Keresés

Részletes keresés

bonap arte Creative Commons License 2015.02.01 0 0 5528

Igazad van abban, hogy meg kéne előzni.

Én pl világéletemben álló munkát végeztem, napi szinten 20-30 km-t gyalogolok ami egyálltalán nem sok bármennyire is annak tűnik. Emellett munka után sokat biciklizünk nem iszunk nem dohányzunk.

10 éves koromban fájt először a seggem. Akkor kaptam rá kúpot meg üljek meleg hőpárnán. El is múlt, volt, hogy pár évig semmi, esetleg apró fájások egy-két napig.

 

Katonaság után kezdett sűrűbben jelentkezni, akkor azt mondta a doki, hogy ez javulni már nem fog, próbáljam kímélni. Az aranyér elkezdett tágulni, ennek folyamatát nem lehet visszafordítani. Egyre többször, egyre hosszabb ideig ideig fáj. És amikor már annyira kitágul akkor már szinte nem is fáj. Egyre súlyosabb fokozatot ér el, kitülemkedik, elvékonyodik az érfal, vérzik kicsit aztán spiccel belőle a vér...stb.

 

Ezen ülőke már nem tud segíteni. A kezdeti szakaszban is jobb ha az ember kézzel tuszkolja. Én személy szerint nem látok az ülékében semmi látványos gyógymódot, de nem is beszélek le róla senkit sem.

Aki úgy gondolja az vegyen...kétesélyes, vagy segít vagy tanulópénz lesz.

Előzmény: Putyu5412 (5526)
sunshine;) Creative Commons License 2015.02.01 0 0 5527

Látod,a megelőzés...nekem azt mondta proctológus,hogy van,akinél nem lehet megmondani,mitől jön ki.Náluk lehet esetleg öröklött kötőszöveti gyengeségről beszélni.Ekkor viszont nem tudod megakadályozni a kialakulását.Itt vagyok pl.én.Elvileg pont én vagyok az az ember,akinél soha nem kellett volna,hogy kialakuljon az aranyér.Soha nincs székrekedésem,egészségesen élek,mozgok sokat,életbe nem volt semmi gondom,sem nehézségem ilyen téren,analszexet sem próbáltam.Aztán egyik nap délelőtt borzasztó fájdalmat éreztem a fenekemnél..sebész pedig diagnosztizálta az első,cseresznye nagyságú kizáródott és thrombotizált aranyeremet...azóta nincs megállás.Hiába az aranyérpárna,Benzocainos kúp,kamillás ülőfürdő stb. Nálam nincs oka.Ezért amikor mondja valaki,hogy odafigyelés és megelőzés,akkor ilyenkor szépen visszakérdek,hogy akkor most mit csináljak még?Vagy mit rontok el?

:(

Előzmény: Putyu5412 (5526)
Putyu5412 Creative Commons License 2015.02.01 0 0 5526

Nagyon rossz érzés és nagyon kellemetlen lehet. Elárulom nekem is volt de megúsztam az invazív beavatkozást. Lekopogom azota se jött elő ezután biztosan nem is fog ezt tudom. Sajnos a négyes fokozat eddig is és ezután is a sebészek dolga lessz. Ami viszont fontos az a prevenció! Az aranyeres betegségek még ha nem is beszélünk róla annyit amit megérdemelne, igenis az 1-2-3 as fokozatból kezelhetők és el is tüntethetők akár véglegesen. Szakorvosokkal konzultálva magyarországon kb. 20.000 műtéti eljárás van évente. Ez sok, nagyon sok. Elébe kell menni a bajnak, főleg azért mert a 21. szd. embere már nem azt az életmódot éli mint akár 100 éve. A sok ülés, a kevés mozgás a megváltozott életmód táplálkozás melegágya lett ezen betegségeknek. Szakorvosokat sebész proktológusokat, intim torna szak -gyógytornászokat vontunk be a kutatásba az "Aranyérhelp" ülőke felesztésébe, akik nagyon is komolyan néznek erre a viszonylag egyszerű "műanyagra" ami persze kézi megmunkálású fábol készül. Ez egy eszköz, nem kenőcs nem gyógyszer nem kés! Aki benne van tudja, aki nincs azt kívánom ne is legyen! A baj megelezőhető nem győzöm ismételni.

bonap arte Creative Commons License 2015.01.31 0 0 5525

A műtét előtt minden vécézéskor kifordult nagyon durván. Mindig próbáltam úgy csinálni a dolgokat, hogy otthon tudjak vécézni. Közvetlenül utána mindig letusoltam a seggem és ahogy a doki mondta, körkörös maszírozással vissza kellett nyomkodni és akkor elvoltam vele egész nap. Fájni már régóta nem fájt, csak hát diónyi nagyságú volt amikor kifordult.

 

A műtét után ez megszűnt, kivágták a két megnagyobbodott eret. Most vécézéskor egy pici borsónyi pup érződik a lyuk szélén, ezt kézzel is érezni meg néztem tükörrel is. Ez nem fáj és bárhol elmehetek vécére magától visszahúzódik. Néha érezni, hogy kicsit tovább marad kint de általában mindig van nálam nedves törlőpapír és mindig azzal törlöm meg véglegesre és kicsit rá tudok segíteni a visszahúzódásra ha szükséges.

 

A doki azt mondta, hogy ezzel nem sok gondom lesz. Ha esetleg súlyosbodna akkor menjek vissza hozzá. De én úgy érzem, hogy egyre kissebb lesz. Valószínű, hogy a megváltozott vécézési szokásom miatt. A műtét előtt nagyon sokszor volt kemény nehezen tolható székletem és volt, hogy fél óráig is ültem a vécén mert olyan érzésem volt, hogy nem ürültem ki rendesen ezért csak nyomtam és az erőlködéstől fordult ki ennyire a seggem.

 

A műtét után sokkal több folyadékot iszom és a vécézés csak pár másodpercig tart. Azóta nincs kemény széklet, könnyen meg az ürítés és szerintem ezzel nem terhelem a segglyukat ezért tud jobban regenerálódni.

Előzmény: sunshine;) (5524)
sunshine;) Creative Commons License 2015.01.31 0 0 5524

Szegényem,jól megszenvedted.:( Durva azért egy vashiányos anaemiába esni így,jól vérezhettél tényleg.Én most csináltattam labort,nekem még minden ok.

Sajnos most alapból sem eshetek ki a munkából...

Egyébként honnan tudod,hogy kijön,majd vissza az aranyered?Tükörrel nézed? 

Előzmény: bonap arte (5523)
bonap arte Creative Commons License 2015.01.31 0 0 5523

Biztos, hogy nem kellemes a műtét, de ha halogatod akkor sokkal többet fogsz szenvedni. Nekem volt egy abszolút mélypont pár évvel ezelőtt. Elkaptam egy vírusos hasmenést ami kitartott másfél hétig. Szó szerint remegtem a vécén és volt, hogy úgy éreztem ezt nem élem túl.

De még ezután sem mentem el műtétre. Mikor hidegre fordult az időjárás azokban a hónapokban szinte minden nap durván vérzett. 2013-ban év vége felé már olyan mértékű vashiányom volt, hogy pár lépcsőfok után már alig kaptam levegőt pedig teljesen normális súlyú férfi vagyok.

 

Emiatt mentem el dokihoz, ő elküldött vérvételre ahol olyan eredmény jött ki, hogy a háziorvosnő leült a székre. 14 csillagom volt a vérképen amiből a vashiány a férfiaknál szokásos 12.5 helyett 1 volt.

Nagy nehezen bevallottam neki, hogy az aranyerem vérzik nagyon durván minden székeléskor. Azonnal vasinjekciós kúrának vetett alá és ajánlotta a nevezett főorvost.

 

Rászántam magam és elmentem a vizsgálatra. A doki megnyugtatott, hogy nem lesz kellemes a műtét után de túl fogom élni. A 3 aranyérből kettű 4-es fokozatú volt, ezt a kettőt műtötte ki egyszerre, a harmadikhoz nem nyúlt. Azt mondta azzal még nincs akkora gond, hogy be kéne avatkozni.

 

Rossz volt a műtét után ezt elmondhatja bárki akit így műtöttek. 3 hét alatt teljesen munkaképessé gyógyultam. Már töb mint egy év eltelt a műtét óta és nincs gondom vele. Visszamentem hozzá 9 hónap után vizsgálatra és megnyugtatott, hogy a 3. aranyér nem igényel beavatkozást. Igaz nem is fáj nem is vérzik. Székeléskor kicsit kidomborodik de magától visszamegy.

 

Én hülye, már évekkel ezelőtt megcsináltathattam volna és nem kellett volna ennyit szenvednem miatta.

Szóval ne halogasd mert jobb nem lesz csak rosszabb. Pár nap és túl leszel a legkellemetlenebb részen. Inkább mint, hogy évekig szenvedj miatta.

 

Hajrá. :-))

Előzmény: sunshine;) (5522)
sunshine;) Creative Commons License 2015.01.31 0 0 5522

Nekem ajánlottad.:) Azóta sem tudtam magam rávenni.:( Nagyon,de nagyon tisztellek benneteket,hogy hagytátok a műtétet,meg az egész mindent,ami ezzel jár.Én 3 kizáródott,thrombotizált aranyér után sem tudom magam rávenni.Ráadásul megint vmi súlyosbodik,mert megint váladékozást és bő vérzést tapasztalok.:/ És még én vagyok az ápolónő...Szerencsére én csak 2 éve szenvedek tőle...

Előzmény: bonap arte (5505)
sunshine;) Creative Commons License 2015.01.31 0 0 5521

Anyajegyet pedig lézerrel tilos eltávolítani...grat az orvosodnak.:/

Előzmény: Firga73 (5503)
bonap arte Creative Commons License 2015.01.31 0 1 5520

Akik ezt a fórumot felkeresik azok döntő többségben súlyos fokozatú aranyérrel szenvednek. Nincs a világon olyan olyan műanyag ülőke ami ezt az állapotot visszafordítaná.

Személy szerint én adtam volna 1 milliót is egy olyan gyógyszerért ami kigyógyított volna. De már 20 évvel ezelőtt is megmondta a szakorvos, hogy ezzel együtt kell élnem és jobb nem lesz, de ha vigyázok rá akkor könnyebb lesz az együttélés. Ez az állapot 2013 decemberéig tartott és 35 évvel ezelőtt kezdődött,

 

Ezalatt az idő alatt rengeteg " csodaszert " kipróbáltam. Én hiszek a szakorvosoknak akik évente többszáz aranyeres műtétet végeznek. Vannak dolgok amik visszafordítása nem lehetséges.

 

De azért kívánom, hogy sikeres legyen ezen ülőke reklámozása, ebbe nem szólhatok bele. 

Előzmény: Putyu5412 (5519)
Putyu5412 Creative Commons License 2015.01.31 0 0 5519

Kedves B&b! Pontosan azért vagyunk hogy az emberek megismerhessék és a tapasztalatokkal közösen együtt fejlesszük tovább az "Aranyérhelp" eszközt. Ennek semmi helye a telesopokban és hasonló helyeken. Ez egy higiéniás egyéni intim ülőke ami önmagában nem gyógyit, de igenis kell hozzá a gazdája, aki hisz benne, és tudja hogy a rendszeres medence tályi izomzatok célzott erősítésével elindulhat a gyógyulás útján. Ehez semmi más nem kell csak egy eszköz, egy elszánt ember aki hisz és bízik magában hogy naponta azt a pár percet párszor együtt tölti az ülőkével kettesben a szak gyógytornászunk által előirt mozgássorral. Ezzel nem csak hogy megszünik a fájdalom de ha kitartóan használja akkor is ha nem fáj semmi elébe megy annak, hogy sose többet nem jöjjön elő a rémálom.

G Kriszti Creative Commons License 2015.01.30 0 0 5518

Sziasztok! Kolonoszkopiás polip eltávolitásom volt 10 napja a 8 napon vér csikot fedeztem fel a székletem egész felületén.Azota nem látok vért viszont belső aranyerem vagyis feltételezem hogy az mivel diagnoztizálták hogy van. Nagyon fáj.Lehet ez a kolonoszkopia következménye ? Köszönöm a segitséget.

Benedek L. Creative Commons License 2015.01.30 0 0 5517

...és ezt a módszert az orvosok, klínikák, kórházak nem tudják?! Bizonyára szívesen vennék ezt a segítséget, nem kellene többé aranyeret műteniük!

Előzmény: Putyu5412 (5515)
bonap arte Creative Commons License 2015.01.29 0 0 5516

Nem kételkedünk. A teleshopban kéne hírdetni a többi használhatatlan termékkel.

 

Idézet a termék leírásából "  Megszüntetiheti és visszafordíthatja a kialakult aranyeres panaszokat, aranyeres fájdalmakat (nem mindenkinél). "  

 

A kulcsszó  " nem mindenkinél " 

 

Köszönjük a reklámozást, de ez a termék nem az a kategória amelyiktől megtörténik a  " Kelj fel és járj! "

Ezzel tisztában vannak azok az itt jelenlévők akik súlyos fokozatban szenvednek.

Előzmény: Putyu5412 (5515)
Putyu5412 Creative Commons License 2015.01.29 0 0 5515

Kedves kételkedők! A puding próbája az hogy megeszik! Természetesen konkrét kérdésre konkrét választ adunk, mert ez nem svájci bicska hanem magyar termék, és megygyőződésem hogy működik, jó, és eddig senkinek nem volt kifogása ellene sőt...

Benedek L. Creative Commons License 2015.01.29 0 0 5514

Így igaz. Ilyen tapasztalt, már műtött aranyeresekkel nehéz is elhitetni!

 

(Olyan, mint a kerámiakés  reklámja, hogy a fagyos húst is szeli...Nekem egy hét után, szalona szeletelés közben, a bőrét vágva "fűrészfogas" lett), a másiknak pedig a hegye pattant le)!

Előzmény: bonap arte (5513)
bonap arte Creative Commons License 2015.01.29 0 0 5513

Kizárt dolognak tartom, hogy egy ülőke megszüntetne egy 2-4 fokozatú aranyeres gondot. Persze ettől még lehet itt reklámozni. Madarak mindig voltak vannak és lesznek.

Előzmény: Putyu5412 (5512)
Putyu5412 Creative Commons License 2015.01.29 0 0 5512

Üdvözlök mindenkit! Olvasgatva a hozzászólásokat, és együttérezve sorstársaimmal, egy már a fórumon megemlített eszköz az "Aranyérhelp" fantázia nevű hivatalosan is bevizsgált szakmailag elfogadott teljesen új termékkel kapcsolatban próbálok a bajaikon enyhíteni és segíteni. Kérem kérdezzenek és én szívesen válaszolok önöknek ebben a kérdéscsoportban.Ez az eszköz egy speciálisan kialakított formatervezett ülőke, amely segítségével hatékonyan kezeli, enyhíti és megszünteti azokat a panaszokat belátható időn belül melyekről itt szó van. Jobb esetben elmarad a műtét is! Várom kérdéseiket.

H.20 Creative Commons License 2015.01.28 0 0 5511

Üdv.! Bánfalvi Dr. Úr nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom, már én is jártam nála. 

Előzmény: flaco22flat (5509)
Benedek L. Creative Commons License 2015.01.28 0 0 5510

Helyes úton jársz, illetve jó kezekbe leszel!

Előzmény: flaco22flat (5509)
flaco22flat Creative Commons License 2015.01.28 0 0 5509

Köszönöm Mindenkinek a választ. Jelen állás szerint a lézeres műtétről letettem- elbizonytalanodtam , bejelentkeztem Dr. Bánfalvi Péterhez , konzultáció ,aztán meglátjuk merre -hogyan tovább.

 

Benedek L. Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5508

Nekem Debrecenben, Longo technikával volt, csúnya, IV-es fokozatú aranyér és végbélelőesés. Ott is hallottam arról, hogy lézer ne...

Előzmény: flaco22flat (5502)
April07 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5507

Szia, a lézeres műtétről én is lebeszélnélek. Nagyon sok hozzászólás van itt erről, többek között az enyém is. Sajnos, én csak a műtét után olvastam a fórumot. Engem 2011. novemberében műtöttek lézerrel és még mindig nem vagyok rendben...

Előzmény: flaco22flat (5506)
flaco22flat Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5506

Köszönöm a válaszokat !

Majd jövök ha döntöttem és túl leszek rajta ;)

Előzmény: bonap arte (5505)
bonap arte Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5505

Nem is olyan rég valakinek ajánlottam a Mosonmagyaróvári Karolina kórházat.  LINK 

 

Nem vagy messze, érdemes odamenni és a szikés műtétet választani. Lézereset NE. 

Előzmény: flaco22flat (5502)
Firga73 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5504

Ja bocs most olvasom Győri vagy.. Ott is vannak jó szakemberek, valahol olvastam már itt a fórumon ... Kéressél rá !! Mondjuk én is Paksról mentem fel Budapestre... Egy naposon műtöttek ,de a doki megoldotta hogy ott maradjak még három napot... Így már nem volt gond a távolság sem.... 

Előzmény: Firga73 (5503)
Firga73 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5503

Én személy szerint lebeszélnélek róla.. Hidd el semmivel nem rosszabb a késes megoldás.  A végbél nyílás nagyon kényes dolog, gáz ha véletlenül elégetnek valamit. Nekem volt a hátamon anyajegy műtétem lézeres. Nagyon nehezen gyógyult és csúnya maradt a felszíne ,van egy nagy heges púp rajta.. Pedig egy magán klinikán voltam minden szép csili-vili a doki szerint haladni kell a kórral mert mindent lézerrel csinálnak.. Na ez a beetetés..Hiba volt ..Ha egy igazi orvost akarsz, keressél fel egy proktológust...Nem tudom hol élsz ha BP. közelében keresd Dr. Hornok László Főorvost a Rókusban. Nagyon kedves és nagy szaktekintély a szakmájában.. De természetesen  vannak mások is ... Te döntesz !!!

Előzmény: flaco22flat (5502)
flaco22flat Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5502

Sziasztok !

Új vagyok a csoportban, de évek óta küszködök én is az aranyérrel. Belső csomóim vannak és most szántam rá magam a műtétre de teljesen elbizonytalanodtam az olvasottak alapján. Lézeres műtétre készülök, pénteken megyek konzultációra, a győri Kardirex központba. Miért nem javasolt ez a módszer? Én a gyorsabb gyógyulás és kisebb fájdalom reményében választottam ezt, kérlek benneteket aki jártas vagy érdemi véleménye van, az ne tartsa magában ! Köszönöm a válaszokat!

Firga73 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5501

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat...  Amúgy II és III-as belső aranyerek voltak  amelyek kifele is nyúltak.. Most itthon nyalogatom a sebeimet remélem minden OK. lesz és nem fogom megbánni a műtétet..

Előzmény: Benedek L. (5500)
Benedek L. Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5500

Javulást, gyógyulást kívánok! Egyébként milyen fokozatú volt az aranyered, IV-es? Arra is ügyelj, nehogy megfázzon az altested! Amit tapasztalsz most tapintásra, biztos el fog tűnni, regenerálódik.

Előzmény: Firga73 (5498)
Benedek L. Creative Commons License 2015.01.27 0 0 5499

Én a szivacsot nem ajánlanám ilyen beavatkozás után. Én steril gézdarabokat használtam. A szivacsot nem igazán lehet "tisztán" tartani.

Előzmény: TamásD (5496)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!