Nincs könnyű helyzetben a csapat ebben a teljesítmény-orientált futballvilágban, ahol mindenki azt mondja, nem lehet más a bajnok, csak a Videoton. Ezzel magam is egyetértek, ám ehhez igen nagy nyugalomra és türelemre van szükségünk...
Nem vagyok elkeseredve, nem vagyok letörve. Ahogy korábban is mondtam, a Ligakupát eszköznek tekintem, számunkra a bajnokság és a Magyar Kupa jóval fontosabb.
Valljuk be, egy-két (nagyon) rövid időszaktól eltekintve, nem sikerült (hogy finoman fogalmazzak) Sanyinak a légiós élet, de hülyézetek le nyugodtan, akkor is azt mondom, hogy köszönöm Sanyinak a válogatottban nyújtott teljesítményét, és kívánom, hogy minden csatárunk legalább ilyen mutatót (21 tétmérkőzés/6 gól), és alázatot produkáljon az elkövetkező időszakban. (csatáraink egyenlőre: Priskin Tamás 12/1, Tököli Attila 8/0, Rudolf Gergely 9/4 + Gera Zoli 34/11)
Persze nem akarom túl értékelni szerepét, isten ments.
Viszont bőven túlteljesítette amit elvárhattunk tőle a válogatottban, és látható, 1-2 hazai csatár csillag, meg sem tudja közelíteni mutatóját.
Hát igen, gondolom mikor Máté Palival felvételi elbeszélgetés volt, 20-ad rangú kérdés volt a futball. Pálnál erős koncentráció hiány léphetett fel... :-))
Igen, szinte láttam magam előtt, árvízkor a frissen létesített alföldi halastavakat, a chilei cseresznyét, télen a lehel piacon vagy a taivaniak álltal felhúzott felhőkarcolókat Tapolcán.
Képletes volt az egyszer biztos.
Nekem kifejezetten hiányzik a mostani parlamentből.