Keresés

Részletes keresés

artist_not_engineer Creative Commons License 2020.12.14 0 0 21512

Köszönöm.

Nekem is eszembe jutott ez. Aztán csak azért írtam le, mert jól esett.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (21509)
Rolexfan Creative Commons License 2020.12.13 -6 1 21511

Szerintem kár győzögetni bárkit. Ugyanis nem arról van szó, hogy ő buta mi, meg akik érzünk ebben izgalmat okosok vagyunk.

 

Ez lelki beállítottság kérdése, esetleg az lehet a gond, hogy miért irogat ide, ha nem tartja ezt jónak. 

pantiboly Creative Commons License 2020.12.13 -1 2 21510

Ne haragudj,tényleg nem bántani szeretnélek,de...

Hogy magyarázzam ezt meg egy olyan embernek,aki ebből az egészből semmit nem ért?Akinek ez sok,de főleg sokk!!

Mi több ellenzi azt!Ám valamiért még is itt vagy e topikban. Nem lehet hogy te egy hasonló est miatt egy rosszul járt valaki vagy,akiknél ez megtörtént és a férj vagy a nő elcsábult és rossz vége lett ennek? Nos sajnos ez is benne van a pakliban,de épp ezért csak olyanok élvezzék ezt,akik között tökéletes a harmónia a bizalom! De folytatom a sort.

 

1< nem odadobjuk,nem donjuk oda!

2< még a szerelmem ,a párunk sem a tulajdonunk. megparancsolni ilyent és hasonlóakat tehát senki nem tehetne, a párjával

Más félrelépni alattomos sunyi módon erotikát lopni a másik tudta nélkül,és más belemenni élvezni egy olyan dolgot melyet közösen megbeszélünk elképzelünk,és  élvezünk.

Ismétlem,akárkiknek ez a "sport,, nem való.Tudod,van olyan tv műsor,ne próbálják ki otthon,és csak erős idegzetűeknek.... [bocsánat a közhelyért]

Hogy engem is tudj hová tenni,leírom neked,és az a férfi vagyok akit beengedtek két ember csodálatos mély titkos és bizalmas kapcsolataikba a párok!! hálistennk nem is egy![gyorsan ideírom túl sok azért nem volt] Én tehát az vagyok aki szeretkezik a feleséggel. Elmondhatom ettől csodálatosabb dolgot aligha kaptam az égiektől . Belépni egy harmonikusan működő mély tiszteleten és szeretetben élő pár szentélyébe,akik megbíznak bennem,  kedvelnek elfogadnak és ágyukba engednek. Nos ez több mint bizalom mint elfogadás mint tisztelet.Leírhatatlan érzés úszni fürödni ebben az ajándékban és nem is magamévá tenni a hölgyet hanem inkább kényeztetni elhalmozni az erotika ezen többszörösével, látni a szemében a gyönyört a kedves hálát amiért a nő többszörösen is kényeztetve van és nem bűntudatot érez hanem hálát izgalmat orgazmust!

 

Mindenkitől bocsánatot kérek a pontatlan de őszinte saját átélt fogalmazásomért! Szerettem volna ennek az embernek saját szavaimmal élményemmel leírni, milyen is ez a világ,melyet ő nem is ért,  nem is szereti,  és nem is szeretné ezt átélni! Nos élvezze a kedvesével azt amit ők kettesben alakítanak ki e téren az ágyban,és bárhol a közös életükben!

Ámen :))

Előzmény: Törölt nick (21505)


Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2020.12.13 0 0 21509

Szerintem a kérdező nem az a súlycsoport, aki érteni fogja az okfejtésedet....
úgyhogy bár szép és egyetértek vele, mégis fölösleges.

Előzmény: artist_not_engineer (21506)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.13 0 0 21508

Abszolut egyetértek veled !

Előzmény: artist_not_engineer (21506)
alezredes 1 Creative Commons License 2020.12.13 -3 0 21507

Hagyd .........

Előzmény: artist_not_engineer (21506)
artist_not_engineer Creative Commons License 2020.12.13 -3 3 21506

A szex jó, ha két ember szabadon játszik egymással.

Akkor is jó, ha többen játszanak egymással.

A szexet nézni is jó.

A változatosság gyönyörködtet. Tehát kifejezetten izgalmas nem mindig ugyanazzal csinálni.

Miért kényszerítsem a szerelmemet, akinek jót akarok, hogy a kapcsolatunk végéig csak velem szexeljen? És fordítva is.

Plusz van valami extra izgalom abban, ha a szerelmem éppen mással van. És nézni is kicsit jobb, mint idegeneket.

 

Másik nézőpont: A kapcsolatot és a szerelmet kifejezetten elmélyíti ez a cinkosság. Összekacsintunk, hogy nekünk ilyet lehet. Idézgetjük a szexpartnereink beszólásait. Együtt nézzük az embereket az utcán, szórakozóhelyen, és ajánlgatjuk őket egymásnak. Sok férfi rá sem nézhet más nőre az utcán, mert olyan féltékeny a partnere. Az én feleségem felhvja a figyelmemet egy-egy szép dekoltázsra vagy popisra, és kikérdezi, hogy mit csinálnék vele. :-) Szerintem ez szuper.

 

> hogy tudod odadobni

Senki nem dob senkit. Nem vagyunk egymás tulajdonai.

 

> egyik karjából a másikba dobja magát

Mondom, hogy nem dobálózunk. :-)

Szuper dolgok: Körönként partnert cserélni. Szex közben nézni vagy akár át is nyúlni a másik párhoz. Nézni, érinteni és érintve lenni akár egyszerre többekkel is. Aztán két menet között megizzadva, meztelenül beszélgetni. Volt már hogy az istenhit és a vallásosság különbségét boncolgattuk angolul. (Éppen volt külföldi résztvevő is.) Ezek az élmények hosszan velünk maradnak.

Előzmény: Törölt nick (21505)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.13 -1 3 21505

Én csak azt nem értem mi a jó abban hogy nézitek hogy a szerelmetek mással szexel!  Ha szereted a párod hogy tudod odadobni más férfinak??? Nekem ez sok... Nem akarok senkit sem megbántani! De a nőket sem értem, egyik karjából a másikba dobja magát... 

Előzmény: pantiboly (21501)
alezredes 1 Creative Commons License 2020.12.13 0 0 21504

Viszont amikor csak kettesben voltunk a nővel, két három ilyen alkalom volt, akkor iszonyú ideges és gátlásos volt

 

Azt egy alkalmat visszanézve mikor nem voltam ott, és kettesben lehettek, semmiféle gátlásosság, vagy bármi más a srác részéről akár, nem volt, azokhoz az alkalmakhoz képest, mint amikor ott voltam.

Előzmény: Rolexfan (21499)
Rolexfan Creative Commons License 2020.12.13 -7 1 21503

Azért ne menjünk le trágárba...

Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2020.12.12 0 2 21502

Erre mondják, hogy valaki házhoz jön a lóf@szért? :D

Előzmény: Törölt nick (21500)
pantiboly Creative Commons License 2020.12.12 -1 2 21501

Ez a topik nem a te eszedhez valóóóóóó!!!

Ám ahogy olvaslak ,a többi sem!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2020.12.12 0 2 21500

Neked is csak gratulálni tudok! Jó lehet ezeknek a csajoknak, félre se kell lépni, mert a párjuknak bejön ha megcsalják.. 

Előzmény: Mézesbödön69 (21495)
Rolexfan Creative Commons License 2020.12.12 -6 0 21499

Találkoztam én a barátom feleségével úgy is, hogy ő, a barátom nem tudott róla. Ezt nem én kezdeményeztem, nem is mertem volna a barátom miatt. Ő szólt, amikor a férje kiment a mosdóba: Miért nem hívsz fel a munkahelyemen? Csak bámultam.

 

Viszont amikor csak kettesben voltunk a nővel, két három ilyen alkalom volt, akkor iszonyú ideges és gátlásos volt. Fura, de kezdeményezőbb, nyitottabb volt amikor a férje is ott volt. Pedig azt tudom, hogy a barátomnak tagadta, hogy őt izgatja a 3-as. Úgy adta be neki, hogy csak az ő kedvéért ment bele. Persze a barátom is rájött, hogy ez csak duma. Egyszer azt írtam a nőnek, hogy azért rossz nekem a 3-as mert nem becézhetem: Édesem, drágám, szerelmem. Erre azt írta Hát igen ezt nem tehetjük meg! Pedig ez is jó lenne nekem, ez is hiányzik, ezért se tudok kilépni ebből a furcsa, gyakran kínzó viszonyból.

 

Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2020.12.12 0 0 21498

Hehe!
Ez ismerős! Érdekes, hogy én is pont ahhoz a nőhöz ragaszkodtam érzelmileg leginkább, aki ezt csinálta velem :D

De hát ezért szeretjük őket! :)

Előzmény: Rolexfan (21496)
OGyuri974 Creative Commons License 2020.12.12 0 1 21497

Valószínűleg ez az egész helyzet valahol piszkálgatja a lelkiismeretét és emiatt időnként meginog.

Amikor azt írja,hogy érzelmek nélkül nem is menne neki,meg egy érdekes dolog és némileg emlékeztet a feleségemre.

Tőle is sokszor hallottam már, hogy csak akkor tudna lefeküdni valakivel, ha érzelmek is vannak a háttérben legalább valamilyen szinten.

Ez egészen addig így is van, míg valaki fel nem izgatja,vagy valami módon meg nem mozgatja a fantáziáját.

Lehetnek ezek külső jegyek de lehet egy érintés is.

Valószínűleg ez minden nőnél másként működik de nála azt tapasztaltam, főleg az utóbbi időkben, hogy az jön be neki ha a férfi elkapja, " használja " megfogdossa, izgatja és nem az ha érzelgős módon közelítenek hozzá.

A Te esetedben is ez lehet. Otthon van a hölgy, gondolkodik, jár az agya és arra jut,hogy ez így nem jó,Ő ezt nem teheti egészen addig,míg el nem kapod és " használni " nem kezded.

Az a tapasztalatom, hogy a túl sok duma,rizsázás, csak elveszi a kedvüket, illetve talán inkább a pillanatnyi lendület múlik el. A pillanat varázsa megszűnik.

Előzmény: Rolexfan (21496)
Rolexfan Creative Commons License 2020.12.12 -7 0 21496

Nekem szerencsém van a hármas dolgokkal, mert nem a fizikai rész dominál, hanem a lelkiek. 11 éve kaptam meg a barátom feleségét. Előtte és utána is több férjes nővel volt viszonyom, de ez a kapcsolat nem tud megszakadni. Meghatározza alapjaiban is mindhármunk életét. A nő velem nagyon furcsán bánik, néha szinte közönségesen máskor meg azt érzem, hogy nagyon szerelmes belém. Élőben is, szélsőséges, indulatos meg az állandó levelezésünkben, amiről a barátom nem tud. Rengeteg levelet írtunk egymásnak az évek alatt és most vissza vissza olvasva felkavarnak ezek, főleg amiket ő írt. Állandóan szakított velem a levelezésben, aztán újból rám írt. És kezdődik minden előről.  Nekem mindig kéne a nő, mert azt hiszem még nem láttam éreztem őt igazán élvezni és ez nagyon zavar.

 

Egy ilyen újra kezdő levele szó szerint:

 

Szia!

Amikor elmegyek a .liget mellett még mindig eszembe jutnak az ottani találkozásaink, a séták. Aztán eszembe jut, hogy miről is beszélgettünk. Illetve az hogy akkor is a kalandjaidról meséltél. (lehet hogy ezek miatt romlott el az egész? Még mindig a választ keresem persze magamban.) Pont ezek miatt voltam bizonytalan (te azt mondtad játszottam, de ez nem igaz, hanem bizonytalan voltam.

Nem akartam az érzelmeimet egy bizonytalan dologhoz adni. Persze tudom te nem akartál érzelmeket belevinni, csak a testiség kellett volna, de nekem anélkül ez úgysem ment volna. Mostmár mindegy, minden befejeződik egyszer, úgy látszik számomra a kalandoknak ezzel vége. Ezt el kell fogadnom, az én koromban már nem illendő kalandozni és mint látszik nem is megy.

Felmerül bennem, hogy vajon (ennek ellenére) nem lehetne visszaállítani a régi baráti kapcsolatot? Persze ha nektek ez nem hiányzik, akkor nyilván nem. Bevallom nekem hiányoznak a régi közös programok, beszélgetések, vacsorák.

De lehet hogy ti férfiak nem akarjátok? Mindegy ezt úgysem tudom meg sosem. Van egy sor dolog, amiről egyikőtök sem beszél.

Végülis azért irtam mert megint elkapott a nosztalgikus hangulat, és hogy tudd, nem vagyok olyan elvetemült mint amilyennek képzelsz.

Mézesbödön69 Creative Commons License 2020.12.11 -1 2 21495

Szia! Gratulálok az első fórum hozzászólásodhoz!

Neked hogy sikerült erre a topikra keveredni? Ide leírni ezt az inteligens hozzászólást? 

Képzeljétek el az én kedves feleségem ma ismételten szexelhetett a szeretőjével amiről mindent elmesélt! 🙈 imádom!

Előzmény: Törölt nick (21494)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.11 -7 3 21494

Magyarosan kifejezve jót röhög rajtad! Egy jót baszik valaki mással! Gratula! 

Előzmény: Törölt nick (21491)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.11 0 0 21493

Szia, publikus az email címem, kérlek írj, remélem tudok segíteni :)

Előzmény: Törölt nick (21490)
Printyőke Creative Commons License 2020.12.11 0 0 21492

Hát próbáljuk meg...😇

Előzmény: Törölt nick (21490)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.11 0 5 21491

Nehéz ügy. Elvileg bárhol, gyakorlatilag szinte sehol. Nekünk pár éve a szexrandin került elő egy srác aki hónapokig jelen volt, innen az Index fórumról elvileg ma találkozik a párom egy szimpatikusnak tűnő fiatal emberrel. Remélem összejön a dolog, és egy jót szeretkeznek a feleségemmel.

Előzmény: Törölt nick (21490)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.10 -1 1 21490

Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni.  Párommal benne vagyunk jó pár dologban, csak partnert nehéz hozzá találni. A kérdésem az lenne, hogy hol lehet ismerkedni, barátkozni és ha úgy adódik találni 1 normális harmadik felet, aki kielégíti a párom és az én vágyaimat! ☺ Mert őszintén mondom, ez a legnehezebb. 1 NORMÁLISAT tslálni. Ti hogy csináltátok? Hogyan sikerült?

Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2020.12.10 -2 1 21489

Uhhh. Ez igen furcsa kérdés. Ha nem konkretizálod, hogy mégis mire gondolsz, akkor válaszolni sem tudok rá.

Mindenkinek vannak megvalósítatlan vágyai. Például szeretnék egy nyaralót a Kanári szigeteken. De tulajdonképpen ez sem megvalósíthatatlan, csak még várat magára :D

Előzmény: ámúlok (21488)
ámúlok Creative Commons License 2020.12.10 0 0 21488

Cak kérdem.

Neked,nektek van olyan amit szeretnétek (szexen kívül is) és nem tudjátok + valósítani???

Előzmény: Egy Harmincas Pár (21487)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2020.12.08 -1 1 21487

Én meg vennék két yachtot és egy Ferrari gyűjteményt. Csak nincs rá pénzem! :D

 

Előzmény: Törölt nick (21485)
Mézesbödön69 Creative Commons License 2020.12.08 0 1 21486

Fontosnak tartom a lelki felkészülést az őszinteséget és a bizalom legnagyobb mértékét. Ezek nálunk szerencsére megvannak, nélkülük nem is éltük volna meg az eddigi izgalmakat. Ebben a "játékban" nem lehet féltékenykedni!
Féltékenységgel nem élvezné a jelenlegi új kalandot a feleségem!
Úgy gondolom, hogy mi amit eddig és ahogy megéltünk biztos alapot ad az új kapcsolatok megéléséhez. A film ajánlót meg köszönjük, megnézzük újra!

Előzmény: Páros40 (21478)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.08 0 1 21485

Hát én azért részese szeretnék lenni, ahogy egy idegen férfi kényeztet a páromat. Igaz én ismeröse nem vennék be. Csak is idegent akit a páromnak be jönne. Igaz ő nem akarja. 

Rolexfan Creative Commons License 2020.12.08 -7 1 21484

Mert ő egy alfahím és azt várta, hogy a felesége unottan engedi, hogy hozzá nyúljak. Pedig a nőket nagyon izgatja egy új szitu, egy új farok.

Előzmény: alezredes 1 (21482)
alezredes 1 Creative Commons License 2020.12.08 0 0 21483

párjuk a harmadikkal olyat csinált (kettesben), amit vele még nem,

 

Egyszer voltak "kettesben" nélkülem. Visszanézhettem minden percét videón. Semmi mást nem csináltak, mint amit előtte, semmi különös nem történt.

Ma már persze azt mondom, jobb lett volna ekkor is ott lennem, de mindegy.

Előzmény: Páros40 (21478)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!