermedve, fagyva a halokra, fakra... Szoval ne add fel!

Igaz, hogy pokot nem lehet majd olyan gyakran fotozni, csak a szobaban rejtozkodoeket... Annyira nem banom, de majd sokat fotozom a Lujzat mindenfele pozban (jo modell!! :))))...

Előzmény: fokhagymabors (111)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.10.07 0 0 111
valamelyik nap utaztam vonattal. A reggeli harmat lecsapódott a pókhálókra, és gyönyörűen kirajzolta a szálakat. Ha tehetem - de már nem fogom, mert rosszra fordul az idő - szóval le kellett volna kapni fényképezővel... mindegy...
muphrid Creative Commons License 2004.10.07 0 0 110

Sot! Itt a mar emlegetett, de sajnos nem kitargyalt csikoshatu is! :)))

 

darazs
Előzmény: fokhagymabors (108)
muphrid Creative Commons License 2004.10.07 0 0 109
sajnos nem sajat... :( Neten talaltam. De tenyleg nagyon jo kep! :)
Előzmény: fokhagymabors (108)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.10.07 0 0 108
ez nem semmi! Saját készítés? Olyan, mintha félig a röntgen-tartományban készült volna:-) 
Előzmény: muphrid (107)
muphrid Creative Commons License 2004.10.07 0 0 107

Annyira elszoktam a pokok latvanyatol (Lujza mindig kivetel! :)))), hogy ezt meglattam, es kirazott a hideg...

pok

muphrid Creative Commons License 2004.10.07 0 0 106

Engem nem kell meggyozni... En elhiszem... :P

Nagyon behalt a forum... Mi van veletek?

Előzmény: sileR (105)
sileR Creative Commons License 2004.10.06 0 0 105
kezitcsókolom, én ártatlanal maszületett barika módjára pusztán todományos szemszögből közlítettem a kérdést...
Előzmény: muphrid (103)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.10.06 0 0 104

hoppá!!! hát ez az! combok meg szexek emlegetése természetes, de a reakcióink meg nem, mi? Hogy provokáltak? Hogy visszaéltek nagyfokú vizualizációs képességünkkel? Most meg mi vagyunk a bűnöző elemek?

 

(Szindbad, ugye, hogy Neked is rögtön el kellett képzelned azt a combos sztorit? És még mi vagyunk a rosszak...)

Előzmény: muphrid (103)
muphrid Creative Commons License 2004.10.06 0 0 103
Azert le sem tagadhatnatok, hogy pasik vagytok... Amig csak a "celobjektumrol" van szo, addig neha-neha 1-1 beirogatas. Nade! Ha valaki combokat meg szexet emleget... Napok ota nem volt itt ekkora forgalom... Persze most sem a pokokrol volt szo... pasik... :))))))
Előzmény: fokhagymabors (102)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.10.06 0 0 102

különösen a "kuki" és a "nunusbejárat" kifejezések miatt iziben valamiféle xxx hardcore bizarr animál karanténba kerülnénk a husz-on belül, minden bizonnyal...

 

azér... jó, hogy az evolúció nagy versenyében a pókok sose voltak előzési pozícióban velünk szemben, nagyon durva mozik születhetnének ebből a dupla szájmelletti nunus-kuki anatómiából, hejha!!

Előzmény: sileR (101)
sileR Creative Commons License 2004.10.06 0 0 101
tekintve, hogy a him pokoknak ket "kukijuk" is van ráadásul a szájhoz meglehetosen kozel, a nostenyeknek pedig ket nunusbejarat, azt hiszem meg a HUSZban is az extravagansabb topikok kozott lenne az "animal szex pokokkal"... :)
Előzmény: Mad árka (99)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.10.06 0 0 100
átkérjük magunkat a husz-ba? Jó ötlet, támogatom!
Mad árka Creative Commons License 2004.10.06 0 0 99
Aha! Animal szex pókokkal, mi? Na persze! :)
Előzmény: Törölt nick (97)
muphrid Creative Commons License 2004.10.06 0 0 98

Az okolbe szoritott arc az erdekes dolog lehet...

Es ha mar ilyen mezitelen combok villannanak fel, akkor mar egeszen maskent kene hivni ezt a topicot... :)))

Előzmény: Törölt nick (97)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.06 0 0 97

Ej lanyok, lehetne sajat fotokat is feltenni a forumba kulonbozo temakkal, peladul okolbe szoritott arcotok szornyu sikoly kozepedte, amit egy pok valt ki, vagy esetleg Madarka meztelen combjain maszkalo rovarszeruekrol... :)

Mad árka Creative Commons License 2004.10.05 0 0 96

Hehe :)). Lassan átkeresztelhetnénk ezt a topikot Szívbaj és halálra.

Egyébként nemrég költöztem be a koliba, s az erkélyajtóm üvegéhez egy hízott keresztes akkora hálót font, hogy simán a fejemre húzhatnám. Izibe' le is fotóztam, majd otthonról fel is töltöm. Ez a pók életben maradt, azóta is ott lakomázik (remélem, nem a szomszédomat :D), s hamarost premierje lesz az Indexen is.

muphrid Creative Commons License 2004.10.05 0 0 95

Ez hozta ram a fraszt vasarnap este... A pasimmal nyirattam ki. Es nem akarta, de miattam megcsinalta. (ezt o diktalta...)

sarga
muphrid Creative Commons License 2004.10.04 0 0 94

Ez klassz volt! :))))) Szetrohogtem magam! :))))) Allati jol irsz! :))))

Milyen bogar volt az aldozatod?

Előzmény: Mad árka (92)
muphrid Creative Commons License 2004.10.04 0 0 93

Ez az egy lesz, igerem! :) Kulonben kutyas forumon is vagyok! :)))

Tunderi
Mad árka Creative Commons License 2004.10.02 0 0 92

A következő kis szöveget még az előző vizsgaidőszakban írtam. Benne van minden, ami anyu bogarak iránti érzelmét érinti.

 

 

Kis éji horror

 

Még mindig vizsga által megnyomorítva, de az élvezeteket ösztöndíj pályázatokkal megspékelve birtokba vettem az éjszakát. Kakas vagyok a szemétdombomon, aki úgy trónol a tonnás könyvek és kiegészítő veszélyes szeméthulladék felett, mint betonszarkofág az urán fölött. Az exterior területeket (wc, hűtőszekrény, számítógép, ágy) az aktuális pánik mértékének függvényében látogatom. (Gy.k. minél nagyobb a rettegés, annál többet.) Ámde egyszer eljön mindennek az ideje, ezúttal annak a helynek a felkeresése következett, ahová a kakasok is gyalog járnak.

 

Éjjel negyed háromkor Bruce Lee-t idéző szemekkel és mezítlábas párducmozgásommal vettem egy balkanyart, majd a klotyóajtó kilincsére téve kezem lassan lenyomtam azt. A némafilmek után megalkottam a merevfilmek fogalmát, mivel már az ajtón való bejutás által okozott erőfeszítés is létveszélybe sodorta a homeosztázisomat. A csempéken felkapaszkodva utolsó lélegzetemmel (noha azért azt tudjuk, energia nem vész el, csak átalakul dögfáradtsággá) rávetettem magam a kapcsolóra és lőn világosság. Legalább ott.

 

A kis teret elöntő fényáradat még szűkebbre húzta a szemeimet, de még így is láttam azt az irreálisan nagy árnyat, ami a kövön alul elmasírozott. Ráadásul olyan gyorsan és akkora árnyékot vetve, hogy eredetileg aranyfüst-vastagságú szemeim is felfogták a látványt. Hát, ennek fele se tréfa, gondoltam, végérvényesen begolyóztam, hozzátok a kényszerzubbonyt, Hárs-hegy, szanatórium, ideggondozó, 101-es szoba. Hogy biztosan letagadni se tudjam az elhatalmasodó paranoiát, belestem a wc mögé.

Erre két darab négycentis csáp integetett vissza.

 

Mindez persze önmagában még nem lett volna sokkoló. Feltéve, ha a két csáp nem végződik egy lepetéztetően méretes bogártestben. De abban végződött, ezért ott helyben méhviaszt köptem és kaptárt dagasztottam az első érzelmi hullám hatására. Második gondolatom már szalonképesebb volt, ugyanis megelégedéssel töltött el, hogy ezen a setét éjszakán maradtak nálam is rusnyább lények.

 

A bogáréletre is vonatkoztatott Monroe-elvet gyakorlatban is alkalmazva a be nem avatkozás politikáját kívántam alkalmazni. Jól ellesz az ott reggelig, anyám halálravált sikolya ugyan mindenkit ki fog verni a hetedik théta szintből is, de legalább röhögünk egy jót. Fázott már a meztelen lábam a kövön, úgyhogy tetté kellett fordítani a társas viszonyt a klotyóban. Óvatosan megközelítettem az objektumot, s már majdnem rácsüccsentem, amikor éreztem, hogy valami tett egy kísérletet a sarkam alatt való áthaladásra. Ebben a pillanatban jöttek a csodás, ősi reflexek: segg fel, sarok le [reccs], teli tüdőből egy éjszakát áthasító ordítás és ezerrel kirohanás. Öblös, adott pillanatban momentán nem túl nőies hangomat szülőanyai részről történő hétszáz decibeles JÉÉÉÉZUSÚRISTENMIAF*SZVAN??? követte.

 

Éjjel 3 óra 20 perc. Az előszobába lélekszakadva elérve rájöttem, hogy az üvöltésemmel nem segítem elő a kérdést, a wc-ben attól még hulla fekszik, s a viharos sebességgel közeledő szülők frász-szintjét látva úgy éreztem, hamarosan az előszobában is egy tetem fog kiterülni... Anyu shar-pei fejjel, Zeusz villámaival és Poszeidón szigonyával érkezett. Meglátta a fehér kövön zsigerig kitárulkozott kitinpáncélost, kis híján ráhányt és feltette a tízpontos kérdést: „...Uramatyám... ez szörnyű... ez... ez... ez a tied???”

 

 

A nyolcadik utas a bogár forgatása után romokban hevertem. Leendő biológusként mezítlábbal ritkítom a városi lakások amúgy se túl nagy biodiverzitással rendelkező faunáját. A minden fóbiának van valami valós alapja elvet követve azóta már begyakorolt mozdulattal, egészen kis látószögből is fel tudom mérni, mi rejtezik a wc mögött.

 

Madárka alternatív biológia óráját hallottátok az „élet mindig hordoz valami tanulságosat” kezdetű elv jegyében.

 

Mad árka Creative Commons License 2004.10.02 0 0 91

[Szerintem gyere át a Játék a kutyával topikba, ott biztos kíváncsi fülekre lelsz! Persze itt is :). Most viszont rohannom kell...]

Előzmény: muphrid (90)
muphrid Creative Commons License 2004.10.02 0 0 90

Na, errol mar nem tudom, mi... Talan az oriaspokok cimu film?! Csak tipp volt! :)

 

Most kicsit nem pok, de muszaj elmeselnem, mert nagyon fel vagyok porogve az esemenyektol! Voltam kutyakiallitason! Es fotoztam rengeteget, es kutyaztam rengeteget! :))) Basset hound, Beagle, Erdélyi kopó és Bloodhound (Angol vereb) volt jelen, meg odatevedt egy Mopsz, egy Bernathegyi, meg egy pici Spaniel...

Ha esetleg erdekel valakit, hetfon szivesen berakok egy fotot... de csak akkor!

 

A Banyapokos jelenet az durva... Frodo osszeveszik Samuval, es Samu elindul visszafele, aztan Frodo talalkozik ezzel a gyonyoruseggel, es jol beszovi nyakig. Aztan jon a Samu es megmenti. De nem olik meg! :))) Meg elkaphat barkit! :))))

Előzmény: fokhagymabors (89)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.10.02 0 0 89

a 3. részben (Viggo Mortensen visszatér)

 

de hogy minden gonosznál van még gonoszabb, íme, van, ami még a banyapóknál is sokkal gonoszabb!

 

 

Előzmény: Mad árka (88)
Mad árka Creative Commons License 2004.10.02 0 0 88

Ez a Gyűrűk urában volt...? Pedig azt hittem, láttam :-/. De tényleg láttam, mindenesetre ez melyik részben volt?

 

--

Hogy anyu mennyire "szereti" az ízeltlábúakat, arról majd bemásolok egy rövid történetet mindenki okulására ;).

Előzmény: muphrid (87)
muphrid Creative Commons License 2004.10.01 0 0 87

Egyebkent nagyon meg voltam love a Gyuruk Ura ezen reszenel... Nem mertem odanezni, de mivel erdekelt a cselekmeny, ezert megis leselkedtem... Borzaszto...

Meg azt figyeltem, hogy miben hasonlit, meg miben kulonbozik a Lujzahoz/tol.

Előzmény: fokhagymabors (85)
muphrid Creative Commons License 2004.09.30 0 0 86
Komolytalan vagy... :))))))
Előzmény: fokhagymabors (85)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.09.30 0 0 85

Na várjatok!

A banyapók! Az nagyon veszélyes állat:

 

muphrid Creative Commons License 2004.09.30 0 0 84

Talaltam nemi infot angolul... erdekes, de nem forditom le senkinek sem!!! :P

cikk
muphrid Creative Commons License 2004.09.30 0 0 83

Ezt is azon a honlapon talaltam. Na ez aztan a nem mindegy! :)))

beka

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!