Keresés

Részletes keresés

nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118311

Ez volt a pletyka múlt héten:

 

Jose Mourinho ready to sign new £65m five-year deal at Old Trafford
Mourinho has impressed at Manchester United since replacing Louis van Gaal and signing a three-year deal in 2016.
MANCHESTER UNITED want to tie down Jose Mourinho to a new £65million five-year deal.
And the Red Devils boss is ready to sign — and make his time at Old Trafford the longest tenure of his career.
Mourinho, 54, is the best-paid manager in world football alongside his Manchester City counterpart Pep Guardiola, with both earning £250,000 a week.
This basic wage will stay about the same but the Portuguese’s incentive package for trophies and league positions is set to rocket.
The final details are still to be agreed. Mourinho initially signed a three-year deal in the summer of 2016.
Despite the United board being convinced they had the right man, both sides were happy with the length of that contract to see how everything progressed.
But United chiefs have been hugely impressed with the way Mourinho has turned the club around in less than a year-and-a-half.
Last season he made a huge connection with the United fans.
And he also claimed two major honours in his first season, the EFL Cup and Europa League.

 

Magyarul mindkét fél elégedett és az alapbér hasonló csak nagyobb bónusz lesz a jutalma ha trófeákat nyer, mert elégedett vele a vezetőség.

 

Az a szép mindenki gondolhat amit akar:

1. Nem tárgyalunk vele a hosszabbításról akkor amatőr a klub hagyja jövőre lejárjon a jelenlegi, ha pl. De Gea hosszabbításáról nem tárgyalnák mindenki pánikolna, ha egy sikeres edzőt elveszítenénk az nem para?

2. Tárgyalunk vele, elégedettek a főnökök, lekötjük további évekre, több bónusz jutalom sikerekért, akkor meg az a szöveg kapzsi szemét zsarolja a klubot.

3. Ha elromlik a helyzet és ki kell rúgni, akkor meg a nyilvánvalón megy a csodálkozás ami a játék része: ki kell fizetni a végkielégítést.

Előzmény: komponi (118307)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118310

"nem volt foshalmaz a játékunk, hanem pragmatikus, jobban jöttünk ki a meccsből több szempontból, pláne a fordulót nézve. Ez miért nem objektív érv?"
azért nem objektív, mert eleve egy szubjektív jelzőn rugózol. az, hogy mi a magunk részéről nem jöttünk ki rosszul a meccsből, tény, de hát ennek nem is állítottam az ellenkezőjét. performance vs. result, ugyebár, tendenciózusan kevered.

tudta előre milyen lesz a meccs és előre védte magát az úgynevezett tereléssel. Fantáziadús
miért, egy edző nincs tisztában azzal, milyen stratégiával készül a meccsre? fantáziadús... nyilván nem ez volt a fő cél, nem is állítottam hasonlót, de amikor José nyilatkozik, akkor szinte mindig tematizál, és egy Pool-meccs utáni interjúban már csak azért is hasznosak az erős, de félreérthető mondatok, mert akkor hirtelenjében már senki nem magáról a meccsről beszél. Mourinho egyébként is utál érdemi dolgokról nyilatkozni, nézd meg az ő meccs utáni interjúit, és hasonlítsd össze pl. Marco Silváéval.

új szerződése pedig készül ami nem friss pletyka, elégedett vele a vezetőség a tavalyi sikerek és most a szezon is jól indult, ez mind tiszta sor semmi szüksége nincs manipulálni sajtóban titkos üzenettel
Egy szóval sem állítottam, hogy friss pletyka lenne a szerződés, mint ahogyan azt sem, hogy a jövője biztosítása érdekében szorul rá az üzengetésre. Ugyanakkor egy tárgyalás mindig komoly menet, általában nagyon messziről indulnak el az álláspontok egymás felé, és kőkemény mind games megy a háttérben. José menedzsere pedig egy bizonyos Jorge Mendes ugyebár, legendásan nagy fejőművész.

A haverokkal a kocsmában beszélhetünk Neymarról, Mbappéról,
Tényleg magyarázzam el, mi a különbség aközött, ha te beszélgetsz a haverokkal a kocsmában, meg ha Mourinho nyilatkozik egy rivális csapatról? Komolyan?

megkérdeznek erről az már tabu és belemagyarázni "na tuti oda akar menni"?? Meg a fiát felhozni elég vicces..
Ne zavarjon, de egy szóval nem mondtam, hogy a PSG-be akar menni, és a fiát sem említettem. Félreérthettél valamit, esetleg ismét valaki más érveit akarod rajtam számon kérni a nagy szalmabáb-érvelési hadműveleted részeként.

Mi volt még, felháborodás hogy a tavalyi nyilatkozataival ellentétben nem innen akar nyugdíjba menni.

Hát egyrészt nem azt mondta tavaly se, hanem azt sokáig tervezi ha minden jól megy, most azt is hozzátette vannak még céljai. Ami szintén érthető, még 20 évet is dolgozhat, lehet még a Bundesligát is szeretné begyűjteni, hazáját EB-VB vezetni stb. Ha azt mondja SAF rekordja a célja, akkor meg az a baj, mondván milyen nagy az arca 2. szezon elején.

Ezekre én egy szót sem vesztegettem, megint olyan dolgokat dobálsz rám, amiket én nem mondtam, amikre én nem utaltam, meg sem fordult a fejemben.

Összefoglalva: nagy katyvasz lehet nálad odabent. :D

 

Előzmény: nistelrooij (118304)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118309

Ez egy alapos indoklás volt tőled. :D

Előzmény: Törölt nick (118306)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118308

Hogy végre ON téma is legyen: elrepült a csapat Portugáliába, hát a Benfica két vereséggel kezdte a csoportot. Jó lenne ütni a vasat amíg meleg, nyerjük meg szépen. És ne legyen új sérült legfőképp. Mourinho, Matic, Lindelöf volt klubjuk ellen.

komponi Creative Commons License 2017.10.16 -3 2 118307

Ebből is látszik, hogy egyértelmű üzenet volt a PSG-job belengetése José részéről. José nem szerelmes a United-ba, csak és kizárólag a pénzbe.

Előzmény: Törölt nick (118303)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -3 1 118306

Több ponton is csúsztatsz. Sőt, kimondom: hazudsz. Szevasz.

Előzmény: nistelrooij (118304)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118305

Hopp-hopp nem vetted észre a múltkori pletykát amit ma is írtam, hogy az alapbér elvileg ugyanaz de a trófea bónusz jobb lesz az új szerződésében?

Előzmény: Törölt nick (118303)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -3 1 118304

Azt állítottad a Pool foshalmaz játékról akart terelni Mourinho az interjúban, vagy sorok közt üzenve a hosszabbítása miatt. 

 

Én alátámasztottam az interjú 99% meccs előtt készült, másrészt nem volt foshalmaz a játékunk, hanem pragmatikus, jobban jöttünk ki a meccsből több szempontból, pláne a fordulót nézve. Ez miért nem objektív érv? Erre azzal jöttél tudta előre milyen lesz a meccs és előre védte magát az úgynevezett tereléssel. Fantáziadús... Az új szerződése pedig készül ami nem friss pletyka, elégedett vele a vezetőség a tavalyi sikerek és most a szezon is jól indult, ez mind tiszta sor semmi szüksége nincs manipulálni sajtóban titkos üzenettel. Lehet számodra ő egy nagy Machiavelli, amit mond az bullshit na de amit te gondolsz hogy üzen sorok közt az tuti, csak ne sértődj meg hogy nem vagyok vevő a vad elméleteidre. (és nem, nem azért mert nem érteném mit mondasz, hanem egyszerűen hülyeségnek tartom)

 

Azt is írtátok micsoda dolog a PSG dicshimnusz. Amire leírtam francia interjúban kikerülhetetlen téma, és 10 percből fél perc volt a nagy dicshimnusz. A haverokkal a kocsmában beszélhetünk Neymarról, Mbappéról, ha egy edzőt megkérdeznek erről az már tabu és belemagyarázni "na tuti oda akar menni"?? Meg a fiát felhozni elég vicces...

 

Mi volt még, felháborodás hogy a tavalyi nyilatkozataival ellentétben nem innen akar nyugdíjba menni.

Hát egyrészt nem azt mondta tavaly se, hanem azt sokáig tervezi ha minden jól megy, most azt is hozzátette vannak még céljai. Ami szintén érthető, még 20 évet is dolgozhat, lehet még a Bundesligát is szeretné begyűjteni, hazáját EB-VB vezetni stb. Ha azt mondja SAF rekordja a célja, akkor meg az a baj, mondván milyen nagy az arca 2. szezon elején.

 

Sajnos én vesztegettem ma legjobban az időt a fórumra, bolhából elefánt és belemagyarázás...

Előzmény: Törölt nick (118299)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118303
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118302

mármint, hogy a Giggsy nevű kommentelő, mielőtt

Előzmény: Törölt nick (118301)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118301

Értem. Szerintem Giggs nagy fiú, majd ő felelősséget vállal a saját szavaiért, hadd ne nekem, vagy giónak kelljen már, oké? Szalmabáb érvelés a klasszikus fajtából, hadd ne szaporítsunk rá több szót. 
Elmondtam, hogy mit gondolok a taktikáról, szerintem valid egy ilyen passzív felfogás is, pláne a Liverpool ellen, akiknek ez a kryptonitjuk, nem erről van szó. A gond az, hogy ennek megvalósítása nem sikerült olyan jól, mint tavaly, és igen, ennek lemérésére pont fasza eszköz az általad - a számok nagy barátjaként némileg meglepő módon - leszólt xG, ugyanis ennek segítségével azonos alapon lehet számszerűsíteni azt, hogy akkor milyen minőségű helyzeteket engedtünk nekik, és hogy most milyeneket. 1,8 xG az ő oldalukon nem kevés, és azt jelzi, hogy kellett a szerencse is, hogy kihúzzuk, miközben a támadójátékunk nem lett jobb tavaly óta, sőt.

ehhez kell hozzávenni, hogy Klopp sem volt annyira naiv, mint általában. 4-2-3-1-t tett fel, végig ragaszkodott a 3 CM-hez és a gégenpé hevességét is visszafogta. ez is kellett ahhoz, hogy ne legyen mindent elsöprő a Pool, bár ez mutatja azt is, hogy tavaly októberrel ellentétben most tartottak tőlünk (akkor még Sturridge is kezdett Mané, Firmino és Cou mellett). Klopp semmiképp nem akart kikapni, így nem is kockáztatott annyit, mint általában, ez pedig segített nekünk is a passzív felfogásunk mellett. de igen, ezekkel a háttérinfókkal súlyozva 1.8 bekapott xG bizony sok.

Előzmény: nistelrooij (118300)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118300

Giggsy111 2 napja:

"Az, hogy miért vártam mást? Jobban örültem volna egy 3-2-es vereségnek, szép játékkal, de a cél szentesíti az eszközt.

Bár amíg a City nyeri az idegenbeli rangadókat, addig a második hely megtartása lehet majd a cél."

 

Én jobban örülök a pragmatikus 1 pontnak. Liverpool rangadón a lényeg ne kapjunk ki, minden más csak duma. Elértük a minimum célt, az ellenfélt híres félelmetes támadójátékát könnyen hatástalanítottuk, ergo nem lehetett a játék teljesen foshalmaz, mert a foci nem csak arról szól mennyit támadunk, most elsősorban más erősségre volt szükség, Mourinho jól állt hozzá taktikában. Az csak a bónusz lett volna Lukaku belövi, azt nagyon szépen játszották ki Martiallal. Majd a Huddersfield ellen lehet követelni a 3 pontot szép játékkal és kiváló xG mutatót.

Előzmény: Törölt nick (118297)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118299

Mivel én értelmezésről beszélek (ami ugye egy leírt szöveg, vagy egy kimondott mondat kontextusának vizsgálatát jelenti), az nem objektív érv, hogy te leírod magát a textúrát és kontextus nélkülinek próbálod beállítani. Pláne nem objektív érv. Ennyi, tőlem lapozhatunk, kizárólag a vállalhatatlan stílusod miatt vesztegettem ennyi időt erre a beszélgetésre, mert egyébként igazságot tenni úgysem lehet.

Előzmény: nistelrooij (118298)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118298

Nekem is megenged akkor remélem a szubjektivitást: a Mourinho interjú elméleteid, feltételezéseid szerintem hülyeség amit objektív dolgokkal alátámasztottam. Lapozhatunk?

Előzmény: Törölt nick (118295)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118297

"inkább 3-2 vereség szép játékkal"
ilyet ki írt? nem szép dolog mások érveit számon kérni gio-n, vagy bárkin. ráadásul az elképzelhető egyik legnagyobb érvelési hiba is, ami létezik.

Előzmény: nistelrooij (118294)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118296

Igen lehetett építeni, mert ha nem tűnt volna fel a veretlenségi sorozat és a ligakupa siker adta az önbizalmat hogy nyerhető az EL, az EL siker adta a BL főtáblát, az hogy nem a szomszédokkal ellentétben nekünk nem kellett 150 milliót védőkre költeni és az új szezonban is csak 2 gólt kaptunk eddig. Mourinho megoldotta a védekezést félév alatt Rojo, Smalling, Jones, Young, Darmian, Valencia lesajnált emberrekkel, amit az általad istenített Klopp 2 év alatt nem tudott. Szóval építettünk rá, Matic eléjük még tovább építkezés, összeállt a védekezés ha ezt mégis külön és többször magyarázni kell elég vak vagy a focihoz, ne is haragudj.

Előzmény: giornalista (118289)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118295

Én Mourinho mondatainak LEHETSÉGES motivációiról írtam. Így kezdtem: mi lehet a mondatok mögött. Érted? Lehet. Vagyis kezdettől fogva feltételes módban fogalmazok, arról írok, szerintem milyen értelmezési keretbe lehet belehelyezni a mondataidat. Felfogtam, hogy szerinted nincs itt semmi látnivaló, de egyrészt ettől még nekem lehet teljesen más a véleményem, nem leszek hülye, sem össze-vissza fantáziáló, fontoskodó (ezt a jelzőt mondjuk nem te használtad) tévelygő, másrészt a hangnemedet akkor is az elejétől fogva kikérhetem magamnak. Egy dolog zavart, hogy te még az értelmezés létjogosultságát sem voltál hajlandó elismerni, ez szerintem nonszensz. 

A meccsről írott butaságaidat giornalista is szépen elemezte, kevered a performance és a result fogalmait, így viszont nehéz konstruktívan kommunikálni, ne haragudj. 
És igen, az eredeti anyag egy alapvetően semmitmondó, bulváros, PR-szarkupac. Biztos van, aki szereti, nézi, követi az ilyesmit - én nem ez vagyok. Engedtessék meg nekem ennyi szubjektum, jó?

Előzmény: nistelrooij (118291)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118294

"tehát: az 1 pont jobb, mint a 3, a 0 pont rosszabb, mint az 1."

 

Megint félreérthettél valamit, én a meccs óta azt magyarázom nyilván jó lett volna nyerni és kár nem használtuk ki a Pool védelem gyengeségét, viszont idegenben válogatott szünet után hiányzókkal nem rossz az 1 pont. És a nagy képet nézve a mostani helyzet jobb mint amikor Van Gaallal nyertünk az Anfielden. És mindenképpen jobb a pragmatikus 1 pont a romantikus "inkább 3-2 vereség szép játékkal" szövegnél.

 

Így már érthető??

Előzmény: giornalista (118290)
giornalista Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118293

"szajkózod a foshalmaz játékot, amikor összességében tényszerűen a United jött ki jobban a meccsből?"

 

miért nem érted, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz? :) az utóbbi a fontosabb, de egy jó eredménytől még nem lesz jó a játékunk :)

Előzmény: nistelrooij (118291)
giornalista Creative Commons License 2017.10.16 0 1 118292

azért az a Lukaku-helyzet igencsak ziccer volt. ráadásul szépen fűztük fel odáig. kár, hogy abból nem volt több, mert vállalhattunk volna úgy több focit, hogy közben nem esünk hanyatt hátul sem, talán.

 

de mondom, előre bőven aláírtam volna a 0-0-át, de aki bármi pozitívumot lát ebben a meccsben, hát az nagyon más szemüvegen át nézi a focit.

 

ettől még hülyeség az interjún pörögni, mert az tényleg erős túlgondolás már, hogy egy ki tudja, mikor felvett interjúban úgy formálja a szavakat, hogy azok a következő meccsen bevállalt gyáva focijára reflektáljanak :) ugyan már. gáz, hogy a PSG-ről beszél a United edzőjeként szerintem is, de ne gondoljunk már mindent túl.

Előzmény: Törölt nick (118283)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 0 1 118291

"A leereszkedő személyeskedést továbbra is spórold meg kérlek, nem méltó a topic színvonalához. Köszönöm."

 

Csak neked szabad burkoltan lehülyézni, aztán a visszapiszkára leszólni magas lóról? :) A kettő együtt nem ér!

 

Nézzük te mit írtál rólam:

"oké, akkor eldőlt, tényleg nem vagy képes értelmezni, amit leírok"

 

Mit, hogy szerinted Mourinho amit mondott az nem lényeg, hanem a titkos üzenet amit te dekódoltál az elméleteiddel és aki nem hiszi el az naiv? És szajkózod a foshalmaz játékot, amikor összességében tényszerűen a United jött ki jobban a meccsből?

 

"Oké, oké, lassítsunk. Először is, remélem nem az van, hogy tényleg nem érted a diskurzus lényegét, mert eléggé meglepnél, lévén egy értelmes, intelligens faszinak tartottalak eddig. Éppen ezért teszek egy utolsó kísérletet arra, hogy elmagyarázzam neked, én miről beszélek, és éppen ezért miért ócska terelés az, amit lent csinálsz"

 

Pfff mint valami ovisnak beszélnél, ki akkor a lekezelő? Képzeld értem miről beszéltél, jöttél a vad elméleteiddel amire indokoltam szerintem hülyeség és belemagyarázol az interjúba dolgokat, felfújod és ki fordítod a szövegét. Aztán meg jössz ebben az idézett lekezelő stílusban, mivel nem értek egyet veled akkor az csak azért lehet mert én hülye nem értem mit mondasz, esetleg megfordulhatna a fejedben az is hogy képzeld értettem mit írtál, csak éppen nem vagyok vevő a röhejes "meccsről terelés" és szerződés elméleteidre az interjú kapcsán.

 

"(nem tudom, lehet Kloppot próbálod megidézni, aki amúgy fogalmam sincs, hogy jött ide, egy szót nem szóltam se róla, se a nyilatkozatairól. De ok.):"

 

Klopp úgy jött a témához, azzal vádoltad Mourinhot a meccsről akart terelni az interjúval. Mire én megjegyeztem pont Klopp akinek szüksége van a terelésre mert általánosan rosszabbul állnak és rosszabbul jöttek ki a meccsből is, megint csak a kifogásokat adta elő: büntetőt akart, ők mennyire fociztak morális győztesként miközben a valóságban ugyanúgy 1-1 nagy helyzet volt mindkét csapatnál, amit a két kapus fogott, ennyi. Csak ugye neki az a feladata bemesélni milyen óriásit focizott a Pool, csak a gonosz Mourinho parkolta a buszt.

 

Egy összességében eredményes rangadót "foshalmazol" a United szempontjából, és belinkelem a teljes Mourinho interjút, amire te:

 

"mert az eredeti anyag egy semmitmondó, bullshit-generátorral összelökött PR-szarhalom" 

 

Aztán meg aggódsz a topic színvonaláért. :D

 

Előzmény: Törölt nick (118283)
giornalista Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118290

"Hát úgyis mondhatnám akkor pl. Van Gaallal szépen vertük a Poolt, (Juanfield pl.) de összességében a mostani 1 pont értékesebb, mert amúgy jobb a csapat minden tekintetben. Ez olyan, hogy beírjátok "inkább 3:2-es vereség szép játékkal" hát nálam inkább rangadón ne kapjunk ki "

 

ahha.

 

tehát: az 1 pont jobb, mint a 3, a 0 pont rosszabb, mint az 1.

 

a lényeg, hogy mindig lehessen örülni :DD

 

egyébként aki azt mondja, hogy inkább 3-2-es vereség szép játékkal, az butaságot beszél. results>performance. 

 

de a result nem egyenlő a performance-szel, ezt nem érted, úgy tűnik. rosszul játszottunk, nem vállaltunk semmit, helyzeteket sem adtunk a Liverpoolnak, de láttunk már olyan Unitedet, ami ennél azért többre volt képes ebben a stadionban. nem hinném, hogy van bármi, amit dicsérni lehet a meccsen, lépjünk túl rajta, hátha hazai pályán majd nem bunkerfocit játszunk.

 

(eközben a City mondjuk elment a Bridge-re és ledominálta a bajnokot, ezeknek meg ötöt rúgott, igaz, hazai pályán).

Előzmény: nistelrooij (118284)
giornalista Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118289

"Ne kezd megint a tavalyi szezont, mert megint letiltalak."

 

viccelsz? ki a frászt érdekel? :DDDD

 

kértem én, hogy olvasd, amiket írok? 

 

"a veretlenségi sorozatra" lehetett építeni? 

 

:DDDDDDDDDDDDDDD hogyne. amikor a meccseink felét nyertük meg gyenge csapatok ellen, hazai pályán dobáltuk el a pontokat, stb., stb. erre aztán lehetett építeni, valóban.

 

komolytalan, ha te elégedett vagy a Liverpoolban mutatott játékkal :) persze nem lenne meglepő, hiszen te előszeretettel próbálod arannyá gyurmázni a szart. aki nem látja, hogy Liverpoolban rosszul játszottunk és nem voltunk képesek semmire, az alapvetően vak. hoztuk az eredményt, hoztunk egy pontot, de feladtunk minden támadást, játékot, focit, mert az edzőnk beszart, hogy mi lesz, ha kinyílunk egy kicsit hátul Coutinhóék ellen.

 

döbbenetes, hogy mindent sikerül úgy megmagyaráznod, hogy Mourinho legyen az isten, meg hogy a United szempontjából mindig minden miért alakul tökéletesen :)))

 

szerintem ultragáz, hogy több száz millió font után beszart kutyaként sündisznóként kell felállnunk az Anfielden azért, hogy pontot raboljunk. valahogy ez régebben máshogy volt. jobb ez, mint kikapni, de azért minimum kérdéseket vet fel, hogy hol is tartunk vajon. arról volt szó, hogy az első rangadónkon elválik majd, hogy mire jó a United. hát, egyfelől pontra az Anfielden, másfelől viszont 1 kapura lövésre és bekkelésre. ugyanilyen taktikával utazik majd oda a Huddersfield is pár hét múlva.

Előzmény: nistelrooij (118276)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118288

Több múlik a véletleneken, mit hinnéd.

Előzmény: komponi (118287)
komponi Creative Commons License 2017.10.16 -1 0 118287

Kár szerénykedni. Valószínűleg nem véletlenül te vezetsz PL-magazint és szakkommentálsz PL-meccseket, és nem ő.

Előzmény: Törölt nick (118286)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118286

hagyjuk már a hülyeségeket, ez egy fórum, az a lényeg, ami le van írva, nem az, hogy éppen ki írja. én elképesztően nagyra tartom nistelrooij elemzéseit pénzügyi területen, de ettől még adott kérdésekben lehet vitánk, amiket meg lehet kísérelni kulturáltan kezelni. ez utóbbit hiányolom csak, semmi mást.

Előzmény: komponi (118285)
komponi Creative Commons License 2017.10.16 -2 0 118285

Tudja nistelroy, hogy ki vagy? Nem ártana felhomályosítani. Téged a fél ország ismer, tisztel, nagyra tart. Nistelrooyt meg nem sokan.

Előzmény: Törölt nick (118283)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -3 1 118284

Hát úgyis mondhatnám akkor pl. Van Gaallal szépen vertük a Poolt, (Juanfield pl.) de összességében a mostani 1 pont értékesebb, mert amúgy jobb a csapat minden tekintetben. Ez olyan, hogy beírjátok "inkább 3:2-es vereség szép játékkal" hát nálam inkább rangadón ne kapjunk ki és 1 pont az nem rossz, eredmény elérve, cél szentesíti az eszközt főleg mostanában a brillírozásból se volt hiány a 4 gólos győzelmekkel. Meg ugye a vesszőparipám folyton Klopp istenítés a médiában, fórumokon hát én nem látom se a nagy támadásaikat, se az eredményt, semmit. Kb. ugyanannyi gólt rúgtak mint kaptak, csak 2 pont a BL-ben, játékos problémák, ugyanazok a hibák stb.

 

Idén a PL-ben várok sikert, legalább hogy tényleg harcban legyünk, a BL az csak olyan meglátjuk. Egyébként Chelsea ellen tavaly kétszer is spot on játékkal játszottunk, és szerintem a szuperkupa Real se volt min szégyenkezni. Így most nem érdekel a Real ellen mire menne Jones vagy Lukaku. Az a lényeg a tavalyi kiscsapat döntleneket csinálják győzelembe. Verjük végig a mezőnyt PL-ben, rangadókon ne nagyon kapjunk ki és ilyenből lehet címről beszélni. Lehet idén megkapjuk elhalasztva amit tavaly nyáron beszélt mindenki, hogy manchesteri lesz a bajnok csak kérdés José vagy Pep.

Előzmény: Mirrmurr (118280)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118283

három ziccerük volt, ami a játék folyása alapján valójában 2,5:
- Matip
- Szalah (duplán szerencse, egyrészt, hogy nem ment be, másrészt, hogy nem hagyta a tökéletes ütemben érkező Coutinhónak), de ugye ez nincs, ha bemegy az első, szóval feles szorzóval számolom
- Emre Can.

Ehhez képest nekünk volt egy Lukaku helyzetünk (nem, bármennyire szajkózzák is, nem ziccer, de nagy helyzet, jó lehetőség). Nem mondom, hogy a Liverpool jól játszott, mert nem, látszott, hogy Klopp is igyekezett pragmatikusan állni a meccshez (4-2-3-1; végig pályán Can, Hendo és Wijn; visszafogott gégenpé), az azonban, hogy totál megfojtottuk őket, nem igaz. Tavaly októberben igen, akkor tényleg vergődtek, most viszont szerencsére is volt szükségünk a 0-0-hoz, miközben támadásban legalább annyira keveset (konvergál a nullához) mutattunk, mint anno, pedig eltelt egy év.

A leereszkedő személyeskedést továbbra is spórold meg kérlek, nem méltó a topic színvonalához. Köszönöm. 

Előzmény: nistelrooij (118282)
nistelrooij Creative Commons License 2017.10.16 -3 1 118282

XD mond neked valamit? Mert ez jut eszembe most a szövegeidről.

 

Statok bújása helyett nézd meg az összefoglalót és mondd meg nekem De Gea lábbal védésén kívül mi volt az a nagy óriási Pool támadás, amitől be kellett volna szarni? Mert ugye annyira focizott a Pool... https://youtu.be/zdW8zhiyOOY

Amikor Darmianról odapattant Salah elé, de nem találta el szerencsére? Biztos begyakorolt figura volt. :) Amikor gyengén De Gea kezébe rúgták középre? Amikor bőven fölé, mellé rúgták?

 

De Gea nagy védése, és Mignolet amikor Lukaku középre rúgta, ennyi a lényeg a meccsen. Minden más: a Pool keresztben elment labdái, vagy Matic kísérlete csak apróság volt egy rossz meccsen. Eredmény a Unitednek felelt meg jobban, szóval hagyjuk már a siránkozást.

Előzmény: Törölt nick (118277)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!