Keresés

Részletes keresés

öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 426
Nyílt sisakot én itt nem nagyon látok. Ennek a fórumozásnak úgy látom pont az a lényege, hogy légből kapott marhaságokat lehet terjeszteni és azokon lovagolni felelősség nélkül.
Én ezt próbálom úgy tenni, hogy közben tükröt tartsak nektek. Nekem ebben ez a poén. Neked meg valami más, amit most nem részletezek, mert nincs szándékomban sértegetni. Még ha Te ezt teszed, akkor sem. És ki az a Hegedűs András? Valami híresség, akit illene ismernem?
Előzmény: regisztrálatlan (424)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 425
Nincs neked üldözési mániád? Semmi mást nem tettem, mint idéztelek. Miért baj ez? Ezt nevezik Kóstolgatásnak? Vagy amit Te írsz azt nem illik felemlegetni?
Miért ne lehetnék önjelölt ítélkező? Hát nem mindenki ezt teszi ezen a fóromun? Ha nem haragszól fogalmam sincs, hogy ki vagy. Ezen a fórumon hallottam rólad először.
Megítélni csak az itteni hozzászólásaid alapján tudlak. Azt látom, hogy szereted megmondani mit tehetnek mások és mit nem. Van valamilyen szabályrendszered, amivel a bennfentesség jogán időnként előhozakodsz. Valami miatt azt hiszed, hogy szent hivatásod a fórum érdekeit képviselni. Mulatságos!
Miért ne lenne jogom megírni, hogy nekem kinek a stílusa tetszik. Tiltja a törvény?
Ird meg Te is, hogy neked melyik tetszik!
Előzmény: regisztrálatlan (424)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.06 0 0 424
Szép napot nektek!

Jó volna, ha mindenki arról venne példát, a fórumozási stílusát illetően, akit ő erre jónak lát, és ne attól, akit valami önjelölt ítélkező ehhez alkalmasnak minősít. Kérlek, öreghalász, hogy ne próbáld magad a többi fórumozó elé helyezni, és külön örülnék, ha leszoknál arról, hogy unos-untalan engem kóstolgatsz. Ha pedig ragaszkodsz ehhez, akkor legalább nyílt sisakkal tedd. Rólam mindenki tudja, ki vagyok, rólad legfeljebb csak sejtéseink vannak, pedig mintha bemutatkozód szerint te lennél "névtelenek között a neves" (lehet, hogy nem pontosan idéztelek).

Nem kérem, hogy szállj egy kicsit magadba, mert akkor ezt rögtön felszólításnak veszed. De mégis, az egész fórum érdekében jó lenne, ha megtennéd, hogy egy kicsit magadba szállsz.

Üdv: Hegedűs András
Előzmény: öreghalász (410)
közbiztonsági tanácsnok Creative Commons License 2006.03.06 0 0 423

Szeretnék témát váltani, egy felhívást közzé tenni. Üdv:Kővári András

 

„Álmodj hintát, homokozót…!”

 

Kedves Szülők, Tisztelt solymári lakosok!

 

Az alsó tagozatos munkaközösség terveinek megvalósításához kérjük ötleteiket, segítségüket!

 

Szeretnénk a kisiskola udvarát esztétikussá, játszhatóvá tenni! Olyan játékokat, eszközöket tervezünk, amelyek egy későbbi felújításnál sem vesznek kárba.

Az udvarra homokozót, hintát, mászókát és egyéb tartós játékot álmodunk. A homokozó körül befüveznénk a területet. A pékség melletti részre újra bokrokat ültetnénk. A Madarak és fák napját úgy ünnepelnénk, hogy minden osztály egységes virágládát helyezne el, s arról gondoskodna a továbbiakban. Néhány paddal bővítenénk az udvari ülőhelyeket, esetleg asztalokat vennénk a szabadban való játék lehetőségeit gazdagítva.

Anyagi erőforrás megteremtéséhez mi is hozzájárulunk. A FEGROUP Invest Rt-vel szerződést kötünk, mely vállalja mindenféle elektronikus hulladék /hűtő, tűzhely, porszívó, mosógép, vasaló, tv, számítógép …/   8 Ft/kg-os áron való átvételét.

 

A gyűjtés pontos ideje: március 30. péntek      17 – 19 óra

                                      március 31. szombat     8 – 12 óra

                           helye: a kisiskola udvara.

 

Amihez segítséget kérünk:

·        kertrendezés, füvesítés, eszközök

·        elektronikai hulladék gyűjtése

·        nagyobb tárgyak szállítása az iskoláig

·        virágládák készítése

·        növények, bokrok, faáru …

és minden, amivel az udvart és gyerekeink életét szebbé tehetjük.

 

Koordináló tanár, akinél a felajánlásokat megtehetik:  Szilágyi Ildikó

                                                                                      06-30-9724725

 

Köszönettel

az alsó tagozatos tanítók                           Behovics Antalné

                                                                           igazgató

perszy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 422

A "Hírmondóról" jut eszembe. A "Vasutas Magatin" kb olyan szintű mint a Hírmondó. Nem állítom, hogy valótlan, csak nem abban az összefüggésben, ahogyan le van írva (de szép szenvedő szerkezet-Őslakósok), és a valósághoz némi kiegészítés is szükséges.
A 3 kapcsolt Desi a személyszállítás projektje, mert ők már talán látnak valamit, de ez csak tüneti kezelés. De megyek, előkeresem azt az újságot, ha már írtad.

P

Előzmény: közbiztonsági tanácsnok (382)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 421

"mivan, ha tényleg hasznos fejlesztésekre fordítódik az a néhány MegaFt? Az csak jó, nem? Kérdezzék meg tőlünk is az illetékesek, mondjuk itt a fórumon, megvitatjuk, ez már egy minta, ha nem is reprezentatív." (perszy)

 

Egy pillanatig mi is elhittük, hogy efféle, demokratikus (vagy legalább ahhoz hasonlító) módon is mehetnének itt a dolgok. Sajnos, úgy tűnik, az illetékeseknek inkább érdekük a lakosság kizárása a döntésekből, mint az, hogy javaslatokat végiggondoljanak, vagy felméréseket készítsenek a lakosság bevonásával.

 

Ha valóban történik beruházás, annak mindannyian örülünk. Az előzmények ismeretében, még ha lesz is valami, ott is a testvér, barát, sógor, koma fog jól járni. ÉS ezzel nincs is baj! AKKOR, ha ugyanolyan minőségű munkát végez, mint más kivitelező, nem magasabb áron, mint a versenytársai. Na, ez a ritka.

 

A fórumot pontosan ezért hívtuk életre. Legyen már végre aktív, oda-vissza kommunikáció a képviselők és a lakosok között. Fontolják meg a javaslatokat, ne csak lesöpörjék őket az asztalról, mert lehet, hogy van köztük jó. 20000 szem mégiscsak többet lát, mint 28. Eddig nem sok sikerrel jártunk. Ráadásul a közéleti gubancokat a sokakat tájékoztató Hírmondó (mondhatom finoman, financiális okokból) ügyesek eltitkolja, kivasalja, eufemizálja. Legyen végre elfogulatlan tájékoztatás - erre a fórum tökéletesen alkalmas, csak nagyobb nyilvánosságot kellene kapnia. A többségnek semmilyen kapcsolata nincs a község vezetőivel. Nem is akarnak. Tartanak tőlük. Sokszor nem is tudnak a botrányokról, ha meg tudnak, néha nem értik. De legtöbben belefásultak az egyenlőtlen, értelmetlen csatározásba, és saját lakókörnyezetükön kívül nem foglalkoznak mással, egészében véve a falu gazdálkodását, irányítását, pedig az idők folyamán süketek és vakok lettek.

Előzmény: perszy (416)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 420
Fizikai konfliktus nem lesz. Ez egy sunyi, aljas, alattomos ember, nem mer szemből támadni.
Előzmény: perszy (418)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 419

András!

 

Le ne mondj! Te vagy az egyik legtisztább ember az egész csapatban! Ezt tudja egész Solymár, és hidd el, melletted állunk. Ha lemondasz, már csak a sumákok maradnak a  bizottságokban. Szükségünk van rád!

 

Egy picit gondolkodjunk el azon, hogy miért téged, és miért most ért fenyegetés. Azt tudjuk, hogy az egyik képviselő-társad fenyegetett meg. A célja nyilvánvalóan az volt, hogy hisztériát gerjesszen (lám, milyen rossz a világ, ezt a jó embert is megfenyegetik - ekkor még nem tudtuk, hogy egy másik képviselő az, tehát az is benne lehetett, hogy lám, milyen rossz emberek laknak itt - javaslatokat tesznek, meg stiklikről suttognak), elterelje a figyelmet valami másról (költségvetés, hitelek), és eltávolítsa a közéletből az egyenes embereket!

 

Nagyon szépen kérlek, ne mondj le!

 

És mi pedig ne hagyjuk, hogy eltereljék a figyelmünket a közösséget érintő kérdésekről!

Előzmény: közbiztonsági tanácsnok (412)
perszy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 418
A megbízása a szóbeli/írásbeli konfliktusok lerendezésére vonatkozik, nem a fizikaira. Én ide sorolom most a fenyegetést. Ezért kicsit soknak tartom az esküre való hivatkozást. Csak ennyi.
Előzmény: öreghalász (417)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 417
Nem értem mire gondolsz. Mi az erős?
Előzmény: perszy (415)
perszy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 416

Ez jó. Így legalább néhányan ismerjük egymás véleményét, lehet vitatkozni, és nem száll el mint a szó. Utólag is tudjuk, milyen marhaságokat írtunk. Vagy nem azt, csak az önkontrollra gondoltam.

 

Egyébként mivan, ha tényleg hasznos fejlesztésekre fordítódik az a néhány MegaFt? Az csak jó, nem? Kérdezzék meg tőlünk is az illetékesek, mondjuk itt a fórumon, megvitatjuk, ez már egy minta, ha nem is reprezentatív.

P

Előzmény: senior önkormányzó (414)
perszy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 415
Ez azér kicsit erős.
Igaz, ugyan amit írtál, de, gondolom, a célokat nem a személyes biztonság, nyugalom árán kell elérni. Kétségtelen, lassan nem marad ember a KT-ben, aki tulajdonképpen a falu gondjaival akar foglalkozni.
Előzmény: öreghalász (413)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.06 0 0 414

András!

Azért nem olyan rossz ez a kis nyilvánosság, ez az egyetlen gyógymódja van a sumákolásnak! (ezért szálltam be) Csak arra kell ügyelni, hogy ne hordjanak össze mindenféle marhaságot, mert hiteltelenné válik a fórum. Tévedni lehet, hazudni nem. Ami igaz, azt nem kell véka alá rejteni.

A magam részéről üdvözlöm a személyeskedés beszüntetésére vonatkozó felszólításokat, kiváncsi vagyok, meddig tart a hatásuk...üdv.P

öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 413
Kedves Közbiztonsági tanácsnok!
Emiatt lemondani azt jelenti, hogy a fenyegetődző elérte célját. Vagyis visszaigazolod számára, hogy így kell ezt csinálni. Szerintem a Te tevékenységedre a falunak szüksége van, választóid nem azzal bíztak meg, hogy mondjál le, ha konfliktusba kerülsz a falu ügyeinek intézése közben, hanem, hogy képviseld a nem fenyegetődző többséget. Ezt vállaltad, amikor képviselői esküt tettél. Meg akarod szegni?
Előzmény: közbiztonsági tanácsnok (412)
közbiztonsági tanácsnok Creative Commons License 2006.03.06 0 0 412
  Kedves Fórumozók! Kértem, hogy ne beszéljünk az engem ért fenyegetésekről! Részletek elárulása nélkül valóban, csak -hangulat gerjesztés- az egész. A feleségem arra kér, hogy azonnal mondjak le. Nem ér az egész annyit.

Ma megyek a Polgármesterhez. Üdv: Kővári András 

Előzmény: öreghalász (411)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 411
Közbiztonsági tanácsnok remélem már régen a rendőrséghez fordult és nyomoznak a fenyegetés ügyében. Ez ugyanis, ha úgy történt, ahogyan Regisztrálatlan hírül adta (és nem a verebek csiripelték kedves Szkitty), akkor ez súlyos büncselekmény. Gondolom, hogy Közbiztonsági tanácsnok a nyomozás érdekében nem mond részleteket, bár jó volna tudni, hogy ki, mikor, miért és mivel fenyegette meg. Az is érdekes lenne, hogy képviselői tevékenységével összefüggésben volt-e a fenyegetés.
Kerekhegy téved, ha azt hiszi, hogy a polgármester ezt el tudja sumákolni. Kérdés persze, hogy miért tenné és egyáltalán szándékában állna-e ilysemi. Ez már megint egy tények nélküli feltételezés. Nem elegáns!
öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 410
Köszönöm! Azt gondolom, hogy abba kellene hagyni az üres, alaptalan és sértő vádaskodásokat. Vegyünk példát Pál utcai fiúról, Senior önkormányzóról, Perszyről és most már Saabi-ról is, néha regisztrálatlanról. Szkittyt már sajnos nem sorolhatom ide.
Előzmény: saabi (405)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 409
Sajnos nem tudok sokfelé figyelni, de nem is kell, elég, ha a fórumot olvasom. Itt Te azt írtad, hogy nem bírtad tovább az öntömjénezést és ezért elmentél. Miért nem azt írtad, hogy más dolgod volt? Azután Regisztrálatlan azt írta, hogy a Te utcádat is aszfaltozni fogják. Ugye ezt nem nehéz követni? Hogy a lakossági fórumon mi történt arról sajnos lilám sincs -gondolom dög unalom-, de Regisztrálatlan -akit igazán oka volna egy "harcias kis teremtésnek" irigyelni- úgy tűnik nyomon követte az eseményeket. Szerintem kérdezd meg őt?
Előzmény: szkitty (397)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 408
Furcsa ebéded lehetett, hogy ilyeneket írsz. A személyeskedés és a rágalmazás, mint már többször írtam sehova sem vezet. Örülök, hogy a haverom a csatornatervezéshez is ért, azt hittem csak sakknagymester. Ügyesen titikolta előttem.
Légy szíves olvasd Regisztrálatlant, aki azt írta, hogy az önkormányzat csatornára veszi fel a 450 milliós hitelt. Akkor miért kellene még ingatlanonként 500 ezret fizetni?
Előzmény: Törölt nick (386)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 407

Jó estét!!

 

Teljes mértékben egyet értek veled. Az önkormányzat úgy tesz, mintha totáisan a képviselők magánügye lenne a költségvetés. Holott mindannyiunk pénzét kellene úgy elkölteni, hogy a falu a lehető legjobban járjon, és minél több lakos élvezhesse az így megszerzett előnyöket.

 

Sajnos, nagyon úgy tűnik, hogy néhány képviselő már a közös pénzt is a magáénak hiszi, és aszerint ga(rá)zdálkodik vele. Elfogadhatatlan, hogy ilyen összefonódások legyenek, mint amilyenről Bravúr írt.

 

Lassan ott tartunk, hogy megkövezik, aki érdeklődik egy kicsit is közös ügyeink, pl. a költségvetés iránt.

 

Ha már 14 évig kihúztuk, hogy ne kelljen fizetni a BKV-nak, talán valahogy most is megúszhatnánk. Tetszett, hogy felhoztad: mit ad ezért a BKV cserébe?

 

 

 

Regisztrálatlan!

 

Mit is jelenthet a hitelre adott állami garancia? Felteszem, azt, hogy ha nem fizetünk, akkor mégsem a zálogba adott területeket viszik, hanem egészen egyszerűen az állam levonja a pénzt abból az összegből, amit az önkormányzat számára folyósítania kell.

 

Még nem kaptam választ: ha most felvettük a hitelt, mi lesz, amíg nem fizetjük vissza, további (ha lesz egyáltalán bármilyen) fejlesztésekről ne is álmodjunk a futamidő végéig?

Előzmény: senior önkormányzó (404)
saabi Creative Commons License 2006.03.06 0 0 406
Kezd ez a fórum kissé elfajulni.
Nem lehetne a személyeskedést kihagyni a hozzászólásokból?
Nem lehetnénk annyira intelligensek, hogy a problémák megbeszélésében nem követjük a főbb pártok által vezényelt mocskolódáskampányt?

Kevesen vannak, akik nevükkel vállalják a hozzászólásaikat, de azoktól még nem láttam személyeskedést. Még mielött valaki belémköt, a nevem könnyen kideríthető. Akikre viszont ez nem igaz, legyenek már annyira gerincesek hogy nem a névtelenség álcája mögött mocskolódnak. A legjobb az lenne, ha ezt sehogy nem tennék.

Ave, Saabi.
saabi Creative Commons License 2006.03.05 0 0 405
Alaptalan a "neked kijön" és egyéb, _személyes_ utalások. Mivel öreghalász valós kiléte nem ismert, amit írsz, alaptalan személyeskedés, vádaskodás.

Ave, Saabi.
Előzmény: Törölt nick (392)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.05 0 0 404

Kedves pálutcai fiú!

Gyorsan válaszolnék, mielött téveszmék indulnának burjánzásnak. Az önkormányzati költségvetés annak semmilyen fázisában nem titkos, sőt, már a tervezetét , az un. koncepciót még tavaly decemberben nyilvánosságra kellett volna hozni! Az ötv. tételesen előírja az évi legalább egy közmeghalgatást, célszerűen a költségvetés elfogadása elött, hogy az széles körben megvitatható legyen. Mivel hosszú évek óta nincs korrekt költségvetés, amiről vitatkozni lehetne, a közmeghallgatások önmeghallgatásokra változtak, dögunalmasak, szinte senkit sem érdekelnek már. Mielött bárki tiltakozna a megjegyzésem ellen, el kell mondanom, hogy amit a testület megtárgyal, az az államháztartási információs rendszer hivatalos adatszolgáltatási formulája az önk. gazdálkodásról, ami persze szintén költségvetés, csak a pénzügyeseken kívül a kutya sem érti...

Szóval, az önkormányzatiság alapköve a teljes nyilvánosság, mindenkor, minden ügyben! Az önkormányzati szolgáltató szervezet (hivatal, iskola, óvoda, stb.) nem magáncég, csak egyesek szeretnék úgy kezelni! Visszatérve a költségvetéshez, a demokrácia éppen azt jelenti, hogy a közpénzekkel való gazdálkodást a politikusok képesek közérthetően és ellenőrízhetően bemutatni a nyilvánosságnak. Nem is beszélve a költs.v. végrehajtásáról szóló beszámolóról, ami még izgalmasabb, mint a terv, de erről a nyilvánosság elött már egyetlen szó sem esik. Ezeket rendelet formájában kellene közzétenni, akár csak az államit. Kedves pálutcai fiú! Ne gondold, hogy félrevezetném a fórumot! Szomorúan látom, hogy mennyire tájékozatlanok az emberek olyan dolgokban, amelyek a mindennapjaikat befolyásolják! Fogadd el, tudom, mit beszélek.

Még egy megjegyzést BKV támogatás ügyben: ez az igény először 1992-ben jelentkezett, s akkor nem szoc.lib. volt, hanem  Antall kormány!

 

Szkittynek mondanám, hogy a solymári képv.test. azért megsarcolta az ósant rendesen, legalább 500MFt- t költöttek a szennyvíztisztító bővítésére, és egy csomó járdasziget, utcasarok kerekítés, meg temetői kis parkoló a multi pénzéből ment.

pallma Creative Commons License 2006.03.05 0 0 403
Mit szóltok ehhez az időhöz?
pál utcai fiú Creative Commons License 2006.03.05 0 0 402

Kedves szkitty!

 

Furcsa madarak járnak felétek! Sajnos nem tudom pontosan miről van szó! De egyetértek veled: Ne hagyd magad András! Nemcsak mi, hanem a rendőrség is melletted áll!

 

Ha valakit megfenyegettek, az tegyen feljelentést, ne hangulatot gerjesszen különböző madarak által.

 

Üdv

 

 

 

Előzmény: szkitty (399)
pál utcai fiú Creative Commons License 2006.03.05 0 0 401
Kedves senior önkormányzó!

 

Jól értem szavaidat ? Te hozzájutottál a költségvetés tervezetéhez ? Írásodból az derül ki, hogy nem vagy képviselő, mivel azt a „közbiztostól” (jól értem a közbiztonsági tanácsnoktól?) kaptad meg!

 

Csak egy kérdés. Lehet, hogy nem is neked kellene feltenni ezt a kérdést, hanem Kővári úrnak:

 

Legálisan szolgáltat ki tervezeteket, az előtt, hogy azt az (elsősorban) illetékesek (pl.: bizottságok, testület, intézmények, stb.) tárgyalnák?

 

Önkormányzatiságunk kezdete óta –a személyiségi jogokat nem sértő témák kivételével- nyilvános bármely ülés. Mind a bizottsági, mind a testületi ülések szabadon látogathatóak. (Legalábbis én így tudom.) De ez soha nem vonatkozott az előkészítés alatt álló anyagokra!

 

Amennyiben a közbiztos „szakmai tanácsot” kért tőled, azt megértem. Ebben az esetben azonban rád is vonatkoznia kellene a titoktartásnak. Tehát ezen a fórumon nem hozakodhatnál elő vele.

 

Egyébiránt nem tudom, hogy mennyire értesz hozzá. Polgármester úr, és más illetékesek szájából a közmeghallgatáson többször elhangzott, ki lett vetítve, hogy a hitelt csak fejlesztésekre fordítják! (Lehet, hogy nem idéztem pontosan, de ez volt a lényege!) Egyébként hogy ki mond igazat (és mekkora a hozzáértésed) nagyon könnyen ellenőrizhető. Amint elfogadott költségvetése lesz a falunak konkrétan utána járhatunk a kérdésnek.

 

Tudod: Szakmai inkompetencia, vagy sánta kutya szindróma (méltányos esetben is minimum a fórum olvasóinak félre tájékoztatása).

 

Előzmény: senior önkormányzó (393)
pál utcai fiú Creative Commons License 2006.03.05 0 0 400
Kedves senior önkormányzó!

 

Köszönöm helyesbítő soraidat, ezzel egyet tudok érteni. Mármint válaszod első bekezdésével. A végével vitatkoznék. Sajnos a liberális város-, és minisztérium vezetésnek ez az eredménye! Én sem a 18 MFt, sem más összeggel nem értek egyet! Legalábbis addig nem , amíg nem kapunk érte valódi szolgáltatást. Ez a mostani cirkusz, csak a komcsi-szoc-lib városvezetés malmára hajtja a vizet, (kis)részben indokolja a gigantikus hiányt. Szerintem Solymár jól taktikázik, amíg az időt húzza. A tavalyi, tavaly előtti, stb. 18 MFt-okat már „megnyertük”. Vörösmaty: Vén cigánya jól és hasznosan alkalmazható: „… húzd, kitudja meddig húzhatod…”

 

További adalék a mentalitáshoz:

Felháborított a BKV vezér megnyilvánulása, hogy azért koszosak a buszok, mert az azt igénybe vevők szemetelnek. Csak összehasonlításul:

Moziban voltunk. Megvásároltuk a jegyet (=szolgáltatást), vettünk egy kis pop cornt, üdítőt, stb., megnéztük a filmet, elfogyasztottuk a nasit. (Külön ügyeltünk, hogy minimális szemét keletkezzen. Ennek ellenére akadt alattunk morzsa.) Vártam, hogy ezt követően seprűt, lapátot kapjunk, és bemondja a hangosbemondó, hogy takarítsunk ki magunk után. Milyen meglepő! Nem ez történt. A termet még el sem hagytuk, két fiatal már ott toporgott a nevezett takarítóeszközökkel.

 

Lehet, hogy a BKV-t nem Demszky-Kóka (vagy más komcsi-szoclib) párosra, hanem mozi vezetőkre kellene bízni?

 

Előzmény: senior önkormányzó (384)
szkitty Creative Commons License 2006.03.05 0 0 399

Szervusztok!

 

Azt csiripelik a madarak, hogy kedvenc Közbiztonsági Tanácsnokunkat az egyik Képviselő-társa megfenyegette...

Felháborító, hogy ha v.ki szeretne ebben a községben v.mit csinálni, azt így intézik el!!!

Persze, a Falu Vezetője megpróbálja majd "elsimítani"a dolgot, nehogy kiszivárogjon v.mi a faluba...

Ne hagyd magad András!!! Melletted állunk!!!

 

Szkitty

 

szkitty Creative Commons License 2006.03.05 0 0 398

Kedves Mindenki!

 

2003. novemberében egy Képviselő-testületi ülésen észrevételeztem, hogy az Áruházzal kötött megállapodás enyhén szólva előnytelen a település számára. Finoman fogalmazok, ha azt mondom, egyesek nem értettek egyet velem...

 

Minden normális önkormányzat tudja, hogy ha beenged egy nagy beruházót a településre, feltételeket szabhat Neki. Ha már megvalósult a beruházás, már nem.

Most itt tartunk.

Tudjátok: "Eső után köpönyeg..."  

 

Szkitty

Előzmény: közbiztonsági tanácsnok (382)
szkitty Creative Commons License 2006.03.05 0 0 397

Kedves Öreghalász!

 

Irigyellek, hogy milyen sokfelé tudsz figyelni, hogy ennyire pontosan követted ki és mikor érkezett a közmeghallgatásra, illetve távozott el onnan. le a kalappal!...

 

De ha nagyon érdekel: Azért mentem el fél 9h-kor, mert: 1/ beteg voltam, 2/dolgom volt, 3/ elegem volt a mellébeszélésekből 4/ nem volt kedvem balhézni, mert úgy is felesleges...

Amúgy lemaradtam v.mi fontos dologról -esetleg? Mert akkor kérlek, jelezd!Köszönöm!

 

Az útépítéseket -és itt nemcsak a Bánya utcára gondolok!- tavaly és tavalyelőtt is megígérte a T. Képviselő-testület a nyilvánosság előtt.

...és mi történt? Semmi.

 

Szkitty

Előzmény: öreghalász (379)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!