Keresés

Részletes keresés

zigu Creative Commons License 2009.11.12 0 0 5150

Üdv mindenkinek!

Che-Pel kérdeznék valamit tőled, az általad múltkor említett szűrő hálót mivel és hogyan kell rögzíteni a lyugatott csőre?

Egy rövid szösszenetet én is írnák az itt a fórumon kibontakozott vitához, sajnos szerintem lehet hogy ez magyar sajátosság hogy szokássá válik egymás ismeretlenül történő lefikázása, bár lehet hogy a saját szemszögünkből primitív szerkezetek vagy kérdések láttán. De gondolni kéne arra hogy mindenki kezdte valahogy, és akkor hogy esett volna (vagy esett is) egy egy ilyen hangnemű beszólás amit itt lehetett olvasni?!

l.lovag Creative Commons License 2009.11.12 0 0 5149
(Írtam én hogy off-lesz a fórum és jönnek az istenek ítéletet hirdetni:-))

Tisztelt Fúróka!

Megszólítottalak:-)! És? Azért fórum hogy szólítgassuk egymást.
Sőt elolvastam azt is amit írtál. De ha veszel egy kis fáradtságot Te is megnézed az összes hozzászólásomat itt és a ásott-furt fórumon és megtapasztalhatod kinek szoktam az észt osztani és mikor és milyen hangnemben. Amúgy én vagyok a vaj a kenyéren,ha nem fikázzák le a szakmát és a tapasztalatomat.Na ilyen ember vagyok én,ha már ennyire kíváncsi voltál rá:-)) És nem halok éhen a modorom miatt elhiheted:-))!
Ez egy fórum,ahol tanácsot osztanak(segítettél,eddig nem tudtam) és ha valami gagyi akkor az gagyi és nem fogok elmenni mellette poénosan,hogy "jajj de cuki amatőr cucc"!Főleg azért nem mert eladásra szánta Sancika1. Ha csak home-made dologról lett volna szó az én hozzáállásom is más lett volna.
A lényeg pedig az,most így adtam tanácsot a kevésbé tapasztalt és esetleg kényszerből vásárló fórumozó társak felé.
Ha vannak galamblelkű és prűd emberek akik a kipontozott b..ni és lankad f...-tól frászt kapnak meg van a véleményem róluk,ahogy neked azokról akik így beszélnek. Akkor ki ítélkezett ki felett és ki mit képzel magáról?
Javaslom vedd meg Sancika1 felszerelését és kíváncsian várjuk a beszámolódat az általa végzett munkákról. Ha nem így teszel akkor csak egy fogadatlan prókátor vagy és nem bírtad megállni hogy ne koptasd a betűket,vagy érdeked fűződik az üzlethez.
Ilyen ez a világ meg lehet érteni mindent.

Üdv: L.lovag.

Előzmény: fúróka (5140)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5148
Üdv

Van itt valaki aki fent van az iwiw-en?
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5147

Hello Che-pel !

Egészségedre ! Tudod mit ? Én is iszom még egyet ! Aztán jövőre majd koccintunk is !

Jószerencsét !

Előzmény: Törölt nick (5145)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5146

Jószerencsét freddy4 !

Köszönöm hogy ennyire szívügyednek tekinted hogy mielőbb eljuttasd ezeket a kakasokat ! Ez is nagyon sokat elárul abból hogy mekkora Ember mekkora szív van a név mögött. Egy apróság az egész, de a gesztus az hatalmas. Nagy becsben fogom tartani azt a kakast !

És ha már a kakasoknál és mások kakaskodásánál tartunk azt hiszem az utóbbiból jobb lenne kevesebb is. Nem egyforma a habitusunk és nem egyforma az inger küszöbünk sem, de talán jobb lenne.... és most elnézést Kedves Freddy4 hogy a neked címzett levélbe írom mindezt ! -szoval jobb lenne ha Fúróka aki az első hzzászólását írja ide, az ne rontson ajtóstul a házba még akkor sem ha van némi igazsága mert ez épp oly illetlenség, mint azon sérelmezett szavak gondolatok amiket a hozzászólásában említ. Való igaz nem biztos hogy Sancika1 gépe helyezett lenne az amatőr építésű kútfúró gépek szépségversenyén de Neki biztosan szép és biztosan dolgos és küzdelmes napok jutnak eszébe ha ránéz.

Viszont az is igaz hogy aki főállásban keresi kenyerét ebben a szakmában évtizedek óta és még a régi lelkiismeretes szakik közül való annak bizony ez a masina és a vele kivitelezhető technika Isten káromlása is lehet.

Szép estét mindenkinek !

Előzmény: Törölt nick (5139)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5145
Akinek nem inge az ne............

Viszont üdv mindenkinek,.

Annyit szeretnék csak mondani, hogy addig amíg viccesen oda oda szólnak itt a fórumtársak egy egy masina fotójának láttán egymásnak addig visznek egy kis humort a topik hangulatába. Onnan, hogy valakik elkezdenek személyeskedni, trágárkodni, onnan a többi fórumozó csak néz nagyokat mint egy kocsmai verekedés láttán.
Igazából nem is érdekel nagyon, nem vagyok én itt ovóbácsi vagy békebíró, csak sajnálom az illetőt aki így le lett szólva a masinájával együtt, igazságtalanul, ill olvastam az előzményeket és aránytalannak érzem a leszólás hangnemét.

Bonyolódtam már én is össze a nyáron itt egy illetővel aki kiszámolta, hogy egy kútfúrónak elég a 120000Ft/hó miért fúr ilyen drágán?!
De azért mert elkapja az embert a harci hév, ha bele szolnak a dolgaiba, viszont ez a topik meg nem ilyen és ez jó így.

Sőt előfordult már, hogy túlreagáltam valamit. Azután , hát burkoltan de csak elnézést kértem.

Érdekes adalék, hogy pont ugyan az az ember volt akivel a nyáron is sikerült összerúgni a csizmánkat.( nem csak nekem)

Nnna Január Február nemsokára itt a nyár. kútfúrás kútfúrás kútfúrás

Iszom még egy fröccsöt.

Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5144
FREDDY4

Üdv jószerencsét

Sok ilyen sztorit olvasgatnék még itt a fórumon így esténként.
Ami az időt illeti, most nem nagyon kívánkozom ki a szabadba fúrni. Száraz hidegben még csak csak de ez a sok víz.!?
Egyszer egy kis kézi fúrásnál elkezdet havazni, és nagyon hűlni a levegő pár éve.
Nem fúrtunk már szeptember óta és elég váratlanul ért a dolog. A kis szerszámok szana szét a hó elkezdett esni, félő volt, hogy el fognak tünni, jön a sötét stb... gyorsan össze szedtük,( ez még csak érdekes volt mivel nyáron ilyesmivel nem kell foglalkozni, meg örültem is a hónak) dolgoztunk tovább, mire a mű csöveket raktuk le már nem éreztem a kezemet. Nem éreztem a csövet csak láttam, hogy fogom, meg tudtam, hogy szorítom, de mintha nem is az én kezem lett volna. Attól féltem, hogy a furatba ejtem a csöveket, átázott a ruhánk, elfogyott a cigink, besötétedett, és még locsolni, elpakolni, haza menni....
Most így tetszik, hogy ezt is megcsináltuk, amikor meg benne van az ember akkor nem kesereg csak siet, hogy hamarabb szabaduljon.
De ha tudom reggel, hogy délután ez vár, akkor kihagyom :)

Üdv
Előzmény: Törölt nick (5137)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5143
helló Hirs Imre

Kellemes ünnepeket?? Hááát hol van az még?
Előzmény: Hirsch Imre (5141)
Péter 25 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5142
Tiszteletem az Uraknak!

Nem tudom elképzelni, hogyan tudtok ilyenen összekapni?! Nekem személy szerint egy kicsit kikapcsol a napi zűrzavarból ha a fórumot olvasgatom, próbáljátok ti is inkább ezt tenni. FREDDY4 5137-es és ehhez hasonló sztorikat és egyben tapasztalatokat napestig elolvasgatnám. Jószerencsét és nyugodt éjszakát mindenkinek.
Hirsch Imre Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5141
Üdv Zigu.
Ha nem jön össze a 180-as csöved, hozott lemezből meghengeríthetem Neked a télen. Max3-4mm vastagságig megoldható. Valamint üdvözlöm a többi jószándékú fórumozót,és hiába mondjátok, hogy innen nem lehet a kútfúrást megtanulni.Az itt felhalmozott jótanácsok egy nullkilométeres kezdőnek sok kudarcra megoldást jelentenek. Tavasszal elkészítem a második öntözőkutam, már tudom, hogy az elsőt hol rontottam el. Jó pihenést, kellemes ünnepeket Mindannyiótoknak!
Előzmény: zigu (5092)
fúróka Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5140
Tisztelt L.lovag!

 

Ez egy fórum, ahol tanácsokat adnak egymásnak az emberek, beszélgetünk-kultúrált emberek módjára!Te valószínűleg ezt elfelejtetted, hozzászólásaiddal nem csak azt bántod meg akit akarsz, adott esetben "Sancika" hanem mindenkit aki ezt a fórumot olvassa. Nem tetszik neked valami az életben, azt kultúráltan próbáld meg az illetőnek a tudomására jutattni!

A te hozzászólásod is sokat elárul te rólad, és nem sok jót!

Idézet tőled:

 "A szakmámra viszont érzékeny vagyok! Nem is kicsit! Senki nem megy el b...ni szakadt gatyában, fürdetlenül mert kirakják a szűrét villámos gyorsasággal. A lankadt f..-ról nem is szólva.
Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy az az ember aki egy nyilvános fórumon ilyen hangot megenged magának- az milyen ember?

Nincs jogod hozzá, se neked, se másnak - hogy bárki felett is ítélkezz!!!!!

Te a társadalomnak ugyanolyan tagja vagy mint mindannyian- annak ellenére, hogy többet képzelsz magadról!

Mindenki úgy próbál ebben a világban megélni, ahogy tud- van akinek házi készítésű gépre tellik, van akinek többre!

Ha pedig valami nem működik, vagy nem olyan mint a te megítélésed szerint lenni kellene- az nem téged fog minősíteni.(Hanem azt aki ezt a szerkezetet használja)

Téged a te " sajád munkádról" és adott esetben "hozzászólásaidból" ítélnek meg!

A te hírnevedet csak te ronthatod el, de ha szakmádban is ilyen vagy, akkor bár lehet, hogy a munkád jó, de a modorod miatt - én biztos nem veled fúratnék kutat!

Én a helyedben elolvasnám, hogy mit írtam, s bocsánatot kérnék, mindenkitől!

Ja, és nézd csak meg az elején a szöveget- Megszólítottalak!

 

 

 

Előzmény: l.lovag (5136)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5139

 

Jószerencsét   Lalibátyó !

 

Elküldtem a  "kakasokat" már úton vannak, repülnek feléd. Holnapra talán megérkeznek, de kérlek,hogy vigyázz velük, mert ezek igazi vörös és vidéki paraszt kakasok, amelyek nagyon harciasak és csipnek ! Nekem is sok bajom volt már a családomban egy ilyen kakassal régebben, amelyet mi Gyuri nevű kakasnak hivtunk, az kérlek szembeszállt mindenkivel és képes volt akár felrepülni a fejünkre is, olyan harcias volt. Végül amikor kiöregedett és már nem tudta ellátni funkcióját, akkor levágta a feleségem, de én valahogyan nem tudtam enni belőle. Az egy személyiség volt, ezt elhiheted, a mai napig is emlegetem és sajnálom, hogy már nincs.

Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5138

 

Helló   OXZ  !

 

Megnéztem Bp.  XXII. ker vizbeszerzési lehetőségeit. Sajnos konkrétan a Damjanich utcában nincsen hivatalosan dokumentált vizkút, de a környéken igen sok van. Pld.  -  a Nagytétényi kilátó kútja  -38,8 m. mély, a Gombaüzemé  -30,0 m. a Piactér kútja -39,1 m., a Park út 2. számú épület kútja:  -35,0 m. a Gyufaipari Vállalat kútja: - 49,5 m. mély amely a Tengerszint felett 109,0 m. magasan van. A Műanyag és Gumigyáré: -55,0 m. A Budafoki Falemezgyár kútja pedig -68,0 m. mélységű. Úgy látom, hogy a Damjanich utca az Óhegy déli lábánál van, ezért nagyon kedvezőek a kilátások a kútfúrást illetően. Ha jó minőségű és sok vizet szeretnél, akkor várhatóan, olyan  -45,0 m. és  max.  -60,0 m. mély kutat kell ott fúrni. A várható vizhozam: 60  -  150 liter/perc folyamatos üzemben, a vizhőfok pedig:  13 C -fok.  A vizadó kőzet az bizonytalan a hegyláb lejtő törmeléke miatt, de várhatóan vagy Szarmata lágy édesvizű mészkő, vagy pedig repedékes homokkő és mészmárga. A kivitelezési költségek várhatóan fúrt méterre vetitve kb. 15 - 18.000.- forint, hogy aztán megéri e, azt én nem tudom eldönteni, de azt igen, hogy hosszú távon megtérül a beruházás az biztos. Jó és sikeres kútfúrást kivánok !  Jószerencsét :  Freddy 4.

Előzmény: OXZ (5131)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5137

 

 Jószerencsét   Che-pel és kedves kollégák ! 

 

Szerintem ez a tegnapi és a mai esős idő ez még jó "kútfúró" időnek számit. Csak megfelelő védőöltözetbe, gumiruhába kell beöltözni, meg melegen, sőt forrón  kell néha kortyolgatni az öltözőbódéban, vagy a körfűtéses lakókocsiban a finom bicskebogyós teát, vagy boros teát, stb. Persze módjával. Gondoljatok bele, hogy pld. egy 3  -  4.000 méteres fúrásnál soha nincs megállás a fúrás során, még  - 20 fokos hidegben sem, amikor metsző jeges szél hordja a havat, akkor sem. Ha a fúrás úgy alakult, hogy a szerszámot kikell épiteni mondjuk furófej csere, vagy csövezés miatt, ott akkor nincs leállás vagy megállás, mert rossz az idő. Én pld. voltam un. "kapcsos" sokszor, ami azt jelenti, hogy a fúrótoronyban kb. 36  -  46 méter magasan lévő munkapadozaton toltuk ki a "fésübe", a cugokban lévő 40 - 50 méter hosszú fúrószárakat, kapcsolgatva a szállitó elevátorokat, sokszor olyan hideg metsző szélben, hogy még a fejvédő kobak sem maradt meg a fejünkön. A szemöldökünk és a bajuszunk olyan volt mint a Télapóé. A kezünk szinte ráfagyott az átfagyott vaskorlátokra. Annyi jó azért volt, hogy a fúrólyukból feljövő fúrórudak kellemesen melegek voltak a főldhő és a fúróiszap miatt, volt kb. 30 - 40 C fokos is. Na meg persze a munkapadozatok és a gépek megfelelően bevoltak "bódézva" a szél és a fagy miatt, sőt ezek java részét fűtöttük is óriási acélcsőből készült dobkályhákkal, később pedig elektromos fűtésű berendezésekkel. Rég volt, de azért jó is, meg sok öröm és szakmai szépség is  volt benne. Na meg akkoriban ez volt a természetes. Sokszor kellemes nosztalgiával gondolok ezekre az időkre, biztos vagyok benne, hogy több régi kollégával együtt még szivesen csinálnánk ugyanezt a munkát, ha legalább 10 - 20 évvel fiatalabbak lehetnénk ! Ennyit a rossz időröl röviden.

Előzmény: Törölt nick (5134)
l.lovag Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5136
Hello Mindenki!

Itt is áll minden,kezd téli álmot aludni a szakma és a megrendelői kör:-))!

Hi Sancika1!

Tudod Sancika1 nem véletlen a közmondás: embert barátjáról,madarat tolláról. Mindent elmondtál magadról madár, amit kellett a linkelt fotóval(toll) és az eszement vagdalkozásoddal,amit alant követtél el. Valószínű a jól bevált tákolmányodtól kaptál sérvet,nyugodtan ordítozhatsz is az égig tőle! És legyél is rá büszke nagyon és védjed a renoméját! És örülök hogy semmit nem tudok rólad,viszont ha mellettem tanultál volna most nem pattognál itt az tuti. Ha bemutatnád a mesterednek e remeket még le is tagadna,mert ahogy írod e műszer olyan remek,hogy a tanárodnak sejtése sincs róla mily csodát alkottál:-)) Az biztos hogy nem szólna bele,mert szóhoz sem jutna és főleg attól,hogy ennyire semmibe veszed a tudását és még le is nézed! Ötvenezer forintért valóban lehet hajtóművet kapni és az azért annyi meghajtás nélkül Sancika1 mert az az is.
Ja és ha a pipa után jobban látsz,akkor olvad el még egyszer amit írtam neked a munkavédelmi részre vonatkozóan.Ha diszlexiás vagy sajnos azon nem tudok segíteni. Bocs.
Hogy Te 3 évig tanultad a szakmát(gondolom szájról olvasva) az dicséretes,csak így tovább. Én több mint 30 éve tanulom,de még mindig van mit és még máig érnek meglepetések pl. az egyik Te vagy:-))). És engem hidd el nem zavar,hogy Dunát-Tiszát lehet rekeszteni kútfúrókkal, különben nem segítenék,amikor tudok némelyikőjükön itt és a való életben,mert nem szeretném ha olyan beképzelt kontárokkal lenne tele ez az ország mint Te is vagy!
Mindentől függetlenül jobbulást, a gyógyulás idejét használd ki a magadba mélyülésre.

Jó szerencsét kívánok!

L.lovag.
Előzmény: Sancika1 (5133)
vizeslaci Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5135
Üdv!

Nekem szombat óta semmi,akkor fúrtam utoljára.Szerintem is csendesnek,azaz túl csendesnek tűnik a fórum.Senkinek sincs ideje ebben az időben???Vagy pont az idő teszi ezt a hangulatot?
Hát akkor szebb napot mindenkinek, Főleg" szárazabbat". Lentről jöjjön ennyi víz ne föntről.Az földobób mint ez az eső.

Üdv:Laci
Előzmény: Törölt nick (5134)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5134

Üdv mindenkinek

 

Van aki fúr ebben a remek időben? :)

Akad aki furatna ebben az időben?

 

Úgy látom leült a dolog egy kicsit

Sancika1 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5133
T. I LOVAG!

Köszönöm az építőnek szánt kritikát.

Az egésznek a lényege az hogy ,kutya ugatás ,és szamárordítás nem hallatszik az égig.

Szerencsére!!!!!

Azért szerencse mert te minden alapot nélkülözve vagdalózol a szavakkal.

Semmit nem tudsz rólam és osztod az észt.

Sérvem van és a jól bevált technikámat ez miatt kell eladnom.

Milyen munkavédelemről beszélsz ha vetted volna a fáradságot és elolvasod 24VOLTOS.

A trafó és a gép is dupla védő szigeteléssel van ellátva.

A legfőbb szívügyem az ivóvíz védelme a rétegek közötti szigeteléssel.

3 évig dolgoztam Cegléden profibb kútfúróval mint te vagy .

Azért mondom hogy profibb mert ő olyan dolgokba nem szólna bele amiről csak sejtése sincs.

Az árral kapcsolatban egy hajtómű 50ezer hol a motor? És a fúrószár? Nem is ismersz ,miért okoskodsz feleslegesen?? Ez nem egy orvosi műszer ,ez egy eszköz amivel én nagyon szerettem dolgozni csak az egészség mindenek előtt.

Nem az volt a te problémád,hanem az hogy a világon nem te vagy az egyedüli kútfúró!!!!

CSÁ.

Sancika

Előzmény: l.lovag (5132)
l.lovag Creative Commons License 2009.11.09 0 0 5132
Sancika1!

Lehet az Istenek haragját vonom a fejemre és szétoffolom a fórumot is,de e mellett a "felszerelés" mellett nem haragudj nem tudok elmenni hogy ne mondjak véleményt róla.
Nem szeretek senkit sem fikázni,sőt!
A szakmámra viszont érzékeny vagyok! Nem is kicsit! Senki nem megy el b...ni szakadt gatyában, fürdetlenül mert kirakják a szűrét villámos gyorsasággal. A lankadt f..-ról nem is szólva.
Ha erre telt ám legyen,ha foltos a gatyád akkor sajna ez van de az legyen tiszta. Legalább törekedhettetek volna az igényes és munkavédelmileg biztonságos kialakításra és itt nem az áramütésre gondolok. Ha megnézi az ember és elképzeli a működését hmmm..azt is megkockáztatom az általad megjelölt nem kevés összegért (már ha lesz valaki marha aki kifizeti) átvágod a fejét a vevődnek.
Azért tart ennek a szakmának a megítélése ott ahol,hogy nekiállnak emberek mindenféle házi tákolmánnyal lyukat fúrni és majd lesz valahogy.
Ilyen igényesség után megkérdőjelezem a rétegek védelmét a szakszerű kútkiképzést is!!
Vannak házilag készített berendezések szép számmal országunkban,mert kinek van kedve milliókat kiadni gyári berendezésre,felszerelésre,de némelyik igazi gyöngyszem.A szakmáját szerető ember tudása és szakmai igényessége rí le róla és a funcionalitása. Az alföldi technikával sincsen semmi gondom,mi is használjuk.

Te nem szeretheted ezt a szakmát!

Kiváncsi lennék arra,ha Freddy4, Lalibátyó és sorolhatnám a hozzáértőket ilyen precízen adnának tanácsot neked mit szólnál hozzá, milyen vélemény alakulna ki benned a szakmaiságukról???

Itt és a megszólításban az lenne "Tisztelettel" ,de aki arcul csapja a szakmát és így a fúrós társadalmat, nem érdemli meg!

L.lovag.


Előzmény: Sancika1 (5120)
OXZ Creative Commons License 2009.11.09 0 0 5131
Tiszteletem Mindenkinek,

Kérdésem lenne, hogy XXII kerületben Damjanich utca (GPS szerint magasság 116m) érdemes-e kutat furatni?


Mennyi a méterenkénti átlag ára a kútfúrásnak?

Sz
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.09 0 0 5130
Fábrinál" ez jóÓ!
rotaryfun Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5129

 Hello erbe!

Barret02 biztosan csak tolmácsolta a rémült karsztos vízadók hangját.

 -ami azt illeti tégyleg elég amatőr a cucc. Fábrinál próbáltátok ?

 

 

Előzmény: erbe (5127)
vizeslaci Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5128
Tisztelt erbe!

Ezt a fajta un.alföldi stílust sokfelé használják.
Hasonló működési elvű,házilag épitett szerkezettel dolgozom énis.
Nem ismerem a zalai területet, az ottani kőkemény kékagyag réteget,de sokhelyen és sokféle talajviszonyok között fúrtam 40es pvc csővel.Pécel,Rákoskert,Rákoskeresztúr,Monor,Tura,Eger,Gyöngyöspata,Csak hogy a javát említsem. Hihetetlen amit kibir. Volt hogy a vidia betétek élére rádiusz kopott a homokkőbe vagy kitöredezett a kemény palaréteg miatt,de a pvc cső a megfelelő fúrófej átmérő és a jó viszkozitasú öblítő folyadék mellett kibirta komolyabb sérülés nélkül. Az igaz hogy "lassaban"haladt a munka vele,de sokhelyen pl,1 meglévő aknába,tető alatt,1-1.5 nm rendelkezésre alló területen, más tecnikával nemlehetne boldogulni. Eme sorokat csak a pvc cső "védelmében" írtam amit sajnos nemsokára megszüntetnek oldószeres mivolta miatt.
Tisztelettel:Laci

Előzmény: erbe (5127)
erbe Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5127
Mit jujjgatsz!?
Ez az alföldi amatőr stílus, csak ez Zalában nem menő. Homokban jó, de itt jó vastag kőkemény kék agyagrétegek vannak, néhány homokkőréteggel váltogatva. Abban nem megy le a műanyagcsöves fúró.
Előzmény: Barret02 (5126)
Barret02 Creative Commons License 2009.11.07 0 0 5126
Jujj :D
Előzmény: Sancika1 (5120)
Péter 25 Creative Commons License 2009.11.06 0 0 5125
Köszönöm az információt Freddy4 utána járok. De az a baj, hogy már lett volna egy lehetőségem és nem tudtam megoldani a feljárást Budapestre ugyanis én nyíregyházi vagyok. Azért köszönök mindent és jószerencsét.
Előzmény: Törölt nick (5112)
dondelinquent Creative Commons License 2009.11.06 0 0 5124
Köszönöm Freddy4!
Megpróbálok valakit felkutatni a környéken,akinek van kútja!
Mindenkinek kellemes 7végét!
Előzmény: Törölt nick (5121)
dondelinquent Creative Commons License 2009.11.06 0 0 5123
Köszönöm Freddy4,megpróbálok valakit felkutatni,akinek van a közelben kútja!
Mindenkinek szép napot!
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.06 0 0 5122

Hello Zigu !

 

220 as vagy 135 ös van most. Majd ha lenne szólok.

Üdv ! L.

Előzmény: zigu (5092)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.05 0 0 5121

 

 Helló   dondelinquent !

 

Bocs.  hogy figyelmeztetlek, de az   "innodrill"   kolléga éppen az alattad megjelent 5117 sz.   topicban irta le kérdésed megoldását. Egyébbként csak a szomszédokkal kellene beszélned.

Előzmény: dondelinquent (5118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!