Keresés

Részletes keresés

bambino57 Creative Commons License 2020.04.09 -1 7 7882

Rolexfan a sztorijaid jobbak mint a Grimm mesék.Ez az utolsó is,a barátnőd mamája elment vidékre sztori.Ha barátnőd 65 éves akkor a mamája mennyi lehet 120?

Előzmény: Rolexfan (7881)
Rolexfan Creative Commons License 2020.04.09 -8 2 7881

Másnap, mikor átmentem a kolléganőmhöz láttam a szemén, hogy sírt. Amikor megkérdeztem, hogy mi a baj, csak annyit mondott: Ilyen soha többé nem lesz. Eltelt egy félév, szóba se mertem hozni a dolgot, aztán ugy adódott, hogy nem volt meg a megszokott lakás a barátnőm mamája vidéken volt, szólt, hogy oda mehetnénk. Külön mentük természetesen, ő előbb, hogy nekem csak csengetni kelljen és beenged. Épp indulni akartam az irodából, amikor beállított a barárátom. Hova mész elviszlek -mondta. Gondolkoztam egy kicsit, aztán azt mondtam Hozzá megyek, a mamája lakásába. Én nem mehetnék fel -kérdezte. Szerintem el fog küldeni mondtam. De legyen. Várj meg itt a kapunál én becsengetek és rákérdezek. Biztos voltam benne, hogy elküldi. Csengettem, beengedett, puszi, letettem a táskámat és csak annyit mondtam Itt van Gábor is! Hol? -kérdezte, Lent vár a kapunál. Szó nélkül megfordult és leszaladt érte, behozta. Ez van. Ilyenek a nők, tényleg imádni valók.

 

Kb. 5 alkalommal voltunk így hármasban, de nem műkodött végül, mert a barátom a folyamatosan... hogy is mondjam, le akarta nyúlni. Ezt a csaj mondta nekem utólag. Névjegyet adott neki, amig én mosakodtam, meg ilyenek. Még az is lehet, hogy találkoztak kettesben, bár tagadta mindkettő. Végül is nálam maradt a hölgy még egy évig, aztán elment a cégtől, vidékre költöztek a férjével. 

 

De a legfontosabb, amiért ezt beírtam az, hogy utána sokkal jobb nő lett, könnyebben élvezett és úgy éreztem, bár ez hülyén hangzik, hogy nőttem a szemében. Barátommal azóta is jóba vagyok, de ezt a témát kerüljük :)

peter7104 Creative Commons License 2020.04.09 -1 0 7880

szia

Mehetek én is virust írtani?

Előzmény: akárkivagyok 49 (7818)


Cserfike Creative Commons License 2020.04.09 0 5 7879

Igazad lehet, de mi szerintem masként közelítjük meg a konfliktus helyzeteket, és nem minden esetben ereszkedünk le ezekhez a megjegyzesekhez, (aki hüXXX az a szóból se ért) ezért figyelmen kívül hagy egy nő sok hasonló "beszólást". Vannak akikre miába szól az ember, mert nem ért semmiből, mint ugye itt ebben a topikban is van valaki aki nem olvas a sorok között, sőtt mindinkább szerepelteti magát tovább. Mint a vendég aki nem veszi észre, hohy ideje lenne lépnie. A fiúknál hamarabb csattannak a sorok a lányok sokszor csendesebbek, de ha megszólalunk, na akkor ott nagy a baj már.

Előzmény: ZAZOrange (7874)
Revilophoto Creative Commons License 2020.04.09 -1 8 7878

A cinizmusod mérhetetlenül túl van minden határon.

Előzmény: Rolexfan (7867)
akárkivagyok 49 Creative Commons License 2020.04.08 -1 8 7877

Szerintem pályát tévesztettél. Meseírónak jobban beválnál. 

Előzmény: Rolexfan (7875)
akárkivagyok 49 Creative Commons License 2020.04.08 -2 0 7876

Nem tudom ki, hogy van ezzel, de igenis határozottan elutasítom az ilyenfajta közeledéseket. 

Előzmény: ZAZOrange (7874)
Rolexfan Creative Commons License 2020.04.08 -6 23 7875

 

Amikor ezek képek készültek és a történet elkezdődött ő talán 65 éves volt. Barátom szex mániás, tényleg semmi más nem jár a fejében. Egyszer említette, hogy van egy barátnője akivel én is összejöhetnék. Ebbe most nem mennék bele, nekem valahogy nem jött be a nője. Viszont elindult bennem egy gondolat, hogy ezt a barátnőmet én szeretném a barátommal látni. Nagyon rövid leszek. Megemlítettem a nőnek, hogy - Van egy barátom, aki szeretne Téged megismerni. Engem nem érdekel mondta,  de mi az, hogy megismerni? kérdezte. Tetszel neki látott a multkor, amikor bejött hozzám az irodába -mondtam. Te nem vagy normális -mondta. Egy hét múlva megint szóba hoztam. Megint elterelt. Talán a negyedik alkalommal megkérdezte: Hogy néz ki ez a tag? Holnap jön hozzám mondtam, ha itt lesz áthívlak valami ürüggyel és megnézheted. Megnézte és annyit mondott rá nem néz ki rosszul. Akkor elkezdtem puhítani: Feljöhetne ő is, amikor nálam vagy? Megőrültél én nem vagyok kurva. De csak beszélgetnétek- mondtam. Többször ne is hozd szóba volt a válasz. Persze szóbahoztam. Egyszer azt mondta: De egyáltalán, hogy képzeled ezt? Hát amikor odajössz lent várlak a kapúnál és őt is odahívom, együtt felmegyünk és beszélgetünk. Elháritotta. Pár hétig nem hoztam szóba a dolgot úgy éreztem reménytelen. Aztán egyszer csak ő kérdezte meg: Mi van a barátoddal? Állandóan rólad beszél, mondtam, nagyon szeretne megismerni. Hát, ha gondolod jöjjön el egyszer, de csak beszélgetni. Persze mondtam ő is csak erre gondolt. Nem ragozom tovább, idegesen, szó nélkül mentünk fel a liften hármasban, ahogy bementünk a lakásba szólt a barátnőm, hogy menjünk be egy kicsit a hálóba. Bementünk aztán egyszer csak beállított combfixben fekete szép fehérneműben. Elkezdtük simogatni, ő meg szólt, hogy rajtunk miért van ruha. Két perccel később ott előttem állitgatta kézzel majd szájjal a barátom farkát. Pedig előtte és utána is ezerszer elmondta, hogy csak engem szeret. És komolyan is gondolta. Ilyenek a nők. Imádni valók!

 

 

ZAZOrange Creative Commons License 2020.04.08 0 3 7874

Én amit hiányolok az itteni, képeket felrakó hölgyektől, az a gyors helyretétel teljes hiánya.

 

Konkrétan:

"Gyönyörű vagy, volna kedved ismerkedni? Volna kedved beszélgetni? Cserélünk képeket? Téged a férjed/párod elhanyagol, de én szívesen beszélhetnék veled, nekem nyugodtan elmondhatod. stb... (magyarul: megdughatlak? Elnézést az alpári megfogalmazásért, de a lényeget így lehet a legjobban kifejezni.)

 

Ezt miért nem követi a hölgyek részéről egy gyors, határozott elutasítás?

(hacsak nem nyitott kapukat dönget az "ismerkedni vágyó") 

 

ZAZOrange Creative Commons License 2020.04.08 0 1 7873

Semmi baj vele! (miért is lenne?)

Én azt nem értem, hogy Te látsz egy nőt nyaktól lefelé, egy formás testet különböző szemrevaló fehérneműben (vagy az nélkül), majd itt írod, hogy milyen különleges és gyönyörű nő.

Különlegest miből szűrted le? Abból, hogy van kellemes keble, formás lába, gondozott teste?   

Lehet, hogy egy fúria, akitől az első beszélgetés után rohamtempóban menekülnél. Akkor is gyönyörű és különleges?
(kérem a hölgyeket, senki ne vegye magára, példának írtam!!!)

Előzmény: Csörgősipkás30 (7856)
Ágika 1969 Creative Commons License 2020.04.08 0 6 7872

Keversz vkivel, sosem írtam  a szexuális szokásaimról semmilyen formában, egyik topikban sem.  Megkérlek, a jövőben hagyj ki a kommentjeidből.

Köszönöm

Előzmény: Rolexfan (7864)
Rolexfan Creative Commons License 2020.04.08 -9 0 7871

Cserfes Cserfike egyébként nem mondtál rosszat. Többen mondták: Amikor először megfogtál éreztem, hogy el vagyok veszve... Lehet röhögni, meg gúnyolódni, de tényleg így volt.

Előzmény: Cserfike (7870)
Cserfike Creative Commons License 2020.04.08 0 7 7870

Jajj kedves dekopír! Rolex hogy lenne már fotóművész Kedves dekopír Rolex természetgyógyász aki kézrátétellel gyógyít es csöpögve lesi a gyogyulást.

Előzmény: dekopir (7868)
Revilophoto Creative Commons License 2020.04.08 -1 7 7869

dekopir  A fotóművészt rám mondta ・・・。

Előzmény: dekopir (7868)
dekopir Creative Commons License 2020.04.08 -6 2 7868

"30 éve fotóművész"

 

Te hülye vagy, nem művész!

Előzmény: Rolexfan (7867)
Rolexfan Creative Commons License 2020.04.08 -10 1 7867

Tévedésben vagy 30 éve fotóművész. Az itt, ebben a topikban, betett képeimen látható hölgyek nem pénzért fotóztatták magukat, hanem ahogy alább írta egy topikbeli hölgy egészséges exhibicionizmusból. Van ilyen, sőt én azt hiszem a hölgyek többsége szívesen megmutatja azokat a bájait, amit illemből eltakarnak.

 

Bár ugye az illem korszak és kultúra függő. Európában a nagy háborúk idején, amikor kihalás fenyegetett volt olyan ország, ahol kötelezték a fiatal nőket arra, hogy az utcán fedetlen mellekkel járjanak.

 

Na most a tiszteletről. Szerintem nem kell tisztelni senkit azért, mert felteszi ide a punci képét és aztán leírja, hogy ő példás anyuka, és imádja a férjét, akivel minden nap szeretkezik. Valahogy ez nekem nem jön össze. Legyen valaki vagány nő, mutogassa magát, de akkor ne hencegjen az anyukaságával. De ez az én véleményem, bárkinek lehet és nyilván van is más véleménye.

Revilophoto Creative Commons License 2020.04.08 -3 11 7866

Kedves [?] Rolexfan !A topik leírása természetesen utal a tartalomra、illetve、hogy

mi az amivel elsődlegesen jelen lehet lenni a「virtuális társalkodó asztalnál」ha netán

elkerülte volna a Tiszteletre méltó elméd figyelmét、akkor ajánlom figyelmed a főcímtől

kissé lentebb elhelyezkedő、apróbb betűmezővel szedett leírásra。

Miszerint「・・・Történetek、tapasztalatok、Ötvenes nők önmagukról。。。」Nahát itt ezek

szerit ugye ha tudod értelmezni mind azt amit olvashatsz。。。Tehát alapvetően ez a hely

itt a Hölgyek asztala、ahol szó sincs szexről、és őszintén szólva mi férfiak csak vendégek、

kihangsúlyozom . . . csendes szinte alig hallható szerényen üldögélő vendégek lehetünk、

amit szerintem teljesen normális és korrekt módon kezelnek a Hölgyek、és halkan olvasgató

lányok。

A topik címe közel sem utal a hölgyek önmagamutogatására。Azok a hölgyek akiket lefotózol、

hát nos igen egy szolgáltatást egy vásárolt szolgáltatást teljesítenek、amit természetesen

pénz nélkül nem kapnál meg、mert azok a vásárolt örömökre specializálódott egyébként nem

leírandó Nők、megteszik、mint a sarki hamburgeres is elkészíti a kért terméket a meghatározott

összeg fejében。Más sok más ezeket az emberi lélekemelő varázslatokat amit egy Hölgy adhat、

mind azt a természet legegyszerűbb és legcsodásabb kölcsönösségére építi, az nem más mint

a színpátia és szeretet harmonikus rezgésébe való belehullámzás。Hajlamos vagy azt hinni、

hogy a Nő megvásárolható a hátköznapok vidámparki árucikke、és ez sokszor visszatükröződik

a vásárolt játszótereden lezajló、részedről büszkén kirakatba helyezett fotóidról、és a néhol

figyelmetlenül megfogalmazott olykor határozottan [majdnem bunkó] tapintatlan soraidon。

A 7864es Ágika 1969 részére írt kommentedben határozottan egy rossz minőségű、fából

készült 5 betűs nem igazán a kedvességet közvetítő eszköz vagy。

Bocsánat ha egy kicsit hosszúra sikeredtek volna gondolatsoraim、ha bárki szemetelésnek

érezné、attól bocsánatot kérek és nyugodtan töröltesse az adminokkal ;-)

Előzmény: Rolexfan (7864)
bambino57 Creative Commons License 2020.04.08 -1 10 7865

Pár kommentelő helyett (Rolexfan és társai) én szégyelem magam amiért az itt képeket kirakó hölgyekről beszélnek.Nem értik meg,hogy aki ide kirakja a fotóját az nem egy kurvák,hanem egy olyan valakik akik megosztják velünk az intim fotóikat,és akiknek jól esik ha elismerjük őket.Ennyi semmi több. 

Rolexfan Creative Commons License 2020.04.08 -8 2 7864

"Ez a topik nem szexuális kapcsolat keresés miatt jött létre, magam és topiktársnőim nevében is kijelenhetem, nem emiatt vagyunk itt. 

 

A szexualítás csúcsa teljesen más ( van benne részem nap mint nap)🤗 annak nem adok itt helyet, na az az intimszféra. "

 

Nem egészen. Itt a topik címe szerint "Ötvenes pinák" mutogatják magukat és az én szememben, ha te mutogatod a pinádat az is intimszféra. Beleolvastam a hozzászólásaidba és egy másik topikban írtad, hogy te szoktál szex során spriccelni. Erről mondanál valamit, én ilyet még nem láttam, csak filmen? Írtad, hogy más érzés ....  szóval van gyakorlatod benne. Mi váltja ezt ki, érzed előre, hogy lesz spricc....  ?

Előzmény: Ágika 1969 (7849)
akárkivagyok 49 Creative Commons License 2020.04.08 0 1 7863

A hibákért elnézést de kissé siettem. Ha valamit nem értesz le fogom írni mégegyszer. 

Előzmény: akárkivagyok 49 (7862)
akárkivagyok 49 Creative Commons License 2020.04.08 -2 3 7862

Szépen elmagyarázom, higy Te is megértsd, mert úgy látom, komoly gondok vannak, boltak a gyerekyzoba környékén.Ez a topik nem a sértegetős topik, nem arról szól, hogy belépünk és sértegetünk. Véleményt lehet nyilvánítani, de kulturáltan. Hogy kérdésedre válaszoljak, kinek is képzelem magam : Egy átlagos 50+os nőnek, aki a topik leírásának megfelelően viselkedik. Igenis, jogomban és lehetőségemben áll, megmondani hogy van e jogga valakinek sérteggetni a másikat Mmég Neked is. Ha trtszi, ha nem.!!! 

Előzmény: Giuseppe Fellacio (7857)
Rolexfan Creative Commons License 2020.04.08 -3 0 7861

Az utóbbi pár órában több értelmes dolgot írtak be, mint egyébként egy hét alatt. Szóval ez egy nyitott Fórum és mindannyian mást gondolunk a szexről ez biztos. Én azért fogok visszavenni, mert tényleg nem volt szándékom megsérteni egyetlen hölgyet sem, Én nagyon szeretem és élvezem az idős - na ilyet nem kéne irni - korosztályt, nekem ők nagyobb élményt nyújtanak, mint a fiatal nők. Az ő élvezésükben valahogy megmutatkozik az, amit átéltek, jó értelemben, szóval különlegesebb élmény egy idős, esetleg öreg, de kívánatos nő.  

Giuseppe Fellacio Creative Commons License 2020.04.08 -3 0 7860

A véleményem miatt nem fogok elnézést kérni 🙂 A topik java része meglesz a tíz évvel korábbi képeid nélkül is🙂

Előzmény: Giuseppe Fellacio (7857)
Csörgősipkás30 Creative Commons License 2020.04.08 0 2 7859

Részben igazat adok neked, de Én mégis azt hiszem, hogy azzal hogy itt egyfolytában dicsérünk valakit nem hiszem hogy olyan rossz dolgot csinálnánk. Meg hozzáteszem, így neten keresztül, az ember nem tud többet. Illetve kevés olyan nőt találtam, aki értékelte, ha csak úgy kap egy álló farkas képet a pasiktól.  Amiről Te beszélsz az a fizikai kontaktus, de az más. Ez itt a cybertér.  

Előzmény: Rolexfan (7845)
Giuseppe Fellacio Creative Commons License 2020.04.08 -3 1 7858

Nehogy már megalázkodj előtte....aki ilyen mimóza az nyugodtan mehet. Egy kicsit sokat képzel magáról, pedig (a képeket nézegetve) semmi oka nincs rá.

Előzmény: Rolexfan (7850)
Giuseppe Fellacio Creative Commons License 2020.04.08 -3 1 7857

Te amúgy mit képzelsz magadról? Azért, mert felraktál pár közepes képet, nehogy már te legyél a topik főnöke. Majd mindjárt meghatározod, hogy ki mit ír vagy tesz, egyébként szaladsz a moderátorhoz. Álljon meg a menet! 

Előzmény: akárkivagyok 49 (7848)
Csörgősipkás30 Creative Commons License 2020.04.08 0 2 7856

Én lemaradtam. Most mi a bajotok Ágikával? Gyönyörűen néz ki, jók a képei, sőt intelligens is. Egy nagyon különleges és egyedi NŐ! Fantasztikus. Nem tudom hogy mi a bajotok vele.

Ágika 1969 Creative Commons License 2020.04.08 0 5 7855

Tudomásul veszem, még ha nem is esik jól. Itt sem, ahogy az életben sem lehet mindenkinek megfelelni és nem is kell.

Előzmény: ZAZOrange (7852)
Rolexfan Creative Commons License 2020.04.08 -1 1 7854

Megörültem a két alábbi beírásnak. Sok igazság van ezekben. De aztán megnéztem a többi hozzászólását... szóval nincs mese itt mindenki lökött. Én is persze

ZAZOrange Creative Commons License 2020.04.07 -3 4 7853

Az, hogy gyönyörű, ahhoz nekem kell az arcot is látni, sőt nálam a "gyönyörűhöz" kell a személyiség is.

Amit látunk, az alapjában véve döntően egy izlésesen becsomagolt test, szigorúan nyaktól lefelé.

Szerintem ez a szexis kategória. 

Azt sem értem, amikor valaki egy női nemi szervet rak be 10 cm-ről fotózva, és itt ömleng egy csomó ember, hogy milyen szép. Azoknak már egy Renault jel is elég arra, hogy beinduljanak.

De kinek a pap, kinek a Pappné!

Előzmény: dirtydoggy (7843)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!