Keresés

Részletes keresés

robot???? Creative Commons License 2009.02.09 0 0 255
Primitív és közönséges vagy és a témát lezártam!!!!!CSÁ!!!!
Előzmény: Dr. Ruins (248)
thomas8408 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 254

Sziasztok csatlakozom hozzátok

nika33 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 253
Az ügyvezetőkkel meg lassan úgy járunk, mint az üzletekben,több vezető van már,mint dolgozóóóóóóóóóó! Röhej!
nika33 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 252
Ex pennys! Neked aztán vannak sérelmeid,és elég sokat is tudsz, távozásod okáról,és módjáról is mintha lenne már homályos képem... :) Feltételezem,te sem a pénztárban töltötted a munkaidőd nagy részét.... (és nem is a rampán,dohányozva! Fúj,dohányosok... ) Esetleg nem fordultál munkaügyi bírósághoz az eset után? Mert állítólag ott szinte mindig a munkavállaló nyer, bár próbálnak mindenféle intézkedéssel kiskapukat keresni,és a felelősséget hárítani magukról,ehhez a T.jogi guru nagyon ért!
Előzmény: ex pennys (246)
ex pennys Creative Commons License 2009.02.09 0 0 251

3 ügyvezető:DDDDD-vicces pozíció név:)Nah de hát persze,nem is csodálkozom a Penny Market hihetelen fantáziával rendelkezik.HAJRÁÁÁ PENNNY, legközelebb már 6 ÜGYVEZETŐ lesz:D és azok lábtörlői.Lehet rá már most jelentkezni,előny a már jól megszokott erős gyomor és vastag bőr.

Előzmény: Egykori (249)
Egykori Creative Commons License 2009.02.09 0 0 250
Spárnál is lehúztam1,5 évet, szerintem szarabb a helyzet, mint a pennynél.
Egykori Creative Commons License 2009.02.09 0 0 249

Sziasztok!

 

Infóim szerint Prumi helyett nem lesz értékesítési vezető, hanem 3 ügyvezető lesz, keresik már a 3.-at. Semmivel nem lesz jobb - szerintem. A karcagi raktárban mi a helyzet?

 

 

Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.08 0 0 248
Robot???? Hogy egy kicsit a személyeskedésen is túl tudjunk lépni.... A régióvezetőket sem az eszük miatt tartják a cégnél , hanem annak idején ahogy mondani szokták: "jókor voltak jó helyen". Jelenleg is ebből élnek , de egyszer csak eljön az igazi szemléletváltás.... Különben az utolsó egy hónapban mintha pozitív változások alakulgatnának .....(kevesebb leosztás , kiárusítás , vasárnapi nyitva tartás stb..) Nem tudom ehhez mennyi köze volt KPI távozásának.
Előzmény: robot???? (242)
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.08 0 0 247
Robot??? Hát igen....mindenkivel a maga szintjén kell beszélni, igaz te kis köcsög???? Mellesleg téged sem a helyesírásodért fognak elrabolni, de gondolom ezt már hallottad másoktól is. Egyébként te tudsz értelmesen is kommunikálni , vagy csak a trágárság megy??? Ui:Próbáltam egyszerű mondatokban fogalmazni, így nagyobb az esélye , hogy többet értesz belőle.
Előzmény: robot???? (238)
ex pennys Creative Commons License 2009.02.08 0 0 246

Úgy látom kedves Nika, hogy te neked se a rámpás dohányzásért adják a fizetésed mint azoknak akiknek messzire pödrődik a nyelve.Bizony a főnökség legfőbb éke az, hogy még ők Úraknak tetteik maguknak,ő mellettük te egy "senki" vagy.ÉS persze ha ezt mégis elfelejtenéd,ne izgulj hamarosan éreztetik majd veled megint:P:)A pulikát máshol látogattam meg, és hát ő bizony az ÚR a háznál:)meg a csodálatos dizsmadarai.csak azóta néhány tolluk hiányzik:)Ők azt is megtehették h megfenyegettek embereket,és kényszeritették felmondásra vagy a más nagyon népszerű "közös megegyezéses" takarodj!Még biztos nem tudod,de azért is kirugnak ha a keresztajtót kinyitod,mert azt csak őrrel lehet.bizony ám.és tudod a jól bevált papucsoknak még zárás után az üzletben is rá lehet gyujtani.Persze másnap már csak te vagy a bünbakk,jah és ne feledd!ha KÓLÁT veszel,menj el egy másik üzletbe visszaváltani  a göngyöleget,mert ha netán merészelsz a Penny-nek jövedelmet hozni és egy társad visszaváltja akkor is bűnt követsz el!és keresni fogják a cinkostársadat is:)

Előzmény: nika33 (245)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 245
...és most nem azokra a "dolgozókra" gondoltam,akik szétlopják az agyukat,tudom,hogy van belőlük bőven,ezért nem lehet már senkiben bízni sajnos, miattuk szív a többi ártatlan ember!
Előzmény: nika33 (244)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 244
Ex pennys! Erre az IQ samantára :) írtam,hogy jöhetnének tanult emberek is,hátha nekik tanítottak olyat az iskolában, hogyan kell az emberekkel bánni,és hogy kell megbecsülni annak a pár szerencsétlennek a munkáját, akik évek óta szeretnének a szarból várat építeni, mindenféle külső segítség hiányában is!
Előzmény: ex pennys (241)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 243
Szia! Láttam már a pumit,nem egyszer,mondjuk szóba nem állt velem, sőt, köszönni sem köszönt, tudod, ők nem alacsonyodnak le addig,hogy ha bemennek, mit bemennek??? bevonulnak (!) egy boltba, a szerencsétlen kis munkásoknak, (akik a fizetését csinálják neki), köszönjenek... Á,dehogy, azt nem tanították nekik,csak tőlünk várják el! Végigvonult a boltban,belekötött az élő fába is,és a területvezetővel megüzente az üzletvezetőnek a problémáit,hát nem alattomos? Azért szóba állhatott volna a vezetővel,és a pocskondiázás helyett mondhatott volna egy ilyet: Köszönjük az igyekezetet, látom,kevesen vagytok, sok a vásárló, nincsenek meg a feltételek a kulturált munkához... stb. Szerintem,utálta mindenki,de ez csak az én véleményem. Köszi a magyarázatot,értem már a "mirelitet",és el is tudom képzelni róluk!
Előzmény: ex pennys (241)
robot???? Creative Commons License 2009.02.08 0 0 242
DR RuINS!! csak még annyit hogy a boltunkból pár bércédulát maga a régióvezető nézte meg és ő is csak rázta a fejét hogy prémium és zöldségpénzzel miért ilyen kevés a fizunk!!!Ha meg a munkaügyet hívtuk azt a választ kaptuk hogy már pedig ez így jó!!!!! Na akkor miről beszélsz??????Okoskám!!!!
Előzmény: Dr. Ruins (230)
ex pennys Creative Commons License 2009.02.08 0 0 241

Szia Nika.

Nos ami a mirelites olvadozást illeti:) szóval akik a legnagyobb szarkák azoknak tele a fagyasztója és hűtője penny-s termékekkel otthon.De vásárolni sose látod őket.Én ezt mind magam is láttam,és ne mondja nekem h ha Penny mellett lakik 3 percre akkor át fog menni egy másikba vásárolni.A K-P.I meg egy nagy nudli, az olvadozást pedig a beleolvadás a szarka-bandába értettem.Én sajnos személyesen is beszéltem vele...de tudod ez a finomabbik megfogalmazása hogy beszéltem:DNEm tom h te láttad-e vagy beszéltél-e vele,de h ekkora tuskót a Világ nem döntött még.ÉS mellé nem egy IQ Samanta.

Előzmény: nika33 (240)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 240
Szia! Nagyon sok érdekeset írtál, mindenesetre elgondolkodtató! Nem vagyok egy hülye gyerek,de azt a mireliteset kifejtenéd bővebben? (ahol a KPI olvadozik? ) :)
Előzmény: ex pennys (236)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 239
Szia! 2001-től dolgozok a pennynél, és nekem elhiheted,egyre rosszabb a helyzet! 42 ezres órateljesítmény,az sok??? Most min.56 ezer, de ha fizetést is akarsz érte, akkor 65 ezer! Az tudod,mit jelent? Régen volt időnk normálisan kipakolni, leszemetezni, délben felmosni, és egyebek, hogy kulturáltnak nézzünk ki! Most???? Még kipakolni sincs idő normálisan, a vezető is gályázik egész nap,nincs is ideje,hogy az saját egyre hatalmasodó papírmunkáját elvégezze 12 óra alatt sem, és jön ám a dorgálás,fenyegetés, jutalom megvonás,ha a sok felesleges lista és egyéb nincs kész időre,gyűjtögetni hónapokra visszamenőleg olyan adatokat,amit a központ egy perc alatt kinyomtathatna!!! De őket nem terhelhetik,a végén elfáradnának két kávéfőzés közepette,de hibázni,azt tudnak (pl.számtech),és ha szóvá tesszük, az a válasz, mi ne foglalkozzunk velük,nem a mi dolgunk! Jó,mi? De a vevők elégedetlensége a miénk??? Érdekes!!! Az hogy kedves KPI távozott, szerintem megkönnyebbülés az egész országnak, de tényleg, a többi is mehetne, és normális,tanult,kulturált,emberközpontú főnökség jöhetne helyettük,és már nem is lenne itt gond,egy szál se! :)
Előzmény: Egykori (237)
robot???? Creative Commons License 2009.02.08 0 0 238
Szia kedves segfej!!!!

Az ilyen primitiv embereken csak mosolygok mint TE VAGY!!!!!!!
Ne félj nem nyúlok magamhoz de te a fejedhez kaphatnál nem -e vagy lázas 1 kicsit lehet hogy azért FŐT fel az AGYVÍÍÍÍÍÍZED!!!!! Ha persze van agyvized!!!!
Előzmény: Dr. Ruins (228)
Egykori Creative Commons License 2009.02.08 0 0 237

96-tól2002-ig nyomtam, sok mindent átéltem. sok rosszat, néhány jót. Az üzletekben dolgozók élete valóban nem leányálom, szomorú, hogy az elvárások köszönő viszonyban sincsenek sem a teljesítményekkel, sem a fizetésekkel. manapság hol állnak az elvárt órateljesítmények?

egykoron a 42 ezer már nagyon jónak számított.

ex pennys Creative Commons License 2009.02.08 0 0 236

Kedves Penny Market dolgozók!-vagy ahogy tetszik kényszer rabszolgák.

Nagyjából végig olvasgattam én is a fórum hozzászólásokat.Az hogy nem kaptok normálisan és rendszeresen a szerződésben foglalt fizetést és jutalákokat az ebben a üzlethálózatban teljesen természetes dolog.Ahogy ezt  már mondta is egy két ember "akinek nem tetszik"az mehet...:DDDD

Sajnos mindenre megvan a megfelelő válasz és minden egyes elvárt dolognak megvan az oka.Az hogy érthetően,logikusan átláthatóan tudj vezetni mondjuk egy üzletet vagy egy nagyon népszerű "non-food"-részleget kialakitani, abba nincs semmi fantázia:)Akkor jó ha kusza és érthetetlen hisz ebben van a legtöbb kiskapu és lehetőség arra hogy szépen finoman a nem kivánatos embereket eltávolitsák ilyen-olyan módszereket.De tudjátok meg kedves "rabszolgák" ha rágalmazásokkal és megaláztatásokkal nem sikerül eltüntetni benneteket akkor jön a kényszerítős módszer:D a kényszerítés végrehajtása nagyon népszerű helyszine az Alsónémedi "központ" és a terület vezető csalafinta szövege amivel odacsalnak.Biztonsági őr????Ugyanmárrrrr..ugye nem vagytok ennyire naivak??:)))ha lenne kamerarendszer és "normális,képzett,fizikailag is alkalmas"valóban biztonsági őr,akkor nem tudnák kifosztani a boltot sem a belső dolgozok némelyike sem pedig az ők hozzátartozói sem.ne vicceljetek már:)Az meg hogy mekkora hiány van leltárkor:DDD.Röhej.Nos igen..milliós tételek melyek elpárolognak innen-onnan,nem válogat az iroda vagy a raktár vagy üzlet között,telikocsis nulla kijelző/törlőkulcs,vagy a leesett a kamionról..egy kutya.És ha meglátod vagy megszöksz vagy azonosulsz,aztán egy rossz szó és mehetsz a rendőrségre,és persze h te vitted el az egész leltárhiányt.Mert bizony van ám ilyen üzelt is ahol ez megy.ÉS az ugat a legjobban aki a feje mindennek..ahogy mondtátok is már fejétől büzlik a hal.Van viszonlag rendezett üzlet is de igy vagy úgy de lopnak.Készpénz vagy termék,teljesen mindegy nekik.Vagy a már jól ismert trezor rablás, ami neki milyen jó üzlet.kivesz és kamatmenetes 4-ed részt fizet vissza:D Gratula azoknak akik ezt birják gyomorral.Nem tudom hogy támad-e valamiféle érzése azokak,mikor belenéz a teli fagyasztójába és hűtőjébe.K-P.I. elvtárs csak egy az olvadósoknak.Kár hogy még mindig a java ott van,és bizonyn nagyon okosak ám a jogi téren is.csak nem eléggé.Kellene továbbképzésre járnia bizonyos embereknek.Jah és ne felejtsék el kirakni a "kamerával védett terület" feliratot a két kamerás üzletbe.Ami mint tudjuk nem ér semmit és nem használható fel senki ellen ha ez a kis apróság nincs kirakva.és ehhez még diploma se kell hogy valaki tudja.

 

nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 235
http://www.origo.hu/itthon/20090207-tesco-lopassorozat-sarkadon-a-biztonsagi-oroket-vadoljak-a-helyi-fiatalok.html
penny-s Creative Commons License 2009.02.08 0 0 234
Egyetértek! Bár sajnos, valószínű, hogy nem fog történni semmi, de a remény hal meg utoljára...
Én is meglepődtem, amikor most megkaptam a fizupapíromat. Hát köszönöm szépen! Ja és a kajajegyemet is várom már több mint egy hónapja.
Előzmény: nika33 (233)
nika33 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 233
Én is csak egy "kis segédmunkás" vagyok, de a doktorúrnak abban igaza van,hogy csak egy kérdést kellett volna feltenni,vagy megnézni a fizetéspapírt, mielőtt anyáztok! Felesleges itt is egymásnak ugranotok,épp elég bent a boltban a sok barom vásárló,nem igaz? Inkább arra használjuk ezt az oldalt,hogy felhívjuk a valós problémákra a figyelmet,hogy el tudják olvasni a nap mint nap ide látogató "nagykutyák" milyen rosszul dolgoznak ŐK!!! De legalább,ha látnánk,hogy javul a helyzet... (lopás,árak,létszám,körülmények,akciók,összevissza pakoltatás,idióta feladatok,fejetlenség) ilyesmiket boncolgassunk.... de szóljatok nyugodtan,ha nincs igazam...
Előzmény: dolgozó n (232)
dolgozó n Creative Commons License 2009.02.08 0 0 232
Mondjuk éppen Te is nekiugrottál Robotnak! Ezt se felejtsük el!!
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.08 0 0 231
Ja, mellesleg nem biztos ,hogy infó volt, csak nekünk elmondták , mert kérdeztük. Mármint a fizut.
Előzmény: dolgozó n (229)
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.08 0 0 230
Kedves dolgozó n ! Örülök, hogy ilyen indulatokat vált ki benned is a téma...Azonban szeretném a te figyelmedet is felhívni , hogy a decemberben is késett a jutalom kifizetése , akkor is mindenki vért akart látni... Pedig szegény munkaügyesek is csak dolgozók ( a maguk hibáival). Egyébként , ha már egy ideje dolgozol, körülbelül tudod mennyi a fizud, és ilyen csúszás sem először fordul elő... magyarul, nem kell rögtön a másik torkának esni . De hát ilyen a magyar mentalitás , meg megmutatjuk ilyenkor mindenféle ál/nick nevek mögül milyen erősek is vagyunk.... de a boltban meg kuss van. Nem lehetett volna ott először rákérdezni, miért ilyen kevés?????????? Egyébként nem vagyok egy Penny fan , csak az igazsághoz ez is hozzátartozik...
Előzmény: dolgozó n (229)
dolgozó n Creative Commons License 2009.02.07 0 0 229
Dr Ruins! Hogy te nem egy szimpla dolgozó vagy az biztos! Azt a tetü infót lehet hogy elfelejtették kinyomtatni a "bolondokházában"!! Ez nem jutott eszedbe még, ugye!!!De ha te "VALAKI" vagy akkor olvasd el az összes rohadt oldalt, aztán állíts fel egy fontossági sorrendet, majd a drága kollégáiddal old meg a problémákat és utána ugass le minket!!!
Dr. Ruins Creative Commons License 2009.02.07 0 0 228
Szeva Robot! Mielőtt végképp magadhoz nyúlnál a fizetésed miatt ,először tájékozódj. Látom te sem vagy különb, mint a "hülye" vevők , azt sem tudod mi van , csak a hőzöngés rögtön. Olvassátok el, vagy ha nem tudjátok , olvastassátok fel az idióta főnököddel az infót , hogy a jutalom hóközi utalással lesz kifizetve! Ne csak a morgást...
Előzmény: robot???? (223)
orbea Creative Commons License 2009.02.07 0 0 227

sziasztok.hát a fizetés az tényleg nem semmi!!!!!!!!sokat nem kellett rajta számolnom.csak tudnám meddig süllyed még.a köcsögök megint megoldották,hogy ne legyen jo ismét a leltár.bár ezek akármit megtehetnek,és sajnos meg is teszik.mert ez egy ilyen világ.

nika33 Creative Commons License 2009.02.07 0 0 226
Szia Egykori!
Nem tudom,mikori vagy, de a helyzet minden téren egyre rosszabb, ehhez már valóban BÁTORSÁG kell,ahogy írod! Nem mindenki rosszindulatú, csak majdnem mindenki! Nem nagy a különbség!
A főnököknek is azt ajánlanám,ha akarják tudni,mi a helyzet,csak egy hetet töltsenek egy üzletben,mint DOLGOZÓ,vagy mint vevőreklamáció kezelő!!! Ledöbbennének, mik vannak!!!!!!!!!!!! Fogalmuk sincs,miket élünk át az "intelligens" vevők miatt, legalább valaki őket is elküldené naponta többször a ...ába,olyan dolgok miatt, amiről nem is tehetnek! :(
Előzmény: Egykori (224)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!