Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18458

Sikerülni fog, ne azon agyalj, hogy nem fog sikerülni, hanem azon, hogyan fog sikerülni - és tedd a dolgod abban az irányban, lásd a jó végét - az legyen a szemeid előtt mindig, hitesd el magaddal azt az állapotot. Télen nagyon jól jönnek a rezgések, én is felfokozom a hangot is már a mostani hetekben - eddig szinte csendben voltam márciustól (de rengeteget hallgatok TV-t, zenét stb - az is megteszi, ha jól csinálom). 

 

A lejjeb említett dolgokért érdemes volt gyakorolnom rengeteget. Vagy egy hónapja felkeresett egy kb 40 éves srác, nem akart a topikokba irogatni, csak velem mailban. Rettentő kitartó, az eddigi legkitartóbb, aki hozzám fordult mailban (voltak jópáran). Rengeteg mailt váltottunk, a lehető legaprólékosabban kérdez mindent - minden elismerésem. Tegnap (is) kaptam Tőle egy mailt, ami megint boldogsággal tölt el:

...............

Ujabb sikerelmennyel gazdagodtam!
Tegnap este (otthon) tettem/vettem, egyszercsak beleallt a fajdalom a 
nyakamba. Hu a francba, mondom magamnak csak ez hianyzott. Ez a "tipusu"
fajdalom nagyon ismeros, hisz gyakran elojon es minimum 2 napig eltart
(ha elforditom a fejem akkor aztan rendesen belenyillal, ezzel jar).
Mar akartam is szolni a felesegemnek keszitse a kezeit a masszirozashoz.
Nade, jott az otlet, a hang! Es csak ugy ni, eleg hangosan (pedig az 
egesz csalad otthon volt ... de nem nagyon erdekelt mert nem volt hova
tekeredjek) elkezdtem iiiiii-zni olyan hullamszeruen (alacsony frekirol
folyamatosan fel magasfrekire es vissza) es kozben a fejem poziciojat
valtoztattam. Vagy 10 perc utan ereztem, mintha enyhult volna.
Nade mondom, csak bekepzelem, de azert folytattam. Vagy 1 oran at
csinaltam es TENYLEG a fajdalom mult elfele!!!
Nem jott h elhiggyem, h sikeresen alkalmaztam. Nem jott h elhiggyem h
mar alig erezheto a fajdalom. Ide/oda tekergettem a fejem es CSAK
halvany fajdalom erzetem volt. De akkor mar abba kellett hagyjam mert a
gyerekek lefekudtek.
Reggel felkeltem es szinte nem is erztem semmi fajdalmat. Meg ranyomtam
egy kis hangot es tok jol erzem a nyakam. FANTASZTIKUS!
Nekem soha nem mult el ez a tipusu fajdalom 2 napon belul, most meg 1
ora kellett hozza!
El vagyok szallva es NAGYON ORULOK NEKED es a szerencsemnek h megtalaltalak.
..............

Tehát valami csak átment hozzá a vezetékeken (interneten), én úgy szokom Neki mondani, hogy már elkezdted átdrótozni az agyadat. Ha elhiszed, hogy tudsz magadon segíteni, fogsz is........

Előzmény: illatos-fű (18441)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18457

Nekem is volt két orrműtétem...

Előzmény: Döndöleg (18455)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18456

Nekem is petyhüdté vált, de ez a fogyástól van, nem izom sorvadás. Én minden nap járok kicsit futni. nem sokat 20 percet, és súlyzózom is otthon, így nem hiszem, hogy az sorvad.

Előzmény: Törölt nick (18451)
Döndöleg Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18455

Tünetmentes szép napot a kollégáknak :).

 

Megyek edzeni...

 

Már rég akartam írni, hogy a poliposodás sztem lyme tünet, nekem orromban is van és nőgyógyászatit vettek ki egy éve kb...Szóval sztem hajlamosít...

Melpoma Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18454

Hát nekem nincs, vagyis legalábbis nem fedeztem fel magamon sorvadást, de sztem nem izomsorvadás, valószínűleg a fogyástól. Én úgy tudom, ha az izom sorvad, akkor ott bemélyed, keletkezik egy lyuk. Viszont nekem meg a talpamon a bőr petyhüdt, ráncos, én is félek, hogy ott sorvad, de vszínűleg az sem az. A ránc a korral jár:DDD

Előzmény: Törölt nick (18451)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18453

Alter. most egyáltalán nem megy mellé. A kardent várom már 2. hete, nem jön (csaknem csesztem el valamit a rendeléssel..). De annak is csak az AB után állok neki, olivalevél-kivonattal majd. Én amire odafigyelek, az étkezés és a sok-sok probió. Régóta diétázom, rizs-csirke-főtt krumpli-főtt tojás, tea - ezek a fő repertoár. Ha néha kenyér v. kifli, akkor teljes kiőrlésű. A gluténra nem figyelek oda.

Hüvelygombám nem keletkezett, mert ha lenne is, a Tinidazol azt kinyírta volna, akinek klion-supplin van, az szintén. De itt egy társunk már írt rá tippeket, azt hiszem, a szegfűszeges teát. Még nem próbáltam, de még nincs is ilyen problémám.

Előzmény: Törölt nick (18452)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18452

Örülök, hogy jól vagy! Mennyi alternatívot nyomsz az AB mellé? Túlzásba sem akarom vinni, de kellene valami jó menetrend, hogy miből mikor mennyit. Az sem jó, ha mindent nyomat az ember egyszerre, kell valami egyensúly.

 

Te gluténmentesen étkezel?

 

Fiúktól most elnézést, de a hüvelygombát hogy kerülitek el az Ab mellett? Ötlet?

Előzmény: Törölt nick (18449)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18451

Nekem van egy nagyon nyugtalanító tünetem egyébként, nem tudom mire vélni. A bőröm az egész testemen petyhűdtté vált, olyan, mintha narancsbőrös lenne. Combon-fenéken még oké, mert lehet tényleg az, de miért "narancsbőrös" a vádlimnál? Nem izomsorvadás jele ez? Bár jobban vagyok, de ez a tünet egyre kifejezettebb, habár most fogytam sokat, attól is lehet.

Előzmény: Melpoma (18443)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18450

Szerintem az iv-vel is szétzúzhatsz bármit. Az AB-vel annyi van, hogy körültekintően kell alkalmazni. Ha valami nagy gáz készül, akkor orvos, vizsgálatok. Egyebekben meg szedni. Ehhez mindenképp kell egy jóadag bátorság, nameg elszántság a gyógyulás iránt, úgyhogy én nagyon csodálom, becsülöm azokat, akik már bejárták ezt a nehéz utat, illetve azokat is, akik most járják. Magamat annyira nem, mert én sokszor visszarettenek, de azért még én is állom a sarat. Nem kell félni az AB-tól sem, vannak, akik simán kibekkelik. Ha nehézség adódik közben, azt úgyis észreveszed és beavatkozol, vagy szünetet tartasz.

Előzmény: Törölt nick (18444)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18449

Már jól is vagyok. Hálisten csak a gyógyszer marta meg egy kicsit a gyomromat, mert valamit nem jól csináltam. Vagy keveset ettem mellé, vagy hamar vízszintbe helyeztem magamat, nem tudni. Ma-holnap szabin vagyok, élvezem a gyógyszer nélküli létet, felkészülök az újabb nagy nekifutáshoz.

Én is bizakodó vagyok, hogy ha nem is jön mindenki rendbe, de azért vannak, akik igen, akkor meg miért ne lehetnénk ezek között mi is? Az igaz, hogy jobb lett volna a gyógyszereket menetrendszerűen, teljesen az előírás szerinti tempóban és ideig szedni, de ebbe a való élet sokszor bezavar azért, nem teljesen lehet ennek eleget tenni.

Előzmény: Törölt nick (18447)
Móki65 Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18448

Szia! Ha ez egy neurológus volt akkor jobban tenné ha elmenne kürtöskalácsot árulni a csatkai bucsuba...

Az a baj, hogy ha nem találsz egy lelkiismeretes orvost akkor magánban kell az embernek gyógyíttatni magát, csak azt nem értem h mi a f... nak fizetjük a TB-t... Pesten a Budai Egészségközpontban (is) csinálnak EMG-t meg nyilván teljes kivizsgálást, csak fizetős. Vérvizsgálatod volt Borrelia-ra?

 

Előzmény: Melpoma (18443)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18447

A nagy számok törvénye azt mutatja, hogy a nehézségek ellenére 1-2 év alatt el lehet tünetmentes állapotot érni. Biztos mindenkinek vannak nehézségei az AB szedéssel, hiszen ezek erős toxinok, de előbb utóbb kitapasztalja az ember, hogy kinek hogy jobb, ez nagyon egyéni.

 

Előzmény: Törölt nick (18424)
illatos-fű Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18446

Megalazoan bant veled ez a doki. Sajnos mindannyian ateltuk ezt valamilyen formaban, akar tobbszor is. Nekem ez volt a kezdo indok, hogy a gyogyfuvek fele fordultam. A legnagyobb baj persze nem az, hogy lelkileg megsertettek, hanem az, hogy nem akartak meggyogyitani.

Előzmény: Melpoma (18443)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18445

Te szedtél az AB mellé protonpumpagátlót? Mennyit? Így is kimarta a nyombelet a sav?

Előzmény: hornet599 (18430)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18444

Én is ezen gondolkodom, hogy intravénásan megpróbálom elintézni az antibigyót. Szerintem kevésbé megterhelő mint tablettában, és hatásosabb is. Szerintem nem olyan tömény, mint amikor a gyomorga kerül, és végig megy a tápcsatornán. Elijeszt ez a sok mellékhatás, amivel küzdenek itt a lányok/fiúk, és tényleg nem tudja az ember, hogy most ez még belefér, vagy éppen szétzúzom a gyomromat, májamat vesémet.:-(

Előzmény: hornet599 (18432)
Melpoma Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18443

Szia!

 

Én is kértem EMG vizsgálatot, mert le vannak gyengülve az izmaim, azt mondta a doki, nem kell, mert nincs izomsorvadás. Mondta, hogy esetleg menjek el egy klinikára, széttárta a kezét, mondta, hogy nem tud mit csinálni. Hozzáteszem MRI-re sem küldött egyszer sem, tehát nem zárt ki semmit, mert ő szerinte lelki eredetű. Kértem időpontot egy klinikára, ahova csak szakorvosi beutalóval mehetek, gondoltam segít, mivel megígérte, kérte a párom, hogy írja meg a beutalót a klinikára, azt mondta, hogy nem, mert nincs szükségem rá, ő nem megy bele ilyen játékba és a páromnak sem szabad belemenni a játékomba. Erre felhívtam, hogy mit gondol ő, hogy én ilyennel játszok? Szégyen gyalázat, hogy el kell menjek másik városba Emg vizsgálatra, ami nincs túl közel, mikor helyben is meg tudnák csinálni. Csak akkor végzik el a szükséges vizsgálatokat, ha az ember összerogyik? Szégyen gyalázat, ez a magyar egészségügy!

Kitartást Neked, és jobbulást!

Előzmény: Adelaideee (18433)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18442

Most egyenként kellene kitapasztalnod, melyik gyógyszer volt a bajkeverő. Így aztán most szedd egy kicsit csak a doxit, s utána csatlakoztasd be az azit, s így tovább. Nem ez a hivatalos út, de én is ezt csináltam, amikor nem tudtam, melyiktől viszketek, melyiket nem bírom. Mert igaza van Marobertnek, lehet, hogy csak az egyiket kellene lecserélni másra, és minden oké lenne.

 

Előzmény: Adelaideee (18426)
illatos-fű Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18441

Ha az elkovetkezo ot honapot sikerul allapot romlas nelkul atveszelnem. Sot remelem erosodom is. Akkor jo nyaram lehet a 2015-os. Probalom magam ra hangolni a rezgesekre, szerintem hasznos lesz a teli idoszakban.

Előzmény: ghepard (18440)
ghepard Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18440

Én már a reggelin is túl vagyok. Régen nekem is ezekkel kellett szórakoznom (meg nemcsak reggel), tele orr, szememben azt hittem homok van állandóan stb. Vagy 10 éve már nem is fújtam az orrom zsebkendőbe (ha kell azt mindig kint teszem a természetben segédeszköz nélkül). A kabátzsebemben van egy, de az ugyanaz és csak a mindenesetre van ott. Most egyszerű a dolgom, nekem csak arra kell gonodlnom, hogy milyen irányba, milyen gyorsan, mikor, mennyit, hol mozgassak meg - tehát az abszolút kiesett a fejemből, hogy erre mit kell bevenni, beszívni, lenyelni stb.

Előzmény: illatos-fű (18439)
illatos-fű Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18439

Jo reggelt mindenkinek!

Tul vagyok a futason es a zuhin. Most pihenek egy kicsit, aztan eszek.

Ugy ebredtem, hogy a szemem beragadt a fel orrom eldugulva. Annyira elkeserit, amikor ilyen tortenik. Gyorsan elokaptam az ezust kolloid sprayt es kettot fujtam az arcomra. Nehany perc elteltevel minden rendben volt. Ket hete iszogatom is az ezustkolloidot. Csak ot ml-t, es rendszertelenul, mert hol a gyomromat marja, hol a majamat szurja. Szoval errol le fogok allni es visszaterek a dio-szegfuszeg teamhoz. Azt csinalom az elkovetkezo ket hetben, aztan majd meglatom. Az ezustkolloodot fogom itthon tartani, mert akkor nagy hasznat vettem, amikor a kornyezetem lazas nathas volt. Ezt ittam ndgy orankent es megusztam. De most nem kell ugy erzem.

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18438

Neked már dugtak csövet,alulról felülről? Mit állapított meg a gasztró doki?

Csináltattál már ételallergia tesztet? A családban van másnak is emésztőrendszeri betegsége?

Előzmény: hornet599 (18432)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18437

Ki kellene szűrnöd,hogy melyik csinálta a hasmenést és helyette kérni mást a doktornőtől. Az is lehet,hogy nem csinál többet bajt...

Biztos,hogy rátesz egy lapáttal a stressz is,amit okozott a dolog. Rendben lesz minden. Meg kell nyugodnod.

Előzmény: Adelaideee (18426)
bob87 Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18436

lehetséges mellékhatás, benne van több IV Ab listája között. Persze ez csak az egyik lehetőség a sok közül :)

Előzmény: hornet599 (18432)
Adelaideee Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18435

Egyenlőre nem!:)

Előzmény: Törölt nick (18425)
Adelaideee Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18434

Köszi!:-)

 

Szerintem hülyeség. Nem ott szívódik fel.

Előzmény: hornet599 (18432)
Adelaideee Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18433

Vasárnap este és kedd éjjel is kaptam infúziót.

 

Értelmes orvos??? :-)))) esélytelen. Céllövöldében hamarabb lőnék egy plüssmackót totál kezdőként szerintem...

 

Tapasztalatom szerint a rámenősség inkább hátráltatja a dolgokat mint segíti, mert akkor már csak azért is én vagyok a hülye és nem Ők!!! Nem tudom egyszerűen hogy mit kellene velük csinálni!!! Tényleg félholt állapotban kell lenni hogy hajlandók legyen megmozdulni??? Én már éreztem úgy párszor magam, de az szerintük csak hiszti volt!

Előzmény: bob87 (18428)
hornet599 Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18432

Hadd kérdezzem meg, akinek van infója/tapasztalata intravénás antibióval kapcsolatban: szerintetek lehet az, hogy intravénásan is ugyanannyira bizergálja a gyomor-bél rendszert, mint szájon át? Nekem kicsit hihetetlennek tűnik, de a doki szerint uaz a hatás, mert az ab koncentrációja az egész szervezetben megnő. Én sztem meg nálam azért veri ki annyira a biztosítékot, mert töményen találkozik vele szájon át. Mit gondoltok?

hornet599 Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18431

Adelaidee: jobbulást, remélem nincs komolyabb gond! Egy vérvétel vesefunkcióval sokat segítene sztem.

Előzmény: Adelaideee (18426)
hornet599 Creative Commons License 2014.10.17 0 0 18430

Bocs, ulceran helyett ulcogant-ot akartam írni. Az pont olyan, mint a venter. De nekem pl nem segített semmit.

Ha a köldök felett fáj, az már a vékonybeled. Én úgy tudom, hogy a szegycsont-köldök félútján lesz vége a gyomornak, ott kezdődik a nyombél, s a vékonybelek. Nekem is ott szokott fájni, mert a nyombéllel vannak problémáim főként. Simán lehet, hogy neked nem a gyomrot marta ki picit, hanem a nyombelet, s ezért fáj ott.

Előzmény: hornet599 (18372)
bob87 Creative Commons License 2014.10.16 0 0 18429

bocs, nem ragzani madzsar jol :D

Előzmény: bob87 (18428)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!