Keresés

Részletes keresés

szkitty Creative Commons License 2006.03.07 0 0 486

Kedves Oreghalasz!

 

Mindennek eljon majd a maga ideje...

Amugy : nyugodtan provokalj, hisz burkoltan ezert fizetnek, vagy tevednek?...

 

Előzmény: öreghalász (484)
szkitty Creative Commons License 2006.03.07 0 0 485

 

 

...csak az egyszeruseg kedveert: SZEMELYESEN, EN KERTEM A KEREKHEGYI CSATORNATERVEKET - es azt a valaszt kaptam, hogy ILYEN NINCS A HIVATALBAN. Azt is megtudtam -de ezt nem akartam itt feszegetni-, hogy kinel lehet megtekinteni, otthon, a lakasan(!) -egy Muszaki Bizottsagi tagrol van szo...-

A csatorna koltsegveteserol szo sem esett. (Arra meg valaszolni sem tudtak...)

Viszont szerintem joggal vagyunk felhaborodva azon, hogy ezekety a bizonyos terveket MIERT NEM A POLGARMESTERI HIVATALBAN lehet megtekinteni, miert XY lakasan?!?...

Mellekesen Perszynek uzenem: tavaly ELFELEJTETTEK BEADNI a csatorna-palyazatot. (Ez elhangzott az egyik bizottsagi ulesen is...)

Előzmény: öreghalász (480)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 484
Oh, Szkitty, hát előjött belőled a "harcias kis teremtés".
Nekem nincs mit néznem a csatornaterven, nem értek hozzá. De téged nem akarlak lebeszélni arról, hogy megnézd. Szerintem jót fogni tenni neked. Hátha megnyugszol!
Én ezt sörrel szoktam megoldani, de lehet egyszer kipróbálom csatornatervvel is.
Egyébként, a barátod és védelmeződ (remélem semmi több), Regisztrálatlan szerint hitelből történik a csatornázás. Emiatt én vidáman fütyürészek és már alig várom. Ti meg el vagytok keseredve. Miért is?
Hát Te is nagyon harciasan véded szegény kis Regisztrálatlant. Ez szép, ezt értékelem.
És kifejezetten jó stílusban teszed. Gondolom mindenkinek tetszik, akinek füle van a finomságokra. Kár, hogy én már kisajátítottam magamnak az arrogáns jelzőt. Egy úrinő így beszél, ilyen finoman.
Ki gazdagodott meg az Auchanból? Elő a konkrétumokkal drága Szkitty! Gyerünk gyorsan, amíg tart a lendület!
Előzmény: szkitty (483)
szkitty Creative Commons License 2006.03.07 0 0 483

Kedves Oreghalasz?

 

Néhányan meggazdagodtak a szellemházból... -irtad. Te tudod a legjobban. Hisz irasaid alapjan a belso berkekebe tartozol...

...vagy talan most az Auchanbol nem gazdagodnak meg egy paran?...

Előzmény: öreghalász (463)
szkitty Creative Commons License 2006.03.07 0 0 482

...a Pek ujsagja meg mindig jobb, mint a falu szennylapja...

 

Amugy Teged fizetnek azert, hogy szetrobbantsd ezt a forumot?  Mert mar kezdem komolyan azt hinni, hogy ez van...

Előzmény: öreghalász (452)
szkitty Creative Commons License 2006.03.07 0 0 481
Kedves Oreghalasz! Bocs, kicsit durva leszek: Eleg nagy marha vagy, ha felmillio Ft-ot befizetsz valamire, amirol azt sem tudod, hogy mi az... Ezt most komolyan gondoltad?!?...
Előzmény: öreghalász (451)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 480
Hű, hát most megkaptam! Először is nem vagyok sértett, csak megemlítettem, hogy miközben nekem estek, magatokra nézve a legkisebb kritikától is égtelen haragra gerjedtek. A csatorna tervet én sem láttam, lehet, hogy nincs is ilyen. Én csak azt érzékeltettem, hogy nem közvélemény-kutatni kell, hanem konkrétan kérni. Ez vezet eredményre.
De ez valami miatt számotokra úgy tűnik elképzelhetetlen. Hát jó, akkor nem erőltetem. Mondjuk, hogy nincs ilyen terv, ha ettől jobb lesz a világ.
Értékelem, hogy mindenféle óhéber példát hoztál elő, de még mindig nem tudom, hogy mi a baj a stílusommal. Tudom, rossz. De mi benne a hiba?
A korrupciós elméleted figyelemre méltó. Szerinted Senior önkormányzóra is vonatkozik?
Vagy ő kivétel, mert éppen most veletek ért egyet?
A helyzet az, hogy nem képzelek semmit a mutyiról. Otrombaság csak azért tényként feltételezni valamit, mert megtörténhet. Ha olyan biztos vagy ebben nevezd meg, hogy kit, mikor, hol korrumpáltak! Ha nem tudod, akkor maradj csendben és ne hangoztasd a vélelmeidet vagy legalább ne tényként tálald őket. Vagy az asszonyt is folyton gyanúsítgatni kell, csak azért mert meg van minden kelléke ahhoz, hogy más minden kellékkel rendelkező férfiúval azt tegye, mint férjével? A logikádból ez következik.
Nem irigyellek!
Tényleg csak mellékesen írom, hogy soha nem állítottam, hogy minden jól megy. A túlzó, agresszív kritika azonban segít elkendőzni a valódi hibákat. Ha én például szeretném az önkormányzatot, akkor hetet-havat összehordanék, esetleg indítanék egy fórumot, ahol jó nagy marhaságokat írnának beépített emberek, hogy elintézhessem az egészet egyetlen legyintéssel. Összevissza beszélnek- mondanám. Így azután a valódi sumákságok szépen rejtve maradnának és csak arról beszélnének, amiről én akarnám.
Hát egyelőre ennyit a fórumról okoskák!




Előzmény: kerekhegy (479)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 479

Van az, aki nem árt másoknak, nem köt bele senkibe, viszont jószándékúan hozzászól. Ilyenkor mindegy, hogy ki az, hiszen nyilvánvalóan segíteni akar. Olyan ez, mint a névtelen adomány. Nem számít, kitől jött, hiszen segíteni akar. Aki viszont bankot rabol, ne csodálkozzon, hogy egy regiment kopó fogja addig hajtani, amíg le nem rántják róla a leplet. Te a jószándékot még távolról sem ismered. Idejössz rombolni, név nélkül sértegetni, majd megsértődsz, hogy ki vagy közösítve. Már kérdeztem: mit vártál? Halleluját, virágesőt?

 

Senki nincs kétféleképpen jelen a fórumon.

 

Ami pedig a korrupciós vádakat illeti, csak az tudna róluk teljes bizonyossággal állítani (és még mindig nem bizonyítani), aki maga is részt vett a korrupcióban. Mi ilyet nem tettünk. Olyan ez, mint amikor a csalfa feleség azt mondja a férjének: drágám, te komolyan azt hiszed, hogy viszonyom van a Bélával? Hát bizonyítsd be! --Szerencsétlen megcsalt férj ilyenkor vakarhatja a fejét. Mert hiába gyűrött a lepedő, kipirult a feleség, és alsónadrágos a Béla. Valahogy így vagyunk mi is ezzel. Mindannyian tudjuk... de csak a résztvevők bizonyíthatják.

 

Érdekelne, hogy te miért vagy ennyire meggyőződve arról, hogy minden tisztán és jól megy? Mitől hiszed, hogy a nyilvánvaló mutyik nem léteznek, és hogy létezik a csatornázási terv, amit még egyikünk sem látott. Annyira véded a mundér becsületét, amihez pedig állítólag semmi közöd! Csak a lótenyésztéshez, meg az ójapán irodalomhoz.

 

Nem egyetérteni kell. Maradjunk a személyeskedés helyett a közügyeknél. Senki nem kért tőled személyiségelemzést, sem dicséretet, sem korholást. Ha más a véleményed, normális stílusban, emberi hangnemben, ÉRVEKKEL alátámasztva az álláspontodat, nyugodtan elmondhatod. Szia.

Előzmény: öreghalász (478)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 478
Jó, rendben Te nem titkolod. De miért csak nekem írod, hogy gerinctelen, a többi titkolódzónak miért nem. Vagy titkolódzóból is kétféle van? Aki veletek egyetért az gerinces, aki nem, az jellemtelen.
Hitele itt néhány olyannak sincs, aki megnevezi magát, de légből kapott vadmarhaságokat terjeszt. Annyit bíráltátok már a stílusomat, de senki nem mondta meg mi a konkrét baj vele? Jó, volt aki azt írta, hogy arrogáns. Ez szerintem túlzás. Sokkal vaskosabb sértéseket kapok, de általában eltűröm. Szemben veletek, akik olyan kényesek, fényesek vagytok, mint a kisasszonyok. Ha megszúr egy tüske, kiírtanátok az egész erdőt és minden katonátok azonnal harcba száll. Ébredjetek fel! Nincs háború!
Érdekelne, hogy a mi a véleményed arról, aki kétféleképpen is jelen van a fórumon. Névvel igyekszik jó fiú lenni, álnéven pedig belecsap a lecsóba. Ez biztosan gerinces, jellemes ember mert közben egyetért a többséggel. Az is érdekes, hogy a sunyi korrupciós vádakat mindig névtelenül teszitek. Bizonyára a nagy gerincesség miatt van ez.
Szóval először söpörjön mindenki a saját háza előtt!
Legyél büszke névtelen gerinces barátaidra és jól védd meg őket tőlem, a rettenetesen veszélyes, hatalmas erejű és félelmetesen elborzasztó, kegyetlen Öreghalásztól.

Előzmény: saabi (477)
saabi Creative Commons License 2006.03.07 0 0 477
Értem, amikor először megszólaltál, már előre tudtad hogy ki leszel rekesztve? Netán azért, mert olyan stílusban nyitottál, ami mindenképp maga után hozza a kirekesztést? De a személyazonosságod még mindig nem vállalod fel, ami egyrészt gerinctelenség, másrészt hiteltelenné teszi minden hozzászólásod. És nem hivatokzz arra, hogy mások se fedik fel kilétüket, mert egyrészt itt rólad van szó, másrészt én nem titkolom más meg alapvetően nem érdekel.

Ave, Saabi.
Előzmény: öreghalász (450)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 476
Óh, mindent értek! Szkittyt jobban, mint gondolnád. A cinizmus és a kamu között azonban eléggé nagy a különbség. A cinizmus nekem is tetszik. Még a tiéd is. Akár egyek vagytok a világhírű királyi porzsák újságírójával, akár nem. Nyugodj meg, senki sem várta, hogy beismerd.

Előzmény: kerekhegy (475)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 475

Remélem, jól értelek. A te cinizmusodat mindenkinek értenie kell, de te már nem veszed a fáradtságot, hogy Kitty-ét értsd.

Regisztrálatlan és én pedig két különböző személy vagyunk. Ha tetszik, ha nem: tévedsz.

Előzmény: öreghalász (474)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 474
Kedves Mindent Nagyon Értő!
Hű, ez nem egyszerű! Szóval ha Szkitty azt írja, hogy közvélemény-kutatást tartott, akkor az azt jelenti, hogy bement mint ügyfél és kérte, hogy mutassák meg neki a terveket. Erre azt mondták neki, hogy nincs. Akkor miért nem ezt írta? Ti a közvélemény-kutatásos történetből azonnal tudtátok, hogy valójában mi történt?
Tényleg nagyon összeszoktatok.
Na figyelj! Ha én azt írtam, hogy a pénz megléte előtt nem kell terv, akkor ezalatt azt értettem, hogy kell! Tényleg ilyen nehéz a felfogásod, hogy ezt nem fogod fel? Rajtad kívül mindenki értette.
Igazad van, azt szeretném, ha valakik jó sokat sikkaszthatnának. Ezt most bevallom. Már csak azt kell kitalálnom, hogy nekem az miért jó? De ezzel nem fáradok, Te biztosan hamarabb találsz egy elfogadható mesét.
Szerintem önmagadnak irogatsz! Jaj!
Előzmény: kerekhegy (473)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 473

Te nagyon semmit nem értő! Mit gondolsz, Kitty nem ment be a polg. hiv.-ba? Csak így fejezte ki magát. Bement, megkérdezte, meg akarta nézni, NINCS! Mindenki értette. Rajtad kívül. Miért nem akarod érteni? Neked kolbászból van a kerítés Solymáron? Felhívtuk a figyelmet néhány közproblémára. De neked minden nagyon tuti. Kivéve minket. De tudod, ha elköltözünk, kevesebb pénzt kap a közösből a falu. És kevesebbet lehet elsikkasztani. Kolbászkerítésekre, miegyébre. És tudod, mi van? Regisztrálatlan meg én már egy ideje fórumon kívül levelezünk. Szerinted önmagamnak írogatok? Jaj!

Téged nem érdekel a csatornázás. Téged csak az érdekelt, hogy Kitty és Perszy bizonyosan hazudik, mert ők nem látták. Neked megmutatják, mondták a telefonba. De te mégse nézed meg. Hát ezek aztán az érvek! Most már TUDOM, hogy van csatornázási terv. Az előbb még tagadtad, hogy szükség lett volna rá a pénz megléte előtt. Most már azt mondod: bárki megnézheti. Következetes vagy.

Előzmény: öreghalász (471)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 472
!!!!
Előzmény: perszy (469)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 471
Drága Perszy! Be kell menni a polgármesteri hivatalba és azt kell mondani: szeretném látni a csatornázás terveit. Erre a jelszóra megmutatják bárkinek, még neked is. Ha viszont kedves Szkitty úgy megy be, hogy jöttem közvéleményt-kutatni, hogy ki látta a terveket, akkor többen azt fogják válaszolni, hogy nem látták. Merthogy nincs összefüggésben a munkájukkal és nem is érdekli őket. Ezért én azt javaslom, hogy mindig azt mondjátok, ami a szándékotok. Remélem ez nem arrogáns.
Előzmény: perszy (470)
perszy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 470

Sziasztok!

Én közvetlenül a csatornázós fórum előtt kértem betekintésre a terveket, de nem is tudtak róla a hivatalban. Csak azt, hogy tényleg lesz valami összeröffenés ezügyben.

Nem tudom elfelejteni az ott hallottakat: "nem nyertünk pályázaton támogatást". Nem véletlen. Én erre jutottam, mert milyen pályázat az, ahol semmilyen "tervet", költségvetést nem kérnek.

Uff

P

Előzmény: kerekhegy (464)
perszy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 469
????
Előzmény: öreghalász (468)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 468
Hoppá! Úgy látom, hogy Kerekhegy és Regisztrálatlan egy test és egy lélek. Ha Kerekhegy lábára lépek, akkor Regisztrálatlannak fáj, ha Regisztrálatlanéra, akkor az Kerekhegynek. Hát drága Hegedűs András egy felől bátran vállalod, másfelől pedig megbújsz a Kerekhegy mögött?
Előzmény: kerekhegy (464)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 467
Ugye, hogy mégiscsak van sarad ebben az ügyben? Eszembe se jutott volna felhozni, ha nem jössz ezzel a nem értek a házakhoz szöveggel. Meg akartam mutatni, hogy van aki ért hozzá. Elnézést kérek, ha fájó pontra tapintottam.
Előzmény: senior önkormányzó (465)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 466
Végtelenül sajnálom, de engem nem érdekelnek a tervek. Csak azért írtam róla, hogy aki tényleg kiváncsi annak megmutatják. Az viszont jól látszik, hogy a közvélemény-kutatási módszer nem eredményes. Egyszerűen oda kell menni és azt mondani, hogy mutassák meg. Szeretném, ha megtanulnátok, hogy miként kell nagykorú állampolgárként ügyeket intézni. Közvélemény-kutatás? Ugyanmán!
Persze azt is tudom, hogy nektek ez rossz hír. A jó hír az, hogy titkolják a sumákok. Brrrr! Emberek utáljuk őket és borzongjunk!
Előzmény: kerekhegy (464)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.07 0 0 465

Kedves Öreghalász!

Én nem rúgtam beléd (se bátran, se gyáván, hiszen szinte mindenki ismer) csak visszautaltam arra, amikor Te váratlanul és ismeretlenül belémrúgtál. Amire hivatkozol, ha úgy van, ahogy mondod, akkor igazad van! Csakhogy aki engem ismer, tudja, közismert liberalizmusomba semmilyen kirekesztés nem fér bele.Szerintem félre olvastad a szövegemet, de az is lehet, hogy én fogalmaztam hülyén, lehet, hogy be voltam rúgva. Ne gondold, hogy akkora F. vagyok, hogy kirekesztő dumát nyomok ezen a fórumon. Szerintem maradj nyugodtan köztünk, nagyon hasznos a fellépésed, máris egy csomó tévhitet és félreértést tisztáztunk a közreműködéseddel. A Patak üzletház ügye bizony úgy volt, ahogy Regisztrálatlan mondja. 1991-től én hajtottam önkormányzati beruházásként, azután, amikor megvoltak a befektetők, a testület (akik most is ott ülnek) megszavazták, hogy az említett káefté folytassa... Tudtam, hogy ebből balhé lesz, de nem tehettem semmit. Úgy tettem, mint Kádár János Ágcsernyő után, kussoltam. (bocs, a fiatalok kedvéért, csehszlovákiai bevonulás.) Abból sem jött ki semmi jó...

 

kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 464

Felszínes, általánosító és tényeket figyelmen kívül hagyó leszel? Most mondd meg, ki a deviáns?

 

Megdícsérni és kijavítani? Tanítónéninek képzeled magad?

 

Betelefonáltál, és azt mondták? Hát akkor spuri, tekintsd meg a terveket, és oszd meg velünk, amit megtudtál. Számunkra mindez hozzáférhetetlen információ. Látod, Kitty-nek egyenese letagadták. Neked viszont megmutatják! Indulj! Csak arra várunk, hogy megismerjük felszínes és tényeket figyelmen kívül hagyó tapasztalatodat.

Előzmény: öreghalász (462)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 463
Mi félinformáció okoska? Hogy Senior önkormányzó polgármestersége alatt épült a szellemház? Hát cáfold meg. Ja, hogy szegény Senior nem tehet róla? Tudomásom szerint még köhhinteni sem lehetett tudta és engedélye nélkül a faluban.
Néhányan meggazdagodtak a szellemházból. Bizonyára véletlen az összefüggés, hogy akkor éppen Senior önkormányzott.
Megértelek a Te elvbarátaid csupa okos és tisztességes ember, aki viszont nem akolbeli, az mind korrupt és buta. Kellemes, árnyaltan differenciált személyiséged van.


Előzmény: regisztrálatlan (461)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 462
Kedves Regisztrálatlan!
Nagy örömöt okoztál számomra, hogy ezentúl megkímélsz felszínes, általánosító, tényeket figyelmen kívül hagyó véleményedtől. Végtelenül sajnálom, hogy én ezt nem ígérhetem meg. Ezentúl is meg fogom írni, amikor mellébeszélsz és megfoglak dicsérni, ha okosakat írsz. Tudom, hogy szerinted ehhez nincs jogom, de szerintem meg van. Imádok nagyokos újságírókkal vitatkozni. Olyanokkal akik például megkérdezik, hogy miért megy nyugdíjba, aki nyugdíjba akar menni. Én meg azt kérdezem, hogy mikor lesz végre tavasz?
Előzmény: regisztrálatlan (453)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.07 0 0 461

Kedves kerekhegy! Persze, hogy nem félinformáció volt, hanem olyan húzás, amire szinonimát sem szeretnék keresni, mert aztán drága "barátunknak", aki a leghalványabb kritikai megjegyzésen is halálra sértődik, én leszek a gonosz és a csúnya beszédű... Csak hát "klasszikust" akartam idézni :-)))

 

Javaslom, hogy te se kiabálj vele, mert alighanem azt szeretné elérni, hogy kijöjjünk a sodrunkból, akkor triumfál. Ne add meg neki ezt az örömet.

Előzmény: kerekhegy (458)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 460
Mi a baj a stílusommal? Mi az arrogáns? Persze nem értek veletek egyet, de ehhez jogom van. Ti pedig vagdalkozzatok bátran.
Képzeljétek betelefonáltam a polgármesteri hivatalba, hogy szeretném látni a csatornaterveket. Tudjátok mit mondtak? Hogy fáradjak be és tekintsem meg. Hát akkor hol kutatott közvéleményt Szkitty?
Tudom az ilyesmi nagyon-nagyon arrogáns a részemről. Támadjatok fiúk!
Kerekhegy nagyon elkeserítettél, hogy nem fogsz velem grillezni, lehet, hogy főbe lövöm magamat emiatt. Egyedül az tart vissza, hogy mi lesz veletek nélkülem. Megint unalmas, posványos lesz a fórumotok. Ezt nem hagyhatom.
Előzmény: kerekhegy (459)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 459

Te jellemes, okos ember vagy? Cseppet sem öntelt és arrogáns...? Tanulságos, amiket firkálsz? Jó fej vagy? És mi szeretünk téged?

 

NORMÁLIS STÍLUSBAN ÍRJ! KINEK KÉPZELED MAGAD??? 

Előzmény: öreghalász (452)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 458
Ez nem félinformáció volt, hanem szándékos csúsztatás.
Előzmény: regisztrálatlan (454)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 457
Akkor mi alapján számították ki a hozzájárulást?
Előzmény: öreghalász (451)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!