Sziasztok! Vasárnap értünk vissza Budvából. Néha azt hittem itt a fórumon hogy túloznak az emberek a sok szemét kapcsán,de be kellett látnom hogy sajnos nem:( Annyi szemetet azon a gyönyörű vidéken.Rossz volt látni.De nagyon sok új élménnyel gazdagodtunk.A Kotori öböl nagyon szép volt,Sveti Stefan strandja pedig az egyik legszebb.Szerencsére már nem voltak sokan...
Sziasztok:) pls segííítsééég...tudtok olyan kicsi házat, bungit ami közvetlenül tengerparti és esetleg még magányos is? október közepére egy hétre minden megoldás érdekelne. köszi
én nem tudom, szerintem 20°C körüli napsütéses napokat március-november között bármikor ki lehet fogni Montiban, az meg jól jöhet, még napozni is lehet.
Nem, az az Oliva felirata, hogy Pecene, majd lekapom és beteszem ide (én is furcsállottam, de ez van).
Ketten mentünk nagy csomagtartójú autóval, így befért hazafelé a kb. 20 dobozos meg 10 kétliteres Q-Pak Niksicko, meg egy pár Vranac, Sasso Negro és Rakija, szumma 15-20 üveg biztosan volt ezekből is :-)
most mondok egy csúnyát: én a "zadriát" csak nyáron szeretem, azért a hegyeket megnézném, de annyi szabim - lehet pénzem se - meg nincs, hogy télen is odamenjek:-(((
azért annak jó, aki akkor megy, amikor akar....:-)))))
Csak két hét volt, és van még ami nem sikerült, de talán jövőre :), hogy mindig maradjon valami amiről ábrándozhatom:) Nagyon szép záró akkord volt, ahogy Volán busszal, még utoljára végig mentünk Kotori-öbölben, láttam hogy van megvilágitva Kotor, a hegyre felmenő erődfal, szép búcsú volt, és utána tekeregni Dubrovnik felé, fent, alul meg meredek, telehold volt:) Minden rosszban, van valami jó!
Most akkor az hús volt, az olivaolajban mert pečene az pecsenyehús, szerintem, hmm. És mivel mentél? utánfutóval, hogy még mindig van sör, vagy csak kis beosztó vagy??:)
nézegetem a fotóidat, olvasgatlak, hááát Te megint jól nyaraltál, sok szép helyen jártál, aktívan töltötted az időt:-)) nem beszélve a képek elhelyezéséről itt a fórumon, meg hogy még tanítod is!!!!!:-)))
Te, a legdurvább az, hogy szinte semmit. Valami krumpli volt, nem tudtam behatárolni, valszeg a malacka zsírjában főtt-sült, de az az ízbomba, vazz.... Na meg persze az alap félhagyma és a Niksicko, de hát az utóbbiból azért van még egy 10 liter itthon :-) Ami még számomra még gourmet-döbbenet, az a Lazine joghurt és a "pečene" fedőnevű olivabigyó, ami a konzervlé helyett olívaolajban van. Aki szereti a hasát és az ilyesmiket, az ki ne hagyja egyiket sem...
Hát egyszer kell a rókás böngésző. Aztán képfeltöltés-beszúrás, és csak annyi jelenik meg, hogy image1....2...stb. Utána meg ilyesmit kell csinálni [image1:right][image2] szöveget lehet írni[image3:right][image4]