Keresés

Részletes keresés

saabi Creative Commons License 2006.03.08 0 0 516
Hadd pontosítsak, Solymáron a közlekedés nem az Auchan megnyitása óta katasztrófális, hanem a Pilis medence fejlődése okozta forgalomnövekedés óta. Ezt a problémát a gyorsforgalmú tizes út és a _befejezett_ M0-s megoldotta volna. Még megoldhatja. Csak a sötétzöldeket kellene végre megfelelő módon kezelni. Azaz figyelmenkívül hagyni.

Ave, Saabi.
Előzmény: insanetuning (499)
pallma Creative Commons License 2006.03.08 0 0 515
És nőnapot ki kíván?
közbiztonsági tanácsnok Creative Commons License 2006.03.08 0 0 514
  NYILATKOZAT

 

A 2006. március 3.-i Képviselő testületi ülésen napirend előtt „személyes fenyegetettségemről” tett nyilatkozatomat visszavonom.

 

A polgármester által kezdeményezett megbeszélésen számomra is egyértelművé vált, hogy fenyegetettségnek nincs alapja, sorozatos félreértéseken és korábbi események túl értékelésén alapult.

 

Kővári András

     képviselő

kerekhegy Creative Commons License 2006.03.08 0 0 513

Senki nem fog siratni.

És szerintem az összes név helyett helyettesítsd be a tiédet, akkor lesz igaz, amit írtál.

 

Hasta la vista, Baby!

 

Előzmény: öreghalász (508)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.08 0 0 512
Két nappal ezelött volt egy felhívás, hogy álmodjunk hintát, homokozót! ( a kisiskola udvarára) Nem cserélték el véletlenül az óvodával? A gyerekek az udvaron rohanni, focizni szeretnek, nem homokozni, hintázni, virágot ültetni. Egyszer már tele volt ez az udvar játékokkal, hova lettek? Szerintem inkább a csatornát kéne újra fektetni az udvar alatt, mert nem működik rendesen, s bűz van az épületben. Utána meg nem ártana belül is rendbehozni.
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.08 0 0 511
BUM !
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 510

Még búcsúzóul néhány nagy lapát becsületsértés mindenkinek...

 

Valóban írtam az illető vitriolos címére egy mailt még az első hozzászólásai idején, hogy józanságra kérjem; de szó sem volt arról, hogy mennyire egyetértenék vele. Mivel nem mentettem el a levelet, ennél alaposabban nem tudom cáfolni az állításait. Mindegy, sose legyen ennél nagyobb öröme.

 

Most viszont már visszatérhetünk a komoly dolgokra. Ha szabadna, érdeklődnék a rendkívüli Műszaki Bizottsági ülésről...

regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 509

Bátorkodom felhívni mindazok figyelmét, akik esetleg a községi honlap alapján tájékozódnak, hogy a kitelepítési emléknap NEM április 13-án lesz (ahogy ott szerepel), hanem április 23-án. Most vettem észre a honlapon a tévedést.

 

Olvasom a neten, hogy Vörösvárott leomlott a Lőcsei utcai zsidótemető kerítése, és rászakadt egy szomszéd ház melléképületére. Erről jutott eszembe, hogy aki még nem látta ezt a temetőt, ajánljam a figyelmébe, megtekintésre. Bárki bármikor bemehet, nagyon szép régi sírkövek vannak benne, igaz, hogy egyre rosszabb állapotban, mert nemigen törődik az egész területtel senki (mint ahogy ezt a mostani káreset is jelzi). Bár állítólag a hétvégén megint tél lesz, nem kimondott sétáló idő.

öreghalász Creative Commons License 2006.03.08 0 0 508
Kedves, drága fórumozók!
Rettenetes és döbbenetes hírt kell közölnöm veletek. Kiszállok ebből a remek elmeszociális fórumból, mert folyamatosan hányingerem van tőletek. Jellemes, tisztességes ember nem gyaláz másokat. Főként nem indok nélkül. Ha az nem elegendő ok, hogy megszálottan ellenséges és véresszájú kirohanásaitok nem találnak sem nyitott fülekre, sem követőkre. Miért nem léptek elő és mondjátok el a véleményeteket a lakossági fórumokon vagy a képviselő-testület ülésein. Akkora marhaságokat írtok nagy tudálékosan, hogy az inkább nevetséges, mint felháborító.
Ez a fórum csak az egyetértőket várja, süketek és vakok vagytok és még örültök is ennek. Nem szeretitek, de utoljára még jellemezlek benneteket:
1. Senior Önkormányzó a legnormálisabb, még a tévedését is be tudja ismerni. Nehéz megérteni, hogy mit keres köztetek. Talán Ő is szeret néha belerúgni valakikbe, anélkül, hogy bántódása esne.
2. Kerekhegy olyan, mint a vadász, aki mindenre tüzel. Hübele bum, adjunk neki, mert nem hajlandó konkrét információk nélkül gyanúsítgatni. Hát nem elég, ha én azt mondom lopnak, csalnak, hazudnak. Ő soha nem fog megváltozni, igazi tulok marad élete végéig.
3. Saabit nem igazán értem. Először udvariasságot kért, azután puff belecsapott a Ti húrjaitokba. Kár érte, szerintem értelmes ember csak rossz befolyás alá került.
4. Szkitty egy olyan pók, aki megszövi hálóját, majd maga esik bele, és égtelenül el kezd hadonászni. Ő igazi pszichológiai eset. Hiperaktív, meggondolatlan és teljesen alkalmatlan a logikus gondolatvitelre. Kapkodó, következetlen, bárkit, bármikor eláruló típus. Vigyázzatok, hogy soha ne tegyétek ellenségetekké, mert könyörtelenül bemárt benneteket minden létező helyen.
5. Perszy egy szerencsétlen áldozat. Ő valóban szeretne nyugodt kiegyensúlyozott lenni, de nem hagyják neki. Ha viszont begorombul, akkor úgy viselkedik, mint elefánt a porcelánboltban. Ő egy örökös áldozat. Mindig ki fogják használni, félre fogják vezetni és meg fogják csalni, ha nem áll sarkára.
5. Regisztrálatlan a nagy mahinátor. Velejéig kétkulacsos, tudálékos, kétszínű, felszínes figura.
Már az első hozzászólásaim után írt nekem egy e-mailt, hogy tulajdonképpen mennyire egyetért velem. Közben a fórumon meg igyekezett támadni. Soha, senki se fordítson neki hátat.
6. Bravúr egy indulatos vadmarha. Fogalma sincs semmiről, csak szeret höbörögni és másokat sértegetni. Neki az erőszak a lényeg. Agresszív pszichopata.
A többieket nem érdemes jellemezni, mert túl kevés a hozzászólásuk az alapos értékeléshez. A felszínesség pedig a Ti műfajotok.
Hát barátaim könnyes szemmel búcsúzom. A fórumotoba többé nem írok és nem is keresem fel többé. Megyek egy másik fórumra, hogy ott is tükröt tartsak.
U.I. Szerintem egy hónap múlva meg fogtok szünni a dögunalom miatt.
És Perszy nézz egy kicsit az asszony körmére, ezt komolyan mondom!


kzsigmond Creative Commons License 2006.03.08 0 0 507
Köszönöm a választ, még ha nem is lettem tőle sokkal okosabb. Tisztelettel: K.Zs.
Előzmény: regisztrálatlan (503)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 506
Kedves Tanácsnok Úr! Nem tudom, érdeklődhetünk-e már arról, mi történt tegnap este...?
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 505

Kedves Schuck Norbert!

 

Örülök, hogy egyre szaporodnak a hozzászólók itt a fórumunkon. Meglehetősen hasonlóan látja falunk helyzetét, mint az itteni fórumozók többsége. A balesetekre vonatkozó számadatát azért kijavítanám: a 223 összetört autó irreálisan soknak tűnik: ha valóban ennyi lenne, azzal már biztos bekerült volna Solymár a Tények-be, vagy az Aktív-ba, vagy valamelyik más, vérfagyasztó "tényfeltáró" tévéműsorba. A járdaszigetek miatt keletkezett anyagi káros balesetek száma tudtommal 30 körül van, ez is ezép eredmény, ahhoz képest, hogy a szigetek alig négy hónapja, hogy "elkészültek" (ez utóbbi szót hangsúlyozottan idézőjelbe téve).

 

Üdv: Hegedűs András

Előzmény: insanetuning (499)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 504

Kedves Mindenki!

 

Évértékelő állománygyűlést tartott tegnap a Budaörsi Rendőrkapitányság, az azt követő sajtótájékoztatón, utólagos engedelmetekkel ott voltam. [Pedig nem vagyok rendőr.]

 

Amiért ezt szóba hozom, az az, hogy Ignácz István Pest megyei rendőrfőkapitány bejelentette: elege van a rendőrségnek abból a kritikán aluli közlekedési morálból, ami ma egész Pest megyére, de különösen is az agglomerációs településeken közlekedőkre jellemző. Mindezek miatt erre az évre kőkemény rendőrségi akciókat terveztek be a gyorshajtók, ittas vezetők, szabálytalankodók kiszűrésére, bíróság elé állítására - sőt azt is el kívánja érni a rendőrség, hogy a bíróságok valóban olyan ítéleteket hozzanak az ilyen közlekedési bűncselekmények ügyében, amelyek ténylegesen elrettentő hatásúak lesznek.

 

Solymáron április-májusban biztosan lehet számítani ilyen akciókra, amikhez a helyi rendőrök mellett a főkapitány már igényelt idegen, földrajzilag bármely területen bevethető rendőröket is, a REBISZ-től (Rendészeti Biztonsági Szolgálat). Szóval most kezdjetek rászokni a normális közlekedésre, amíg nem késő. Én szóltam.

 

Remélem, eléggé ON volt a hozzászólásom? ;-)

regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 503

Hali!

 

Ennek utána kell nézni, de szerintem nem jelent meg ilyen memorandum sehol sem. Dobogókőt egyébként óvatosan szabad csak emlegetni a községházán is, meg itt a fórumon is: sokan idegessé válnak már a szó hallatán is ;-)

 

Üdv: A.

Előzmény: kzsigmond (501)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 502

Üdv!

 

A hitelfelvételről ismét csak azt a keveset tudom mondani, ami múlt csütörtökön és pénteken, a közmeghallg. és a testületi szűk nyilvánossága előtt elhangzott. 17-20 millió közé becsülték az éves törlesztőrészletet. Ez, 450 milliós hitelfelvétel esetén, a kamatokat is számolva saccra 25-30 éves futamidőt jelent. Nem tudom, hogy létezik-e ilyen hosszú lejáratú hitel, de úgy tűnt, az önkormányzat szerint létezik.

 

Azt szemérmesen elhallgatták, hogy milyen bank fogja ezt a hitelt finanszírozni. Az sem hangzott el nyilvánosan, hogy pontosan, részletesen mire kell a hitel (vagy ha mégis, akkor elkerülte a figyelmemet), mindössze arról volt szó, hogy a beruházások enélkül nem finanszírozhatók. Képviselőkkel folytatott beszélgetésből hallottam, hogy csatornázási célra kell a pénz. Ettől még természetesen lehet, hogy nem az egész összeg megy a csatornázásra, és az is lehet, hogy a hiteltől függetlenül lakossági befizetésekre is szükség van.

 

Valóban azt hiszem, hogy jó lenne, ha tiszteletét tenné itt közöttünk valaki az önkormányzat illetékesei közül, és választ adna a felmerülő kérdéseknek legalább némelyikére.

 

András

Előzmény: senior önkormányzó (495)
kzsigmond Creative Commons License 2006.03.08 0 0 501

Kedves Fórumozók!

 

Segítséget szeretnék kérni tőletek. 2003-ban Dobogókőn zajlott egy fórum több tucat résztvevővel, ahol Solymár jövőképét vitatták meg. Ki tudja, hol lehet részletesen olvasni az ott elhangzottakról? A Solymári Hírmondó 2003/10. számának vezércikkében az áll, hogy az elhangzottakat összefoglaló memorandumot a lap közölni fogja, de nem találtam olyan lapszámot, amelyben ez benne lenne.

 

Üdv: KZs

öreghalász Creative Commons License 2006.03.08 0 0 500
Kedves Perszy!
Ez az! Lássuk a fogad fehérjét! Annyit hallottam már tőletek a rossz stílusomról most végre megmuttatad milyen a jó. Azért, ha nem haragszotok én inkább maradok a magam rossz stílusánál, de azért gyönyörködöm a tiétekben. Jó nézni, hogy milyen okosak vagytok. Meindenki korrupt, buta gazember kívéve azt a 4-5 embert, aki ki akarja sajátítani ezt a fórumot.
Miért takarodnék innen drága Perszy barátom. És mond, ha ezentúl azt írom, hogy borzalmasan rettenetes az önkormányzat, és Ti vagytok a tutik, akkkor maradhatok?
Még szerencse, hogy nem vagy kirekesztő.
Én csak folyamatosan azt mondom, hogy így semmit sem lehet elérni. De ez belőletek előhozza az állati ösztönöket. Hm, érdekes demokraták vagytok.
Egymásban erősíthetitek sajátos hiteteket, de eléggé nevetségesen néz ki a vagdalkozásotok. Egyre inkább az az érzésem, hogy néhány pszichotikus beteg terápiája ez az oldal. Ha pedig ez segíti elborult elmétek gyógyulását, akkor nagyon jól csináljátok. Hát így álunk kedves alkotótárs.

U.I. Ha ennyire elégedetlenek vagytok miért nem költöztök egy másik faluba? Ahol az önkormányzat szép, barátságos, becsületes és első szigorú szavatokra azonnal átadja a vezetést nektek, a szuperokosoknak.
Előzmény: perszy (493)
insanetuning Creative Commons License 2006.03.08 0 0 499

Tisztel Hölgyeim és Úraim!

 

Én sokat autozom az önök  falujába és azt látom , hogy egyre nagyobb önöknél a fel fordulás ! Lásd :egysorra nyilnak a multi cégek önöknél !? Kérdem én minek ? mire jó ez ?  Ugy értesültem  róla hogy  az önök falujában  az uj multi meg nyitása óta  a közlekedés katasztrófális helyzet alakult ki !Fölem ami itt solymár határába nyilt az uj  plus áruház , a parkolási lehetöség kevés, az áruszállitáshoz a hely kicsi és ezt akik ki adták  az engedélyt azt nem  látták elöre ? vagy  nem látták   a  pénztöl ezt a problémát? A járdaszigetket meg építették önök de szerintem  a járdaszigetek  balesetveszélyesek  ? kéredem én  miért nem tudnak önök összefogni és  a pemák aztalára  oda csapni hogy változtassák meg  ill tegyék  biztonságossá , ugy  értesültem  hogy  amióta megépültek a szigetek azóta 223 gépjármü tört össze vagy addig fognak várni amig egy baromi nagyfejes össze nem töri a hiper szuper auutóját? és akkor majd ö fog örjöngeni ?

Én ugylátom  az önök helyzetét  hoyg egyess embereknek  fontossab az hogy a saját zsebeit megtöltse  és  annak arányában döntenek és le sem szarják a falujuk  helyzetét !Kérdem ha még több multi jön önökhöz alkor a helyi kis vállalkozókkal mi lesz ? Vagy ök le vannak szarva ?  Látom  urbanizálodni akarnának  de  ezzel a káosz is nő önöknél  ! Ugy hallom  hogy solymár egyes részein nincs még kiépítve a csatorna , kérdem  miért nem lehet a csatornázás  megcsinálnoi  vagy esetleg  nincs rá pénz ? vagy a pénz elment másra ? Hanincs rá pénz  akkor méirt nem pályáznak  rá  állami tá,mogatást vagy ez nem  érdekük önöknek ? Szerintem itt az kéne hoyg  maguk  solymáriak beszéljenek egy mással és  fogjanak össze mert  ha csak 2 -3 ember dönt  akkor  változás nem fog történni! ugy nem lehet  koncepciókat ki dolgozni hoga csask egy pár ember  ül össze   és a valós problémák  kihagyásával agyalnak egy ujjabb  döntésen vagy a község lakosságát figyelmen kivül hagyásával  kezdenek valami felesleges dologba :)

 

Én  nem  vagyok solymári lakos  de  vannak  ottani nagyon jó barátaim ,és  sok panaszt hallgatok tölük ! ezért bátorkodttam  erre a topikra irni

 

Üdvözlettel: Schuck Norbert egy autós

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.08 0 0 498

Ez a hitel tényleg nem stimmel!

Elöször is azt hiszitek az auchan azért jött ide solymárra mert csak ezzel a szerencsétlen polgmesterrel tudott megállapodni?Vagy csak tetszettek nekik a helyi népszokások?Nem igazán.Az ilyen cégek már sokkal előrelátóbbak mint a helyi nagyokosok.Akik csak a saját érdekeiket nézik és azt is rövidtávon!Egy-két kivételtöl eltekintve az egész önkormányzatot el kellene zavarni és persze azért a körmükre is nézni!Milyen összefonodások is vannak?Mert ugye vannak ezt tudjuk.Nem is lenne ebböl probléma ha közben a falu problémái is megoldódnának.Külföldön is és az egész világon is ugyanigy müködik minden.Csak közbe az emberek problémáit is megoldják.

Na szóval:hitel fedezetnek odalökni az auchan környékét a legnagyobb felelötlenség!És ki gondol a jövöre?A bank?Ők igen!Az auchan környékén miliárdok hevernek!5 év múlva.Itt fog menni az Mo.Lesz 10-es út stb.Hemzsegni fognak a befektetők.Nem a slikk kft...hanem komoly, nagy multicégek./persze a slikk biztos benne lenne a tutiba de remélem addig eltünnek a solymári közéletből/.A bankban már tudják.Nem hülyék.Mint a solymári vezetök...ezek meg kidobják az ablakon a vállalkozási területet 450 milióért.Tehetségtelen senkiházi banda!Csak hogy nekik jó legyen.Még idén.Semmilyen fejlesztés nem lesz itt amik ezek irányitják  az életet.Ugyanaz játszodik itt le kicsiben mint az országban.Szomorú.

Változtassunk!Rajtunk áll a dolog.

Előzmény: senior önkormányzó (495)
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.08 0 0 497
A csatornát fizetik a lakók, a bank meg fizeti az utat. Hova tűnik a pénz? ...Költői kérdés volt. :)
Előzmény: perszy (496)
perszy Creative Commons License 2006.03.08 0 0 496

Én úgy vettem észre, hogy a KIOPos pályázatok nyertek, jórészt, ha jól adták be őket. Elég vaddisznó dolgokat sikerült beadni. Ottvan pl Érden két aluljáró a vasút alatt. Most kezdik el építeni. KIOP, Hopp? Solymáron is lehetne ilyet, nem? Nekem mondjuk nem beadni kéne, hanem véleményezni, de ez mindegy.

P+R, az állam nem támogatja? Csak azt utasítják vissza, amit beadtak.

 

Bocsi, milyen utat "akarunk" építeni? Előbb csatornát kell alá tenni, hogy ne legyen felesleges, nem?

Egyébként, jólenne, ha józsef utcát felújítanánk, meg a templomtert, mert olyan lepusztultak.

 

P

 

Előzmény: senior önkormányzó (495)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.08 0 0 495
Egyébként nekem ez a hitelfelvétel sem stimmel...Akármelyik bank folyósítja, mondjuk tíz éves futamidőre, az évi hatvan millió törlesztést jelent! Milyen feladatok ellátását fogja a solymári önki beszüntetni, hogy ennyi pénz maradjon évente? Még hogy állami garancia is lenne a törlesztésre? Kötve hiszem. Az EU éppen ezért fog nagyot rúgni az országba, ha nem hagyják abba ezt a dzsentri mentalitást. Akkor majd nézhetjük, hogy mennyi lesz a benzin ára! A felvett hitelből 330MFt van a költségvetésben fejlesztésre. Ezt nem csatornára, hanem útépítésre szánták. A csatornát a lakosság fizeti, esetleg sikerülhet hozzá egy kis (30-40%) EU/állami támogatást szerezni, de az magától nem fog menni...Ha igaz, amit Enczi polgi mond, hogy a hitelfelvételre elegendő zálog az ósan alatti patakpart a banknak, akkor legyen az ővék, cserébe megcsináltathatják Solymár utcáit!
kerekhegy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 494

"...csatorna tervek nélkül (és pláne kivitelezési ajánlatok nélkül) honnan lehetett tudni, hogy a lakossági hozzájárulás 523.967Ft 50Fillér ingatlanonként?" (senior)

-- Ezt már én is kérdeztem. (435) Groteszk. :) 

Előzmény: senior önkormányzó (492)
perszy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 493

Jóestét Kínálok!

Szóval

Szeretnék itt látni egy Moderátort!

Fölhagyok símulékony kommunikációs stílusommal, és szeretném, ha a moderátor megszüntetné azok hozzászólási lehetőségét, akik nem építik, hanem rombolják a topicot.

Off

Kedves Old Fisher, vagy ki a fene vagy. Húzz a ... zolyan fórumra, ahol tolerálják a bunkóságodat, és tapsolnak neked. Itt szeretnénk hasznosan csevegni egykét problemáról, név nélkül, csak úgy problémafelvetésként. Aki olvassa tanuljon belőle, ha hasznos szóljon hozzá, adjon ötletet, egy irányt merre lehet gondolkodni. Itt mindenki okos, ügyes, szép, és alkotni szeretne a maga módján, ki így, ki úgy, de alkotni, nem rombolni. A solymári alkotó tahóktól kíméljen meg minket a bitek világa. A Solymári lakosok meg írjanak, nyilatkozzanak, lehessen értelmesen mérlegelni, mi lenne hasznos. Aki olvassa, és döntési pozícióban van, gondolkodjon el. Mint említettem, ez egy minta, ha nem is tetszik. Azok mintája, akik kommunikálnak, véleménytől függetlenül.

Vannak barátok, ismerősök, akik megvédik egymást, attól függetlenül, mit gondolnak róluk, mivel nekik hasonló a céljuk, vagy tudják, hogy a másik jót akar, attól függetlenül, hogy nem egyformán gondolkodnak.

De te ezt nem ismerheted, mint látom, neked nem sok haverod/barátod van. Csak így tovább, az életben is az lesz a sorsod, ami itt. ...

 

.

.

.

Nem , ne válaszolj.

Azokra a hozzászólásokra nem is tudtál válaszolni, ahol egy kis inteligencia kellett, nagyvonaluan kihagytad, és belekötöttél valamibe. Perszy, ezt így tanítják, így kell tsinálni.

On

 

Mi van a közmű társulással, hogyan lehet azt alakítani, mert mán kéne az a csatorna. Szebb is, jobb is, meg perszy környezetkímélőbb is.

 

P

 

senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.07 0 0 492

Jogos a kérdés, honnan tudom a tutit?

A csatorna terveket a csatorna tervezőtől. Az ósan ügyet  a bennfentesektől. Ez persze önmagában nem elég, ezért logikai kontrolt végeztem, kit kellett volna itt lefizetni? Kinn múlt itt valami? Ugye tudjátok, hogy senkin. Akkor kinek, minek fizettek volna? A kapitalisták azért jobban megbecsülik a pénzüket, hogy a semmire dobálják. A Patak-szellem üzletház dolgában az összes becsapott és a becsapók is az én myakamra jártak egy ideig. Mindenki előadta a maga verzióját, s még emlékszem rá. 

Ha minden áron kritikusok akarunk lenni, amit a magam részéről maximálisan üdvözlök, akkor azt kérdezzük meg, hogy csatorna tervek nélkül (és pláne kivitelezési ajánlatok nélkül) honnan lehetett tudni, hogy a lakossági hozzájárulás 523.967Ft 50Fillér ingatlanonként? Szóval, ennek van egy kis lábszaga!

senior önkormányzó Creative Commons License 2006.03.07 0 0 491

Hölgyeim és uraim! Szolgálati közlemény!

Csatorna tervek nem léteznek. Az ósanon nem gazdagodott meg senki, kivéve azokat, akik ott tulajként eladták a földjeiket. A szellem házon sem gazdagodott meg senki, mert az összeszedett pénzeket eldorbézolták. Csak két tucat károsult van, meg egy döcögő büntető per. Az élet sokszor jóval egyszerübb, mint ahogy kinéz. Attól még nagyon hülye tud lenni.Ahhoz kell egy kis valami, hogy ne nézzen ki olyan hülyén.

öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 490
Jó, jó fizetnek érte, de egy kis zsebbe zsozsoért lehet más is a véleményem!
Így jó lesz Szkitty?
Előzmény: szkitty (486)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 489
Vao! Egyre jobb helyzetbe kerülök. Nem sokára ugyanabban a helyzetben leszek, mint Ti. Írok egy jó nagy marhaságot és senki sem fogja cáfolni. Na végre!
Előzmény: saabi (487)
öreghalász Creative Commons License 2006.03.07 0 0 488
Drága Szkitty! Nekem tökmindegy, hogy mit hiszel. Ha úgy akarod, akkor ezért fizetnek.
Már alig várom mikor jelenik meg a megfelelő összeg a bankszámlámon.
Egyébként most megdícsérlek. Tudom, hogy ennek kevés az értéke ezen a fórumon, de mégis megteszem. Ez már beszéd. Szóval valamelyik bizottsági tag lakásán vannak a tervek, a hivatal helyett. Megérdemelné, hogy megnevezd. Miért nem teszed? Látszik, hogy mégiscsak jó az öreg a háznál. Én a helyedben szépen csendben maradtam volna és az ügyészségen feljelentettem volna. De Te ehelyett közvélemény-kutatással csapsz lármát. Valamikor az 1970-es években Kínában kimondták a jelszót, hogy a halál a verebekre. Nosza minden kínai nekiindult a nagyvilágnak kereplővel, hogy a nagy zaj miatt ne merjenek leszállni a verebek és a kimerültségtől holtan zuhanjanak a földre.
A Te módszered is hasonló. Kérlek gondolkodj el ezen!
Üdvözöl a Te jó Öreghalászod!
Előzmény: szkitty (486)
saabi Creative Commons License 2006.03.07 0 0 487
Úgy tűnik számomra, rád felesleges az időmet pazarolnom, sose leszel annyira gerinces, hogy neveddel vállald amit mondasz. Ehelyett a többiekre mutogatsz. Hanyagoljuk egymást. Bár ez a fórum motor - tudotmmal - nem ad arra lehetőséget, hogy meghatározhassam kinek a hozzászólását akarom látni és kiét nem, vedd úgy hogy a tieid szűrésre kerültek.

Amíg nem változtatsz, ez volt az utolsó hozzádszólásom.

Ave, Saabi.
Előzmény: öreghalász (478)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!