Keresés

Részletes keresés

fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.04 0 0 262
nem jól van ez így, vajon ez már a végső leépülés? Kétszer is végigolvastam, de minden stimmelt. Szóval arról van szó, hogy ilyen állapotban nem láthatja meg a vackomat, mert teljesen kiábrándul belőlem. Ezért le kell számolni a hálószövőkkel, a hálóikkal, a porral, a kosszal, ami jelen állás szerint nem fog egyik napról a másikra menni. Én már jártam náluk, ott minden olyan szép és csillogó volt... Ahhh
Mad árka Creative Commons License 2004.12.04 0 0 261
3 zh után vagyok és levelezős tömbösített képzés után, sokat ne várjatok...

 

Ámde! Fhb, a beírásod tisztára úgy tűnt, mintha azt akarná kifejezni, hogy kib**** nagy mocsok van, el kéne hívni a Kedvest (takarítani). Erről jutott eszembe az alábbi vicc (bocs, ha már ismertétek...):

 

Feleség autóbaleset után kómában fekszik.
Egyik reggel a nővérke nedves vattával mosdatja, s mikor épp az intim résznél tart, a monitoron élénkülés látható.
Be is hívják a férjet, és mondja neki az orvos:

- Nézze, lehet, hogy ez furcsán hangzik, de véleményünk szerint egy kis orális szex pozitívan hatna a felesége állapotára. Ne aggódjon, teljes a diszkréció, egyedül lesznek, elfüggönyözzük magukat, satöbbi, csak tegye meg.

Így is történik. Függöny behúzva, magukra hagyják őket. A monitoron kis idő múlva aztán ellaposul a vonal, csak a sípolás hallatszik.

Nővérke berohan rémülten, elrántja a függönyt. Férj éppen húzza föl a sliccét:

- Asszem, megfulladt szegény...

 

;-))

 

 

Előzmény: fokhagymabors (259)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.04 0 0 260
kicsit félreérthető volt az első mondatom. A komplex szövegelemzés módszerét alkalmazva persze fényderül a valóságra: nem az jelentette a pókos élményt, hogy eszembe jutott a kellemes program... Na.
Előzmény: fokhagymabors (259)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.04 0 0 259

ma egy olyan pókos élményem volt, hogy eszembe jutott, hogy el kellene hívni a Kedvest hozzám. De a szobában fellelhető tárgyak egy jelentős részének a kukában, másoknak meg teljesen máshol lenne a helye, mint ahol most vannak. Nosza megállapítottam: a december a takarítás jegyében telik minden reális számítás szerint.  

 

Bármi, amit felvettem a földről, az úgy oda volt horgonyozva pókháló által, hogy csoda, hogy rám még nem vetett szemet egyik fenevad se, csak idő kérdése lett volna, hogy csapdát állítanak, és rövidített eljárásban halálra ítélnek. Szövetkeztem a porszívóval, úgyhogy talán a Drága első ajándéka se egy csokor virág lesz a hamvaim tetejére...

 

muphrid Creative Commons License 2004.12.03 0 0 258

 

Jo etvagyat!Na akkor jo etvagyat! :))))))))))))))
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.02 0 0 257
mától fogva csakis fényes páncélú lovag vagyok, jobb, ha tudjátok:-)))
muphrid Creative Commons License 2004.12.02 0 0 256

Tul jo ido van nekik a lakasban... :(((

Egyebkent meg en legalabb neha rakok be pokos kepet! :)))

Amikor az elfenekelest emlitettem, nos annak reszemrol semmifele szexualis toltete nem volt... Furcsak ezek a pasik... Rossz voltam, buntessetek, de azert fenyes pancelu lovag vagyok az en leendo hercegnom mellett... Ki erti ezt?

Legalabb, Kedves Szoke Herceg, a csaladi cimeredben pok van, ugye? :)))

175 cm magas vagyok... De nem akarok mikulas lenni... Jobban illik a krampusz a szemelyisegemhez...

Előzmény: Mad árka (255)
Mad árka Creative Commons License 2004.12.02 0 0 255

Ne mondd már nekem, hogy aki berezel egy lépcsőházi póktól (ártalmatlan kontra különleges), az a tudomány csoportba illik! Ami utána jött, na, az már igen.

 

Oké, akkor vedeljünk vissza. Mi újság a pókjaitokkal? Szerintetek ma pókok téli álmának kedvező avagy kedvezőtlen időjárás volt-e? ;)

Előzmény: fokhagymabors (253)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.02 0 0 254
(akarom mondani, ma keresem meg...)
Előzmény: fokhagymabors (253)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.02 0 0 253
(ha ez így megy tovább, ki fognak hajítani minket a tudormány fórumból, és behajítanak a HUSZ kénköves fenekének legmélyebb bugyrába. Illetve csak ezt a két megátalkodott férfilélek-rontót, mert én honap megkeresem a Szépséges Kedvest, az Ő mosolya minden Gonosz páncélját szilánkokra hasítja, az ő szemeinek fényénél minden ördögi teremtmény sikoltva hamvad szürke füstté, így teszi ártalmatlanná őket. Hahaha, a Nyájas Olvasónak sem kell kételkednie, már most érzem, hogy megacélosodik a lelkem,  és leveti magáról ezeknek a bujaság fertőjébe merítkezett ördögi teremtményeknek rusnya pók hálójába szőtt rontó szándékú átkait.)
Mad árka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 252

"...romlott légkörű topikba..."

 

Banyeg, egész nap szívok a zh-kra való tanulással. Pénteken kettőt írok, hétfőn és szerdán egyet-egyet, csütörtökön pedig vizsgázom. Férfit legutoljára tegnap láttam, alva, míg én a kecskebékák izomzatát tanulmányoztam. Ezek után a napjaim fénypontját jelentő topikot zsigerből romlottnak nevezi.

Nem lesz ebből pókhálózás...! :-X :-)

fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 251

rossz voltam. Nagyon rossz fiú...

Büntessetek meg! 

Előzmény: Mad árka (250)
Mad árka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 250

Nono! Az, hogy elfenekel, lehet sima krampuszi mivolt. A mikulás lehet, hogy én leszek, bár nem tudom, muphrid hány centis, mindenesetre én 158 körül vagyok, ennél általában magasabbak szoktak lenni a hómószápienszek. Milyen, ha nagyobb a krampusz a mikinél? :))

Egyébként csak oda akartam kilyukadni, hogy nem mindegy, hogyan viselkedett Fhb az elmúlt évben. Hiszen vihetünk neki virgácsot, de csokit is!

 

Előzmény: fokhagymabors (249)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 249

"...én leszek a krampusz és jól elfenekelem a Fokhagymaborsot" 218.hsz

 

"...Tessek mailre fotot kuldeni, aztan utana targyalhatunk a reszletekrol... ;)))" 231.hsz

 

első körben ennyi bizonyítékot sikerült begyűjtenem...

Előzmény: muphrid (248)
muphrid Creative Commons License 2004.12.01 0 0 248
Na ajjon meg a menet egy kicsit... Hol is utaltam en arra, hogy megeroszakolnalak?!
Előzmény: fokhagymabors (247)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 247

a hölgyike, akit feltettem, nem a párom - bár nem lenne ellenemre, ha megadatott volna az élmény -  hanem a már korábban említett fátyolos hangú énekesnő.

 

Az igazi hölgyről a memóriámba égetett képek tanúskodnak, ő túl szép ahhoz, hogy egy ilyen romlott légkörű topikba beemeljem, ahol perceken belül szexuális együttlétről állapodok meg két mindenre elszánt, ördögi teremtménnyel.

Előzmény: Mad árka (245)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 246
nem.
Előzmény: Mad árka (245)
Mad árka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 245
243: Nem tűnt ki a szavaimból a bújtatott irónia? ;-))

 

Egyébként elkezdtem gondolkozni Fhb nyomdokaiba lépve, hogy én milyen fotót tudnék feltenni a páromról, miszerint egyetlen, pótolhatatlan, sacrosanctus és máshoz nem hasonlítható. No, az utóbbi kategóriába többet is találtam az archívumomban (amiben nincsenek combfixes mikulásnénik, az tény), de...

Hát, nekiugrottam még egyszer, hogy én is felteszek képeket. De csak olyat találtam, amiben Shrek figura van a szemgödreiben, a szemei háromszor körbefordulva bandzsítanak és... na és egy, amin éppen a kutyámmal csal meg. Tiszta gáz. Persze ettől lesz igazán hozzám illő ;-))).

 

 

Mad árka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 244
szerelmes vagyok egy nagyon kedves, csinos és intelligens lányba, akivel néhány naponként találkozom (bár még nem tudom, hogyan vélekedik a dologról...”

 

Arról, hogy két lány felmegy hozzád pókhálót szedni...? Hááááááááát...

 

 

Egyébként jól nézünk ki. Muphrid együtt él párjával és ápolja hőn és odaadón. Fokhagyma időnként találkozik, de fülig szerelmes. Madárka nemrég ülte el kemény egyéves fordulóját a barátjával. Tkp. miről beszélgetünk? :-)))

De nem baj, én élvezem ;-).

 

Fhb, kérdésedre még nem tudok válaszolni, mert egyeztetnem kell a munkatársammal. Én hajlok arra, hogy ne legyen igazi pók, de valamivel azért nem ártana pótolni...
Előzmény: fokhagymabors (242)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 243

 

rendben, szavadon foglak, állok rendelkezésetekre.

Mikor jöttök?

Előzmény: Mad árka (241)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 242

(továbbá - bár jelenleg nem vagyok stabil párkapcsolatban, szeretném megemlíteni, hogy szerelmes vagyok egy nagyon kedves, csinos és intelligens lányba, akivel néhány naponként találkozom (bár még nem tudom, hogyan vélekedik a dologról); mértékletesen élek, nincsenek káros szenvedélyeim, mentálisan egészséges vagyok, gyakran álmodozó, és igyekszem megfelelni a társadalmi elvárásoknak: dolgozom, segítek embertársaimnak, betartom a törvényeket, vannak kisebb rossz tulajdonságaim, melyeken igyekszem változtatni.

 

ezeket szükségesnek láttam hozzátenni az előbbiekhez.)

 

Előzmény: fokhagymabors (240)
Mad árka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 241

Ühümm. Szóval a read only üzemmódú olvasóknak üzenjük, hogy két csaj meg akarja erőszakolni a topik egyetlen read & write üzemmódú pasiját.

Szép, mondhatom! :)

Előzmény: fokhagymabors (240)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 240

(read only üzemmódban működő topiktársaimat kérem, engem a 221-es hozzászólásom tartalma alapján szíveskedjenek megítélni, és szeretném kinyílvánítani, hogy a továbbiakban is elkötelezett csodálója leszek a szebbik nemnek, ezen topikban olvasható, alkalmasint sokkhatás alatt tett kinyilatkoztatásaim ellenére.)

Mad árka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 239
Normális kép? Muphrid, ezt tőlem kérdezted? :-D Szülőpóz...? ;-))))

 

Van egyébként konszolidáltabb képem. Csak egyik sem hasonlít az eredetire... :-) Különben is, hát nem hozzám jönnek "pókot irtani", az nem részletkérdés, hogy a hálószedő hogy néz ki? ;-)

Előzmény: muphrid (235)
Mad árka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 238
Szegény Kamilla. Ez fájni fog neki.

Előzmény: fokhagymabors (237)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 237
kamillába fojtom a bánatom.
Előzmény: fokhagymabors (236)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.12.01 0 0 236
nincs.
Előzmény: Mad árka (234)
muphrid Creative Commons License 2004.12.01 0 0 235

jok a fogaid! :)

Normalis kep nincs? Vagy ilyen vagy normalisan?! Mert akkor telleg gaz van! :)))))))))

Előzmény: Mad árka (234)
Mad árka Creative Commons License 2004.12.01 0 0 234
Figyu, ezek után van még kérdésetek? :D

 

 

muphrid Creative Commons License 2004.12.01 0 0 233
Ja, idiota az vagyok... :D
Előzmény: muphrid (232)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!