Keresés

Részletes keresés

Creative Commons License 2000.08.15 0 0 536
A Bem téren az ATOMKI mellett, a Bem téri kórházzal, illetve a Vérellátó csilli-villi palotájával szemben.
Egy-két hónapja nyílt, de azért már illett volna hallani róla:-)

Most fedeztem fel, hogy a www.nb1.hu-ra felkerültek azok a képek amiket én küldtem nekik a váci kupadöntőről. Aki még nem látta megnézheti.

Előzmény: Daniella (535)
Daniella Creative Commons License 2000.08.15 0 0 535
Nekem jó lesz. Remélem a többieknek is. Csak azt árulja el valaki, hogy hol van az a Calicó Jack, mert még életemben nem hallottam róla.

Előzmény: Té (534)
Creative Commons License 2000.08.15 0 0 534
Akkor, hogy pörögjenek az események ezennel kijelölöm a Calicó Jacket a live-show helyéül, s egyben megkérem Tócsát a helyfoglalás intézésére. Időpont: A meccs kezdete előtt 4 órával (Ha jól tudom a kezdési időpont augusztus 27. vasárnap (!) 19.30. Javítsatok ki, ha tévedek!)
E-mailben jelentkezni lehet itt.

Így jó lesz?

Daniella Creative Commons License 2000.08.15 0 0 533
Persze, ha hozzátok a barátnőiteket, akinek pedig felesége van a feleségét, akkor nem leszek egyedül. :-)

HAJRÁ LOKI!

Daniella Creative Commons License 2000.08.15 0 0 532
Tócsa!

Amikor én a DVSC levelezőlista tagjaival csináltam egy ilyen találkozót, akkor egyszerűen kijelöltem a helyszint, (ami a Loki Klub söröző volt) és az időpontot. Kértem az embereket, hogy jelezzék email-en ki az, aki el tud jönni, így nagyjából tudtuk kire számíthatunk. Nem kell semmilyen kitűző, így is megismerjük egymást, ezt tapasztalatból tudom. Lehetőleg olyan helyszint kell kijelölni, amit a többség ismer.
Ha sikerülne megszervezni én mindenképpen elmegyek, mert az ilyet sose hagyom ki. :-) Így legalább egy lány is lesz köztetek, ami remélem senkit nem fog zavarni. Én pedig már hozzászoktam, hogy ezt a sportot többségben még mindig inkább a fiúk szeretik. :-)

Sziasztok
Daniella

HAJRÁ LOKI!

Előzmény: Tócsa (529)
DZsen_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 531
Bocs! csúSzda
DZsen
DZsen_d Creative Commons License 2000.08.14 0 0 530
A csúzdázás kapcsán szerzett "élményünk":
A Kanizsa-meccsre menet útba ejtve Szoboszlót, ki akartuk próbálni, de már a külso pénztárnál elakadtunk, mivel teltház volt. Szerencsére rendesek voltak és mondták, hogy csak a strandra lehet bejutni, az Aqua-parkba nem. Szóval amíg ilyen nyár van, addig csak a korai vendégek csúzdázhatnak. Különösen igaz ez a hétvégékre.
Sok jót hallottunk, úgyhogy a Vasas-meccs elott újra megpróbáljuk...

A live jó ötlet! Mi is szivesen vennénk részt.
A szervezést hírdetmény/jelentkezés formában a legegyszerubb lebonyolítani. Valaki (lehetoleg kello helyismerettel rendelkezo debreceni), fogja össze, jelöljön meg egy helyet (ezt elegendo a kocsmárossal egyeztetni) és egy órát (szerintem a meccs elott 3-4 órával), aztán fogadja a jelentkezo emileket. A részvevok kapjanak a helyszínen egy kituzot, rajta a nick, hogy megszólíthassuk egymást. A többi jön magától...

DZsen
HAJRÁ LOKI!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.14 0 0 529
Té, Zolcsi!
A helyszin még valóban kérdéses. Se ellenjavaslat, se egyetértéses visszajelzés nem volt. Félek, hogy kezd megint leülni a dolog! Pedig még a tulajnak is szólnék, hogy foglalja le a helyünket! Vagy mélekben (diszkrétebben) kellene megbeszélni? Teljesen bizonytalan vagyok? Még nincs tapasztalatom, hogyan lehetne az ilyet jól megszervezni! Várom a jelzéseket bármilyen formában!
Hétvégére Zolcsinak igaza van! Bármennyire is haverok vagyunk a Vidisekkel, most egymás ellen kell harcolnunk (sajnos) a pontokért. Ők is feljövőben vannak az ÚFC elleni meccs után, mi is úgy néz ki kihevertük a sokkot. Elvileg a két feljövő ágban lévő csapat jó meccset játszhat! Az más kérdés, hogy reményeim szerint Loki-győzelemmel.
BaZx!
Tudósításoddal nem voltál hosszú. Sőt az én mércémmel mérve még rövid is lett!:-)))
Zolcsi!
Hétvégén öcsém elköltözött uptownra, így most már nem fogsz egyedül oda-vissza járni a meccsek miatt!:-) Sőt! A válogatott miatt már lehet is magaddal hozni hozzám. Vezérstr hazajött már a „mamától”? Őt is beszervezném!

Hajrá Loki!
BUX

Gustav Creative Commons License 2000.08.14 0 0 528
Most körülbelül úgy állunk, hogy megint előretekinthetünk. Egyetértek Békával, a Pécs és különösen a Kanizsa egyértelműen a csoportok leggyengébb csapatainak látszanak, és azt már bizonyítatták a fiaink, hogy a DVSC jobb náluk. A Videoton ellen bizony győzni illenék! A Vasas ellen pedig mondhatni, helyosztót játszunk. Örülök, hogy a Kerekes-Bajzát páros - a sok kihagyott helyzet ellenére - aránylag jól működik, és senkinek nem hiányzik Radu Sabo. De még volna mit javulni természetesen. Hogy ez az új felállítású védelem tényleg jó-e, majd most eldőlhet, amikor valóban próbára lesznek téve.

Gustav
Hajrá Loki!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.08.14 0 0 527
Szégyen, de még én sem voltam a csúszdaparkban, de mindenki szerint, aki volt, nagyon király. Egyszer talán...

Hajrá, Loki!

Daniella Creative Commons License 2000.08.14 0 0 526
Béka!

Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülnek az olasz meccsre a jegyek?

Daniella

levi_d Creative Commons License 2000.08.14 0 0 525
A szoboszlói csúzdaparkról:

6 felnott+3 gyerekcsúzda található.
A 6 felnott : egy négypályás versenycsúzda, egy nyitott kamikáze, egy zárt kamikáza, + 3 kacskaringós ebbol ketton egy traktorbelsohöz hasonló gumi segítségével lehet lecsúszni
Nagyon jó szórakozást nyújt, egyszer mindenképp érdemes kipróbálni.
Jegyárak: egész napos 3000, kétórás 1400 (+ külön meg kell váltani a strandra a belépot ami kb 400)
A kétórás belépovel 10.00 12.00 14.00 vagy 16.00-kor lehet bemenni)Szerintem 2 óra alatt kellemsen el lehet fáradni.

Hajrá LOKI
Levi

Creative Commons License 2000.08.14 0 0 524
BaZx!
Arany szíved van!!!!!!:-)
SM. személyesen? Felőlem jöhet, ha megígéri, hogy jól viselkedik:-)

BéKa!

Zászló és balhé ügyben reméljük a legjobbakat!
Szoboszlón nemrég nyílt az Aquapark, de fogalmam sincs milyen, talán BaZx tud róla valamit.
Az olasz meccs sajnos aligha fér bele az anyagi keretbe, legalább is ami engem illet.
A részleteket majd a jövő hétem mailben megtárgyaljuk.

BéKa_d Creative Commons License 2000.08.14 0 0 523
Té, Laci-papi + T. DVSC fanok!

Részünkről szerintem az idén sincsen akadálya annak, hogy összeüljünk valahol, legalább odaadhatom a tavalyi meccs előtt készült képeket - amelyek remélhetőleg még a meccsünk előtt a neten is elérhetők lesznek; arról nem is beszélve, hogy milyen pozitív esemény lenne a zászlók visszakapása (amiben mindettől függetlenül nem nagyon hiszek - tul.képp már azzal is elégedett leszek, ha idén nem lesz semmi balhé; ehhez megígérem, hogy nem tolom le a nacimat...:-)).
Egyébként szerintem az is megbeszélhető, hogy mi megvesszük az olasz meccsre a jegyeket és a meccsünk előtti összeülés alkalmával odaadjuk, már ha van érdeklődés...

A hajdúszoboszlói vízi akármi (már ha ott van egyáltalán) milyen? Csak mert szerintem mi már reggel/d.e. elmennénk és még Debó előtt lehet, hogy oda is benéznénk.

Na minden jókat, szerezzétek meg a Vidi ellen azt a három pontot, amit nekünk leadhattok...:-) - egyébként meg úgyis szinte teljesen mind1, hogy most mit játszunk, mivel szvsz a Pécs és a Nagykanizsa lesz a két kiesőnk, az a két-három, max. 5 pont meg még a 12-es bajnokságban úgyis ledolgozható.

bye

HAJRÁ VASAS! és Hajrá Malac!

BaZx Creative Commons License 2000.08.14 0 0 522
Té! Kocsival megyünk, én ráállok a Bucklerre, vagy a Schlossgoldra. Lásd, milye önfeláldozó vagyok! Lenne 5. utas. Vigyük? O az, aki Szegeden nem bírt magával, mi meg vele.
HAJRÁ LOKI!
Creative Commons License 2000.08.14 0 0 521
Zolcsi!

Jól érted, valóban szervezünk egy kis összejövetelt, ahol megismerkedhetnénk egymással, mi neten (is) nyomuló lokisták, és esetleg elhívnánk a Vasas szurkolókat is. A Calicó még korántsem biztos helyszin, de eddig még más javaslat nem volt.

Jól értettem, hogy vissza akarod adni a Vasas drapikat a jogos tulajdonosoknak? Szerintem nagyon üdvös lenne! Amúgy én is tudom, hogy kik vették el, ha addig találkozom velük (valószínű Fehérváron) megpróbálok hatni rájuk.

Bajzát állítólag beszólt a szurkolóknak Újpesten és elküldte őket a p.csába. Legalábbis a meccsen ilyesmit hallottam, nem tudom, hogy igaz-e, de nem anyázták túlzottan.

Előzmény: ZOLCSI (520)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.14 0 0 520
Üdv Mindenkinek

Véget ért a nyaralásom, frankó volt minden, csak a net hiányzott.

Valamelyest javult a helyzetünk, de elbizakodottságra semmi okunk nincs, mivel két gyenge csapatot győztünk le hazai pályán, ráadásul elég gyenge játékkal. Gondolok itt elsősorban a helyzetek kihasználására. Az ugyanis hosszú távon nem megy, hogy kb. 10 kidolgozott helyzatből hármat értékesítünk. Mi lesz majd, ha egy komolyabb csapat ellen mindössze kettő lesz? Fehérváron - barátság ide barátság oda - győzni kell. Ehhez mindenkinek gatyarepedésig kell küzdeni, és pontosan precízen játszani, és nem utolsósorban a helyzeteket berúgni!!!

Té, Tócsa

Ha jól értem, egy kis összejövetelt szerveztek a Calicoba aug. 26.-án a Vasas elleni meccs előtt? Remélem én is el tudok menni, és fokozva az összejövetel hangulatát, elviszem a tavaly elvett Vasas drapikat is. (Feltéve ha addig elérem azokat akik elvették)

Tamás

Azt én sem tudom hogy Bajzát min kapott össze a szurkolókkal Újpesten, mindenesetre a fiúnak kicsit több alázatra lenne szüksége, a labdarúgás, és a DVSC felé.
Arra a kérdésedre hogy mi miért baszogatjuk a játékosokat arra egy klasszikussal válaszolnék: "Nem rád, hanem érted haragszom"

Üdv, és Hajrá Loki

Daniella Creative Commons License 2000.08.14 0 0 519
Sziasztok Srácok!

Nincs véletlenül köztetek olyan, aki megy a magyar-olasz válogatott meccsre szeptemberben, és esetleg lenne két szabad hely a kocsijában? Egyáltalán hogy lehetne elővételben megvenni a jegyeket? Nem szeretnék ott kinlódni a jegyvásárlással, gondolom rengeteg ember lesz.

A Loki meccsről csak annyit, hogy végre lehetett látni szép megoldásokat is. Talán lassan összeáll a csapat.

Daniella

HAJRÁ LOKI!

Beck Creative Commons License 2000.08.13 0 0 518
Hi Lokisok!!!

Örülök, hogy végre beindult nektek a győzelmi széria, kár
hogy ezt "rajtunk" kezdtétek meg.
További sok sikert!!!!

Hajrá PÉCS&Vidék

PMFC FanPage

Beck

tamas_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 517
Tócsa!

Bajzát nyilatkozott a Gólban, hogy a debreceni szurkolók és közte történt valami Újpesten, és nem jó a viszonyuk. Erre vagyok kiváncsi.

Üdv

Előzmény: Tócsa (515)
BaZx Creative Commons License 2000.08.13 0 0 516
Tócsa!
Akkor leírom a meccset összefoglalva az én nézopontomból. Rögtön az elején nekiestünk a Kanizsának, akik azonban akkor még frissen, koncentrálva eltudták hárítani kezdeményezéseink nagy részét. Helyzetünk azonban így is akadt, de mentek be. A B-közép már-már kezdett idegeskedni és "miaf.szvan?" ütemes kiáltással, majd füttyel jelezte nemtetszését. Ez a 30. perc tájékán volt.
Én nem voltam ideges, biztos voltam benne, hogy legyurjük oket, márcsak azért is mert hét közben több edzésen is láttam a fiúkat, akik igencsak jó hangulatban voltak és többeknek a formája is javulóban van. Aztán Bajzáth begyurt egyet, majd a második félido elso részében szétfociztuk a Kanizsát. Igaz akkor már elég fáradtnak tuntek, már nem értek oda olyanokra, mint az elso félidoben. Sok helyzetet kihagytunk, de nem baj mert legalább maradt gól a tarsolyunkban a Vidi számára is. A 3-0 így is meglett és ez elég. Böor Zolinak kezd megjönni a kedve a játékhoz, bár megint szélen játszott. Alekszics elég biztosnak tunt, igaz nemigen tették próbára. Flick lassan meg fogja találni a helyét, szerintem igen jó lesz. Bajzáth eroszakos volt és jól érkezett, az összjátéka gyengébb. Sándor Csabi megint hozta a tole megszokottat, tehát a jó volt. Kerekes szórakozott, de a gólját megrúgta. O még tréfálkozott is, amikor elcsente az ápolás alatt álló Kanizsai kapus kesztyuit. Vada sokat ment, hasznos volt. Szacsa nem villogott, de fegyelmezett volt. Bernáth mehetne többet is elore. Turján most OK volt. Fekete nem értékelheto. Ennyi. Bocs, ha kicsit hosszú lett.

DZsen, Zolika!
Fehérváron látjuk-e a DVS-100-at, vagy legalább Titeket?

A Vidi most 4-1-re nyert idegenben kontrapozícióból. Otthon valószínuleg nem játszhatják ezt, kíváncsi vagyok mi lesz. Budapesten nem sikerült, talán Fehérváron meglesz az elso idegenbeli pontunk, de inkább pontjaink.

HAJRÁ LOKIKA!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.13 0 0 515
Zolika!
Igazad van, ezt a két versenykiírást mindig összekeverem:-)))))) Pedig alig van különbség a kettő között!:-) Én nem emlékszem, hogy az NS elnézést kért volna tőlünk a címerkeverésért! Ez is egy jellemábra magukról! Inkább mélyen hallgatnak, mint hogy elnézést kérjenek tőlünk, ezzel felfedve hibájukat!
Lecsó!
Csak az írott sajtókból van eddig információm a meccsről, de az alapján úgy vélem nem kápráztatott el bennünket a csapat. Ennek lehet oka, hogy senki sem tud áradozni a játékról.
Skacok!
Mivel nem láthattam a meccset, arra kérnélek meg titeket, hogy írjatok vmit róla, hogy így több nézőpontból összeállítsam magamnak az összképet a mutatott játékról. Összefoglalók, benyomások ugyan úgy érdekelnek, mint bármi más szösszenet.
tamas!
1. Cseréljünk eredményeket és gólarányokat és meglátjuk ti, hogy álltok hozzá a néha kritikán aluli teljesítményhez. De azt hiszem mindenki úgy van saját csapatával, mint Cyrano az orrával: Önmagamat bírálattal illethetem, de ezt másoktól nem tűrhetem!
2. a Bajzáttal kapcsolatban mit hallottál vagy olvastál?

Hajrá Loki!
BUX

tamas_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 514
Üdv Lokisok!

Két kérdésem van, ne vegyétek tolakodásnak.

1. Nagyon gyakran baszogatjátok a csapatot, miért van ez, van valami különleges oka?
2. Bajzát miről nyilatkozott, vele mi a baj?

Gratula a győzelmekhez.
Üdv
tamas, hajrá Lilák

Lecsó. Creative Commons License 2000.08.13 0 0 513
Gyoztünk!!!

Úgy látom a meccs után mindenki valami italmérés felé vette az útját és még nem tért magához senki:)))
Zsombira haragudtam egy kicsit, mikor elflegmáskodta a ziccerét.
A második félido tetszett és végre Flick megmutatta, hogy tud O jól is játszani.
A füttykoncertnél azt hittem, hogy begörcsöl a csapat, de hál isten nem így történt.
A Vidi ellen megelégednék döntetlennel, aztán jöhetne a Vasas.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Zolika_d (512)
Zolika_d Creative Commons License 2000.08.13 0 0 512
Tócsa!

Az a helyzet, hogy ez nem a BL, ahol két sárga után jár eltiltás... Az NB1-ben 3 sárga után van büntetés. Megesik az ilyesmi...:-))) De ne búsulj, megnéztem az NS-t, és igazad van rohadt trehány egy banda. Engem főleg a címer húzott fel, ez a statisztika fel sem tűnt.

Zolika
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (510)
Tócsa Creative Commons License 2000.08.12 0 0 511
Nem hittem volna, hogy tudja fokozni a hülyeségeit az NS, de mégis!
A Kanizsa elleni statisztikánkat fantasztikus matematikai művelettel spékelte meg. A 6 egymás elleni mérkőzés megoszlása: 3 Loki- + 1 Kanizsai-győzelem + 1 döntetlen. Ez ugye barátok között is 5 mérkőzés. Teljesen figyelmen kívül hagyták a tavalyi 1:1-t. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű összeadás ki fog rajtuk (3+2+1=6). Rohadt, mocskos, trehány pesti újságírás! Ha egy ilyen egyszerű feladat ki fog rajtuk, mi lesz később! Habár egy címer keverés után mit várhat az ember!!

Hajrá Loki!
BUX

Tócsa Creative Commons License 2000.08.12 0 0 510
Az NS szerint 2 sárgája van nekik és mégis játszhatnak? Nem értem?
Tócsa Creative Commons License 2000.08.12 0 0 509
DZsen!
Csatlakozom hozzád! Legyen 5:0!
Sajnos Zsombi és Vada 2 sárga miatt nem játszhat, remélem lesz aki gólt lő ill. védekezik helyettük!:-(

Hajrá Loki!

DZsen_d Creative Commons License 2000.08.11 0 0 508
Lecsó! Laci-papi!
A DVS100 gazdája DZsen (bajusz, szemüveg és mappa nélkül az E szektor közepén), aki Zolika (helyenként DZjun, a B szektorban a DZsentol örökölt zászlóval) büszke atyja.
Zolika öccse Husi (szintén a B szektor bérletese az örökölt sállal) - ritkán ír.
Az almák nem estek messze a fájuktól.
A család (feleség is) Szolnokról jár haza és idegenbe.
DZsen
HAJRÁ LOKI!

Té!
Legyen már 5-0! Így, ha a ZTE ikszel, harmadikok lehetnénk. :-)
DZsen
HAJRÁ LOKI!

mash Creative Commons License 2000.08.11 0 0 507
kaptam
Előzmény: Tócsa (502)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!