Keresés

Részletes keresés

öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 460
Mi a baj a stílusommal? Mi az arrogáns? Persze nem értek veletek egyet, de ehhez jogom van. Ti pedig vagdalkozzatok bátran.
Képzeljétek betelefonáltam a polgármesteri hivatalba, hogy szeretném látni a csatornaterveket. Tudjátok mit mondtak? Hogy fáradjak be és tekintsem meg. Hát akkor hol kutatott közvéleményt Szkitty?
Tudom az ilyesmi nagyon-nagyon arrogáns a részemről. Támadjatok fiúk!
Kerekhegy nagyon elkeserítettél, hogy nem fogsz velem grillezni, lehet, hogy főbe lövöm magamat emiatt. Egyedül az tart vissza, hogy mi lesz veletek nélkülem. Megint unalmas, posványos lesz a fórumotok. Ezt nem hagyhatom.
Előzmény: kerekhegy (459)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 459

Te jellemes, okos ember vagy? Cseppet sem öntelt és arrogáns...? Tanulságos, amiket firkálsz? Jó fej vagy? És mi szeretünk téged?

 

NORMÁLIS STÍLUSBAN ÍRJ! KINEK KÉPZELED MAGAD??? 

Előzmény: öreghalász (452)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 458
Ez nem félinformáció volt, hanem szándékos csúsztatás.
Előzmény: regisztrálatlan (454)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 457
Akkor mi alapján számították ki a hozzájárulást?
Előzmény: öreghalász (451)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 456
Kirekesztő és fenyegető fórumunk éppen a te érkezéseddel, és kritikán aluli viselkedésed nyomán lett kirekesztő... a fenyegetőt visszautasítom. Hogy nem vállalom a nevem? Lehet. (Úgy érzem, nem te leszel a legjobb barátom, és még csak egy hétvégi grillezésre sem fogunk összejönni.) De ez ellen neked van a legkevesebb apropód tiltakozni, hiszen te sem vállalod a neved. Én viszont nem alpári személyeskedésben élem ki magam a névtelenség ködébe burkolózva. Ellentétben veled.
Előzmény: öreghalász (450)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.07 0 0 455
Egy másik téma. Kérlek benneteket, osszátok meg velem, ha tudtok valamit róla: miért ment nyugdíjba Borovszky Éva doktornő??? Igaz, hogy már 25 éve praktizál helyi gyerekorvosként, de hiszen még mindig olyan fiatal! És vajon mit tervez csinálni ezután?
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.07 0 0 454

"A legjobban félinformációk alapján lehet felháborodni." Ezt írta valaki a 285. hozzászólásban. Ezt amiatt elevenítettem fel, mert szerintem kimondottan durva provokáció a Patak üzletházat Seniornak felhánytorgatni. Hiszen annak megépítése ellen - legjobb információim szerint - éppen Senior ágált legjobban. És az akkori ellenzéke ambicionálta leghevesebben, valami Privát Profit nevű vállalkozással az élen... Én egészen határozottan úgy emlékszem, hogy az 1994-ben győztes polgármester csapata részint éppen azzal az ígérettel nyert, hogy végre megépülhet az áruház.

 

2003 elején, a tíz éves évfordulón mindkét akkori újság részletesen foglalkozott azzal, hogy hogyan is alakult ki az egészen tavalyig fennálló helyzet. Interjúk készültek Seniorral, a Privát Profitos vállalkozóval, talán a mostani polgármesterrel is. Nem készült interjú az ügyben sokak által érintettnek mondott Földesi Jánossal, Heimann Zoltánnal és másokkal, de velük is csak azért nem, mert elzárkóztak a nyilatkozattétel elől, vagy elérhetetlennek bizonyultak.

 

Azért mondom, hogy a kifogásolt helyzet csak tavalyig állt fent és nem mostanáig, mert Nyuli Edit (azóta távozott) műszaki irodavezető a legutolsó nyilatkozatai egyéikében azt állította, hogy a szellemház ügye sínre került, az átalakítási munkálatokat már csak az időjárás nehézségei miatt nem kezdték meg idáig.

regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.07 0 0 453

Kedves öreghalász. Legjobb emlékeim szerint senki sem fenyegetett meg téged semmivel. Én mindössze annyit írtam egy korábbi beírásomban, hogy "Szép karriert jósolok neked", kerekhegy pedig annyit, hogy a stílusodat látva nem sok jót jósol neked. Ebben pedig nincs semmi fenyegetés. Ezentúli hozzászólásaidat, amíg ebben a stílusban társalogsz velünk, megpróbálom figyelmen kívül hagyni.

Előzmény: öreghalász (428)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 452
Gyönyörű ahogy nekem estetek. Belátom számotokra nagyon bosszantó lehet, hogy nem ugyanazt a követ fújom. Oyan önteltek vagytok, mintha garancia lenne az igazatokra. Senior különösen bátor, ha már négyen belémrúgtatok, akkor Ő is csatlakozik. Jellemes, okos emberek vagytok. Szeretlek benneteket. Érdemes ezen a fórumon időzni, mert nagyon tanulságos. Csak így tovább!
Bocsánat, hogy nem tudtam Hegedűs Andrásról, hogy híres újságíró. Azt hittem rendőr, mert valami rendőri kapcsolatokkal dicsekedett a fórumon. A stílusa is ilyesmire engedett következtetni. De már utánanéztem, Ő írkál a pék újságjában. Jó fej, köztetek a helye.
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 451
Kedves Szkitty!
Képzeld, közvélemény-kutatást végeztem, hogy látta-e már valaki a solymári uszoda tervét és költségvetését. Egy, azaz egyetlen ember sem tudott róla.
NO-COMMENT!
Nem lehet, hogy azért nem látták a csatornázás terveit és költségvetését mert azt csak akkor készítik el, amikor arra meg van a pénz?
Előzmény: szkitty (441)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 450
Ne csodálkozzatok, hogy a kirekesztő és fenyegető fórumotokon nem mindenki vállalja a nevét. Még ti magatok sem mindannyian.
Előzmény: saabi (447)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 449
Hű, drága Senior nem gondoltam, hogy ilyen bátor vagy. Egy héttel ezelőtti, a svábokat
kirekesztő és igaztalan írásodat bíráltam. Mert amit leírtál az szégyenteljes volt. Mire Te most meg azt válaszolod, hogy nem értek a házakhoz. Szerencsére Te értesz és a polgármesterséged alatt épült is egy szép ház az önkormányzattal szemben. Úgy hívják, hogy "Szellemház". Ez életed főműve. Gratulálok a házakhoz való szakértelmedhez. A solymáriak büszkén tekintenek erre a házra, legfőképpen azok, akiknek pár millió forintja bánja a nagyszerű projektet.
Előzmény: senior önkormányzó (438)
saabi Creative Commons License 2006.03.07 0 0 448
Alátámasztom, két évig "Senior önkormányzó" szomszédja voltam. Az a ház nem egy öreg parasztház.

Ave, Saabi.
Előzmény: senior önkormányzó (438)
saabi Creative Commons License 2006.03.07 0 0 447
Még egy névtelenségbe burkolózó... :-(

Ave, Saabi.
Előzmény: pál utcai fiú (430)
saabi Creative Commons License 2006.03.07 0 0 446
No, nagyokos, ráklikkelsz a hozzászólásom bal felső sarkában látható nevemre, amivel eljutsz a felhasználói adataimhoz. Ott találsz egy linket, ami a blog-omhoz vezet, ahol már olvasható a nevem is. Sőt, csak neked elárulom, a blog-om első bejegyzése az esküvőmről szól, van fénykép is, ha solymári vagy, felismered hol készült.
Nem titkolom kilétem, akinek esze van, kiderítheti.

Ave, Saabi.
Előzmény: öreghalász (428)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 445
Na, ha mán ilyen nyílvánvaló a kilétem, akkor szerencsére nem kell bemutatkoznom. De benned kit tisztelhetünk, drága megmondós, bátor barátom?
Előzmény: kerekhegy (436)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.07 0 0 444
Nem helyeslem ezt a bezáratási mániát! Itt már annyi mindent be akartak záratni, (Kemipur, Téglagyár, stb.) de legfeljebb magától múlt ki az, ami nem volt életképes. Azért, mert egy beruházás nem tökéletes minden részletében, nem kell ellehetetleníteni a résztvevőit. A tervezők ugyan olyan kis emberek, mint a laikusok, akik kritizálják őket...Szerintem örülni kell a Plus-nak Solymáron, mert plusz árukínálatot hoznak, plusz munkahelyet teremtenek, plusz adóbevételt jelentenek a falunak, s legfeljebb egy kis plusz várakozást a közúton, amit már igazán megszokhattunk...
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.06 0 0 443

Van egy kormányrendelet még 1995-ből, amelyik pontosan leírja, hogyan kell egy lakossági víziközmű beruházó társulatot létrehozni. Ez itt köszönő viszonyban sincs azzal. Ezért vétózta meg a testületi határozatokat a törvényességi  felügyelet. Szóval, az ott szereplő számokat és feltételeket el lehet felejteni, mert nem azok csinálták, akik arra illetékesek. A lényeg ugyanis, hogy a társulat vezetőit a beruházásra társuló érdekelteknek (akik fizetnek)  kell maguk közül megválasztani!

Nekik kell az önk. támogatásával pályázni, hitelt felvenni, terveztetni, kiviteleztetni, persze közbeszerzési eljárás keretében.

szkitty Creative Commons License 2006.03.06 0 0 442

Szervusztok!

 

Ez rem egyszeru! (Bocs, de meg mindig nincs ekezetes betum...) A PLUS mukodesi engedelyet NEM SZABADOTT VOLNA KIADNI!!! Ki is a felelos?... Visszacsinalni meg mindig lehet.. vagy talan ezt nem merik az  illetekesek?...

Előzmény: öreghalász (434)
szkitty Creative Commons License 2006.03.06 0 0 441

Kedves Oreghalasz (bocs, de itt nincsenek ekezetes betuk...)!

 

A csatornazas osszegerol: azert, mert a Falu Vezetoje ezt irta nekunk a leveleben.

 

Apro megjegyzes: Nemregiben kozvelemenyt kutattam a Polgarmesteri Hivatalban. Egy -azaz egy -ember sem tudta megmondani, hogz a Kerekhegyi csatorna koltsegvetesi- es kiviteli tervet hol lehet megtekinteni.

NO COMMENT...

 

Szkitty

Előzmény: öreghalász (408)
perszy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 440

Hogy elcsöndesültünk. Na perszy, hiszen ilyenkor már a kékbusz se jár.

P

Előzmény: perszy (439)
perszy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 439

Szokták volt mondani, "a szakmai tudásom nem gátol a gondolkodásban". Így mindenki tud hozzátenni valamit esetleg, még ha nem is ért hozzá.

Egyébként névválasztásod nem túl szerencsés, szerintem, gyenge irodalmi ismereteimben kutakodva. Így akár az a szélmalmos lovag is lehetnél.

Egyébként az ilyen problémákkal, mint nem túl jó feltételekkel üzemelő áruház, hiányosságok ... mondjuk a műszaki irodának kéne foglalkoznia. Csak, asszem pont nem a jelenlévő K Tanácsnokúrra hallgatnak.

P

Előzmény: öreghalász (434)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.06 0 0 438

Kedves Öreghalász!

Az eddig nyilvánvalóvá vált dolgokon kívül, a házakhoz sem értesz, mert nemrég azt írtad, hogy én egy kitelepített sváb házba költöztem. Nézz utána, hogy azok hogy néztek ki. Meg annak is, hogy mikortájt lehetett azokba beköltözni.Nem mintha bármi jelentősége lenne a dolognak, de szeretem a precízséget. Egyébként oktasd csak tovább a fiatalokat, de tudd, hogy az oktatók osztályrésze olykor tömény útálat. Nem fognak a dolgok idáig fajulni, ha inkább az iménti finom humoroddal villogsz!

perszy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 437

Ott a neve, emilje saabinak, csak el kell olvasni. Többet is meg lehet tudni róla.

Bocs, hogy szóltam.
Egyébként itt mindenki okos, csak nem mindenki tudja mennyit és mit illik/érdemes ideírni. Néha énsem.

P

Előzmény: öreghalász (428)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.06 0 0 436

Öregem! Ne legyenek illúzióid, mi itt mind tudjuk, hogy ki vagy. Szánalmas, hogy annak ellenére kóstolgatsz embereket, hogy tudod, nem egy súlycsoportban vagyunk, így mi ezt viszont nem tehetjük meg. Éppen Saabi az, akinek a saját honlapján még a fotóját is megtekintheted. Hegedűs Andrást mind ismerjük, talán azért, mert az egyik helyi lap vezető szerkesztője. De ezt nem kell mondanom, éppen nemrég próbáltátok őt is elhallgattatni - szegény, vesztére igazat mondott. Ami a burkolt fenyegetést illeti, én a magam részéről az "öreghalász" szakmában nem jósoltam neked sok jövőt - ezt részletesen meg is magyaráztam. Egyébként ezzel a te stílusoddal mit vártál, hogy karjainkba kapunk, és örömtáncot lejtünk jöttödre?

Előzmény: öreghalász (428)
közbiztonsági tanácsnok Creative Commons License 2006.03.06 0 0 435
Kedves Öreghalász! Jogilag egy szép szőkét megtudok kérdezni, de ezen már túl vagyok. A PEMÁKNÁL is van egy lovász, az útépítéshez, ezen belül, a járdaszigetekhez, nem értesz? A keleti nyelvek távol állnak tőlem, néha a magyart is törőm. Üdv: Kővári András
Előzmény: öreghalász (434)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 434
Hát drága Közbiztonsági tanácsnok én a lovakhoz és az ójapán irodalomhoz értek. Ezekben a témákban szívesen adok neked tanácsot, de hogy miért nem úgy építették a Pluszt, hogy oda be tudjanak állni a teherautók, arról fogalmam sincs. Már azt sem nagyon értem, hogy mi szüksége van Solymárnak ennyi áruházra. Szerintem úgy lehetne megoldani, hogy az áruház működési engedélyét felfüggesztenék a hatóságok, amíg át nem hidalják ezt a gondot. Arról sajnos fogalmam sincs, hogy ez jogilag lehetséges-e. Te vagy a képviselő, nézz utána!
Szerintem tűzbiztonsági szempontból fogást lehetne találni rajtuk, mert így a tűzoltóautók sem tudják megközelíteni az áruházat. Ez csak tipp. Lehet, hogy hülyeség.
Előzmény: közbiztonsági tanácsnok (431)
közbiztonsági tanácsnok Creative Commons License 2006.03.06 0 0 433
  Kedves Öreghalász! 

Mindennel próbálkozom, hogy építő jellegű témát váltsunk, és valóban ötletek jöjjenek. Kíváncsian várom válaszodat! Üdv: Kővári András

Előzmény: öreghalász (432)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.06 0 0 432
Köszi!
Előzmény: pál utcai fiú (430)
közbiztonsági tanácsnok Creative Commons License 2006.03.06 0 0 431
  Kedves Öreghalász! 

 

Sajnos, megnyitották a külső Terstyánszky úton a Plusz-t, annak ellenére, hogy a megállapodott építéseket, pl, a vízlevezető árkot, nem csinálták meg. iszonyú sár van a környéken, és gyalogolni arrafelé egyáltalán nem egyszerű. Ma kb. 10 percet várakozott sok autós arra, hogy egy hatalmas nyerges teherautónak sikerüljön betolatnia az áruellátásra kijelölt oldal-útra, leblokkolva ezzel a Terstyánszky utca forgalmát. A végén sikerült neki, de ez mégsem lehet rendszeres. Lehet, hogy az árufogadó részt úgy építették, hogy ott nem lehet ilyen nagy autóval megfordulni? Ha igen, akkor kötelezni kell őket, hogy kisebb autókkal lássák el áruval az áruházat. Ha ezzel egyetértesz, hogyan lehetne ezt megoldani? Mit javasolnál? Üdvözöl  Kővári András

Előzmény: öreghalász (429)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!