Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2015.08.09 0 0 379
Köszönöm! :)
Még annyi, hogy higítva használod?
Előzmény: Nikivagyok (378)
Nikivagyok Creative Commons License 2015.08.08 0 0 378

:) 3x általában igen :)

Előzmény: Törölt nick (377)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.08 0 0 377
Bocs, látom, hogy napi három. :)
Előzmény: Nikivagyok (374)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.08 0 0 376
Szia Niki!

És hogyan használod? Naponta egyszer vagy többször?

Üdv.
Előzmény: Nikivagyok (374)
Nikivagyok Creative Commons License 2015.08.08 0 0 375

Szia, nekem a betadine nagyon bevált igen! :)

Előzmény: snoopycica84 (359)
Nikivagyok Creative Commons License 2015.08.08 0 0 374

Sziasztok!

en regebb ota szenvedek a körömgombatól, de mivel eddig el tudtam takarni körömlakkal, annyira nem foglalkoztam vele. Hónapokkal ezelőtt annyira el fertőződött hogy a fel körmöm lejött, alatta a fertőzés elég csúnyán latszodott is. Ekkor elkezdtem a patikákban árult ecsetelos szereket használni, de semmi. Pénzkidobás volt. 

Aztan fokhagyma,ecet,teafaolaj.... ezektol minimális javulás latszodott.

aztan elkezdtem 8napja használni a BETADINE- t, es a fertőzés 80% már most eltunt. 

Reszeles+betadine!!! mindenkinek ajánlom. 

Már sajnálom hogy nem készítettem fotót "elotte-utána" 

napi 3x kenegetem!

 

remelem tudtam segíteni. Nekem nagyon bevált :)

Törölt nick Creative Commons License 2015.06.29 0 0 373
De egyébként sincs semmilyen elérhetősége,egy tel.szám, vagy cím.Csak rendeld meg,hátha meggyógyulsz a b vitamintól?
Egyébként meg b3 vitamin bárhol kapható töredék áron.
Van aki ezt elhiszi?
Előzmény: Pozitiv13 (372)
Pozitiv13 Creative Commons License 2015.06.28 0 0 372

Ez nezetek meg a Skinetrin kapszularol. Egy orvos akinek 3 kulombozo neve van, 3 allampolgarsaga es ugyanakor 3 rendeloben dolgozik. Az egyik Magyarorszag a masodik Lengyelorszag es a harmadik Romania.

 

http://webmoneysaver.com/36/skinetrin/

 

http://webmoneysaver.com/48/skinetrin/

 

http://schimbdeocazii.com/frumusete/lupta-acnee-in-luna-sau-retur-bani/

apogee Creative Commons License 2015.05.29 0 0 371

Szia!

Mit javasolsz körömgomba ellen? Kösz.

Előzmény: dálf (90)
zole77 Creative Commons License 2015.05.28 0 0 370

Üdv! 

Én jó ideig küzdöttem ezzel a nyavajával. Kb. 8 évig. A reklámok mindent ígértek,de semmi nem vált be. Végül vettem a bátorságot, és bementem az otthonomhoz tartozó szakrendelőbe. Egy külföldi doktor volt beosztva(talán arab),aki elmondta hogy náluk is ez népbetegség, és van rá gyógyszer, ami tényleg hatásos. Elég szkeptikusan fogadtam.Szerintem látta rajtam, és elmagyarázta hogy mi is ez. Az emberi szervezet immun-háztartása legyengül.(ez lehet vele született,de lehet pl. stressztől is). Ilyenkor fogékony a szervezet a gombás fertőzésekre (is). A gomba ilyenkor már régen a szervezetben van, mire a körömön jelentkezik. 

Ezért a szervezetből kell kiírtani, mert a helyi gomba írtás csak ideig-óráig tart,és vissza fertőződik.Csak tüneti eltávolítás,de nem végleges megoldás. Felírt egy nem olcsó gyógyszert, amiből hetente 1-et kell beszedni, és több hónapig-de mondta hogy ezt higgyem el, tényleg hatásos! 6 hónapig szedtem a diflucant. És tényleg lenőtt az egész. Tanácsolta hogy igyak mellé probiutikum készítményeket is,mert erős hatású. És mint utólag rájöttünk a (fene tudja honnan összeszedett) candida gombát is megölte. Azóta nincs has puffadás, szélgörcs, diszkomfort érzés, és a közérzetem is javult. Ami odáig fel sem tünt, csak éltem vele. Azaz megölt mindent. Ennek kb. 2 éve. Csak áldom az eszem hogy akkor,és ott a szakorvoshoz mentem, és nem vmi (lehúzó méregdrága) magán rendelőbe. Szóval vannak még rendes(akár külföldi) orvosok is, akik segítenek az embereknek, amire felesküdtek. Remélem mások is elolvassák ezt a kis történetet,és vesznek bátorságot belőle, hogy nincs mit szégyellni ha segítségre van szükség... Ha az van kiírva az ajtóra: bőr és nemibeteg rendelő. :)

Hóvirágszál Creative Commons License 2015.05.11 0 0 369

mielőtt elmentek orvoshoz és mérgezitek a testeteket ( hisz minden orvosságnak mellékhatása van, ráadásul megterheli a májat és a veséket - a két fő méregtelenítő szervet) ajánlom, hogy próbáljátok ki a következőt:

 

100%-os teafa illóolaj - patikákban is kapható de ne az Aromax márkát vegyétek mert az gagyi, a patikáknak van saját jó minőségű amit kimérnek

 

ezt egy az egyben rá lehet kenni a gombával fertőzőtt körömre, naponta többször bekenni vele és angyon hamar nem lesz körömgomba!

 

ha régóta van és már nagyon súlyos akkor persze hosszabb az idő amíg teljesen megszűnik

Előzmény: Heidi84 (368)
Heidi84 Creative Commons License 2015.03.13 0 0 368

Sziasztok!

Én is hosszú hónapokig szenvedtem ettől a szörnyű problémától.Rengeteget olvastam a fórumokon,böngésztem a neten..és szinte minden házi praktikát ki is próbáltam. Sajnos hiába.Akkor megígértem magamnak,hogy ha egyszer meggyógyulok én is leírom a nekem bevált módszert.. Amit én javasolni tudok: keressétek fel a legközelebbi gombalabort! Itt mintát vesznek a beteg körömből,és célzott gyógyszeres kezelést adnak. Fontos,hogy a saját kútfőből elkezdett gyógyszeres vagy körömlakkos kezelés ELŐTT kell elmenni.Csak az ún. gyógyszeresen még nem kezelt körömnél működik ez a mintavételi módszer! Én a gyógyszer mellé a Fungus Fix-el és az Unguir nevű ecsetelővel kentem felváltva. Hetente kétszer pedig reszeltem,hogy jobban bejusson az ecsetelő. Ezek nem gyógyszeres hanem gyógynövényes gombaölők. Neten rendeltem mindkettőt. Minden eszközt amit használtam a körömkezeléshez, fertőtlenítettem gyógyszertárban kapható kórházi fertőtlenítő folyadékkal. Minden egyes használat után! Ez nagyon fontos az újrafertőződés megelőzése miatt! Tudom,hogy sokan gyógyszer ellenesek vagytok, és igazából én is kerülöm ha lehet...de,szigorú máj és vesefunkció ellenőrzése mellett nem lehet komoly baj. Az pedig,hogy végre meggyógyultam,mindennel felér! Már bele voltam betegedve,és nagyon elvette a kedvem az állandó sikertelenség. Szeretném visszaadni a reményt minden megoldás keresőnek! Kívánok nektek is mihamarabbi gyógyulást! 

 

sotnosc Creative Commons License 2015.03.13 0 0 367

A fokhagyma egyszerű, és látványos gyógyulást hoz, még az előrehaladott fertőzéseknél is. Naponta egyszer egy félbevágott fokhagymát el kell dörzsölni a körmök felületén, és hagyjuk megszáradni. A látványos javulás feledteti a fokhagyma illatát.

Törölt nick Creative Commons License 2015.02.15 0 0 366

Igen. Különböző irányokból is ez a jövő útja, ha nem is tökéletes még a rendszere, gondolok itt a gyógyítási megoldások kidolgozására, ami egyenlőre az egyénre van bízva.

Előzmény: MG Petimester (349)
Gyors Megoldás Creative Commons License 2015.02.01 0 1 365

Sokan kísérleteznek hetekig élelmiszerekkel (ecet, almaecet, gyömbér, fokhagyma, diólevél főzet, só, szódabikarbóna stb..) és kozmetikumokkal, mint a teafa olaj, grapefruitmag kivonat, shea vaj és társaik, valamint gyenge fertőtlenítőkkel, mint a betadine, szalicilos cinkpaszta. Előrehaladott gombásodás esetén ezzel annyit érsz, hogy tartósítod a fennálló helyzetet és esetleg kicsit libikókázol vele, mintha gyógyulna, de nincs javulás. Ezeknek a szereknek NINCSEN ÖLŐHATÁSA, nem erre valók. Megelőzésre és friss gombásodás első tüneteire jók, de később már elfecsérelt idő foglalkozni velük.  Az 1% hatóanyagú reklámkenőcsöket szintén a kukába lehet tenni. A klórral (hypó) egy olyan szert ajánlok, aminek igen széles spektrumban magas az ölőhatása a kórokozókkal szemben, ilyen a klórmész, oltott mész is, de ezekhez nehezebben jut hozzá az átlag városi ember, mint a hypóhoz.

A fizikai szintű kezelés mellett nem hanyagolnám el az érzelmi, lelki kezelést sem. Ha meggondolod mennyit foglalkozol egy nap a gombásodásoddal, mennyit aggódsz és rettegsz miatta, megértheted, hogy te magad tartod fenn ezt az állapotot a figyelmed energiájával. A gombásodástól való félelem már táptalaja is a betegségnek és minél többet foglalkozol vele és koncentrálsz rá, annál könnyebben talál utat beléd, te pedig annál később szabadulsz meg tőle. Vedd észre amikor kapcsol be benned a félelem az aggódás és mosolyogj rá mielőtt elutaztatna és elvinné a figyelmedet. Tudd, hogy te egészséges vagy és építsd fel a képzeletedben az egészséges köröm és bőr képét, és arra koncentrálj. Ne add oda magad a betegségnek, ne felelj meg neki, mert azt várja, hogy rettegj tőle, ne add meg neki ezt az örömöt barátom és elkezdesz gyógyulni. Fogadd el a jelenlegi állapotodat, mond ki, hogy ez van, ne küzdjél vele, nagyobb problémákat is megoldottál már, ez is el fog tűnni. Tudd, hogy ami ellen harcolsz az védekezni fog, az ellenségeden pedig célszerű egész nap rajtatartani a figyelmedet. Sajnos pont ezzel a figyelemmel adsz energiát a betegségednek, azzal, hogy órákat foglalkozol vele és nem az egészségre koncentrálsz. Az energia megvan csak az irányán kell változtatni, a probléma helyett a végeredményt, a megoldást látni. Próbáld megérteni a betegséged üzenetét is, mert tudd, hogy csak azt kívánja neked mondani, valamit rosszul csinálsz, változtatnod kell. A gombásodás többnyire azt üzeni túl sok energiát fordítsz az élettelen dolgokra, túl sokat vagy a műanyag kíbervilágban vagy esetleg a múltadban, nem éled meg nem élvezed az életet, nem éled a vágyaidat, beporosodtál, korhadttá, élettelenné váltál, túl sok halott, műanyag ételt viszel a szervezetedbe, amivel már a gombák táplálkoznak.Ügyelj a végtagjaid rendszeres, napi átmozgatására, nyújtására is, hogy a vérkeringés megfelelő legyen főleg ülő munkásoknak és elég életenergia áramolhasson a területre. Kerüld a nagyteljesítményű elektromos gépeket a lábad, tested közelében, mert hosszabb távon azok is kikezdik az energia rendszeredet és utat találnak feléd a fertőzések.

bean Creative Commons License 2015.02.01 0 0 364

Köszönöm.

Előzmény: Gyors Megoldás (363)
Gyors Megoldás Creative Commons License 2015.02.01 0 1 363

A klór koncentrációjától függően tud igen durván is viselkedni, de ezek a háztartási szerek úgy vannak keverve, hogy ne okozzanak sérülést a használatuk során. Hosszú távon semmiképpen nem javasolnám a tömény alkalmazását, de mivel elképesztően hatékony, erre nincs is szükség. Itt a legfontosabb a radikálisan gyors és hatékony beavatkozás a célterületen, ami azonnal blokkolja a fertőzést, a gomba szaporodását. Utána már azt kenhetsz rá a készletből, amit akarsz. Ha tartasz tőle keverd fele-fele arányban vízzel, de hogy megnyugtassalak klórt iszol az ivóvizedben, abban fürdesz, és abban pancsolsz a strandon. Egyáltalán nem tartom egészségesnek, de a gombaölő hatása felülmúlhatatlan. Használata után nyilván alkalmazhatsz természetes regeneráló, hidratáló, hámosító szereket. Előrehaladott körömgomba esetén célszerű a megvastagodott felső rétegeket eltávolítani, így nagyobb eséllyel jut a szer a mélyebben megbúvó fertőzéshez is. Bőr esetén a leszívódás természetesen gyorsabb és hatásosabb. Kíméletesebb, mint egy három hónapos antibiotikumos kezelés, ami gajra teszi a májadat és az emésztőrendszeredet.

bean Creative Commons License 2015.02.01 0 0 362

Nem marja szét a körmöt??

Előzmény: Gyors Megoldás (361)
Gyors Megoldás Creative Commons License 2015.02.01 0 1 361

Azoknak írok, akik nem szeretnének hónapokat fordítani gombás fertőzésük kezelésére és méregdrága gyógyszerekbe ölni a pénzüket.  A gyógyszeriparnak biznisz vagy, az orvosnak visszatérő kuncsaft, egyedül neked célod a mielőbbi felépülés. Kétszáz évvel ezelőtt felfedeztek egy csodálatosan egyszerű és hatékony fertőtlenítő szert, amit az orvoslásban is használnak, úgy hívják, hogy KLÓR. Egyik tulajdonsága többek közt, hogy írmagostól irtja ki a gomba minden fajtáját, koncentrációtól függően akár néhány perc alatt, de hígított változatával két három ecsetelés után könnyes búcsút vehetsz a kellemetlen gombásodásodtól. A klór legegyszerűbb hozzáférhetősége hétköznapi használatban, a háztartási HYPO, ami szép szürke flakonban, a legalsó polcra van bedobva az üzletben 89 ft-ért. Gyári hígításban a behatási ideje fél óra, ami azt jelenti, hogy ennyi idő alatt pusztítja el a kórokozókat. Márts be egy fültisztító pálcát vagy egy kis gézlapot ebbe a hypóba és jól itatgasd át vele bőrödön vagy a körmödön a célterületet, hagyd, hogy szépen magától megszáradjon rajta 20-30 perc alatt. Erős összehúzó, szárító hatása mellett első kezelésre elvégzi a dolgát, de ha már mélyebb rétegekbe ásta be magát a gomba a biztonság kedvéért másnap megismételheted a procedúrát, lehúzhatod az elhalt hámréteget.  A bőröd másnapra visszanyeri eredeti színét és állagát, élettel telik meg, te pedig az immunrendszereddel együtt fellélegezhetsz. Ha lefekvés előtt csinálod a műveletet reggelre kellemes meglepetésben lehet részed. Csúnyább eseteknél nyilván több idő még a bőr, és köröm regenerálja magát. A ruházatodra vigyázz, mert azt is kezeli, és csak külsőleg alkalmazd! Miután gyorsan és hatékonyan megszabadultál a gombás fertőzésedtől, gondold át milyen körülmények okozhatták azt, és igyekezz változtatni életviteleden, személyes higiéniádon!

oljeg12 Creative Commons License 2015.01.28 0 0 360

Ez a teafa illóolaj kitudja fejteni a jó hatását akkor is, ha annyira erősen gombás a köröm, hogy a körömvastagság többszöröse a normális vastagságnak?

Előzmény: Hóvirágszál (357)
snoopycica84 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 359

Sziasztok!

 

Tegnap szembesített vele a pedikűrösöm, hogy kezdődő körömgomba van mindkét nagylábujjamon.... Ő a hidrogénperoxidot javasolta, de amíg azt nem kapom meg tőle, úgy gondoltam minél előbb el kell kezdenem kezelni! Javasolta a teafaolajat, örömmel látom, hogy itt is többeknek bevált! Holnap veszek mindenképp!

Illetve több fórumban olvastam a Betadine-el való kezelést! Tegnap be is kentem vele alaposan... Érdekelne, hogy valakinek a Betadine-el volt valami észrevétel?! Tényleg használ az is?

Köszönöm a segítséget!

MG Petimester Creative Commons License 2015.01.27 0 0 358

Szia, írtózatosan büdí !  xDD   ,-))

Előzmény: Hóvirágszál (357)
Hóvirágszál Creative Commons License 2015.01.10 0 0 357

lábköröm gombára legjobb a 100%-os teafa illóolaj - patikákban, gyógynövényboltokban és bioboltokban kapható

 

egy az egyben rá lehet kenni a beteg körömre ( csak pár cseppet!), naponta bekenni vele reggel és este - nagyon gyorsan megszűnik a körömgomba

 

Egy üveg( 10 ml) évekig elég és eláll.

johnny9 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 356

Szia!

Írtam a skype címedre, érdekelne a megoldás.

Előzmény: izmosjocó (352)
gigigombas Creative Commons License 2014.09.30 0 0 355

örülök neki MEG GYÓGYULTATOK!!!

gigigombas Creative Commons License 2014.09.10 0 0 354

megnéztem. regisztrálni kelet, már küldik is a hülye reklámjukat,

Előzmény: toma8899 (353)
toma8899 Creative Commons License 2014.08.25 0 0 353

Szerintem ez működik. Kicsit macerás a kezelés, meg sokáig is tart, de a többi krém nem sokat ér. Ezt talán érdemes megnézni:

http://www.piclook.com/quick-embed/7121986

izmosjocó Creative Commons License 2014.07.29 0 0 352

Sziasztok! Nekem jó pár éve volt ilyen problémám. Felesleges drága gyógyszerekre költeni,sokkal hatékonyabb és gyorsabb megoldást tudok,ami rajtam is segített.Leírni nagyon hosszú és utálok írni,ezért ha valakit érdekel nagyon szívesen elmondok mindent részletesen skype-on. skype nevem hegyenlako40

gombóc63 Creative Commons License 2014.07.29 0 0 351

Heti egyszer.

 

Előzmény: p.donát (350)
p.donát Creative Commons License 2014.07.24 0 0 350

Sziasztok! Felirtak nekem is ezt a locerylt viszont azt elfelejtették megmondani, hogy milyen sűrűn kell hadználni. Havi 1 alkalom?

a választ köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!