Keresés

Részletes keresés

Rita2222 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18106
Ez érdekes!hogy ez mitől lehet?ugy ég néha mintha lázas lennék.amikor ez kezdődött áprilisban akkor minden nap rohanlmszerűn égett a homlok,szem rész máskor meg az orca.lehet hogy ez is ennek az egesznek a resze??aztán par honap szünet volt ebben es mostanában megint van főleg délelőtt de nem annyira erősen.az elején az orrom is égett belül a nyálkahártya.mi a franc történhetett velem??Mindez egyik napról a másikra jött.
Előzmény: illatos-fű (18075)
sziti50 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18105

Hello! A tetralysal-t három napig szedtem, első nap semmi, másnap kis szédülés,idegfájdalom, harmadik nap csak feküdtem egész nap, kimenni csak úgy tudtam, ha fogódzkodtam, meg nem szűnő hányinger és a felső fogsorom mintha satuval szorították volna össze, az Algoflex semmit nem segített, vettem be egy erősebbet, attól meg majdnem ájulás környéki érzésem volt, kellett volna vizelnem, de csak nyomtam és semmi, később megint, mondom, itt reggel urológia lesz, de hajnalban megindult valami csipp-csupp és másnap délben helyreállt minden.

Most abba van hagyva, legalább nem szédülök, nincs hányinger,csak ez a borzalmas idegfájás ne lenne meg az a furcsa gerincfájás az alsó részen. Az AB-tól még ez is jobb, így most leálltam magammal vitatkozni.

Előzmény: Törölt nick (18074)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18104
Döndöleg Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18103

Hornet: sztem nekem a cowden elég hamar lenyomta (3-5 hét) yersiniát, sztem nagyobb fájdalmat nekem is az okozott.

 

Szőrös állatok, ezen jót nevettem :D.

 

Ma megint voltam edzeni, utána szauna most épp pihenek, ...

 

Előzmény: hornet599 (18097)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18102

Élet, halál, karma

ez a címe, elnézést.

Előzmény: Törölt nick (18101)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18101

El kéne olvasnod egy könyvet e témakörben: Berente Ágnes: Gyógyulás, hit, karma

Nagyon tanulságos.

Előzmény: Törölt nick (18098)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18100

Hmm nem is figyeltem rá mostanában,de most,hogy mondod,sokkal kevésbé. Egy kicsit még hallom...

Előzmény: boxerkutya (18099)
boxerkutya Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18099

Szia! Fülzúgásod megvan még ?

Előzmény: Törölt nick (18084)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18098

Az elmúlt időkben nagyon sokat foglalkoztatott az a kérdés, hogy mit nevez a mai ember orvoslásnak és gyógyításnak. Amire rájöttem az a következő:

Az orvoslás, és a gyógyítás a szó mai értelmében egyenértékű a gyilkolás fogalmával. Hogy miért?



 Mikor vesszük már észre, hogy mi nem a betegségeinket gyógyítjuk hanem a tüneteket szüntetjük meg. Az hogy fáj a fejünk, fáj a hasunk, rákos daganatok jelennek meg testünkben az nem maga a betegség, hanem a tünet. Elmegyünk az orvoshoz, amely a diagnózis után szinte szó nélkül felír egy néhány pirulát nekünk, de nem a betegségre, hanem a tünetekre. A pirula hatni fog, a tünetek elmúlnak, és mi elhisszük, hogy meggyógyultunk.

Hogy tudott az ember ilyen mélyre süllyedni? Hogy tudja ilyen könyörtelen módon átverni magát? … Igen, „meggyógyultunk”, és mit teszünk? Száguldunk, rohanunk tovább, robotolunk, gyűjtünk, hogy legyen pénzünk a következő tünetek eltüntetésére. Nem kérdezzük meg magunktól, hogy honnét a betegség, mi volt az okozója. De nincs is időnk ilyen buta kérdések feltevésére, mert sietnünk kell, hív a száguldás.

A csodaszer mint méreg:

Lázadozó körlevelek indulnak az interneten, hogy nem segítik az új csodaszerek szabadalmaztatását, hanem ellenkezőleg: fékezik azt. Fel vannak háborodva, hogy milliók életét menthetné meg, és mégsem engedélyezik.

Az emberiség történelme során többször bebizonyosodott, hogy az embert tompa kényelmi állapotából mindig valamilyen sokkhatás, valami súlyos betegség, tragédia zökkentette ki. Nagyon fontos látnunk, hogy a szenvedés mindig arra késztette az embert, hogy kutasson, keressen, találjon és értsen. Nos ezek a csodaszerek pont ezt hivatottak elvenni az embertől A tisztánlátás, és az élet mélyebb megértésének lehetőségét. Mi meg akarunk gyógyulni mindenáron. És továbbra is azt hisszük, hogy a tünetek megszüntetése gyógyulás. Szükségszerű különbséget tennünk a gyógyulás és a tünetek eltörlése között. Az igazi gyógyulás csak akkor következhet be, ha megértettük, honnét származik a betegségünk, és megszüntetjük az okát. Ha a forrását nem találjuk meg, nem ismerjük meg, nincs ahogy meggyógyulnunk. Legfeljebb csak a tüneteket tüntethetjük el a pirulák, a csodaszerek és különböző orvosi beavatkozások segítségével.

Én azt mondom, a mai világban nincsenek igazi gyógyítók, igazi orvosok. A mai világban senkinek nem érdeke, hogy te megértsd a betegségedet, és akár végleg meggyógyulj. Ez senkinek nem hoz anyagi hasznot! Tudnod kell, ha te nem veszed kezedbe az egészségedet, nem lehetsz soha igazán egészséges. Mindig másoktól fogsz függni.

Ha én lennék a te teremtőd, nem hagynám, hogy téged valakik „meggyógyítson”, mert azt szeretném, hogy te értsd meg, hogy hol tértél le az útról, hol távolodtál el az igazságtól. És ebben a te eszközöd a betegséged, amire ha figyelsz, megértheted és megszüntetheted okait, hogy valóban meggyógyulhass. Minden egyes orvos, gyógyító, aki egyszerűen csak a tüneteket veszi el tőled, hogy ne emlékeztessenek téged arra, hogy azért vagy beteg, mert valamit helytelenül csináltál, a te fehér ruhás gyilkosod, akinek az a hivatása, hogy téged megerősítsen vakságodban. Csak azok az orvosok segíthetnek neked az igazi gyógyulásban, akik kezelés előtt vagy kezelés közben segítenek neked annak megértésében, hogy hol távolodtál el az “EGÉSZ”-től, és hogyan találhatsz vissza hozzá.

Képzeld csak el, mi lenne ezzel a világgal, ha mindenkinek lehetősége adódna, hogy bevegye a csodaszert? Ki keresné meg az okokat, ki próbálná azokat megszüntetni? Kinek lenne érdeke felemelni a hangját a környezetszennyezés, a tömegmanipuláció, az emberek beetetése ellen? Senkinek! Mindenki bedobná a csodaszert, és visszamenne Győzikét nézni. Talán egyetlen biztos jele annak, hogy emberek vagyunk az, hogy betegek lehetünk. Többször mondtam, hogy legyünk hálásak betegségeinkért, azért, hogy szenvedhetünk, mert jobb néha beteg lenni, és szenvedni, mint zombikként, élő robotokként élni, és bólogatni nagyon sokáig.

A betegségeink, a szenvedéseink a legfontosabb eszközök, melyek segíthetnek nekünk, az ébredésben, az újjászületésben. Nem hagyhatjuk, hogy egy csodaszerrel elvegyék őket tőlünk! Nem szabad elfelejtenünk, hogy ha a csodaszeres megoldásokat választjuk, akkor a lelkünket gyilkoljuk!

Keresd az okokat, és törekedj arra, hogy azokat megszüntesd. Ha nem ezt teszed, nem gyógyulhatsz meg. A lét nem támogatja az „álgyógyulást”.

hornet599 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18097

Köszi a segítő tippeket.

Az a gond, hogy szedek már régóta gyomorvédőt (nem nexium, de uolyan ->rabeman), illetve már nyár óta tolom ezt a cukor/gluténmentes diétát, meg gyulladáscsökkentő teákat iszok, többet nem tudok hozzáteni a dologhoz. :( Valahogy azt a rohadt yersiniát kéne először kinyírni, mert ez miatt vannak vszínű ezek az erős fájdalmak (legalábbis remélem). A héten úgyis megyek vissza Balaiczához, addig felfüggesztem a minót, aztán remélem, hogy kiokoskodik vmit. Félek, ha tovább szedném, befürödnék vele, így jobb mindjárt az elején abbahagyni, hogy ne alakuljon ki rezisztencia. Aztán, ha a yersinia kipipálva, akkor mehetünk írtani borreliát.

 

Előzmény: Törölt nick (18091)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18096

Az embereknek van 3 ritmusa:

1 legzes

2 szivveres pulzus

3 agyfolyadek pulzalasa amivel a carniosacral terapia foglalkozik

 

ez baromi erdekes es utana kerestem a neten. 

A tanfolyam mereg draga. 

Ha ez a ritmus jo akkor jo az ongyogyulasi kepessegunk. 

Ha nem jo akkor egy ilyen kezeles tud segiteni. 

Szerintem te Gepard megtalaltad a modjat h sajat magunknak h tudjuk ezt javitani. 

Nagyon erdekel engem a tema. 

Lehet erezni ezt a pulzalast ha megtanulunk koncentralni ra.

Eloszor a legzest kell erezni meg a labunkban is.

Aztan a szivverest.  Es utana kepesek leszunk ezt is erezni. 

En meg csak most tanulgatom. ...

Jesurun under Lyme Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18095

Pontosan nem lehet tudni csak az emberek reagalasabol. 

Stoppal mentem haza angliabol es a sofor orakon at nem hitte el annak ellenere sem h megmutattam az utlevelemet. Tobb ilyen volt. Most mar kevesebb. 

Előzmény: Törölt nick (18092)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18094

Bocsanat a hibakert.  Nincs most internet a laptopomon.  Van egy uj okos telefomom es ez tulzasba visszi az okosagot.  Kijavitja automatikusan amit irok es sokszor hulyesegre. Es nem mindig veszem eszre. Jovo heten mar lesz netem. Nemcsak a telomon. 

 atestem = a test email

Előzmény: Jesurun under Lyme (18090)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18093

Sajnos a dehidratáltságban töltött éveket nem lehet már teljesen visszafordítani. Viszont neked nincs okod panaszra,mert csinos vagy. :)

Én 45 vagyok és mindig sokat ittam... na nem pálinkát... :)

Előzmény: Jesurun under Lyme (18090)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18092

Miből lehet azt tudni, hogy hány éves lehetett a fertőződés? Korábban nem voltak panaszaid, nem?

Másik kérdésem: honnan tudod pontosan, hogy mikor hány évet tudsz letagadni? Teszteltél már le embereket, hogy hány évesnek néznek, ha nem mondod meg a korodat? Ha igen, ez egy jó módszer, csak az a baj vele, hogy nekem volt már olyan, aki tapintatból keveset mondott (azt hitte), de az még mindig több volt, mint a valós korom (és ez volt számomra a ciki :D ). Sajnos én mindig-mindig többnek néztem ki a koromnál is.. :(

Előzmény: Jesurun under Lyme (18082)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18091

A myno nagyon kemény:( Emeld a probio adagot. Ha nagy a gáz,akkor kéne íratnod Nexiumot. Teljesen glutén mentesen kellene kajálnod... A megoldást keresd és ne stresszeld magad! Jobbulást!

Előzmény: hornet599 (18088)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18090

Egyetertek. A tul keves nem jo es a tul sok sem. 

Csak en most a test email a lo masik felere avval h 3litereket ittam naponta plus a ledus kaja.

gyumolcs nincs beleszamolva. 

Meg kell talalni a helyes merteket.

Egyebkent kivancsi vagyok ram mit mondanal dehidrataltsagbol

.

 

42 evesen jottem ki Angliaba es ugy neztem ki mint egy 30 eves.

 

Itt elkezdtem rancosodni (a sok folyadek) es most 46 vagyok es ugy nezek ki mint egy 40 eves. 

Csak 6 evet tudok letagadni a korabbi 10-12 helyett. 

10 evet oregedtem. :(

Erre nincs eszeru magyarazat mert elotte kevesebbet ittam mint amit kene most pedig tobbet. 

Előzmény: Törölt nick (18084)
at17 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18089

 

In the continuation of discussion of methods to RELEASE pathogens...

A gift from Dr Bill Costerton:

[full interview with Dr Bill Costerton is posted and freely available on You tube]

Dr. Costerton, in one of his last recorded interviews before his death in 2012
   describes Exciting new observations on the In Vitro
   experiments  which demonstrated that ULTRASOUND Energy
   Delivered to Biofilm communities grown in Test tubes
   DISRUPTED the Biofilm communities
    by the mechanism of Ultrasound induced formation of
    gas bubbles which disrupted the Extracellular matrix which
    normally invests and protects the members of the biofilm community
     from assault by antibiotics and other hostile elements.
Ultrasound in effect creates an electromagnetic "saponification-like"
   condition which releases the individual specialized microbes
    from the protective niche of the biofilm and which then enables
    antibiotics to kill the microbes.

Ultrasound energy of specific power might enable IN VIVO biofilm
   communities to be disrupted and pave the way for their elimination.

Another piece in the Puzzle of How to penetrate the impenetrable
    and Release the microbes from their protective wrapper.
A PubMed search will retrieve many articles on Ultrasound disruption of
  biofilms of Staphylocccus and Pseudomonas and other microbial species.

Electromagnetic energy in service to humanity,
  with no toxicity!

hornet599 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18088

Én úgy gondolom, hogy lyme-ban egyébként is fontos a folyadékfogyasztás, hogy könnyebben ki tudjuk magunkból mosni a toxinokat.

 

Más: ez az antibiotikum megint szivatós... Egy szem mino-tól már megint begyulladtak a beleim. Fáj, mint a fene, már éjszaka óta. Nem tudom, hogy lesz így meg a kúra... :(

Előzmény: Törölt nick (18084)
ghepard Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18087

Én például nem kevés folyadékot emlegetek, nem iszom sokat de ez pont annyi amennyi kell se több se kevesebb (télen például gyakorlatilag semennyi, mert elég amit írtam). Szerintem nagyonis meg lehet tanulni gazdálkozdni a benned lévő vízzel is, meg a levegővel - na az is nagyon de nagyon fontos.

Előzmény: Törölt nick (18084)
ghepard Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18086

Legjobb ha az első után rögtön jön a másik, most nem írom, hogy miért mert megyek a vonatra. Kell egy kis gyakorlás és menni fog bárhol, meg mások, majd írhatok olyanokat is, amit senki se vesz észre sehol. Ezt a kettőt a legjobb fekve, de lehet állva is, ülve is - ha már fog menni elég minden fél órában 7 másodperc (aza hét) és lefutottad a 100 métert....... Csak jól és nagyon gyorsan kicsi kilengéssél érzéssel kell csinálni, a test tehetetlenségét kell megtanulni kihasználni. Olyan lazán kell azt csinálni, hogy lélegeztetni fog ez a gyakorlat és hagyni kell, akkor kb már elég jó. De ha bajod van és mihamarabb ki akarsz belőle kecmeregni, akkor minél gyakrabban mehetnek a rezgések, erőd az lenne hozzá nyakig - a fejedben dől el a dolog.......

Előzmény: Jesurun under Lyme (18083)
ghepard Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18085

Víz, folyadék kell, de a sok éppen úgy nem jó mint a nagyon kevés. Az említett kisérletemnél a meghökknető az volt, hogy nem voltam utána szomjas, mikor állandóan hanggal fújtam ki a levegőt és fáradt se és éhes se. Na ez meg hogy lehet kérdeztem, mi a f*sznak enni meg inni annyit, mikor talán nem is kell - mégis erős leszek és maradok. Na ennek kezdtem utánajárni 21003-tól. Az evésre is azt mondják a fejünkre, hogy kevesebbet 5-6-szor naponta - na ez is valami nem annyira jó dolog, mint előadják. Én azt gondolom, hogy ezekkel a rezgésekkel (nemcsak az a kettő, amit írtam, sok van) elsőosztályú méregtelenítés folyik bennem.

Előzmény: Jesurun under Lyme (18082)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18084

A paleóval egyetértek a kevés folyadékkal nem. Egy 40 éves busman úgy néz ki,mint egy 70éves európai. Én ránézésre megmondom,kik dehidratáltak...

Az izzadás fontos. Vízhűtésesek vagyunk,mint a modern motorok. Ha nem tudnánk izzadni,akkor hiperventillálnunk kellene,mint a szőrös állatoknak. :)

Előzmény: Jesurun under Lyme (18082)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18083

Gepard nagyon jo h megosztottad ezt 2 gyakorlatot. 

Nekem a 2-ik konnyebb mint az elso. 

az elv hasonlonak tunik mint ami van a carniosacral terapianal. 

Probalom megtanulni ezt amit irtal. Nem tokeletes ahogy csinaltam de erzem a lenyeget. 

Engem nagyon erdekel a fagyosszent gyakorlatod! 

A munkambol kifolyolag sokszor kell ulnom hidegben. Emiatt es a lyme miatt lett arthritiszem. 

Igy Orulok ha tudnek vmi egyszeru gyakorlatot amit fotelben is tudok csinalni. 

Előzmény: ghepard (18054)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18082

Szerintem igazad van Gepard.  Nem jo a tul sok folyadek. 

Akkor kell amikor irtad: sok folyadek vesztesnel v ha meregteleniteni akarok.

A busmanok se isznak sokat. 

En arrol voltam hires h nagyon keveset ittam. 

Kijottem angliaba es elkezdem az egeszseges taplalkozassal foglalkozni sokkal tobbet mint korabban.

Es meggyoztem magamnak h a sok folyadek az egeszseges hisz 100% ban ezt allitjak. 

Korabban pl sziciliai ket het alatt kifejlesztettuk azt a baratnommel h csak koran reggel ittunk egy pohar vizet Aztan este keson.  Napkozben a mikor majd szomjan halltunk akkor se max kioblitettuk a szankat. Es mi nem izzadtunk. A szervezetunk leallitotta az izzadast mert nem volt folyadek utanpotlas. 

Ezt hiusagi okbol csinaltuk mert utaltunk izzadni. De nem volt tole semmi bajunk. Es keso este ittunk azert.

Nagyon jol emlekszem h itt angliaban amikor elkezdtem novelni a folyadek bevitelt annyira nem kivantam inni. Kb 2012-ben. 

Eredmenye: kiderult a tobb mint 30 eves lyme fertozesem. 

2-3 eve iszok sokat. 

Azert nem minden gyozott meg amit olvasni szoktam. 

Amit en kialakitottam magamnak h mi az egeszseges taplalkozas az ellentetes a tobbseg altal kepviseltel. 

Es Kb fel eve rajottem h sokban hasonlit a paleohoz. De nem az csak hasonlo. 

De a paleo meg nincs tobbsegben. 

A sok folyadek nagyon jo  meregteleniteni de nem kell a mindennapokban. 

Kicsit tulzasba vittem. 

40 evig alig ittam es 2-3 eve iszok sokat es minden bajom van. 

 Nem csinalok semmi olyan sportot amitol izzadnek. 

 

Sportolok igyanak.  Nekem nem kell annyira. 

Előzmény: ghepard (18040)
ghepard Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18081

Ja, én úgy számolom, hogy annyi rezgéssel tudom ellátni kb 7 mp alatt a testem, mintha teljes erővel 100 métert futottam volna és ezt pár mp-s szünetekkel szinte a végtelenségig lehetne csinálni - addig, míg el nem aludnék közben.....

Előzmény: illatos-fű (18079)
ghepard Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18080

Na látod, marad 23 óra - a kulcs ott van, hogy ez hogyan telik el. Én résen vagyok gyakorlatilag 20 órán át. Gyakotlatilag azt próbálom elérni, hogy jobban menjen az anyagcsere, akkor is mikor alszom - egyenlőre ez nem megy annyira, amennyire szeretném, de próbálkozom. Ebben sokat segített, hogy megtanultam elég pontosan felkelni csörgő nélkül, már 8 éve - ez se volt egyszerű úgy, hogy ha felkelek fél órával a felkelés előtt, tudjak még elaludni és álmodni is, de valami belső hang felkeltsen fél óra múlva. Ezt szintén nem hittem, hogy meg lehet csinálni. Most már úgy tudom végezni ezeket a rezgéseket, hogy senki se vesz észre semmit, nem is látni, hogy valami mozog rajtam, de mégis  - és észben tartom a már emlegetett 6 alapirányt.

Előzmény: illatos-fű (18079)
illatos-fű Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18079

Max husz percet futok. Nem is fogok tobbet. Legfeljebb a tavomat gyorsabban ha birom. Az egesz reggeli edzesem belefer egy oraba.

Előzmény: ghepard (18078)
ghepard Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18078

OK, például hason is lehet kb ugyanazt, ugyanúgy. Én is örömmel futok, ezért járok még mindig focizni, télen nyáron - nincs kivétel az idő miatt. A srácok már maguk is rájöttek, hogy nem érdemes hihagyni egyetlen hetet se. De ha még futsz is mindennap mondjuk egy egész órát - akkor is még marad 23 óra, 5 perc alatt kifújod magad, el vagy fáradva stb. Meglehet fontosabb az a 23 óra, hogy hogyan éled á, persze ez az én véleményem......

Előzmény: illatos-fű (18076)
illatos-fű Creative Commons License 2014.10.14 0 0 18077

Orulok hogy ilyen jol kijottel belole. Ugyes vagy es szerencses.

Előzmény: Törölt nick (18070)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!