Keresés

Részletes keresés

Mirrmurr Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118280

Szerintem ugyanazt láttuk, ugyanazt tolmácsoljuk, csak te jobban bele vagy hullva a MU-ba, mint én, hehe. Felőlem lehet a Huddersfield ellen megint jól játszani, igaz, az már jobban mutatná a valós formát, ha az Arsenal (pfff), Pool, City, Chelsea és a PSG, Barca, Real is jól játszana a United.
Na de a tabella majd megmutatja a végén, mennyire volt jó a csapat, hogy nagyon bölcs legyek. 

Előzmény: nistelrooij (118278)
Netuddki_m Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118279

Mondjuk ami nekem ziccer, abból nem volt három. Abból kettő volt, az is egy támadáson belül (Matip és Salah), és az egész abból adódott, hogy Lukaku lassan lötyögött ki szögletnél és ezért nem lett egy kurva nagy les.

Előzmény: Törölt nick (118277)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -1 1 118278

Huddersfield ellen lesz 3 pont és játék is remélhetőleg. Lehet újabb 4:0? :)

Én is írtam többször már, hogy ezt a Pool védelmet illett volna többször tesztelni, de egyébként a célunkat elértük és teljesen jó a helyzet a körülményekhez képest. Náluk Sané, nálunk Bailly, Pogba, Fellaini, Carrick, Ibra hiányzott, Rashford nem bírt volna 90 percet. Nem értem a siránkozást megint, ez egy baromi eredményes hétvége volt:

 

szereztünk rangadón idegenben egy pontot célratörő taktikával

Chelsea, Arsenal kikapott

Cleverley, Welbeck, Zaha hasznosan játszottak

 

Előzmény: Mirrmurr (118275)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118277

"Egyszer rúgott kapura a nagy támadó Liverpool"

három darab ziccerük volt. három. xG mond valamit neked? na, azt 1.8-0.3-ra buktuk.

Előzmény: nistelrooij (118276)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -4 1 118276

Ne kezd megint a tavalyi szezont, mert megint letiltalak. Sikeresebb szezonunk volt mint a 4. és 5. csapatnak. Nem kegyelemből maradt, hanem mert a veretlenségi sorozatra, az öltözői hangulatra, trófeákra lehetett építeni és a munka folytatódott nyáron is jó igazolásokkal és jó szezonkezdéssel.

 

Kit érdekel Mourinho fia mit csinál? Stockholmban szaladt a pályára ünnepelni, és? Ez kb. olyan mint a Chelsea edzője volt, de a fia Fulhamnél focizott és azt mondták volna a Chelsea drukkerek micsoda tiszteletlenség. :D

 

"nem mertük felvállalni a focit, mert attól féltünk, hogy a Pool agyonverne minket benne. lehet, hogy nekik rossz a védelmük, de a miénkben sem bíztunk, hogy megküzd az ő támadásaikkal"

 

Tessék? Egyszer rúgott kapura a nagy támadó Liverpool akik kevesebb gólt rúgtak nálunk és nekik hazai pályán tabella alapján jobban kellett volna a 3 pont és akkor Klopp egy semmi büntetőt magyaráz mint tavaly a nagy lesgólt, szóval De Gea egy védésén kívül amúgy simán hatástalanította a csapat a Pool játékát. 2 gólt kapott a védelmünk eddig, hogy lehet ilyet írni a "mienkben sem bíztunk"? Főleg amikor Young, Jones már lesajnált emberek játszanak jó formában.

Előzmény: giornalista (118271)
Mirrmurr Creative Commons License 2017.10.16 0 3 118275

Azért lássuk be, a MU elérte a célját idegenben, ÉS a játéka foshalmaz volt. Ezt azért illik elismerni még szurkolóként is. 

Előzmény: nistelrooij (118266)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -1 2 118274

oké, akkor eldőlt, tényleg nem vagy képes értelmezni, amit leírok. ez talán még sajnálatosabb, mint a szerep, amit magadra osztottál ebben a topicban.
utoljára hangsúlyozom: SZERINTEM (mert a franc se akarja rád erőltetni a véleményem, azért hadakozom, hogy egyáltalán a létjogosultságát elismerd ahelyett, hogy fennhéjázó cinizmussal szarozod le, ami egyébként kibaszott idegesítő, és kábé mindenkivel szemben megengeded magadnak itt a topicban, holott szerintem senkit nem a seggedből rángattál elő) annak van értelme, ha elgondolkozol azon, mit, miért mond valaki, és miért pont akkor, amikor. ezt nevezik tudatos kommunikációnak, erre szoktak kommunikációs stratégiákat írni, és ezért alkalmaznak az olyan közszereplők, mint José menedzsmentet és ezért tervezik tudatosan a nyilvános szerepléseiket. nyilván ennek a szereplésnek is volt célja, nem véletlenül akkor jelent meg az anyag, amikor, stb. összességében én nem tartom annyira butának Mourinhót és a munkatársait, hogy egy ilyen szerencsétlen nyilatkozatot egy ilyen kényed pillanatban megengedjenek maguknak. te ezek szerint igen, hát, nem vagyunk egyformák.

de mondom, a véleménykülönbséggel a világon semmi baj nincs. az, ahogyan te ezt tálalod, és az a bicskanyitogató stílus emellé, amivel oktatni próbálsz, mintha legalábbis nem lennék méltó vitapartner ahhoz, hogy a te mennyei kinyilatkoztatásaidat vitassam, na, látod, az már egy másik lapra tartozik. pedig mondom, egy kifejezetten intelligens embernek tűntél a valóban igényes pénzügyi munkáid alapján - azt az alaposságot kellene átvinned a kommentekbe is, és nem abból kiindulni, hogy itt mindenki hülyébb nálad. 

szerintem :D

Előzmény: nistelrooij (118273)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -2 2 118273

Mondja ezt az aki:

 

az interjút se látta, csak a körítő clickbait cikkek és saját vad elméletek alapján

akinek az az érve a valóság nem lényeg, hanem amit belemagyarázol: "az eredeti anyag egy semmitmondó, bullshit-generátorral összelökött PR-szarhalom" bezzeg te megfejtetted a titkos üzenetét a sorok közt, "foshalmaz" meccs kiváló összegzés ez is tényleg, erről "akart terelni" már előre eltervezve baromi jó elméleteid vannak :DDD

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (118268)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118272

nyilván beledöglenél, ha nem személyeskednél a végén, beszarás :D

Előzmény: giornalista (118271)
giornalista Creative Commons License 2017.10.16 -1 0 118271

azért de, a játékunk egy nagy rakás szar volt. az eredményt hozta, de semmi focit nem vállaltunk, kínosan bekkeltünk, Lukaku nem ért labdához, egy lövésünk volt, nem voltak rendes kontrák, Martial és Rashford is teljesen el volt szigetelve, Mhitarjannak momentuma nem volt a második félidőben.

 

engem az eredmény mindig jobban érdekel a játéknál. van Gaalt is ezért toleráltam sokáig. szóval, túlzottan nem hat meg, hogy ilyen játékkal vittünk el egy pontot a Pooltól.

 

viszont ne csináljunk már úgy, mintha ez valami jó dolog lenne. nem mertük felvállalni a focit, mert attól féltünk, hogy a Pool agyonverne minket benne. lehet, hogy nekik rossz a védelmük, de a miénkben sem bíztunk, hogy megküzd az ő támadásaikkal.

 

az Arsenal terv és dedication nélkül agyon lett itt verve, mi egy bizonyos tervet tartva elvittünk egy pontot és arra jók voltunk, hogy annuláljuk a Liverpool játékát.

 

de ez azért nagyon nem dicshimnusz.

 

mondom még egyszer: engem, az eredménycentrikust ez nem zavar. meg Mourinhóról az első perctől tudni lehet, hogy idegenbeli rangadó --> busz. hogy ennyi pénz elköltése után is ez van, valahol azért szomorú, még ha esetleg szükséges is.

 

az interjú meg leginkább "szerencsétlen" most. Mourinho kegyelemből maradhatott a helyén az elmúlt 26 év második legrosszabb PL-szereplése után, egy 5. helyen átvett csapattal a 6. helyre futott be, minden rivális megelőzte, pocsék szereplés a rangadókon, rémes hazai forma, borzasztó ősz, stb. nyilván Mourinhóról beszélünk és a szerénységet hagyjuk, de néháyn hete még valóban arról szólt a fáma, hogy ő itt hosszú távra tervez. ezek után legalábbis nem szerencsés arról beszélni, hogy nem innen megy nyugdíjba, és a fia odavan a PSG-ért, mert az valami fantasztikus projekt, és Manchester helyett oda megy meccset nézni. miközben ő Manchesterben edző, és a másik mancehsteri csapat szemmel láthatóan az övé előtt áll (ugyanonnét indulva, ugyanannyi idő után, egy másik edzővel).

 

de mindenhová összeesküvést és hátsó szándékot, manipulációt látni tévelygő fontoskodás csupán.

Előzmény: nistelrooij (118266)
Csumpitáz_Béla Creative Commons License 2017.10.16 -1 2 118270

ez ma nem a te napod, ahogy látom az SE-n sem! :-D

Előzmény: Törölt nick (118268)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -3 2 118269

Ez meg szimplán szánalmas. Jelentősen sajnálom, de ez van, néha odafigyelhetnél egy kicsit másokra is magadon kívül, segítene.

Előzmény: nistelrooij (118267)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -3 2 118268

Érem. Komoly csalódás a vitakultúrád.

Előzmény: nistelrooij (118266)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -4 1 118267

Azt mondta tavaly látja magát sokáig Manchesterben, ha minden jól megy. (sikeres, nem rúgják ki) Most azt mondta nem innen tervezi a nyugdíjt. A kettő nem üti egymást. Csak 54 éves a faszi, 20 év múlva is dolgozni fog. Ha azt nyilatkozza SAF rekordjára hajt, akkor meg abból csináltok műbalhét, hogy képzeli még egy bajnoki címet se nyert.

 

Ismét: francia interjúban francia tévén a PSG kikerülhetetlen téma, nagy dicshimnusz volt tényleg 10 percből 30 mp-ben elmondta a véleményét ütős csapat alakul Neymar és Mbappe miatt.

 

A szerződésének hosszabbítása pedig régóta téma, nyilván nem szorul ilyen trükkökre. "Hé Ed, nézd meg a francia interjúmat, a sorok közt üzentem a feltételeket, különben... ha nem értenéd mcdeere lefordítja neked mit gondoltam!"

Előzmény: Csumpitáz_Béla (118265)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -4 2 118266

Vitatkozhatunk a nagy semmiről, nem igen tudsz meggyőzni a röhejes elméleteidről. Bolhát csinálsz az elefántból. Nekem az röhejes ahogy szerinted bullshit amit mond interjúkban, de a sorok közt üzeni a titkokat amit te tolmácsolsz nekünk. Oké. :D 

Nem kavart semmilyen vihart, csak te mesélsz bele saját elméleteket az interjújába, minden szavában rejtvényt keresel. Kár volt linkelnem a teljes interjút is ezek szerint. Mourinho beszélhetne a nagymamája legjobb sütijéről, abba is belemagyaráznád valójában milyen titkos üzenet, cél. Csak szegény nistelrooy túl buta hozzá kiolvasni a dumájából a nagy titkot!

 

Ismét: nem volt foshalmaz a játékunk. Elérte a célját idegenben, a Pool számára tabella miatt 1 pont kevés volt, nekünk jó. Tehát nincs miről terelnie! Klopp az aki folyamatosan terel: lásd tiszteletkör 2:2 West Brom ellen, elbukott EL és ligakupa amit Mourinho megnyert, rossz nyár és gyenge kezdés, két év után is rossz védelem stb.

 

Előzmény: Törölt nick (118264)
Csumpitáz_Béla Creative Commons License 2017.10.16 0 3 118265

Részemről nagyon nagy csalódás ez a Jose interjú. 1,5 éve van itt, volt egy nem rossz, de nem is kiváló első éve, jól induló 2. év eleje. Ilyenkor arról beszélni, sőt egyáltalán megemlíteni, hogy nem innen megy nyugdíjba (miközben eddig inkább ez volt az üzenete), ráadásul nem is egy szövetségi kapitányi posztról, hanem konkrétan az olajos geci PSG-ről zeng dicshimnuszt, na nekem ez visszataszító!

Nálam most sokat zuhant a respectje.

 

És ha azért csinálja, hogy a szerződéshosszabbítását próbálja kizsarolni, akkor még inkább menjen az anyjába. Ha PL-t nyer, vagy BL legjobb 4 és dobogós PL, akkor úgy is a mennybe ment volna, és biztosan életfogytos szerződést kínáltak volna neki. De így és most...

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -3 3 118264

Oké, oké, lassítsunk. Először is, remélem nem az van, hogy tényleg nem érted a diskurzus lényegét, mert eléggé meglepnél, lévén egy értelmes, intelligens faszinak tartottalak eddig. Éppen ezért teszek egy utolsó kísérletet arra, hogy elmagyarázzam neked, én miről beszélek, és éppen ezért miért ócska terelés az, amit lent csinálsz (nem tudom, lehet Kloppot próbálod megidézni, aki amúgy fogalmam sincs, hogy jött ide, egy szót nem szóltam se róla, se a nyilatkozatairól. De ok.):

1. Mivel José vélhetően nem szerda este találta ki a meccs-stratégiát, ezért igen, szerintem teljesen valid, hogy tisztában volt vele, milyen utóélete lesz, lehet ennek a meccsnek a médiában. Nyilván jó lett volna, ha nyer, de mivel mindketten láttuk a meccset, most nem töltenék plusz időt azzal, hogy elmagyarázom, mekkora erőfeszítést tett ennek érdekében, mert teljesen egyértelmű, hogy alig valamekkorát. Lukaku helyzetével érvelni ebben az esetben szerintem már-már a röhejesség határát súrolja, lévén szerintem te sem tolnád fel a kocsit-házat arra, hogy ha az _egyetlen_(!!!!!) helyzetünk bemegy, akkor is ceteris paribus telik el a hátralévő idő, és Klopp 0-1-nél például nem nyúl bele a belső középpályás hármasába. Következésképp teljesen életszerű, hogy José tisztában volt azzal, miszerint jó eséllyel felmerül majd néhány kérdés azzal kapcsolatosan, ugyan mi a búbánatos fittyfenéért nem lehetett megpróbálni átmenni a félpályán egy olyan kerettel, amelyik a) x száz millióba került, tehát bőven nem kutyaütő; b) eddig olyan menetelést csinált a bajnokságban, hogy szétfeszül az önbizalomtól. Btw, ez még mindig nem azt jelenti, hogy ez utóbbi valóságolvasat az én véleményem, azzal együtt sem, hogy foshalmaznak neveztem a játékunkat - hiszen mi másnak is lehetne nevezni egy 0.3-as xGf mutatót? Sőt, a meccs után a stúdióban direkt hangsúlyoztam, a Pool ellen idegenben ez egy teljesen valid meccstaktika, a célt ráadásul el is érte (pedig távolról sem volt tökéletes, sőt), ugyanakkor még mindig nem ez a lényeg, hanem a vihar, amit egy ilyen húzás kavarni tud a médiában. Akinek egy kis esze van az ezt láthatta előre, pláne látta mindaz, aki magát a stratégiát kialakította, ráadásul nem is életében először. Így tiszta? Remélem. (A többi agymenésed most hagyjuk ebben a pontban, teljes kavar, nem is értelek, tényleg, nem méltó hozzád.)

2. Nem arról beszélsz amiről én. Remélem direkt, mert még egyszer hangsúlyozom, komoly csalódás lenne, ha nem volnál képes befogadni a mondanivalóm üzenetét. A kérdés, amire a választ keresned kell: miért akar erről Mourinho beszélni? Mi a célja azzal, amit mond? Én sokkal komolyabb embernek tartom őt, és sokkal felkészültebb stábnak a menedzsmentjét annál, mint hogy csak úgy céltalanul nyilatkozgatna össze-vissza mindent, ráadásul pont olyan mondatokat, amelyek később tökéletesen alkalmasak mindenféle kreatív értelmezésre. Ráadásul ez nem egy élő anyag volt, egészen biztos, hogy minden fontos emberen átfutott megjelenés előtt, amit tehát mi látunk belőle, az azért van ott, hogy lássuk. Célja van, üzenete, amit meg kell próbálni kiolvasni. Ha te nem teszed oké, a te dolgod, de kérlek, a hitelességed megőrzése érdekében, ne ugasd le magas lóról azokat, akik próbálnak a dolgok mögé nézni. 

Deal?

Előzmény: nistelrooij (118263)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -4 1 118263

Hát nem is tudom mit gondoljak, két eset lehet:

 

1. A te vad elméleteid, már előre tudta milyen lesz a meccs és az utóélete :D és védenie kell magát, ezek szerint kész szerencse Lukaku kihagyta a ziccert, különben borult volna Mourinho terve! :D Az megvan semmi magyarázkodni valóra nincs szükség a meccs kapcsán, mert csak a te fejedben volt "foshalmaz"? Jöjjön vissza Van Gaal mert vele szépen nyertünk az Anfielden? Basszus veretlenül áll a csapat, csak két gólt kaptunk, BL csoport eddig pipa és akkor te Mourinho terel elméleteket gyártasz. :DDD Miről kéne terelnie? Direkt beírtam inkább Klopp aki terel és használja a médiát mert még kajálják a rocksztár imidzsét. Mi lesz a következő, Mourinho pislogása Morze kódos üzenet, úgy zsarol minket új szerződést rögtön vagy megy Párizsba?

 

2. Vagy kapaszkodjon meg mindenki: egy egész karrierjét átívelő hosszabb beszélgetésben egy francia csatornán francia riporterrel szóba került mi történik Párizsban mi arról a véleménye. Megdöbbentő!

Előzmény: Törölt nick (118262)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -4 2 118262

Te most direkt nem akarod megérteni, amit mondok? Ki mondta, hogy az interjú erről szól? Nem, nem erről szól, nyilván, mert az eredeti anyag egy semmitmondó, bullshit-generátorral összelökött PR-szarhalom. De: Mourinhónak minden mondatával célja van. Tudja, hogyan kell a sorok között üzenni, tudja, hogyan, milyen elejtett félmondatokkal lehet tematizálni a közbeszédet (bár az anyag a Pool-meccs előtt készült, pontosan tudta, mit fog csinálni azon a meccsen, és hogy annak mi lesz majd a várható utóélete a médiában), erről szól az egész karrierje, játszik a sajtóval, mint a macska az egérrel, stratégiájának alapjai nyugszanak azon, hogyan kezeli a médiát. Nem tartom annyira kutyaütő kommunikátornak, hogy azt feltételezzem róla, véletlenül ejtett el egy ennyire kiforgatható, ennyire magas labdát feldobó üzenetet egy ilyen, alapvetően unalmas anyagban.

Márpedig ha ezt elfogadjuk (jelesül, hogy nem egy nyeretlen kétéves), akkor érdemes elgondolkodni azon, mi volt a célja azzal, amit belecsempészett a beszélgetésbe. Na, én elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy az a kettő lehet, amit lentebb kidejtettem. Nem sikerült meggyőznöd az ellenkezőjéről, maradjunk annyiban.

Előzmény: nistelrooij (118261)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -3 1 118261

Élénk a fantáziád! :D

 

A francia interjú még a meccs előtt készülhetett valamelyik hétközi edzés után Carringtonban, mint ez. Melegítő árulkodó.

Ez egy előre elkészített interjú a karrierjéről, általános dolgokról, visszanézték a nagy pillanatait és vasárnap adták le, ennyi történt. Je ne parle pas francais, csak pár dolgot turista szinten, aki tud rendesen annak itt az interjú:

https://www.tf1.fr/tf1/telefoot/news/exclu-telefoot-15-10-mourinho-l-inter-c-etait-une-relation-d-amour-8690452.html

Hát nem a Pool meccs, vagy a szerződése volt a téma. Egyébként válogatott szünet után, BL előtt, hiányzókkal nem rossz az 1 pont idegenbeli rangadón. Egyedül azt sajnáltam csak 1-2x teszteltük a gyenge védelmüket, minden más ahogy elterveztük: teljesen megfojtottuk a Pool játékát. Amit megmondott előre is minden hype és rangadó ellenére, akárhogy szeret az Anfielden játszani, ezért sem adnak több pontot csak azért mert Liverpool és nem Huddersfield. Inkább Klopp használta a sajtót a meccs után, ugyanúgy egyszer rúgtak kapura de előadta a nagy mesét ők aztán mennyire fociztak és még büntetőt is érdemeltek volna hát persze, meg azt is bemesélte a Pool nincs messze a Unitedtől. Hát igen, tök hasonló a két csapat nyara és szezonkezdése. :)

 

Már 1-2 hete csiripelik kész az új szerződés vázlata és novemberben aláírás, ugyanannyi marad az alapbér (heti 250K elvileg) trófeákért több bónusz majd. A végkielégítés pedig az üzlet része, ha idő előtt kirúgnak egy edzőt. Erről panaszkodni olyan mint a benzinárakon, szükséges rossz.

Előzmény: Törölt nick (118259)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 1 118260

meg úgy próbál tenni, mintha még mindig 2010 lenne, és ő döntene, hol meddig marad, nem mint a sok szerencsétlen többi edző, akiknek a sorsa a vezetők kezében van.

Előzmény: Törölt nick (118259)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 3 118259

azért úgy sem kell csinálni, mintha ezeket Mourninho naivan, mindenféle hátsó szándék nélkül nyilatkozná. profi módon használja a sajtót, pontosan tudja, mit csinál, és azt is, hogy milyen hatása lesz annak, amiket mond. ezzel a kis kiszólással két célja volt:
- elterelni a figyelmet a tegnapi rangadón mutatott foshalmazról
- jelezni a vezetőség felé, hogy tessen gyorsan elkezdeni dolgozni az új szerződésen, mert félidő környékén jár a mostani, és még véletlenül sem akarok vaskos végkielégítés nélkül maradni

Előzmény: nistelrooij (118258)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.15 0 0 118258

Szokás szerint amit Mourinho mondott és amit a bulvár írt az köszönő viszonyban sincs. Viszonylag még fiatal edző, ha 70-80 évesen is dolgozni fog, bőven kipipálhat még pár dolgot az életrajzában. Pl. 99% a portugál szövetségi kapitány munka is még célja, klubjaival tornát nyerni is jól tud, akkor válogatottal miért ne. Fogadok majd egyszer az angol válogatott élére is hívnák. De odébb van mire végez a klubfocival. Különben azt csiripelik még idén hosszabbít, korábban azt is mondta ha minden jól megy Unitednél akár 10 évet is szívesen lenne, persze elég egy rossz szezon a kirúgásához is. Lásd Chelsea másodszorra, ott is hosszú időre tervezett.

A francia interjúban távlatokban, nagy vonalakban beszélt, magyarul a mondanivaló fiatal ahhoz a United legyen az utolsó munkája. Az már a bulvár és a magyar újságírók dilije, hogy rögtön péesgézni kezdtek.

Előzmény: giornalista (118254)
komponi Creative Commons License 2017.10.15 0 0 118257

Vagyis nem biztos benne hogy nálunk fejezi be edzőként. Kicsit másképp hangzik, mint a tuti hogy ne nálunk. 24.hu ejnye, na.

Előzmény: Csumpitáz_Béla (118256)
Csumpitáz_Béla Creative Commons License 2017.10.15 0 0 118256
Csumpitáz_Béla Creative Commons License 2017.10.15 0 0 118255

Főleg, hogy állítólag most fog szerződést hosszabbítani.

Előzmény: giornalista (118254)
giornalista Creative Commons License 2017.10.15 0 0 118254

 

csodálkoznék, ha ez pontosan így elhangzott volna egyébként, nagyon amatőr nyilatkozat lenne és nem vallana Mourinhóra.

 

(rákerestem és látom, hogy mindenki a Telefootra hivatkozik, de szerintem ezek kontextusukból kiragadott, manipulatív mondatok. azok után, hogy kegyelemből maradt a helyén és folyamatosan arról beszél, hogy hosszútávra tervez velünk /pont, mint a Chelsea-nél anno/, jó nagy baromság lenne, ha ilyeneket mondana)

Előzmény: komponi (118253)
komponi Creative Commons License 2017.10.15 0 0 118253
Csumpitáz_Béla Creative Commons License 2017.10.15 0 0 118252

"de jó a nagy keret: Cleverley, Zaha, Welbeck mind hasznosan játszanak. "

 

Ez de gonosz! :-DDD

Előzmény: nistelrooij (118251)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.15 0 5 118251

Csak egy valaki hajtogatta előttünk jár a Pool. :D

Az is jó bár vannak komoly hiányzóink Ibrától Pogbáig, de jó a nagy keret: Cleverley, Zaha, Welbeck mind hasznosan játszanak. Mame Diouf is igyekezett, majd legközelebb. Remélem Chicharito is majd elsüllyeszt egy nagy hajót, hosszú még a bajnokság.

Előzmény: Törölt nick (118250)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!