Keresés

Részletes keresés

nistelrooij Creative Commons License 2017.10.17 -3 3 118334

Én meccset néztem, nem stat oldalakat bújtam. Amúgy yeah yeah whatever ahogy gondolod, Isten ments ma is elkezdjük... a béke kedvéért Lukaku nem volt ziccer, örülsz? ______________________________________________________________ (mindenki másnak: de az volt :D)

 

Előzmény: Törölt nick (118330)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.17 -4 2 118333

"az egész flame úgy kezdődött ő adott Mourinho szájába általa elképzelt eléggé erőltetett elméleteket egy mezei interjúból."

miért hazudsz? ez valami betegség nálad? fejezd be a hazudozást! semmit nem adtam Mourinho szájába: értelmeztem, és kontextusba helyeztem a szavait, több kommentben hangsúlyozva közben, hogy ez feltételezés mindössze, és az én személyes értelmezési kontextusom, ami nem biztos, hogy helyes. ennyi történt. az elképzelhető, hogy te nem értesz egyet az értelmezésemmel, azt is lehet mondani, hogy felesleges ez az értelmezési próbálkozás (ezt képviselte giornalista), de amit te itt csinálsz tegnap óta, az mélységesen felháborító, mocskos, alpári hazudozás, semmi több.

na, csak sikerült kihoznod a béketűrésből, gratulálok.

Előzmény: nistelrooij (118327)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.17 0 0 118332

Szerencsére a bíró és az FA kinevette a Pool mondókáját a Lovren-Lukaku eset kapcsán. Ebből akartak ügyet csinálni:

https://streamable.com/v1tql

 

Elég vicces, Anglia legnagyobb rangadóján ilyenért bolhából elefántot csinálni. Még tornaórán is kiröhögném az ilyet.

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.17 -4 1 118331

Előzmény: Törölt nick (118330)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.17 -4 1 118330

"Lukakué pedig nem volt ziccer az illető szerint (...) csak facepalm és nevetés vagy nem tudom mit reagáljak érdemben"

ez látod, nagy baj, mert elég kemény objektív érvek állnak veled szemben. nyilván ismered a modellt, ezért csak egy képet csatolok arról, mi az igazi ziccer, és mi nem az. parancsolj.

Előzmény: nistelrooij (118328)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.17 -1 0 118329

Igazad van az előnyökkel, belegondolva jó vételnek tűnik azért: 50 ezres stadion stabil szurkolói bázissal, kisiklások ellenére stabil PL csapat. Ha megadják Rafának az igazolásokat, top10-be is érhetnének. Talán Amerikából érkezik a megmentő befektető. Híresen elegük van már a drukkereknek Ashley-ből, inkább kerüljenek külföldi kézbe ha az jobb lesz.

Előzmény: For-dzsi (118326)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.17 -2 2 118328

Hahaha ebben lehet valami! :D
Nem csoda előjön az arrogáns oldalam, amit gio ellen is mindig aláírtam a sok csörténk közben. De tegnap is mcdeere komolyan felhúzott ahogy több hsz-ben lekezelően oltogatott, burkoltan hülyézett gúnyosan ami még mindig nem a világ vége mert nem vagyok mimóza, csak aztán a visszapiszkálásomra osztotta a magas lóról az előadást álszenten hangnemről, stílusról. Hát a kettő együtt nem ér! :) Más szemében a szálkát...

 

Egyébként ha hiszitek, ha nem, engem többnyire nem érdekel kivel XY-nal miről miért mennyit vitázok csak vita kedvéért, nem ez a helyzet. Még gio kapcsán sem annyi csörte után sem. :) Elsősorban állításokat nézek, nekem mindegy ki írja. Pl. elhangzott tegnap a Liverpoolnak 3 ziccere volt, Lukakué pedig nem volt ziccer az illető szerint. Na számomra egy ilyen kijelentés annyira elképesztően furcsa, hogy csak facepalm és nevetés vagy nem tudom mit reagáljak érdemben. Nálam az nem működik leírok egy minimum furcsát vagy nyilvánvaló hülyeséget és az ellenérvek után is kötöm az ebet a karóhóz azzal takarózva hé tiszteljétek a véleményem! Nem a személyt röhögöm ki, hanem az állítását. Emre Cannak felívelt labda az ziccer, de a Martial és Lukaku által szépen kijátszott akció az nem??? Egy mezei JM interjúba meredek összeesküvés elméletet belemagyarázni?

Vagy pl. nyáron gioval amikor a Pool előttünk jár és Klopp jobb edző téma volt. Hát annyi objektív dologban lehet mérni, nem is értem már a felvetést sem: Unitednek sikeresebb szezonja volt összességében, jobb transzferpiac, jobb védelem, ugyanazokban a kupákban Klopp nem nyert stb. Értem én Klopp népszerű, csak tényszerűen most ott tart a dolog, két éve létező problémák változatlanul és azt is mondhatjuk szinte ugyanilyen kezdésért két éve Rodgers-t már kirúgták!
Vagy ott a megosztó buszparkolás téma: ha szükséges és cél szentesíti az eszközt... nyilván alapvetően én is a támadófoci híve vagyok, viszont egy példával élve ugyanolyan katarzis élményt jelentett 2008 Barca ellen a Red Wall ahogy állta a sarat, mint 2007-ben az AS Roma 7-1 átgázolás.

Előzmény: For-dzsi (118325)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.17 -3 1 118327

OFF

 

Nincs a te mondatoddal semmi gond. Ha lenne privát üzenet funkció ott írnám miért kerültél szóba, ezért kérem ne is ugorjon most más erre, ne legyen ma újabb flame, csak Giggsy111-nek írom direkt halványan:


1. Leírtam ebben a hsz-ben Mirrmurrnak nekem összességében a mostani Mourinho 1 pont az Anfielden többet ér mint Van Gaallal a szép játékkal szerzett Juanfield féle 3 pont, mivel összességében most jobb a csapat helyzete minden szempontból. És ehhez szóba hoztam nekem rangadón többet ér a pragmatikus 1 pont, mint a játék képe. Én is örültem volna jobb támadójátéknak, többször leírtam csalódás csak az 1 db Matic lövés és 1 db Lukaku nagy helyzet, viszont az eredményt elfogadom és nem rossz. Ergo nálam nem "foshalmaz" a játék amiben mcdeerevel vitáztam, mert működött a taktika a Pool játékának megölése. Pool ellen kikapni nem szabad, ez a lényeg minden más csak duma, ráérünk mások ellen szép játékot várni, Pudli ellen eredmény kell. Ehhez a gondolathoz idéztem nálam az nagyon nem játszik amit meccs után olvastam itt "inkább 3:2-es vereség szép játékkal" amit éppen te írtál, hiába értem a filozófiai hátterét, hiszen nem véletlen United drukkerek vagyunk, korosztály szerint Cantona, Fergie fiókák, Rooney, Van Nistelrooy stb. féle jó támadófoci fogott meg minket.
2. Ezt a rangadón eredmény >>> romantikus szép játék eredmény nélkül gondolatot giornalistával is beszéltük.

3. Amire mcdeere oltogatva számon kérte rajtam ki írt ilyet? ("inkább 3:2-es vereség szép játékkal"), mert behisztizett rajta, feltételezem azt hitte giornalista szájába adtam a Te mondatod, holott látszik derbin eredmény >>> játék témában gio és én egyetértünk, csak hát mcdeere mindenben kereste hol köthet belém így nem tűnt fel neki. Csak azért mert nem mindig kezdek vadiúj hsz-t külön egyesével mindenkinek, és fórummotor szerint X-nek címzett válaszban említek Y által írt dolgot is, vagy csak úgy általánosan többesszámban fogalmazok "azt írtátok, valaki azt írta" akkor nem kell rögtön reklamálni X nem is írt olyat. Hát nyilvánvaló basszus. Csomószor nem is nézek nickeket, mert a topikban, témában, sajtóban elhangzott állításokat nézem, nem azt személy szerint ki írta. mcdeere Mourinho fia PSG meccsre jár dologban is benézte ezt, azt hitte az ő szájába adom hiába pontosítottam direkt neki külön ennek a végén. Az már csak a hab az irónia tortán az egész flame úgy kezdődött ő adott Mourinho szájába általa elképzelt eléggé erőltetett elméleteket egy mezei interjúból. Ami még rendben is lenne, az első hsz-em az elméletére szerintem korrekt miért nem győzött meg vele, csak aztán nekem esett két oldalon át, és rossz szokásom nem hagyom magam. Ha pedig lekezelő gúnyos hangnemben szól, ne nyafogjon utána mert visszakapja a stílust. (amihez egyébként megjegyezném én nem a személyét szóltam le, hanem az elméletét, ő logikája szerint amiért nem voltam vevő rá csak azt jelentheti hülye vagyok) Száz szónak is egy a vége, túl lett tolva az egész flame.

Előzmény: Giggsy111 (118324)
For-dzsi Creative Commons License 2017.10.17 0 0 118326

A NC azért nem könnyű hely egy befektetőnek. Persze vannak komoly pozitívumok, a klub relatív ismertsége, korrekt stadion. Szinte biztos, hogy találnak érdeklődőt.   

Előzmény: nistelrooij (118317)
For-dzsi Creative Commons License 2017.10.17 0 1 118325

Mindenki öregszik és egyre komolyabban veszi magát, ezért a sok sértődékeny ego. :-)

 

Előzmény: Giggsy111 (118324)
Giggsy111 Creative Commons License 2017.10.17 0 1 118324

Egy szó, mint száz, ne az én mondatom legyen a vitatéma, én itt ezen a fórumon mindenkit tisztelek, nincsenek ForRedGloryk, mint az Origon, Nisty írásait mindig nagyon várom, ő itt kb olyan, mint a másik fórumon volt Giotto, akivel országos cimborák lettünk.

 

Egy csapatnak drukkolunk, tartsuk tiszteletben a másik véleményét.

Csumpitáz_Béla Creative Commons License 2017.10.16 -2 6 118323

Szerintem azok után, ahogy az SE-n ma vitatkoztál, sokkal szerényebben kellene viselkedned. Ott is itt is a magas lóról oktatsz. Sőt, ott, ahol Nistelrooj nincs is fent, őt gúnyolod. Elég kisstílű viselkedés.

 

Szerénység Janika, szerénység!

Előzmény: Törölt nick (118322)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -4 0 118322

Az az ervelesi hiba, ha a te mondataidat másokon kéri számon. Hogy milyen ordenáré stílusban, az csak hab a tortán. De végülis kibújt a szög a zsakbol, az utolsó kommentje alapján már mindent értek :)

Előzmény: Giggsy111 (118321)
Giggsy111 Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118321

3-2 szép játékkal, vagy 1-1 feltett kézzel... Én írtam, vállalom. 34 vagyok már, még Hughes, McLair és a többi nagyon nőttem fel.

Szeretem, ha vannak célok, és jobb látni ezt a Unitedet, mint akár Moyes, akár Van Gaalét, de soha nem fogom megszokni, ha egy Liverpool ellen bárhol így fogunk kimenni a pályára.

 

Az, hogy ez érvelési hiba lenne? Nem hinném. Én így gondolom, ezzel nem érvelni akartam. :)

 

Ui: 0-0 lehetett volna úgy is, ha legalább Martialnak ad egy kis teret focizni.

Előzmény: Törölt nick (118297)
giornalista Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118320

nézd, én ebben a vitában alapvetően veled értek egyet, szerintem ez kiderült már az első hozzászólásomból. én José helyében nem nyilatkoztam volna azt, amit, de azt beleolvasni, hogy az új szerződésének próbál így megágyazni, meg egy future meccs miatti, előre kiszámított médiavisszhangra reagál előre... hát igen.

 

ettől függetlenül neked is van egy véleményed, meg neki is, mindketten arról vitatkoztok, hogy valójában mit mondott-gondolt Mourinho, azért úgy ne csinálj, mintha pontosan tudnád, hogy hogy értette, mert te pont annyira látsz bele a fejébe, mint Kele. just sayin'.

 

aztán... bár én nyilván nem fogok senkit vitakultúrából kioktatni, mert Carringtonban sem Fellaini tanítja cselezni Martialt, de egy picit mindig sikerül túl tolni azt a bizonyost, legalábbis szerintem. lassan tényleg tovább lehetne lépni erről a témáról, bár kétségtelenül szórakoztató és tanulságos, hogy végre nem csak az én aktív részvételemmel lehet színvonaltalanul flamelni a topikban :)

Előzmény: nistelrooij (118315)
giornalista Creative Commons License 2017.10.16 -2 1 118319

meg a te apukád az erősebb is, igaz? :DD

Előzmény: nistelrooij (118316)
MU59 Creative Commons License 2017.10.16 0 2 118318

Ilyenen vitáztok?

Mourinho 54 éves körüli, még jó, hogy nem innen megy nyugdíjba. Van még minimum 10 -15 év a pályájából, nehezen elképzelhető a mai világban, hogy ezt mind Manchesterben töltené.

Akkor sem , ha minden nap arról beszélne, hogy innen megy nyugdíjba.

Nem dolgozik rosszul, kezdünk visszatérni az élcsapatok közé, ez a lényeg.

nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118317

A Newcastle drukkerek és Rafa örömére Ashley hivatalosan is piacra dobta a klubot. Kíváncsi leszek mikorra találnak vevőt, ha így nyilvánosan kell hirdetni az nem jó jel egyelőre. Karácsonyra remélik lesz üzlet. Majd Kína, arabok? Már elég kevés a tiszta brit tulajdonú PL klub.

nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118316

Te meg kétszínű, szóval lezárhatjuk végre?

Előzmény: Törölt nick (118314)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -1 1 118315

Mourinho mondott valamit. Erre mcdeere: az nem lényeg, az bullshit az számít amit ő kitalált magának elméletet mit is gondolt Mourinho valójában. Elmondja Mourinho mit üzent titkosan, szájába adta az ő kis elméletét. Én hülye miért nem hiszem el, hát ő a nagy szakértőként fordítja franciából a sorok közti üzenetet!

 

Hát nekem ez vicc, inkább maradok annál amiről valóban beszélt Mourinho. Ő és nem mcdeere képzelgése.

Előzmény: giornalista (118313)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -2 1 118314

Ez már tényleg komikus, ne haragudj. Tulbecsultelek, de nem fog többet elofordulni :)

Előzmény: nistelrooij (118312)
giornalista Creative Commons License 2017.10.16 -1 1 118313

"Ne akard mások helyett elmondani mit is gondolnak valójában."

 

Mert te nem pont ugyanazt csinálod... Csak más a véleményed, de semmivel sem ér többet, mint másé. 

Előzmény: nistelrooij (118312)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -3 1 118312

Most már csak röviden, mert baromi unalmas:

 

"és egy Pool-meccs utáni interjúban"

 

Előtti. Nem utáni. És továbbra sem érdekel hogy amit mondott Mourinho ahelyett valójában mit gondolt szerinted, na ez a fantázia téma hidegen hagy. Ne akard mások helyett elmondani mit is gondolnak valójában.

 

"Mourinho egyébként is utál érdemi dolgokról nyilatkozni, nézd meg az ő meccs utáni interjúit, és hasonlítsd össze pl. Marco Silváéval."

 

A legtöbb nagy edző leszarja a meccs utáni nyilatkozatokat, ahol az igazat nem mondhatja mert rászáll az FA, kihagyni nem lehet mert rászáll a PL és a TV csatorna, ezért általában sablon dumákat tolnak. Nézd meg a tavalyi Rio interjút (talán Gary is) ott jön elő az igazi Mourinho a fociról mit gondol. A kisebb nevű edzők lehet szeretik a kamerát és részletesen magyaráznak, a nagyok csak le akarják tudni legtöbbször. Heti sajtótájékoztató ugyanez. Mélyinterjúknál függ a riportertől, a korábban linkelt mostani borzasztó rosszul kérdezett, kapásból elrontotta még a nevét is hello zsozé murén vagy mi :D

Valamint egy Mourinhonak nem kell sokat beszélni, az érdemi dolgait kommunikálja a pályán trófeákkal.

 

Hol rivális nekünk a PSG? A világ összes edzőjét megkérdezték a nyári párizsi fejleményekről. Josét is. Ebből elkönyveli a sajtó, hogy oda akar menni... és a fia az indok hogy na ugye elárulta magát! na ez nekem vicces :D ilyen alapon élénk fantáziával bármit bele lehet magyarázni, fél perc kitalálni valami hülyeséget pl: "Mourinho csak azért ekézi folyton Wengert mert irigyli, lehet a mondataiban fikázza de a sorok közt olvasva tudjuk az igazi igazságot"

 

"Ne zavarjon, de egy szóval nem mondtam, hogy a PSG-be akar menni, és a fiát sem említettem."

"Ezekre én egy szót sem vesztegettem, megint olyan dolgokat dobálsz rám, amiket én nem mondtam, amikre én nem utaltam, meg sem fordult a fejemben."

 

Ne foglalkozz magaddal annyit, csak azért mert éppen neked válaszban írtam, általánosan ma elhangzott témákat soroltam egy kommentben. Mi volt ma alapon, érted? Lásd idézem magam: "Azt is írtátok micsoda dolog a PSG dicshimnusz." Írtátok többesben. Amit külön neked címezted úgy kezdtem a hsz-t "Azt állítottad" (te) Nem olyan bonyolult ez, biztos érted is csak annyira kötekedős kedvedben vagy most átsiklottál rajta.

 

"Összefoglalva: nagy katyvasz lehet nálad odabent. :D"

 

De kedves megint. Mert ugye "ne személyeskedjünk", meg a "topic színvonala"

Előzmény: Törölt nick (118310)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118311

Ez volt a pletyka múlt héten:

 

Jose Mourinho ready to sign new £65m five-year deal at Old Trafford
Mourinho has impressed at Manchester United since replacing Louis van Gaal and signing a three-year deal in 2016.
MANCHESTER UNITED want to tie down Jose Mourinho to a new £65million five-year deal.
And the Red Devils boss is ready to sign — and make his time at Old Trafford the longest tenure of his career.
Mourinho, 54, is the best-paid manager in world football alongside his Manchester City counterpart Pep Guardiola, with both earning £250,000 a week.
This basic wage will stay about the same but the Portuguese’s incentive package for trophies and league positions is set to rocket.
The final details are still to be agreed. Mourinho initially signed a three-year deal in the summer of 2016.
Despite the United board being convinced they had the right man, both sides were happy with the length of that contract to see how everything progressed.
But United chiefs have been hugely impressed with the way Mourinho has turned the club around in less than a year-and-a-half.
Last season he made a huge connection with the United fans.
And he also claimed two major honours in his first season, the EFL Cup and Europa League.

 

Magyarul mindkét fél elégedett és az alapbér hasonló csak nagyobb bónusz lesz a jutalma ha trófeákat nyer, mert elégedett vele a vezetőség.

 

Az a szép mindenki gondolhat amit akar:

1. Nem tárgyalunk vele a hosszabbításról akkor amatőr a klub hagyja jövőre lejárjon a jelenlegi, ha pl. De Gea hosszabbításáról nem tárgyalnák mindenki pánikolna, ha egy sikeres edzőt elveszítenénk az nem para?

2. Tárgyalunk vele, elégedettek a főnökök, lekötjük további évekre, több bónusz jutalom sikerekért, akkor meg az a szöveg kapzsi szemét zsarolja a klubot.

3. Ha elromlik a helyzet és ki kell rúgni, akkor meg a nyilvánvalón megy a csodálkozás ami a játék része: ki kell fizetni a végkielégítést.

Előzmény: komponi (118307)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118310

"nem volt foshalmaz a játékunk, hanem pragmatikus, jobban jöttünk ki a meccsből több szempontból, pláne a fordulót nézve. Ez miért nem objektív érv?"
azért nem objektív, mert eleve egy szubjektív jelzőn rugózol. az, hogy mi a magunk részéről nem jöttünk ki rosszul a meccsből, tény, de hát ennek nem is állítottam az ellenkezőjét. performance vs. result, ugyebár, tendenciózusan kevered.

tudta előre milyen lesz a meccs és előre védte magát az úgynevezett tereléssel. Fantáziadús
miért, egy edző nincs tisztában azzal, milyen stratégiával készül a meccsre? fantáziadús... nyilván nem ez volt a fő cél, nem is állítottam hasonlót, de amikor José nyilatkozik, akkor szinte mindig tematizál, és egy Pool-meccs utáni interjúban már csak azért is hasznosak az erős, de félreérthető mondatok, mert akkor hirtelenjében már senki nem magáról a meccsről beszél. Mourinho egyébként is utál érdemi dolgokról nyilatkozni, nézd meg az ő meccs utáni interjúit, és hasonlítsd össze pl. Marco Silváéval.

új szerződése pedig készül ami nem friss pletyka, elégedett vele a vezetőség a tavalyi sikerek és most a szezon is jól indult, ez mind tiszta sor semmi szüksége nincs manipulálni sajtóban titkos üzenettel
Egy szóval sem állítottam, hogy friss pletyka lenne a szerződés, mint ahogyan azt sem, hogy a jövője biztosítása érdekében szorul rá az üzengetésre. Ugyanakkor egy tárgyalás mindig komoly menet, általában nagyon messziről indulnak el az álláspontok egymás felé, és kőkemény mind games megy a háttérben. José menedzsere pedig egy bizonyos Jorge Mendes ugyebár, legendásan nagy fejőművész.

A haverokkal a kocsmában beszélhetünk Neymarról, Mbappéról,
Tényleg magyarázzam el, mi a különbség aközött, ha te beszélgetsz a haverokkal a kocsmában, meg ha Mourinho nyilatkozik egy rivális csapatról? Komolyan?

megkérdeznek erről az már tabu és belemagyarázni "na tuti oda akar menni"?? Meg a fiát felhozni elég vicces..
Ne zavarjon, de egy szóval nem mondtam, hogy a PSG-be akar menni, és a fiát sem említettem. Félreérthettél valamit, esetleg ismét valaki más érveit akarod rajtam számon kérni a nagy szalmabáb-érvelési hadműveleted részeként.

Mi volt még, felháborodás hogy a tavalyi nyilatkozataival ellentétben nem innen akar nyugdíjba menni.

Hát egyrészt nem azt mondta tavaly se, hanem azt sokáig tervezi ha minden jól megy, most azt is hozzátette vannak még céljai. Ami szintén érthető, még 20 évet is dolgozhat, lehet még a Bundesligát is szeretné begyűjteni, hazáját EB-VB vezetni stb. Ha azt mondja SAF rekordja a célja, akkor meg az a baj, mondván milyen nagy az arca 2. szezon elején.

Ezekre én egy szót sem vesztegettem, megint olyan dolgokat dobálsz rám, amiket én nem mondtam, amikre én nem utaltam, meg sem fordult a fejemben.

Összefoglalva: nagy katyvasz lehet nálad odabent. :D

 

Előzmény: nistelrooij (118304)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118309

Ez egy alapos indoklás volt tőled. :D

Előzmény: Törölt nick (118306)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118308

Hogy végre ON téma is legyen: elrepült a csapat Portugáliába, hát a Benfica két vereséggel kezdte a csoportot. Jó lenne ütni a vasat amíg meleg, nyerjük meg szépen. És ne legyen új sérült legfőképp. Mourinho, Matic, Lindelöf volt klubjuk ellen.

komponi Creative Commons License 2017.10.16 -3 2 118307

Ebből is látszik, hogy egyértelmű üzenet volt a PSG-job belengetése José részéről. José nem szerelmes a United-ba, csak és kizárólag a pénzbe.

Előzmény: Törölt nick (118303)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -3 1 118306

Több ponton is csúsztatsz. Sőt, kimondom: hazudsz. Szevasz.

Előzmény: nistelrooij (118304)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118305

Hopp-hopp nem vetted észre a múltkori pletykát amit ma is írtam, hogy az alapbér elvileg ugyanaz de a trófea bónusz jobb lesz az új szerződésében?

Előzmény: Törölt nick (118303)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!